|
|
#751 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
no rozmawialam z kolezanka i mowi ze bez halki sie zle uklada, to ta sukienka http://www.biancaneve.com.pl/Kolekcj...slubna-603.htm
Cytat:
dzieki za opinie odnosnei halki, przekaza kolezance a ja nadal nie mam fryzjera....
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
judith, a ona nie ma już wszytej halki?
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
podobno nie, cene za suknie to chyba 3200 i dodatkowo 200 za halke
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam z kolekcji st patrick 2009 model palma.
W załączniku jest moja sukienka ![]() Właśnie w tym tygodniu wybieram się na przymiarkę z butami, które na szczęście udało mi się kupić w zeszłym tygodniu po baaaaaardzo długich poszukiwaniach A jaką Ty masz sukienkę? Czytałam sporo złych opinii o tym salonie, ale ja po wizycie byłam bardzo zadowolona. I trzeba przyznać, że sukienki mają cudne. Fakt drogie, ale warte ceny. |
|
|
|
|
#755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam white one 152 też się naczytałam i nie bardzo mogłam zrozumieć... fakt - umówiłam się wcześniej na przymierzanie... z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona... sympatycznie i pomocnie... teraz muszę się umówić na przymiarkę z dodatkami ja jestem po rozwożeniu zaproszeń... do dziadka wypadało osobiście, a że pół rodziny mieszka w tej samej miejscowości to rozwieźliśmy też resztę... ale szybko i konkretnie, bo po pierwszej kawie myślałam, że na zawał zejdę, taki killer ![]() w pon jeszcze kilka po Bydzi - chrzestni i babcia... no i czekamy na odzew... prawdę mówiąc nie obraziłabym się z powodu kilku odmów - bo sala na 120 osób, a lista trochę dłuższa... niestety wszyscy są bardzo chętni
Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-05-17 o 19:33 |
|
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z tego salonu nie byłam zadowolona. Wszystkie dostępne panie w salonie zajęły się obsługiwaniem jednej panny. A ja mogłam brać co chcę i wyjść.
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
kzabeczko czy makijazystka z ktorej nie jestes zadowolona jest z bydgoszczy?czy moglabys zdradzic namiar jakis na nia,czy jej imie czy cos?moze byc na priv.umowilam sie na makijaz wczoraj-wzielam namiar z neta i mam nadzieje,ze to nie ta sama...podobal mi sie make up agi tylko nie pamietam kto ja malowal...
dziewczyny moja kiecka jest juz w salonie madonna,przymiarke mam dopiero tydz przed slubem, ale ze lece do pl w przyszlym tyg, to stwierdzilam ze umowie sie zeby teraz ja juz przymierzyc, i wtedy ten tydz przed druga przymiarka.Tak jakos martwie sie czy wszystko bedzie ok i chcialam teraz tez przymierzyc zeby spac spokojniej ale dzwonilam tam i pani z madonny powiedziala ze wystarczy jedna przymiarka tydz przed slubem a teraz jest niepotrzebna.co o tym sadzicie?
Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 00:02 |
|
|
|
|
#759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoja droga mam superkonsultantke bo opowiadala mi ze dziewczyna ktora kupila te sama suknie byla juz i u niej z 5 razy bo bielizne dobierala i nie bylo problemu, ale bylam swiadkiem jak inna pani powiedziala pannie mlodej ze nie ma koniecznosci ze miesiac przed wystarczy jak bedzie przymiarka i ze zdazy wszystko kupic itd. wydaje mi sie ze to kwestia osoby na jaka trafisz, mam wrazenie ze jak juz kupilas i chcesz przyjsc na przymiarke to dla niektorych konsultantek to troche strata czasu bo w tym czasie moglyby sie spotkac z potencjalna klientka, przynajmniej ja mialam takie odczucie jak slyszalam rozmowe tamtej konsultantki z inna panna mlodaale reasumujac tak czy siak jedna przymiarka to moim zdaniem za malo
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
dzieki laski,a wiec upre sie ze chce dwie i koniec.
kzabeczko- to tak jak myslalam,umowilam sie do tej wlasnie pani,ona doradzila mi przez tel ze maja takze fryzjerke tam.powiedz mi czy umieszczalas tu zdjatko probnego make-up bo nie pamietam?z czego bylas niezadowolona najbardziej?z kolorkow, trwalosci makijazu czy moze ogolnie nie przypadla ci do gustu?kurcze chyba zadzwonie i odwolam... hmm...to kogo jeszcze polecacie dziewczyny...na kogo ty sie zdecydujesz kzabeczko?a czy angelika to jest ta dziewczyna,ktora maluje zamiast tej pani,ktora jest w ciazy? Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 14:21 |
|
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mi źle dobrała kolor (sama nie wiedziałam jak będzie ok i chciałam zdać się na nią), co do podkładów to zanim dotarłam do domu widać było już zmarszczki (tak jakby z tych rowków mi się wszystko pokruszyło), nawet TZ jak mnie zobaczył to zapytał czemu mi zmarszczki tak zaznaczyła.Moje pierwsze wrażenie było pozytywne, ale jednak do ślubu się on nie nadawał. Zresztą załączam wątek, który pomógł podjąć mi decyzję: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335314 Fakt, zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale te komentarze mówią dla mnie same za siebie. Idę teraz do Moniki Madej. Próbny będę miała 26.05 - dam znać jak było. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Co do Pani Angeliki to nie wiem czy to jest na zastępstwo, ale wiem, że naprawdę świetnie maluje i warto do niej się zapisać. Zobacz, może ma akurat tego dnia wolny termin. W dzień ślubu dojedzie do Ciebie do domu.
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
kzabeczko przejrzalam caly ten watek i obejrzalam jeszcze raz twoje fotki i poczatkowo wydal mi sie dosc fajny,troche ekstrawagancki ale...zobaczylam fotke bez makijazu i w prostych wlosach i OMG!!!ty podobasz mi sie lepiej bez make upu, co znaczy ze ten rozowy jest do kitu
wiesz moze jakich kosmetykow uzywala ta wizazystka?jakiego podkladu?czy uzywala bazy lub jakichs utrwalaczy?nie ma nic gorszego niz zbieranie sie w zmarszczkach,odwoluje wizyte u tej pani... |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani dobierała mi kolor cieni do bukietu, jaki ja jej pokazałam. Chciałam, żeby był trochę z pazurem. Teraz jednak będę trzymała się bardziej stonowanych kolorów, a pazura niech dota jakaś czarna kreska
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
kzabeczko wedlug mnie dobra wizazystka nie powinna dobierac makijazu do bukietu,tylko przede wszystkim makijaz do urody i do tego doradzic kolor bukietu...ale moze ja sie nie znam...dzwonilam do angeliki i buuuu ma juz 7 dziewczyn na 28 sierpnia
troche sie zalamalam bo przejrzalam jej stronke i makijaze sa super. dziewczyny help,kogo jeszcze polecacie??? angelika polecila mi jakas kasia-dziewczyny slyszalyscie cos o kasi??lub widzialyscie jakies jej makijaze?judith kochana jestem prawie zdecydowana na marceline bedzie super prezent dla TZ,nic innego nie wymysle... ale troche przerazona jestem...ile trwa taka sesja?kurcze ze mnie naprawde zadna modelka,kompletnie nie umiem pozowac...pisalas ze ona w jakims dworku mieszka,ladnie tam? czy zdjecia sa we wnetrzach czy w plenerze( jest ogrod czy cos??)ile ta marcelina ma mniej wiecej lat?jest sympatyczna?wolalabym zeby tylko ona byla przy sesji..boooozeee zdjecia na stronce sa super!achh dziewczynki wpadl mi do glowy pomysl ja w niedziele lece do pl na tydz,a moze bysmy tak spotkaly sie w jakis dzien, co??hihi milusio by bylo poznac was na zywo mozna by zrobic sobie babski zlot wizazanek-bydgoszczanek i na zywo pogadac o naszych slubach a nie tylko przez kompa co wy na to??karolciu czy moge prosic namiar na fryzjerke karoline?skad ja wzielas w ogole?ma jakas stronke w necie? Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-05-18 o 23:31 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane...
Nie pisałam nic ostatnio ale na bierząco Was czytam... Przygotowania w toku ale opisze wszystko jak bede miała trochę wiecej czasu.. Znowu mam problem... Na 3 miesiace przed slubem zostałam bez fryzjerki i wizazystki... Byłam zapisana w jednym z Bydgoskich salonów na czesanie i makijaz a wczoraj mi oddzwonili ze przeciez 15 sierpnia to swieto i maja nieczynne.... jestem strasznie zła.. Dzwoniłam wczoraj do fryzjerki karoliny ale ma zajete obdzwoniłam salony w bydg ale wszystkie nieczynne, dzwonilam do angeliki ale tez ma zajete... ratujcie.... |
|
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
kzabeczko ojej ale numer hihihi, mnie sie chyba udalo do niej umowic,ale jeszcze czekam na potwierdzenie
donus to moze chcesz nr do tej kasi??i dziewczyny dajcie namiar na fryzjerke karoline please
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie. Dzwonilam do pani moniki madaj ale ma wajety termin. Potrzebujd kogos dobrego do makijazu . Moze zalicze cukiernie na dworcowej. Wiecie w jakich godz. jest czynna?
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2009-05-20 o 17:12 |
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam próbną fryzurę i makijaż teraz w sobotę. Dam Wam znać jak wyszło i jak będzie ok to podam namiary na moje panie
![]() Wczoraj dostałam zaproszenia, które zamówiłam na allegro i są cudne! Teraz zastanawiam się tylko nad oprawą muzyczną ślubu. Mam dylemat: skrzypki, czy trąbka? Co do cukierni na dworcowej ja byłam tam przed 18, ale wcześniej się umówiłam z właścicielem. Najlepiej zadzwoń. |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam papier, ale nie było tych kolorów, które chciałam. Wzięlam inne, bo moje tylko na zamówienie, i bardzo drogo
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś zamówiłam bukiet, butonierki, kwiaty dla rodziców i całą resztę związaną z kwiatami
Pozatym TZ odebrał smoking - wygląda cudnie ![]() Ostatnio z mamcią wybrałam się na zakupy i kupiłam kieckę na poprawiny, a mama wybrała dla siebie na ślub i też na poprawiny ![]() Z panem Krzysztofem już się umówiłam na torcik - bajeczne ma te wzory, oczywiścię trochę będę wkładała własnej inwencji w przystrojenie ![]() Przymiarkę mam 28 maja, buty odbieram w sobotę, bieliznę już mam Dostaliśmy już tablice na samochód i naklejki na wódkę - zamówione na allegro i są cudne ![]() Alkohol zaczeliśmy już kompletować - troche nam wstyd kupić tyle flaszek na raz, więc bierzemy tak po 15 butelek ![]()
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na szczęście nie są mi potrzebne naklejki ![]() mlodapara.jpg
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SUPER widzę że wszystko pod kontrolą 38 dni to już nie przelewki ![]() ja tez muszę znaleźć jakąś kwiaciarnię, no i skrzypki czy trąbka |
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
około 80 butelek kosztowało 2200, więc...
![]() Ta pierwsza była po prawie 26 zł/butelka (0.5 l), pozostałe trochę tańsze, ale żadna poniżej 20 zł :| Teściowa jednak powiedziała, że są tak śliczne, że bez nich nie wyjdziemy. Prawie zgwałciłyśmy gościa z widlakiem, aby je znalazł w kartonach. Ostatnie sztuki do nas trafiły.
|
|
#779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że warte są swojej ceny. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Myślę jednak, że skrzypce lepiej się sprawdzą. My ślubujemy w USC, więc tego typu sprawy nam odpadają.
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję, że są warte swojej ceny. Chociaż na butelkach da się nieźle zarobić
Na kilka sztuk już tato zrobił rezerwację.Właśnie skończyłam generalną próbę zaproszeń. Na świeżo kupionym papierze... Jeszcze tylko TŻ musi wybrać ostateczną wersję i w piątek będzie cięcie pierwszych sztuk na gilotynie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

ale dzwonilam tam i pani z madonny powiedziala ze wystarczy jedna przymiarka tydz przed slubem a teraz jest niepotrzebna.co o tym sadzicie?

. Mi źle dobrała kolor (sama nie wiedziałam jak będzie ok i chciałam zdać się na nią), co do podkładów to zanim dotarłam do domu widać było już zmarszczki (tak jakby z tych rowków mi się wszystko pokruszyło), nawet TZ jak mnie zobaczył to zapytał czemu mi zmarszczki tak zaznaczyła.
czy zdjecia sa we wnetrzach czy w plenerze( jest ogrod czy cos??)ile ta marcelina ma mniej wiecej lat?jest sympatyczna?wolalabym zeby tylko ona byla przy sesji..boooozeee zdjecia na stronce sa super!