|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Dostaniesz najprawdopodobniej postinor duo tam sa 2 tabletki i kosztuje to ok 60-70 zł pierwsza tabletke musisz przyjac nie pozniej niz 72h od stosunku a 2 po ilus tam godzinach ale nie pamietam po ilu ginekolog napewno ci wszytsko powie te tabletki sa skuteczne ale to bomba hormonów i mozesz sie zle czuc wymioty nudnosci no i lekarz powinien zapytac cie o jakies tam choroby czy nie ma przeciwskazan. Głowa do góry napewno bedzie w porzadku wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |||
Przyczajenie
|
hej!
![]() ![]() Wczoraj na przyklad zmienilismy godzine slubu - mialo byc na 17, ale będzie jednak na 18. To ze wzgledu na bliską rodzinę mojego TZ, ktora przyjedzie z bardzo daleka. Troche sie martwie, ze 18 to pozno i nie zdazymy porobic zdjec w parku przy zachodzie slonca (mamy przeeeepiekny park przy sali) - no ale jakos to bedzie ![]() przepiękna suknia!! ja mierzylam podobną z SanPatrica ale w koncu nie zdecydowalam się na nią - sama suknia bez bolerka i dodatkow kosztowala 7,5 tys ![]() ![]() SanPatrick jest cudowny ale ceny maja tam dla wariatów ![]() Cytat:
![]() ![]() Soll suknia jest śliczna ale te ramiaczka jak dla mnie tez zbędne ![]() Cytat:
dziewczyny, a czy ktoraś z Was spotkala się z kimś kto robi etykiety na wódkę o niestandardowych rozmiarach?? ja potrzebowalabym takie etykiety jak pół zwykłej... Cytat:
![]() witaj! ![]() czesc! ![]() ![]()
---------------------------------------------------- Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <- ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadliśmy z ambony czyli zostały wygłoszone nasze zapowiedzi w kosciele |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Hehe żona mojego kuzyna też nie słyszała nigdy o "spadnięciu z ambony" i jak usłyszała że ja spadłam to się spytała przerażona - po co tam wchodziłam? hehe A ile płacicie organiście? Bo na "zaśpiewał" 250 zł ![]()
#3365 |
Zakorzenienie
|
Na razie Was i tak nie nadgonię. Zawsze po weekendzie mam tyle do przeczytania
![]() W piątek odebraliśmy garnitury - ciemny brąz i złoty. Przykładałam do sukni i chyba zdecydujemy się na ten złoty jednak. Nie mam pojęcia jak ja się chcę wymalować. Mam opaloną zdrową cerę. Nie chcę tapety, pudru, na co dzień używam mineralnego True Match i mi wystarczy całkowicie. Chyba tego samego chciałabym na ślub. Tylko oczy ładnie podkreślić. Chyba na ciepło skoro suknia ecru ze złotem. Co myslicie? Twin-maid, akt urodzenia może zabrac osoba trzecia. Ale innych dokumentów z USC (CZYLI ZAŚWIADCZENIA O BRAKU PRZECIWSKAZAŃ) już nie. Musicie byc osobiście, oboje. Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić? Sobotnim PM WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! A dziewczynom przeżywającym kryzys ( wszystkie po kolei nas to łapie) życzę wytrwałości, cierpliwości i rozmawiania z Tż! ![]()
#3366 |
Zakorzenienie
|
[quote=Justyna33333;123532 27]
Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?[quote] mam ten sam rpoblem... i na razie nie widze zadnej innej opcji jak tabletki antykoncepcyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam z pracą zawrót głowy, bo studiuję dwa kierunki, pracuję, do tego przygotowania do slubu, za chwile zabieg i jeszcze ta moja praca maisterska. Ale dałam jakos radę ![]() ![]() Z Twoją pracą też będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Jak to dobrze, że nam zagra moja przyjaciółka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Katunia
![]() Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić? Cytat:
Kochane, zastanawiam się nad bukietem i mój bukiet ograniczyl się do maleńkiej wiązanki z kali. orientujecie się, czy będą one dostępne we wrześniu? No i pytanie do was, czy wam się podoba. Podaje linka do sukienki i do wiązanki. suknia Camille http://www.slubnysalon.pl/cymbeline.html wiązanka http://slub-wesele.pl/_main/img/arty...ub/foto08b.jpg
![]() |
#3369 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() koniecznie zrob fotki ![]() Cytat:
![]() te bukiety są piękneee! ja chcialabym, żeby coś z niego zwisało - myslisz że można coś by dorobić zwisającego do nich? i czy to by pasowało do mojej sukni... ![]() Cytat:
![]() bukiet piekny - wg mnie idealnie pasuje do Twojej sukni! tylko zadbaj o detale w nim - zeby tez tak pieknie wykończony był ![]() duzy okrągły bukiet moim zdaniem nie pasowałby wogole.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Rozeznanie
|
Moja bratowa miała 30 września ślub i bukiet z kalii
#3371 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ostatnio w ogole nie mam czasu tu zagladac bo mam hard core w robocie, a poza tym moj mezulo mial wypadek w pracy (przecielo mu palucha i ma szwy) i ma 3 tygodnie l4 i on sobie wypoczywa a ja haruje... ![]() Kupilismy sliczny garnitur dla mojego Tż w New Menie :P Jak to pani w sklepie powiedziala wybralismy jeden z najdrozszych modeli, wiec troche nas to szarplo po kieszeni, ale raz sie zyje ![]() ![]() W przyszly weekend mielismy jechac do lodzi z zaproszeniami (umawiamy sie od marca) specjalnie wzielam sobie wolne i juz sobie obmyslilam co sobie kupie w tym slynnym Ptaku (jeszcze nigdy nie bylam), a tu dupa bo wczoraj dostalismy smsa ze oni jednak nie moga... i teraz to juz nie wiadomo czy kiedykolwiek tam dojedziemy... Poza tym u mnie w pracy nieciekawie. Roboty tyle ze szok, w sumie to nawet za malo rak do pracy (teraz sa praktykanci jeszcze, ale od czerwca juz nie bedzie ich to w ogole sobie tego nie wyobrazam) a tu szef przeprowadza rozmowe z wszystkimi z recepcji bo chce kogos zwolnic albo 2 osoby przeniesc na pol etatu... i normalnie wszyscy sie zestresowali bo po 1 stracic prace to nie fajnie, za 700 zl nie wyzyje, a z drugiej strony zostac na tym calym etacie, gdzie kogos innego zwolnia to tez przerabane bo i tak juz mamy mase roboty, a co dopiero jak jeszcze kogos zwolnia i trzeba bedzie robic 2 razy tyle... Nooo a tak obiecywali podwyzki.... Kurde i to teraz przed weselem wrrrr A w ogole wczoraj przyszedl kuzyn tzta z zaproszeniami... 11 lipca idziemy na wesele... tzn moj Tż idzie z osobą towarzyszącą bo jego kuzyn chociaż mnie zna i wie, że mamy we wrześniu wesele najprawdopodobniej nie wie jak sie nazywam :P |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, ummnie weekend był bardzo zabiegany i teraz jestem zmeczona na maxa
![]() Bylismy wczoraj na zakupach z TZ i w końcu dostaąłm na siebie buty slubne...(fotka) co prawda nie te które mi sie podobały ale tej samej firmy i tez nie sa złe. ważne że pasują, jedyne które były w rozmairze 34 ![]() ![]() ![]() Ja kończe pisac swoja prace dyplomową, został mi tylko wstep i zakończenie i male poprawki w rozdziałach. wogole na studiach to mam taki młyn ![]() ![]() A dzisiaj idziemy do księdza wszytko załatwić. Trzymajcie kciuki żeby sie wszystko udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy spotkalyscie moze jakies fajne bukiety z hortensjami w tle??
chyba chciałabym mieć jakąś kompozycje zawierajacą białe hortensje, ale na razie znalazłam tylko takie 'coś' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj trzymaj kciuki.... na razie pisze a za kilka dnie bede sie martwic jak to rozwiazac jak bede widziala na czym stoje, ile napisalam a ile brakuje... [quote=Gucia0987;12353665][quote=Katunia ![]() Cytat:
Cytat:
a kciuki trzymam ![]() Dziewczyny moja tesciowa jest obłedna ![]() Przyjechal przed chwila po mnie TZ zeby mnie zabrac na chwile do siebie bo jego mama kupila material na swoja weselna kreacje i ja musialam tam pojechac zeby jej powiedziec czy jest ladny, fajny i bedzie do tego pasowac jej bizuteria... no i jak w koncu ta jej spodnica ma wygladac ![]() Fajnie ze liczy sie z moim zdaniem bo o kazdy element swojego weselnego stroju sie mnie pyta, razem wymyslilysmy jak ma byc uszyty (ma byc spodnica i taka ala bluzka garsonka), jaki dekold, jakie falbany itp itp tylko momentami to meczace bywa, ale jak juz zaczelam jej doradzac to skoncze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny po weekendzie
![]() ja się MOGĘ POCHWALIĆ W KOŃCU : byłam z TŻ wybrać obrączki ![]() ![]() Wszystkim PM z soboty - WSZYSTKIEGO NAJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej. W czwartek idziemy do księdza spisac protokół
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ten kartonik też fajna sprawa, widziałam kiedyś jak świadek trzymał taki karton, owinięty w szary papier,ozdobiony kokardką i jakimś kwiatkiem. Myślę jednak, że my zdecydujemy się albo na taką papierową torebkę, albo na koszyczek. Dzięki za info o zapowiedziach, my też planujemy tyle dać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |||
Zakorzenienie
|
Taka sobie wybrałam biżuterię ślubną:
http://www.magraf.com.pl/bizuteria/z...lubnej/20.html Muszę pokazać TŻowi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia w pracy ![]() myszka_maj, ładne buty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śmiesznie masz z teściową ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak schudnąć 4-5 kg w miarę szybko?
#3380 |
Zakorzenienie
|
Gucoa kalie sa dostepne caly rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Gold-fish & Rybulka na zamówienie robimy sobie coś w tym stylu : gładkie, bez żadnych wzorków i całe złote
oczywiście 4mm i grawer : na jednej Emilia 17.10.2009r. , a na drugiej Adrian 17.10.2009r. ![]() Justyna33333 - przestać jeść najlepiej od dziś ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Emilia, klasyka zawsze na czasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Wtajemniczenie
|
Nie jeść słodyczy, nie pić słodzonych napojów, sporo się ruszać, no i ograniczyć jedzenie - cudów nie ma...od myślenia sie nie schudnie. Jest jeszcze jeden sposób, którego nie polecam - nerwy - ja ostatnio schudłam, ale nie wiem z powodu jakiego czynnika - sądzę, ze braku czasu i zalatania
![]()
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Justyna3333 jak bierzesz tabletki to odłóż-ja już schudłam 2kg w 2 tygodnie
![]()
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio z tesciowka to mam czasem cyrk na kółkach hiii Jesc polowe tego co zwykle, unikac slodyczy, slodzonych napoi, tlustych rzeczy... ruszac sie ruszac sie ! JESC REGULARNIE! nie wiem co jeszcze... Ja zastosowalam ostantio diete tu polecana montigniac i zadzialala! 5kg mniej mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
mamy podobne, ale z bardziej ściętym brzegiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Widze ze rozprawiacie o obraczkach i odchudzaniu my tez juz mamy swoje obraczki klasyczne wygladają tak. A co do odchudzania to ja od stycznia schudłam 6-7kg i teraz suknia na mnie wisiala na przymiarce i musza ja bardzo duzo przerabiac bardzo sie ciesze ze tyle schudłam ale boje sie ze cos skopia przy przeróbce bo mojej sukni nie da sie zwezic po bokach na szwach ;/ Suknia ładna i szelke ładnie firma zrobiła tylko ze przez to schudniecie znowu nie mogła mi jej ladnie pani dopasowac bo z tyłu miałam szpilkami sciagniete. I jak ogladam zdjecia to mnie nerwy az biora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dostać @ zaraz po ślubie w pon ale z moim szczęściem i nieregularnym okresem idę do lekarza po tabletki bo nawet jeśli miałabym jednak dostać po to nie chcę mieć w podróży poślubnej @ jak nam wypali pomysł dawno mnie nie było tutaj ![]() ![]() orientuje się ktoś czy jak TŻ urdził się w innym mieście to czy musi jechać tam po akt urodzenia czy może jakies podanie wysłać pocztą?
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.