Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 18:45   #4111
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

Ewuś baw sie dobrze!!!

Cytat:
Jak tak patrze to ostatnie posty to Agolek i Marchewcia Agolek i Marchewcia, gdzieś tam się od czasu Schism trafi i jeszcze ja sie przębąknę a reszta to co?Na dziady zeszły?
no właśnie nie wiem co z tymi Babami masakra żeby tak znikać bez ostrzeżenie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ah dzien dobry
aleś się nagadała

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Żyje !
słusznie

Cytat:
Właśnie jestem na etapie maturek, pisemne "załatwiłam" w jednym, zeszłym tygodniu, zaś na przyszły i jeszcze następny zostały mi egzaminy ustne. Myślę, że jakoś dam rade..
na pewno i z ustnymi dasz radę
Cytat:
Żyje ostatnio "rozdarta" między mój dom, a dom Tżeta, w którym spędzam także dużo czasu.. Poza tym dostałam od niego Pieska, więc mam się teraz kim zajmować, a to wszystko skraca czas na komputer no i jak widać zaglądanie do Was. Przyznaje się bez bicia, że nawet nie podczytywałam Was ostatnio Ale pamiętam o Was, pamiętam. O każdej z osobna i o wszystkich razem. Tak poza tym to mój związek jest bardzo poważny z tego co zauważam i nawet myślimy z Tżetem o tym aby zacząć razem pomieszkiwać. Co z tego wyjdzie ... zobaczymy, narazie mamy jakieś plany, a Tżet robi wszysko aby je zrealizować, a to już coś prawda ?
ślicznie ze Wam się tak układa oby tak dalej
Cytat:
Wiecie Dziewczynki jak tak patrze na to co dzieje się w moim życiu to czuje się bardzo szczęśliwa.. Zakochana, Spełniona.. Ogólnie moim jedynym zmartwieniem jest to na jakie studia iść.. Do tej pory nie mogę się zdecydować Mam jednak nadzieję, że decyzja, którą podejme będzie odpowiednia... Ale przyznaje.. Muszę to wszystko jeszcze przemyśleć.
przemyśl to dokładnie bo często się zdarza że się wybiera bo taka moda, albo bo matura z takich przedmiotów a później wychodzi wierzę w Ciebie że dobrze wybierzesz
Cytat:
No, a od teraz postaram się tu częściej zaglądać. Choć obiecać tego nie mogę
Mam nadzieję, że mnie pamietacie tak w ogóle...
no oczywiście ze pamiętamy (już miałam na Ciebie krzyczeć jak Cię widziałam w innym wątku, żebyś do nas też zajrzała ) Zaglądaj koniecznie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

na dworze wieje i leje...siedzimy z TZtem,popijamy drinki.. Jutro na wystawe psow o Edinburgh'a. Poza tym nic ciekawego..
jak tam po wystawie?

Ale się opuszczacie w pisaniu

Jak już pisałam na Igrach było super pochód niezapomniany (jakie stroje ludzie wymyślili to masakra ), później na zmianę alkohol strumieniem, koncerty, trochę spania, i od nowa oraz masa studentów i ich szalonych pomysłów. Oczywiście spanie w 8 osób w mini pokoiku, grill przed akademikiem itp to standard za rok powtórka (chociaż nie będę już studentka )
Z rzeczy mniej imprezowych byłam u promotora przed wyjazdem i promotor mnie pochwalił ze dobrze piszę i że jeszcze tylko jeden rozdział wystarczy, że napiszę i będzie finisz kamień z serca
wczoraj dotarłam na urodziny mamy mimo 4-godzinnego snu urodziny też udane, miłe i spokojne a mama zachwycona prezentem
Dziś byłam natomiast z TŻ-em na basenie (bo też przyjechał do swoich rodziców) i jak tam byliśmy to był wyciek chloru i w ogóle cała akcja ewakuacyjna, straż, karetki, masakra może słyszałyście w wiadomościach, bo cały dzień dziś o tym mówią i piszą w internecie przez godzinę było mi niedobrze bo się nawdychałam tego chloru ale na szczęście przeszło

Teraz już wróciłam do Katowic i zaraz się biorę za nadrabianie zaległości w nauce, sprzątaniu i oglądaniu seriali (to ostatnie najważniejsze )

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-05-17 o 18:46
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 20:42   #4112
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale się opuszczacie w pisaniu ano straszne co sie porobilo....kon iec swiata normalnie...

Jak już pisałam na Igrach było super pochód niezapomniany (jakie stroje ludzie wymyślili to masakra ), później na zmianę alkohol strumieniem, koncerty, trochę spania, i od nowa ojejejej jak ci zazdroszcze... uwielbiam takie klimaty... tez pamietam jak sie lalo tanie wino za kioskiem Lotto i sie spiewalo na koncertach....
oraz masa studentów i ich szalonych pomysłów. Oczywiście spanie w 8 osób w mini pokoiku, grill przed akademikiem itp to standard za rok powtórka (chociaż nie będę już studentka )nie smuc sie, zawsze mozesz isc na koncert i sie fajnie bawic!kto bedzie wiedzial ze Ty nie studentka? nawet jak bedziesz na Uniwerku IIIgo wieku to mozesz sie fajnie bawic. Jedno jest zycie nie? teraz tu jestesmy wiec korzystajmy bo jak nas nie bedzie na tym swiecie to za pozno bedzie...
Z rzeczy mniej imprezowych byłam u promotora przed wyjazdem i promotor mnie pochwalił ze dobrze piszę i że jeszcze tylko jeden rozdział wystarczy, że napiszę i będzie finisz kamień z serca gratuluje laleczko
wczoraj dotarłam na urodziny mamy mimo 4-godzinnego snu urodziny też udane, miłe i spokojne a mama zachwycona prezentem
Dziś byłam natomiast z TŻ-em na basenie (bo też przyjechał do swoich rodziców) i jak tam byliśmy to był wyciek chloru i w ogóle cała akcja ewakuacyjna, straż, karetki, masakra może słyszałyście w wiadomościach, bo cały dzień dziś o tym mówią i piszą w internecie przez godzinę było mi niedobrze bo się nawdychałam tego chloru ale na szczęście przeszło o matko! to mialas przezycie!

Teraz już wróciłam do Katowic i zaraz się biorę za nadrabianie zaległości w nauce, sprzątaniu i oglądaniu seriali (to ostatnie najważniejsze ) hehee podoba mi sie rozklad priorytetow

miłego wieczorku
milego nawzajem

witaj (cie)

u mnei powolutku, wystawa fajna wczoraj, niepadalo przez 3 h jak akurat tam bylismy wiec zlapalismy troche slonka, potem do polskiego sklepu z sasiadami skoczylismy, nakupili troche
wieczorem ogladalismy filmy i robilam karte urodzinowa dla kumpeli.

napisalam fajne zyczenia,ze samych kolorowych i szlaonych chwil w zyciu i pwycinalam z katalogow zdjecia fajnych plaz/imprez,alkoholu/kwaitkow/usmiechow/serduszek itp i ponaklejalam swietnie wyszlo.

dzis na miescie bylam, kupilam fajne sandalki Skechers'a na koturnie drewnianym i koszulke ladna.

potem na ogrodzei porobilam, trawe pokosilismy, pograbilam itp, pare drinkow w slonku zrobilismy a teraz ogladamy Taniec z Gwiazdami i nadrabiam zaleglosci netowe.

milego wieczorka!!i calego tygodnia.
Stary 2009-05-18, 08:25   #4113
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witajcie

Ja również podobnie jak Tamo myślę o Was (o wszystkich i każdej z osobna). Również totalny brak czasu na wszystko. Ostatnio jeszcze moja praca magisterska w jednej chwili zamieniła się w ... paski Cały tekst trafiło, dokument się uszkodził i została zeberka Udało mi się odzyskać tekst, ale wszystko od nowa musiałam formatować, robić wykresy... także magisterki róbcie kopie zapasowe

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 08:26   #4114
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

no gdzie wy?!

skandal, szok, niedowierzanie

no wiec popisze sama
u mnie wieje,leje, paaaaaskudnie... zbieram sie juz pracy, ciesze sie ze mam moje autko z powrotem..

milego dnia
Stary 2009-05-18, 10:30   #4115
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ojejejej jak ci zazdroszcze... uwielbiam takie klimaty... tez pamietam jak sie lalo tanie wino za kioskiem Lotto i sie spiewalo na koncertach....

Cytat:
nie smuc sie, zawsze mozesz isc na koncert i sie fajnie bawic!kto bedzie wiedzial ze Ty nie studentka? nawet jak bedziesz na Uniwerku IIIgo wieku to mozesz sie fajnie bawic. Jedno jest zycie nie? teraz tu jestesmy wiec korzystajmy bo jak nas nie bedzie na tym swiecie to za pozno bedzie...
witaj (cie)
no właśnie taki mam plan zwłaszcza ze mój TŻ ma jeszcze rok studiów (bo chodził do technikum) wiec zamierzam kontynuować studenckie życie jeszcze co najmniej przez rok
Cytat:
gratuluje laleczko

Cytat:
napisalam fajne zyczenia,ze samych kolorowych i szlaonych chwil w zyciu i pwycinalam z katalogow zdjecia fajnych plaz/imprez,alkoholu/kwaitkow/usmiechow/serduszek itp i ponaklejalam swietnie wyszlo.
wow, świetny prezent
Cytat:
dzis na miescie bylam, kupilam fajne sandalki Skechers'a na koturnie drewnianym i koszulke ladna.
gratuluję zakupów

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ja również podobnie jak Tamo myślę o Was (o wszystkich i każdej z osobna). Również totalny brak czasu na wszystko. Ostatnio jeszcze moja praca magisterska w jednej chwili zamieniła się w ... paski Cały tekst trafiło, dokument się uszkodził i została zeberka Udało mi się odzyskać tekst, ale wszystko od nowa musiałam formatować, robić wykresy... także magisterki róbcie kopie zapasowe

Milkuś
ja robię 5 kopii zapasowych i w ogóle mam mega traumę ze mogłoby mi to zniknąć pewnie znając moje szczęście jeszcze bym tego nie odzyskała

Cytat:
no gdzie wy?!

skandal, szok, niedowierzanie
dobrze ze chociaż czasami jakieś zguby się odzywają

Dzień dobry
właśnie się zbieram do wyjścia bo mam milion spraw do załatwienia na mieście, nie wiem w ogóle jak się wyrobię mam nadzieję że deszcz mnie jakiś nie złapie bo mają być dziś jakieś burze

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-18, 20:56   #4116
Tarantulek
Rozeznanie

Czeeeść

Ewuś świetne masz zdjęcie na naszej kalsie-od razu mi się banan na gębusce zrobił i super ze się dobrze bawiłas-pewnie raz się zyje a o tym chlorze to słyszałam własnie a tu prosze nasza Ewcia tam była...

Agolek gratuluje zakupu sandałków

A u mnie no to w sumie nic takiego...hmmm pamietacie moze jak kiedys cholofiłam ze z takim jednym moim przyjacielem to juz koniec jest, ze sie nie oddzywamy, ten co mowiłyscie ze się dziwnie zachowuje idt...moze ktoras pamięta No to włąsnie przed wczoraj mi napisał ze juz nie moze beze mnie....no i się spotkalismy, pogadalismy no i narazie jest dobrze....ale ja sie mam na bacznosci mimo wszystko, choc mam nadzieje ze bedzie dobrze

No ocho wyłaczam kompa bo się błyska i grzmi

papapa dziubki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 21:41   #4117
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Dzień dobry
właśnie się zbieram do wyjścia bo mam milion spraw do załatwienia na mieście, nie wiem w ogóle jak się wyrobię mam nadzieję że deszcz mnie jakiś nie złapie bo mają być dziś jakieś burze

miłego dzionka
no i jak?wyrobilas sie?

Cytat:
Ewuś świetne masz zdjęcie na naszej kalsie-od razu mi się banan na gębusce zrobił musze zaraz zerknac
i super ze się dobrze bawiłas-pewnie raz się zyje a o tym chlorze to słyszałam własnie a tu prosze nasza Ewcia tam była...

Agolek gratuluje zakupu sandałków
jeszcze nie wyprobowane
A u mnie no to w sumie nic takiego...hmmm pamietacie moze jak kiedys cholofiłam ze z takim jednym moim przyjacielem to juz koniec jest, ze sie nie oddzywamy, ten co mowiłyscie ze się dziwnie zachowuje idt...moze ktoras pamięta No to włąsnie przed wczoraj mi napisał ze juz nie moze beze mnie....no i się spotkalismy, pogadalismy no i narazie jest dobrze....ale ja sie mam na bacznosci mimo wszystko, choc mam nadzieje ze bedzie dobrzeno zobaczymy jak sie sprawy rozwina pamietak zeby nas informowac na biezaco

No ocho wyłaczam kompa bo się błyska i grzmi

papapa dziubki
witajcie,

ja juz po pracy, dluugiej kapieli i kolacji..
teraz relaks na sofce..

milego wieczorka
Stary 2009-05-19, 00:05   #4118
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść

Ewuś świetne masz zdjęcie na naszej kalsie-od razu mi się banan na gębusce zrobił i super ze się dobrze bawiłas-pewnie raz się zyje
dziękuję bawiłam się super, polecam również

Cytat:
a o tym chlorze to słyszałam własnie a tu prosze nasza Ewcia tam była...
no bo ja zawsze muszę być tam gdzie jakaś rozróba

Cytat:

A u mnie no to w sumie nic takiego...hmmm pamietacie moze jak kiedys cholofiłam ze z takim jednym moim przyjacielem to juz koniec jest, ze sie nie oddzywamy, ten co mowiłyscie ze się dziwnie zachowuje idt...moze ktoras pamięta No to włąsnie przed wczoraj mi napisał ze juz nie moze beze mnie....no i się spotkalismy, pogadalismy no i narazie jest dobrze....ale ja sie mam na bacznosci mimo wszystko, choc mam nadzieje ze bedzie dobrze
pamiętam of kors i pamiętam że Ci radziłam żebyś podchodziła z dystansem bo nie wiadomo co mu jeszcze może odwalić (w końcu to tylko facet ) i widzę ze o tym pamiętasz
Oby się ułożyło

Cytat:
no i jak?wyrobilas sie?
si tylko pracy nic nie tykłam, mam mega dłó jeśli chodzi o wenę muszę szybko ją dorwać bo koniec maja już blisko

Okropny upał dziś był i do tego przelotne burze więc wykorzystałam mimo obaw o parkingi moją furę aby się po mieście poruszać i wyjątkowo miałam szczęście do znajdowanie wolnych miejsc (jak raz )
Idę niedługo spać bo marzę o wyspaniu się w końcu (wciąż mi się nie udało )

dobrej nocki Słońca

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-19, 02:31   #4119
milusiaam
Wtajemniczenie

czesc jako ze nie moge spac a dietkuje od wczoraj chciałam cos napisac nie wchodzicie na strone SFD bo zgupialam do cna
teraz musze na wizazu odbudowac swoja wiedze imam nadzieje ze zredukuje jak najszybciej te nadprogramowe kg ...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 15:52   #4120
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

właśnie jem obiad i zaraz jadę do TŻ-a () bo ostatnio nie mamy okazji widywać sie jako para tylko jako dwoje imprezujących ludzi wiec musimy w końcu sie zobaczyć sam na sam
Poza tym pogoda straszna, leje cały czas, rano były burze i ogólnie ciśnienie chyba jest minus 700
no ale przynajmniej fajne popołudnie, wieczór i noc mi sie szykują

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-19, 21:27   #4121
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
właśnie jem obiad i zaraz jadę do TŻ-a () bo ostatnio nie mamy okazji widywać sie jako para tylko jako dwoje imprezujących ludzi wiec musimy w końcu sie zobaczyć sam na sam
no no Ewcia ostroznie z tym balowaniem zeby zaraz nie bylo ze znowu ciotka bede baw sie dobrze i bezpiecznie

witajcie,

odswiezam watek

wrocilam z pracy,zjadlam,pogadalam z kumpela z Londynu i obmyslamy plan na czerwiec jak do niej pojade juz sie nie moge doczekac no

w pracy jak to w pracy, raz lepiej raz gorzej, dni uplywaja jeden za drugim, czasem juz sie sama gubie jaki wogole dzien jest o dacie nie wspomne..

no coz, mam nadzieje,ze sie niedlugo pojawicie bo naprawd emi juz smutno.. po tylu latach watek upada...

buziak
Stary 2009-05-20, 13:33   #4122
jeszcze raz
Przyczajenie

heeej!
jestem nowa i od dziś postanowiłam schudnąć bo od października przytylam z jakies 5kg. ;/ a po drugie lato sie zbliza.. ;d
i wgl ja jestem chyba uzalezniona od fast foodow bo praktycznie codziennie jem jakas pizze, kebaba czy cos takiego pozniej w domu nigdy nie jem normalnych obiadow tlyko tez mrozona pizza, sppagetti czy cos.
maskara. a w moim brzuchu sie dzieje ;//// klade sie spac i mysle co bym zjadla tylko
moze ktos pomoze jak z tego wyjsc...
  • panować nad humorkami ;p

baby we can do it we can do it all night ;>
jeszcze raz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 13:45   #4123
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
Też się melduję po dłuuugiej nieobecności
Mam nadzieję ,że wybaczycie mi.
To nie tak ,ze o Was zapomniałam czy coś . Po prostu jak wiecie zawaliłam testy i teraz muszę robić wszystko ,żeby oceny dobre był chociaż . Mam coraz mniejszą nadzieję na dostanie sie na ulubiony profil
Dziś jakbym napisała dobrze konkurs z historii to mogli by mnie przyjac ,tak po prostu . Nagrodzili 10 osob , a ja byłam 12 ;/ Masakra jednnym zdaniem I wogole zyje tylko szkoła i niczym innym. Nawet dziś sie zdziwiłam ,że jest 20 maj
Makabrejszyn jednym zdaniem ^^.

jeszcze raz: A jak ja mam Ci pomoc ?;> Przecież nie zjem za Ciebie tej pizzy czy kebaba .
agolek: Oooo Londyn Zazdroszcze Ci wogóle ,że jesteś za granicą ,a nie w PL
Ewusia_marchew : A Ty znowu imprezujesz Zazdroszcze ^^. U mnie pogoda fantastyczna

I wiecie co ? Też jestem zdania Agolka , ze smutno ,że tu pustki takie [ wiem nie jestem lepsza ,ale wątek nie może upaść ! ]
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 13:55   #4124
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jeszcze raz Pokaż wiadomość
heeej!
jestem nowa i od dziś postanowiłam schudnąć bo od października przytylam z jakies 5kg. ;/ a po drugie lato sie zbliza.. ;d
i wgl ja jestem chyba uzalezniona od fast foodow bo praktycznie codziennie jem jakas pizze, kebaba czy cos takiego pozniej w domu nigdy nie jem normalnych obiadow tlyko tez mrozona pizza, sppagetti czy cos.
maskara. a w moim brzuchu sie dzieje ;//// klade sie spac i mysle co bym zjadla tylko
moze ktos pomoze jak z tego wyjsc...
oj jak chcesz schudnac to musisz z tego zrezygnowac-tzn mozesz zjesc cos ulubionego w jednym posiłku w tygodniu, zeby nie było ze się umartwiasz:P a tak to jedz 5 nieduzych posiłków dziennie, dbaj zeby było w nim białko:serki wiejskie, twarogi, jajka, kurczak. Ni głodz się, ale tez nie przejadaj. No i ruch-podobno najlepsze jest trening interwałowy-czyli ze zmienna szybkoscia i siłowy. W watkach podwieszonych są przykładowe skomponowane jadłospisy na redukcje, albo wejdz na watek Nasze codzienne jadłospisy i tam mozesz wkleic swoj i ktos Ci oceni czy moze taki byc czy nie

No a w ogole to bardzo miło Cię poznać i wpadaj tu częśćiej poplotkowac nie tylko od odchudzaniu ale ogólnie o wszystkim

Cytat:

wrocilam z pracy,zjadlam,pogadalam z kumpela z Londynu i obmyslamy plan na czerwiec jak do niej pojadejuz sie nie moge doczekac no

ale super

w pracy jak to w pracy, raz lepiej raz gorzej, dni uplywaja jeden za drugim, czasem juz sie sama gubie jaki wogole dzien jest o dacie nie wspomne..

no coz, mam nadzieje,ze sie niedlugo pojawicie bo naprawd emi juz smutno.. po tylu latach watek upada...

buziak
Jezu mi tez, ja myslałam ze tu do starosci bedziemy produkowac się wszystkie

Cytat:
Dzień dobry

Poza tym pogoda straszna, leje cały czas, rano były burze i ogólnie ciśnienie chyba jest minus 700

miłego dnia
hihihi no to udanego popołudnia, wieczorku no i nocy

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
czesc jako ze nie moge spac a dietkuje od wczoraj chciałam cos napisac nie wchodzicie na strone SFD bo zgupialam do cna
teraz musze na wizazu odbudowac swoja wiedze imam nadzieje ze zredukuje jak najszybciej te nadprogramowe kg ...
czeeść my się jeszcze chyba nie znamy? Jestem Mercy jak by co a Tarantulek to tylko ot tak bo zapomniałam hasłaNo na SFD się mozna zgubic, sama tam kiedys bładziłam to nic tylko mnie głowa rozbolała

Kurczę apeluję jeszcze raz o przychodzenie na plotkowe bo wątek nam kona

To ja Mercy!
Stary 2009-05-20, 15:10   #4125
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Też się melduję po dłuuugiej nieobecności
Mam nadzieję ,że wybaczycie mi.
To nie tak ,ze o Was zapomniałam czy coś . Po prostu jak wiecie zawaliłam testy i teraz muszę robić wszystko ,żeby oceny dobre był chociaż . Mam coraz mniejszą nadzieję na dostanie sie na ulubiony profil
Dziś jakbym napisała dobrze konkurs z historii to mogli by mnie przyjac ,tak po prostu . Nagrodzili 10 osob , a ja byłam 12 ;/ Masakra jednnym zdaniem I wogole zyje tylko szkoła i niczym innym.w takim razie rozgrzeszam sa wazniejsze rzeczy czasem niz wizaz...choc ciezko w to uwierzyc Nawet dziś sie zdziwiłam ,że jest 20 maj
Makabrejszyn jednym zdaniem ^^.
agolek: Oooo Londyn Zazdroszcze Ci wogóle ,że jesteś za granicą ,a nie w PL swiat stoi przed toba otworem kochana
I wiecie co ? Też jestem zdania Agolka , ze smutno ,że tu pustki takie [ wiem nie jestem lepsza ,ale wątek nie może upaść ! ]
poki my jestesmy to nie padnie

Cytat:
Jezu mi tez, ja myslałam ze tu do starosci bedziemy produkowac się wszystkie
bedziem bedziemy ,nie martw sie bedziemy siedziec w bujanych fotelach przykryte kocykami z laptopem na kolanach i popijac Geriavit...

witajcie,

aj juz po lunchu,brzuszek pelen, potem na spacer poszlam z kolezanka. Wieczorem jade krew oddac bo dzwonili do mnie ze moja grupa potrzebna
wiec ide przydam sie na cos

milego kochane
Stary 2009-05-20, 15:45   #4126
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jaki tu ruch od wczoraj w porównaniu z poprzednimi dniami

po komentuję Was później bo przed chwilą wróciłam od TŻ-a, teraz wcinam obiad i zaraz idę z kumpelami na piwko ^^ w końcu teraz Juwenalia śląskie w Katowicach są

miłego popołudnia i wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-20, 16:09   #4127
anniaa

baby doskonale cię rozumiem = ostatnio u mnie tez tylko szkoła szkoła i szkoła . ale jakos trzeba wytrzymac do 5 czerwca. na jutro mam tyle nauki ze nie wiem za co sie zabrac
coz ide sie edukowac bo do rana co raz mniej czasu :/

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 18:03   #4128
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
bedziem bedziemy ,nie martw sie bedziemy siedziec w bujanych fotelach przykryte kocykami z laptopem na kolanach i popijac Geriavit...

Cytat:
po komentuję Was później bo przed chwilą wróciłam od TŻ-a, teraz wcinam obiad i zaraz idę z kumpelami na piwko ^^ w końcu teraz Juwenalia śląskie w Katowicach są
ale Ci dobrze no

WItajcie kochane

Biję się w pierś i przepraszam, że tak strasznie zaniedbałam plotkowy Oczywiście podczytywałam co tam u Was żeby być w miarę na bieżąco, ale nie ukrywam, że nie chciałam się rozpraszać pisaniem...
Jak pewnie się domyślacie, wszystko przez ten nieszczęsny licencjat, który w poniedziałek chcę już w całości oddać promotorowi Nie wiem czy się uda, ale postaram się spiąć. To w połączeniu z pracą, szkołą i życiem towarzyskim tak ograniczyło mi czas, że szok. Przyznaję, że czasem po dłuższym siedzeniu przy kompie nas pracą nie mam nawet siły odpisywać. No, ale teraz już finiszuję pomału więc postaram się od nowa poudzielać w naszym zacnym wątku

Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna, buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 19:16   #4129
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

ale Ci dobrze no

WItajcie kochane

Biję się w pierś i przepraszam, że tak strasznie zaniedbałam plotkowy Oczywiście podczytywałam co tam u Was żeby być w miarę na bieżąco, ale nie ukrywam, że nie chciałam się rozpraszać pisaniem...
Jak pewnie się domyślacie, wszystko przez ten nieszczęsny licencjat, który w poniedziałek chcę już w całości oddać promotorowi Nie wiem czy się uda, ale postaram się spiąć. To w połączeniu z pracą, szkołą i życiem towarzyskim tak ograniczyło mi czas, że szok. Przyznaję, że czasem po dłuższym siedzeniu przy kompie nas pracą nie mam nawet siły odpisywać. No, ale teraz już finiszuję pomału więc postaram się od nowa poudzielać w naszym zacnym wątku

Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna, buziaki
ooo Jabłuiszko no nareszcie!trzymam kcuki zeby było dobrze z tym licencjatem i zebys tu wpadała czesto

Cytat:
Jaki tu ruch od wczoraj w porównaniu z poprzednimi dniami

miłego popołudnia i wieczorku
szalejesz

Cytat:

bedziem bedziemy ,nie martw sie bedziemy siedziec w bujanych fotelach przykryte kocykami z laptopem na kolanach i popijac Geriavit... hahaha juz sobie to wyobrazam

witajcie,

aj juz po lunchu,brzuszek pelen, potem na spacer poszlam z kolezanka. Wieczorem jade krew oddac bo dzwonili do mnie ze moja grupa potrzebna
no pewnie
milego kochane

No fajnie ze ruch się robi miłego popołudnia

To ja Mercy!
Stary 2009-05-20, 23:02   #4130
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no no Ewcia ostroznie z tym balowaniem zeby zaraz nie bylo ze znowu ciotka bede baw sie dobrze i bezpiecznie
spokojnie, ja tam mam głowę na karku wiec ciociowanie nie grozi chociaż jakby mi się nawet przytrafiła dzidzia to bym bardzo nie płakała, w końcu już nastolatką nie jestem

Cytat:
wrocilam z pracy,zjadlam,pogadalam z kumpela z Londynu i obmyslamy plan na czerwiec jak do niej pojade juz sie nie moge doczekac no
super jest takie planowanie

Cytat:
a masz juz wyniki testów?
Cytat:
Ewusia_marchew : A Ty znowu imprezujesz Zazdroszcze ^^. U mnie pogoda fantastyczna
no baaaa, taka moja natura
i u mnie dziś już super pogoda
Cytat:

no właśnie, ja też tak sądzę ja nie zrezygnuję z pisania tu bo jestem w tym wątku od prawie pierwszego postu pierwszej częsci więc jeśli tylko nie będe musiała gadać sama z sobą to na pewno watek nie upadnie (Aglolek, Mercy )

Cytat:
super też zawsze chciałam oddac krew ale się boję

Cytat:
baby doskonale cię rozumiem = ostatnio u mnie tez tylko szkoła szkoła i szkoła . ale jakos trzeba wytrzymac do 5 czerwca. na jutro mam tyle nauki ze nie wiem za co sie zabrac
coz ide sie edukowac bo do rana co raz mniej czasu :/

czerwiec juz blisko

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

trzymam mocno kciuki za finisz
ja tez powoli finiszuję, ale dopiero w przyszłym tygodniu przysiądę na dobre bo Juwenalia mi czas zabierają a nie spieszy mi się na tyle żeby z tego rezygnować (w końcu trzeba mieć cos od życia jak się studia kończą )

Cytat:

szalejesz

No i jestem oglądam YCD po powrocie z piwka i plotek Już mamy zaplanowany kolejny weekend wiec nie mogę się doczekać (wiem nienormalna jestem tylko bym imprezowała )
Poza tym super pogoda i wszystko super, gdyby nie to ze promotor nadal do mnie nie pisze (chociaż jak się z nim widziałam to obiecał ze odpisze niedługo ) to w ogóle byłoby git

idę wkrótce spać bo jutro ciężki dzień (tym razem nie imprezowy )
dobranoc Słoneczka

cieszę się ze się odzywacie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-05-20 o 23:03
Stary 2009-05-21, 14:48   #4131
Baby14
Zakorzenienie

Hej Wam

Ale upał dziś u mnie masakra jakaś...
Dziś w szkole była akademia z okazji rocznicy nadania szkole im. JP II.
Ciągło się w nieskończoność także buty mnie tak obgryzły ,że mi kość widać
I dziś nauki ciąg dalszy... Na chemie i na geografie Po prostu lekka przesada. I jestem zła bo mam 4 z biologii na koniec i nie ma już mozliwosci poprawy bo babka jest w ciązy i już nie przyjdzie. A miałam też piatki i +4 , to zawsze mi pol punkta brakło do bdb...
Zresztą , niech się dzieje co chce byle by się do szkoły dostać

Ewusia_marchew: Nie mam własnie wyników jeszcze. 10 czerwca mają być podobno. Ale wiesz ,że i tak zawaliłam
A z tą dzidzią to masz rację Ja bym chętnie już ciotką została ^^.
madame_apple: Powodzenia
anniaa: Biedna Ale 5 masz koniec czy konferencje?
agolek : Podziwiam odwage z tą krwią. Ja bym na pewno zemdlała

Miłego
Stary 2009-05-21, 14:57   #4132
anniaa

ah wczoraj wszystko wykułam- az dumna z siebie byłam na jutro polski i biologia blee
ale pociesza mnie fakt ze znalazłam sobie prace na wakacje
Baby nie ma co sie martwic, ja cały czas zyłam w przekonaniu ze źle mi poszedl egzamin gimnazjalny az płakac mi sie chciało bo potrzebowałam sporo pkt do szkoły gdzie chciałam isc i okazało sie ze miałam 91 pkt a bo do 5 musza wystawic mojej klasie oceny bo 8 jedziemy na wycieczke na cały tydzien konferencja dopiero 15 czerwca.
Ewus ty to chyba w kazdy weekend imprezujesz:P
Agolek ooo ładny gest. ja ostatnio tyle na lekcjach nasłuchałam sie o ciazy i o tym ze źle jest jak kobieta ma Rh-(oczywiscie ja mam ) ze jak słysze krew to mam juz dosc :d

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2009-05-21, 15:15   #4133
Baby14
Zakorzenienie

Aniu , gratuluję Oby u mnie dziś taki zapał był z nauką .
Można wiedzieć coś wiecej o pracy?
A co do mojego egzaminu to na pewno 90 pkt nie bedzie ;D
A skad jestes? Bo do mojej szkoly tez trzeba duuużo punktów. A z tego co pamiętam to jeste ś gdzieś z południa kraju
Też jadę na wycieczkę 6,7 i 8. Tyle ,że do Warszawy. A Ty gdzie się wybierasz?
Stary 2009-05-21, 15:22   #4134
anniaa

z katowic. u mnie do szkoły - szczególnie do mojej klasy trzeba bylo miec sporo pkt
węgry. a praca to mc :P

Stary 2009-05-21, 20:15   #4135
Baby14
Zakorzenienie

a no to ja nie do Katowic się wybieram ;P
A na jaki profil chodzisz?
I faajnie masz z tymi Węgrami
Co do mc to zazdroszcze ;D Sama chce gdzies isc na wakacje ,ale w moim wieku to musze zadowolic się truskawkami albo ulotkami.
Stary 2009-05-21, 20:18   #4136
anniaa

profil : biol-chem-fiz-mat-łac troche rozbudowany ale bardzo ciekawy i "troche"wymagajacy
ja nawet nie myślałam o tym aby w tym roku isc do pracy - ale zadzwonili z propozycja czy nie planuje pracy na wakacje wiec sie zgodziłam

własnie "umieram" z bolu- mam katar = boli mnie nos i dziąsło/zęby ?

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2009-05-21 o 20:19
Stary 2009-05-21, 20:21   #4137
Baby14
Zakorzenienie

[quote=anniaa;12407683]profil : biol-chem-fiz-mat-łac troche rozbudowany ale bardzo ciekawy i "troche"wymagajacy
ja nawet nie myślałam o tym aby w tym roku isc do pracy - ale zadzwonili z propozycja czy nie planuje pracy na wakacje wiec sie zgodziłam [/quotl

ło matko no to ja się nie dziwię ,że tylko się uczysz i uczysz... Mi by w życiu na myśl taki profil nie przyszedł A co do łaciny , to ona głupia jest no nie? co masz zamiar robic po LO ?

To składałaś jakieś podanie wcześniej ,że do Ciebie zadzwonili?
Stary 2009-05-21, 20:31   #4138
anniaa

łacina -lubie ten przedmiot i bardzo ubolewam ze to ostatni rok.
lubie wyzwania po LO myślałam nad medycyna badz farmacja.
Co do pracy - pracowałam tam juz 2 sezony wakacyjne widocznie zadowoleni byli i zaproponowali abym znowu przyszła. a nie myślałas nad tym aby pracowac jako kelnerka. teraz do pracy przyjmuja od 16 roku zycia

Stary 2009-05-21, 20:33   #4139
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewusia_marchew: Nie mam własnie wyników jeszcze. 10 czerwca mają być podobno. Ale wiesz ,że i tak zawaliłam
nigdy nie możesz wiedzieć czy zawaliłaś zanim nie dostaniesz wyników, przecież to od egzaminatorów zależy moja mama jest egzaminatorem i wiem ze każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie
Cytat:
A z tą dzidzią to masz rację Ja bym chętnie już ciotką została ^^.
tja, od tego pisania wczoraj o dzidzi to aż mi się śniło ze ciąży jestem chyba jednak to nie byłby dobry pomysł

Cytat:
a bo do 5 musza wystawic mojej klasie oceny bo 8 jedziemy na wycieczke na cały tydzien konferencja dopiero 15 czerwca.
fajnie macie z tą wycieczką

Cytat:
Ewus ty to chyba w kazdy weekend imprezujesz:P
ano, ostatnio prawie w każdy coś trzeba robić jak się nie ma nic ciekawszego do roboty niż pisanie pracy

Cytat:
a praca to mc :P
będziesz pracować w tym Macu co w zeszłym roku? teraz jak mam auto to będzie mi łatwiej Cię odwiedzić

edit : Baby - ja Ci dam łacina głupia

Dziś znowu cały dzień w biegu i w upale rano pisałam prace a po południu byłam na spotkaniu komisji wyborczej. Przy okazji odwiedziłam rodzinę bo w komisji będę oczywiście tam gdzie jestem zameldowana i tak zleciało do wieczora
Jutro za to ciekawie się zapowiada bo znowu rozpoczyna się cały weekend imprezowania

miłego wieczoru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-21, 20:38   #4140
anniaa

Ewus tak w tym samym zazdroszcze ci tych imprez

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości