|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Izuniu-tak-i spacerowałam i wzięlam ze sobą książkę żeby poczytać. Mamy tu takie centrum spacerowe "Grzybek" . Trudno mówic o tym "las" ale są wysokie drzewa, małe wzniesienia- w końcu to Góry Kocie
![]() Ogólnie jest fajnie ![]() Ja od zawsze tak miałam- jak się wkurzyłam to uciekałam w teren-ile razy mama z tatą mnie szukali, albo dziadek przeczesywał Kluczbork jak Iza się zdenerwowała ![]() Jak sobie pochodziłam od razu było mi lepiej Kiedyś w Międzyzdrojach się na Kama wkurzyłam to poszłam piechotą do Świnoujścia-jakies 16 km plażą ![]() (swoją drogą właśnie na tej plaży Izuniu mielibycie ładne widoki do zdjęć-od strony Latarni Morskiej i fortu AK (to nie jest Fort Anioła)-trochę tam śmierdzi zdechłymi rybami bo rozbijają się o falochron ale widoki sa super i mało ludzi jest) Poza tym mam tak czasem że lubię pobyć sama ze sobą ![]() Kasiu ja już nie będę komentować Twojej zazdrości bo tony słów przelałam-wiem że łatwo mi mówić, że nad tym się nie da panować ale ja uważam że "zakazany owoc lepiej smakuje" zatem nic sobie nie zakazujemy (a jakoś nikt nie korzysta nadmiernie z tej "wolności"). 5 lat żyliśmy z Kamem na odległość, on pracował w hotelu gdzie roiło się od młodych i ślicznych kelnereczek i pokojówek,ja jeździłam ze znajomymi pod namiot (kiedys nawet z jednym kolegą pojechałam)...Zaufanie to podstawa I tak nam zostało![]() Poza tym brak chorej, niszczącej zazdrości to u nas rodzinne-w końcu jeździliśmy na wczasy z rodzicami i mieszkaliśmy u taty byłej dziewczyny -pani Zosi Nawet mnie chcieli zeswatać z jej synem
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na rocznicę ślubu planujemy sesje zrobić właśnie w tych miejscach, o których piszesz
|
|
|
|
|
#1713 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Słodziak ten Dawidek aż trudno uwierzyć, że mógłby się dawać we znaki ![]() opowiedz jaki ten film. Kod był dla mnie tragiczny tzn książka ok, ale film...ciekawe jak z tym będzie. Cytat:
Cytat:
Odpowiedziałam, że nie.Myślę, że w tym zamykaniu oczu mogłabym być najlepsza ![]() Cytat:
![]() Właśnie co z Mili? |
|||||||
|
|
|
#1714 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Izuś wiesz jak jest skonstruowany Facet-ochy i achy bo On coś robi-tak jest umnie np jak B przykręcał relingi w kuchni musiałam stać i chwalić jakby conajmniej wynalazł kolejny pierwiastek ![]() twie rdził że przy mnie lepiej mu idziei jaki rozwodzior Kobietko??? ad2 zgadzam się co do niezależności w małżeństwie...lubię mieć swoje babskie sprawy a on swoje typowo męskie...a potem jaka frajda z dzielenia się wrażaniami i zawsze jest ciekawie co do zazdrości-niestety On stał się troszkę azdrosny co w pewien sposób mile łecta moją dumę kobiecą a z drugiej wkurza mnie jak diabli Cytat:
![]() śliczniutki Dawidek ![]() ![]() Cytat:
to rzewiście nie doczytal amad2stolec precz ad3 Mili musi dbać o siebie napisaam do Niej że się martwicie i przesyłacie masę pozytywnych fluidków Cytat:
Agaciorku śliczny też tęskniłam ale rozumiesz...ad2 koniecznie pokaż jak Ci to wyszło Zdolniaszko ad3 i zdaj relejszyn z filmu Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za wizytę teściów-na pewno wszystko się uda ad2 Fu to taki hiphopowiec ![]() Cytat:
Twój Męzuś takąciężarówą wielką jeździ?łał ad2 nie mart się dentystą-będzie dobrze ![]() Cytat:
pieknie to opisałaś Izuś-mam obraz Ciebie jak idziesz ale nie znikaj tak ![]() ad2 na prawdę jesteście wyjątkową parą ![]() -jak już wspomniałam B tez nie bywał zazdrosny ale teraz to coś mu odbiło i jest zazdrosny o mojego "brata z wyboru"czyli najlepszego kumpla z piaskownicy.ma alergię na niego. a ja się zawzięłam i nie będe rezygnować ze znajomości bo mąż nagle zwariował Cytat:
![]() u mnie też-własnie jesteśmy w stanie zimnej wojny-miałam po Niego jechać ale się nafochał i stwierdził że nie przyjedzie bo ma egzaminy i musi się uczyć.dramat.a przy mnie się nie pouczy...zobaczymy.pewnie i tak Łajza przyjedzie autobusem.czasem Go nie rozumiem, zachowuje się jakby to On był przed @. |
|||||||||
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co do zazdrosci..... przerabialam to. Toksyczny zwiazek wyszedl mi bokiem, czulam sie jak na smyczy na szczescie to juz dawna przeszlosc. A kazdy z malzonkow powinien miec swoja sfere, a zaufanie jest podstawaKasiu wazne aby sie dogadac, a reszta sie rowiaze sama. Malutka sliczne malenstwo Iza kciuki za dentyste Gosiulek wiedzialam, ze moje firanki w ogole nie sa w twoim typie Moonik trzymam kciuki za gotowanie, ja tam gotuje lepiej niz moja tesciowa wiec jej wizyty mi nie straszne
|
|
|
|
|
#1716 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyobraziłam sobie ten widok ad. 2 mądrze gadasz Cytat:
ad. 2 oj trza uważać, bo na razie nie planujemy drugiego dziecka ad. 3 jak skończysz swoje dzieło to się pochwal koniecznie ad. 4 czekam na relację Cytat:
ad. 2 trzymaj się i bądź dzielna dziewczynka
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno jakbym ja się miała tak przejmować jak Ty to już bym dawno chyba w grobie leżała, mój małżon codziennie widuje pełno lasek a to kierowniczka a to jakaś serwisantka albo hostessa co mu soki promuje, nierzadko są to laski i młodsze a przede wszystkim wyglądające tak że szczena opada, a on nie dość że z nimi uzgadnia szczegóły np promocji to czasem musi taką zaprosić na kawę czy obiad żeby obgadać sprawy na tzw. gruncie neutralnym. Owszem czasem się wkurzam jak słyszę że znowu musi gdzieś pojechać i komuś np meble pomóc przewieźć ale bez przesady, wiem że mnie kocha w końcu to mnie wybrał na swoją żone. Wyluzuj troche( wiem że łatwo pisać) nie można sobie tak wszystkiego brać do serduszka bo serce jest jedno i może długo nie pociągnąć takich akcji, więcej wiary w siebie słonko przecież jesteś mądrą i piekną kobietą Cytat:
![]() to nie chodzi nawet o to że ona dobrze gotuje bo owszem smacznie ale nie używa praktycznie przypraw- odrobina soli czy pieprzu i tyle a my znowu lubimy bardziej pikantnie dlatego musi być coś co spasuje wszystkim ![]() heheh ja się jej nie boję też uważam że lepiej gotuje niz ona ![]() FU- hiphopowiec afeeeee , nie lubie, nie mój klimat
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 12:56 |
||
|
|
|
#1718 | |||
|
Zakorzenienie
|
mooonik-
Cytat:
2- a ja jestem gupek i zamartwiac sie bede całe życie nawet jak staram sie o tym nie myslec i wmawiam sobie, ze przeciez nic sie nie dzieje to podswiadomie dostaje palpitacji serca... ja mam cos takiego z nerwami, ze szok! ![]() Serce mi wali, w głowie mi szumi... chyba muszę się leczyć ![]() Wczoraj nic takiego się nie stało przecież a tak mnie głowa bolała, że nie mogłam zasnąć ![]() Cytat:
wytłuściłam to co najważniejsze i tyle my zawsze byliśmy razem i widywaliśmy się codziennie i prawie wszystko robiliśmy razem przez prawie 8 lat to on mnie tak do tego przyzwyczaił i wcale nie jest mi łatwo teraz myśleć inaczej Więc proszę mi tu tak nie gadać... bo ja wiem że tak jest lepiej... ale są ludzie którzy nie potrafią w taki sposób do tego podchodzić Cytat:
za to ten symbian w nokii ![]() 2- cieszę się i doceniam, że mi o tym powiedział... ale swoje myślę
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
Moonik-menu można przejrzeć
a mi się On podobać i nutki w których śpiewa refreny Dziołszka całkiem całkiem są
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka słonka
Lilka czyżby mój avek Cię natchnął ![]() Co to się dzieje z tymi mężami- choroba zbiorowa czy jak Chociaż jak tak piszecie, to czasem jakbym widziała siebie i mojego męża.Też się denerwowałam, jak z treningu wracał koło 22.30 a ze dwa razy 23 i cisza... Bo się np z bratem zagadał. Raz od zmysłów odchodziłam, jak o 22.30 dzwoni, odbieram, i zaraz się rozłączyło. Potem dzwonię do niego- tel wyłączony, do brata- tel wyłączony. Świra już dostawałam. 22.45- nie ma go, 23.00- też nie. 23.10- wreszcie przyjeżdża, uśmiechnięty i zadowolony- nie wiedział, że niechcący do mnie zadzwonił, a potem w szatni nie mieli zasięgu.... A ja już chciałam na policję i pogotowie dzwonić! A co do remontów- cóż, mi już mój mąż powiedział, że aż się boi jak to będzie u nas Dziewczynki, dużo fluidków ciepłych dla Was. Mojemu się na szczęście ostatnio odmieniło i jest przekochany, czasem to nie zdąże coś powiedzieć a on w lot odgaduje moje myśli. Miałam to spotkanko firmowe wczoraj, odwiózł mnie, potem zajął się zakupami na obiadek a później po mnie przyjechał. I wszystko sam z siebie, aż w szoku jestem! ![]() Cytat:
Jak Ty w ogóle możesz tak myśleć?eee tam dramat, i tak nic po Tobie nie widać... słodziak
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-15 o 13:21 Powód: a jakaś tam literówka |
|
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś pozazdrościłam Aniołka
i dzięki za komplementa ale wiem że powinnam ograniczyc podjadaniedo Kachy to trzeby było z haka pojechać bo tego stolczaka to zwykła haczka nie przepędzi...ale się postaram |
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż jednak pożegnał się ze swoim fochem i jedzie do mnie. tymczasem do mnie zawitał foch pms.
także latwo nie będzie.
|
|
|
|
#1724 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wytrzymam, wytrzymam, chyba, że nie wytrzymiem,... :hahah a:A jak mnie bedzie coś bolało, to ja już mu powiem parę rzeczy do słuchu, ze ja znam taki GANG DOSKONAŁYCH ŻON i naślę na niego... niech sobie uważa,a co...będzie mi tu wiercił ..no!dziękować Słoneczko... ![]() Cytat:
Ja lubię jak mój jest zazdrosny(tak zdrowo zazdrosny), bo jest taki słodki wtedy i w ogóle Go lubię... ![]() A on jest czasem zazdrosny, bo ja mam ciagły kontakt w hurtowniach z facetami, więc normalne, ale to też burzy nie robi, cos się podąsa... ![]() Ja sie zaraziłam tym jego ulubieńczym zawodem...bo to praca i hobby zarazem i oboje jak widzimy jakieś fajne autko na drodze, to przezywamy jak chomik swoje pierwsze zęby... Wstawię może potem fociaka autka... ![]() Cytat:
jak mnie zaboli, to wiecie co mu zrobię.... ![]() Cytat:
a z ksiażką to fajny pomysł....hmmm, może coś wykombinuję, bo to lepsze od muzyki relaksacyjnej...16km, no szaleniec z Ciebie...kawał drogi... Ojjj to Ty pewnie nie raz strachu narobilaś im... Izus wiem wiem, będę pamietac o tym miejscu, zoabczymy co sie wydarzy....i nie znikaj na długo bez wiedzy...bo Cię znaleźc nie moge ... mooonik ja tez chyba nie moglaby długo tak się zadręczać.. Ja jestem taki wesoły Romek...z tych K...skich Romków...teraz mam opis... "waga! nie odpowiadam za niespodziewane, niekontrolowane napady optymizmu " , oczywiscie nie ma lekko, jak jest czas smutku, to nie ma się z czego cieszyć, wiec życzę Wam dziewuszki, zeby te zły nie nadchodziły nigdy, a jak sa, to niech s...lają... delikatnie mówiąc...gdzie pieprz rośnie...
|
||||
|
|
|
#1725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- dokładnie opisałaś moje objawy ![]() dzieki za komplementa... ![]() Jestem osobą o 2 obliczach ![]() Na pozór jestem odważna, zabawna otwarta i tak jakby pewna siebie - i lubię siebie taką... A czasem jak dopadnie mnie mega nerw... albo mega dól to czuję się bezużyteczna... ![]() I teraz mam taką fazę właśnie Cytat:
I najbardziej wkurza mnie to, że mój Łukasz jest przekochany A mimo tego... jestem na tyle durna i mam tak zrytą psychikę, że nie potrafię się tym nie przejmować Tysiąc osób mi mówiło to co Ty mi napisałaś i sama też to sobie powtarzam, ale chyba ktoś musiałby mi wyprać mozg totalnie żebym tak zaczęła postępować bo tak to nie potrafię Cytat:
![]() 2- eh... bo ja dziwna jestem ![]() Cytat:
![]() myślę, że i buldożer go nie upchnie ![]() Baniak mi dziś pęka cały dzień!!! ![]() Bolą mnie węzły i zatoki i cała szyja ![]() Może mnie przewiało
|
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przynudzasz Słońce, pamiętaj jak cos Cie gryzie to komu masz się wyzalic...oczywiście Doskonałm Żonkom... Jesteś extra odlotowa i mimo, ze smutna, to i tak najwazniejsza na świecie dla męża...już ja to wiem! I o tym nie zapominaj! A teraz uciekam...do dentościora...ble! |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moonik ładnie napisała. Wprawdzie ja też bym się wkurzała o nocne wypady z blondi, ale tak ogólnie to u nas jest tak, że dosyć często sami wychodzimy. Praktycznie w każdy piątek ja mam babski wypad a on idzie na bilard. Nie jestem ograniczana i nikogo nie ograniczam, to nam pasuje i tak jest dobrze. Czasami tylko budzi się we mnie taki zazdrośnik (właściwie to on cały czas siedzi ale uśpiony jest, więc raz na jakiś czas musi pooddychać
) i robię jakiś wywód. Poza tym jest ok. U mnie to jest tylko tak, że czasami się boję, że mu się znudzę i chyba za często mu to powtarzam (nigdy nie było mi dane poczuć że mogłoby do tego dojść). My - kobiety chyba już tak jesteśmy skonstruowane.Kasico Ty na serio fajna babka jesteś. Na pocieszenie powiem Ci, że z tymi dwoma obliczami też do siebie pasujemy. Z jedenj strony wygadana a z drugiej...nie wiem nawet jak to nazwać, słów mi brakuje. Trzeba uwierzyć, że jesteśmy najlepsze. Dziewczyny wprawdzie jest 14:30 ale co tam wznosimy toast JESTEŚMY NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! A TERAZ POZOSTAJE TYLKO W TYM WYTRWAĆ ![]() [quote=LilStar;12312231 u mnie też-własnie jesteśmy w stanie zimnej wojny-miałam po Niego jechać ale się nafochał i stwierdził że nie przyjedzie bo ma egzaminy i musi się uczyć.dramat.a przy mnie się nie pouczy...zobaczymy.pewnie i tak Łajza przyjedzie autobusem.czasem Go nie rozumiem, zachowuje się jakby to On był przed @.[/quote] O matko - następna. Jakiś anty mężowski dzień dzisiaj. Wszędzie fochy. Paplasiam...ale już taki inny mamy guścior Ha to masz dobrze. Ja gotuję znacznie gorzej (w ogóle nie za często gotuje) to jest zajęcie którego nie znoszę. Mogę posprzątać, poprasować, poprać i w ogóle byle tylko ktoś mi obiad zrobił. Rodzice męża mają inne podejście do gotowania niż ja... Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
??? A to ze jestesmy najlepsze to rzecz jasna .
|
||
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż muzyki tego typu po prostu nie dzierżeCytat:
![]() 2. ja chce zobaczyc auto ja! ja! ![]() 3. no właśnie Izuś co za dużo to niezdrowo że jaki Romek Kasia przynudzaj ile chcesz, żal się ile wlezie od tego tu jesteśmy a jak będzie trzeba to się wyśle wszystkie buldożery świata żeby wypchac tego stolca co Cie tak gryzie Agunia brawo dla męża ![]() Gosiu dziękuje ![]() prawda JESTEŚMY NAJLEPSZE !!! to zdrówko moje Panie
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 14:19 |
||
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Moonik a niby Faceci to wzrokowcy
![]() Dageciku ![]() Kasieńko marudź ile chcesz a kto mnie wysłuchiwał na gadulcu????
|
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, chciałam napisać 14:03
|
|
|
|
#1734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście najlepsze! I wiedziałam, że jesteśmy bratnimi duszycami... lof lof lof Cytat:
2- Cytat:
![]() zaśliniłam sięhttp://www.emimusic.pl/uploaded/wyko...senFu_4181.jpg http://www.hip-hop.pl/teksty/data/im...4839_0_big.jpg 2- dzięki skarbie mła
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko nie:jesteście a JESTEŚMY wszystkie Toi aussi
![]() ![]() ![]() mój FU![]() ![]() a dziś go oblookam na żywca
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
JESTEŚMY !!!
Ty też spadam Dziewczynki, przyjechał mężuś i jedziemy po prezent dla jego siostry na 30-te urodziny, mam nadzieje że mi sie uda coś znaleźć buźkam
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 15:03 |
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz w dupe natłuke zarazo Ty jedna. W tym gronie najlepszych jesteś również TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! (o matuchno aż mnie gardło boli)
Właśnie się z koleżankami zgadałam, jedziemy zaraz po pracy na zakupy. Ja jako organ doradczy bo posucha u mnie a z racji mojego focha nie mogę z innej opcji skorzystać, ale co tam przynajmniej po sklepach polatam.Ps. Oglądam na wirtualnej 10 najbardziej luksusowych wysp świata...odpłynęłam normalnie
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka moja kochana-tak wiem o tobie już troszkę-z jednej strony super hiper kobieta(jak już kiedyś powiedziałam 100% kobiety w kobiecie) a z drugiej mała zagubiona dziewczynka niepewna swej wartości.
Co do zazdrości to naprawdę kwestia usposobienia-mój Kamil bywa zazdrosny , ale o kogoś kogo nie zna. Moich kolegów to i ja traktuję jak braci więc wie że nie ma się o co obawiać. A ja też bywałam zazdrosna (stoję na peronie z Kamilem i Jego mamą a tu nagle wpada laska i całuje mego Kamila w policzek , rzuca mu się na szyję-pierwszy raz pannę widzę. Mama Kamila na mnie -miałam ponoć taakie oczy że gdyby wzrok mógł zabijać panna padłaby natychmiast. Potem się okazało, że to jego koleżanka z pracy, ktora zreszta do taty Kama mówiła teściu i startowała do mego lubego )Co do Twoich myśli-kochana masz olbrzymi wpływ podświadomości na swój organizm. To może cię kompletnie wyczerpać. Musisz nauczyć się relaksacji-tylko nie mam pojęcia w jaki sposób ![]() Co do tego czy jesteś żonką doskonałą ja nie mam wątpliwości. Każda z nas dla swojego męża taka jest. Pamiętajmy wszak że na świecie roi się od masochistów ![]() Mój często powtarza że robi za męczennika i w butach go wezmą do nieba za przebywanie z taką zołzą jak ja
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Malutka wreszcie nowa fotka Twojego slodziaka
Agatko matko zazdroszcze filmidla! Chcemy isc ale dzis urodziny, jutro zjazd i nauka... moze w ndz gdy bede w miare zywa bo tych wszystkich zaliczeniach (mam 4!) Kasienko no przerobic czyli wytrzymac spotkanie z 45 dzieciakami...... No wczoraj puchacz troche wyczyniał: mościł się na moich kolanach, szczekał, pomrukiwał, mlaskał, bekał, przeciągał się, rozpychał, chrapał, wzdychał i szturchał noskiem. Na szczescie obyło się bez puszczania bąków ![]() Stolcowi mówimy stanowczo NIE! tez sie dzis zle czujesz Dobrze ze przynajmniej zwalasz na przewianie a nie tak jak Lilka na mnie ;PMooonik no to powiedz co im upichciałaś ![]() Izka dentysta brrrr ![]() Romek ![]() Izusiu juz kiedys pisalam ze podziwiam Wasze relacje, mysle ze po trochu wynosimy wzor relacji damsko-meskich z domu ale od nas zalezy czy bedziemy postepowac zgodnie z nim czy wybierzemy swoja droge. Kinia robicie sesje na rocznice?! Agusiu ja przezylam remont bez meza i powiem Ci ze tez latwo nie bylo mimo ze potencjalnie nie bylo sie z kim poklocic. Zapierniczalam jak motorek. Lilus odganiamy focha PMS - mezus niech CI kupi pyszne lody i bedzie gicior ![]() Dobra obejrze tego FU ( czy przypadkiem nei wyglada on jak kung fu panda ![]() A i mnie dajcie tego drineczka co by wywietrzla nim pojade na te urodziny
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-15 o 15:15 |
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój przyjechał, zabrał auto i pojechał do swoich rodziców-gdzie jak mi oświadczył zatrzyma się na weekend
chce mnie ukarać bo nie pojechałam po Księcia 100km w jedną stronę-pomijam fakt że musiałabym się zwolnić z pracy, stać w korkach, przebić się przez cały wroc i wracać.bo jemu korona z głowy spadnie jak autobusem wróci. ja jak byłam w ciązy to jechałam najpierw pks-em potem pociągiem do Niego i jakoś nie marudziłam.ale cóż.jak tak chce załatwiać te sprawy to niech tak robi.na pewno mnie to do niego nie zbliża, a wręcz odpycha.to sobie ponarzekałam i pomarudziłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

niby teściowa nie jest z tych że mi będzie w każdą dziurę zaglądać ale same wiecie jak to jest, no i jeszcze muszę coś na obiad wymyśleć bo niestety mój osobisty kucharz będzie w szkole i sama będę robić więc najlepiej żeby dania były takie że się same zrobią
Odpowiedziałam, że nie.

co tam się dzieje?
am
hand-made: urodzinowo na 40tkę
wyobraziłam sobie ten widok