|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
czesc kobietki
wlasnie przylazlam z pracy i mysle sobie "szarpne kawusie i poczytam coscie naprodukowaly" a tu...... wczorajsze zakupy jak zawsze niezbyt udane kupilam tylko bluzke, malz....skarpetki i ........... telefon tak to jest jak sie nastawiam ze cos sobie kupie
|
|
|
|
#1802 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Buźka
Cytat:
Cytat:
ad. 2 to wesołego spędu rodzinnego no witaj witaj Cytat:
![]() A to mój synek machający do Was
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja już po weekendzie integracyjnym - było po prostu SUPER W ogóle się nie czułam jakaś wyobcowana czy obca w towarzystwie. Połaziliśmy trochę po górkach, oczywiście zaliczyliśmy Biskupia Kopę i to dwa razy, była udana sobotnia wieczorna imprezka przy ognichu. Jestem co prawda padnięta jak kawka ale naładowana pozytywnie na cały tydzień pracy ![]() Mężuś stęskniony od progu mnie wyściskał za wszystkie czasu. No i ja w sumie zapomniałam juz o sukience... (tzn ciągle mi się podoba ale do dziś była na nią promocja 30% taniej, a bez tego wydaje mi się za droga) Jakoś to przeboleję. Ale na przyszłość jak mi się cos spodoba będę od razu kupować (oczywi scie w miarę zdrowego rozsądku )malutka - ale fajnie Dawidek do nas macha ![]() Idę odsypiac noc Dobranoc Skarby |
|
|
|
#1804 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej myszki niedzielno- wieczornie
ja jak zwykle na uno ![]() Cytat:
![]() co za menda bazarowa <że tak się wyrażę> mój wąż <jeszcze jako narzeczony> też miewał takie sposoby karania mnie! Teraz bym mu dała niezłą nauczkę za taką akcję ![]() Nie daj się kochanie Cytat:
![]() Przecież to tylko kolega, z którym widuję się jedynie na zajęciach w szkole prawda??? Cytat:
2- dzieki stokrotko Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2- łaaaaaaaaaaaaaaahahahahah ahhaha ja nigdy nie mam takich problemów , potrafię się pokłócic nawet z doniczką od kwiatka Cytat:
tez bym sie wkurzyła, ale ja bym kupiła tę sukienkę Bo ja raczej wiem kiedy dobrze w czymś wyglądam <jestem bardzo krytyczna wobec siebie> A z obdukcji znam niejedną sytuację, w której mój mąż widząc mnie w przebieralni mówił: nie podoba mi się. Ja to kupiłam, a jak później się w to ubrałam powiedział: ale ładnie wyglądasz Malutka- Dawidek przesłodziachny ![]() Swoją drogą kocham moją małą cholerkę i już jest oki Wczoraj kupiłam 2 bluzeczki w Camaieu takie za 29,90 jednokolorowe z krótkim rękawkiem- brązową i pomarańczową. Oraz sukienkę w Orsayu i biżuterię do niej. Dziś wklejam Wam tylko jaka to sukiena i lece lulki . Jak znajdę chwilkę to cyknę bizu Buziaki koziczki
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-17 o 23:06 Powód: wredny link :[ |
||||||
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka cieszę się że już z mężem ok
A co do kolegi z uczelni chodzi mi o to,że mój Kamil jest zazdrosny wtedy, nim owego faceta nie pozna osobiście![]() My byliśmy w Kościółku i zostalismy na koncercie gospel-bylo super ![]() Poza tym pogadalismy sobie dzisiaj i zaczynamy sie coraz lepiej rozumiec w kwestiach powiedzmy to... naukowych. Bo my szukalismy zawsze wspólnego mianownika dla informatyka i chemika I doszliśmy do wniosku, ze spotkamy sie po drodze-ale już jako mechanik i elektrotechnik Życie uczy kompromisów w końcu
|
#1806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 sukienka nie w moim guście, ale na Tobie już widzę oczami wyobraźni, że leży idealnie prawda tak samo, że człowiek uczy się całe życie Zmykam spać. Dobranoc i do juterka
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w poniedziałek z rańca
![]() bleeee... nienawidzę poniedziałków Kasienko sukienka baaaardzo mi się podoba Malutka Twój synuś to takie słodziuchne ciasteczko, że można schrupać Anusia-Piękniusia no to super, że wyjazd się udał ![]() czekoladka21 jak się czujesz?? przeszło już?? dziadek z dziewczyną - niezła akcja ![]() na uczelni wczoraj było do przeżycia, ale nic nie wypoczęłam przez weekend jedynie wczorajszy spacerek i piwko mi trochę pomogło w relaksie ![]() miłego dnia
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
Natchniona Waszymi remontami i kłótniami przy tym zaczęłam z moim mężem sobie rozmawiać jak by on widział w naszym mieszkanku salon- całe wykończenie, meble itp. Chciałam sprawdzić, czy czasem nie będziemy mieli odmiennych wizji i być przygotowana na to, co mnie może czekać. I o dziwo okazało się, że mniej więcej tak samo sobie to wyobrażamy, nawet co do detali. Hmmm, teraz tylko trzeba znaleźć mieszkanie w którym ten salon będziemy urządzać Malutka superanckie to zdjęcie synka Cytat:
słoneczko bardzo się cieszę co do sukienki- jak zwykle mega kobieca Cytat:
Czasem mam wrażenie, że ja i mój mąż całkiem inaczej myślimy, rozumujemy i mówimy innymi językami. I tak próbujemy się siebie nawzajem uczyć- ja powoli zaczynam coraz głębiej wchodzić w świat informatyki (w granicach rozsądku of cors, programisty ze mnie nie będzie), a on ode mnie uczy się humanistycznego podejścia do świata (przyznam Wam się nawet, że ostatnio oglądając jeden serial, gdzie był wątek komputerowy troszkę poruszony zaczęłam myśleć już jak informatyk ) chyba zaczynamy się naprawdę docierać, w końcu
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-18 o 08:21 |
||
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() Pierwszze co skomentuję to sukienka Kasi-jest urocza-taka w sam raz dla grzecznej dziewczynki ![]() Co do dogadywania się-oprócz tego, że ciężko połączyć myślenie ścisło-humanistyczne dochodzi pierwiasrek damsko-męski, który też wiele komplikuje. Zatem podziwiam Ale jak patrzę na znane mi pary to jest to też jakiś element scalający . Np porywcza, romantyczna Maryla Rodowicz znalazłą swą metę dopiero przy boku inżyniera![]() My z mężem wpisane w związek mamy burze z piorunami...często zdarzają nam się sprzeczne wizje rzeczywistości, a jak do tego dodamy jeszcze silny pierwiastek niezależności to już zupełnie masakra Z tym że głowne wytyczne w życiu mamy takie same i to daje nadzieję ![]() Kociku nie stresuj się-ty nic nie znalazłaś ale nasza Kasieńka i owszem Wkrótce trzeba będzie kupić magazyn by Kasia miała gdzie swoje wspaniałości trzymać
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
No z nas trzeba przyznać są dwa różne żywioły, a dodatkowo obydwa czasem nie do opanowania
Więc i u nas bywają bardzo ostre sprzeczki... Tym bardziej jeśli dorzuci się do tego mój wybuchowy temperament, oj to bywa ciężko Ale mój mężuś już coraz lepiej opanowuje sztukę poskramiania złośnicy
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie zonki przy poniedzialku
Widze ze weekend spokojniutki nawet pisania za wiele nie bylo. Anulka super ze interacyjny wyjazdzik sie udal. Milo tak zaczynac prace. Teraz siadaj za biurkiem i pracuj .Kasienko fajna kiecusia. Zwiewna i kobieca. Ale co ja sie tu rozpisuje, przeciez Ty wiesz w czym wygladasz rewelacyjnie. Izus no to super jak z remoncikiem na razie spokoj. Teraz poodpoczywajcie troszke . Agus a coz to za mieszkanko macie naoku? Malutka ja tam egoizmu w twoim postepowaniu nie widze. Kazda kobieta sama tylko wie co musiala przejsc i nikt nie ma prawa jej rozliczac z tego. Kotek nie przejmuj sie tak to jest z zakupami. Paulinko za gina. Nie martw sie na pewni bedzie dobrze, zobaczyszMoonik super ze spotkanko z tesciowymi sie udalo. A serniczka jak masz jeszcze to chetnie sie poczestuje. Dzasti z tym egzaminem to sie udalas dziewczyno. Prawdziwy student z ciebie A u nas weekendzik, strasznie krotki . Mam w koncu moje zielone buciki, sa mega wysokie ale jestem zadowolona z nich straszliwie . Co do balu..... Malo brakowalo a bym nie poszla, mialam takiego dola ze szok. Wlosy nie chcialy sie ukladac, buty zostaly w Pruszkowie, ponczoch nie wizelam a wszystko inne moglo mi odznaczac sie spod sukienki. W koncu ubralam jakies szpilki, koturny na wszelki wypadek wzielam do torby znalazlam bialy zakiet i pojechalismy. Oczywiscie z mojego roku nikogo nie bylo . Na szczescie ekipa mojej mamy (skonczylysmy te sama uczelnie ale ona 2 lata pozniej) przygarnela nas do stolika. Weekendu w SPA nie udalo nam sie wygrac ale za to napstrykalismy zdjec w zamknietych komnatach Zamku Ksiaz po cichaczu aby nas straznik nie przylapal . Buty zmienilam po 2 kawalkach tanecznych bo mym sie przejechala na obcasie tak slizkie podlogi mieli. Ale ogole impreza udana. W przyszlym roku pewnie juz bedzie nas duzo wiecej
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
a mieszkanko w bloku, fajna okolica, blisko centrum, dużo zieleni, zadbana i okolica i mieszkanie, praktycznie do zamieszkania z niewielkimi zmianami
, w kuchni meble i piecyk. I w sumie to już się na niego zdecydowaliśmy, ale nie wiadomo, czy nam ktoś go sprzed nosa nie sprzątnie Jutro się dowiemy
|
#1813 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heja everybody
Pogoda za oknem do Cytat:
ad. 2 przeżywa drugą młodość ![]() ad. 3 taki mały odstresowacz Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 macie całe życie przed sobą na dotarcie się Cytat:
ad. 2 z małymi przygodami, ale widać, że zadowoleni jesteście
|
|
#1814 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejki poniedziałkowe
Cytat:
a doniczkę kiedyś zwyzywalam jak mi spadła z parapetu na lóżko i się ziemia rozsypała taki to czubek ze mnie Cytat:
![]() Mam zamiar z ostatniej falbanki zrobić sobie ramiączka ![]() Ale myślę, że źle nie wyglądam <pomimo falban- poszerzających kuper> ![]() Cytat:
![]() czy przy takim urzadzaniu się zgodzimy <mój Misiek lubi miec głupie pomysły przy takim urzadzaniu >natomiast moze damy rade- patrzac na to, że jednak Łukasz wierzy w mój dobry smak i gust ![]() Ech... całe życie z kompromisami ![]() 2- ja tez sie ciesze i fajnie, ze sie podoba Cytat:
![]() 2- Cytat:
2- hehehehe no to przeboje byly ![]() nie gustuje w długich kiecach, ale ta fotka na nk jest bardzo ciekawa bardzo ładnie Ci w takim seledynie no i fajnie, że imprezka się udała... A do SPA to już uzgadniałyśmy, że wybieramy się wszystkie razem Zajmiemy cały ośrodek i będziemy się masować przez tydzień
|
|
#1815 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczynki
![]() wczoraj po kościele poszliśmy sobie na spacer, popatrzeć jak idzie budowa A4 w kierunku Tarnowa i tak mnie obżarły buty że dziś mam stopy całe pozaklejane Cytat:
![]() za mieszkaniu po cichu trzymam kciuki Cytat:
najlepsze jest to że mój mąż dostał tą grę od kolegi z takim dopiskiem: ćwicz teraz żeby później poszło gładko Cytat:
dziadek przeżywa druga młodość![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyjazd z przygodami ale udany ![]() Cytat:
superowo wyszedł Dawidek na tym zdjęciu ![]() Kasieńko dobrze że już oki z cholernikiem z doniczki to się uśmiałam, chociaż ja ostatnio groziłam szafce że jak się nie domknie to ją pozaklejam aha i ładna sukienka Izazusia gratuluje skończenia części remontu, teraz macie czas na odpoczynek
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękować, mam nadzieję że jak zwykle kciuki zdziałają cuda
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- Słuchajcie co to się dzieje, że tu taka dziś bieda osobowościowa???????? Haloooooooooooooooooooooo ooooooo Łer ar ju ewrybady??
|
|
#1818 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej ! Sporo pracy dzisiaj mam. I cholerka znowu mi się wszystko nie zacytowało
![]() W piątek upatrzyłam sobie buty w quazi - chyba kupię i spodnie w h&m akurat byłam bez pieniędzy, tylko jako organ doradczy , więc będę musiała jeszcze raz się wybrać.Malutka absolutnie nigdy nie nazwałabym Cię egoistką. Planujemy dziecko i mimo, że jeszcze w ciązy nie jestem to już się martwię i różne rzeczy sobie wyobrażam a nawet się modlę, żeby wszystko było dobrze i żeby urodziła nam się zdrowa Malwinka Poza tym to mnie możnaby nazwać egiostką bo na dzień dzisiejszy (być może kiedyś zmienię zdanie), chciałabym jedno dziecko. Wiem, że tak się nie powinno zakładać, ale na dzisiaj takie mamy z mężem zdanie. Chciałabym śliczną malutką córcię![]() Lilku wybacz ale "straszny"ten Twój mężulo, na kolanach powinien Cię przepraszać. Co to za zachowanie dorosłego człowieka. Izka fajna fura. Tirówka z Ciebie Też bym chciała kiedyś, tak przez jeden dzień być Tirówką i tirem pojedzić. (Tirówką - nie mylić z tirówką )Cytat:
![]() Cytat:
2. a to małpa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziadek z dziewczyną...ale to brzmi. Cytat:
Trzymam kciuki |
||||||||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że jest Was tysiące zalogowanych ![]() A żadna małpa nie kce ze mną pisać ![]() Izka, Gocha, Madziczek, Monai- swoją drogą gdzie się kozo jedna ukrywałaś?? ![]() Słuchajcie właśnie usłyszałam tekst roku. Prezes nam oznajmił, że coś kiepsko się czuje i coś go CHRABęśCI w gardle ...
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jakiś chrabąszcz mu wpadł
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetny tekst prezesa |
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas pochmurnie i duszno... wszystko przede mną ![]() 2- naturlich , że mozesz- wręcz musisz!!!! Jak frycek kotuś?? Ajm łejting ![]() A tekst prezesa rozbawił mnie do łez
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
frycek ok, ale fotki na razie nie mam co dziś u Ciebie? |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co u mnie? ![]() a tak se... nie jest zle... jade dziś z wężem mym popatrzec jak nurkuje i zobaczy czy mam sie bac konkurencji <blondżina> ![]() Zaraz kończę robotę i lecę do krawcowej żeby się zajęła moimi sukieneczkami <trza je neico przerobić>.
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienusia bardzo ładna
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Miałam nie pisac bo nie mam nastroju, ale mam wiesci od Monai i przypełzłam je donieść. Jest uziemniona z netem do 20ego, ma obnizony transfer... Powroci wspomnianego 20ego, pozdrawia wszystkich ![]() Chyba Wasze kciuki podziałały bo reszta nie sprzyjała, zdałam 4 na 5 zaliczen a na 1 wynik jeszcze czekam. Myślę ze tez bedzie ok. Sobota po powrocie z uczelni zamieniła sie w koszmar i życie znow sobie ze mnie zakpiło.... Obawiam się, że finał może być okrutny... Jakoś musze dac rade. Trzymajcie sie
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
a to poproszę
Cytat:
![]() 2- a dziekuje zobaczycie w czerwcu mnie w pelnej krasie w niej ![]() dawaj spodenki to podrzucę do krawcowej - i tak tam będę A Monai sama nie mogła do nas napisać???????????? To koza niedobra! ![]() Soffi- kochanie co się stało???????????????????? ?????? Przesylam Ci słodkie ciumadełka
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:56 Powód: Dla mojej Sofci kochanej ślicznej etcetera... :* |
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ja się coś od zeszłego tygodnia wybrać nie mogę![]() Sofferko |
|
|
|
|
#1830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale sama sie musze naumiec w takim bloku mieszkac moj maz wychowany w domku a ja kolo lasu w domkach 4 rodzinnych ![]() Najbardziej to zadowolona jestem zem meza w garniaku slubnym widziam... Mrrryyy jakie ciacho ![]() Cytat:
Ad.2. Ja tam lubie rozne dlugosci, a jak mam mozliwosc to stroje balowe i wieczorowe moglabym nosic non-stop .Ad.3Pamietam, pamietam Cytat:
Cytat:
. A ja tylko chcialam aby uszyla lniane spodnie dla mego meza i przygotowala sie na przerobke mojej kiecki slubnej na balowa ![]() Cytat:
Izka czy Twoj Kam nie ma ochoty poprowadzic nam elektryki?
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

tak to jest jak sie nastawiam ze cos sobie kupie

(pisalam wam juz kiedys o moim dziadku ze sie wyprowadzil od babci itd.)
W ogóle się nie czułam jakaś wyobcowana czy obca w towarzystwie. Połaziliśmy trochę po górkach, oczywiście zaliczyliśmy Biskupia Kopę i to dwa razy, była udana sobotnia wieczorna imprezka przy ognichu. Jestem co prawda padnięta jak kawka ale naładowana pozytywnie na cały tydzień pracy 

prawda??? 

za gina. Nie martw sie na pewni bedzie dobrze, zobaczysz
hand-made: urodzinowo na 40tkę
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)