|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktosia86 moje gratulacje i życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia super relacja i fajnie ze wszystko sie udało
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-05-19 o 14:58 |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
z tym alkoholem to działa ale na skórzane buty
|
|
|
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ktosia86 no to super, że wszystko się udało życzę duuuużo szczęścia i miłości myszka_maj śliczne zaproszenia ![]() Ja cały weekend spędziłam u mojego tżcika i kurde przytrzasnęłam sobie palca drzwiami od samochodu i to tak niefortunnie, że paznokieć na bank będzie mi schodził ![]() ![]() A z załatwień ślubno - weselnych to: - zamówiliśmy garniturek dla tżcika (i przy okazji dla jego taty )- załatwiliśmy organistę - zmówiliśmy panią do przystrojenia kościoła - no i załatwiliśmy sobie weekendowe nauki przedmałżeńskie jedziemy tam w tą sobotę i niedzielę i od razu dadzą nam wszystkie pieczątki No i to chyba narazie tyle |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
no moje maja na zewnatrz satyne a w środku sa z naturalnej skóry ale bede musiała uwazac zeby nie namoczyc tej satyny bo mogłaby sie odbarwic
A moze znacie jeszcze jakies inne sposoby, przed ślubem zaniose je jeszcze napewno do szewca ale chciałam je troszke rozciagnac juz teraz i zeby noga mi sie z nimi oswoiła Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-05-19 o 15:04 |
|
|
|
#3516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dni temu dowiedziałam się, że jest na wykończeniu ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2 tyg przed swietami pojechala do szpitala, bo zemdlala i nie mozna bylo ja obudzic przez 2 dni.. podejrzewali stwardnienie rozsiane teraz jednak to nie to przyjechala na przepustke ostatnio do domu..i zlapala zapalenie płuc teraz sie dowiedzialam, ze dwie nerki przestaly jej pracowac do tego... i ze zapalenie spojowki ma... ( wszystkie infekcje lapie ) ze jest na wykonczeniu ;( ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-19 o 15:05 |
||||
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet tak nie myśl, a jak lekarz użył takiego sformuowania, to zabierzcie ją z tamtąd jak najszybciej.I jak tylko możesz i jeśli tylko Cię do niej wpuszczą to idź. Osoby, które są w śpiączce, albo nieprzytomne to mimo wszystko słyszą i czują,że się przy nich jest... Bądź silna!!!
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety...ale to tak z niczego jest na wykończeniu???
![]() W kazdym razie pomódlmy się w intencji jej powrotu do zdrowia !!!
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogólnie to już nie daję rady...
najgorsze jest to, że wczoraj gadałam z jej narzeczonym i ten nic mi nie chciał powiedzieć. Ja wiem, że jest mu ciężko gadać o małej, ale to moja przyjaciółka i tak samo się martwię o nią i chcę wiedzieć o jej stanie. ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-19 o 15:21 |
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo łądne
Stripi, |
|
|
|
#3524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi to straszne
![]() Bardzo mi smutno, nie potrafię sobie wyobrazić co Ty teraz czujesz |
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
naprawde ciesze sie ze bylo oki
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkim dziekuję
Mam nadzieję, że nadal mogę tu zaglądać, w razie czego służę radą. Trzymam kciuki za każdą następną Pannę Młodą |
|
|
|
#3528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratuluje
Cudna relacja, z wypiekami na twarzy ją czytałam, świetnie, że tak wszystko sie udało. życzę Wam dużo szczęsciaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kasiaher ja mam ślub na 15 i też wybieramy się na sesję przed mszą. Fryzjera i kosmetyczkę mam w jednym miejscu. Jadę tam na 7:30, mam nadzieję, że w 3 godziny sie wyrobię. Wróce do domu przed 11, odświeżę się i zacznę ubierać. Ok 12 przyjedzie Tż i pojedziemy na zdjecia. Po 14 wrócimy, błogosławieństwo i w drogę do kościoła. Chyba nwet pódziemy pieszo bo mamy do kościoła rzut beretem. Ja odpuściłabym sobie już prysznic po powrocie od fryzjera i kosmetyczki, nie zdążysz się umyć i ubrac w te pół godziny. Jedynie szybko się odświeżysz i w szybkim tempie ubierzesz. Cytat:
nie wiem co powiedzieć... trzeba być dobrej myśli
|
|||||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję a co do butów to musze je pooatakować jak to nie przyniesie efektów to przed weselem jak juz bedziemy w polsce zaniose je do szewca moze on cos poradzi mam nadzieje ze bedzie ok no albo bede kulawa PM |
|
|
|
|
#3530 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
takze mysle ze braz jest ok, a na sile nie zmienialabym preferencji TZ..Cytat:
Cytat:
nie rozumiem tego typu oskarzen, mysle ze osoba w ten sposob oceniajaca wyrwane z kontekstu wiadomosci, posty to dopiero musi miec problem z wewnetrznym zyciem - inteligentni emocjonalnie nie oceniaja pochopnie... dodatkowo, czy sadzisz ze przy kazdej okazji nalezy poruszac tematy duchowe? czy idac na piwo z kolegami rozmawiasz o swym zyciu wewnetrznym??? ciekawe co bysmy powiedzialy sluchajac takich rozmow poza tym, wszystkie tu kobiety sa inteligentne i wrazliwe, udzielaja sie tez na innych forach i absurdalne sa takie wnioski, swiadcza tylko o Twej malosci lub kompleksach, a jesli nie podoba Ci sie co tutaj piszemy, to mozesz powinienes zabronic czytac Wizaz swej dziewczynie??? bo jeszcze jej duchowosc upadnie???takze zastanow sie co piszesz, bo jest to znacznie plytsze od naszych rozmow o kolczykach i butach. i zycze powodzenia we wszystkim, postaramy sie brac przyklad z tak gleboko duchowej osoby jaka jestes- od dzis bede sie zastanawiac nad swoja duchowoscia smaząc kotlety i naucz sie ze kazda istota jest wrazliwa i inteligentna, a rozmowy tego typu odbywamy w zyciu codziennym kilkadziesiat razy dziennie, duchowoscia dzielimy sie z tymi ktorych kochamy. wiecej tolerncji w zyciu i wszystkiego dobrego. |
||||
|
|
|
#3531 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej juz maz mial ubrany lsniacy garnitur i nic mu sie nie stalo Cytat:
nie mozesz powiedziec ze cos Ci wypadlo i nie dasz rady? to jakas rodzina czy znajomi? my rowniez bedziemy mieli pierwszy taniec po obiedzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciesze sie ze ten dzien byl dla Ciebie wyjatkowy ![]() ![]() tylko ze mam rpoblem bo szukam Cie na nk i nie moge znalesc ![]() a chcialabym widziec zdjecia ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze jednak wyjdzie z tego i bedzie szczesliwa PM ![]()
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się pomodlę za tą dziewczynę. przykro patrzeć na choroby młodych ludzi
![]() u mnie też źle mój ojciec dzisiaj zemdlał i trafił do szpitala. podejrzewają udar mózgu![]() ![]() zawsze wszystko musi się psuć, normalnie masakra. Na izbie przyjęć spotkałam ciotkę tz, której mąż też zemdlał i jest w szpitalu...masakra jakaś![]() moja mama zwala to zbite przeze mnie lusterko w sobotę, ale ja w takie rzeczy nie wierzą. ech co za życie
|
#3533 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że ma zakaz wchodzenia i nie widzi co ja tu wypisuję ![]() Cytat:
niestety najlepiej się wstrzymac z goleniem dwa dni. I trzeba bardzo uważać, żeby w nocy nie drapać bo potem takie suche paszki są. A jak się nazywa taki spalacz tłuszczu i ile kosztuje? Może rzeczywiście warto zainwestować ... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o zdjęcia w plenerze, to polecam rozwiązanie ze zdjęciami w inny dzień niż w dniu ślubu.
Z jednej strony może to być odrobinę klopotliwe, bo fryzura, makijaż i suknia już nie będą takie świeże, ale uwierzcie, że dobry fotograf bedzie wiedział co z tym zrobić. My mieliśmy zdjecia w niedziele, fryzura mi się utrzymała, kilka wystających kosmyków podpięła mi kuzynka, ona też mnie umalowała. Nigdzie nam się nie spieszyło, także mogliśmy zaszaleć trochę na sesji i przy okazji zrobiliśmy dużo nadprogramowych fotek. Nie przejmowałam się też, że coś się ubrudzi, zakurzy itd. Nie chcieliśmy zdjęć w dniu ślubu, bo po pierwsze od biegania po parku suknia ubrudziłaby się przed najważniejszym momentem. Zresztą chcieliśmy też uniknąć pośpiechu i zerkania co chwilę na zegarek czy przypadkiem nie spóźnimy się na wlasny ślub. Poza tym tż miał ogromną niespodziankę jak wszedł do mojego domu i pierwszy raz zobaczył mnie w pełnej krasie, a tak już by nie byl to ten sam efekt. |
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, z Tatą będzie wszystko ok, gorąco w to wierzę. trzymajcie się
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
kliwia i baja
![]() ktosia Twoja relacja jest swietna. dzieki, za tak szczegolowe opisanie tego dnia. super, ze wszystko poszlo dobrze i ze usmiech Was nie opuszczal ![]() wczoraj bylam z kolezanka po suknie slubna tym razem dla niej slicznie wygladala. tak wogole to bedzie miec suknie nad ktora sama sie zastanawialam, wiec nasze suknie sa w podobnym fasonbie. fajnie bylo byc po tej drugiej stronie i patrzec na jej szczescie i doradzac![]() moj TZ wczoraj przeczytal na onecie jakis artykul o panienskim i smieje sie, ze mnie nie pusci juz na zaden, a na moj to juz wogole Jak go znajde to wam wkleje. ale porazka, co te laski zrobily
|
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3539 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() serce by mi peklo gdybym to ja musiala patzec na mojego TZ podlaczonego do aparatury... pomodle sie dzis za Mala, modlitwa czni cuda... trzeba w to wierzyc to mlody organizm trzeba byc dobrej mysli! Cytat:
Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-05-19 o 16:59 |
||
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze tato szybko wroci do zdrowia ja tez nie wierze w takie zbite lustra itp .... dziewczyny mam pytanko .. ![]() jesli suknie mam ivory to szaro/srebrny garnitur dla TZeta nie pasuje nie? bo on sie uparl ze chce taki i juz ... dzisiaj chyba pojdziemy mierzyc jakies ... ja osobiscie widze go w jakims jasnym brazie aaa i jeszcze jedno pytanko .. ![]() ktora poduszeczka ksiega gosci i koszyczek Wam sie bardziej podoba??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

to naprawde jest straszne?! co jej się stało??