|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
Cytat:
Chyba tez go sprobuje Cytat:
Ktory masz kolor? Wstawaccc ![]() Ja juz wiem ze z tym moim to kompletnyy kooniec, taak mnie kochal i tak mu zalezalo bardzo ze 3 dzien sie nie odzywa Tyle byly warte jego slowa... Widze ze od dzisiaj duzo dziewczynek na diecie, trzymam kciuki zeby sie udalo
|
||
|
|
|
#1803 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakoś tak nieestetyczne to wygląda wolę włosy za łopatki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież my nie gryziemy ![]() Cytat:
![]() wszystko zauważysz Gdzie jest Renatka?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z was ranne ptaszki
![]() ja mam humor do d.... dzis mam wrazenie ze w zadnej dziedzinie nie jest u mnie zbyt dobrze i zaraz sie powala problemy ![]() nawet komputer m nie chce dzialac ;( |
|
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
zmykam do szkoły ehh ![]() miłego dnia
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Renatka chyba świętuje z "mężem" rocznicę :P na pewno do nas dzisiaj napiszę ![]() miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrryska
glowka do gory nie daj sie zlemu humorkowi pewnie to chwilowe i zaraz minie...
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Oby... chociaz mysle ze to raczej z miesiac lub dwa potrwa...jesli nie dluzej
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja wlasnie przy kawce z muzyczka i z olejkiem na głowie Was nadrabiam ![]() jakis taki dobry humor mam dzisiaj od rana , pomimo brzydkiej pogody na zewnatrz ![]() az chce sie zyc ![]() a Tygrryska widze wrecz przeciwnie a tak w ogole to gdzie te "dziewczeta" ktore deklarowaly sie tu udzielac ??
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-18 o 08:23 |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki trzeba myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży
![]() Ja właśnie zjadłam pyszne śniadanko. Zaraz jeszcze kawkę wypiję i zabieram się za ćwiczenia Lato idzie i trzeba się jakoś pokazać ![]() No właśnie odzywajcie się częściej, te które obiecały
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
miala moze ktoras ten krem http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...ecenzja=229075 ? Podobno jest fajniutki i leciutki, moja kolezanke ktora zapycha wszystko.. nie zapchal, hmm moze dam mu szanse
![]() Airish - ladny avek
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ślicznie ![]() Uciekam po kawkę
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sa wszyscy ??
|
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Nie nadążam wszystkiego czytać
![]() Wczoraj już musiałam wyjść, bo mnie mama pogoniła, bo musiała sprawdzić coś w necie, a ja padłam na łóżko i zasnęłam ![]() A teraz lenię się przed komputerem, jestem już prawie po maturze (w czwartek ostatni angielski ustny), więc mam trochę wolnego A w piątek wybywam nad MORZE w końcu "odpocznę" z ludźmi z klasy, a z drugiej strony zatęsknię się za TŻem, ale to tylko kilka dni. Mam cichą nadzieję, że słoneczko nam przyświeci, bo jestem blada po zimie jak trup brrr... Dzisiaj wybieram się na solarium na 8 minut i w środę jeszcze pójdę, bo nóżki mam takie blade, że chyba nigdy takich nie miałam Swoją drogą zauważyłam, że im bardziej jestem opalona, i potem ta opalenizna mi schodzi, to staję się jeszcze bardziej bledsza niż przed opalaniem A właśnie coś pisałyście o balsamach brązujących, możecie mi polecić jakiś dobry, ale nie aż tak bardzo drogi? Bo ostatnio wydałam prawie całą kasę a do pracy idę dopiero od 1 czerwca, więc teraz muszę trochę skąpić A jeszcze mam mnóstwo wydatków, z resztą jak zawsze ![]() Trochę tak napisałam nieco o cobie, bo jestem tu nowa, a Wy już się tak znacie, więc no, to jestem JA ![]() Idę na śniadanko. Odezwę się później ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Zrobiłam śniadanie i jestem z powrotem ![]() Tak patrzę dzisiaj w lustro i jakoś nie mogę.. Wiecie co ja najlepszego zrobiłam jakieś trzy miesiące temu? Miałam ładny kolor włosów, taki ciemny brąz, może taka czekolada (naturalne) i do tego kręcone, i w sumie to ładnie wyglądałam Ale coś mnie podkusiło, żeby zafarbować się! Poszłam do fryzjera i zrobiłam się na rudo Ale za jakieś 2-3 tyg idę znowu z wizytą do salonu i teraz chcę z powrotem moją kochaną czekoladę! No
|
#1816 | |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
Cytat:
wiec musze go zakupic i wyprobowac ale najpierw zuzyje nivea i kakaowy jesli dasz mu szanse daj znac jak sie 'sprawuje'![]() Ide po kawke,musze na dzis naladowac baterie
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć Dziewuszki
![]() aajj, co to był za wieczor.. Poslziśmy na moją działkę, leżelismy sobie na leżaczkach nad stawikiem, sączylismy piwko, potem poszlismy na pizze do pizzerii znajomych, super romantyczny ten mój facet potrafi byc , wrócilismy koło 23do mnie i zasnelismy![]() Jestem mega zmęczona jakos, ale mam baaaardzo dobry humor zapomniałam juz to,co nadrobiłam fajnie,duzo napisałyscie![]() Jeszcze raz dziekuje za komplementy ![]() aniusiunia, w Opolu essence nie kupisz, zapraszam do Kędzierzyna do Natury (ja mam tak 20minut,niedaleko jeszcze Rossmann wiec bywam) Martysia, historia niczym z Mody na sukces ![]() Widzisz, masz tylu adoratorów,ze nim sie obejrzysz bedziesz z kimś szczęśliwa! ![]() A Twojego eks jak przyjedzie do Polski to osobiście zabije! Airish, śliiicznie wyglądałas ![]() Obżarłam sie wczoraj i opiłam a od dzis dieta, na śniadanie zjadłam czarną bułeczkę z pomidorkiem, szczypiorkiem i rzodkiewką i popilam zielona herbata. Ale zaraz ide po kawe- czarna, bez cukru -chociaz z tym nie mam problemu |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
o i Renatka nam sie odnalazla
![]() Ja chyba zrobie sobie peeling kawowy i skocze ma solarium.. zastanawiam sie jeszcze dodatkowo nad balsamem brazujacym wieczorkiem, ale boje sie troche uzyc.. zeby nie zepsuc tej mojej normalnej opalenizny jakimis smugami :P |
|
|
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
w galerii "zestawy" 3 nowe fotki.
Nie zdążyłam zrobic zdjecia w panterce na sobie, ale to jeszcze nadrobie dlatego zrobiłam przed chwila zdjecie jej na wieszaku.Zdjecie w czerwonej bluzce, najmniej wyrazne na swiecie, no ale chcialam zebyscie zobaczyły jej kroj, czy nie wygladam dziwnie? aniusiunia, a wlasnie, ja zadnych zdjec nie pokasowalam, jak chcesz jakies zobaczyc to są w tej samej galerii. ![]() ckin2u zrobiłam sobie na stronie Ziaji diagnoze typu cery i wyszło mi w niej kilka kosmetykow ktore juz uzywalam i lubiłam,wiec zaraz obejrze reszte na kwc ![]() tyle,,że kremy ziaji czesto zapychaja niestety ale tez mi wyszedł ten kremik o ktory pytałas.. hmm
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie uzywa go moja kolezanka ktora WSZYSTKO zapycha a ten kremik nie
wiec moze warto sprobowac.---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Renatko - zdjecie niewyrazne, ale od razu widac ze super wygladasz ![]() a ta panterka cudowna gdzie kupilas?? swietna, pewnie wygladasz w niej super
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobryy
![]() Ja niedawno wstałam i skończyłam czytać książkę "Los powtórzony" J. Wiśniewskiego. Uwielbiam czytać takie książki A teraz po maturze w końcu mam na to czas![]() Dzisiaj wracam do ćwiczonek na brzuszek i do skakanki. Coraz bliżej lato i trzeba bardziej się za siebie zabrać Miełego dnia |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,że zdjecie niewyrazne, ale chciałam tylko pokazac kształ tej bluzki, innego zdjecia nie udało mi sie zrobic
a panterke kupiłam w mojej "wiosce" w małym sklepiku odziezowym, ale takim ktorego bardzo lubie, bo przywożą swietne ciuchy, po niskiej cenie, zawsze w sobote jak tam ide(wtedy maja dostawy) cos sobie kupie. Tą panterke kupiłam za 40zł ![]() Nosze ją jako tunike na leginsy lub jako krótką sukienke ![]() Ona ma na dole taki szerszy pas-ściagacz, przez co fajnie lezy wg.mnie Może zrob sobie też ten test na stronie Ziaji
|
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
Renatko super jest ta bluzka w panterke,na pewno wygladasz w niej swietnie
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko - zazdroszcze tego sklepu i tej tuniki zwlaszcza w takiej cenie.. ile ja bym dala zeby taka miec
hm ok tez zrobie ten test, zobaczymy co mi wyjdzie
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Livia, no właśnie, musze poprosic TŻta w weekend żeby cyknął mi fotke w obydwóch aparatem (bo ja nie mam
ckin2u, ja sobie skopiowałam te kosmetyki ktore mi wyszly i teraz sprawdzam pokolei na kwc
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-18 o 11:10 |
|
|
|
#1828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też jestem po maturze i w końcu mogę poczytać książki, właśnie zaczęłam "To wiem na pewno" Wally Lamb. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Powiedzcie mi, czy ja mogę też zobaczyć te Twoja zdjęcia? Jeśli tak to jak? Bo ja jestem jeszcze tutaj zielona
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie sie robi ten test ziaji? Bo na stronie nic takiego nie widze, albo znowu mi na oczy padlo
|
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
Renatko, śliczna bluzeczka
malatya, a o czym jest ta książka? W ogóle to maturę skończyłam we wtorek ale miałam tyle spraw do załatwienia, że ciągle byłam niewyspana i przestałam ćwiczyć. Ale od dzisiaj mam już mnóstwo czasu dla siebie (aż nie znajdę pracy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

glowka do gory 

gdzie kupilas?? swietna, pewnie wygladasz w niej super