|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
to juz wiez ;p
|
|
#3242 |
|
Przyczajenie
|
witam wyszystkie przyszle i obecne PM
prosze mnie dopisac do slubujacych 5 wrzesnia ![]() pozdrawiam!
---------------------------------------------------- Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <-
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś a Ty jak zamawiałąś to się nie bałaś, że inna Ci się spodoba
bo Ty to chyba 1,5 roku wcześniej kupiłaś
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
28 będę w Krk jeszcze raz przymierzę te 2 i porównam
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Moje posty sa ostatnio niewidzialne chyba
|
|
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znalazlam bizu jakie chce,i teraz problem albo znajde cos takiego na allegro albo poszukam osoby ktora mi to zrobi.Chyba ze ktoras z was widziala gdzies taki zestaw?
Jak sadzicie do mojej sukni pasuja rekawiczki?W sklepie jak mierzylam to chyba ciezko mi bedzie kolorystycznie dobrac i dlatego taki zestaw wybralam oto moja suknia do przypomnienia tennessee-back-full.jpg tennessee-front-full.jpg A to bizu jakie wybralam 9d17f6cdee8ec5711276577d1eb454bc_m.jpg I bukiet 5d0713264098ab35a688e9e7313904ea_m.jpg Co o tym sadzicie?
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale ja się tutaj konspiruję bo TZ mi zagląda
oby dwie 2.900, ale mam zniżkę na 2.400 jak się do końca maja zdecyduję Kabimba miała tą drugą
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-16 o 21:02 |
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiedzialam ze kabimba miala .Obie fajne,ale musisz wybrac ta w ktorej lepiej sie czujesz.
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będe się później martwić
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazlam fajna stronke moze uda mi sie samej zrobic biz.Podaje linka moze ktorejs z was PM sie przda
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!!!!
Robiłam dziś 6 makijaży , w tym jeden Panny Młodej, przepiękna dziewczyna bardzo młoda. Piękna cera i w ogóle.... miałam bardzo dobry dzień, ludzie bardzo sympatyczni. Z tych makijaży od razu pojechałam na egzamin do szkoły. Miałam 38 na 47 pkt. ale chyba będzie punktacja obniżona bo test był bardzo trudny. W poniedziałek i wtorek to będę miała bardzo zalatany dzień. aaa i idę we wtorek do kina na Anioły i Demony z prawie całą rodzinką oprócz taty bo będzie w pracy czyli z moją mama , Tż, bratem i jego dziewczyna i z moja bratanicą A przed kinem mam poradnie rodzinną drugie spotkanie :P |
|
|
|
#3253 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie miala tylko do niej ramiaczekjesli chcesz poszukam fotek i podesle Ci na priv - moze cos podpatrzysz ![]() miala takie super krysztalki we wlosach, ktore pieknie komponowaly sie z gora sukni. Wygladala jak krolewna : Welon miala krotki. Dugi bedzie do niej boooooosko wygladal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Twoje tez taaaaaakie drogie? Cytat:
![]() dlaczego nie do konca Ci sie podoba? wg mnie idealnie! jesli bylo by mocniej nie pasowaloby do slubu i do twojej delikatnej urody.. Cytat:
Cytat:
ale pomysl jak milo bedzie sie godzic ![]() faceci........... suuuuuuuuuper ta stronka!! i REWELKA te bukiety z piwonii!! szkoda, ze piwonie kwitna teraz a nie we wrzesniu ![]() zawsze marzyl mi sie bukiet z piwonii albo z konwalii, ale z racji ze slub mamy we wrzesniu kompletnie nie mam pomyslu na kwiaty... storczyki odpadają, bo jakies takie zimne i wyniosle sa dla mnie... uwielbiam je w donicy - ale w bukiecie slubnym nie chce ich miec ![]() Twoj TZ tez bedzie mial bialy garnitur? my jeszcze nie wiemy jaki.. ale cos mowi o czarnym, a mi sie czarne kompletnie nie widzą ![]()
|
|||||||
|
|
|
#3254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szkoda ze nie masz fotek z przymiarki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powiedz cos wiecej o sobie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3255 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, ale jestem tu nowa wiec pewnie ja pokazywalas ale ja jeszcze nie kojarze Was wszystkich ![]() ja widze Twoj post obecny ;d Cytat:
![]() bukiet bosssssssski! jak ja nie lubie kalii ;> tak tu wygladają pieknie:d tylko musialabys bizu dopasowac do tej z bukietu, zeby tez sie tak komponowalo ![]() Cytat:
szkoda ze ja sie wczesniej nie decydowalam, bo moja niestety duuuuzo drozsza ![]()
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice już mi dziś chcieli ją kupić ale ja musze pomyśleć 10 razy zanim kupię suknię
|
|
#3257 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2- - te falbanki na prawde super wygladaja i w polaczeniu z gora suknia jest sliczna Obie ładne, obie tez widzialam na zywo. A jak juz piszesz ze ta w tej z falbanami sie lepiej czulas to ja bym sie nie zastanawiala i wziela ta 2! Na pewno zrobisz w niej super wrazenie na gosciach bo jest sliczna!! Wiec zamawiaj 2 jak dla mnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Piekna i bardzo do Ciebie pasuje Tak Cytat:
Cytat:
Kaska! - wybierz ta suknie w której sie lepiej czujesz - to wg mnie najważniejsze. My ze spraw ślubnych to: -roznieśliśmy wszystkie zaproszenia -kupilismy dziś buty TZ - konieczna była wycieczka do większego miasta bo u nas nie moglismy znależć fajnuch popielatych. -mamy juz poradnie i wszystkie te formalności załatwione - zamówiłam właśnie materiały do dekoracji klatki u mnie - jednak bede a Wy? Mam jeszcze pytanie: ile dni po slubie gdzies wyjeżdzacie - podróz poslubna? Bo myslimy tak wtorek -sroda z naciskiem na środa- myslicie ze dojdziemy juz do siebie ? czy to za wczesnie? A jak goście weselni jeszcze będą to pasuje juz jechac? - Czekam na Wasze zdanie! |
||
|
|
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie podobnieTo fajnie jak praca sprawie Ci przyjemnosc Cytat:
Moi rodzice wyjechali w podroz poslubna jak jeszcze goscie w domu byli i nikt sie nie obrazal ![]() A teraz mam zmartwienie odnosnie mojej obrony mgr... ![]() Tak mniej wiecej jest przewidywana albo na ok 20 czerwca - czyli mo ze trafic sie baaaardzo blisko wesela! albo na pocztku lipca - a my 2 wylatujemy na tydzien do Egiptu.... Z pisaniem nie idzie mi za bardzo, bo niestety doba trwa tylko 24 godziny! wiec strach sie bac jak to wszsytko wyjdzie Jutro jade na uczelnie to moze cos sie dowiem!
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-16 o 22:42 |
||
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze uda mi sie :"wywalczyc" jakis dobry termin. Na szcescie czy nieszczescie jestem na roku staroscina wiec z moim zdaniem sie troche promotorka liczy, a jeszcze jej jutro przedstawie dokladnie jak sprawa wyglada. A chyba wolalabym przed slubem zeby do oltarza isc z zupelnie spokojna glowa ! |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, też planuję wystąpić na ślubie w ciemnym makijażu, bo w takim najlepiej się czuję. DObrze wiedzieć, ze nie jestem jedyna, bo większość twierdzi, ze na ślub, to tylko w delikatnych barwach.
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz myslalam ze nikt nie zauwazyl
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Haj girls!
szpóźnione najszczersze życzenia dla ślubujących w sobotk e *![]() ![]() ![]() ![]() :Byłam i ja wczoraj na ślubie w kościele, pogoda niestety nie dopisała, lało cały czas. dopiero dziś lekko słońce się przebija. Załączę wam fotkę młodej pary. PM miała ładny makijaz, ksiaz ładnie mówił o milosci wzajemnej i szacunku. W gościele grała kobitka na flecie poprzecznym z podkladem na harfę. cudownie to wyszlo. Aha i tez spiewal jedna piesn przed ave maria, jakiś pan z choru pieknym glosem. super. No i jechali dorożką do ślubu Niestety organista to byla porazka, mial podklad muzyczny rodem z disco polo!!! szok i okropienstwo!! a do tego falszowal jak spiewal (no nie wiem jak ja bym byla proboszczem to bym do swojego kosciola zatrudnila najlepszego organiste )Pan mlody mial okropną muchę w ogole do niego nie pasowala z bliska wygladala jak z szafy dziadka.Z minusow byl jeszcze jeden - Pm miała ogromna ropną opryszczke!! ech |
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
Dzięki Ty jedyna widzisz że tu piszę ... tak okres gorący i to bardzo dobrze bo nie ukrywam że z kasą ciężko. Chcę pomóc moim rodzicom jak się tylko da, nie chcę żeby brali bardzo duży kredyt. Przygotowania stanęły na tym że wypisałam zaproszenia i nie mam czasu ich rozwieść. Ale udało mi się zamówić tort ostatni na tą sobotę w tej cukierni. Lecę do szkoły papa. |
|
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
oj ja sie boje troche kazania zeby skiadz nie wypalil jacy my to jestesmy religijni ... czasem mowi o takich bzdurach, a my przeciez mieszkamy ze soba
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pech no!!! Ja się boje że właśnie coś takiego mi sie stanie, albo mnie wysypie A miała ją jakąś zakamuflowaną? |
|
|
|
|
#3268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze niecałe 3 miesiące i ślub dzisiaj zaczynamy nauki przedmałżeńskie
|
|
#3269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Heheh ja mam tak samo, niecierpie jak mi Tż-et zaglada jak cos pisze na Wizażu. Wszytskim Wczorajszym PM-kom spóznione ale szczere życzenia wszytskiego naj naj!! Dużo miłosci i szczescia w małżenstwie A nasz slub juz (albo dopiero) za 3 miesiace i 26 dni, jaaa zleci na pewno szybciutko. |
|
|
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękna biżuteria, gdzie ją znalazłaś??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

w tej z falbanami się lepiej czułąm i rodzicom też się bardziej podobała

bo Ty to chyba 1,5 roku wcześniej kupiłaś
28 będę w Krk jeszcze raz przymierzę te 2 i porównam

Ile Wy płacicie za makijaż? Mi się wydaje że to bardzo dużo,tym bardziej że jestem z małeg miasta.No ale cóż...wkońcu ta Pani też się napracowała,prawie 2 godz.
Z pisaniem nie idzie mi za bardzo, bo niestety doba trwa tylko 24 godziny! wiec strach sie bac jak to wszsytko wyjdzie