|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
taką samą serię badań przeprowadza ginekolog , jeśli sie ma możliwość to z NFZ i to nas nic nie kosztuje a jak coś trzeba zapłacić to nie aż 1500zł ( koszt leczenia naprotechnologią)
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja dziś lenia mam eh nic mi się nie chce jeszcze z koleżanką się umówiłam na kawe,a tak mi się iść nie chce eh... to ten bromek tak mnie osłabia,niby objawów nie ma,ale jestem jakas zmęczona...
|
#3993 |
|
BAN stały
|
czesc kobitki
co tam w was slychac musze sie pochwalic ze moje dzidzi zaczyna szalec ....dzisiaj tez sie ruszalo
|
|
|
|
#3994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() byłam w skarbówce , teraz jadę do księgowej i na kawe z przyjacióką jeżeli czujesz się zmeczona to odpoczywaj , bo gdybyś miała mieć takie rewolucje co w zeszłym tygodniu to lepiej sama po mieście nie chodz Cytat:
kiedy ja to poczuję
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ide najpierw obiadek zrobić
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dziś mam lenia totalnego... Nawet pisać mi się nie chce
W pracy jakieś wyjątkowe nudy, już nie mogę się doczekać 16... A jak się co chwilę patrzy na zegarek to czas jeszcze wolniej płynie ![]() Miłego popołudnia Dziewczynki!!! |
|
|
|
#3997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PATKA mialam tylko torbiela usuwanegoi nic wiecej nie wiem zeby mi cos wiecej usuneli A wczoraj przez tego dola wyzylam sie na wsztskich z Tż sie poklucilam powiedzielismy sbie troche za duzo slow ale mimo to rano wstalam zrobilam sniadanko dal mi buziaka jak zawsze i poszedl przed chwila dzwonil...moze juz nie jest zly na mnie![]() Byla u mnie w pracy moja babcia kochana tak mnie na duchu potrzymuje z tym dzidziusiem tylko ona wie ze sie staramy zawsze mi cos milego powie ze czlowiekowi lepiej na duszy sie robi...poszlam na solarium wskoczylam potem do pelnej wanny z wilka piana troche ralaxu nie zaszkodzilo ale tez nie pomoglo jakos mam taki dziwny chumor raz jestem wesola a zaraz wrzeszcze na wszytskich a temp dalej mi sie utrzymuje na 36,8????
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#3999 |
|
BAN stały
|
ale jestem zla....zona mojego ojca (jego 2 zona) tak mnie dobija psychicznie ze normalnie nie wiem co mam myslec...ile razy do nich nie pojade to mowi ze po ciazy bede gruba i ze nie zrzuce tego i wogole ze mi dupa sie rozrosnie i nic nie pozostanie z mojej dosc ladniej figury,,,,dodam ze mam 163 cm wzortu a waze teraz w 4 tym miesiacy ciazy jakies niecale 52 kg....
a ta zolza mnie w........................ .....wia......wiem o tym ze napewno cos tam przytyje bo jest to rzecza normalna ale bez przesady nie jem na okraglo a ta jakby tak na zlosc chciala....a sama na brzucha nie jak w 9 miesiscu ciazy tuz przed porodem ale jakby byla w 9 miesiacy ciazy z piecioraczkami.... nic koncze bo ide do pracy....trzymajcie sie moje kochane __________________ |
|
|
|
#4000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wez w ogole ja olej totalnie albo dogadaj jej cos i sie zamknie damy sobie jeszcze troszke czasu kobietki powiedzcie mi jak wyglada Wasz płodny śluz w czasie owulki?bo wiece co-wszedzie czytalam ze rozciagliwy i przezroczysty a ja mam zawsze rozciagliwy i mleczny-czy któraś z Was tez tak ma??Nio ja zaraz mykam do domku do TŻ-troszke się pokóociliśmy wczoraj ale mysle że dziś juz bedzie dobrze Milego popoludnia kochane-zajrze do Was jeszcze
|
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
jaka tu kochane cisza
co to się stało smutne jesteście czy co? Zapraszam na koktajl truskawkowy na dobry nastrój Chciałam Wam kochane życzyć owocnych staranek i w tym celu przesyłam od mojej grudniowej kruszynki Ja idę jutro do lekarza oglądać fasoleczkę już będzie większa niż ostatnio
|
#4002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Zadomowienie
|
miracle witaj i powodzenia w dalszych próbach i nie poddawajcie sie.
zuza to super, pewnie fajne uczucie czuc swojego bobasa. roza jesli chodzi o moj sluz to tez jest bardziej biały (moze mleczny) niz przezroczysty w dni plodne. mam nadzieje ze sie pogodzicie i bedzie super nocka. ale sie zmeczyłam, kosiłam trawe i teraz czekam na meza bo jeszcze z pracy nie wrócił, ale chyba jeszcze pojde potem pokosic bo nas calkiem zarosnie. |
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
u mnie siedze w pracy ruch sredni to sobie wizazuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
malutko wazysz ja nie jestem w ciazy i waze duuuuzo wiecej ![]() na pewno po porodzie szybko wrocisz do formy i wtedy pokazesz jej ze nie ma racji |
||
|
|
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
cisza na forum co oznacza że Dziewczynki działacie, tak trzymać
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed chwila wrocilam do domku i ogladam YCD
![]() a dzialac bedziemy pozniej milego wieczorku
|
|
|
|
#4007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja podczas owu mam rozscigliwy przezroczysty ,tak coś jak białko kurzego jaja ![]() Cytat:
ooo jak fajnie fasoleczke zobaczysz
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
byłam dziś na beta hcg i wynik bedzie za tydzien w piątek! Strasznie długo. W poniedziałek mam wizyte u ginki ale nie wiem, czy ona bedzie w stanie powiedziec mi cos konkretnego...
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobre i to ja mykam spać już miłej nocki życzę
|
|
#4010 |
|
BAN stały
|
dziekuje wam kochane za mile slowa
|
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
Czyżbym byla dzis pierwsza???
ja mialam wczoraj milusią nocke-ehhh Ok zabieram sie do pracy-milego dzioneczka i kciuki dla oczekujacycj na @!!!Buziaki
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj na wieczór miałam kłopoty z wizazem, ciagle mnie wywalało , wkurzyłam się i poszłam spać
dziś mam 33dc tempka jeszcze nie spadła iiii zle zrobiłam bo narobiłam sobie nadzieji że może cos z tego będzie. brzuszek boli jak na @ a dziś rano miałam silne kłucia macicy(jakby ktoś igłą mnie dzgał) a piersi bolą niesamowicie... no i wiem że jutro temp. spadnie a ja znowu się załamię, co za życie- wieczne czekanie ![]() idę zrobić śniadanko a pózniej muszę jechać do urzedu celnego do Czestochowy , dalszy ciąg papierkowej roboty (jak nie samochody to papiery) chciałam jeszcze trawę pokosić , ale nie wiem czy dam radę miłego dnia kochane
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki...
Wczoraj byłam cały dzień w pracy i zauważyłam, że mam plamienie brążowe, które wieczorem się nasiliło, zadzwoniłam do gina, kazał mi przyjechać dzisiaj do swojego gabinetu, ale jak przyjechałam do domu to już leciała krew... Zadzwoniłam jeszcze raz do gina i on akurat miał dużur w szpitalu, kazał mi natychmiast przyjechać, zrobił usg i na szczęście jest moja fasolka ma 6 mm, krwawienie ustało, mam tylko brązowe plamienia. Od razu zwolnienie lekarskie i bezwzględny nakaz leżenia. Biorę te leki co brałam i mi pozostaje tylko leżeć i się modlić.Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki, módlcie się za mnie, bo ja jak wczoraj zobaczyłam tą krew to ryczałam strasznie... i mój mąż też... Każde wsparcie jest mi potrzebne... przepraszam dziewczyny, ze tak z samego rana... ale mozecie sobie wyobrazić jak się czuję...
|
|
#4014 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
Od 8 b były ploteczki Róża Ty miałaś milusią nockę, a ja poranek Luuubię takie pobudki ![]() ![]() ![]() Cytat:
żeby nie przylazła.....Cytat:
![]() ![]() :przytu l:
Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-05-21 o 09:36 |
|||
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Zuza żoną swojego ojca się nie przejmuj. Radziłabym w ogóle nie zwracać uwagi na zaczepki to może da spokój Jak już teraz czujesz ruchy malucha to coś mi się wydaje że da Ci popalić do rozwiązania ![]() Patka aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam twojego posta .Trzymam kciuki kochana za ciebie i modlę się żeby wszystko było dobrze. Głowa do góry Ja dzisiaj jakaś taka bez humoru jestem nie mam ochoty kompletnie na nic tu w pracy trzeba siedzieć. Może jakieś zakupy po południu polepszą mi nastrój
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png Edytowane przez strompka Czas edycji: 2009-05-21 o 09:47 |
|
|
|
#4016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana wszystko będzie dobrze,zobaczysz,słuchaj tylko lekarza i NIE DENERWUJ się bo to nie pomaga Odpoczywaj i myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze przesyłam ci od mojej fasoleczki która też broiła od samego początku a już jest wszystko dobrze
|
|
#4017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ula, a może temperatura nie spadnie ...czego życzę Ci z całego serca Zuzanna, przepraszam za ostre słowa, ale ta kobieta ma nie po kolei w głowie. Po pierwsze ja ważę jakieś 10 kg więcej od ciebie ...i to bez ciąży ...Ty to chudzinka jesteś. Po drugie nienormalne byłoby, gdybyś w ciąży nie przybrała na wadze. Jesteś drobniutką osóbką i pewnie szybko wrócisz do siebie i po trzecie nawet jakby zostało trochę więcej, to co ją to obchodzi Dziewczynki, znacie może kogoś z PCO, komu udało się zajść w ciążę? Wiecie jak długo musiały czekać od momentu leczenia??? Słyszałam, że przy PCO znacznie spada płodność już po 25 roku życia ...a ja mam 27 ...i coraz więcej obaw
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie wszystko o.k mocno wierzę i 3mam mocno i będę pamiętać o Was w modlitwie ![]() Dziewczynki, znacie może kogoś z PCO, komu udało się zajść w ciążę? Wiecie jak długo musiały czekać od momentu leczenia??? Słyszałam, że przy PCO znacznie spada płodność już po 25 roku życia ...a ja mam 27 ...i coraz więcej obawJa mam zdiagnozowane PCOS i leczę się już kilkanaście lat a od 1.5 roku usiłuję zajść w ciąże na razie bezskutecznie ale znam dziewczynę która leżała ze mną w szpitalu i czekała na laporoskopie tak jak ja i ona już w drugim cyklu po laporo.zaszła w ciąże bez żadnych leków gdyby nie zaszła do 3 cyklu po laporo.miała brać closty.i jakies leki na wspomaganie,ale nie musiała bo jej się udało!!! Cherubinka a czemu Cie nie ma na liście??? Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-05-21 o 10:54 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
PatkaM84 -
Będzie dobrze, musi być bo my wszystkie tu w to wierzymy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

a na pewno jest mniej inwazyjne. No ale jak mówiłam...temat rzeka a ja nie od uświadamiania jestem 

kiedy ja to poczuję

A wczoraj przez tego dola wyzylam sie na wsztskich z Tż sie poklucilam powiedzielismy sbie troche za duzo slow ale mimo to rano wstalam zrobilam sniadanko dal mi buziaka jak zawsze i poszedl przed chwila dzwonil...moze juz nie jest zly na mnie
co to się stało smutne jesteście czy co? 
siedze w pracy

...Ty to chudzinka jesteś. Po drugie nienormalne byłoby, gdybyś w ciąży nie przybrała na wadze. Jesteś drobniutką osóbką i pewnie szybko wrócisz do siebie i po trzecie nawet jakby zostało trochę więcej, to co ją to obchodzi