|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba to są zaproszenia które widziałam na allegro, kupowałam swoje u tej samej osoby, tylko że takie z kokardkami. Zaproszenia są ładne ale teraz muszę znaleźć koperty bo dają takie najzwyklejsze ze zwykłych, moje zaproszenia nawet nie mieszczą się dobrze do nich bo nie chcą się domknąć przez tą kokardkę. A koperty to takie jak sprzedają na poczcie za kilka groszy, cienkie z niebieskim tłem w środku.... totalna porażka! już lepiej gdyby sprzedawali te zaproszenia bez kopert bo wstyd dać zaproszenie w takim badziewie. A z tych to każde jest w podobne więc trudno powiedzieć ...
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Wtajemniczenie
|
gdzies na angielskiej stronce,dlatego sama ja bede robila
![]() ![]()
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-17 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Raczkowanie
|
[quote=SollAngelica;123332 90]
a ileTy masz wzrostu? bo ja mam 174 ;D troche boje sie tego, ze jak sie najem (a przed slubem na 100% nie zdolam nic przelknac), to wyskoczy mi brzuszek ;/ ale moze jakis opinajacy gorset pod nia wloze???? hmmmm...... ja mam 180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Wtajemniczenie
|
Groszku-wlasnie sama sie zastanawiam nad rekawiczkami moja suknia ma kolor szampanski,cos podobnego do ecri i patrzylam ale rekawiczek w kolorze szampanskim chyba nieznajde a glupio bede wygladac jesli o0dcien bedzie inny.Dlatego szukalam bizu z bransoletka mysle ze tez ladnie bedzie wygladac ,ja bolerka niebede miala ani welonu wiec mysle ze niebedzie chyba zle wygladac bez rekawiczek?
#3276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Raczkowanie
|
[quote=SollAngelica;123332 90]
wowwwwwwww... brak mi slow tak pieknie wygladasz!! ja tez uwielbiam takl mocno podkreslone oczy ![]() dlaczego nie do konca Ci sie podoba? wg mnie idealnie! jesli bylo by mocniej nie pasowaloby do slubu i do twojej delikatnej urody.. Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piekna bizu sbie zrobilas bardzoooo piekna ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach ta Twoja kieca ,piekna jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zdjęć tamtej PM z podobną suknią to jak najbardziej bym chciała je zobaczyć. Wyślij proszę na email ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny welonik z tym kwiatem. Co do biżu to akurat nie przepadam za perłami. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejam ci moj zestaw moze cos takiego co?
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Atomufko, takie coś byłoby lepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zadomowienie
|
pochwalę wam się, odebrałam wczoraj zaproszenia tutaj są zdjęcia post 106 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332681&page=4 a dziś kupiliśmy drzwi do naszego mieszkanka
![]()
![]() |
#3284 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki...
ja mam dzis fatalny dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bedzie ciezko i nawet tel nie wzial ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sas wszytsko bedzie dobrze ![]() ![]() Oglaszam wasm ze w CCC jest duzy wybor bialych butkow, glownie sandalkow i z odkrytymi palcami, plaskie i wysokie ![]() ja sobie kupilam butki na inna okazję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do czego Panu Mlodemu pasowaly te brazowe buty? ![]() ja ogladalam wczoraj bizuterie i mysle o takiej .. tylko ze chcialabym oddcien ecru bo sukienke mam Ivory wiec srebrne nie bedzie pasowalo chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole chodzilo mi o zupelnie inna bransoletke ale nigdzie takiej nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka Wy wybrabyscie buziterie do mojej sukienki?
Bo ja kompletnie nie mam pojecia .. chyba nie pasuje mi z dlugimwiziorkiem bo gorset jest bogaty .. a znowu nie lubie miec lancuszka zaraz przy szyji.. ![]() znazlam takie na allegro ... jak myslicie pasuje ktorys z nich? bo nie chce przesadzic z bizuteria i wygladac jak choinka ![]() ![]() 1 http://www.allegro.pl/item633532386_...ja_sunart.html 2 http://www.allegro.pl/item633541988_...ieczorowa.html 3 http://www.allegro.pl/item631240393_...ro_sunart.html w zalaczniku moja suknia ![]()
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem do czego mu te brazowe buty, czarne by chyba bardziej pasoaly
![]() zabcia ja bym u Ciebie z lancuszka zrezygnowala, bo masz bogaty gorset i krotka szyje. naszyjnik okragly jeszcze bardziej by ja skrocil. Wiec same kolczyki i bransoletka. Co do bransoletki wydaje mi sie ze musisz miec cos masywniejszego niz taki cienki pojedynczy splot. Musialabys zmierzyc do sukni jak to wyglada, cos cienkiego i szerszego. bo tak na prawde do ciezko doradzic cos, nie widzac calosci na tobie. wklejam butki zakupione dzisiaj w ccc ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-17 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ladne buciki ![]() ile dalas? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
zabcia 80 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Hej wróciłam ze szkoły a właściwie jestem w w pracy u Tżta w kafejce internetowe
![]() Poza tym bezsensu ten egzamnin w szkole kosmetycznej... to jest egzamin żeby uzyskać dyplon technika usług kosmetycznych ... a tym czasem preacować można w gabinecie mając jedynie Świadectwo ukończenia szkoły... co za bzdura... więc po co ten egzamin.... to jakaś tragedia. Tam muszę opisywać takiue chore rzeczy że szok. np. chwytam 2 płatki kosmetyczne , nasączam je płynem do demakijażu oczu firmy "X" ze składnikiem aktywnym : rumiankiem łagodzącym podrażnienia. Przykładam płatki do powiek następnie ruchem od brwi do rzęs przemywam skórę powiek następnie od kącika oka zewnmetrznego do wewnetrznego delikatnie usuwam makijaż z powieki dolej tak aby nie riozciągnąć skóry klientki. itd, itd, itd Porażka .... to jest tak w ogóle częśc egzaminu praktyczna czyli piszesz projekt to co robisz klientce!!!! Sorki że zanudzam teraz o tym ale moje nerwy są juz na granicy wytrzymałości jeżeli chodzi o tą chorą szkołe!!!!!!!!! Uwielbiam ten zawód, ludzi itd. ale dobijają mnie zwyczaje panujące tu , sekretarka która ze wszytskiego robi problem i wielką tajemnice.... ehhh szkoda gadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3295 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Yenka taki jak na zdjęciu, szary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() piekna bizuteria, tylko posluchaj o tej branzoletce co mowia dziewczyny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja dziewczyny dostalam zaproszenie na slub kuzyna na czerwiec w ktorym jest napisane ze zapraszaja mnie z osoba towarzyszaca. Nożesz kutwa!!! Jestem z Tż-em 3 lata (dłużej niz moj kuzyn ze swoja przyszla żoną), pobieramy sie 2 miesiace po nich, a oni nie raczyli nawet sie dowiedziec jak ma moj Tż-et na imie i nazwisko. Apokalipsa! Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-05-17 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
liliputek - wet za wet. Jeśli jeszcze nie daliście im zaproszenia i macie zamiar ich zaprosić, to też mu wypisz z osobą towarzyszącą
![]()
#3300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.