|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() ![]() ale dziekuje za rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba macie racje dziewczyny zrezygnuje z lancuszka ale za to bede miala bogata bransoletke i dugie kolczyki i bedzie git ![]() Jesli o to zaproszenie chodzi to mogli chociaz napisac z narzeczonym a nie z osoba towarzyszaco .. to tak jakbyscie chodzili ze soba 3 miesiace i wogole slbu nie planowali ... ja np dla mojego znajomego ktory ma slub 2 miesiace po nas napisala jego imie i nazwisko i narzeczonej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do zaproszeń, które Wy wypisaliscie, to mysle, że bardzo fajnie napisaliscie : z narzeczona brzmi o wiele lepiej niż z osoba towarzyszaca. Niestety nie wszyscy maja tyle taktu co Wy. EDIT I jeszcze tylko pytanko dla dziewczyn a propo zaproszen: Ile miesiecy przed ślubem rozdajecie zaproszenia? bpo na watku wrzesniowym jedna dziewczyna napisala, ze sa juz w trakcie rozdawania zaproszen i zrobiło mi sie co najmniej głupio, bo nasze nawet nie sa jeszcze gotowe.... Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-05-17 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zadomowienie
|
ja mam podobny problem, ale w zaproszniu malutko miejsca, chciałam napisac imie i nazwisko narzeczonej ale kurcze sie nie miesci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie tak myslalam ze moga sie obrazic jak napisze z osoba towarzyszaca ...jak by nie patrzec to ja bym sie wkurzyla jak by mi ktos teraz napisal zaproszenie dla mnie i zamiast z narzeczonym albo imienie TZeta to napisal osoba towarzyszaca ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zadomowienie
|
dzięki,
a Martucha zapomniałam Ci powiedzieć, że twoja suknia jest fantastyczna i jedyna w swoim rodzaju...idealnie tak jak biżu pasuje do twojego typu urody...
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2009-05-17 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem dobrej mysli bo sa w drodze do stanow jak tylko je dostane to na drugi dzien wysylam spowrotem do Polski ( koperty mam juz zaadresowane ) ale wydaje mi sie ze 1 - 1,5 miesiaca zdecydowanie wystarczy ![]() juz na wrzesn rozdala? ![]() przeciez dopiero polowe maja mamy , bez przesady ![]() Cytat:
bo nie bedzie to ladne wygladac jak sie nie zmiesci i bedzie dopisane drobnymi literkami ![]() ja mam zaproszenia od razu z personalizacja wiec nie mam tego problemu naszczescie , bo tez bym pewnie glowkowala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak Wam sie podoba ten makijaz?
![]() jak nie bede miala lancuszka to moge miec takie kolczyki nie? ![]()
![]() |
#3308 |
Zadomowienie
|
jak wam sie te plansze podobuja?
![]() http://www.allegro.pl/item632382010_...a_50x70cm.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
zabcia cudenka kolczyczki
![]() liliputek na wrzesien juz?? pogieta jakas? albo rozdala tym z ktorymi sie nie bedzie widziec do slubu a chciala wreczyc osobiscie. Ja mam slub w sierpniu, i fakt ze zaproszenia sa gotowe jakos od lutego - bo spotkalam ladne przypadkiem i od razu zamowilam. Ale mamy kilku gosci, ktorzy maja prace wyjazdowo kontraktowa, i wiedza juz kiedy bedzie slub, mimo to wyslemy im jako pierwszym, moze za tydzien, zeby na pewno wiedzieli itp. a tak to planuje wyslac w czerwcu wiekszosc, bo sierpien jest o tyle glupi ze ludzie w ostatnie dni to jeszcze moga sobie zaplanowac jakies wypady, no i potwierdzenie mam do 10 lipca, zeby w razie cos jeszcze cos wymyslic. ![]() diya popytaj na sali - sale maja swoje plansze ![]() a z tych podobaja mi sie wzory : 22, 20, 13, 12, 7, 6, Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-17 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zadomowienie
|
dziekuje kliwia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Wtajemniczenie
|
[quote=zaaaabcia;12345565][/quote
A teraz otwiera sie? http://butik.bialamagia.pl/
#3312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | ||||
Zakorzenienie
|
zabcia ja tez mysle podobnie jak dziewczyny ze wystarcza kolczyki i branzoletka
![]() sliczne butki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wogole to wrocilam kina bylam na anioly i demony i mam mieszane uczucia.. tzn film akcji super duo sie dzieje ale jakos tak mam wrazenie ze zostal zrobiony na przeprosiny za kod da vinci brakowalo mi tam czegos..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-05-17 o 20:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Żabcia mi kobieta w salonie powiedziała, że do ecru też może być srebrna biżuteria, że to zależy od koloru i rodzaju kamyczków na sukni. Ja mam suknie ecru ale ma ona na koronce białe koraliki i zamawiam sobie u koleżanki która robi biżu białe perełki na srebrnej lince, do tego bransoletka i kolczyki. Także przyjżyj się swojej sukni i wtedy decyduj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u nas na roku dziewczyna tez przyspieszala obronę, bo miala termin porodu ![]() wszystko jest do dogadania się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z tymi majtami to chyba przegięcie... przeciez wiadomo że po slubie i tak TZ bedzie pomagal mi rozpinać suknie i zobaczyl by taki koszmarek POD ![]() ale by mial mine nie ma co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odradzałabym Ci te piwonie mimo wszystko- one są strasznie nie trwałe i wystarczy chwila bez wody i zaczynają gubić płatki jeśli są bardzo rozwinięte. Najlepiej kup sobie teraz i sama potestuj ich trwałość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlugie kolczyki i naprawde bedziesz pieeeknie wygladała ![]() Cytat:
![]() ale mysle, ze poswiecimy caly czerwiec na rozdawanie ich.. taki mamy plan ![]() Cytat:
![]() a gdzie planujecie je powiesić? nad wejściem na sale? dziewczynki jaki bukiet będzie pasował do mojej sukni?? wogole nie mam na niego pomysłu ![]() kwiaty na sali będziemy mieć w kolorze bialo-ecru z zielonymi dodatkami... doradźcie bo kompletnie nie wiem... bukiet z bialych kwiatów chyba będzie się za bardzo zlewał ze mną ![]() dodam,że suknia jest w kolorze ivory |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do zaproszeń, my mamy 29 sierpnia i z racji tego, że to okres wakacyjno-urlopowy, to rozdajemy juz zaproszenia ![]() ![]()
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Maggie tak pracuje tam ale dostał umowę na 3/4 etatu... kurde a robić i tak będzie cały.... aaa bo mieli PIP ... i sie wystraszyli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
diya mi chodzi o biżuterię z cyrkonii ale właśnie w złocie
![]() ![]()
![]() |
#3320 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
ale miałam weekend masakra!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenia powinno się rozdawać 3 miesiące przed ślubem.
1-1,5 przed ślubem to zdecydowanie za późno ![]() Dla gości to też przecież wydatek. Kupienie stroi, uzbieranie na prezent lub kopertę. Na to ludzie potrzebują czasu. Nasi znajomi zaprosili nas miesiąc przed ślubem i byliśmy już pewni że po prostu nas nie zapraszają. Mieliśmy już inne plany i teraz musimy wszystko odkręcać, na gwałt szukam kiecki i nie wiem skąd nagle mamy kasę do koperty mieć. Jeśli chcecie tak późno gości zapraszać to poinformujcie wszystkich że są zaproszeni ale zaproszenia bedą później. |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
moja znajoma prosila 3 m-ce przed a potem musieli do wszystkich dzwonic po potwierdzenie bo okazalao sie ze goscie albo pogubili zaproszenia albo zapomnieli o slubie z racji dlugiego czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Ciezko powiedziec czy woda zabila plemniki, moze te na zewnatrz choc poprez tarcie moglas je poprzenosic, ale przeciez w srodku sie nie umylas... ![]() Idz do gina. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-05-18 o 08:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#3325 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Dziś mój pierwszy dzień w pracy po dwu tygodniowym urlopie. Zaglądałam do Was mało, a teraz juz nie mam czasu nawet na nadrabianie zaległosci i czytanie chyba z 60 stron ![]() Od kiedy mydło jest plemnikobójcze!! Umycie się z pewnością nie pomoże w zapobiegnięciu ciąży. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-05-18 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() na wstępie: najlepsze życzenia dla świeżopoślubionych mężatek majowych ![]() W weekend miałam studia, ale tak mnie bolał pęcherz, że w niedzielę to juz się zwolniłam. Jakiś koszmar. W sobotę byliśmy u jednej rodzinki z zaproszeniami, a wczoraj u drugiej. Wszystkim się bardzo podobały nasze zaproszenia i dziwili się że sama je robiłam ![]() Cytat:
na zapowiedzi dalismy po 50 zł. tylko pigułki antykoncepcyjne ![]() Cytat:
![]() ![]() zaczęliśmy 2,5 miesiaca przed Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Wtajemniczenie
|
@ mam teraz regularnie był 30 kwietnia i powinien być 30 maja tak co 30 dni mam teraz. aż mnie brzuch boli z nerwów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() makijaz, jak juz wspoimniano fajnie wyglada na ciemnej kiarnacji.... jest bardzo ladny, ale lepei wyprobuj jakie kolory najbardziej do ciebie pasuja Cytat:
![]() wstepny termin zostal wyznaczony na 29 lub 30 czerwiec (pon. wto. zaraz po weselu ![]() ![]() teraz zabieram sie za mgr... bo wieczorem jedziemy do naszej restauracji wybrac ciasto! Moze wezme aparat i porobie fotki wystroju i ogrodu ! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zadomowienie
|
aniu, idź jeszcze do gina..
Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-05-19 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.