Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 10:44   #3271
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam,co myslicie o tych zaproszeniach?Ktore wybrac pomozcie mam z tym problem

Załącznik 2251121

Załącznik 2251122

Załącznik 2251123
Riana Jeżeli miałabym wybierać z tych trzech, to wybrałabym nr 2

ślubujemy sobie 01.08.2009 r.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Dziewczyny znalazlam bizu jakie chce,i teraz problem albo znajde cos takiego na allegro albo poszukam osoby ktora mi to zrobi.Chyba ze ktoras z was widziala gdzies taki zestaw?
Jak sadzicie do mojej sukni pasuja rekawiczki?W sklepie jak mierzylam to chyba ciezko mi bedzie kolorystycznie dobrac i dlatego taki zestaw wybralam oto moja suknia do przypomnienia

Załącznik 2251687

Załącznik 2251688

A to bizu jakie wybralam

Załącznik 2251689

I bukiet

Załącznik 2251690

Co o tym sadzicie?
Riana ja jestem przeciwniczką rękawiczek do sukni. Wiem, że wiele dziewczyn jest za, a mnie się one "nie widzą" i często odwracają uwagę od sukni. Ja ich mieć nie będę.Osobiście uważam, że im mniej tym lepiej

ślubujemy sobie o godz. 18.00 dnia 1 sierpnia 2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:49   #3272
Pysiowata
Raczkowanie

Cytat:
Witam,co myslicie o tych zaproszeniach?Ktore wybrac pomozcie mam z tym problem

Załącznik 2251121

Załącznik 2251122

Załącznik 2251123

Chyba to są zaproszenia które widziałam na allegro, kupowałam swoje u tej samej osoby, tylko że takie z kokardkami. Zaproszenia są ładne ale teraz muszę znaleźć koperty bo dają takie najzwyklejsze ze zwykłych, moje zaproszenia nawet nie mieszczą się dobrze do nich bo nie chcą się domknąć przez tą kokardkę. A koperty to takie jak sprzedają na poczcie za kilka groszy, cienkie z niebieskim tłem w środku.... totalna porażka! już lepiej gdyby sprzedawali te zaproszenia bez kopert bo wstyd dać zaproszenie w takim badziewie.

A z tych to każde jest w podobne więc trudno powiedzieć ...
Stary 2009-05-17, 11:06   #3273
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

gdzies na angielskiej stronce,dlatego sama ja bede robilapodobna stronka mozna zamowic ale ceny spore a ten co chce zrobidc to wyjdzie mnie moze z 30zl

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-05-17 o 11:18
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 11:08   #3274
groszek80
Raczkowanie

[quote=SollAngelica;123332 90]

a ileTy masz wzrostu? bo ja mam 174 ;D troche boje sie tego, ze jak sie najem (a przed slubem na 100% nie zdolam nic przelknac), to wyskoczy mi brzuszek ;/ ale moze jakis opinajacy gorset pod nia wloze???? hmmmm......

ja mam 180 cm W jednym salonie i babka mówiła do koleżanki która mierzyła wąską suknię i miała lekki brzuszek, aby sobie majtki ściągające kupiła. Koleżanka na nią takie oczy a babeczka mówi, przecież na noc poślubną to i tak się przebiera w coś extra

ślubujemy 01 sierpnia 2009 r. o godz. 18.00
Stary 2009-05-17, 11:12   #3275
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Riana ja jestem przeciwniczką rękawiczek do sukni.
Groszku-wlasnie sama sie zastanawiam nad rekawiczkami moja suknia ma kolor szampanski,cos podobnego do ecri i patrzylam ale rekawiczek w kolorze szampanskim chyba nieznajde a glupio bede wygladac jesli o0dcien bedzie inny.Dlatego szukalam bizu z bransoletka mysle ze tez ladnie bedzie wygladac ,ja bolerka niebede miala ani welonu wiec mysle ze niebedzie chyba zle wygladac bez rekawiczek?

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-05-17, 11:22   #3276
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Groszku-wlasnie sama sie zastanawiam nad rekawiczkami moja suknia ma kolor szampanski,cos podobnego do ecri i patrzylam ale rekawiczek w kolorze szampanskim chyba nieznajde a glupio bede wygladac jesli o0dcien bedzie inny.Dlatego szukalam bizu z bransoletka mysle ze tez ladnie bedzie wygladac ,ja bolerka niebede miala ani welonu wiec mysle ze niebedzie chyba zle wygladac bez rekawiczek?
Myślę, że bizu będzie wystarczające. Jak dla mnie bardziej eleganckie i nie odwróci uwagi od sukni. Mnie się rękawiczki w ogóle średnio podobają, zwłaszcza że rzadko ładnie się komponują z suknią. Poza tym niektóre dziewczyny przesadzają i ubierają wszystko o czym tylko zamarzą, a efekt jest przerażający. Ale szanuję decyzję innych, w końcu o gustach się nie mówi... Myślę, że będziesz pięknie wyglądać, w końcu dodatki mają podkreślać Ciebie, a nie odwrotnie!!

ślubujemy sobie pięknie 01 sierpnia 2009 r. o godz. 18.00
Stary 2009-05-17, 11:43   #3277
andzia0401
Raczkowanie

GG do andzia0401

[quote=SollAngelica;123332 90]
wowwwwwwww... brak mi slow tak pieknie wygladasz!! ja tez uwielbiam takl mocno podkreslone oczy
dlaczego nie do konca Ci sie podoba? wg mnie idealnie! jesli bylo by mocniej nie pasowaloby do slubu i do twojej delikatnej urody..

Dziękuję bardzo mam za jasny podkład, i za bardzo się świece pozatym ja się bardziej maluję na kleopatrę,czylki kreski w rowkach oczu,a ten mam bardziej do góry wyciągnięty no i kreski czarne w oczach robię a tu niema Ale już sobie poprawiłam i jest ok.
andzia0401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 12:04   #3278
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja też coś poczułam tylko ja to jestem taka, że się będę martwić 28 będę w Krk jeszcze raz przymierzę te 2 i porównam
jak to poczulas to musi byc ta

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Moje posty sa ostatnio niewidzialne chyba
piekna bizu sbie zrobilas bardzoooo piekna

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
wow! a czy ją mozna gdzies zobaczyc?
przepraszam, ale jestem tu nowa wiec pewnie ja pokazywalas ale ja jeszcze nie kojarze Was wszystkich
a prosze papilio model 816 fotka na dole postu

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Haj girls!
szpóźnione najszczersze życzenia dla ślubujących w sobotk e:
*

Byłam i ja wczoraj na ślubie w kościele, pogoda niestety nie dopisała, lało cały czas. dopiero dziś lekko słońce się przebija.
Załączę wam fotkę młodej pary.
PM miała ładny makijaz, ksiaz ładnie mówił o milosci wzajemnej i szacunku.
W gościele grała kobitka na flecie poprzecznym z podkladem na harfę. cudownie to wyszlo. Aha i tez spiewal jedna piesn przed ave maria, jakiś pan z choru pieknym glosem. super.
No i jechali dorożką do ślubu
Niestety organista to byla porazka, mial podklad muzyczny rodem z disco polo!!! szok i okropienstwo!! a do tego falszowal jak spiewal (no nie wiem jak ja bym byla proboszczem to bym do swojego kosciola zatrudnila najlepszego organiste )
Pan mlody mial okropną muchę w ogole do niego nie pasowala z bliska wygladala jak z szafy dziadka.
Z minusow byl jeszcze jeden - Pm miała ogromna ropną opryszczke!! ech
ehsss opryszka jest tak nieprzewidywalana ze szok.. chyba bym sie zalamala jakby mi wyskoczyla albo tz..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (26,6 KB, 40 załadowań)
Stary 2009-05-17, 12:28   #3279
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak to poczulas to musi byc ta

piekna bizu sbie zrobilas bardzoooo piekna

a prosze papilio model 816 fotka na dole postu

ehsss opryszka jest tak nieprzewidywalana ze szok.. chyba bym sie zalamala jakby mi wyskoczyla albo tz..
dziekuje mysle tylko nad inna bransoletka,bo nie moge tu znalesc innej ,jak bede juz w pl to moze znajde taka jaka chcialam.
Ach ta Twoja kieca ,piekna jest

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 12:55   #3280
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie!

Cytat:
dziewczyny, która suknia Wam się bardziej podoba bo byłam dziś mierzyć i jak się zdecyduję do końca maja to dostanę rabat 500zł
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=funy
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekc....php?k=carrera
Mi bardziej podoba się 1.

Cytat:
Napisane przez Jini Pokaż wiadomość
witam wyszystkie przyszle i obecne PM prosze mnie dopisac do slubujacych 5 wrzesnia
pozdrawiam!
Witaj

Cytat:
Dziewczyny znalazlam bizu jakie chce,i teraz problem albo znajde cos takiego na allegro albo poszukam osoby ktora mi to zrobi.Chyba ze ktoras z was widziala gdzies taki zestaw?
Jak sadzicie do mojej sukni pasuja rekawiczki?W sklepie jak mierzylam to chyba ciezko mi bedzie kolorystycznie dobrac i dlatego taki zestaw wybralam oto moja suknia do przypomnienia

Co o tym sadzicie?
Przepiękna biżuteria!!! Bukiecik tez śliczny, ja chcę mieć taki jeśli chodzi o kształt i tak samo owinięte łodygi materiałem. Bardzo ładnie to wygląda!! A rękawiczki moim zdaniem już zbędne. Nie będą pasować. Za dużo przepychu też nie może być. Czasami trudno z czegoś zrezygnować. Ja musiałam zrezygnować z naszyjnika, żeby nie za dużo tego wszystkiego było i żeby nie straciło wszystko uroku. Rękawiczkom mówię NIE!!

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
wow! ja znam ta suknie :d w zeszlym roku na weselu kolegi miala ja na sobie jego zona nie miala tylko do niej ramiaczek
jesli chcesz poszukam fotek i podesle Ci na priv - moze cos podpatrzysz
miala takie super krysztalki we wlosach, ktore pieknie komponowaly sie z gora sukni. Wygladala jak krolewna :
Welon miala krotki. Dugi bedzie do niej boooooosko wygladal

Wowwwwwwww... brak mi slow tak pieknie wygladasz!! ja tez uwielbiam takl mocno podkreslone oczy
dlaczego nie do konca Ci sie podoba? wg mnie idealnie! jesli bylo by mocniej nie pasowaloby do slubu i do twojej delikatnej urody..

echh przykro mi z powodu klotni ale pomysl jak milo bedzie sie godzic
faceci...........

suuuuuuuuuper ta stronka!! i REWELKA te bukiety z piwonii!!
szkoda, ze piwonie kwitna teraz a nie we wrzesniu
zawsze marzyl mi sie bukiet z piwonii albo z konwalii, ale z racji ze slub mamy we wrzesniu kompletnie nie mam pomyslu na kwiaty...
storczyki odpadają, bo jakies takie zimne i wyniosle sa dla mnie... uwielbiam je w donicy - ale w bukiecie slubnym nie chce ich miec
Twoj TZ tez bedzie mial bialy garnitur? my jeszcze nie wiemy jaki.. ale cos mowi o czarnym, a mi sie czarne kompletnie nie widzą
Wiem, że nie ma piwonii, ale tak bardzo je bym chciała mieć, zakochałam się w nich. Ale może kwiaciarnia sprowadzi specjalnie

A co do zdjęć tamtej PM z podobną suknią to jak najbardziej bym chciała je zobaczyć. Wyślij proszę na email

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
A teraz mam zmartwienie odnosnie mojej obrony mgr...
Tak mniej wiecej jest przewidywana albo na ok 20 czerwca - czyli mo ze trafic sie baaaardzo blisko wesela! albo na pocztku lipca - a my 2 wylatujemy na tydzien do Egiptu.... chyba sie zalamie jak sie dowiem kiedy to na bank bedzie i pewnie jakas bardzo madra data to bedzie !! Z pisaniem nie idzie mi za bardzo, bo niestety doba trwa tylko 24 godziny! wiec strach sie bac jak to wszsytko wyjdzie Jutro jade na uczelnie to moze cos sie dowiem!
Jeśli okaże się że termin obronu koliduje z waszym wyjazdem to zawsze możesz złożyć podanie do dziekana o przyśpieszenie obrony

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Makijaż bardzo fajny ..w moich klimatach , też planuję wystąpić na ślubie w ciemnym makijażu, bo w takim najlepiej się czuję. DObrze wiedzieć, ze nie jestem jedyna, bo większość twierdzi, ze na ślub, to tylko w delikatnych barwach.
Ja też chcę mocniejszy

Cytat:
Byłam i ja wczoraj na ślubie w kościele, pogoda niestety nie dopisała, lało cały czas. dopiero dziś lekko słońce się przebija.
W gościele grała kobitka na flecie poprzecznym z podkladem na harfę. cudownie to wyszlo. Aha i tez spiewal jedna piesn przed ave maria, jakiś pan z choru pieknym glosem. super.
Niestety organista to byla porazka, mial podklad muzyczny rodem z disco polo!!! szok i okropienstwo!! a do tego falszowal jak spiewal (no nie wiem jak ja bym byla proboszczem to bym do swojego kosciola zatrudnila najlepszego organiste )
Pan mlody mial okropną muchę w ogole do niego nie pasowala z bliska wygladala jak z szafy dziadka.
Niestety opryszczki nie da się przewidzieć. To jest mój koszmar jakby się mi pojawiła

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Katunia
Dzięki Ty jedyna widzisz że tu piszę ... tak okres gorący i to bardzo dobrze bo nie ukrywam że z kasą ciężko. Chcę pomóc moim rodzicom jak się tylko da, nie chcę żeby brali bardzo duży kredyt. Przygotowania stanęły na tym że wypisałam zaproszenia i nie mam czasu ich rozwieść. Ale udało mi się zamówić tort ostatni na tą sobotę w tej cukierni.
Lecę do szkoły papa.
Kochana ja też Cię widzę, ostatnio pisałam Ci, chyba tydzień temu to nie zauważyłaś:P

Cytat:
dziekuje mysle tylko nad inna bransoletka,bo nie moge tu znalesc innej ,jak bede juz w pl to moze znajde taka jaka chcialam.
Fajny welonik z tym kwiatem. Co do biżu to akurat nie przepadam za perłami.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 12:55   #3281
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
naszyjniczek jest super te krysztalki svarowskiego sa super przy perelkach, ja mam podobne ustawienie w branzotelce, a co do tej twojej to moze jakby byla taka jak naszyjnik tzn kilka tylko perelek z kryztalkami?
wklejam ci moj zestaw moze cos takiego co?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4164451.jpg (137,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4164452.jpg (137,4 KB, 57 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 13:02   #3282
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
naszyjniczek jest super te krysztalki svarowskiego sa super przy perelkach, ja mam podobne ustawienie w branzotelce, a co do tej twojej to moze jakby byla taka jak naszyjnik tzn kilka tylko perelek z kryztalkami?
Martuszka, Twoje biżu jest śliczne!! Idealnei pasuje do Twojej sukni.

Atomufko, takie coś byłoby lepsze
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 13:07   #3283
n.ik.a
Zadomowienie

pochwalę wam się, odebrałam wczoraj zaproszenia tutaj są zdjęcia post 106 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332681&page=4 a dziś kupiliśmy drzwi do naszego mieszkanka

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 13:17   #3284
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki...
ja mam dzis fatalny dzien wszystko nas tu dobija nio i skonczylo sie tak jak myslalam..posprzeczalismy sie a teraz tz sobie wyszedl z reszta sama mu powiedzialam zeby sobie poszedl bez sensu naprawde ehhh...
bedzie ciezko i nawet tel nie wzial a ja zaczynam miec coraz wiekszego dola
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 13:18   #3285
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martuszka, Twoje biżu jest śliczne!! Idealnei pasuje do Twojej sukni.

Atomufko, takie coś byłoby lepsze
dziekuje, wlansie tak myslalam ze to tego naszyjnika atomufki fajniej by wygladala branzoteltka wlsnie w takim stylu, niz same perelki bo naszyjnik ma rewelacyjny taki bardzoo delikatny, a branzoletka sie taka ciezka zrobila

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
pochwalę wam się, odebrałam wczoraj zaproszenia tutaj są zdjęcia post 106 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332681&page=4 a dziś kupiliśmy drzwi do naszego mieszkanka
super
Stary 2009-05-17, 13:52   #3286
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Opryszczkę?? Ajjjj
Ale pech no!!! Ja się boje że właśnie coś takiego mi sie stanie, albo mnie wysypie
A miała ją jakąś zakamuflowaną?
Nie nie miala na niej za bardzo naciapane, bo by to jeszcze gorzej wygladalo, ropien nie byl wogole posmarowany. No coz. zdarza sie nawet najlepszym.

sas wszytsko bedzie dobrze ochloniecie i pogadacie na spokojnie i sie wszytsko wyjasni. Trzymam kciuki

Oglaszam wasm ze w CCC jest duzy wybor bialych butkow, glownie sandalkow i z odkrytymi palcami, plaskie i wysokie

ja sobie kupilam butki na inna okazję szare
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 14:39   #3287
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

patrze na to zdjecie i zastanawiam sie ...
do czego Panu Mlodemu pasowaly te brazowe buty?

ja ogladalam wczoraj bizuterie i mysle o takiej .. tylko ze chcialabym oddcien ecru bo sukienke mam Ivory wiec srebrne nie bedzie pasowalo chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SW%20Crystal%20AB%20Baroque%20Set.jpg (27,6 KB, 21 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 14:56   #3288
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
DziekiBransoletke zrobilam ,ale mi sie nie podoba-brakuje mi elementow do zapiecia ,a tutaj nigdzie nie moge ich dostac.
W ogole chodzilo mi o zupelnie inna bransoletke ale nigdzie takiej nie maMoze w Polsce znajde

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 15:10   #3289
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny jaka Wy wybrabyscie buziterie do mojej sukienki?
Bo ja kompletnie nie mam pojecia .. chyba nie pasuje mi z dlugimwiziorkiem bo gorset jest bogaty .. a znowu nie lubie miec lancuszka zaraz przy szyji..

znazlam takie na allegro ... jak myslicie pasuje ktorys z nich?
bo nie chce przesadzic z bizuteria i wygladac jak choinka

1 http://www.allegro.pl/item633532386_...ja_sunart.html

2
http://www.allegro.pl/item633541988_...ieczorowa.html

3
http://www.allegro.pl/item631240393_...ro_sunart.html

w zalaczniku moja suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SANY0273.jpg (151,2 KB, 64 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 15:12   #3290
kliwia
Zakorzenienie

Nie wiem do czego mu te brazowe buty, czarne by chyba bardziej pasoaly

zabcia ja bym u Ciebie z lancuszka zrezygnowala, bo masz bogaty gorset i krotka szyje. naszyjnik okragly jeszcze bardziej by ja skrocil. Wiec same kolczyki i bransoletka. Co do bransoletki wydaje mi sie ze musisz miec cos masywniejszego niz taki cienki pojedynczy splot.
Musialabys zmierzyc do sukni jak to wyglada, cos cienkiego i szerszego. bo tak na prawde do ciezko doradzic cos, nie widzac calosci na tobie.

wklejam butki zakupione dzisiaj w ccc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page.jpg (39,4 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-17 o 15:18
Stary 2009-05-17, 15:15   #3291
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem do czego mu te brazowe buty, czarne by chyba bardziej pasoaly

no dokladnie czarne by o niebo lepiej wygladaly

bardzo ladne buciki
ile dalas?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-17, 15:23   #3292
kliwia
Zakorzenienie

zabcia 80 zł
Stary 2009-05-17, 15:47   #3293
Daysy85
Zakorzenienie

Hej wróciłam ze szkoły a właściwie jestem w w pracy u Tżta w kafejce internetowe . Zaliczyłam fizykoterapię na 6 i angielski na 5 . Bardzo się cieszę. Jutro mam egzamin z psychologii i spotkania z dyrektorką szkoły boi mówi , że słabo idą mi projekty czyli taka bzdura która będzie na egzaminie. Ja po prostu nie mam czasu na pisanie tych projektów bo za dużoi pracuje poza tym mam teraz inne sprawy na głowie. A ona mói że projekty sa małoszczególowe... no kurdę a jakie mają być skoro ja piszę je w międzyczasie i wciąz myśli mi uciekaja między jedną a drugą klientką!?
Poza tym bezsensu ten egzamnin w szkole kosmetycznej... to jest egzamin żeby uzyskać dyplon technika usług kosmetycznych ... a tym czasem preacować można w gabinecie mając jedynie Świadectwo ukończenia szkoły... co za bzdura... więc po co ten egzamin.... to jakaś tragedia. Tam muszę opisywać takiue chore rzeczy że szok. np. chwytam 2 płatki kosmetyczne , nasączam je płynem do demakijażu oczu firmy "X" ze składnikiem aktywnym : rumiankiem łagodzącym podrażnienia. Przykładam płatki do powiek następnie ruchem od brwi do rzęs przemywam skórę powiek następnie od kącika oka zewnmetrznego do wewnetrznego delikatnie usuwam makijaż z powieki dolej tak aby nie riozciągnąć skóry klientki.
itd, itd, itd
Porażka .... to jest tak w ogóle częśc egzaminu praktyczna czyli piszesz projekt to co robisz klientce!!!!
Sorki że zanudzam teraz o tym ale moje nerwy są juz na granicy wytrzymałości jeżeli chodzi o tą chorą szkołe!!!!!!!!!
Uwielbiam ten zawód, ludzi itd. ale dobijają mnie zwyczaje panujące tu , sekretarka która ze wszytskiego robi problem i wielką tajemnice.... ehhh szkoda gadać.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 16:11   #3294
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaka Wy wybrabyscie buziterie do mojej sukienki?
Bo ja kompletnie nie mam pojecia .. chyba nie pasuje mi z dlugimwiziorkiem bo gorset jest bogaty .. a znowu nie lubie miec lancuszka zaraz przy szyji..

znazlam takie na allegro ... jak myslicie pasuje ktorys z nich?
bo nie chce przesadzic z bizuteria i wygladac jak choinka

1 http://www.allegro.pl/item633532386_...ja_sunart.html

2
http://www.allegro.pl/item633541988_...ieczorowa.html

3
http://www.allegro.pl/item631240393_...ro_sunart.html

w zalaczniku moja suknia
zobacz na stronke ktora wkleilam wczesniej sa tez swavorski cenowo inaczej

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-05-17, 17:49   #3295
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
jaki one mają kolor w rzeczywistości?
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 17:52   #3296
kliwia
Zakorzenienie

Yenka taki jak na zdjęciu, szary
Stary 2009-05-17, 18:37   #3297
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też coś poczułam tylko ja to jestem taka, że się będę martwić 28 będę w Krk jeszcze raz przymierzę te 2 i porównam
ZDECYDOWANIE FALBANKOWATA boska jest, juz na naszej PMce bardzo mi sie spodobala, z reszta Ty zawsze mialas ciągoty do falbanek, wiec na pewno nie zmienisz zdania
Cytat:
Moje posty sa ostatnio niewidzialne chyba
piekna bizuteria, tylko posluchaj o tej branzoletce co mowia dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Hej wróciłam ze szkoły a właściwie jestem w w pracy u Tżta w kafejce internetowe . Zaliczyłam fizykoterapię na 6 i angielski na 5 . Bardzo się cieszę. Jutro mam egzamin z psychologii i spotkania z dyrektorką szkoły boi mówi , że słabo idą mi projekty czyli taka bzdura która będzie na egzaminie. Ja po prostu nie mam czasu na pisanie tych projektów bo za dużoi pracuje poza tym mam teraz inne sprawy na głowie. A ona mói że projekty sa małoszczególowe... no kurdę a jakie mają być skoro ja piszę je w międzyczasie i wciąz myśli mi uciekaja między jedną a drugą klientką!?
Poza tym bezsensu ten egzamnin w szkole kosmetycznej... to jest egzamin żeby uzyskać dyplon technika usług kosmetycznych ... a tym czasem preacować można w gabinecie mając jedynie Świadectwo ukończenia szkoły... co za bzdura... więc po co ten egzamin.... to jakaś tragedia. Tam muszę opisywać takiue chore rzeczy że szok. np. chwytam 2 płatki kosmetyczne , nasączam je płynem do demakijażu oczu firmy "X" ze składnikiem aktywnym : rumiankiem łagodzącym podrażnienia. Przykładam płatki do powiek następnie ruchem od brwi do rzęs przemywam skórę powiek następnie od kącika oka zewnmetrznego do wewnetrznego delikatnie usuwam makijaż z powieki dolej tak aby nie riozciągnąć skóry klientki.
itd, itd, itd
Porażka .... to jest tak w ogóle częśc egzaminu praktyczna czyli piszesz projekt to co robisz klientce!!!!
Sorki że zanudzam teraz o tym ale moje nerwy są juz na granicy wytrzymałości jeżeli chodzi o tą chorą szkołe!!!!!!!!!
Uwielbiam ten zawód, ludzi itd. ale dobijają mnie zwyczaje panujące tu , sekretarka która ze wszytskiego robi problem i wielką tajemnice.... ehhh szkoda gadać.
własnie Iza, a jak tam tz? dalej pracuje u tego szefa-cwaniaka-oszusta?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:46   #3298
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
patrze na to zdjecie i zastanawiam sie ...
do czego Panu Mlodemu pasowaly te brazowe buty?

ja ogladalam wczoraj bizuterie i mysle o takiej .. tylko ze chcialabym oddcien ecru bo sukienke mam Ivory wiec srebrne nie bedzie pasowalo chyba
Hmm wydaje mi sie, ze dla takiego koloru bardziej pasowałoby złoto. Poza tym jesli masz bogato zdobiona góre, to zgadzam sie całkowicie z kliwia-bardzo ładnie beda wygladac długie kolczyki i masywna bransoletka na reke, żeby nie zgineła wsród ozdobnego gorsetu. Z łancuszka bym zrezygnowała, bo Twoim przypadku w gre wchodziłby tylko dłuższy (wydłużyłby szyje) ale wtedy byłoby juz za duzo przy Twoim gorsecie. Ale to tylko moje zdanie.

A ja dziewczyny dostalam zaproszenie na slub kuzyna na czerwiec w ktorym jest napisane ze zapraszaja mnie z osoba towarzyszaca. Nożesz kutwa!!! Jestem z Tż-em 3 lata (dłużej niz moj kuzyn ze swoja przyszla żoną), pobieramy sie 2 miesiace po nich, a oni nie raczyli nawet sie dowiedziec jak ma moj Tż-et na imie i nazwisko. Apokalipsa!

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-17 o 18:47
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:50   #3299
azzis
Zakorzenienie

liliputek - wet za wet. Jeśli jeszcze nie daliście im zaproszenia i macie zamiar ich zaprosić, to też mu wypisz z osobą towarzyszącą

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:56   #3300
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
liliputek - wet za wet. Jeśli jeszcze nie daliście im zaproszenia i macie zamiar ich zaprosić, to też mu wypisz z osobą towarzyszącą
Azzis a wiesz, że nawet rozważałam taka opcje O ja, ale by była obraza majestatu, że bylismy u nich na weselu i napisalam z os. tow Z kolei moj Tż-et stwierdził , że przesadzam (zrozum faceta) i nie ma sie o co czepiac.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości