Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 09:09   #3451
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Laski 3majcie kciuki za naszą Mała z forum ( Sylwie )
jest ciężko chora.
Pomódlcie się za nią
Bardzo mi przykro, a co się stało
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:10   #3452
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
hmmmm... nawet nie zastanawiałam się nad gniecieniem sie garnituru.... kurde, ale trzeba mieć głowę mój wybrał z 100 wełny - przynajmniej oddycha i nie będzie mu gorąco w nim. nic nie poradze jak wybierze sobie taki kolor... trudno.!
No my gniecenie bierzemy pod uwagę, bo nie chcemy, zeby TŻ garnitur wyglądał jak psu z tyłka za przeproszeniem ALe coś za coś...albo dobra jakość materiału i gniecenie, albo sztucznizna bez zagnieceń. Zresztą nie znam się na tych garniturach i też isę przejmuję bardzo co mój TŻ wybierze - musi się to zgadzać z moją ogólną wizualizacją No i jeszcze TŻ ma taki rozmiar niestandardowy, bo to wysoka chudzina - marynarka na 188 i 96 w klacie, więc ciężko coś dobrać...uffffff

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:20   #3453
dekoderka
Raczkowanie

hej dziewczyny
Przygotowania idą pełna parą. Zostało nam do proszenia około 60 osób jeszcze Wczoraj wreszcie po zamieszaniach z aktem urodzenia Tz, dostaliśmy zaświadczenie z gminy, pojechaliśmy z nim do księdza, spisaliśmy protokół i mamy zapowiedzi już w niedzielę
Poza tym dzwonili z salonu że sukienka już przyjechała-miesiąc wcześniej niż obiecywali Butów nadal brak, a w pn pierwsza przymiarka.
Załatwiliśmy organiste. Chłopak cudnie gra. Umówiłam się też do fryzjera. Jedyna wolna godzina to 10.30. Myślicie że zdążę????Ślub o 17.00.
Na którą macie fryzjerów i śluby?????
Stary 2009-05-19, 09:20   #3454
bzyczka1
Zakorzenienie

Agata no to faktycznie chudzina, mój Tż ma 176 wzrostu i 96 w klatce a jakoś wypasiony nie jest mieliśmy problem bo jak były rękawy dobre w marynarce to znowu były za szerokie na szczęście udalo nam się kupić i to w super cenie, super jakościowy garnitur (260zł) i dostaliśmy krawat za 50% ceny (39zł)

dekoderka my też ślubujemy o 17 a ja mam fryzjera na 11,30, czesanie zajmie 2 godziny mniej więcej, sesję mamy po ślubie, a koło 15,30 chce byc już gotowa i jestem wręcz pewna że zdążę chyba

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2009-05-19 o 09:22
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:28   #3455
celi25
Rozeznanie

Cytat:
jest ciężko chora.
Pomódlcie się za nią
Przykro mi . Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:38   #3456
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wszytkim
strippi trzymam kciuki za Małą żeby wszystko było OK

dziewczyny a ja w sumie nie wiem jak to zrobić tż chce wczesniej jechac na sesję czyli koł 13:00 ślub o 17:00 i teraz jak to zrobić
bo:
Fryzjer 8:00 ( jakieś 2 godziny)
10:00 makijaż ( jakies 1,5 godziny)
i teraz tak czy ja zdąże się ubrać w ciągu pół godziny razem z prysznicem sama nie wiem wkurza mnie to bo ślub mam dość póżno a ja muszę byc juz na nogach conamniej o 7:00 rano

Aha wczorajsze obchody naszej rocznicy supcio
dzisiaj jedziemy załatwić wiejski stół, może skoczne wybrać i dogadać te wiązanki, do fryzjera załatwić pasemka na tydzien przed i ustalić jeszcze do końca jaka ta fryzura , musze spotkać się jeszcze z babka z restauracji i spotkać się z orkiestrą, kupic jakieś baloniki do przystrojenia wejścia do domu i , MATKO ZWARIUJE
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:46   #3457
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość

podziwiam wytrwalosc! mam nadzieje, ze efekt szybko przyjdzie
moze zrezygnuj calkiem ze slodyczy??

h
Gdyby to było takie łatwe Ale chyba będzie trzeba
Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Przygotowania idą pełna parą. Zostało nam do proszenia około 60 osób jeszcze Wczoraj wreszcie po zamieszaniach z aktem urodzenia Tz, dostaliśmy zaświadczenie z gminy, pojechaliśmy z nim do księdza, spisaliśmy protokół i mamy zapowiedzi już w niedzielę
Poza tym dzwonili z salonu że sukienka już przyjechała-miesiąc wcześniej niż obiecywali Butów nadal brak, a w pn pierwsza przymiarka.
Załatwiliśmy organiste. Chłopak cudnie gra. Umówiłam się też do fryzjera. Jedyna wolna godzina to 10.30. Myślicie że zdążę????Ślub o 17.00.
Ja mam slub o 15.00. Fryzjera o 8.00 a kosmetyczkę o 11.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wszytkim
strippi trzymam kciuki za Małą żeby wszystko było OK

dziewczyny a ja w sumie nie wiem jak to zrobić tż chce wczesniej jechac na sesję czyli koł 13:00 ślub o 17:00 i teraz jak to zrobić
bo:
Fryzjer 8:00 ( jakieś 2 godziny)
10:00 makijaż ( jakies 1,5 godziny)
i teraz tak czy ja zdąże się ubrać w ciągu pół godziny razem z prysznicem sama nie wiem wkurza mnie to bo ślub mam dość póżno a ja muszę byc juz na nogach conamniej o 7:00 rano
Ja mam tak samo fryzjera i makijażystkę jak Ty tylko mam ślub o 15.00

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 09:49   #3458
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja to jestem juz tak przerażona, ze coraz blizej do tego ślubu, że wpadam w panikę jak my to wszystko ogarniemy, zeby ze wszystkim sie wyrobić.....

Mamy ślub na 17, ale na 14,30 jedziemy na zdjęcia studyjne. Fryzjer na ok. 9.30, maluje się sama.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-05-19 o 09:50
Stary 2009-05-19, 09:49   #3459
idzia111
Zakorzenienie

Pisze po dlugim czasie, chociaz czytam caly czas.

Przykro mi z powodu Małej, mam nadzieje że szybko wyzdrowieje.

A jeśli chodzi o temat garniturowy to jest tak, że jak jest z dodatkiem welny a nie 100% to nie bedzie sie gniutł. My juz gajerek wybralismy, jest dobry gatunkowo, ale nie 100% welny.

kasiaher Co do sesji przed slubem to postaraj się przekonać Tż zebyscie zrobili ją następnego dnia, albo na tygodniu. Nie chce Cie martwic ale moja kolezanka w tamtym roku brała ślub, byli na sesji przed slubem, a potem na godzine przed uroczystością zapierali i prasowali suknie. Jakiś totalny koszmar, nerwy i w ogóle. W pobrudzonej sukni na sesje możesz jechać, ale na ślub nie. Fotograf i tak w programie zretuszuje zdjęcie, że nawet nie będzie widać zabrudzenia. Takie jest moje zdanie, a zresztą w dniu ślubu będzie pewnie spore zamieszanie i jeszcze do tego chce dowaliś sesje.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2009-05-19 o 09:51
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:50   #3460
kliwia
Zakorzenienie

strippi jednak stało się to co przeczuwałam Pozdrów małą i uściskaj mocno od nas!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 09:56   #3461
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Pisze po dlugim czasie, chociaz czytam caly czas.

Przykro mi z powodu Sylwi, mam nadzieje że szybko wyzdrowieje.

A jeśli chodzi o temat garniturowy to jest tak, że jak jest z dodatkiem welny a nie 100% to nie bedzie sie gniutł. My juz gajerek wybralismy, jest dobry gatunkowo, ale nie 100% welny.

Co do sesji przed slubem to postaraj się przekonać Tż zebyscie zrobili ją następnego dnia, albo na tygodniu. Nie chce Cie martwic ale moja kolezanka w tamtym roku brała ślub, byli na sesji przed slubem, a potem na godzine przed uroczystością zapierali i prasowali suknie. Jakiś totalny koszmar, nerwy i w ogóle. W pobrudzonej sukni na sesje możesz jechać, ale na ślub nie. Fotograf i tak w programie zretuszuje zdjęcie, że nawet nie będzie widać zabrudzenia. Takie jest moje zdanie, a zresztą w dniu ślubu będzie pewnie spore zamieszanie i jeszcze do tego chce dowaliś sesje.
sesja odbędzie sie przed ślubem ponieważ nie mam innej możliwośći, po slubie będzie za późno nie będę znikac z wesela bo to nie wypada zreszta ja chcem być na całym weselu a nie zastanawiac się co robia goście. nastepnego dnia tez bez sensu z tego względu że będa poprawiny a do tego pewnie nie będe wyglądała świeżo i promiennie po takiej całonocnej zabawie, a druga sprawa jest tak że w inny dzien tez odpada nawet dlatego że nie będe miała na to czasu a wydawać poraz kolejny 100 za makijaz i 100 za fryzjera jest dla mnie strata kasy, dlatego chcem sobie tak ten czas zoorganizowac żeby się wyrobic ze wszystkim , a ja nie pytałam czy sesja przed slubem jest bez senu tylko jak zorganizowac wszystko żebym zdazyła
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:08   #3462
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
jest ciężko chora.
Pomódlcie się za nią
Trzymam mocno kciuki o jej powrót do zdrowia

dekoderka ja tez mam fryzjera 10.30 a ślub na 17 i wydaje mi sie ze nawet z umalowanie to zostanie czasu duzo.

kasiaher widze ze przygotownia wielką parą, wow juz nie całe 3 tyg i twój wielki dzień. Co do sesji może malowac cię skończy wczesniej to sie wyrobisz, ale tak ciężko określic czy na ubranie starczy ci pół godzinki.
Stary 2009-05-19, 10:12   #3463
Jini
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?
moze jednak tabsy? teraz sobie przesuń jeden cykl a potem będzie już ok

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny czy spotkalyscie moze jakies fajne bukiety z hortensjami w tle??
chyba chciałabym mieć jakąś kompozycje zawierajacą białe hortensje, ale na razie znalazłam tylko takie 'coś'
kurcze jakoś mi nie pasują te hortensje pare postów wczesniej któraś z dziewczyn pokazywala takie fajne okrągłe bukiety - moim zdaniem idz raczej w tamtą stronę
SollAngelica czy my ślubujemy tego samego dnia?? o ktorej macie ślub?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich już jako szczęśliwa żona
Dziękuję serdecznie za życzenia

Na razie mamy takie zamieszanie, że nie możemy się ogarnąć, ale powoli dochodzimy do siebie. Szczerze mówiąc to ten dzień tak szybko zleciał a do nas jeszcze nie dociera, że już po wszystkim.

Postaram się tak szybciutko zrelacjonować ten dzień.
Pogoda faktycznie nie dopisała, popłakałam się jak około 14-tej wyjrzałam przez okno i zobaczylam jak leje. Później troszkę się uspokoiło, także jak wchodziliśmy do kościoła to delikatnie kropiło, a po mszy nawet na chwilkę wyjrzało słońce także spokojnie goście mogli złożyć życzenia przed kośiołem. Generalnie byliśmy bardzo wyluzowani, caly czas uśmiechnięci, wszyscy nam potem powtarzali, że wyglądaliśmy jakbyśmy kiedyś już to przerabiali
Wesele bardzo się udało, goście byli bardzo zadowoleni, my jeszcze bardziej.

Powtórzę swoją radę, którą zresztą wiele mężatek dawało - uśmiechajcie się jak najwięcej i nie przejmujcie pierdołami. Nie jesteście w stanie zapanować nad wszystkim a to Wasz dzień i musicie czerpać z niego jak najwięcej radości. Faktem jest, że to od gości zależy głownie jakie jest wesele, ale to od Was zależy atmosfera jaka tam panuje. Jeśli będziecie uśmiechnięte i zadowolone, goście też tacy będą!

Postaram się napisać coś więcej o slubie i weselu, ale to może jutro, bo mężuś się już troszkę niecierpliwi Dobranoc wszystkim
moje gratulacje! oby cale życie towarzyszył Wam taki uśmiech jak tego dnia
a deszczem kompletnie się nie przejmuj - przecież deszcz w dniu ślubu wrozy wielki dostatek!
a sesje zdjeciową można przeciez zrobić innego dnia - bardziej wyluzowana wyjdzie

Cytat:
hej dziewczyny
my na 18.00
dziewczyny czy ktoraś z Was ma tez tak pozno?
w sumie zdazymy spokojnie się wyrobić ze wszystkim przed, wiec są też tego duze plusy

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja to jestem juz tak przerażona, ze coraz blizej do tego ślubu, że wpadam w panikę jak my to wszystko ogarniemy, zeby ze wszystkim sie wyrobić.....

Mamy ślub na 17, ale na 14,30 jedziemy na zdjęcia studyjne. Fryzjer na ok. 9.30, maluje się sama.
spokojnie!! im bardziej spokojna będziesz tym lepiej i szybciej uda Ci się wszystko zorganizować
trzymam kciuki!!
lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie

Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <-
Jini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:14   #3464
kliwia
Zakorzenienie

kasiu fryzurę w poneidzialek zrobilabys sobie rownie ladna sama i makijaz tak samo
Ja do fryzjera nie ide w poniedzialek, sama sie upne, a makijaz jak makijażystka da rade to zrobi, jak nie to sama sie pomaluję.
to w zasadzie dobre - bo nie musisz wstawac wczesnie, nie latasz jak opetana i o nic sie nie martwisz.
Stary 2009-05-19, 10:26   #3465
kasienkakg
Zadomowienie

Ja mam ślub o 15. O 14 najpozniej musze byc gotowa w domu.
O ktorej najlepiej fryzjer i kosmetyczka (makijaz,paznokcie). A moze paznokcie zrobic dzien wczesniej zeby nie stresowac sie
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:31   #3466
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
O ktorej najlepiej fryzjer i kosmetyczka (makijaz,paznokcie). A moze paznokcie zrobic dzien wczesniej zeby nie stresowac sie
Paznockie zdecydowanie dzień wczesniej. A fryzjer na 8, makijaz na 10-11
Stary 2009-05-19, 10:33   #3467
kliwia
Zakorzenienie

Ja mam paznokcie na czwartek przed slubem.
fryzjera na 8.30-9.00
makijaz na 12
slub na 16
Stary 2009-05-19, 10:36   #3468
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Riana to zalezy od ksiedza czy coś wezmie, co laska czy nic nier bedzie chcial.
Wez jakies drobne, po 10 i 20 zł, bo przeciez nie poprosisz o wydanie z 100zł w razie co.
: hahaha:

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:37   #3469
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Ja paznokcie robie dzień wcześniej, będę miała przynajmniej z głowy w dniu ślubu. I jestem tego samego zdania co Justyna co do godz. fryzjera i makijażu. Ja mam ślub na 13:00 i fryzjerą będę miała o 8:00 a makijaż na 10:00. I zarówno fryzjerka jak i kosmetyczka mówią mi, że ze wszystkim się spokojnie wyrobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 10:38   #3470
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciuki o jej powrót do zdrowia

dekoderka ja tez mam fryzjera 10.30 a ślub na 17 i wydaje mi sie ze nawet z umalowanie to zostanie czasu duzo.

kasiaher widze ze przygotownia wielką parą, wow juz nie całe 3 tyg i twój wielki dzień. Co do sesji może malowac cię skończy wczesniej to sie wyrobisz, ale tak ciężko określic czy na ubranie starczy ci pół godzinki.
a kiedy masz sesję? Prze ślubem czy już po?
Stary 2009-05-19, 10:41   #3471
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo serdecznie Ci gratuluję Pokażesz na forum jak wyglądałaś?

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
dekoderka ja tez mam fryzjera 10.30 a ślub na 17 i wydaje mi sie ze nawet z umalowanie to zostanie czasu duzo. .
U mnie jest taki plan 10.00 żegnam się z TŻ i jadę robić się na bóstwo
10.30 fryzjerka w salonie
12-13 kąpiel i odpoczynek
13-14 makijaż w hotelu
15-16 ubieranie
16-17 błogosławieństwo i wyjazd do koscioła
17 Ślub

Na plenerze w tygodniu po ślubie planuję mieć bardzo naturalną fryzurkę, nakręcę sobie loczki i podepnę w ten sposób (mam śliczna klamrę z cyrkoniami

Wczoraj bylismy w poradni rodzinnej na 18, ale babeczki z którą się umawialiśmy nie było. Była za to inna starsza babka, która bardzo poważnie podchodzi do naturalnych metod (tak słyszałam) więc powiedzielismy że poczekamy na zewnatrz i tak staliśmy koło koscioła pół godziny zadzwoniliśmy do niej do domu- podobno wyszła do koscioła straciłam całe popołudnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a97ea0d6cf189d041a7c15908949dd0a_rwl.jpg (17,6 KB, 61 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:49   #3472
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja paznokcie robie dzień wcześniej, będę miała przynajmniej z głowy w dniu ślubu. I jestem tego samego zdania co Justyna co do godz. fryzjera i makijażu. Ja mam ślub na 13:00 i fryzjerą będę miała o 8:00 a makijaż na 10:00. I zarówno fryzjerka jak i kosmetyczka mówią mi, że ze wszystkim się spokojnie wyrobie
No własnie.
Ja będę prosic moja fryzjerkę o przyjazd do mnie do domu - będzie jeszcze mama i siostra do uczesania
A makijażystke też bym chciała do domu
A paznokcie to zdecydowanie nie ma co męczyć się w dzień ślubu. Najlepiej spokojnie dzien przed Bez stresu
Stary 2009-05-19, 10:50   #3473
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
a kiedy masz sesję? Prze ślubem czy już po?
Ja mam sesje na tygodniu po ślubie

mam podobny plan dnia jak gold-fish

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 10:53   #3474
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
No własnie.
Ja będę prosic moja fryzjerkę o przyjazd do mnie do domu - będzie jeszcze mama i siostra do uczesania
A makijażystke też bym chciała do domu
A paznokcie to zdecydowanie nie ma co męczyć się w dzień ślubu. Najlepiej spokojnie dzien przed Bez stresu
No dokładnie. Ja mam makijażystkę na miejscu więc nie ma problemu, zeby tylko podeszła do mnie do domu (ma 5 min. drogi od swojego zakładu). Tak samo z fryzjerką tez mam ją 5 min. od domu także myślę, że nie będzie problemu, żeby do mnie podeszła
Stary 2009-05-19, 11:16   #3475
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

Na razie mamy takie zamieszanie, że nie możemy się ogarnąć, ale powoli dochodzimy do siebie. Szczerze mówiąc to ten dzień tak szybko zleciał a do nas jeszcze nie dociera, że już po wszystkim.

Postaram się tak szybciutko zrelacjonować ten dzień.
Pogoda faktycznie nie dopisała, popłakałam się jak około 14-tej wyjrzałam przez okno i zobaczylam jak leje. Później troszkę się uspokoiło, także jak wchodziliśmy do kościoła to delikatnie kropiło, a po mszy nawet na chwilkę wyjrzało słońce także spokojnie goście mogli złożyć życzenia przed kośiołem. Generalnie byliśmy bardzo wyluzowani, caly czas uśmiechnięci, wszyscy nam potem powtarzali, że wyglądaliśmy jakbyśmy kiedyś już to przerabiali
Wesele bardzo się udało, goście byli bardzo zadowoleni, my jeszcze bardziej.

Powtórzę swoją radę, którą zresztą wiele mężatek dawało - uśmiechajcie się jak najwięcej i nie przejmujcie pierdołami. Nie jesteście w stanie zapanować nad wszystkim a to Wasz dzień i musicie czerpać z niego jak najwięcej radości. Faktem jest, że to od gości zależy głownie jakie jest wesele, ale to od Was zależy atmosfera jaka tam panuje. Jeśli będziecie uśmiechnięte i zadowolone, goście też tacy będą!

Postaram się napisać coś więcej o slubie i weselu, ale to może jutro, bo mężuś się już troszkę niecierpliwi Dobranoc wszystkim

jak to czytam zaczynam się już stresować

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:18   #3476
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
sesja odbędzie sie przed ślubem ponieważ nie mam innej możliwośći, po slubie będzie za późno nie będę znikac z wesela bo to nie wypada zreszta ja chcem być na całym weselu a nie zastanawiac się co robia goście. nastepnego dnia tez bez sensu z tego względu że będa poprawiny a do tego pewnie nie będe wyglądała świeżo i promiennie po takiej całonocnej zabawie, a druga sprawa jest tak że w inny dzien tez odpada nawet dlatego że nie będe miała na to czasu a wydawać poraz kolejny 100 za makijaz i 100 za fryzjera jest dla mnie strata kasy, dlatego chcem sobie tak ten czas zoorganizowac żeby się wyrobic ze wszystkim , a ja nie pytałam czy sesja przed slubem jest bez senu tylko jak zorganizowac wszystko żebym zdazyła
Kasiu, ja mam sesję przed slubem i nic ani nikt mnie nie przekona, żebym się zgodziła na zdjęcia w innym dniu-nie te emocje, nie ten wygląd i kolejne 250zł wydane na powtórny makijaz i fryzurę, o nie więc ja mam tak:
8.30 fryzura
10.00 makijaż
11.30-13.40 sesja
14.30 blogosławieństwo
15.00 ślub (mam autkiem 5 min drogi, więc myśle, że jak wyjedziemy o 14.45 to będzie ok).
(mam nadzieje, że uda mi się to tak dograć z fryzjerką problemu nie będzie, bo jest zamowiona na całe przedpołudnie-będzie czesać wiele damskich głów na mój ślub)

a z innej beczki-próbowalam zrobić swoją dekoracje na autko i kicha...nie wiem co, ale coś mi nie pasuje w tych stroikach chciałam miec osobne główki, żeby móc je przykleić tak jak na ostatnim zdjęciu... no i kurcze, nie podobają mi się chyba te moje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5190001.jpg (67,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5190002.jpg (61,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5190004.jpg (41,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6835a.jpg (67,3 KB, 33 załadowań)

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:28   #3477
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, a pierwszy taniec to kiedy? Przed obiadem? Po obiedzie?
Stary 2009-05-19, 11:29   #3478
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
my mamy po obiedzie

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:30   #3479
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas tradycyjnie jest po obiedzie, kiedy juz wszyscy się rozsiądą, pojedzą i będą mogli podziwiać nasz taniec

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-05-19, 11:40   #3480
kliwia
Zakorzenienie

o cholender a ja sie nie zastanawiałam kiedy ma byc 1 taniec
ale w sumie po obiedzie to dobrze, tylko ja bym się za duzo najeśc nie mogla, zebym po obrotach nie wyhaftowała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości