|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
u mnie slonce pokazuje sie i znika i tak od rana mialamisc na zakupy ale widze ze z daleka chmury nadciagaja wiec nie ruszam sie bo dzisiaj nie mam zamiaru dac sie zlac
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co szykujesz fajnego ? na urodziny juz ? czy obiad poprostu...krokiety... pierogi.... |
|
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() coz teraz juz tylko zdac sie musze na mascie wygrzewajace na noc i syropki i wit.C a zrobilam pierozki z kapusta i grzybami na obiad,bo farsz mialam jeszcze z wczorajszych krokietow,ktore tez jeszcze mam ![]() Madziulka zapraszam jesli masz chec of course ![]() kurcze i znowu leje i tak juz bedzie lac,pogoda w miare byla do 14 godz i cale szczescie,ze meza wyslalam z Natankiem to dzis godzinke byl a i nawet ciepelko bylo i sloneczko czasami a wam jak mija dzionek??
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
niedlugo jade po polski i codziennie mi przybywaja zamowienia na ciuszki dla maluszkow a ze tu sa tansze i fajniejsze to przywoze i jak na razie to cala walizke bede miala w ciuszkach
nie wiem czy moje ciuchy wejda
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,oddadza ci za te zamowionka???
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
tak oddadza za te co mialam kupic
i od siebie tez na prezenty kupilam dla tego malego co pilnowalam jedna kolezanka urodzila miesiac temu to jakis prezent trzeba kupic bo jeszcze nie widzialam malej a druga ma termin na czerwca a ze bede w pl to cos by sie zdalo dac w prezencie ![]() a tu tanie sa takie male ciuszki moj TZ sie smieje ze bede miala spory nadbagaz
|
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie wrocilam do domku padam na twarz ![]() Cytat:
krokiety... pierogi.... ja ie przymierzam do krokietow w piatek lub sobote padam
|
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
wiec troszkę szkoda czasu na Od rana była z juniorem w centrum, pochodziliśmy po sklepach oczywiście nie obyło się bez kupienia kolejnych ciuszków małemu, haha już sama nie wiem po co tyle tego ale przecież są taaaakie ładne Powiem Wam, ze jak tak patrzę na kolekcje ubranek dla dziewczynek to tak marzę o córci i aż serce boli że conajmniej najblizsze 5 lat musze zapomnieć o kolejnym dziecku. emalia30- tak Kochana uspokoiłaś mnie bardzo, dziękuję Ci Nie martw się wszytsko będzie z Natankiem dobrze!!!!! nasz skarbek miał chorowitą bardzooo jesień zeszłego roku, przed swoim roczkiem jak na złość 3 dni też chorował a w dniu urodzinek jak ręką odjął, jakby wiedział że będą goscie, zabawy i prezenty. Wprawdzie o 19 poszedł spać a goście świętowali już bez niego, ale było super. Podawaj Natankowi syroperk zapobiegawczo i smaruj a może uda się uniknac paskudnej choroby!!! Ale się czwartek szykuje moje urodzinki, Natanka roczek i mojego Kubusia 1,5 roczku ![]() ![]() ![]() Mmmmm krokiety
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam ,ze cos kombinujesz Piekna.
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
hello kobitki
jak tam wieczorek mija? Aniu nie padaj nam tam ! Ania mama Buddy oby sie sprawdzilo to co piszesz a co do uroczystosci to faktycznie posypia sie i bedzie powod do picia %%% hihi,by nikt nie powiedzial,ze znow sie rozpijamy nie ![]() nie mozna rozpic kogos,kto juz sie rozpil :P ![]() wlasnie wcinam ciacho,pieklam dzis ciasto winogronowe ![]() czestujcie sie ,duuuuza blache mam :P
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ciasto?? juz Juz sie nie moge doczekac piatku.. Ostatnio wogole zyje od piatku do piatku |
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Bileciki zakupione Własnie za to pije
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym razem to napraaaaawde bedzie porzadna impreza i wyjatkowo tanio te bilety...![]() tequila sunrise
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
hejka laski
u mnie ostatnio duzo sie dzieje i nie zabardzo mam czas wizazowac ![]() wpadlam sie przywitac i mam nadzieje ze jutro moze nadrobie te 3dni ![]() milego wieczorku
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadrabiaj, nadrabiaj...
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej laski...
Wczoraj wieczorem wpadli do nas znajomi (5 osób) na kolacje ![]() Zrobila sie mała bibka... było winko ![]() ![]() ()duzo winka:czerwone,biale, różowe)(skonczylismy o 1:30, zanim posprzatalam to było po 2) poszlam spac o 3 a 4 Alan sie obudzil na jedzonko ![]() No i tak ogólnie to taka przydupiona dzisiaj jestem... Nic nie robilam... leze na kanapie i sie lenie ![]() wegetacja.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez za swoich czasów to non stop impra... Zaczynałam w czwartek a konczyłam w srode ![]() Fajnie było.... Jak sie ma dzidziusia to zycie sie zmienia... w sumie to nie brakuje mi imprez bo sie wyszumialam za młodu (i to sporo) .. no ale fajnie tak sobie powspominac jak to sie balowało.... ![]() teraz to domówki trza robic.... ok .. ide chyba spac .. dobranoc.. |
|||
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz.. ja mam male dziecko w domu. ma 27 lat i jest duzym chlopcem. Mialam okres siedzenia w domu. Dzien w dzien/ Praca-dom-praca-dom. I nic poza tym. I widze jak zle to wplywa, nie tylko na mnie.. wiec.. czas znowu zaczac szumienie.. czasem mi sie nie chce wyjsc.. albo cos zrobic.. ale juz po.. jest to niesamowite uczucie zadowolenia z siebie. I nie mowie tylko o imprezach ![]() poza tym takie mlode nie jestesmy ![]() Dobjanocccc(jak to mowi moja Julka )
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
Hallloooo???? Co tutaj tak pusto??? Czyżby i u Was słonko za oknem???
U nas pięknie świeci od samego rana A ja mam mega news!!!!----> Idę na prawo jazdy . W weekend zaczynam jazdy z tZ, za miesiąc podchodze do egzaminu teoretycznego, po nim czekają mnie jazdy i egzamin praktyczny ale czad Kobiety co ja ze sobą zrobiłam przez zimę???? Już byłam bliska 65kg <sprzed ciąży> a teraz jest 78!!!!!!! Masakra!!!! Całe lato ruszam na siłkę, basen i saunę oby pomogło!!!!! Znacie jakieśą diety cud???? Miłego dzionka Kochane Wam życzę!!!! |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie slońce ? Gdzie ? ![]() U mnie pada, słonca to ja dawno nie widziałam Idz, idz na to prawko, ja takze zamierzam. Wiec powodzonka ![]() Znam diete cud, o ile tak ja mozna nazwac. Mam znajomą, która kiedys wazyła prawie 100kg ![]() . Przeszła na diete wysokobialkową na 3m-ce. Ale wiesz co, poczytaj na necie, bo jak ja znowu cos napisze i jakis moderator sie przyczepi (again) ,ze znowu jakąs niezdrową diete propaguje to znowu ostrzeżenie poleci. I gdzie tu wolnosc słowaAny way... po 3 m-cach zrobiła sie jak patyk! Teraz uwaza na to co je, zmienila złe nawyki i jest naprawde szczuplutka Do tego musiala ćwiczyc w domku 1,5 godz. dziennie, bo skóra zaczeła jej zwisac przy takim nagłym spadku wagi. Ale to jesli szybko chcesz sie pozbyc utraty kg. Troche to drastyczne, ale owszem, skuteczne.Ja dzis znowu przelece sie
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-05-20 o 18:39 Powód: błedy robie niesamowite ... jak jakis ułom ;p |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
helo
u mnie o dziwo sloneczko od rana ![]() i na zakupy trzeba sie wybrac (tym razem spozywcze )
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musialam przerwac bo karmie piersia i zle sie czulam... Za bardzo mnie oslabiła... Ogólnie to jesz w niej 6 posiłków dziennie z listy... Przez to żołądek jest w ciaglej pracy .. Kalorie ktore zjadasz zostana spalane a później spalany jest tłuszczyk... Nie jest źle... Ja ja zaczne na nowo jak juz skoncze karmic Dajcie troche słonca... u mnie własnie sie rozpadało
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello kobitki
Jakos ostatnio wogole nie siadam do kompa sama nie wiem dlaczego ![]() Dzis wolne i musze sie wziasc za jakies sprzatanko...Jeszcze tylko 2 dni w pracy i lece do Pl ale to zlecialo nawet nie wiem kiedy![]() Po za tym u mnie nic sie nie dzieje ..kazdy dzien taki sam...zwariowac idzie.Wczoraj po pracy wskoczylam do wanny i chcialam poczytac sobie was wiec wzielam ze soba iphona ....a on nawet nie wiem jak wpadl mi do wanny ... i od tego czasu wariuje mi ...o dziwo jeszcze dziala i mam nadzieje ze nie siadzie mi calkiem mimo iz go nigdy nie lubilam ...milego popoludnia ![]() pzdr!!!
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
oglaszam dzis uroczyscie i publicznie ze... wroce z pracy.. zrobie co trzeba zrobic i poloze sie spac PRZED 11..(nie o 1 jak codziennie.. i dotrzymam slowa.. bo zwlekanie sie z lozka dzis bylo czysta meczarnia ![]() gdybym sie przypadkiem pojawila na wizazu.. prosze mnie wygonic ![]() dziekuje za uwage:P |
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez od jakiegos czasu planuje klasc sie spac wczesniej ale jakos mi nie wychodzi jak narazie....
|
#4525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
))) treraz bedzie juz tylko lepiej.Cytat:
uffffff wrocilam padam na nos
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czytalam dzisiaj inne forum i sie zalamalam co tam wypisuja
ogolnie duzo tam jest tematow typu "pomozcie jestem w ciazy chce usunac " albo "czy ktos wie jak usunac dziecko w pierwszym miesiacu "jak to czytalam to myslalam ze mnie krew zaleje ludzka glupota nie zna granic jednak |
|
|
|
#4527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym tak chciała Cytat:
Yyyyyyy.....jasne Madziu, jasne....a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ...taaaaaaa Cytat:
|
|
#4528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz sie nie moge doczekac..a wlasnie ze poloze sie dzis wczesniej. Zjem malze, na uspokojenie nawet nie wejde na wizaz* *to bylo pytanie... Cytat:
hmm.. ja bym chyba poprostu nie czytala takich bzdur. Cytat:
Cytat:
a zobaczysz moja kochana 22, w juz pijane w najlepsze a madzia.. ![]() Jak bylo w Dublinie ..? I co Ty Aniu porabialas..? Egzaminy mialas..? opowiadaj!! (trzymalam kciuki )---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- mykam do domku.. nie ma zostawiania po godzinach...
|
||||
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
yyyyy a kto to jest?
Cytat:
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wlasnie nadgodziny nabijam??
wychodze! ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

? na urodziny juz
? czy obiad poprostu...

..?