Bydgoskie Panny Młode - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 15:25   #751
judith8
Rozeznanie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez **pysiulka** Pokaż wiadomość
judith myslisz ze potrzebna w ogole ta halka?
no rozmawialam z kolezanka i mowi ze bez halki sie zle uklada, to ta sukienka http://www.biancaneve.com.pl/Kolekcj...slubna-603.htm

Cytat:
Napisane przez olcia100 Pokaż wiadomość
Co do dowozu poza Bydgoszcz to nie wiem, ale sądzę że tak, ale za dopłatą.
Jesli chodzi o torty to mają wiele innych opcji u siebie w cukierni, ale pan zaznaczył mi, że zrobi wszystko i nawet zachęca do kreatywności, aby tort był idealnie dla Ciebie dopasowany.
Nie zdecydowałam się na Sowę, gdyż znalazłam gusto decoris i Pan swoim podejściem mnie absolutnie przekonał - i tylko dla tego. Poza tym to jest uczeń Sowy i wierzcie mi - złego słowa na niego nie powiedział, wręcz przeciwnie. Najlepiej zobacz, popytaj przelicz i zadecyduj sama
dziekuje

dzieki za opinie odnosnei halki, przekaza kolezance

a ja nadal nie mam fryzjera....
Stary 2009-05-17, 15:36   #752
karolca
Zakorzenienie

judith, a ona nie ma już wszytej halki?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 16:18   #753
judith8
Rozeznanie

podobno nie, cene za suknie to chyba 3200 i dodatkowo 200 za halke
Stary 2009-05-17, 18:55   #754
olcia100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adu84 Pokaż wiadomość
a jaką sukienkę? bo ja też wypożyczam tam
Ja mam z kolekcji st patrick 2009 model palma.
W załączniku jest moja sukienka
Właśnie w tym tygodniu wybieram się na przymiarkę z butami, które na szczęście udało mi się kupić w zeszłym tygodniu po baaaaaardzo długich poszukiwaniach
A jaką Ty masz sukienkę?

Czytałam sporo złych opinii o tym salonie, ale ja po wizycie byłam bardzo zadowolona. I trzeba przyznać, że sukienki mają cudne. Fakt drogie, ale warte ceny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg palma1.jpg (59,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg palma2.jpg (45,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg palma3.jpg (41,1 KB, 24 załadowań)
olcia100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 19:29   #755
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie w tym tygodniu wybieram się na przymiarkę z butami, które na szczęście udało mi się kupić w zeszłym tygodniu po baaaaaardzo długich poszukiwaniach
A jaką Ty masz sukienkę?

Czytałam sporo złych opinii o tym salonie, ale ja po wizycie byłam bardzo zadowolona. I trzeba przyznać, że sukienki mają cudne. Fakt drogie, ale warte ceny.
śliczna
ja mam white one 152
też się naczytałam i nie bardzo mogłam zrozumieć... fakt - umówiłam się wcześniej na przymierzanie... z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona... sympatycznie i pomocnie... teraz muszę się umówić na przymiarkę z dodatkami

ja jestem po rozwożeniu zaproszeń... do dziadka wypadało osobiście, a że pół rodziny mieszka w tej samej miejscowości to rozwieźliśmy też resztę... ale szybko i konkretnie, bo po pierwszej kawie myślałam, że na zawał zejdę, taki killer
w pon jeszcze kilka po Bydzi - chrzestni i babcia... no i czekamy na odzew... prawdę mówiąc nie obraziłabym się z powodu kilku odmów - bo sala na 120 osób, a lista trochę dłuższa... niestety wszyscy są bardzo chętni

Edytowane przez adu84
Czas edycji: 2009-05-17 o 19:33
adu84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 20:18   #756
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
A jaką Ty masz sukienkę?

Piękna jest

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adu84 Pokaż wiadomość
śliczna
ja mam white one 152
też się naczytałam i nie bardzo mogłam zrozumieć... fakt - umówiłam się wcześniej na przymierzanie... z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona... sympatycznie i pomocnie... teraz muszę się umówić na przymiarkę z dodatkami

ja jestem po rozwożeniu zaproszeń... do dziadka wypadało osobiście, a że pół rodziny mieszka w tej samej miejscowości to rozwieźliśmy też resztę... ale szybko i konkretnie, bo po pierwszej kawie myślałam, że na zawał zejdę, taki killer
w pon jeszcze kilka po Bydzi - chrzestni i babcia... no i czekamy na odzew... prawdę mówiąc nie obraziłabym się z powodu kilku odmów - bo sala na 120 osób, a lista trochę dłuższa... niestety wszyscy są bardzo chętni
Ja w Romantice przymierzałam kilka (ostatecznie wybrałam z Agness), ale też bardzo miło wspominam obsługę, panie były naprawdę pomocne.
Stary 2009-05-17, 20:29   #757
karolca
Zakorzenienie

a ja z tego salonu nie byłam zadowolona. Wszystkie dostępne panie w salonie zajęły się obsługiwaniem jednej panny. A ja mogłam brać co chcę i wyjść. Nikt nawet nie widział, że weszłam

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-05-17, 23:56   #758
**pysiulka**
Raczkowanie

kzabeczko czy makijazystka z ktorej nie jestes zadowolona jest z bydgoszczy?czy moglabys zdradzic namiar jakis na nia,czy jej imie czy cos?moze byc na priv.umowilam sie na makijaz wczoraj-wzielam namiar z neta i mam nadzieje,ze to nie ta sama...podobal mi sie make up agi tylko nie pamietam kto ja malowal...
dziewczyny moja kiecka jest juz w salonie madonna,przymiarke mam dopiero tydz przed slubem, ale ze lece do pl w przyszlym tyg, to stwierdzilam ze umowie sie zeby teraz ja juz przymierzyc, i wtedy ten tydz przed druga przymiarka.Tak jakos martwie sie czy wszystko bedzie ok i chcialam teraz tez przymierzyc zeby spac spokojniejale dzwonilam tam i pani z madonny powiedziala ze wystarczy jedna przymiarka tydz przed slubem a teraz jest niepotrzebna.co o tym sadzicie?

Edytowane przez **pysiulka**
Czas edycji: 2009-05-18 o 00:02
**pysiulka** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 07:20   #759
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
a ja z tego salonu nie byłam zadowolona. Wszystkie dostępne panie w salonie zajęły się obsługiwaniem jednej panny. A ja mogłam brać co chcę i wyjść. Nikt nawet nie widział, że weszłam
no ale jak Ty jesteś tą panną, którą się zajmują to fajnie jest
Stary 2009-05-18, 07:58   #760
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
kzabeczko czy makijazystka z ktorej nie jestes zadowolona jest z bydgoszczy?czy moglabys zdradzic namiar jakis na nia,czy jej imie czy cos?moze byc na priv.umowilam sie na makijaz wczoraj-wzielam namiar z neta i mam nadzieje,ze to nie ta sama...podobal mi sie make up agi tylko nie pamietam kto ja malowal...
dziewczyny moja kiecka jest juz w salonie madonna,przymiarke mam dopiero tydz przed slubem, ale ze lece do pl w przyszlym tyg, to stwierdzilam ze umowie sie zeby teraz ja juz przymierzyc, i wtedy ten tydz przed druga przymiarka.Tak jakos martwie sie czy wszystko bedzie ok i chcialam teraz tez przymierzyc zeby spac spokojniejale dzwonilam tam i pani z madonny powiedziala ze wystarczy jedna przymiarka tydz przed slubem a teraz jest niepotrzebna.co o tym sadzicie?
Ja myślę, że dwie powinnaś zrobić. Zawsze po tej pierwszej może jeszcze być coś do zrobienia, a tydzień przed to już do domu możesz ją zabrać, żeby spać spokojnie
Stary 2009-05-18, 08:50   #761
judith8
Rozeznanie

Cytat:
ja w madonnie w poznaniu mam pierwsza miesiac przed a druga dwa albo tydzien przed

swoja droga mam superkonsultantke bo opowiadala mi ze dziewczyna ktora kupila te sama suknie byla juz i u niej z 5 razy bo bielizne dobierala i nie bylo problemu, ale bylam swiadkiem jak inna pani powiedziala pannie mlodej ze nie ma koniecznosci ze miesiac przed wystarczy jak bedzie przymiarka i ze zdazy wszystko kupic itd. wydaje mi sie ze to kwestia osoby na jaka trafisz, mam wrazenie ze jak juz kupilas i chcesz przyjsc na przymiarke to dla niektorych konsultantek to troche strata czasu bo w tym czasie moglyby sie spotkac z potencjalna klientka, przynajmniej ja mialam takie odczucie jak slyszalam rozmowe tamtej konsultantki z inna panna mloda

ale reasumujac tak czy siak jedna przymiarka to moim zdaniem za malo
Stary 2009-05-18, 14:09   #762
**pysiulka**
Raczkowanie

dzieki laski,a wiec upre sie ze chce dwie i koniec.
kzabeczko- to tak jak myslalam,umowilam sie do tej wlasnie pani,ona doradzila mi przez tel ze maja takze fryzjerke tam.powiedz mi czy umieszczalas tu zdjatko probnego make-up bo nie pamietam?z czego bylas niezadowolona najbardziej?z kolorkow, trwalosci makijazu czy moze ogolnie nie przypadla ci do gustu?kurcze chyba zadzwonie i odwolam...
hmm...to kogo jeszcze polecacie dziewczyny...na kogo ty sie zdecydujesz kzabeczko?a czy angelika to jest ta dziewczyna,ktora maluje zamiast tej pani,ktora jest w ciazy?

Czas edycji: 2009-05-18 o 14:21
Stary 2009-05-18, 14:41   #763
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
dzieki laski,a wiec upre sie ze chce dwie i koniec.
kzabeczko- to tak jak myslalam,umowilam sie do tej wlasnie pani,ona doradzila mi przez tel ze maja takze fryzjerke tam.powiedz mi czy umieszczalas tu zdjatko probnego make-up bo nie pamietam?z czego bylas niezadowolona najbardziej?z kolorkow, trwalosci makijazu czy moze ogolnie nie przypadla ci do gustu?kurcze chyba zadzwonie i odwolam...
hmm...to kogo jeszcze polecacie dziewczyny...na kogo ty sie zdecydujesz kzabeczko?a czy angelika to jest ta dziewczyna,ktora maluje zamiast tej pani,ktora jest w ciazy?
Słuchaj, możesz spróbować, może akurat Tobie będzie pasowało i może ja po prostu miałam pecha . Mi źle dobrała kolor (sama nie wiedziałam jak będzie ok i chciałam zdać się na nią), co do podkładów to zanim dotarłam do domu widać było już zmarszczki (tak jakby z tych rowków mi się wszystko pokruszyło), nawet TZ jak mnie zobaczył to zapytał czemu mi zmarszczki tak zaznaczyła.
Moje pierwsze wrażenie było pozytywne, ale jednak do ślubu się on nie nadawał. Zresztą załączam wątek, który pomógł podjąć mi decyzję:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335314

Fakt, zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale te komentarze mówią dla mnie same za siebie. Idę teraz do Moniki Madej. Próbny będę miała 26.05 - dam znać jak było.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Co do Pani Angeliki to nie wiem czy to jest na zastępstwo, ale wiem, że naprawdę świetnie maluje i warto do niej się zapisać. Zobacz, może ma akurat tego dnia wolny termin. W dzień ślubu dojedzie do Ciebie do domu.
Stary 2009-05-18, 21:16   #764
**pysiulka**
Raczkowanie

kzabeczko przejrzalam caly ten watek i obejrzalam jeszcze raz twoje fotki i poczatkowo wydal mi sie dosc fajny,troche ekstrawagancki ale...zobaczylam fotke bez makijazu i w prostych wlosach i OMG!!!ty podobasz mi sie lepiej bez make upu, co znaczy ze ten rozowy jest do kitu
wiesz moze jakich kosmetykow uzywala ta wizazystka?jakiego podkladu?czy uzywala bazy lub jakichs utrwalaczy?nie ma nic gorszego niz zbieranie sie w zmarszczkach,odwoluje wizyte u tej pani...
Stary 2009-05-18, 21:48   #765
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
kzabeczko przejrzalam caly ten watek i obejrzalam jeszcze raz twoje fotki i poczatkowo wydal mi sie dosc fajny,troche ekstrawagancki ale...zobaczylam fotke bez makijazu i w prostych wlosach i OMG!!!ty podobasz mi sie lepiej bez make upu, co znaczy ze ten rozowy jest do kitu
wiesz moze jakich kosmetykow uzywala ta wizazystka?jakiego podkladu?czy uzywala bazy lub jakichs utrwalaczy?nie ma nic gorszego niz zbieranie sie w zmarszczkach,odwoluje wizyte u tej pani...
Napewno stosuje ten utrwalacz: fixer. Co do kosmetyków to nie pamiętam jakie to były, ale wydawało mi się, że podkłady do tanich nie należały.
Pani dobierała mi kolor cieni do bukietu, jaki ja jej pokazałam. Chciałam, żeby był trochę z pazurem. Teraz jednak będę trzymała się bardziej stonowanych kolorów, a pazura niech dota jakaś czarna kreska
Stary 2009-05-18, 22:10   #766
**pysiulka**
Raczkowanie

kzabeczko wedlug mnie dobra wizazystka nie powinna dobierac makijazu do bukietu,tylko przede wszystkim makijaz do urody i do tego doradzic kolor bukietu...ale moze ja sie nie znam...dzwonilam do angeliki i buuuu ma juz 7 dziewczyn na 28 sierpnia troche sie zalamalam bo przejrzalam jej stronke i makijaze sa super. dziewczyny help,kogo jeszcze polecacie??? angelika polecila mi jakas kasia-dziewczyny slyszalyscie cos o kasi??lub widzialyscie jakies jej makijaze?
judith kochana jestem prawie zdecydowana na marcelinebedzie super prezent dla TZ,nic innego nie wymysle... ale troche przerazona jestem...ile trwa taka sesja?kurcze ze mnie naprawde zadna modelka,kompletnie nie umiem pozowac...pisalas ze ona w jakims dworku mieszka,ladnie tam? czy zdjecia sa we wnetrzach czy w plenerze( jest ogrod czy cos??)ile ta marcelina ma mniej wiecej lat?jest sympatyczna?wolalabym zeby tylko ona byla przy sesji..boooozeee zdjecia na stronce sa super!
achh dziewczynki wpadl mi do glowy pomysl ja w niedziele lece do pl na tydz,a moze bysmy tak spotkaly sie w jakis dzien, co??hihi milusio by bylo poznac was na zywomozna by zrobic sobie babski zlot wizazanek-bydgoszczanek i na zywo pogadac o naszych slubach a nie tylko przez kompa co wy na to??
karolciu czy moge prosic namiar na fryzjerke karoline?skad ja wzielas w ogole?ma jakas stronke w necie?

Czas edycji: 2009-05-18 o 23:31
Stary 2009-05-19, 06:41   #767
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
kzabeczko wedlug mnie dobra wizazystka nie powinna dobierac makijazu do bukietu,tylko przede wszystkim makijaz do urody i do tego doradzic kolor bukietu...ale moze ja sie nie znam...dzwonilam do angeliki i buuuu ma juz 7 dziewczyn na 28 sierpnia troche sie zalamalam bo przejrzalam jej stronke i makijaze sa super. dziewczyny help,kogo jeszcze polecacie??? angelika polecila mi jakas kasia-dziewczyny slyszalyscie cos o kasi??lub widzialyscie jakies jej makijaze?
Słyszałam o tej Kasi pozytywy. Jak chciałam się do niej umówić to okazało się, że ona bierze ślub w ten sam dzień co ja, więc siłą rzeczy nie może mnie malować
Stary 2009-05-19, 09:51   #768
Donuś
Zadomowienie

Witajcie kochane...
Nie pisałam nic ostatnio ale na bierząco Was czytam...
Przygotowania w toku ale opisze wszystko jak bede miała trochę wiecej czasu..

Znowu mam problem... Na 3 miesiace przed slubem zostałam bez fryzjerki i wizazystki... Byłam zapisana w jednym z Bydgoskich salonów na czesanie i makijaz a wczoraj mi oddzwonili ze przeciez 15 sierpnia to swieto i maja nieczynne.... jestem strasznie zła.. Dzwoniłam wczoraj do fryzjerki karoliny ale ma zajete obdzwoniłam salony w bydg ale wszystkie nieczynne, dzwonilam do angeliki ale tez ma zajete... ratujcie....

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-19, 10:34   #769
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Witajcie kochane...
Nie pisałam nic ostatnio ale na bierząco Was czytam...
Przygotowania w toku ale opisze wszystko jak bede miała trochę wiecej czasu..

Znowu mam problem... Na 3 miesiace przed slubem zostałam bez fryzjerki i wizazystki... Byłam zapisana w jednym z Bydgoskich salonów na czesanie i makijaz a wczoraj mi oddzwonili ze przeciez 15 sierpnia to swieto i maja nieczynne.... jestem strasznie zła.. Dzwoniłam wczoraj do fryzjerki karoliny ale ma zajete obdzwoniłam salony w bydg ale wszystkie nieczynne, dzwonilam do angeliki ale tez ma zajete... ratujcie....
Niestety ja w tym temacie nic nie doradzę. Czesze mnie Karolina, a wizażystki jeszcze szukam. Za tydzień mam próbny, jak będzie ok to dam znać
Stary 2009-05-20, 11:21   #770
**pysiulka**
Raczkowanie

kzabeczko ojej ale numer hihihi, mnie sie chyba udalo do niej umowic,ale jeszcze czekam na potwierdzenie donus to moze chcesz nr do tej kasi??
i dziewczyny dajcie namiar na fryzjerke karoline please
Stary 2009-05-20, 14:26   #771
karolca
Zakorzenienie

Dziewczyny ratujcie. Dzwonilam do pani moniki madaj ale ma wajety termin. Potrzebujd kogos dobrego do makijazu . Moze zalicze cukiernie na dworcowej. Wiecie w jakich godz. jest czynna?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2009-05-20 o 17:12
Stary 2009-05-20, 17:07   #772
olcia100
Raczkowanie

Ja mam próbną fryzurę i makijaż teraz w sobotę. Dam Wam znać jak wyszło i jak będzie ok to podam namiary na moje panie

Wczoraj dostałam zaproszenia, które zamówiłam na allegro i są cudne!

Teraz zastanawiam się tylko nad oprawą muzyczną ślubu. Mam dylemat:
skrzypki, czy trąbka?

Co do cukierni na dworcowej ja byłam tam przed 18, ale wcześniej się umówiłam z właścicielem. Najlepiej zadzwoń.
Stary 2009-05-20, 17:11   #773
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam próbną fryzurę i makijaż teraz w sobotę. Dam Wam znać jak wyszło i jak będzie ok to podam namiary na moje panie

Wczoraj dostałam zaproszenia, które zamówiłam na allegro i są cudne!

Teraz zastanawiam się tylko nad oprawą muzyczną ślubu. Mam dylemat:
skrzypki, czy trąbka?

Co do cukierni na dworcowej ja byłam tam przed 18, ale wcześniej się umówiłam z właścicielem. Najlepiej zadzwoń.
Byłam na dworcowej, ale niestety. Powiedział mi, że lepiej wcześniej zadzwonić, aby na pewno był. Może następnym razem. A numeru niestety nie miałam, bo strona w komórce się nie wyświetla
Kupiłam papier, ale nie było tych kolorów, które chciałam. Wzięlam inne, bo moje tylko na zamówienie, i bardzo drogo

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 20:19   #774
kzabeczka
Zadomowienie

Ja dziś zamówiłam bukiet, butonierki, kwiaty dla rodziców i całą resztę związaną z kwiatami
Pozatym TZ odebrał smoking - wygląda cudnie
Ostatnio z mamcią wybrałam się na zakupy i kupiłam kieckę na poprawiny, a mama wybrała dla siebie na ślub i też na poprawiny
Z panem Krzysztofem już się umówiłam na torcik - bajeczne ma te wzory, oczywiścię trochę będę wkładała własnej inwencji w przystrojenie
Przymiarkę mam 28 maja, buty odbieram w sobotę, bieliznę już mam
Dostaliśmy już tablice na samochód i naklejki na wódkę - zamówione na allegro i są cudne
Alkohol zaczeliśmy już kompletować - troche nam wstyd kupić tyle flaszek na raz, więc bierzemy tak po 15 butelek

Zostało nam już tylko 38 dni
Stary 2009-05-20, 20:52   #775
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Ja dziś zamówiłam bukiet, butonierki, kwiaty dla rodziców i całą resztę związaną z kwiatami
Ostatnio z mamcią wybrałam się na zakupy i kupiłam kieckę na poprawiny, a mama wybrała dla siebie na ślub i też na poprawiny
Z panem Krzysztofem już się umówiłam na torcik - bajeczne ma te wzory, oczywiścię trochę będę wkładała własnej inwencji w przystrojenie
Dostaliśmy już tablice na samochód i naklejki na wódkę - zamówione na allegro i są cudne
Alkohol zaczeliśmy już kompletować - troche nam wstyd kupić tyle flaszek na raz, więc bierzemy tak po 15 butelek

Ja wódkę już mam. Z teściową kupiłyśmy hurtem.
I na szczęście nie są mi potrzebne naklejki

mlodapara.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-05-20, 20:59   #776
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Ja wódkę już mam. Z teściową kupiłyśmy hurtem.
I na szczęście nie są mi potrzebne naklejki

Załącznik 2260445
Piękne są drogie takie flaszki??
Stary 2009-05-20, 21:00   #777
olcia100
Raczkowanie

Cytat:

SUPER
widzę że wszystko pod kontrolą
38 dni to już nie przelewki

ja tez muszę znaleźć jakąś kwiaciarnię, no i skrzypki czy trąbka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 21:07   #778
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne są drogie takie flaszki??
około 80 butelek kosztowało 2200, więc...
Ta pierwsza była po prawie 26 zł/butelka (0.5 l), pozostałe trochę tańsze, ale żadna poniżej 20 zł :|
Teściowa jednak powiedziała, że są tak śliczne, że bez nich nie wyjdziemy. Prawie zgwałciłyśmy gościa z widlakiem, aby je znalazł w kartonach. Ostatnie sztuki do nas trafiły.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-05-20, 22:05   #779
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
około 80 butelek kosztowało 2200, więc...
Ta pierwsza była po prawie 26 zł/butelka (0.5 l), pozostałe trochę tańsze, ale żadna poniżej 20 zł :|
Teściowa jednak powiedziała, że są tak śliczne, że bez nich nie wyjdziemy. Prawie zgwałciłyśmy gościa z widlakiem, aby je znalazł w kartonach. Ostatnie sztuki do nas trafiły.
dobre
Myślę, że warte są swojej ceny.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
SUPER
widzę że wszystko pod kontrolą
38 dni to już nie przelewki

ja tez muszę znaleźć jakąś kwiaciarnię, no i skrzypki czy trąbka
Jeden z moich ulubionych filmów: "to właśnie miłość", tam były trąbki - super
Myślę jednak, że skrzypce lepiej się sprawdzą.
My ślubujemy w USC, więc tego typu sprawy nam odpadają.
Stary 2009-05-20, 22:18   #780
karolca
Zakorzenienie

ja mam nadzieję, że są warte swojej ceny. Chociaż na butelkach da się nieźle zarobić Na kilka sztuk już tato zrobił rezerwację.

Właśnie skończyłam generalną próbę zaproszeń. Na świeżo kupionym papierze... Jeszcze tylko TŻ musi wybrać ostateczną wersję i w piątek będzie cięcie pierwszych sztuk na gilotynie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości