|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Dageciku no niestety mężuś mój biedzi się wraz ze mną nad swoją pracą-chociaż ty też coś z informatyką kończyłaś to możemy się podmienić
![]() Właśnie skończyłam pisac o najważniejszych profilach sinego zęba i mam już dość ![]() A teraz dla relaksu entalpie i entropie przed zbliżającymi się korkami No w końcu coś dla ludzi No cóż-Kasia ucieła krawacik (W sumie dobrze że tylko krawacik chociaż ja na miejscu Łukasza po kłotni uciekałabym gdzie pieprz rośnie gdyby Kasik chwycił za nozyce) Zawsze wiedziałam że zdolna z niej dziewczyna![]() Buziaków tysiące dla kotka , ja poproszę coś słodkiego do kawy-alkoholu niet bo jak chuchnę uczennicy to w mig połapie się w alkoholach i co wtedy??? Bede mieć na sumieniu rozpijanie młodzieży
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
To ja poprosz żuberówkę z jabłuszkowym sokiem
![]() Moich klejnotów nie cyknę- zbyt drogocenne są
|
#1893 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej mi się podobało rach ciach ciach... To już blizej końca, zleci nie wiadomo kiedy i zanim sie obejrzysz bedziesz miała spokój z tą blondi, a męża nurka... ![]() Cytat:
![]() ![]() A czemu imprezka?? Z jakiej okazji, czy bez?? No "mówić" szybko, bo ja taka nie ubrana stosownie ..
|
||
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Jestem specjalista od ochrony danych osobowych ale mozem sie podmienic ![]() Pewnie Kotek stwierdzila ze w bankowej skrytce beda bezpieczniejsze i uchroni je przed pozarciem |
||
|
|
|
#1895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo Kuleżanki !!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Wacuś wymiata a swoją drogą to fajnie wyglądają starsze osoby trzymające się za ręke, tak słodko ![]() Cytat:
prawie jak Edward Nożycoręki zdrówka Kochana a jaka imprezka? z jakiej okazji? bo nie wiem czy wyjmować kiece czy moge w dżinsach byc? ![]() Sofferko, Lilstar dużo siły żeby się wszystko ułożylo
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to za Liloszka ściskam
Coś mnóstwo ostatnio jakiś smutnych wieści ![]() Cytat:
fajnie by było, ale nie da rady niestety... oby Cytat:
monik
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kochana Ty moja impreska jest booo przeszlam na wyzszy poziom wtajemniczenia ![]() ubranie galowe nie obowiazkowe doooobra do polewam Kasiulek dla Ciebie leci zubroweczka z soczkiem jablkowym jak najbardziej Izus paczki angielskie mam, andruty i orzeszki w miodzie - czestowac sie prosze Dagus leci herbatka wedle zyczenia |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja zostaną w jeasn'ach , no może włosy zaczeszę ewentualnie, bo tak nie wypada..O to Kocurku ja poproszę kielicha za Twoje wtajemniczenie...a ja jeszcze tak słabo wtajemniczona żem! łe!
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek no to pijemy
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproszę żubrówkę z cynamonkiem
|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie że chcę...nie ma że masz mało...dawaj trochę
(okrutna jestem )To poleżaj se i pomruczaj - jak to kotek ![]() Cytat:
![]() Dobra dziewczyny spadam do domu. Będę z mamą robiła koklety mielone później basen, jak dam radę wieczorkiem to zaglądnę. Pap
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
![]() aż czasami nie wiedziałam gdzie ja teraz czytam a potem nie wiedziałam o co chodzi i się wracałam... uff... powiedzmy że przeczytałam ,ale wybaczcie nie będę wielocytować generalnie czyta się Was super powiem tylko Liluś cięszę się że Dawidek rośnie zdrowo i przystojnieje ze zdjęcia na zdjęcie a mąż Agaciorka wraca do formy Kasia nie mogę czytać jak piszesz o sobie bzdety że gruba itp... Ty perfekcjonistko Ty, musisz zrozumieć, że tak naprawdę to tylko Ty myślisz o sobie źle bo Twój mąż się z Toba ożenił z taką jaka jesteś i my też widzimy że jesteś laska i nie raz Ci tutaj piszemy dokładnie to samo, tylko Ty byś chciała wyglądać inaczej i wpędzasz się w te nastroje... chciałabym Ci tak zmienić w główce żebyś ZROZUMIAŁA jaka jesteś fajna dziewczyna i nie myślała tyle nad sobą w złym świetle i żebyś mogła się pełniej cieszyć życiem ale łatwo tak się pisze obok - też jestem kobietą i wiem jak to jest z tą naszą psychiką ;p Kasia - w każdym razie uważam że jesteś bardzo ładna, seksi i masz bardzo dobry gust zresztą my tu wszystkie jesteś super - dlatego tu wracam, bo tu pasuję nie Tak baj de łej mi kiedyś jeden podrywacz rzucił tekstem "laska to Ty nie jesteś, ale fajna jesteś" i tak mnie niział po ręce.... nie wiem czy już się chwaliłam hihihihihi myślałam że go pochlastam ;] ale tylko go wystawiłam ;p a potem go niechcący spotkałam w metrze i jeszcze raz go wystawiłam do wiatru ![]() widzę że ogólnie co i raz któryś mąż podpada (u mnie też coś wisi w powietrzu ale może się rozmyje... wczoraj nakrzyczałam na męża przez tel niepotrzebnie ale dzisiaj udawałam że nic się nie stało... było prawie normalnie )u mnie ogolnie się działo tak: farbowałam włosy, kupowałam okulary przeciwsłoneczne, zielony sweterek, buty widziałam piękne ale żaden rozmiar dla mnie... impreza klasowa męża zaliczona - ogólnie pozytywnie, tylko my przyszliśmy parą mąż stwierdził że widać on tylko miał się czym pochwalić ;p bawiliśmy się do 2 - trenowaliśmy tańce przed weselem z umiarkowany skutkiem a poza tym to zaliczamy kolejne kncerty juwenaliowe, w niedzielę byliśmy na dachu biblioteki UW - pierwszy raz i nas ochroniarz ścigał bo chciał zamknąć a my udawaliśmy że go nie widzimy ale okazało się że jest ich więcej, osaczyli nas i kazali wyjść ;] ale jeszcze tam wrócimy no a teraz muszę się zbierać bo: 1. trzeba odebrać soczewki zamówione na allegro 2. trzeba kupić mężowi portfel na prezent urodzinowy (jutro ma urodziny... 30te! planuję romantyczny wieczór )3. trzeba iść do pracy a teraz się skupiam żeby internet zrozumiał że jak nie zapisze tepo posta to go skopię na kwaśne jabłko ![]() miłego popołudnia Żonki
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.parkminiatur.com/
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć żonki
wpadłam tylko powiedzieć, ze zyję - nie dam rady nadrobić zaległości widziałam tylko, ze Lilosz wróciła LilKa ja mam pracy mnóstwo (zbliza się sesja ), za niecałe dwa tygdonie egzamin doktorski nr 2 ![]() studneci są oburzeni, ze coś od nich wymagam i ze nie bedzie mozliwości we wrześniu na powtórki (bo chyba na porodówce) szef goni z pracą, pracujemy nad zawodami dla dzieciaczków a ja w tym wszystkim zaczynam byc coraz bardziej zmęczona i kurde nie mam czasu na wizaz - w sumie to nie wiem co to ma znaczyć ![]() ![]() ściskam Was mocno i mam nadzieje, ze znow sie tu niebawem pojawie
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1907 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja od tej pory wiem co to znaczy remont ad2. dobreeee Cytat:
a u mnie nie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żartujesz chyba Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam pytanie!!! czy do nas znów wraca jakaś fala nieszczęść?? oto buziaki dla wszystkich "potrzebujących" no i moc cieplych myśli --->
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Przeczytalam wszystko uff... nazbieralo sie z 3 dni ![]() Dzieki Kochanuitkie za trzymanie za moja wizyte u gina. Nie najgorzej ze mna na szczescie - bede zyc!!Wiec tak wynik cytologii taki jak poprzedni - 3 ale zapalenia tam zadnego nie ma tylko jakies nieprawdlowe komorki i bede miala badanie kolposkopowe w irlandzkim szpitalu tak mniej wiecej za ok. miesiac... a co dalej to zobaczymy...W kazdym badz razie przy badaniu wszystko ok i mozemy normalnie starac sie o dzidzie nie ma zadnych przeciwskazan ![]() A co do zakupow to lipa Kupilam sobie tylko 2 ksiazki i to tez zadna rewelacja - tak z braku laku bo babcia dopiero za miesiac przywiezie a przeciez musze cos czytac ![]() Sofi i Lilka wszystkiego dobrego kobitki |
|
|
|
#1909 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hello Skarby
![]() Nie macie pojęcia jak mnie w mojej pracy brzydko mówiąc - wydrutali Bez sensu ...Ale mam gg - jakby któraś ztęskoniona duszyczka chciała się do mnie w godzinach pracy odezwać ... Cytat:
![]() Cytat:
No własnie - ciekawe ![]() Cytat:
dla ciebie Pamiętaj że zawsze możesz na nas liczyć - nie koniecznie musisz pisac na forum ![]() Cytat:
Za LiluśCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Udanego wieczoru urodzinowego ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1910 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorowo...
Cytat:
a jakie włoski masz?? ![]() Od razu życze udanego wieczorku... Nie zapomnij iść do pracy ![]() A no miał się kim pochwalić.. Po dachu latali, no cholerki jedne.... Cytat:
![]() Cytat:
katarzinko to dla Ciebie już kciuki zaciskam i wierzę, że wszystko pójdzie po Twojej myśli... ![]() A studenci niech się burzą... ![]() Niech oni nie denerwują brzusia... Tak Słonko, powiem mu jak wróci...powiem! Anusia no co oni za jajka odstawiają, czy oni nie wiedzą, że wizaż, to istotna sprawa!!! Jestem oburzona. Paulinko |
|||
|
|
|
#1911 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widzialysmy fotki w bikiniCytat:
![]() 2.ale niech chociaz malz ma otwarte oczy zeby "wcelowal" ![]() 3. moj to juz sie przyzwyczail-- nazywa forumka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() ale ze co????????? jakich ludzi masz na mysli???Cytat:
![]() 2.oj dziewczynki nie zaczailyscie.... no a kociak tu tak szaleje ostatnio ze awansowali ja na inny poziom a nikt nie zakumal ![]() ehhh malz mi pod reka przysnal i chrapie a ja tu mialam ochote..... wysciskac go chyba zaraz pogonie go do lazienki i na tym sie skonczy...u nas zalatwiania kredytu ciag dalszy..papieroloia nie konczy sie...a tu jeszcze trzeba czekac 5 tygodni na decyzje a kasa konczy sie momentalnie....... dach nam koncza (tzn konstrukcje) i trzeba zabrac sie za reszte... Aga- nie martw sie napewno znajdziecie fajniejsze mieszkanko ![]() ehhh nie mam sily pisac 1 reka... musze malza pogonic....ale nie tak na zawsze...tylko do lazienki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||||
|
|
|
#1912 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za sesje i egzamin i trzymajcie się tam cieplutko z dzidzią siostrzyczko Ty moja Cytat:
![]() Cytat:
czy oni nie wiedzą, że wizaż pomaga lepiej pracować i myśleć w pracy
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co balanga tak ucichła... ![]() ![]() Gdzie jesteście Kobietki...?? Sama mam wszamać całą paczuchę ...paluszki mam
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny medleuję się w Waszym temacie jako szczęśliwa mężatka od 30.08.2008
Dzisiaj niestety w domu jako słomiana wdowa bo Mężuś u teściów naprawia samochód, nie znoszę takich chwil. W domu jakoś tak ciemno, smutno i ponuro
|
|
|
|
#1915 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a buziakiem .... moze to go zacheci do.... pojscia do lazienki.....Cytat:
![]() dopiero po taki czasie meldunek u nas????????????????
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-05-19 o 21:38 Powód: bo 1 reka literkuje... |
||
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
A no niestety dopiero po takim czasie bo niedawno trafiłam na to forum, wcześniej udzielałam się na innym forum ślubnym i jakoś byłam do niego bardzo przywiązana, ale skoro tu jest taki świetny temat to grzechem by było0 nie zalogować się
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I od razu pragnę zauważyc, ze miałyśmy slub w tym samym dniu.. A moze bys się pochwaliła jakimś zdjeciorkiem? O której miałas ślubik? Cytat:
![]() Ah to maleństwo takie.. 1.90 jak dzidziolek tak sie układa przed Tobą...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-19 o 22:15 |
||
|
|
|
#1918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziołszki
![]() oczywiście nie wszystko się mi zacytowało Monai- fajnie że się pojawiłaś, mam nadzieje że na dłużej i że Twój Ch. Norris się postarał i załatwił większy transfer na wizaż ![]() a z tym chodzeniem po dachu to ładnie tak ochroniarza straszyć ![]() Cytat:
![]() Katarzinko uważaj na siebie, nie przemęczaj się za bardzo a studentów pogoń do nauki niech się wezmą do roboty Paulinko się właśnie zastanawiałam co u Ciebie, bo nie pisałas ostatnio ważne że staranka moga być a reszta też będzie dobrze Cytat:
toż wizaż pomaga w efektywniejszym pracowaniu ![]() Cytat:
Iza a Ty znowu o kapciu? daj paluszka ja mam czekolade chillową jak chcesz
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-19 o 22:42 |
|||
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1920 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co za tupet ![]() a tak na serio to można się przyzwyczaić ja w pracy też nie mam wizazu ![]() i ciooo?? wrócił już?? oddał to co ma oddać?? ![]() no ja jestem z ochotą na hmmmm... może być piwko ![]() Cytat:
![]() brałaś ślub tydzień po mnie ze mnie też słomiana wdowa ![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Coś mnóstwo ostatnio jakiś smutnych wieści 

aż czasami nie wiedziałam gdzie ja teraz czytam
zresztą my tu wszystkie jesteś super - dlatego tu wracam, bo tu pasuję nie 

żartujesz chyba 
dla wszystkich "potrzebujących" no i moc cieplych myśli --->