![]() |
#751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
no rozmawialam z kolezanka i mowi ze bez halki sie zle uklada, to ta sukienka http://www.biancaneve.com.pl/Kolekcj...slubna-603.htm
Cytat:
dzieki za opinie odnosnei halki, przekaza kolezance a ja nadal nie mam fryzjera....
![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
judith, a ona nie ma już wszytej halki?
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
podobno nie, cene za suknie to chyba 3200 i dodatkowo 200 za halke
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Ja mam z kolekcji st patrick 2009 model palma.
W załączniku jest moja sukienka ![]() Właśnie w tym tygodniu wybieram się na przymiarkę z butami, które na szczęście udało mi się kupić w zeszłym tygodniu po baaaaaardzo długich poszukiwaniach ![]() A jaką Ty masz sukienkę? Czytałam sporo złych opinii o tym salonie, ale ja po wizycie byłam bardzo zadowolona. I trzeba przyznać, że sukienki mają cudne. Fakt drogie, ale warte ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam white one 152 też się naczytałam i nie bardzo mogłam zrozumieć... fakt - umówiłam się wcześniej na przymierzanie... z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona... sympatycznie i pomocnie... teraz muszę się umówić na przymiarkę z dodatkami ja jestem po rozwożeniu zaproszeń... do dziadka wypadało osobiście, a że pół rodziny mieszka w tej samej miejscowości to rozwieźliśmy też resztę... ale szybko i konkretnie, bo po pierwszej kawie myślałam, że na zawał zejdę, taki killer ![]() w pon jeszcze kilka po Bydzi - chrzestni i babcia... no i czekamy na odzew... prawdę mówiąc nie obraziłabym się z powodu kilku odmów - bo sala na 120 osób, a lista trochę dłuższa... niestety wszyscy są bardzo chętni ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-05-17 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
a ja z tego salonu nie byłam zadowolona. Wszystkie dostępne panie w salonie zajęły się obsługiwaniem jednej panny. A ja mogłam brać co chcę i wyjść.
![]() ![]()
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
kzabeczko czy makijazystka z ktorej nie jestes zadowolona jest z bydgoszczy?czy moglabys zdradzic namiar jakis na nia,czy jej imie czy cos?moze byc na priv.umowilam sie na makijaz wczoraj-wzielam namiar z neta i mam nadzieje,ze to nie ta sama...podobal mi sie make up agi tylko nie pamietam kto ja malowal...
dziewczyny moja kiecka jest juz w salonie madonna,przymiarke mam dopiero tydz przed slubem, ale ze lece do pl w przyszlym tyg, to stwierdzilam ze umowie sie zeby teraz ja juz przymierzyc, i wtedy ten tydz przed druga przymiarka.Tak jakos martwie sie czy wszystko bedzie ok i chcialam teraz tez przymierzyc zeby spac spokojniej ![]() Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
swoja droga mam superkonsultantke bo opowiadala mi ze dziewczyna ktora kupila te sama suknie byla juz i u niej z 5 razy bo bielizne dobierala ![]() ale reasumujac tak czy siak jedna przymiarka to moim zdaniem za malo
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
dzieki laski,a wiec upre sie ze chce dwie i koniec.
kzabeczko- to tak jak myslalam,umowilam sie do tej wlasnie pani,ona doradzila mi przez tel ze maja takze fryzjerke tam.powiedz mi czy umieszczalas tu zdjatko probnego make-up bo nie pamietam?z czego bylas niezadowolona najbardziej?z kolorkow, trwalosci makijazu czy moze ogolnie nie przypadla ci do gustu?kurcze chyba zadzwonie i odwolam... hmm...to kogo jeszcze polecacie dziewczyny...na kogo ty sie zdecydujesz kzabeczko?a czy angelika to jest ta dziewczyna,ktora maluje zamiast tej pani,ktora jest w ciazy? Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje pierwsze wrażenie było pozytywne, ale jednak do ślubu się on nie nadawał. Zresztą załączam wątek, który pomógł podjąć mi decyzję: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335314 Fakt, zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale te komentarze mówią dla mnie same za siebie. Idę teraz do Moniki Madej. Próbny będę miała 26.05 - dam znać jak było. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Co do Pani Angeliki to nie wiem czy to jest na zastępstwo, ale wiem, że naprawdę świetnie maluje i warto do niej się zapisać. Zobacz, może ma akurat tego dnia wolny termin. W dzień ślubu dojedzie do Ciebie do domu.
![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
kzabeczko przejrzalam caly ten watek i obejrzalam jeszcze raz twoje fotki i poczatkowo wydal mi sie dosc fajny,troche ekstrawagancki ale...zobaczylam fotke bez makijazu i w prostych wlosach i OMG!!!ty podobasz mi sie lepiej bez make upu, co znaczy ze ten rozowy jest do kitu
![]() wiesz moze jakich kosmetykow uzywala ta wizazystka?jakiego podkladu?czy uzywala bazy lub jakichs utrwalaczy?nie ma nic gorszego niz zbieranie sie w zmarszczkach,odwoluje wizyte u tej pani... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani dobierała mi kolor cieni do bukietu, jaki ja jej pokazałam. Chciałam, żeby był trochę z pazurem. Teraz jednak będę trzymała się bardziej stonowanych kolorów, a pazura niech dota jakaś czarna kreska ![]()
![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
kzabeczko wedlug mnie dobra wizazystka nie powinna dobierac makijazu do bukietu,tylko przede wszystkim makijaz do urody i do tego doradzic kolor bukietu...ale moze ja sie nie znam...dzwonilam do angeliki i buuuu ma juz 7 dziewczyn na 28 sierpnia
![]() judith kochana jestem prawie zdecydowana na marceline ![]() ![]() achh dziewczynki wpadl mi do glowy pomysl ![]() ![]() ![]() karolciu czy moge prosic namiar na fryzjerke karoline?skad ja wzielas w ogole?ma jakas stronke w necie? Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane...
Nie pisałam nic ostatnio ale na bierząco Was czytam... Przygotowania w toku ale opisze wszystko jak bede miała trochę wiecej czasu.. Znowu mam problem... Na 3 miesiace przed slubem zostałam bez fryzjerki i wizazystki... Byłam zapisana w jednym z Bydgoskich salonów na czesanie i makijaz a wczoraj mi oddzwonili ze przeciez 15 sierpnia to swieto i maja nieczynne.... jestem strasznie zła.. Dzwoniłam wczoraj do fryzjerki karoliny ale ma zajete obdzwoniłam salony w bydg ale wszystkie nieczynne, dzwonilam do angeliki ale tez ma zajete... ratujcie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
kzabeczko ojej ale numer hihihi, mnie sie chyba udalo do niej umowic,ale jeszcze czekam na potwierdzenie
![]() i dziewczyny dajcie namiar na fryzjerke karoline please ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie. Dzwonilam do pani moniki madaj ale ma wajety termin. Potrzebujd kogos dobrego do makijazu . Moze zalicze cukiernie na dworcowej. Wiecie w jakich godz. jest czynna?
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2009-05-20 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Ja mam próbną fryzurę i makijaż teraz w sobotę. Dam Wam znać jak wyszło i jak będzie ok to podam namiary na moje panie
![]() Wczoraj dostałam zaproszenia, które zamówiłam na allegro i są cudne! Teraz zastanawiam się tylko nad oprawą muzyczną ślubu. Mam dylemat: skrzypki, czy trąbka? Co do cukierni na dworcowej ja byłam tam przed 18, ale wcześniej się umówiłam z właścicielem. Najlepiej zadzwoń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam papier, ale nie było tych kolorów, które chciałam. Wzięlam inne, bo moje tylko na zamówienie, i bardzo drogo ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
Ja dziś zamówiłam bukiet, butonierki, kwiaty dla rodziców i całą resztę związaną z kwiatami
![]() Pozatym TZ odebrał smoking - wygląda cudnie ![]() Ostatnio z mamcią wybrałam się na zakupy i kupiłam kieckę na poprawiny, a mama wybrała dla siebie na ślub i też na poprawiny ![]() Z panem Krzysztofem już się umówiłam na torcik - bajeczne ma te wzory, oczywiścię trochę będę wkładała własnej inwencji w przystrojenie ![]() Przymiarkę mam 28 maja, buty odbieram w sobotę, bieliznę już mam ![]() Dostaliśmy już tablice na samochód i naklejki na wódkę - zamówione na allegro i są cudne ![]() Alkohol zaczeliśmy już kompletować - troche nam wstyd kupić tyle flaszek na raz, więc bierzemy tak po 15 butelek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na szczęście nie są mi potrzebne naklejki ![]() mlodapara.jpg
![]() |
![]() |
#776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
SUPER widzę że wszystko pod kontrolą 38 dni to już nie przelewki ![]() ja tez muszę znaleźć jakąś kwiaciarnię, no i skrzypki czy trąbka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
około 80 butelek kosztowało 2200, więc...
![]() Ta pierwsza była po prawie 26 zł/butelka (0.5 l), pozostałe trochę tańsze, ale żadna poniżej 20 zł :| Teściowa jednak powiedziała, że są tak śliczne, że bez nich nie wyjdziemy. Prawie zgwałciłyśmy gościa z widlakiem, aby je znalazł w kartonach. Ostatnie sztuki do nas trafiły.
![]() |
#779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że warte są swojej ceny. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Myślę jednak, że skrzypce lepiej się sprawdzą. My ślubujemy w USC, więc tego typu sprawy nam odpadają.
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję, że są warte swojej ceny. Chociaż na butelkach da się nieźle zarobić
![]() Właśnie skończyłam generalną próbę zaproszeń. Na świeżo kupionym papierze... Jeszcze tylko TŻ musi wybrać ostateczną wersję i w piątek będzie cięcie pierwszych sztuk na gilotynie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.