![]() |
#1171 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() Cytat:
Airish ja nie mam szans na przetrzymanie go. Jesteśmy za granicą,mieszkamy razem ![]() Zmienił się dla mnie wiele, wiem o tym. Mówi ze zmieni więcej. Ale ja nie mam siły czekać na to już. W ciągu tych dwóch lat chyba poleciało więcej łez niż w ciągu całego mojego życia. No kochane skończmy już po co się smucić? Chciałam się pochwalić, że wczoraj po tym olejku rycynowym umyłam włosy 6 razy i się zmył ![]() ![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-15 o 22:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Moderator
|
Cytat:
Oczywiście zdarza sie czasem że śpi do 15 ale rzadko bo go wtedy głowa boli jak tak pośpi. Czasem wstaje wcześniej - nawet o 10 mu sie zdarzało ale to wyjątkowe sytuacje. No i czasem drzemka popołudniu ale bardzo rzadko może z 3 razy na mc. A na nocki pracuje już chyba 2 lata. Ogólnie tak od 12 staram mu sie nie wchodzić do sypialni bo wtedy już ma lekki sien i sie budzi. No i ja go budzę bo sam niezbyt często sie budzi na czas ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Martyś bidulko może w złości aż tak źle go oceniasz bo ja sama tak czasem robię ![]() A jeśli serio jest tak jak piszesz to postaw sprawę jasno - albo sie dostosuje do ogólnie przyjętych norm jak facet powinien się w związku zachowywać abo pa pa. Martyś masz mamę przy sobie i ona będzie dla Ciebie wsparciem a jeśli ona ci go odradza to sie zastanów bo matki chcą dla dzieci jak najlepiej! Idę oglądać film- na 1 sie zaczyna
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w grę wchodzi jeszcze Politechnika Śląska, zarządzanie i inżynieria produkcji ![]() ![]() i naprawdę mam dylemat....eh życie. Nie jadę na ta imprezę, jeśli tż miałby mi się odwdzięczyć tak samo albo wypominac to to wolę posiedzieć w domu ![]() temu tak szaleję bo to wiosna ach wiosna.... no i prawie lato już ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() no ale trzeba wpaść w tutejszy rytm, no albo nie wiem co ![]() coolasana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Rozeznanie
|
tez ide na film na 1
![]() dobranoc ![]()
#1176 |
Zakorzenienie
|
coolasana nie przesadzasz?
![]() Wiele wiadomosci tu umyka, produkujemy naprwde sporo, sama czesto nie dostaje odpowiedzi na moje pytania, bo zwyczajnie tak sie nie da. ![]() Martysia, tak jak niektorzy probuje popsuj moje wyobrażenie o boskiej Kim ![]() Zapamiętaj tylko jedno- nikt nie ma prawa Cie krzywdzic. Oczekuj tego od ludzi, żeby moc za 50lat powiedzieć,że byłaś szczesliwa. ![]() Ja chyba jestem zbyt radykalna,, wywalilabym takiego faceta juz dawno,bez wahania. Ehh Kasiu, to jednak nie jest ze mna zle, bo ja po nocce kłade sie spac o 7 i wstaje najpozniej o 12 ![]() Ale w sumie najczesciej to wypada 9,10 przez hała w domu,psa, remonty sąsiadow itd.. a potem w nocy usypiam w pracy ![]() Aż przełączyłam na 1 ![]() O czym to mniej wiecej bedzie? no kurcze, jest tu nas tyle, każda zada jakis pytanie, nie da sie wszystkiego nawet spamietac, a co dopiero odpowiedziec, po prostu, czasem cos sie pominie, sama tak mialam pare razy, ale nic w tym złego, nie przesadzajmy ![]() Aa i chciałam jeszcze dodać Red że mi sie Zarządzanie podoba bardziej niz fizjoterapia. Myslac przyszłosciowo wieksze horyzonty sa po zarzadzaniu, w wiekszej ilosci placowek Cie zatrudnia, bedziesz bardziej wszechstronna niz po Fizjoterapii, po ktorej bedziesz umiala tylko to, a mniej jest takich placowek niz Biur np ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami albo sie nie wie i nie odpowiada albo po prostu przeoczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
wow, to malutko śpisz
![]() ![]() ![]() o matko jak mozna tyle spać, u mnie w pracy tez sa takie osoby,ze wstają o 15, zjedza obiad i dalej spac i wstaja przed praca, no masakra ![]() ja lubie nocki bo mowie wtedy,że mam tydzien wolnego ![]() Ale ja ogolnie krotko spie, np. na rano wstaje o 3;45, tzn mam na wtedy budzik, a z łozka zwlekam sie o 4 na drugi budzik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
A ja lubie miec duzo czasu i wstawać wczesnie o poranku... ale ja to dziwna jeste pod tym wzgledem
![]() Mój TŻ tez spi do 11 jak idzie spac o 23 wieczorm ![]() ![]() Ile razy ja w wakacje wstawałam o 6 i szłam na spacer.. dziwoląg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie AGH? Kurcze poważnie nad tym myślę, bo faktycznie inżynierów teraz potrzeba, jest popyt że tak powiem. Nawet stypendia są wyższe dla ścisłowców. Powiedz z tej fizy duzo jest nadrabiania? Ogólnie jesteś bardziej humanistką czy ścislowcem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Rozeznanie
|
Jak mieszkałam w Polsce to potrafiłam po 15 godzin spać
![]() ![]() ![]() ![]()
#1186 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
o jeny, Martysia, nastepny śpioch
![]() T ja naprawde jestem dziwoląg... i to spory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242424785
ale laska, super ![]() idę już, miałam iść wcześniej no ale......wizaż ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz ide do lozka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Rozeznanie
|
Tygryska dawaj więcej tych ślicznych blondynek to na pewno się nie zrobię na blond
![]() ![]()
#1191 |
Zakorzenienie
|
Martysia, to ja Ci wkleje jutro tak seksowne brunetki,że niewpadni Ci do głowy pomysł z blondem
![]() Wciągnął mnie ten film na jedynce, ide oglądac w łozeczku, dobranoc ![]() Aa nałozyłam na twarz samoopalacz w kremie SunOzon, ciekawe jaka sie jutro obudze? ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-15 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() możliwe, że agh z krk po prostu prowadzi zajęcia też w innych miastach, ale akurat w tym się nie orientuję, bo jestem z Krakowa. ja to powiem Ci, że na początku liceum miałam 3 z majcy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Moderator
|
Nawet nawet ten film był, aż strach pomyslec ze zdarzają sie tacy psychole
![]() ![]() Mam nadzieję ze mój nie pokarze mi prawdziwego oblicza dopiero po ślubie ![]()
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
nie było mnie trochę
![]() Martysiu kochanie powodzenia w układaniu spraw osobistych, sercowych ![]() coolasana nie gadaj głupot ![]() ![]() ![]() dobranoc dziewczynki ![]()
#1196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale mniejsza z tym to Ty musisz czuć czy kochasz i jesteś w stanie z nim żyć czy zwyczajnie ciągle się męczysz. Pamiętaj, że to Twoje życie i nikt Ci nie może dyktować z kim masz być a z kim nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Już wstałam zjadłam gruszkę i jabłuszko a zaraz jeszcze jakieś płateczki wciągnę ![]() Buźka ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Koniecznie zdaj relację. W poniedziałek zamierzam kupić coś do opalania buzi i ciałka, ale chcę już żeby to było dobre i sprawdzone, bio szkoda pieniążków mi na testowanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Martysia jeżeli nie czujesz się z nim szczęśliwa, zdaje Ci ból to ten związek nie ma sensu.. no chyba, że jesteś pewna, że go kochasz i to 'ten jedyny' ...
tak ostatnio się zastanawiam, czy wierzyć w przeznaczenie i takie tam ![]() też czekam na relację tego SunOzon ![]() idę śniadanko zjeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
hej
Sophw przeznaczenie trzeba wierzyc ![]() ![]() ![]() ![]()
#1199 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mam dola ![]() Cytat:
![]() a co do rozowych dodatkow, mam to samo.. rozowa komorka, mp3, wszystko ![]() strasznie ![]() Cytat:
kurde ja mam jakis kryzys, od tygodnia jestem na diecie, od ponad dwoch nie jem slodyczy, odrzucilam wsyztsko co slodkie biale pieczywo, napoje, wszystko.. codziennie jezdze na rowerze, rolkach, cwicze a efektow ZADNYCH ![]() Nie dosc ze sie poklocilam z NIM to mam takie zalamanie z powodu tego mojego wygladu.. uhm ![]() Jedyny plus ze sie 'pogodzilam' z moja.. przyjaciolka, wlasnie mnie ciagnie na lody po poludniu i chyba sie skusze.. ![]() ale ja Wam ostatnio marudze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Według mnie to nie ma przeznaczenia
![]() Każdy jest kowalem własnego losu ;P ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Trzeba zacząć dbać o siebie i figurka bo lada moment wakacje. Dzisiaj to z moja dietką też nie będzie rewelacyjnie bo wieczorkiem urodzinki i będzie pewnie bardzo kaloryczna wódeczka ;P ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Ale z Was śpiochy ;P Ja właśnie kawkę piję i zabieram się zaraz za sprzątanie a potem od razu poćwiczę i do Was zajrzę ![]() WSTAWAĆ !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.