|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
A ja zastanawiam się nad powrotem do diety. Tylko nie wiem, czy mogę zacząć od I fazy normalnie, czy już mam II fazę poprowadzić?
MamoNiny dziś już lepiej z żołądkiem... Po prostu chyba coś tam się zatkało, bo byłam kilka razy w wc i jakoś odeszło. Może to dzięki rodzynkom? ![]() A dziś ostatni dzień balowania i mam nadzieję, że powrócę do świata odchudzających się kobiet. ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dam radę! mój brzuch też dziś niby lepiej, ale jakoś go czuję i mdliło mnie... zwłaszcza po krabowych paluszkach.. szybko się na nie nie skuszę..
![]() |
#2103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fakt, grono fanów diety Dukana rośnie ![]() Witam nowe proteinianki ![]() U mnie kiepsko ![]() Czy wy też przed @ macie straszny głód na słodzycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-05-17 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Oj mamoNiny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2105 |
Raczkowanie
|
Rajskie mniam trzymaj sie
![]() Ale nas tu dużo się zrobiło super, gratuluje wszystkich zgubionych kilogramków. Ja ostatnio chyba zmęczona jestem dietą, bo jak tylko wchodzę na P+W to zaczynam grzeszyć i waga idzie w górę i potem na czystych proteinkach muszę znowu zrzucać co przybyło ![]()
#2106 |
Przyczajenie
|
heja!!! prosze was o pomoc!!! prosze o przesłanie ksiazki w pdf na e-mail ivon077@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja troche sobie odpuscilam dietke w tym tygodniu i szczerze mowiac czuje jakby mi sie boczki mieciutkie znowu zrobily. Niedobrze. Od dzisiaj wracam na proteinki i tym razem postaram sie naprawde trzymac, pomijajac oczywiscie fakt ze w przyszlym tygodniu na 5 dni lece do Polski i jak mam zrobi ruskie to sie nie opre. I z drzewa czeresniowego planuje nie schodzic tez. Wracam do biegania, i do cwiczen. Moj dead line to ostatni weekend sierpnia kiedy to moja najmlodsza siostra wychodzi za maz. Musze wygladac olsniewajaco, bo nie dosc ze wiekszosc rodzinki nie widziala mnei juz baaaardzo dlugo to bede narazona na komentarze typu: a ty co? jeszcze nawet nei zareczona? Nie dam im tej satysfakcji i bede cudnie wygladac. Tylko jeszcze musze skienke znalezc
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
a ja po wczorajszym dniu protein mam 100g więcej
![]() dziś nie chce mi się jeść.. na śniadanie wmusiłam śledzika i teraz, gotuję kurę.. ale czy ją zjem to nie wiem ![]()
#2109 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,przyglądam się temu wątkowi od kilku dni i też chcę przejść na tę dietę ale zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie:
jaki jest stosunek dni pierwszej fazy do dni drugiej fazy(tzn.jeżeli np. stosuję pierwszą fazę 10 dni to ile dni powinna trwać druga faza)??I jaki stosunek dni wy polecacie??Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny które walczą ![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
druga faza ma trwać dopóki dopóty wymarzonej wagi nie osiągniesz.
#2111 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Witam mam 25 lat ważę 84kg przy 182 cm wzrostu a chciałbym zrzucić 9kg tak do 75kg zamierzam kupić sobie te książkę i zacząć kuracje odsysającą tłuszcz heheh Pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ...czuję że mi w brzuszku i jelitach bulgocze;/ nie wiem czy to z nerwów bo mam koło w czwartek, czy też przez to co zjadłam - a jadłam warzywka i tosta ![]()
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-18 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
W której fazie mogę sobie fundnąć chlebek wg dr Dukana? A tę maizenę można zastąpić mąką kukurydzianą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Konto usunięte
|
ej jakie jest ograniczenie dzienne do spozywania tych korniszonow? niby po 3 dniu, mial minac glod... taa jasne, mi nie mija :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pewnie ciężko wam tak się głodzić ?
![]() ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12354218]ej jakie jest ograniczenie dzienne do spozywania tych korniszonow? niby po 3 dniu, mial minac glod... taa jasne, mi nie mija :P[/QUOTE]
A ja w sumie to nie odczuwam głodu , tylko brakuje mi chleba bardzo! |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Konto usunięte
|
no to ktos powie mi co z tymi korniszonami?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12354529]no to ktos powie mi co z tymi korniszonami? ![]() ![]() Mozna korniszony nawet w I fazie ale jako dodatek, przyprawę - do sosów na przykład pokrojony w kosteczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
Tymena, a powiedz mi proszę w której fazie mogę sobie zafundować ten chlebek dr. Dukana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Witam, z tego co wiem, to alkoholu nie wolno , jeśli chodzi o jogurty to firma nie ma znaczenia , chodzi tylko o to ,aby były nisko tłuszczowe, ja serki wiejskie kupuje te z Piątnicy lekkie, 3% tłuszczu mają. co do oleju to nie mam pojęcia nie stosuje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jezeli chodzi o jogurty to w I fazie wybierałam tylko 0% u mnie jogurt sokólski. Twarogi też 0% - mazurski Piątnicy. Serki wiejskie mają dużą zawartość tłuszczu - nawet light ma aż 3% ![]() Teraz pilnuję, żeby jogurty miały nie więcej niż 3%, nie przesadzajmy ![]() Aspartam dostaniesz w sklepach ze zdrową żywnością albo na takowych stoiskach w markecie a olej parafinowy w aptece ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
ja robie sobie mini buleczki z otrebow (otreby, jogurt, jajko, proszek do pieczenia), w papierkach do mufinow. 6 min w mikrofalii i mam takie zastepcze pieczywko.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Raczkowanie
|
Hey ja zrobiłam sobie ten chlebek wg. dr. Dukana i albo coś pokręciłam, albo on jest po prostu niesmaczny.dałam drożdże, jogurt naturalny,bo nie miałam serka, tę mąkę też kupiłam oryginalną, bazylię, jajko . W smaku był nieciekawy i miał około 2cm wysokości! U was to tez tak wygląda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy ,można w pierwszej fazie jeść coś w stylu pieczywa lekkiego np. żytniego vasa??czy to zabronione??Pozdrawiam
#2128 |
Raczkowanie
|
Ja pieke chlebek średnio co dwa dni nie wysrasta mi mega duzy ale jest smaczny i zjem dwa kawalki i mam dosc
![]() ![]() ajjjj pogrzeszylam oojjjjj straszne bo 2 dni śwętowałam urodzinki ale jeju zjadlam mlode ziemnaki i kurczka i mizerie poprostu cud w gębie ![]() ![]()
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pierwszej stronce tego wątku napisane jest co można jeść. Jest to lista produktów, które są "święte" w tej diecie i nic poza nimi nie można jeść. Węglowodany, tłuszcze precz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.