|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
wedle zyczenia
|
#1953 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej królewny czytam od rańca, a witam w południe Cytat:
tyle, ze teraz od czasu Egiptu przytyłam conajmniej 5 kg no rozbieram sie... ale ja sie wstydam innych ludzi meza nieeCytat:
fotki obowiązkowe ![]() Cytat:
Polac mi za kare i to roz! 2- Na - starcze Cytat:
Cytat:
Po 1- gratuluje A po 2- zazdroszcze ![]() Wiedzialam, ze tak bedzie. A czy zdradzisz mi tajemnice ile i za jaki metraż?? <ciekawosc odnosnie cen??- moze byc na priv jesli tu nie chcesz pisac> Coraz czesciej zaczynam sie zastanawiac jednak nad mieszkaniem Juz sama nie wiem ![]() Nie mniej jednak baaaaaaaaaaardzo czymam kciukaski za kredyta ![]() Cytat:
te ale nie mow, ze z żywymi kruskawkami? ![]() Cytat:
Że tak powiem- korek w ![]() Nadal czekam na frycówkę I kcem sie doczekac ![]() Cytat:
jak sie ma swoje mieszkanko to od razu chce sie sprzatac ![]() nie swojego sie nie chce! rzuć mielońca- byleby nie był z pietruszką abo niee, ja na diecie Monai- dzieki za te słowa koteczku moj jestes prze-kochana i cieszę się, że choć troche mnie rozumiesz... tę moją kobiecą fazę i dziwne urojenia Swoją drogą ja bym połączyła wypowiedz kolesia z podrywu i powiedziala, że jesteś fajna laska I mam taką słabość do Waszych fotek ślubnych, że często do nich wracam... uwielbiam na Cię patrzeć Z resztą Wy chyba wiecie, że jestem z Wami zawsze szczera No lece siku jak zawsze wymęczona po odpowiadaniu na posty Proszę mi tu dużo napisać, żebym miała co czytać jak wrócę
|
|
#1954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Rano pogoda była do Cytat:
i oczywiście trzymam bardzo mocno za kredytCytat:
ad. 2 a spróbowałabyś nie być ![]() ad. 3 ach ta Twoja szczerość do bólu ![]() Miłego dzionka żonki
|
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ad.2 dziękuje
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Kasik jesteś szczera i to w Tobie lubię
Tzn jest jeszcze kilka innych cech ale nie bedę Cie chwalić bo się rozbisurmanisz a tego byśmy nie chciały Muszę Wam powiedzieć że wczoraj po raz pierwszy przyjęłam moją uczennice w odnowionym pokoju i bardzo jej się nasz sufit spodobał (ale chyba mniej te kabelki wystajace ze ściany czekające na zamontowanie lampek) Aguniu powiedz mi, ceny za mieszkania spadły faktycznie czy to tylko taka plotka?? Bo np w Raaciborzu i Kluczborku nie ujrzałam spadku cen-wręcz przeciwnie.
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za radę ![]() strzelę fotę, jak włosięta zafarbuję, a dziś właśnie idę to zrobić |
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
Najważniejsze że Wam udało się tak ładnie i tanio załatwić-zazdroszczę tych mebelków w kuchni
![]() A kiedy idziecie załatwiać ten kredycik??? Oby się ładnie wszystko poukładało. Mieszkanie jak dla mnie ma rozsądną cenę a i metraż nie jest zły-mamy taki sam
|
#1960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- 1- no cheba bym musiała... tam jest się najpiękniejszą na świecie jak Cię arabusy pod niebiosa wychwalają ![]() 2- no ba ![]() 3- no cooooooooo? ![]() Cytat:
Aż miło popatrzać <znaczy się poczytać> ![]() Hmm... no to nie jakoś mega dużo jak na wykonczone Superancko Ja tez moglabym miec takie mieszkanko... ale mój mąż nie kce takiego małego Cale życie mieszkał w bloku i ma dość... Cytat:
![]() A fisuta mnie też mam nadzieję niebawem pokażesz A ja byłam moje kochanieńkie wczoraj z wężem moim na tym basenie Nie chciałam jechać, ale posunął się do szantażu ze na zakupy ze mna dzis nie pojedzie Więc pojechałam i ......................... ... Wam powiem................... .................... żeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee jestem mega dumna z tego mojego gada! Ludzie jaki on jest fajny zwinny i świetnie wykonuje wszystkie ćwiczenia ![]() Po prostu podziwiam tego człowieka bo jest cudny! I w dodatku to mój Wąż prywatny <ogrodowy Widzę jaką mu to radość sprawia- nawet machał do mnie spod wody Zazdroszczę mu odwagi, bo ja mam jakąś blokadę w stosunku do wody i chyba bym się nie odważyła nurkować. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa co do pomarszczonej blondżiny ![]() pomarszczona nie jest, ale zupełnie nie w guście Łukasza- nic specjalnego. Więc spokojna moja rozczapierzona
|
|
#1961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Poza tym dieta nie dieta rzuce w Ciebie mielonym. Mam jeszcze cztery, mąż dwa zeżre jednego ja i Tobie jeden przypadnie (bez pietruszki of course )Kurcze zobaczcie jak się mówi o mieszkaniach to się rzuca takimi kwotami, że szok. Dwieście tysięcy jak to łatwo powiedzieć... a tak na serio to nigdy na żywo (tak namacalnie) takiej kasy nie widziałam. |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję zwinnego Węża ![]() no widzisz, nie potrzebnie tak się złościłaś o blandżinę |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
schnie mi głowa i kotłuje się pranie w pralce - jak oba fakty dobiegną osiągną swój kres to będzie znak że trzeba wziąć póki co na wszelki wypadek ustawiłam długi program na pranie a włosy sa pod ręcznikiem i siedzę na wizażu przechytrzyłam samą siebie... ![]() Ale wczoraj imprezka była tutaj nonono Kotek gratulacje! i szybkiego powrotu do zdrowia Katarzinko trzymam kciuki ![]() paulinaizabela dopinguję Waszym staraniom o dzidzię! Anusia_piekniusia łączę się w bólu bezwizażowej pracy nawet gg nie mam tam.. mało tego.. nawet google! ech... trzeba się rozjerzeć za nową ;p[izka19855;12378802]a jakie włoski masz?? ![]() Od razu życze udanego wieczorku... Nie zapomnij iść do pracy ![]() A no miał się kim pochwalić.. Po dachu latali, no cholerki jedne.... kolorek ten sam niezmiennie prawie... tylko odświeżam co jakiś czas a miły wieczorek dzisiaj będzie mam nadzieję ![]() w pracy chyba już byłam ![]() dziękować dzięować a po dachu latali boo tam są ogrody na dachu do oblatania ;p jak będęmieć fotki to zarzucę ![]() ale zanim tutaj pare linków z netu ze zdjęciami biblioteki w środku i na dachu http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../800px-BUW.jpg http://www.culture.pl/pl/culture/artykuly/fo_buw4_l http://images33.fotosik.pl/419/3ba15cfd2ed26e04med.jpg http://fotoamatorszczyzna.blox.pl/re...hole_buw_1.jpg http://lh4.ggpht.com/_A8JfCxAfF6c/Rs...g/P1010936.JPG http://tripy.pl/photos/0000/7046/Scaled_Imagebbbbb.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...by_mareckr.jpg http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pi...biblioteki.jpg Cytat:
mam nadzieję że dzisiaj słonecznie i ciepło tak jak u mnie.Jak wrażenia już prawie 9 miesięcy po ślubie? Dołączam się do chóru proszącego o zdjęcia |
|
|
|
|
#1964 | |
|
Rozeznanie
|
cd.
mooonik szalona Kobietko z klapkiem a mój Chuck to się tylko stara wykorzystać transfer a potem żyjemy w internetowej próżni, w wspowolnionym świecie do kolejnego 20-go.... ![]() Cytat:
grtualcje ![]() Kinuś ale Ci fajnie z tym spływem zabierz i mnie gosia1007 Ty to ostatnio masz niezłego powera z tym sprzątaniem u mnie to jakoś na pomysłach się kończy nazbyt często kasienka1985 naprawdę, bo wiem że szczerze - jak się ma tak w główce jak to kobiety mają - to trzeba takie rzeczy często im powtarzać bo takie zastrzyki pozytywne na krotki okres czasu starczają niestety zaraz się jakiś chochlik skrada i podjudza w główce ech... a jak im się powie to już nie to samo, a oni dalej tego nie rozumieją że jak im się powie to nie to samo ;] i ileż z tego tytułu konfliktów ja już nie pamiętam o co mi chodziło ;] coś czuję, że mam wiadomość przeładowaną grafiką... dobra lecę się wziąć za siebie i zrobić co mam zrobić miłego dnia
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...to ja jednak zeżrę i zapiję czystą... 2-nawet mi nie mów makabra łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahahahhahahahhahahaahhaha hahhahaahah zmarłam i nie powstanę! nawet powerade nie pomoze
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
a pewnie, że zabiorę, zwłaszcza, że kajaki dwuosobowe są
, zbiórka w sobotę o 8:00 rano
|
|
|
|
#1967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczynki
Agunia bardzo się cieszę że się udało ) i to za bardzo fajną cenę w fajnej okolicy, w krakowie takie mieszkanie to jest min 5tys za metr a to jeszcze często w takim stanie że generalny remont potrzebny więc tym bardziej Ci gratuluje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a bo to taki niezwyczajny dach ja myślałam że taki normalny z blachą no to rozumiem warto się było włamywać bardzo fajnie wygląda ![]() aha i udanego świętowania
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-20 o 15:56 |
|||||
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zwinnego małza to tylko pozazdroscic..........moj boi sie wody i umie plywac tylko zabka ale musi czuc dno pod nogami za to ja moge wyplynac na srodek morza i nie wracac hehe
|
|
#1969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z mebelków w kuchni też się cieszę, trzeba tylko blaty wymienić. A w ogóle to wam pokaże to mieszkanie ![]() http://dom.gratka.pl/tresc/397-28104...16811d7c1292,1 Cytat:
Taki metraż przeżyje, byleby na swoim!Ad. 2 fajnie w końcu czytać takie optymistyczne posty, jednak nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to Ci mogę zdradzić, że w Krakowie, niedaleko wylotówki na Kielce, budują nowy wieżowiec i tam mają być podobno mieszkania za około 4200 za m2
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia super mieszkanko
Jest bardzo przestronne. Doczytałam "wymieniona hydraulika i elektryka" czyli jednym słowem-rewelacja![]() Cieszę się Waszym szczęściem ![]() Ps. Nie chcę zapeszyć ale chyba dostałam się na praktyki w PGG Deco Polska (tych od farb Dekoral) W poniedziałek chyba będę umowę podpisywać-. Po cichu trzymajcie kciuki
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda na zadbane, dodatkowo remontowane niedawno, super! jeszcze raz Wam gratuluje a co do info- dzięki, dobrze wiedzieć, chociaż raczej szukamy po przeciwnej stronie, bo przy Wieliczce ale nigdy nic nie wiadomo ![]() aha no i chciałam jeszcze napisać że szczęście aż kipi z Twoich postów- widać że się cieszysz ![]() Cytat:
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc zoneczki
mieszkoanko obejrzalam baaardzo przyjemne mocno scisniete musze sobie bilety na wrzesien kupic na parapetowe ![]() Cytat:
bede trzymac kciuki zeby u Ciebie bylo wszystko git Cytat:
teraz bedziesz spokojniejsza i piekniejsza - bo zlosc pieknosci szkodzi a Ty juz sie nie bedziesz zloscic prawdaz???to super - musisz byc dumna ze swojego przywatnego nurka i zakupki beda monai ![]() a ta biblioteka - ladnie tam i na pewno piekny widok z dachu wiec nie dziwie sie ze nie chcieliscie zejsc
|
||
|
|
|
#1973 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam cieplutko pociągając moim ciągle zakatarzonym czerwonym noskiem
![]() Cytat:
Cytat:
tak się przyzwyczaiłam że zawsze rano do was zaglądam ... No ale jakos muszę z tym żyć ![]() Cytat:
szkoda że tak późno ![]() Cytat:
![]() Gratuluję mieszkanka Będę za kredyt Cytat:
![]() A ta biblioteka robi wrażenie izazusia - tak po cichu
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-20 o 18:09 Powód: żeby było ciszej ;) |
|||||
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
izus
a co tu taki spokoj??? ogladamy dzisiaj YCD??
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
A parapetówa nie jest biletowana, więc jak wszystko dobrze pójdzie jesteście wszystkie zaproszone ![]() Izuś tak po cichutku trzymam
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś ten wizaż dziś szwankuje
I to akurat wtedy kiedy ja mam czas posiedzieć... A nk też coś nie za bardzo hula, wszystko przeciwko mnie ![]() teraz zauważyłam - 2000 mój post ![]() Dziewczyny - stawiam :pije my:
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-20 o 21:10 Powód: Powód do imprezy się znalazł ;) |
|
|
|
#1977 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z wieczora
Cytat:
Cytat:
ad. 2 gratuluję zdolnego węża ad. 3 gdzie tam jakaś pomarszczona blondżina ma się z Tobą równać ![]() Cytat:
ad. 2 inwestycja na lata, żeby nie powiedzieć do końca życia Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia ja już nawet pociąg sprawdziłam
Więc nie powtarzaj dwa razy ![]() Macie pozdrowionka wszystkie od Sofferki.Tak sobie myślę-zbierzmy się wszystkie i grupowo poślijmy pozytywne fluidy w kierunku Sofki i Lilstar. Ja wierzę że ludzkie myśli potrafią zdziałać cuda zatem nie pozostaje nic innego jak skumulować naszą energię i przetransmitować ją w okolice Rybnika i Nysy
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz ![]() fajny hip hop YCD
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje myśli są z dziewczynami cały czas. Mam nadzieję, że wszystko im się poukłada
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

meza niee

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ach ta Twoja szczerość do bólu 

póki co na wszelki wypadek ustawiłam długi program na pranie a włosy sa pod ręcznikiem
ech... trzeba się rozjerzeć za nową ;p

:pije my: