|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
to juz wiez ;p
![]() |
#3242 |
Przyczajenie
|
witam wyszystkie przyszle i obecne PM
![]() ![]() pozdrawiam!
---------------------------------------------------- Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
Martuś a Ty jak zamawiałąś to się nie bałaś, że inna Ci się spodoba
![]()
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Moje posty sa ostatnio niewidzialne chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znalazlam bizu jakie chce,i teraz problem albo znajde cos takiego na allegro albo poszukam osoby ktora mi to zrobi.Chyba ze ktoras z was widziala gdzies taki zestaw?
Jak sadzicie do mojej sukni pasuja rekawiczki?W sklepie jak mierzylam to chyba ciezko mi bedzie kolorystycznie dobrac i dlatego taki zestaw wybralam ![]() tennessee-back-full.jpg tennessee-front-full.jpg A to bizu jakie wybralam 9d17f6cdee8ec5711276577d1eb454bc_m.jpg I bukiet 5d0713264098ab35a688e9e7313904ea_m.jpg Co o tym sadzicie?
#3248 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale ja się tutaj konspiruję bo TZ mi zagląda
![]() oby dwie 2.900, ale mam zniżkę na 2.400 jak się do końca maja zdecyduję ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-16 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3251 |
Wtajemniczenie
|
Znalazlam fajna stronke moze uda mi sie samej zrobic biz.Podaje linka moze ktorejs z was PM sie przda
![]()
#3252 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!!!!
Robiłam dziś 6 makijaży , w tym jeden Panny Młodej, przepiękna dziewczyna bardzo młoda. Piękna cera i w ogóle.... miałam bardzo dobry dzień, ludzie bardzo sympatyczni. Z tych makijaży od razu pojechałam na egzamin do szkoły. Miałam 38 na 47 pkt. ale chyba będzie punktacja obniżona bo test był bardzo trudny. W poniedziałek i wtorek to będę miała bardzo zalatany dzień. aaa i idę we wtorek do kina na Anioły i Demony ![]() ![]() A przed kinem mam poradnie rodzinną drugie spotkanie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli chcesz poszukam fotek i podesle Ci na priv - moze cos podpatrzysz ![]() miala takie super krysztalki we wlosach, ktore pieknie komponowaly sie z gora sukni. Wygladala jak krolewna : ![]() Welon miala krotki. Dugi bedzie do niej boooooosko wygladal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Twoje tez taaaaaakie drogie? Cytat:
![]() dlaczego nie do konca Ci sie podoba? wg mnie idealnie! jesli bylo by mocniej nie pasowaloby do slubu i do twojej delikatnej urody.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() faceci........... suuuuuuuuuper ta stronka!! i REWELKA te bukiety z piwonii!! szkoda, ze piwonie kwitna teraz a nie we wrzesniu ![]() zawsze marzyl mi sie bukiet z piwonii albo z konwalii, ale z racji ze slub mamy we wrzesniu kompletnie nie mam pomyslu na kwiaty... storczyki odpadają, bo jakies takie zimne i wyniosle sa dla mnie... uwielbiam je w donicy - ale w bukiecie slubnym nie chce ich miec ![]() Twoj TZ tez bedzie mial bialy garnitur? my jeszcze nie wiemy jaki.. ale cos mowi o czarnym, a mi sie czarne kompletnie nie widzą ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale szkoda ze nie masz fotek z przymiarki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedz cos wiecej o sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, ale jestem tu nowa wiec pewnie ja pokazywalas ale ja jeszcze nie kojarze Was wszystkich ![]() ja widze Twoj post obecny ;d Cytat:
![]() bukiet bosssssssski! jak ja nie lubie kalii ;> tak tu wygladają pieknie:d tylko musialabys bizu dopasowac do tej z bukietu, zeby tez sie tak komponowalo ![]() Cytat:
szkoda ze ja sie wczesniej nie decydowalam, bo moja niestety duuuuzo drozsza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice już mi dziś chcieli ją kupić ![]() ![]()
![]() |
#3257 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2- - te falbanki na prawde super wygladaja i w polaczeniu z gora suknia jest sliczna Obie ładne, obie tez widzialam na zywo. A jak juz piszesz ze ta w tej z falbanami sie lepiej czulas to ja bym sie nie zastanawiala i wziela ta 2! Na pewno zrobisz w niej super wrazenie na gosciach bo jest sliczna!! Wiec zamawiaj 2 jak dla mnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | ||
Zakorzenienie
|
Witam!
Piekna i bardzo do Ciebie pasuje Tak ![]() Cytat:
Cytat:
Kaska! - wybierz ta suknie w której sie lepiej czujesz - to wg mnie najważniejsze. My ze spraw ślubnych to: -roznieśliśmy wszystkie zaproszenia ![]() -kupilismy dziś buty TZ - konieczna była wycieczka do większego miasta bo u nas nie moglismy znależć fajnuch popielatych. -mamy juz poradnie i wszystkie te formalności załatwione - zamówiłam właśnie materiały do dekoracji klatki u mnie - jednak bede a Wy? Mam jeszcze pytanie: ile dni po slubie gdzies wyjeżdzacie - podróz poslubna? Bo myslimy tak wtorek -sroda z naciskiem na środa- myslicie ze dojdziemy juz do siebie ? czy to za wczesnie? A jak goście weselni jeszcze będą to pasuje juz jechac? - Czekam na Wasze zdanie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajnie jak praca sprawie Ci przyjemnosc Cytat:
Moi rodzice wyjechali w podroz poslubna jak jeszcze goscie w domu byli ![]() ![]() A teraz mam zmartwienie odnosnie mojej obrony mgr... ![]() Tak mniej wiecej jest przewidywana albo na ok 20 czerwca - czyli mo ze trafic sie baaaardzo blisko wesela! albo na pocztku lipca - a my 2 wylatujemy na tydzien do Egiptu.... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-16 o 21:42 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze uda mi sie :"wywalczyc" jakis dobry termin. Na szcescie czy nieszczescie jestem na roku staroscina wiec z moim zdaniem sie troche promotorka liczy, a jeszcze jej jutro przedstawie dokladnie jak sprawa wyglada. A chyba wolalabym przed slubem zeby do oltarza isc z zupelnie spokojna glowa ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
Haj girls!
szpóźnione najszczersze życzenia dla ślubujących w sobotk e *![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam i ja wczoraj na ślubie w kościele, pogoda niestety nie dopisała, lało cały czas. dopiero dziś lekko słońce się przebija. Załączę wam fotkę młodej pary. PM miała ładny makijaz, ksiaz ładnie mówił o milosci wzajemnej i szacunku. W gościele grała kobitka na flecie poprzecznym z podkladem na harfę. cudownie to wyszlo. Aha i tez spiewal jedna piesn przed ave maria, jakiś pan z choru pieknym glosem. super. No i jechali dorożką do ślubu ![]() Niestety organista to byla porazka, mial podklad muzyczny rodem z disco polo!!! szok i okropienstwo!! a do tego falszowal jak spiewal ![]() ![]() Pan mlody mial okropną muchę w ogole do niego nie pasowala ![]() Z minusow byl jeszcze jeden - Pm miała ogromna ropną opryszczke!! ech |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Katunia
Dzięki Ty jedyna widzisz że tu piszę ... tak okres gorący i to bardzo dobrze bo nie ukrywam że z kasą ciężko. Chcę pomóc moim rodzicom jak się tylko da, nie chcę żeby brali bardzo duży kredyt. Przygotowania stanęły na tym że wypisałam zaproszenia i nie mam czasu ich rozwieść. Ale udało mi się zamówić tort ![]() Lecę do szkoły papa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
oj ja sie boje troche kazania zeby skiadz nie wypalil jacy my to jestesmy religijni ... czasem mowi o takich bzdurach, a my przeciez mieszkamy ze soba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pech no!!! Ja się boje że właśnie coś takiego mi sie stanie, albo mnie wysypie ![]() A miała ją jakąś zakamuflowaną? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze niecałe 3 miesiące i ślub ![]() dzisiaj zaczynamy nauki przedmałżeńskie
![]() |
#3269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Heheh ja mam tak samo, niecierpie jak mi Tż-et zaglada jak cos pisze na Wizażu. Wszytskim Wczorajszym PM-kom spóznione ale szczere życzenia wszytskiego naj naj!! Dużo miłosci i szczescia w małżenstwie ![]() A nasz slub juz (albo dopiero) za 3 miesiace i 26 dni, jaaa zleci na pewno szybciutko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękna biżuteria, gdzie ją znalazłaś??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.