Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 11:25   #3361
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a ile jest tych tabletek w paczce?? ile to kosztuje??
Dostaniesz najprawdopodobniej postinor duo tam sa 2 tabletki i kosztuje to ok 60-70 zł pierwsza tabletke musisz przyjac nie pozniej niz 72h od stosunku a 2 po ilus tam godzinach ale nie pamietam po ilu ginekolog napewno ci wszytsko powie te tabletki sa skuteczne ale to bomba hormonów i mozesz sie zle czuc wymioty nudnosci no i lekarz powinien zapytac cie o jakies tam choroby czy nie ma przeciwskazan. Głowa do góry napewno bedzie w porzadku wszystko
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 11:28   #3362
Jini
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

witam
powiedz cos wiecej o sobie
hej! My właściwie mamy już wszystko co najważniejsze załatwione. Pozstało tak zwane dopracowywanie szczegolow
Wczoraj na przyklad zmienilismy godzine slubu - mialo byc na 17, ale będzie jednak na 18. To ze wzgledu na bliską rodzinę mojego TZ, ktora przyjedzie z bardzo daleka.
Troche sie martwie, ze 18 to pozno i nie zdazymy porobic zdjec w parku przy zachodzie slonca (mamy przeeeepiekny park przy sali) - no ale jakos to bedzie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a prosze papilio model 816 fotka na dole postu
przepiękna suknia!! ja mierzylam podobną z SanPatrica ale w koncu nie zdecydowalam się na nią - sama suknia bez bolerka i dodatkow kosztowala 7,5 tys
SanPatrick jest cudowny ale ceny maja tam dla wariatów

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Odradzałabym Ci te piwonie mimo wszystko- one są strasznie nie trwałe i wystarczy chwila bez wody i zaczynają gubić płatki jeśli są bardzo rozwinięte. Najlepiej kup sobie teraz i sama potestuj ich trwałość

dziewczynki jaki bukiet będzie pasował do mojej sukni?? wogole nie mam na niego pomysłu
kwiaty na sali będziemy mieć w kolorze bialo-ecru z zielonymi dodatkami...
doradźcie bo kompletnie nie wiem... bukiet z bialych kwiatów chyba będzie się za bardzo zlewał ze mną
dodam,że suknia jest w kolorze ivory
potwierdzam - piwonie sa piekne, ale we wrzesniu na 99,999% ich nie dostaniesz

Soll suknia jest śliczna ale te ramiaczka jak dla mnie tez zbędne

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
podobaja sie Wam te etykiety:
http://www.allegro.pl/item638559157_...najtaniej.html

pasuje wymieszac kilka rodzajow majac 2 rodzaje wodki?

i zastanawiam sie nad konfetti zamiast platkow:

http://www.allegro.pl/item631992830_...arty_20cm.html
konfetti NIE! my na wesele mamy wynajętą agencję fotograficzną i pierwsze co to nam zapowiedzieli, żeby pod zadnym pozorem nie brac kofetti - ze efekt podczas slubu jest fajny, ale na zdjęciach to brzydko wychodzi i potem jak nawpada to gosciom we wlosy i PM to masakra jest...

dziewczyny, a czy ktoraś z Was spotkala się z kimś kto robi etykiety na wódkę o niestandardowych rozmiarach?? ja potrzebowalabym takie etykiety jak pół zwykłej...

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

A co do Twojego bukietu, jeśli chcesz mieć jasny, to rzeczywiście biały by się zlewał z suknią, ale może takie pomieszane kolorki pastelowe, bardzo jasne, znalazłam coś takiego, może Ci wpadnie coś w oko
Anuulaa bukiety ktore podalas sa niesamowite! Szkoda tylko tych piwonii i konwalii bo bardzo dodają uroku wiązankom

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Jini, witajcie
witaj!

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

spadek z ambony
czesc! co to jest "spadek z ambony"?
lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie

Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <-
Jini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 11:33   #3363
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
cześć

Dziewczyny czy akt urodzenia i jakieś inne papierki z USC trzeba brać osobiście czy mogę ja iść i wziąć dokumenty TŻa?
Dla mnie akt urodzenia odbierali rodzice i nie było problemu w USC
Cytat:
Napisane przez Jini Pokaż wiadomość
czesc! co to jest "spadek z ambony"?
Spadliśmy z ambony czyli zostały wygłoszone nasze zapowiedzi w kosciele
Stary 2009-05-18, 11:43   #3364
celi25
Rozeznanie

Cześć
Hehe żona mojego kuzyna też nie słyszała nigdy o "spadnięciu z ambony" i jak usłyszała że ja spadłam to się spytała przerażona - po co tam wchodziłam? hehe
A ile płacicie organiście? Bo na "zaśpiewał" 250 zł

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 11:44   #3365
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Na razie Was i tak nie nadgonię. Zawsze po weekendzie mam tyle do przeczytania
W piątek odebraliśmy garnitury - ciemny brąz i złoty. Przykładałam do sukni i chyba zdecydujemy się na ten złoty jednak.

Nie mam pojęcia jak ja się chcę wymalować. Mam opaloną zdrową cerę. Nie chcę tapety, pudru, na co dzień używam mineralnego True Match i mi wystarczy całkowicie. Chyba tego samego chciałabym na ślub. Tylko oczy ładnie podkreślić. Chyba na ciepło skoro suknia ecru ze złotem. Co myslicie?

Twin-maid, akt urodzenia może zabrac osoba trzecia. Ale innych dokumentów z USC (CZYLI ZAŚWIADCZENIA O BRAKU PRZECIWSKAZAŃ) już nie. Musicie byc osobiście, oboje.

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?

Sobotnim PM WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

A dziewczynom przeżywającym kryzys ( wszystkie po kolei nas to łapie) życzę wytrwałości, cierpliwości i rozmawiania z Tż!
Stary 2009-05-18, 12:00   #3366
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

[quote=Justyna33333;123532 27]

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?[quote]

mam ten sam rpoblem... i na razie nie widze zadnej innej opcji jak tabletki antykoncepcyjne chociaz nie chcialabym juz ich brac
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 12:07   #3367
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Rybulka - a to mieszkanko to kupiliscie, wynajmujecie, jakie duze ?
Chcialabym byc na tym etapie pisania pracy co ty... ja mecze sie nad trzecim rozdzialem a najgorszy bo opracowanie badan... Mam juz 1/3 napisana ...(...)
Będziemy mieszkać z babcią i dziadkiem TŻa - oni na dole, my na górze. Mamy kuchnię, pokój dzienny, sypialnię, pomieszczenie, w którym amymy szafę i dwa połączone ze sbą duże wyremontowane pomieszczenia na różne rzeczy, których nie trzeba mieć pod ręką, a są potrzebne . Na razie większość miejsca zajmuje tam książki - chyba sie zrobi z tego biblioteczka
Ja miałam z pracą zawrót głowy, bo studiuję dwa kierunki, pracuję, do tego przygotowania do slubu, za chwile zabieg i jeszcze ta moja praca maisterska. Ale dałam jakos radę . Jeszcze kilka dni i będę mogła odpocząć, poczytać ciekawe książki, które piętrzą mi się obok łóżka- juz chyba ułożyłam metrowy stos...
Z Twoją pracą też będzie dobrze Trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
(...)
A ile płacicie organiście? Bo na "zaśpiewał" 250 zł
Jak to dobrze, że nam zagra moja przyjaciółka
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 12:12   #3368
Gucia0987
Zakorzenienie

[quote=Katunia;12353475][quote=Justyna33333;123532 27]

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?
Cytat:

mam ten sam rpoblem... i na razie nie widze zadnej innej opcji jak tabletki antykoncepcyjne chociaz nie chcialabym juz ich brac
Tylko tabletki was ratują - bo macie pewnośc. Niby są sposoby babci (picie soku z cytryny, jedzenie kwaśnych rzeczy), ale nie można im zaufać. A chodzić w dzień ślubu i się zastanawiać, czy to już czy nie to też nie do przyjęcia.

Kochane, zastanawiam się nad bukietem i mój bukiet ograniczyl się do maleńkiej wiązanki z kali. orientujecie się, czy będą one dostępne we wrześniu?

No i pytanie do was, czy wam się podoba. Podaje linka do sukienki i do wiązanki.

suknia Camille
http://www.slubnysalon.pl/cymbeline.html

wiązanka
http://slub-wesele.pl/_main/img/arty...ub/foto08b.jpg

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 12:29   #3369
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:

na razie promotorka mowi nam ze mamy sie wszyscy bronic cala grupa !! nie wiem jak podejdzie do obrony indywidualnej
wstepny termin zostal wyznaczony na 29 lub 30 czerwiec (pon. wto. zaraz po weselu ) z jedej strony dobrze bo spokojnie pojedziemy w podroz poslubna a z drugiej strony jeszcze taki stres miec na glowie zaraz po weselu... juz wolalabym to przed slubem miec zalatwione.... Tylko jeszcze trzeba skonczyc pisanie... ciezko mi to idzie...
teraz zabieram sie za mgr... bo wieczorem jedziemy do naszej restauracji wybrac ciasto!
Moze wezme aparat i porobie fotki wystroju i ogrodu !
spokojnie promotorka też człowiek mysle że musisz jej powiedzieć co i jak i wtedy dopiero ewentualnie się martwić jeśli będzie czym

koniecznie zrob fotki

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Pogodziliśmy się wczoraj z TŻ,pojechaliśmy na wycieczkę do takiego Zamku, fajnie było

A co do Twojego bukietu, jeśli chcesz mieć jasny, to rzeczywiście biały by się zlewał z suknią, ale może takie pomieszane kolorki pastelowe, bardzo jasne, znalazłam coś takiego, może Ci wpadnie coś w oko
Anuulaa my z TZ tez wczoraj bylismy na zamku - tylko, że okazalo sie że czynny jest od 12 amy bylismy o 10.30

te bukiety są piękneee! ja chcialabym, żeby coś z niego zwisało - myslisz że można coś by dorobić zwisającego do nich?
i czy to by pasowało do mojej sukni...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kochane, zastanawiam się nad bukietem i mój bukiet ograniczyl się do maleńkiej wiązanki z kali. orientujecie się, czy będą one dostępne we wrześniu?

No i pytanie do was, czy wam się podoba. Podaje linka do sukienki i do wiązanki.

suknia Camille

wiązanka
Kalie na 100% byly dostepne w zeszlym roku w sierpniu jak moja kuzynka brala slub wiec mysle, ze we wrzesniu tez nie bedziesz miala z nimi problemu
bukiet piekny - wg mnie idealnie pasuje do Twojej sukni! tylko zadbaj o detale w nim - zeby tez tak pieknie wykończony był
duzy okrągły bukiet moim zdaniem nie pasowałby wogole..
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 12:35   #3370
celi25
Rozeznanie

Moja bratowa miała 30 września ślub i bukiet z kalii

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:07   #3371
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ostatnio w ogole nie mam czasu tu zagladac bo mam hard core w robocie, a poza tym moj mezulo mial wypadek w pracy (przecielo mu palucha i ma szwy) i ma 3 tygodnie l4 i on sobie wypoczywa a ja haruje...

Kupilismy sliczny garnitur dla mojego Tż w New Menie :P Jak to pani w sklepie powiedziala wybralismy jeden z najdrozszych modeli, wiec troche nas to szarplo po kieszeni, ale raz sie zyje Tżcik wyglada slicznie i 1 problem z glowy

W przyszly weekend mielismy jechac do lodzi z zaproszeniami (umawiamy sie od marca) specjalnie wzielam sobie wolne i juz sobie obmyslilam co sobie kupie w tym slynnym Ptaku (jeszcze nigdy nie bylam), a tu dupa bo wczoraj dostalismy smsa ze oni jednak nie moga... i teraz to juz nie wiadomo czy kiedykolwiek tam dojedziemy...

Poza tym u mnie w pracy nieciekawie. Roboty tyle ze szok, w sumie to nawet za malo rak do pracy (teraz sa praktykanci jeszcze, ale od czerwca juz nie bedzie ich to w ogole sobie tego nie wyobrazam) a tu szef przeprowadza rozmowe z wszystkimi z recepcji bo chce kogos zwolnic albo 2 osoby przeniesc na pol etatu... i normalnie wszyscy sie zestresowali bo po 1 stracic prace to nie fajnie, za 700 zl nie wyzyje, a z drugiej strony zostac na tym calym etacie, gdzie kogos innego zwolnia to tez przerabane bo i tak juz mamy mase roboty, a co dopiero jak jeszcze kogos zwolnia i trzeba bedzie robic 2 razy tyle... Nooo a tak obiecywali podwyzki....
Kurde i to teraz przed weselem wrrrr

A w ogole wczoraj przyszedl kuzyn tzta z zaproszeniami... 11 lipca idziemy na wesele... tzn moj Tż idzie z osobą towarzyszącą bo jego kuzyn chociaż mnie zna i wie, że mamy we wrześniu wesele najprawdopodobniej nie wie jak sie nazywam :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:15   #3372
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie kochane, ummnie weekend był bardzo zabiegany i teraz jestem zmeczona na maxa .

Bylismy wczoraj na zakupach z TZ i w końcu dostaąłm na siebie buty slubne...(fotka) co prawda nie te które mi sie podobały ale tej samej firmy i tez nie sa złe. ważne że pasują, jedyne które były w rozmairze 34 musiałam po nie jechać 150 km ( w jedna stronę) ale teraz buty mam juz z głowy. chciałam kupic sobie sukienke na poprawiny ale jak mi sie cos podobało to nie było mojego rozmiaru

Ja kończe pisac swoja prace dyplomową, został mi tylko wstep i zakończenie i male poprawki w rozdziałach. wogole na studiach to mam taki młyn - same zaliczenia także marzę juz o lipcu żeby spokojnie zając sie ślubem

A dzisiaj idziemy do księdza wszytko załatwić. Trzymajcie kciuki żeby sie wszystko udało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie008.jpg (140,8 KB, 42 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:22   #3373
SollAngelica
Raczkowanie

dziewczyny czy spotkalyscie moze jakies fajne bukiety z hortensjami w tle??
chyba chciałabym mieć jakąś kompozycje zawierajacą białe hortensje, ale na razie znalazłam tylko takie 'coś'
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biaa_hortensja_201.jpg (39,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bridal%20bouquet%20077.jpg (44,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_biae_re_i_hortensja_130.jpg (27,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_biay_bukiets_199.jpg (20,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_bouquet_159_lg_279.jpg (25,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: gif t_fioletowe_rze_i_hortensja_196.gif (43,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_rza_hortensja_i_piwonia_111.jpg (27,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_zielona_hortensja_126.jpg (19,1 KB, 7 załadowań)
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:28   #3374
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy mieszkać z babcią i dziadkiem TŻa - oni na dole, my na górze. Mamy kuchnię, pokój dzienny, sypialnię, pomieszczenie, w którym amymy szafę i dwa połączone ze sbą duże wyremontowane pomieszczenia na różne rzeczy, których nie trzeba mieć pod ręką, a są potrzebne . Na razie większość miejsca zajmuje tam książki - chyba sie zrobi z tego biblioteczka
Ja miałam z pracą zawrót głowy, bo studiuję dwa kierunki, pracuję, do tego przygotowania do slubu, za chwile zabieg i jeszcze ta moja praca maisterska. Ale dałam jakos radę . Jeszcze kilka dni i będę mogła odpocząć, poczytać ciekawe książki, które piętrzą mi się obok łóżka- juz chyba ułożyłam metrowy stos...
Z Twoją pracą też będzie dobrze Trzymam za Ciebie kciuki

Jak to dobrze, że nam zagra moja przyjaciółka
To na pewno ladnie sie tam urzadziliscie, takie nie za male nie za duze bedzie to wasze lokum bardzo fajne z tego jak opisalas.
Trzymaj trzymaj kciuki.... na razie pisze a za kilka dnie bede sie martwic jak to rozwiazac jak bede widziala na czym stoje, ile napisalam a ile brakuje...

[quote=Gucia0987;12353665][quote=Katunia;12353475]
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

Tylko tabletki was ratują - bo macie pewnośc. Niby są sposoby babci (picie soku z cytryny, jedzenie kwaśnych rzeczy), ale nie można im zaufać. A chodzić w dzień ślubu i się zastanawiać, czy to już czy nie to też nie do przyjęcia.

suknia Camille

wiązanka
Bardzo fajnie mi pasuja te kalie do Twojej sukienki !!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witajcie kochane, ummnie weekend był bardzo zabiegany i teraz jestem zmeczona na maxa .

Bylismy wczoraj na zakupach z TZ i w końcu dostaąłm na siebie buty slubne...(fotka) co prawda nie te które mi sie podobały ale tej samej firmy i tez nie sa złe. ważne że pasują, jedyne które były w rozmairze 34 musiałam po nie jechać 150 km ( w jedna stronę) ale teraz buty mam juz z głowy. chciałam kupic sobie sukienke na poprawiny ale jak mi sie cos podobało to nie było mojego rozmiaru

Ja kończe pisac swoja prace dyplomową, został mi tylko wstep i zakończenie i male poprawki w rozdziałach. wogole na studiach to mam taki młyn - same zaliczenia także marzę juz o lipcu żeby spokojnie zając sie ślubem

A dzisiaj idziemy do księdza wszytko załatwić. Trzymajcie kciuki żeby sie wszystko udało
buciki bardzo fajne !
a kciuki trzymam

Dziewczyny moja tesciowa jest obłedna
Przyjechal przed chwila po mnie TZ zeby mnie zabrac na chwile do siebie bo jego mama kupila material na swoja weselna kreacje i ja musialam tam pojechac zeby jej powiedziec czy jest ladny, fajny i bedzie do tego pasowac jej bizuteria... no i jak w koncu ta jej spodnica ma wygladac istny obłęd hiiii
Fajnie ze liczy sie z moim zdaniem bo o kazdy element swojego weselnego stroju sie mnie pyta, razem wymyslilysmy jak ma byc uszyty (ma byc spodnica i taka ala bluzka garsonka), jaki dekold, jakie falbany itp itp tylko momentami to meczace bywa, ale jak juz zaczelam jej doradzac to skoncze
Stary 2009-05-18, 13:37   #3375
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny po weekendzie
ja się MOGĘ POCHWALIĆ W KOŃCU :
byłam z TŻ wybrać obrączki

Wszystkim PM z soboty - WSZYSTKIEGO NAJ

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:41   #3376
baja_86
Zakorzenienie

Hej. W czwartek idziemy do księdza spisac protokół a jutro musze w końcu jechać i ciasto zamówić, bo wciąż to odwlekam i odwlekam.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ladne buciki

ja dzisiaj tez ledwo chodze z bolu ehh nio i jestem zalamana bo okres przesunal mi sie o dwa dni i wypada mi w dniu slubu dziewczyny jakie sa tabletki zeby opozninc okres o troche???
ja dziś też dostałam @ i jak sobie policzyłam to w dniu ślubu również będę mieć okres, na szczeście końcówkę, ale zawsze. Mam nadzieję, że jeszcze mi się przez te 3 m-ce przyśpieszy to i oto i nie będę się musiała @ przejmować na weselu. Nie chcę tez żadnych tabletek brac, licze się samo się przestawi, ratują mnie nawet 2 dni

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny, która suknia Wam się bardziej podoba bo byłam dziś mierzyć i jak się zdecyduję do końca maja to dostanę rabat 500zł
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=funy
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekc....php?k=carrera
mi 1, ale skoro w tej drugiej najlepeij sie czułaś to ją zamawiaj. Ha i okazuje sie, że Kasia, przeciwniczka falban akurat w tego typu sukni najlepeij wygląda

Cytat:
Napisane przez Jini Pokaż wiadomość
witam wyszystkie przyszle i obecne PM prosze mnie dopisac do slubujacych 5 wrzesnia
pozdrawiam!
witaj

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wymyśliłam, ze skoro mamy wierszyk że zbieramy na mieszkanie, to moze zrobić taką makietę domku, z czerwonym dachem, oknami... I otworem na górze, albo w formie komina, do którego goście mogliby wrzucać koperty. Drugs propozycja jest podobna- pomysł z amerykańskich programów slubnych- zwykły karton oklejony ładnym papierem z dziurką. trzecie propozycja to właśnie wiklinowy koszyk. Co myslicie?

na zapowiedzi dalismy po 50 zł.
taki domek to fajny pomysł
ten kartonik też fajna sprawa, widziałam kiedyś jak świadek trzymał taki karton, owinięty w szary papier,ozdobiony kokardką i jakimś kwiatkiem. Myślę jednak, że my zdecydujemy się albo na taką papierową torebkę, albo na koszyczek.
Dzięki za info o zapowiedziach, my też planujemy tyle dać.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:45   #3377
Rybulka
Zakorzenienie

Taka sobie wybrałam biżuterię ślubną:
http://www.magraf.com.pl/bizuteria/z...lubnej/20.html

Muszę pokazać TŻowi . To jedyna, jaką znalazłam w takim stylu... Podoba mi się bardzo

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(..) A w ogole wczoraj przyszedl kuzyn tzta z zaproszeniami... 11 lipca idziemy na wesele... tzn moj Tż idzie z osobą towarzyszącą bo jego kuzyn chociaż mnie zna i wie, że mamy we wrześniu wesele najprawdopodobniej nie wie jak sie nazywam :P
Taaa, skąd ja to znam Mnie tez TŻ wybrał na osobę towarzyszącą swojego kumpla Żenada normalnie...
Powodzenia w pracy

myszka_maj, ładne buty Chciałabym cos podobnego

Cytat:
To na pewno ladnie sie tam urzadziliscie, takie nie za male nie za duze bedzie to wasze lokum bardzo fajne z tego jak opisalas.
Trzymaj trzymaj kciuki.... na razie pisze a za kilka dnie bede sie martwic jak to rozwiazac jak bede widziala na czym stoje, ile napisalam a ile brakuje...
(...)
Fajne, fajne Na początek starczy
Śmiesznie masz z teściową

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
(...)
Pokaż, pokaż
Stary 2009-05-18, 13:49   #3378
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:59   #3379
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, jak schudnąć 4-5 kg w miarę szybko?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 14:03   #3380
kliwia
Zakorzenienie

Gucoa kalie sa dostepne caly rok.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:04   #3381
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Gold-fish & Rybulka na zamówienie robimy sobie coś w tym stylu : gładkie, bez żadnych wzorków i całe złote

oczywiście 4mm i grawer : na jednej Emilia 17.10.2009r.
, a na drugiej Adrian 17.10.2009r.

Justyna33333 - przestać jeść najlepiej od dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg X123.jpg (19,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-05-18 o 14:06
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:08   #3382
Rybulka
Zakorzenienie

Emilia, klasyka zawsze na czasie A chcecie proste, czy półokrągłe? Złoto białe czy żółte?
Stary 2009-05-18, 14:09   #3383
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie jeść słodyczy, nie pić słodzonych napojów, sporo się ruszać, no i ograniczyć jedzenie - cudów nie ma...od myślenia sie nie schudnie. Jest jeszcze jeden sposób, którego nie polecam - nerwy - ja ostatnio schudłam, ale nie wiem z powodu jakiego czynnika - sądzę, ze braku czasu i zalatania

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:12   #3384
kaska87
Zakorzenienie

Justyna3333 jak bierzesz tabletki to odłóż-ja już schudłam 2kg w 2 tygodnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:13   #3385
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Nie jeść słodyczy, nie pić słodzonych napojów, sporo się ruszać, no i ograniczyć jedzenie - cudów nie ma...od myślenia sie nie schudnie. Jest jeszcze jeden sposób, którego nie polecam - nerwy - ja ostatnio schudłam, ale nie wiem z powodu jakiego czynnika - sądzę, ze braku czasu i zalatania
Najgorsze, że ja ćwiczę dwa razy w tygodniu, jem regularnie, ograniczyłam słodycze, chleb, makaron i ziemniaki i stoi
Stary 2009-05-18, 14:28   #3386
Zakorzenienie

Cytat:
Taka sobie wybrałam biżuterię ślubną:
http://www.magraf.com.pl/bizuteria/z...lubnej/20.html
Fajne, fajne Na początek starczy
Śmiesznie masz z teściową
ladna bizuteria, kamyczki mysle ze delikatnie wygladaja
Nio z tesciowka to mam czasem cyrk na kółkach hiii

Cytat:
Jesc polowe tego co zwykle, unikac slodyczy, slodzonych napoi, tlustych rzeczy... ruszac sie ruszac sie ! JESC REGULARNIE! nie wiem co jeszcze... Ja zastosowalam ostantio diete tu polecana montigniac i zadzialala! 5kg mniej mam chyba w 3 -4 tygodnie
Stary 2009-05-18, 14:33   #3387
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Gold-fish & Rybulka na zamówienie robimy sobie coś w tym stylu : gładkie, bez żadnych wzorków i całe złote

oczywiście 4mm i grawer : na jednej Emilia 17.10.2009r.
, a na drugiej Adrian 17.10.2009r.
mamy podobne, ale z bardziej ściętym brzegiem
Stary 2009-05-18, 14:34   #3388
agnes208
Zakorzenienie

Widze ze rozprawiacie o obraczkach i odchudzaniu my tez juz mamy swoje obraczki klasyczne wygladają tak. A co do odchudzania to ja od stycznia schudłam 6-7kg i teraz suknia na mnie wisiala na przymiarce i musza ja bardzo duzo przerabiac bardzo sie ciesze ze tyle schudłam ale boje sie ze cos skopia przy przeróbce bo mojej sukni nie da sie zwezic po bokach na szwach ;/ Suknia ładna i szelke ładnie firma zrobiła tylko ze przez to schudniecie znowu nie mogła mi jej ladnie pani dopasowac bo z tyłu miałam szpilkami sciagniete. I jak ogladam zdjecia to mnie nerwy az biora.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0254.jpg (90,1 KB, 41 załadowań)
Stary 2009-05-18, 14:42   #3389
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie Was i tak nie nadgonię. Zawsze po weekendzie mam tyle do przeczytania
W piątek odebraliśmy garnitury - ciemny brąz i złoty. Przykładałam do sukni i chyba zdecydujemy się na ten złoty jednak.

Nie mam pojęcia jak ja się chcę wymalować. Mam opaloną zdrową cerę. Nie chcę tapety, pudru, na co dzień używam mineralnego True Match i mi wystarczy całkowicie. Chyba tego samego chciałabym na ślub. Tylko oczy ładnie podkreślić. Chyba na ciepło skoro suknia ecru ze złotem. Co myslicie?

Twin-maid, akt urodzenia może zabrac osoba trzecia. Ale innych dokumentów z USC (CZYLI ZAŚWIADCZENIA O BRAKU PRZECIWSKAZAŃ) już nie. Musicie byc osobiście, oboje.

Sobotnim PM WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

A dziewczynom przeżywającym kryzys ( wszystkie po kolei nas to łapie) życzę wytrwałości, cierpliwości i rozmawiania z Tż!

ja mam dostać @ zaraz po ślubie w pon ale z moim szczęściem i nieregularnym okresem idę do lekarza po tabletki bo nawet jeśli miałabym jednak dostać po to nie chcę mieć w podróży poślubnej @ jak nam wypali pomysł

dawno mnie nie było tutaj byliśmy z TŻ dziś obrączki zamówić każdy upierał się przy swoich i dla kompromisu wybraliśmy inne załączę zdjęcie które nie oddają ich uroku niestety będziemy czekać 2 miesiące i mają wyjść do 1150zł mówiła babeczka w salonie że mogą wyjść taniej, moja obrączka będzie mieć rozmiar 14 a TŻ 24 śmieję się że jego obrączka będzie droższa od mojej

orientuje się ktoś czy jak TŻ urdził się w innym mieście to czy musi jechać tam po akt urodzenia czy może jakies podanie wysłać pocztą?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39.jpg (33,6 KB, 12 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:48   #3390
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dawno mnie nie było tutaj byliśmy z TŻ dziś obrączki zamówić każdy upierał się przy swoich i dla kompromisu wybraliśmy inne załączę zdjęcie które nie oddają ich uroku niestety będziemy czekać 2 miesiące i mają wyjść do 1150zł mówiła babeczka w salonie że mogą wyjść taniej, moja obrączka będzie mieć rozmiar 14 a TŻ 24 śmieję się że jego obrączka będzie droższa od mojej
bo tak rzeczywiście będzie, na naszych obrączkach jest przywieszona karteczka z wagą obrączki i ceną, a że Tż obrączka jest większa to i droższa

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-18 o 14:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości