|
|
#1261 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
dziękuje, fajnie, że przypadł do gustu. ![]() Cytat:
ten opis ląduje w mojej kolekcji. <3Cytat:
ale zrobię co w mojej mocy. ten opis cudowny. <33 dziękuje, miło. ![]() __ zawsze ta, którą mieć chciałeś, zawsze ta, której nie miałeś. to kwestia szczerości, nie żaden wybór. kocham tylko Twoje oczy. reszta Ciebie może dla mnie nie istnieć. boję się ciemności, pająków, myszy iii czegoś jeszcze. Eh, eh nothing else I can say. 'ostry głos matki łagodził jego głos. miłość nie zależy od niej, zależy od Ciebie. pozwalasz sobie na miłość zawsze Ty, a nie Tobie pozwalają. możesz kochać. mogła kochać i kochała.' palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. 'kocham Cię'. to takie proste... ten cudny brak czasu. mój pokój czekał na Ciebie. po raz pierwszy odczuli zagrożenie od strony świata. był przeciwko nim. potem był już tylko grzech. bo pamiętasz tak jak ja ze to jest kwestia decyzji.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-05-15 o 21:10 |
|||
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
romantycznego reumatyzmu u mnie nie stwierdzono
sen dnia codziennego powinnam zrobic porzadek w szafie, w głowie- w życiu.... za mało zycia w życiu sącze powoli smolistą kawę cierpię ostatnio na jakiś rodzaj pustoserca.... w piżamie, owinięta zółtym kocem wypijam kawę o poranku smustoszłam to co dla mnie jest sufitem, dla Ciebie jest podłogą Dziś już wszystko traci sens. Cała nasza historia... kilka łez na ostatniej stronie książki Mam ochote siąść w kącie pokoju, zakryć szczelnie dłońmi twarz i trwać tak dopóki to wszystko mnie nie ominie.
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
Mały smutek drzemie w Twoich oczach
Byłam jedną z chwil...
Mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden takie dzień... ---------- chwilowo na razie nie obecna . < 3
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęście są ludzie, w których wierzę klucza do jej serca chronili elitarni mastersi pamiętasz jeszcze nasze uczucie? Cóż ono dawno runęło… nawet się przed Twoim wzrokiem nie broniłam teraz już mam swojego anioła, a Ty wciąż próbujesz go znaleźć w przyulicznych dzi.wkach cisza mi dziś nie służy, chcę patrzeć jak śpisz .
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały
![]() ________________ Jestem oazą spokoju. Pier.dolonym, kur.wa, zaj.ebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. miała na imię Ina, gdy chciała powiedzieć: "kocham", mówiła: "kokaina". są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Mógł zrobić jeden krok by ja mieć. Nie zrobił.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-05-15 o 22:09 |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie przestane kochać sposobu w jaki palisz papierosy.
następna jest od poprzedniej lepsza. myślisz, że jestem dziwką, bo na Ciebie nie patrze ?! więc dlaczego czasem tak cholernie boli ? zatańczyć dla Ciebie break love ? jesteśmy tacy sami, ale nie podobni. dziękuję, że byłeś przy mnie póki nie zaczełam tego pieprzyć. jak zwykle nic nie znaczące, puste słowa.
|
|
#1267 |
|
Przyczajenie
|
spróbuj przejść obok obojętnie.....
zadane pytania- bez odpowiedzi czy tak trudno odpowiedzieć? wszystko 'krzyczało' żebym to zrobiła.! za cudzym cieniem wolisz chwile spędzić z nimi niż ze mną bez pośpiechu najważniejsze to spełnić swoje marzenia. szlak przetrę swój do celu. zapach konwalii... smak truskawek i kakaa... z nim -moim szczęściem -po prostu o nim zapomnij -gdyby to było takie proste... -jest. tylko Ty nie chcesz.! -wiem. bo czuję... czuję że on mnie kocha, a jak się teraz poddam to przegram za jakie grzechy? po prostu nie wierzę...!
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
I chyba los musiał mieć w tym swój udział...
ja tylko chce być przy Tobie... czy to tak wiele? ![]() Bo jest coś między nami czym chciałabym nas całe życie karmić Potrzebuję Cię jak niczego w życiu, Tęsknie jak za czymś na co patrzysz w ukryciu... Komfort poznawania ludzi ma niewielu
|
#1269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cudownaś ;** _________________________ ____ Swój mózg zostawiłeś chyba z burdelu. I znów powtórka z rozrywki. Po raz kolejny robisz ja w ch.ja. Tracisz kontrole chłopie. Ej Lalka, zostaw Go on jest mój. Mój romeo w bojówkach i reklamówka piwa w ręku. Szalony jak breakdance.! W wielkomiejskim tłumie czesem mignie Twoja twarz. Bezstresowo zacząć chce.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
<3Cytat:
bardzo mnie to cieszy ;***_____________ Widzisz? Jak nam spier.dala szczęście?
Ale,ale, ale ja nic nie poradzę na to, że jesteś pępkiem mojego świata. Zwisłam na biurku spraw Twoich, a Ty zasunąłeś szufladę. Jeśli chcę się wysikać, sikam na drodze, jeśli mam na kogoś ochotę, wskakuję mu do łóżka. Tak ciężko myśleć, gdy w tępej głowie nie roi się nic. Zaćmienie sumienia. Ja po prostu kocham się, na nikogo nie czekam, tylko sobie przyrzekam z sobą tylko być. Rozmawiam ze sobą siedząc na kanapie i nie ma nici porozumienia.
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Ona kochała - Ty nie wierzyłeś.
Ona mówiła - Ty nie słuchałeś. Ona tęskniła - Ty szalałeś. Ona płakała - Ty się śmiałeś. Teraz.. Ty kochasz - Ona nie wierzy Ty słuchasz - Ona nie slucha Ty tesknisz - Ona szaleje Ty placzesz - Ona sie śmieje. ![]() Jestem niepoprawna, szalona i ktoś postronny mógłby stwierdzić, że czasem niemądra. Ale dobrze mi z tym. I nie musicie się martwić, jakoś sobie poradzę. Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem. "...musieliśmy się kochać już od dawna, jeszcze się nie znając i zanim się jeszcze spotkaliśmy..." "Moje serce pełne Ciebie Moje serce jest Twoje Jak długo nie widziałem Cię już nawet nie wiem Ale wiem, że zawsze będziemy we dwoje" "A to czego pragne do złudzenia przypomina zło..." "boje się...a może lęk przed krokiem złym ostrzegać ma, przed błędem mnie ochronić...?" Zakochana Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze Wszystkie drogi prowadza do tego samego punktu-rozczarowania "nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią" "Najbardziej odczujesz brak bliskiej osoby kiedy bedziesz siedzial obok niej i bedziesz wiedzial że ona nigdy nie bedzie twoja" ..."nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy.." "Wystarczy,że zamknę oczy,a od razu cię widzę. Przestaję oddychać,aby poczuć twój zapach. Staję twarzą do wiatru,aby domyślić się twojego oddechu... Świadomość,że gdzieś jesteś na tej ziemi,będzie w moim piekle moim malutkim kącikiem raju..." "A gdy spojrzeli na siebie, poczuli falę gorąca przeszywającą ich ciała". "- Czego się boisz...? - Że budząc się rano nigdy nie ujrzę jej koło siebie..." ciepły dotyk twoich rąk na moim namiętnością rozpalonym ciele pachnie samotnością kiedy cię nie ma błagam Boga o chwilę zapomnienia zwijając się w rozkoszy akcie chcę krzyczeć z podniecenia lecz nie mogę cisza więc dusze go w sobie jak wyrzuty sumienia jestem więźniem skutym w kajdanach twojego spojrzenia jest noc a ciebie nie ma - Ał ! a To za co? - To bez znaczenie. To już przeszłaść... - Ale boli nadal ! - Ooo tak, przeszłość często boli...
Wiesz... Powinnam Ci życzyć, aby ktoś kiedyś złamał Ci serce tak jak Ty złamałeś je mnie. Ale nie będę. Mało tego. Powiem Ci, że będę pierwszą osobą, która z miłą chęcią przypi.erdoli w twarz osobie, która Cię zrani. Może wtedy zrozumiesz... |
|
|
|
#1272 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja uwielbiam Ciebie i twoja twórczość <3 Cytat:
<3dałam rady i już mam koniec <3 _________________________ __ trochę nawet wulgarnie, ale no.. ;D bo ja już tak mam ;pp Jestem twoja kokainą Chce Cię mieć dzisiaj przy sobie Nie chcesz nawet wiedzieć co z tobą zrobię . Przygotuj się do ostrego startu . Chcesz spasować moim ustom . Sprawdźmy to zaje.biste wodne łóżko . Jak łzy sperma spływa po policzkach .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-05-15 o 23:39 |
||
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
dontlookdown :
miała na imię Ina, gdy chciała powiedzieć: "kocham", mówiła: "kokaina". Ajj boskie. ja mam na imię "Nina" i bardzo pasujee. ___________________ To jest sound co Cie nie rozczula. Twoje ciało mówi mi że to jest właśnie ten dzień. Ciągle mało Ciebie mam a to więcej niż tlen. |
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
jeśli idziesz przez piekło-nie zatrzymuj się
sama.samiuteńka.samotna. chcieć,a móc gdybym Cię nie poznała, nie wiedziałabym co to szczęście w nieszcześciu.
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrafisz, czyli nie chcesz. Nie chcesz, czyli masz nadzieję. Masz nadzieję, czyli...kochasz.
szacunek wyparował.. dlaczego pozwoliłeś odejść mi? ______ przepraszam,ze tak mało. ale kompletnie nie mam głowy . Kocham < 3333333333
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mała proźba..
Coś o tym że od pewnego czasu On o wszystko sie wkurza ,obraża[że tak powiem] i nie umiem sie z nim dogadac..proszę. Może: bananowalaska,anyszowska,paranienormalna, dontlookdown,nydee,powinnam, chocapic,Little Ballerina,primadonna, nieliczylamwcalesie , Marzeniatko peculiarity , snowball, JednaNaMilion, chocapic i inne perełki.; ** Mała nie płacz, ja też łez mam pełne oczy. Mała nie płacz, bo za dużo będzie bólu. Ty wiesz, ja często tak jak Ty, uciekam do świata, w mgły.. Twoje odejście wydarło mi w sercu wielką dziurę i za cholerę nie mogę jest załatać.. Była jakaś dziura, jakaś rana, która wciąż krwawiła, pustka, która bez końca przyprawiała mnie o dreszcze, zatrzymywała w drodze i kazała szukać, i sięgać po nowe cegły żeby zbudować nowy mur. |
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
to tylko krok, by pomyśleć i sie cofnćc, zatrzymać w gardle słowo,które może kogoś dotknąć.
czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha.. - odświeża siły. milości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni, smutku i rozczarowań.. wolność poczuć chce i wypić pragnę je do dna. każdy jest księciem i ma ciemną stronę.. analizując płatek po płatku nikt chyba jeszcze nie pojął piękna róży. abyś gdy.. mnie tylko poznasz..cały mi sie oddasz<3
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Zakichanakrolewna - nie byłam wymieniona, ale kilka przychodzi mi na myśl.
Nie zadzieraj nosa, nie rób takiej miny - czyt. nie fochaj się.! Złość piękności szkodzi, mój królewiczu. Kłótnie zostawmy sobie na czasy kiedy będziemy już staruszkami i nie będziemy mieli nic innego do roboty. _ Od zawsze wszyscy wiedzieli że zajdę daleko, niektórzy obawiali się nawet, czy nie za daleko. Czasami trzeba sobie wybaczyć i czekać aż będzie lepiej. Zamówiliśmy sobie najgorsze chwile, ty nie słuchałeś, ja nigdy nie mówiłam.
|
|
#1279 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() kradnę bez chwili namysłu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ mój humor- zależy wyłącznie od tego co dziś zrobisz.
być szczęśliwą nie zależnie od tego co będzie. w nocy, gdy wszyscy zasną... móc porozmawiać z Tobą.. na chwilę obecną nie mam niczego co kocham. zabrali koszykówkę. zabronili piłki nożnej. teraz jeszcze Ty mnie nie chcesz.! -nie płacz. -to tylko jedna, jedyna łza. tak na pożegnanie.
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
niektórych rzeczy nie da się ogarnąć.
koniec żartów! zrozum to od zaraz sprawdź, to działa. dasz radę, wierzę. staw czoła wyzwaniom. po jednej stronie diabeł, po drugiej anioł. momenty wyrwane ze snu. wszystko to, co robimy jest dla nas. Bóg pokazał raj, by go potem spalić.
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wolałabym wiedzieć, co zamierzasz.
paniczu, szczęście obiecałeś. bo poważny chłopiec, mój drogi, nie wierzy już w miłość doskonałą. piszę dziś tobą po pięciolinii, chociaż z czasem możesz zamienić się w pauzę. a ty właśnie tak na mnie patrzysz. gdzieś z daleka. fikcyjna obecność nas. powiedz mi, co ja mam teraz zrobić? -kochanie, jaki mam kolor oczu? -kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie. bo dowód miłości jest wtedy, kiedy bez żadnych gestów przychodzisz i mnie przytulasz. kolejna osoba uważająca mnie za anioła..dlaczego obciążacie mnie tak dużą odpowiedzialnością? |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() * Zakichanakrólewna, czy oby na pewno mówimy tym samym językiem? co się dzieje.. nie potrafię zrozumieć sensu Twoich słów powiedz, że się nie zgubiliśmy i nie stracimy przez to siebie.. tyle niedopowiedzeń, tyle słów, niezrozumianych.. znów przyszło mi analizować każde półzdanie.. co się stało z naszym "rozumieniem bez słów? przepraszam, nie myślę dzisiaj ![]() * zasłaniam oczy, zatykam uszy, nie chcę słyszeć pustych obietnic czarne promienie z purpurowym odbiciem miejsca na zamkach przeznaczenia i wcale nie zgubiłam radość w potoku twoich kłamstw! bajecznie upiększony świat! dotknij mojego życia z czułością mała, słona kropla wody płynąca prosto z kącików moich szklistych oczu.. pokaż mi jak naprawdę troszczy się prawdziwy przyjaciel ciemność w moim umyśle, ból w moim sercu przeszłość i przyszłość.. która może być mną i Tobą Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-16 o 11:45 |
|
|
|
#1283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
`wkurzasz sie o wszystko.. nawet o byle co . `zachowujesz sie jak 5latek któremu kolega zabrał zabawkę `nie rozumiem Ciebie juz.. o co chodzi ` nie wiem o co chodzi.. ;| mógłbyś mi powiedzieć ? nie wiem czy pomgolam .. jakos weny nie mam . wybacz ;* ~~ ludzie są i nie będę nigdy lepsi. `
|
|
#1284 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ _ Mam ochote siąść w kącie pokoju, zakryć szczelnie dłońmi twarz i trwać tak dopóki to wszystko mnie nie ominie. To nie będzie łatwe. Długie skazanie na obojętność tworzy grube mury. tacy delikatni, lecz ranimy siebie wciąż.. w ciszy Cię słyszę, w ciemności Cię widzę.. mam dużo do powiedzenia. braciszku, przyszło nam przejrzeć na oczy.
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Ocieram się o cierpienie ...
Tylko jeden moment mam w pamięci ... Po pas w zaspach wspomnień Ciebie koło mnie. Dobrze wiesz nie mogę Cię zapomnieć ... Kiedy nie ma Ciebie przy mnie znów mam miłosnego kaca... Nil Desperandum... (Nigdy Nie Trać Nadziei) Bo świat należy do ludzi pozytywnie zakręconych .. ; D Skrzydła białych łez otulają mnie gdy brakuje mi Ciebie ... Może Lepiej Nie Wiedzieć, Że Masz Tylko Siebie... Totalny Brak Humoru Czyni Życie Niemożliwym Do Zniesienia.. ...
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _______ choć ulotna jak blask księżyca czekam na wschód. nie jesteś Bogiem, uświadom to sobie. często smak życia odbiera nam apetyt. czasem ceni się kogoś za bardzo, żeby można byłoby go pokochać.. czym posolisz sól, kiedy straci smak? ![]() a teraz śpij i zapomnij o mnie. pomyśl, że to był tylko sen. tak będzie lepiej. looking for a new kind of lover. not a girl made of rubber. automatic i believe, i imagine. this time apart has me wondering if our bond was but an illusion.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-05-16 o 12:45 |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Rozeznanie
|
Ciesze sie Kochanie,ze pomogłam.. <3Cytat:
Bardzo sie ciesze,ze pomogłam.. ![]() Polecam sie na przyszłośc ![]() <33 a ten powyzej kradnę.. ![]() "W Zagubionej Przestrzeni Trwam, Cały Świat Płynie Obok Gdzieś.."
jak niewidomi kalecząc sobie dłonie zbieramy szkła rozbitych marzeń... |
|
|
|
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
Codzienność Nas, Wciąż Dzień Po Dniu Ogarnia Jak Trujący Bluszcz..
BiałeŚwiatło ChceszDoNiegoIśćLeczWiesz CoPotrafiLosByZrobićNaZło ść SzukamWSnachNadziejiNaDzi eń JednejMałejWskazówkiByZna leźćSwójCel Każdy Człowiek Idzie Inną Drogą... Jeden Złą Drugi Dobrą... Kiedyś Dla Ciebie Byłam Diamentem... Zmienił Mnie Czas, Zmieniły Mnie Łzy... W!em Jak Jest... Wol!sz Ją... N!e Mn!e... Samotna Wśród Ludzi, Którzy Myślą... "Ona Nigdy Nie Jest Sama" Daję Ci Teraz To Co Mam, Jesteś Gdzieś Tam W Górze, Wśród Gwiazd.. DoBre MoMentY jaK FOtoGrafiE ZbIeraM w SweJ GŁowIe JaK w StaRej SzaFie... A Teraz Gdy Już Wszystko Mam... Nie Ważne Jak Wyprzedzić Czas... CuDóW W NaSzYm ŻyCiU NiE Ma... To Co PiĘkNe, SmUtNe JeSt... WszystkoBedzieJakChcesz Ktoś Na GórzeCięZna WieIleJesteśWart! Poraz Setny Powtarzasz, Że Świat Jest Szpetny... |
|
|
|
#1289 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() I takie optymistyczne o wszystkim i o niczym . A oto coś mojego: Ogrzewana swym wewnętrznym ogniem.
Tęskniąc do czucia, do dotyku, do emocji, do współczucia. W swym jednostajnym, kamiennym bycie- czy niebycie? W tęsknocie za iluzją tego realizmu. Przez dziurawe ucha bez śladu.
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
zakichanakrolewna - do głowy przyszło mi tylko takie o:
nie rób z siebie takiej Urażonej Primadonny :d Kłócimy się.
Nazywasz mnie aroganckim sukinsynem. Nie boisz się, że zranisz moje uczucia! Masz dwu sekundowe odskoki i z powrotem jesteś utrapieniem! To nie będzie łatwe. Będzie naprawdę ciężko. Będziemy nad tym pracować każdego dnia. Ale będę to robił, bo chcę Ciebie całej, na zawsze, z całego serca!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Więceej !
bardzo mnie to cieszy
;***

wystarczy Marzena