|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
"nie karmic Trola" buahahahhaahhahaahhaha dobre SollAngelica
![]() a niech sie żywi i biegunka trzaska potem po toalecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
diya super wyjasnilas naszemu gosciowi co i jak
![]() stokrotka zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. sciskam Cie mocno. strippi mam nadzieje, ze przyjaciolka szybko dojdzie do siebie. nikomu nie zycze utraty kogos bliskiego. niedawno przezylam pewna tragedie i nie moge pojac sensu zycia, ale to tak juz ma byc, tak zostalo zaplanowane. Ale Mala na pewno bedzie jeszcze swietowac swoj wlasny slub ![]() Justynka, aha czyli po goleniu odczekac 2 dni, ok ![]() ![]() a ten spalacz to Reform, kosztuje ok 90 zl i starcza na miesiac, do tego ten chlopak proponuje komplet witamin za 25 zl, ktore trzeba uzupelnic, bo spalacz je wyplukuje z organizmu. spalacz mozna brac przez 3 m-ce non stop a pozniej trzeba zrobic przerwe, oczywiscie krocej niz 3 m-ce tez mozna stosowac, np 1 opakowanie i zobaczyc na efekty. zaaabcia mnie sie podoba ten komplecik na ostatnim zdjeciu. co do garniaka to ja nie doradze narazie, bo doswidczenia nie mam w tej dziedzinie. u nas nadal brak tej czesci garderoby ![]()
#3544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ten drugi komplet jest przepiękny, zdecydowanie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Raczkowanie
|
zabciaaa ja mam suknie ecru a moj TŻ ma szaro grafitowy garnitur i do tego koszule w odcieniu sukni i wsio do siebie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Wtajemniczenie
|
A my wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-05-19 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak wlasnie myslalam ze ten drugi ladniejszy ![]() ![]() Cytat:
a jaki ma kolor kamizelki? ![]() dziewczyny wkoncu przyszly moje upragnione zaproszenia ![]() ![]() saaaaaaaaaaa sliczne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, ile kupić win na 120 gości?? Sama nie wiem, bo dużo jest dzieci, dużo młodych osób, moi niektórzy znajomi będą pić tylko wino, myślałam, że może starczy 1o butelek, a zamiast kwiatów chcemy wino lub czekoladki, to pomyślałam, że jak zabraknie to weźmiemy z tych podarunków, jak myślicie?? Czy kupić więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście jak zabraknie to możecie zabrać z tych od gości. Zamówiłam dziś ciasto i tort. Tort będzie 4-piętrowy, każdy w innym smaku, ale na kremie ze śmietany. Cena 250 zł z przystrojeniem( ozdobiony kwiatami + figurka pary młodej). Ciasta- 6 różnych: sernik, jabłecznik, jogurtowe z owocami, galaretka, WZ, no i jakies na śmietanie i galaretce z owocami- nazywa się tortoletka czy coś takiego. Do tego zamówiłam jeszcze mini pytsie. Wyjdzie tego ok 4 blach piekarniczych. W cukieni powiedzieli, że liczą ok. 3 kawałków ciasta na osobę- myslę, że spokojnie starczy i zostanie nawet na poprawiny. Za wszystko mam zapłacić nie więcej jak 800 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
strippi boze co za nieszczescie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć Ktosi na Nk. Ma ją ktoś? Bo jeszcze nie widziałam zdjęć
![]()
#3553 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ktosiu - jednym tchem przeczytalam Twoja relacje slubna ![]() Bylismy w biurze podrozy zeby sproboweac zmenic termin wylotu i da sie ale doplata jakies 1300zl !! ![]() ![]() ![]() Bo licza tak jakbysmy wypupywali po prostu nowa wycieczke !! Moze niby uda sie jedynie za doplata ok 400zl ale jeszcze mi ta babeczka nie oddzwonila... juz nie wiem co zrobic, terminy mi sie wala na glowe i mieszaja ze soba ![]() ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-19 o 18:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
anula 10 butelek to minimum i to tylko z jednego rodzaju.
![]() Lepiej jup po 15 bialego i 12 czerwonego jak zostanie to sie nie zmarnuje przeciez ![]() A ja dzisiaj bylam jednej z PM z wizazu zrobic zdjecie sukni w salonie slubnym w katalogu. Bo u niej w miescie sprzedawczyni nie pozwolila zrobic zdjecia mimo kupienia sukni!! porazka!! ![]() edit zabciu zdecydowanie koszyczek i reszta z perelkami po srodku i tym rozchodzacym sie materialem ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-19 o 18:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Wtajemniczenie
|
Katuniu, ja bym została przy tym terminie co jest, bo strasznie dużo chcą tej dopłaty, więc szkoda tyle kasy dać, tym bardziej, że sama wycieczka pewnie sporo kosztowała. Napisz podanie do dziekana o przyspieszenie obrony. Ja bym tak zrobiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Rozeznanie
|
Ktosia piękna relacja, tak mi się ją fajnie czytało, super że tak wszystko się Wam udało..
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
ja mam ktosię na NK
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie ja zamowilam ![]() juz sprawdzam ![]() super wygladali ![]() a z Ciebie bardzo ladna kobietka jest ![]() dziewczyny moje zaproszenie jak sie wam podobaja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie wlasnie nad taka opcja zaczynam zastanawiac... Dzis chocbym miala zasnac na krzesle to bede pisac bo chce kolejny rozdzial pracy skonczyc! Za duzo tego na glowie... meczy mnie to bardzo... ![]() Uwielbiam urzadzanie naszego mieszkanka, dzis zamawialismy kuchnie a ja nie umialam sie na nic zdecydowac i nie cieszylo mnie to ![]() Zaaabcia - zaproszenia jednym slowem BOSKIE !! A napisz mi prosze na prv jak sie nazywa dokladnie nasza ktosia bo nie umiem jej znalezc na nk ... Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-19 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rowniez jestem nimy zachwycona ![]() teraz czekam na winietki i zawieszki na alkohol ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() a Twoje sa juz gotowe? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
zabcia sliczniaste!!!
![]() Dziękuję za komplementa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1) Na wejście Aria na strunie G Bacha - na dwa flety Na ofiarowanie - Alleluja miłość Twa - w wykonaniu scholi Komunia - Ave Maria na flecie Dziękczynienie - schola, jak zostanie czasu na wyjście - organista marsza Panie zmiłuj się, Święty i Baranku oraz psalm i Alleluja w wykonaniu scholi O Stworzycielu - organsita 2) marsz wagnera - wejscie ave maria - bacha/ gounoda oraz schuberta - komunia panis angelicus - ofiarowanie marsz mendelsona - wyjscie 3)1. wejście marsz Wagnera 2 O Stworzycielu Duchu Przyjć - przed sakramentem 3. Jeden chleb 4. Ave Maria - ofiarowanie 5. pieśń ślubna zaraz po podczas podpisywania aktu 6. Marsz mendelsona 4) OTO MOJA WERSJA KTORA BEDZIE U NAS NA SLUBIE ![]() W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy Ofiarowanie: F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy Komunia: Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów: Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy Wyjście: Marsz Mendelssohna - organy solo 5)wejście: Canon - Pachelbel'a potem byl: Hymn do Ducha Świętego (łac.) ofiarowanie: How beautiful - G.F. Handel'a komunia: Ave Maria - Schubert'a podpisywanie dokumentów: Zima - Vivaldi na wyjście: Marsz Weselny - Mendelson'a
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-19 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Wtajemniczenie
|
Jutro mam wizytę u mojej ginekolog z tym wynikiem kolposkopii...jestem przerażona
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() i nie ma za co ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz potem coi ci pani doktor powiedziala! Zawsze najlepiej skonsultowac sie z kilkoma lekarzami. Bedzie dobrze kochana !! Ja zabieram sie teraz za pisanie mgr... musze sie powstrzymac zeby tui do Was za czesto nie zagladac niestety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.