|
|
#1981 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej Słonka.
Cytat:
![]() Grzej kotus grzej i siebie też... eee no...nie oddał! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny ten twój kolor Jak się udał się wieczorek? ![]() Cytat:
A ja dziś byłam na rozjazdach i sem zmęczona, ale za Anusi 2000 wypijem, a co!! |
|||||
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
i pozdrowienia i usciski
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
mysle i ja ![]() a teraz zmykam zajac sie malzem... bidula zrobil sobie kuku w oczko... rznal i rznal....... drzewo i cosik wpadlo.... i jedno oko wyglada tak i koloru jak ta![]() buziole Iza, AGa- gratulacje!!!!!! my zlozylismy papiery do kredytu i teraz zcekamy...az 5-6 tygodni!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec dolaczam sie z fluidkami i usciskami rowniez ja!!!!!!!!!!!
![]()
|
#1985 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 to trzymam kciuki za pozytywną i szybką decyzję
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
katey chuchaj na oko...
![]() ![]() I ja jestem myślami z naszymi Sloneczkami Liluś i sofferką... |
|
|
|
#1987 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a potem by dodał, że to chyba na deser a nie na obiad Cytat:
ładne Cytat:
miałam dziś iść wcześniej spać i co no nic, jakoś dam radę wstać jutro z łóżka chociaż może być trudno bo Mąż. wraca niedługo Dzień Matki i Dzień Dziecka musimy pomyśleć nad prezentami dla "naszych" dzieciaków i mam myslałam, żeby dzieciom kupić coś z pompowanych rzeczy nad jeziorko a dla mamusiek to nie mam zielonego pojęcia
|
|
|
#1988 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Kto ogląda YCD? Ciężko już kogoś wybrać. Jadźka i Paweł są chyba najsłabsi. Powinnam być za Piotrkiem (lokalna solidarność), ale chyba Ania jest najlepsza.
Znowu nie zacytowało...zdjęcia z dachu biblioteki super [/quote] Cytat:
Ps. Jutro sprzątam u mamy ![]() Dzięks Cytat:
Ps. Widać, że się cieszysz strasznie więc cieszę się razem z Tobą dziękuję Cytat:
Cytat:
Ps. I koniec YCD. W sumie to te osoby, które dziś odpadły były najmniej wszechstronne, ale i tak mi ich szkoda. |
||||
|
|
|
#1989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powiem Wam coś albo nieeee no dobra, a co mi tam spaliłam garnek chciałam ugotować na jutro żurek dla Sz. na obiad no i zupa gotowała się od godziny 20 do ok 23.30 miałam wyłączyć gaz, ale poszłam do łazienki i zapomniałam teraz mogę iść spać Dobranoc
|
|
|
#1990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też uciekam spać. Dobranoc i do zobaczyska jutro
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malutka napewno dostaniesz mega usmiech i to bedzie najlepszy prezent!!! ja dzisiaj jade z kumpela kupic cos mojej kuzynce na to panienskie- chyba jakas sexi bielizne kupimy.....
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Dzięki za kolejne miłe słowa o mieszkanku Gosia, te meble nie zostają, kupujemy swoje, i już moja w tym głowa żeby były ładne i takie jak trza, bo ja też takiego stylu nie lubię, wolę bardziej nowoczesne
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczynki, jesteśmy z Wami ![]() miłego dnia lachonki |
||
|
|
|
#1994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z ciepłego i słonecznego Szczecina
Zaraz przyjdzie do nas położna, potem na spacerek, do mamci na obiadek i znowu na spacerek. A tam ogólnie to muszę się Wam pochwalić, że wchodzę w rybaczki z okresu sprzed ciąży Cytat:
ad. 2 fajna taka bielizna Cytat:
Miłego dzionka
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- to sobie jeszcze trochę poczekacie
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda rzeczywiście super ![]() fajnie Wam się dzionek zapowiada no i gratuluję figurki |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza
Gdzie się wszystkie pochowałyście, wyłazić z ukrycia
|
#1998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Zła jestem bo pogoda okropniasta a jutro ma być gril na mojej siostry urodzinki. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem...
![]() Poza tym nie potrafię się na wyjazd zdecydować... Lepiej na dwa tygodnie tam gdzie już byłam (ale bardzo mi się tam podoba), czy lepiej na tydzień w nowe miejsce...bądź mądry pisz wiersze...a oczywiście wszystko na mojej głowie.Dobra jesteś ale w każdym razie dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.Cytat:
![]() W takim razie będzie pięknie. |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna pogoda to na spacerek w sam raz!! wlasnie zaraz jade kupic ta bielizne ale z tż bo ta kumpela nie moze......a chlopa wezme to moze doradzi
|
|
#2000 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam
się właśnie wściekłam bo godzinę temu kliknęłam wyślij a teraz zaglądam a ten post sobie wisi i co? "przeładowany grafiką" why? whyyyyy ???!!!! dobra wysyłam jeszcze raz na raty znowu i sprawdzę zaraz co dopisałyście ![]() Cytat:
zanim ja my zdolność kredytową nabędziemy to ja nie chcę myśleć co się będzie wtedy działo na rynku echhhh... to nie myślę Kasieńko no i było iść od razu z Wężem na ten basen a nie się tu zadręczać w domu A mój mąż nie umie pływać, i ja też o! ;p Agunia mieszkanko naprawdę super - zadbane, niewiele do zmiany pozostało... zazdroszczę Wam i cieszę się, że Wams się udało Iza za praktyki po cichu tak żeby nie zapeszyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ominęło mnie Cytat:
Cytat:
wieczorek romantiko - opiszę niżej zaraz ;p |
|||||
|
|
|
#2001 | |
|
Rozeznanie
|
cd.
Cytat:
a kto odpadł w końcu z tego YCD? albo zaraz se wyszperam w necie odpowiedź ;p a truskawki dzisiaj na śniadanie wcinaliśmy też Wczoraj wieczór się udał bardzo nawet myślę mąż się nie spodziewał... ja planowałam go zaskakiwać po kolei wszystkim co zaplanowałam ale jakoś tak wyszło że się nie wyrobiłam z kolacją zanim przyszedł i potem w kuchni ze mną siedział a ja mu połowę niespodzianek zdradziłam bo się nie mogłam doczekać cała ja... no ale i tak był zaskoczony i szczęśłiwy dostał ode mnie portfel (prezentu nie zdradziłam w kuchni naszczęście... chociaż mnie nosiło, wytrzymałam do po-kolacji) - niby nic wielkiego ale podobno o takim właśnie marzył ;p heheheheh ale serio no autentycznie się ucieszył - no bo był w jego ulubionym kolorze, marki którą ceni, wymiar i funkcjonalność dokładnie takie jak lubi i chciał - no przecież jestem żona to jak mogłam nie odgadnąć o czym marzył ciekawe jak mu się uda za niecałe dwa tygodnie moje urodziny |
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ale sie właśnie przestraszyłam... Wracam sobie od sklepu idzie przede mną chłopaczek z psem na smyczy, pies taki duży ale nie rasowiec a tu nagle zza bloku wyskakuje rotweiller i do tego psa ! Urwał się babce ze smyczy , dobrze chociaż że miał na pysk założony jakiś ochraniacz bo nie wiem co by się działo... obok mnie szła babka z dzieckiem w wózku i dziecko tak zaczęło płakać strasznie... kurde jak ja nie rozumiem ludzi którzy takie psy trzymają w blokach... naprawdę uważam że chyba są odpowiedniejsze rasy do tego żeby w domu mieć, jeszcze ta kobietka to była juz taka starsza i niska i chuda że się wcale nie dziwię że nie dała rady utrzymać tamtego psa ehh ale się strachu najadłam.... Cytat:
Gosiu ja na Twoim miejscu bym pojechała w nowe miejsce nie lubię dwa razy w to samo jeździć..Dżasta kucharko Ty! dobrze że się nie gorszego nie stało ![]() Czeko udanych zakupów ![]() Malutka gratulacje, wracasz do formy ![]() aha w biedronce są zestawy Dove- 3 żele pod prysznic za 15.99 jak ktoś lubi to sie opłaca kupić
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 Dziękuje No ale mieszkanko fakt, zadbane jest, wymienione instalacje, a dodatkowo, że facet ma firmę tynkarską, to ściany równiuteńke.I na szczęście tylko je pomalować i można mieszkać, więc nie czeka nas długi i uciążliwy remont- jedyne nad czym się zastanawiamy, to czy łazienki nie odremontować. No i trzeba będzie zrobić w łazience sufit podwieszany, w dużym pokoju o tym samym myślimy. Ale to już pikuś...Monik co do psa, to ja bym się raczej nie skupiała na tym, gdzie ten pies trzymany, ale na tym, jak wychowany... No jak się takiego pieska chce mieć (w ogóle moim zdaniem to się tyczy większości piesków) to trzeba umieć go sobie ułożyć. Bo z utrzymaniem takiego psa jak ten się wścieknie to i osiłek może mieć problemy... Naprawdę uważam, że takim osobom psy się powinno odbierać i zakazywać posiadania jakiegokolwiek innego psa.
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-21 o 14:27 |
|
|
|
|
#2004 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wszystko się udało. Cytat:
Hmmm...dalej nie wiem co zrobić...ciężki orzech. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia właśnie o to mi chodziło, może nie do końca się wyraziłam jasno... też uważam że jak się chce mieć psa w domu to trzeba umieć go wychować, a juz szczególnie jeśli chodzi o takiego psa mysle że razem z właścicielem powinni przejść odpowiednie szkolenie bo tak jak mówisz nawet osiłek może sobie z nim nie poradzić, a niektórzy po prostu biorą psiaka bo się im spodoba i wtedy się dzieją nieszczęścia, mało to razy było że pies pogryzł dziecko ...
No właśnie Gosiu, instynkt i tyle, nawet najlepsze szkolenie może nie wystarczyć a specjalne pozwolenia to powinny być obowiązkowe..
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-21 o 14:41 |
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się kupuje od kogoś, kto po kątach je jakoś tam rozmnaża nawet nie zważając co rozmnaża, lub też, o zgrozo, specjalnie rozmnaża osobniki agresywne (a jest do dość często praktykowane, najczęściej te nierasowe pitbule są po rodzicach agresywnych, albo, co gorzej, ale co jest niestety dość częste, po rodzicach szkolonych do walk psów...), to finał mamy... Oczywiście, ta rasa jest ciężka, lubi dominować, dlatego nie dla wszystkich się nadaje. Ale... jeśli te psy są mądrze selekcjowane, a potem prowadzone przez odpowiednie osoby, to jest wtedy całkiem inny pies. Nieagresywny, przewidywalny. Do wszystkiego trzeba podejść z głową, niektórym niestety rozumu czasem braki będę ostra teraz, ale moim zdaniem, to właściciel tego pitbula odniósł porażkę... Treser z tej szkółki też. Bo trzeba umieć przewidywać, trzeba znać swojego psa, umieć go upilnować, a już zwłaszcza jak się porywa na taką rasę. Trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo to była "tylko" krowa, a co by było, gdyby to było dziecko?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-21 o 14:44 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
HEJ ZŁOTKA
kinuś to żaden rozkaz Cytat:
![]() Najważniejsze, ze mu się podobało...i Ty też uszczęśliwiona, bo mąż szczęsliwy... malutkamiłego spacerkowania A ja idę do dżina ...nic strasznego, tak orientacyjnie...:rolleyes : A potem siuuu do domku... Ale dzis ładnie na dworku.... Tato mi kupił lampkę do roweru... ostatnio go wzięłam do teściów, bo cheba się zmotywuje i zacznę jeździć...zaznaczam cheba... ![]() Żadnej działajace lampki nie było, bo nie pamietam kiedy ostatnio na nim jeździłam...wieki temu
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
mooonik ja jak czytałam opis zdarzenia też się przestraszyłam brrr... ja się boję dużych psów o których bywa głośno przy makabrycznych doniesieniach - kiedyś słyszało się co i rusz o rottweilerach teraz częściej słyszy się o pitbulach i mastifach... ja się ich boję każdego jednego nie ważne jak mu z oczu patrzy. Ja mam wrażenie , że jak rasa powstała w konkretnym celu to w każdym osobniku - nieważne jak wychowanym drzemie instynkt który może/nie musi ale MOŻE pod wpływem jakiegoś impulsu się obudzić.
Cytat:
2. faktycznie remont minimalny - no chyba że będzie kucie kafli w łazience ;p ale jeżeli się zastanawiacie to na waszymmiejscu - jeżeli będzie z czego to bym od razu zrobiła, bo później z czasem będzie ciężej się za to zabrać trzymam baaardzo mocno kciuki więc za banki teraz ![]() no sezon truskawkowy uważam za otwarty ![]() a co do wyjazdu to na Twoim miejscu pojechałabym w nowe miejsce, skoro wyjeżdżacie kolejny raz to pewnie i nie ostatni więc jakby co do Egiptu możesz wrócić kolejnym razem ![]() Izunia idziesz do gina żeby Ci powiedział, że nie możesz jeździć na rowerze rozgryzłam Cię ![]() powodzenia ;* powoli się rozglądam za sukienką na wesele - póki co na necie, umamiła mi się bombka... ech ale zobacze w sklepach co jest do wyboru. Wogóle to częstuję ciastem snikers żeby nie było że tak sama zajadam przed monitorkiem
Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-05-21 o 15:10 |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się rozglądam za sukienką na wesele, ale ja idę dopiero w sierpniu. A tak w ogóle słonko, to Ty masz urodzinki jakoś tak blisko moich Teraz dopiero się zjarnęłam jak to niewiele czasu zostało, trzeba o imprezce pomyśleć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

bedzie grzanko ojjj bedzie
chcialam sprawdzic jak moje party, czy dziewczeta sie czestuja i stwierdzam ze niezle niezle sie zabawiacie i czestujecie bez "solenizantki" 

i koloru jak ta
:pije my:
a potem by dodał, że to chyba na deser a nie na obiad
musimy pomyśleć nad prezentami dla "naszych" dzieciaków i mam

no i zupa gotowała się od godziny 20 do ok 23.30
Dobranoc