|
|
#1831 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sofciu co się stało? Buziaki na pocieszenie
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wysyłam do Ciebie
![]() Sofferko ściskam Daget wysyłam porcyjke ciastków ![]() Gosia dobre z tym pomarszczeniem
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-18 o 15:15 |
|
|
|
#1834 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SMERFETKI.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te butki jak bardzo wysokie? Cytat:
Fajnie, ze z wężem ołki ... A sukienusię kupiłas fajowską (czytaj sexi) , czekam na focie... ![]() Cytat:
A najlepsze jak doczytałam, że mąż taki stęskniony.. ![]() A sukienka bedzie inna.. ![]() Jakie ujecie genialne Śliczny ten Twój synuś malutka , wiesz.. Cytat:
A ja o dziadku nie czytałam...cheba..:rolley es: Jakby mówił bez sensu, to bym usnęła... ![]() Fajnych rzeczy sie dowiedział, przydatnych, a ja myślałam, ze pojeżdzą i tyle, a tam wykłady, cuda... ![]() Cytat:
![]() Musisz być dobrej myśli... Cytat:
mooonik chyba jeszcze nie zauważyli, ze zniknał, bo nikt nic nie mówił... ) Cytat:
Fajnie, ze macie podobne zdanie na temat istotny dla Was... ![]() Izuś Ty to jesteś kurcze ekipa montująco-wymyslajaco-dbajaco-wykańczajaca w jednym BOBIE... ![]() A ja byłam w szkole i nudą wiało, a w domu trwała świetna atmosfera, bo mielismy gości, itd.. Dziś mam naleśniki z kruskawkami kce ktoś?
|
||||||||
|
|
|
#1835 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
tu Rudolf Czerwononosy ![]() Oczywiście moje weekendowe balowanie zakończyło się mega katarem i wyglądam ogólnie bardzo okazale z czerwona żarówą na środku twarzy Mój drugi dzień w pracy przebiegł bardzo intensywnie że nawet nie miałam czasu zajrzeć do Was - a informatyk podłączył mi komp dziś rano Mam nadzieje, że jutro uda mi się przetestować wizaż w pracy ![]() Cytat:
I chyba masz rację - jak się zastanowię, to tez pamiętam u siebie taka sytuację że początkowo mąż był na nie a później jak mnie w tym zobaczył to nagle mu się podobało. Cytat:
![]() 2. A te buciki co ci przyszły to były te z Quelle, czy cos pomyliłam ?? Jeśli tak to jak się prezentuja na żywo ? 3. Ale mieliście przygody z tą imprezką Ale przynajmiej teraz wiesz na co się nastawiac za rok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie my od 4 lat mieszkania razem tylko 3 noce spędziliśmy oddzielnie dopiero więc mi też ciężko jest samej spać ![]() I kcem naleśnika
|
|||||
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leci naleśniaczek do Ciebie... A no to już rozumiem dlaczego taki stęskniony ja nie wyobrażam sobie teraz spać bez męża... Uciekam do domku...i zaraz Was odwiedzę, bo męża nie ma, a co może robić doskonała żona, gdy męża nie ma w domu... WIZAŻOWAĆ... |
|
|
|
|
#1837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
BRY ![]() Cytat:
Nie doleciało ![]() Cytat:
no nieeeeeeeeeee z przeznaczeniem to absolutnie łączy nas jednorazowa wizyta u krawcowej hehhheheheh ![]() jedna kiecka to ta, którą kupiłam na poprawiny i z której cycorki mi uciekały dałam za nią 300 zł i jeszcze ani razuw niej nie wystąpiłam a w tej nowej pisałam Wam chyba, że chcę ramiączka takie na krzyż z ostatniej falbany a to dlatego, że mój biust ujrzy światło dzienne podczas tańca jeśli tego nie uczynię ogólnie bardzo nie lubię kupowac rzeczy <w dodatku drogich>, w których muszę coś jeszcze przerabiac! działa mi to na nerwy! Ta sukienka z falbankami spodobała mi się jednak bardzo, a skoro wpadłam na genialny pomysł co z nia zrobic żeby była idealna to... zakupiłam ją ![]() czasem jakis przebłysk geniuszu tam się pod tym czarnym roczochranym włosięciem odnajdzie ![]() jutro sukieny będą gotowe! Cytat:
ale dziś się jeszcze o tym nie dowiem.. Nie pojechałam, bo mi sie nie chciało ![]() Jutro pojadę z musu, bo mam o 19 zaliczenie z tej cholernej ekonometrii, której nawet nie tknęłam i tknąc chyba nie zamierzam ![]() Mam to w nochalu zaliczę we wrzesniu najwyżej To jest takie głupie, że nawet nie chce mi się do tego zaglądac Cytat:
![]() 2- hmm... wirtualnie to chcę nawet 2. Na zywo nie tykam słodyczy! Już chyba 3 tydzien Jestem załamana swoim wyglądem. <wiem mialam nie sapac> Mąż mnie słuchac juz nie może to komu mam posapac? ![]() Dziś zjadłam: 1 bułkę żytnią z szynką, troszkę płatków z mlekiem i talerz zupy pomidorowej. Kuniec ![]() Chciałabym ruszy gdzieś zad i cwiczyc... a na BS- tam gdzie chodziłam nie ma miejsc na popołudnia Przez tę cholerną astmę aerobik mi odpada ![]() Jestem podłamana
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
Cytat:
Ja też jeszcze <tfu tfu> pracuję , z końcem maja zwalniamy pracowników produkcyjnych , a o mnie jak na razie cisza... Za bardzo mnie chyba kochają, żeby tak bez serca porzucic.... <to ten od chrabęszczenia cheba >2- mówiłam, że to oszołomy?? Nooo to w odpisywaniu napisałam Wam już wszystko co u mnie. Siedzę przed kompem w samotności..... Oooooooooooooo przepraszam! Zapomniałabym... są ze mną wyrzuty sumienia, że nie zabieram Ale lotto mi to ![]() Kurkaaaaaaaaaa za 2 dni mija miesiąc jak miałam zrobione pazurki i już mam tak długie, że aż mnie to wnerwia ![]() A jeszcze tydzień ![]() Co porabiacie glizdeczki?
|
|
#1839 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem żoneczki moje kochane
Cytat:
ad. 2 uwielbiam masaże ![]() Cytat:
a ile to ja się musiałam namęczyć, żeby dobrze uchwycić te jego wygibasy ![]() Cytat:
ad. 2 ej no nie obrażajmy małp ad. 3 Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 no też fakt ad. 3 zostało coś jeszcze bo ja bym reflektowała na takie rarytasy ![]() Cytat:
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zmeczona jestem, spedziłam wieczór z mężem i Bluetooth'em i powiem wam-taki mały siny ząb a tyle z nim zamieszania
![]() Kasieńko-nikt się ciebie po nocy nie spodziewał więc siedzą małpy z mężami i pewnie ich molestują ![]() Co do dzieci ja bym chciala trójeczkę-ale to chyba dlatego że jeszcze nie rodziłam
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może byś tak w niej przed nami wystąpiła co?? ![]() Skarbie jakie ciemniaki, no cos Ty! A sapaj ile chcesz, a każda żonka sie ze mną zgodzi, że jesteś zgrabniara i tyle!!! malutka no cudny wyszedł WAM Dawidek, a pisze Twoj(bo z Tobą rozmawiam), no i jest (też) Twój wjasniłam tak...no! I rzucam Ci kruskawy, bo naleśników już nie ma... ![]() A co do dzieci, to my byśmy chcieli dwójeczkę i nawet moze pareczkę, albo może trójeczkę ...hym, ale też nie rodziłam, wiec sie zobaczy... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-18 o 22:10 Powód: o dzieciaczkach piszem |
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() mężuś mi chrapie na kanapie to sobie zaglądam do Was
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- e e juz niedlugo- 6.06 wesele 3- tak! to ciemniaki! <bynajmniej mój >4- dziekuje- ale nie prawda ![]() mój celu woła o pomstę do nieba Malutka ja nie wiem czy pisałam już, że Dave na tym zdjęciu co dodałas jest cudny!!! Jak patrze na takie słodkie fotki to zachciewa mi się berbecia... ![]() A wtedy... Zamykam oczy ![]() No Wy chyba robicie to specjalnie co???????????????????? Ładnie tak zostawiac koleżankę w potrzebie <opuszczoną przez węża- wodnika szuwarka>???????????????? ?????????????????????? Smutno mi
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-18 o 22:52 Powód: :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( |
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drugi dzień minął to już pójdzie z górki Cytat:
![]() masz jeszcze te truskawki? zjadłabym taką a wiesz że największe interesy to zawsze po tajniacku wychodzą najlepiej ![]() a często tak zamykasz
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
![]() Moniś Napisałaś Zawsze zamykam, żeby mi się czasem nie zachciało
|
#1846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prawda, prawda, Ty mi tu nie wmawiaj..bo ja swoje wiem! Chętnie bym posiedziała z Wami Laseczki, ale uciekam, bo meżu wrócił... ![]() O żesz ...06.06. chyba chcesz, żebym zeschnęła zanim doczekam się... ![]() mooonik a weź mu piórkiem po nosku przejedź, to mu minie... Biegnie kruskawkowa ekipa do Ciebie.... Interesy nam idą bardzo dobrze...jeśli chodzi o ciężarówy... ![]() Dobranoc Królewny, kolorowych snów. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-18 o 23:04 |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee tam a jak Ci sie zachce a oczy się nie otworzą Iza kapciem go zdziele, jak ostatnio albo dam mu buzi
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-18 o 23:03 |
|
|
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czytac proszę ze zrozumieniem mój oszołomku kochany Miłego miętolenia ![]() Cytat:
![]() 2- kłiiiii tam ![]() 3- łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahah ahahhaha Mamy 2 podglądaczki ![]() Buzi myszka
|
|
#1849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kasienko buzzziczek ![]() dobranoc. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-18 o 23:08 |
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mąż.....a niech patrzy dziwnie
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Monisiu za frenda
![]() Coż mało rozmowne kozy niedobre dziś jesteście ![]() Coś się uparłyście na mnie ... jak mam czas to tu nikt ze mna prawie nie chce gadac Widzę coraz większe podobieństwo z Kotkiem...
|
#1852 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Leżę w łóżeczku już, właśnie skończyłam prasować ,całą górę prania, koszmar 2,5 godziny przy żelazku. Aż mnie kręgosłup boli a to dziwne bo nigdy tak nie miałam. Zaraz jeszcze sobie trochę poczytam i lulu.
Chciałam powiedzieć, że ja chętnie ale dalej doczytałam, że już nie ma . Jestem właśnie na mega głodzie, takie mam założenie w tygodniu że od obiadu nic już nie zjadam. W weekend to inaczej - wiadomo zazwyczaj gdzieś wychodzimy więc i zeżreć cosik trzeba![]() Cytat:
Kacha a może basen co? Cytat:
Cytat:
Ok że tak powiem spadam. Do zobaczenia jutro |
|||
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby iśc na basen ... trzeba się rozebrac... to raz. A 2- nie potrafię pływac... więc coz za wysiłek czeka mnie w basenie? ![]() Aaaaaaaaaaaaaaa szkoda gadac... ponarzekam sobie tu tylko gładząc się po sadełku
|
|
#1854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tatuś to brzydal ad. 2 Cytat:
![]() ad. 2 ale z zamkniętymi oczami też można uwaga wszelkie latające owady uciekać, bo moonik rzuca kapciami ![]() Cytat:
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
którego btw nie widaćno ładnie zostałam oficjalnie postrachem owadów to może jak to usłyszą to mnie nie będą obsiadywać, nie znosze wszelkiego rodzaju robactwa a zawsze mam takie szczęście że mnie oblezą albo mrówki albo komary idę spać, dobranoc Misiaki
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-18 o 23:42 |
||
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nie wazne nie rozwodzmy sie nad tym tematem... skończymy jednak na tym gładzeniu ... ![]() Idę spac... mam dosc tego wracania po nocach mojego szanownego. Jestem wsciekla. Dobrej nocki myszki
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadam na sekundo bom..........chora (a to ci niespodzianka )historia jest krotka : wczoraj jechalam do pracy, i dopoki jechalam bylo ok, jak tylko wysiadlam z autobusu zaczal padac deszcz i to bynajmniej nie wiosenny, wiec schowalam sie pod daszkiem w celu przeczekania....to byl glupi pomysl bo zaczal padac ....... grad ![]() ale ale to nie koniec ![]() dzis rowniez jechalam do pracy i........................ . dokladnie 350 metrow od celu nastapilo efektowne oberwanie chmury efekt?? patrz historia 1. ![]() czy niebiosa daja mi jakies znaki ![]() czy to znaczy ze mam juz nie chodzic do pracy ![]() nooo a teraz mam goraczke, katar jak wodospad Niagara, i przeogromny bol gardziolka. aaa i jeszcze bola mnie kosci(??) miesnie(?? nawet nie wiem czy cos takiego mam )na szczescie jutro wolne to sie wylezakuje |
|
|
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
aj nie ma za co
mój też Cytat:
ad. 2 to się nazywa pech ad. 3 ewidentnie to interwencja niebios ad. 4 wg mnie tak - patrz ad. 3 ad. 5 się chociaż wykurujesz Dobranoc moje miłe i do jutra
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Nie ma co czytać. Wizażanki nie poszalały wczoraj
Wypiję kawkę i wpadnę później może już ktoś będzie.
|
|
|
|
#1860 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Cytat:
![]() Cytat:
bleee....Cytat:
![]() Cytat:
ad2. ooo proszę. Zdolna bestia z Ciebie ![]() Cytat:
masz przytulaska ![]() jaaaaaaa ![]() wczoraj mój ślubny pomalował ściany w salonie ) wszystko dobrze, tylko że Sz. znów wyjechał remont się dłuży w nieskończoność
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

. Ale sama sie musze naumiec w takim bloku mieszkac moj maz wychowany w domku a ja kolo lasu w domkach 4 rodzinnych 

(pisalam wam juz kiedys o moim dziadku ze sie wyprowadzil od babci itd.)
Mój drugi dzień w pracy przebiegł bardzo intensywnie że nawet nie miałam czasu zajrzeć do Was - a informatyk podłączył mi komp dziś rano
Mam nadzieje, że jutro uda mi się przetestować wizaż w pracy

. Jestem właśnie na mega głodzie, takie mam założenie w tygodniu że od obiadu nic już nie zjadam. W weekend to inaczej - wiadomo zazwyczaj gdzieś wychodzimy więc i zeżreć cosik trzeba