|
|
#1921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:hahaha :A poważniej sprawę ujmując, to za chwilę nadjedzie, to Go będe musiała rzycisnąć(z miłą chęcią) do ściany...i namówić, zeby oddał, co zjadł bez podzielenia się... No to chlup po piwoszku...
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
paluszki się usmiechały a bo mi owad usiadł na klawiaturze i sam zaczął pisać
|
|
#1923 | ||
|
Wtajemniczenie
|
już wiem co za zapach za mną chodzi
Cytat:
Cytat:
a cóż Ty za wynalazki jedzeniowe masz bom pierwszy raz słyszę o czymś takim
|
|
#1924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oho, już widzę, jak trzymasz kapcia w dłoni...oho! Sam zaczął, bo pewnie juz Go pacnęłaś z raz w czoło... malutka lecą paluszki do Ciebie, ale ostrzegam one jakos dziwnie sie usmiechają...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-19 o 23:01 |
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to pijemy aż uśniemy ![]() Cytat:
ad2. ten sam co go ostatnio chciałaś zatłuc?? bo jeśli tak to wcale się nie dziwię
|
|
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() inny, inny po tamtym to już śladu nie ma
|
|
#1927 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedne te owady ![]() Cytat:
z tym uśmiechem były jeszcze smaczniejsze Cytat:
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorow pora
malz w wannie siedzi a ja sobie wizazuje ![]() wlasnie Kotecka ja bym sie zubroweczki napila ![]() dziewczyny tysiace buziakow dla Was staranka w miare regularne sa i najwazniejsze ze mozna witam nowa kolezanke mialysmy slub tego samego dnia wlasnie foteczki koniecznie |
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
![]() lepiej żeby nie bo nie nastarcze klapkiem machać
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
A no jak różowy japonek, to zupełnie zmienia stan rzeczy....szacuneczek...ż eś nie powiedziała od razu ...trzeba sie będzie zwracać...wyczesany japonek w kolorze róż metalik
![]() A tak chlusniem... ![]() Cytat:
malutka ściana stoi, bo mąż cos dojechac nie może, ojj jestem pewna, ze przeczuwa co jest grane... a maluszek malutkiej śpija grzecznie?? |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. to chyba rodzina przyszła się "odwdzięczyc" ![]() hih... o tym samym pomyślałyśmy moze i koledzy Cytat:
![]() idem lulciu, bo jednym piwem się upiłam i głupoty gadam
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdroweczko zonek doskonalych |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Paulinko
pijemyCytat:
dobranoc ZŁOTKA mooonik Ty weź Skarbie uważaj na tych kolegów...co/? zchichrałam się z tych muszysk... ![]() |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Izuś cały czas uważam, kapeć w pogotowiu ![]() a speiwać będziemy też ?? ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-19 o 23:39 |
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece do meza
![]() upojnej nocki zoneczki
|
|
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
upojnej Tobie też
![]() Iza pośpiewasz ze mną?
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-19 o 23:50 |
|
|
|
#1938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 to nie szkoda takiego wypasionego japonka na te owady ![]() to do dzieła spokojnie dasz radę przecież to tylko są niegroźne owady Cytat:
ad. 2 chciałaś napisać, że ściana jeszcze stoi ![]() ad. 3 na tyle ładnie śpi, że pozwala mamusi pogadać z Wami oj trza zapisać nowe słówko w notesiku normalnie sentencja Ci wyszła, że hej ![]() Lecę do męża, trza korzystać póki synek jeszcze śpiulka ![]() Dobrej nocki wariatki moje kochane
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu tylko na jedna chwilunie bo coraz bardziej mnie rozklada a i malza juz zdazylam zainfekowac
bedzie grzanko ojjj bedzie chcialam sprawdzic jak moje party, czy dziewczeta sie czestuja i stwierdzam ze niezle niezle sie zabawiacie i czestujecie bez "solenizantki" to ja podrzucam nowa dostawe do bareczku i Wy kochane moje czestujcie sie, czym chata bogata a ja zmykam......grzac malzona ![]() ![]() p.s. spiewy wskazane dobranoc dobranoc pchly na noc |
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
no tak wszystkie poszły a ja sama ze śpiewaniem zostałam
![]() to nic, na dzień dobry pośpiewajcie sobie też http://www.youtube.com/watch?v=d61gbsPTEqc Kotek grzej siebie i mężula ![]() dobranoc
|
#1941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() POBUDKA IMPREZOWICZKI ![]() juz środek tygodnia nieźle, nieźle się wczoraj imprezowało ale na śpiewy to tym razem się nie załapałam ![]() Cytat:
![]() Izka i jak tam moje truskawki?? ![]() Kotek zdrowiej nam Kotecku ![]() miłego dnia
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Od razu muszę się pochwalić- znaleźliśmy mieszkanko Do lekkiego odświeżenia- czyli w sumie ściany do pomalowania i jakieś tam drobiazgi. No i tańsze od tamtego ![]() A przy okazji witam serdecznie nową koleżankę i dołączam się do próśb o fotki ślubne
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-20 o 08:48 |
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana-obudziła mnie mama, dzwoniąc przez pomyłkę
Aguniu I aż chciałoby się dodać: a nie mówiłam???U nas było bardzo podobnie z mieszkaniem. Gdy już utargowaliśmy cenę, już mieliśmy iść załatwiać notariusza, dzwoni telefon że mieszkanie w Brzegu Dolnym sprzedane. Jak się później okazało za te same pieniądze mamy taki sam metraż tyle że znacznie bliżej Wrocławia (znacznie lepsza komunikacja)no i w miejscowości bez wielkiej chemicznej firmy i bez ogłoszeni na klatkkach co robić w trakcie ataku przeciwchemicznego. Ja właśnie wcinam crunchy z truskawkami-czy któraś chce? Bo się mogę podzielić
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
A no mówiłaś
![]() Jest tylko jedna wada- dopiero 1 września możemy się tam wprowadzić, a wynajmowane mieszkanie musimy 1 sierpnia opuścić. Miesiąc trzeba będzie się z teściami przemęczyć, mężuś widzę już się tego boi, chociaż to jego rodzice
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
Na tę sytuację też mam wytłumaczenie- by jeszcze bardziej docenić "niebo" własnego mieszkanka musicie przeżyć miesięczne "piekło" z teściami
Czy będzie węgiel i smoła-tego nie wiem ale wiem że będzie gorąco ![]() Nie stresuj się, podejdz do tego na luzie-nawet jak teściowie dadzą w kość bedziecie mieli gdzie odpoczywać ![]() Piję zieloną herbatkę z opuncją i wyszukuję informacje a następnie je przetwarzam (o matko chyba zmieniam się w komputer )Wczoraj impreza byłą to dziś wymiotło małpy ![]() Jedno jest pewne-wątek po okresie lekkiej posuchy przeżywa drugą młodość i BARDZO DOBRZE
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, ja tam jestem spokojna, jakoś miesiąc przeżyję, świat mi się na głowe nie zawali, na weekendy też mamy gdzie uciekać. To chyba mój mąż bardziej się boi niż ja
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lasencje
siem meldujem z rańca, już od godziny w pracy jestem, ale taka zamulona, że się rozbudzić nie mogę, czuję, że @ się zbliża wielkimi krokami i pewnie jutro mnie nawiedzi - nie wiem jak ja sobie z nią poradzę w sobotę na spływie ![]() miłego Kochane |
|
|
|
#1948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Trzymajcie teraz kciuki za kredyt plizzzzzzzzzzzz
|
#1950 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł lasencje.
Wczoraj już nie dałam rady pisać. Zrobiłam mielone (całkiem całkiem wyszły), później odwiedziłam babcię, poszłam na basen a po powrocie zamaniło mi się mycie drzwi i podłóg. Nie wiem ostatnio jakiś duch sprzątania we mnie wstępuje ![]() Dzisiaj widziałam na rogu babkę sprzedającą truskawki, postanowiłam, że jak będzie jeszcze jak będę wracała z pracy to kupuję i na obiad będę miała makaron z truskawami i z jagurtem Pyyycchhhhaaa. Nie wiem jak ja do tej 15:30 wysiedzę. Cytat:
2. Ale świnia, taki tekst do kobiety wróżę mu przyszłość starego kawalera.3. Łobuziara z Ciebie ![]() Cytat:
Serio Ci emeryci normalnie niemożliwi byli. Najlepsze, że onie nie przyjechali wszyscy razem - dopiero na miejscu się tak zintegrowali. Cytat:
Owocnych starań. W next tygodniu też jadę na wizytę, mam nadzieję, że usłyszę to samo co ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)![]() Tobie też
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

:hahaha :

a buziakiem ....
bom pierwszy raz słyszę o czymś takim

z tym uśmiechem były jeszcze smaczniejsze 

Kotecka 

bedzie grzanko ojjj bedzie