|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
no i duzo ruchu,ostatni posilek gora do 19!!!!!!!
#3422 |
Zakorzenienie
|
Odnosnie teja zmiany terminu wycieczki to pojdziemny jutro do biura podrozy i zapytamy jak to wyglada. Bo bardzo bgy pasowala nam przesunac te podroz poslubna... i mialabym spokojniejsza glowe o moja obrone - bo muze wypasc ok 6 lipca i nie musialabym brac tabsow zeby @ przesunac. No ale na razie nie planuje bo musimy zobaczyc jak sprawa wyglada.
Bylismy wybrac ciasto i tort na wesele ![]() ciasta beda 7 rodzajów, juz nawet nie pamietam jakie ![]() Tort - 4 pietra: - marcenapowe, orzechowe, kremowe i czekoladowe ze smietana i wisniami. Mam nadzieje - ze dla kazdego cos dobrego. Wystroj sali bedzie pod kolor różu (chyba - bo jeszcze nie zdecydowalam sie konkretnie na kolor bukietu...) - takie szarfy z delikatnymi rozowymi kwiatami przez stół, rozowe serwetki. Na poprawiny wystroj bedzie bordo-ecru. Wlasciecielka naszej restauracji to strasznie fajna kobieta wiec nie bylo z niczym problemu ![]() Teraz zabieram sie dalej za pisanie pracy... chyba kusze wylaczyc wizaz bo co chwile tu zagladam zamiast pisac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() klasyka RULEZZ ![]() Cytat:
![]() moze zrezygnuj calkiem ze slodyczy?? Cytat:
![]() napisalam Ci na priv i wyslalam fotki tortow z kwiatami ktore dostalam dzis ![]() moze Ciebie cos zainspiruje ![]() ja dzis wypatrzylam torty powlekane masą marcepanową i się zakochalam... ciekawe czy ktos takie robi u nas w okolicy ![]() choc te zywe kwiaty tez sa suuuperrrrrr Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki Bogu, ze ja z moją takich problemow nie mam (ODPUKAC ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Raczkowanie
|
Ciekawe jak tam nasza sobotnia PM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich już jako szczęśliwa żona
![]() Dziękuję serdecznie za życzenia ![]() Na razie mamy takie zamieszanie, że nie możemy się ogarnąć, ale powoli dochodzimy do siebie. Szczerze mówiąc to ten dzień tak szybko zleciał a do nas jeszcze nie dociera, że już po wszystkim. Postaram się tak szybciutko zrelacjonować ten dzień. Pogoda faktycznie nie dopisała, popłakałam się jak około 14-tej wyjrzałam przez okno i zobaczylam jak leje. Później troszkę się uspokoiło, także jak wchodziliśmy do kościoła to delikatnie kropiło, a po mszy nawet na chwilkę wyjrzało słońce także spokojnie goście mogli złożyć życzenia przed kośiołem. Generalnie byliśmy bardzo wyluzowani, caly czas uśmiechnięci, wszyscy nam potem powtarzali, że wyglądaliśmy jakbyśmy kiedyś już to przerabiali ![]() Wesele bardzo się udało, goście byli bardzo zadowoleni, my jeszcze bardziej. Powtórzę swoją radę, którą zresztą wiele mężatek dawało - uśmiechajcie się jak najwięcej i nie przejmujcie pierdołami. Nie jesteście w stanie zapanować nad wszystkim a to Wasz dzień i musicie czerpać z niego jak najwięcej radości. Faktem jest, że to od gości zależy głownie jakie jest wesele, ale to od Was zależy atmosfera jaka tam panuje. Jeśli będziecie uśmiechnięte i zadowolone, goście też tacy będą! Postaram się napisać coś więcej o slubie i weselu, ale to może jutro, bo mężuś się już troszkę niecierpliwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super, że wszytko tak świetnie sie udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
ktosia - to fajnie jak wszystko sie udalo.
Z rady tez skorzystam by mysle ze usmiech wazny jest ![]() Wszystkiego dobrego dla Was ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że do września jeszcze nie jeden raz padną Twoje słowa o nie przejmowaniu się i uśmiechu - bo jak na razie troche sie przejmuję... ![]() ![]() buziaki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
ktosia86 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS
![]() bańki? hmmmmm.... ja się cały czas boję, że te bańki spadające na garnitur TŻ go poplamią (taki ma "lśniący" materiał).
#3434 |
Rozeznanie
|
ktosia86 również życzę wszystkiego najlepszego
![]()
#3435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
ktosia86-ciesze sie ze sie udalo Wam weselicho-a teraz zycze wszystkiego naj naj duzo milosciP.S-czekamy na foty i dalsza opowiesc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Hej ponawiam pytanie:Mam jeszcze pytanie z innej beczki jutro spisujemy protokol i placi sie cos ?Jesli tak to ile dawalyscie?
#3437 |
Zakorzenienie
|
ja za protokół nic nie płaciłam i za zapowiedzi u mnie w parafii też nie a już wisimy od niedzieli.
strasznie się dzisiaj czuje, okres mi się zbliża a ja mam tak że przed strasznie boli i plamie a juz w trakcie nic mi nie jest ![]() ![]()
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-05-19 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Wtajemniczenie
|
Katunia-tu jest artykul o biurze podrozy ,prosze bardzo dzisiejszy swiezy
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- SollAngelica -nie niesa to tabsy przeczyszczajace,poprostu spalaja tluszcze,dodatkowo dieta i ruch efekt rewelacja ,sama na sobie wyprobowalam tylko tak jak pisalam pod nadzorem lekarza je sie przyjmuje nazywaja sie Merida 10 i wieksza dawka 15
#3439 |
Zakorzenienie
|
Riana to zalezy od ksiedza czy coś wezmie, co laska czy nic nier bedzie chcial.
Wez jakies drobne, po 10 i 20 zł, bo przeciez nie poprosisz o wydanie z 100zł w razie co. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Wtajemniczenie
|
ktosia to dobrze, że wszystko się udało
![]() ![]()
![]() |
#3441 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
byłam u gina wczoraj i dostałam tą tabletkę "po". tabletka nazywa sie escapelle 1500 mikrogramów. wziełam ją przed godziną 16 to była około 35 godzina po stosunku. nie maiałam żadnych skutków ubocznych tylko troche mnie boli w dole brzucha i głowa. teraz czekam do 30maja do @. |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj nie mam ochoty na nic a musze sie anuczyc an jutrzejsze zaliczenie ![]() ![]() Ktosia wszystkiego naj naj i gratulacje... Jakie są najskuteczniejsze tabletki na gardło?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-19 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
nie nadrabiam bo strasznie duzo produkujecie tych postow jestem juz po zamowieniu kiecki, probki zaprsozen, i w polowie kursow przedmalzenskich tylko wczoraj mi si ehumor popsol bo okazalo sie ze bede musialaisc na wesele do znajomcyh ktorych nie trawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie dosc ze laska robi wszytko zeby wychwaloic pod niebiosa sibie to jescze robi wszytko zeby ciebie zmieszac z blotem to jeszcze sa interesownie i falszywi no imanipuluja ludzmi a ja bede musiala isc bo nie wypada odmowic f... f... f... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eh |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Dawno nic nie pisałam, ale codziennie czytam! Dzięki wszystkim za zaproszenia na nk ![]() Słuchajcie.... jakby było mało problemów... ![]() A mój TZ oglądał w sobotę garnitury i wybrał taki, w którym naprawde rewelacyjnie wyglądał, ale kompletnie nie pasujący do mojej sukni i kwiató... bo brązowy. Nie jakiś ciemny brąz, tylko taki cieplejszy odcień. Kolor zbliżony do tego który jest w załączeniu, tylko fason kompletnie inny (z Bytom'a) i materiał lekko nabłyszczany. Ale kolor podobny. No i powiedzcie mi z której niby strony on pasuje do białej sukni i moich kwiatów??? Bukiet też załaczam. Mam nadzieje, że zmieni zdanie co do koloru :|. |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Wtajemniczenie
|
Na gardło polecam tabletki Orofar - mają tez działanie znieczulające. Ja bardzo je sobie chwalę
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Mój TŻ mierzył w niedzielę garnitury, miał byc stalowy jasny i połyskliwy, ale jak taki ząłożył, to wyglądał nie najciekawiej. Ale jak przymierzył granatowy z taką jakby świecącą nitką, to wyglądał bosko...już go mielismy kupować, ale okazało się, ze się gniecie, bo w swoim składzie nie miał nic sztucznego...buuuu...a był taki piękny i niedrogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniale kochana! skorzystam z rady ![]() prosze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-05-19 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I racja - tak naprawde to kilka dni po ślubie nikt nie będzie pamiętał koloru mojego bukietu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Laski 3majcie kciuki za naszą Mała z forum ( Sylwia)
jest ciężko chora. Pomódlcie się za nią
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-19 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.