|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
masakra żeby tak znikać bez ostrzeżenie aleś się nagadała słusznie ![]() Cytat:
Cytat:
oby tak dalej Cytat:
![]() Cytat:
) Zaglądaj koniecznie Cytat:
Ale się opuszczacie w pisaniu Jak już pisałam na Igrach było super pochód niezapomniany (jakie stroje ludzie wymyślili to masakra ), później na zmianę alkohol strumieniem, koncerty, trochę spania, i od nowa oraz masa studentów i ich szalonych pomysłów. Oczywiście spanie w 8 osób w mini pokoiku, grill przed akademikiem itp to standard za rok powtórka (chociaż nie będę już studentka )Z rzeczy mniej imprezowych byłam u promotora przed wyjazdem i promotor mnie pochwalił ze dobrze piszę i że jeszcze tylko jeden rozdział wystarczy, że napiszę i będzie finisz ![]() wczoraj dotarłam na urodziny mamy mimo 4-godzinnego snu urodziny też udane, miłe i spokojne a mama zachwycona prezentem ![]() Dziś byłam natomiast z TŻ-em na basenie (bo też przyjechał do swoich rodziców) i jak tam byliśmy to był wyciek chloru i w ogóle cała akcja ewakuacyjna, straż, karetki, masakra może słyszałyście w wiadomościach, bo cały dzień dziś o tym mówią i piszą w internecie przez godzinę było mi niedobrze bo się nawdychałam tego chloru ale na szczęście przeszło ![]() Teraz już wróciłam do Katowic i zaraz się biorę za nadrabianie zaległości w nauce, sprzątaniu i oglądaniu seriali (to ostatnie najważniejsze miłego wieczorku Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-17 o 18:46 |
||||||
|
|
|
#4112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witaj (cie) ![]() u mnei powolutku, wystawa fajna wczoraj, niepadalo przez 3 h jak akurat tam bylismy wiec zlapalismy troche slonka, potem do polskiego sklepu z sasiadami skoczylismy, nakupili troche wieczorem ogladalismy filmy i robilam karte urodzinowa dla kumpeli. napisalam fajne zyczenia,ze samych kolorowych i szlaonych chwil w zyciu i pwycinalam z katalogow zdjecia fajnych plaz/imprez,alkoholu/kwaitkow/usmiechow/serduszek itp i ponaklejalam swietnie wyszlo.dzis na miescie bylam, kupilam fajne sandalki Skechers'a na koturnie drewnianym i koszulke ladna. potem na ogrodzei porobilam, trawe pokosilismy, pograbilam itp, pare drinkow w slonku zrobilismy a teraz ogladamy Taniec z Gwiazdami i nadrabiam zaleglosci netowe. milego wieczorka!!i calego tygodnia.
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja również podobnie jak Tamo myślę o Was (o wszystkich i każdej z osobna Cały tekst trafiło, dokument się uszkodził i została zeberka Udało mi się odzyskać tekst, ale wszystko od nowa musiałam formatować, robić wykresy... także magisterki róbcie kopie zapasowe![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
no gdzie wy?!skandal, szok, niedowierzanie no wiec popisze sama u mnie wieje,leje, paaaaaskudnie... zbieram sie juz pracy, ciesze sie ze mam moje autko z powrotem.. milego dnia
|
#4115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zwłaszcza ze mój TŻ ma jeszcze rok studiów (bo chodził do technikum) wiec zamierzam kontynuować studenckie życie jeszcze co najmniej przez rok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja robię 5 kopii zapasowych i w ogóle mam mega traumę ze mogłoby mi to zniknąć pewnie znając moje szczęście jeszcze bym tego nie odzyskała ![]() dobrze ze chociaż czasami jakieś zguby się odzywają ![]() Dzień dobry ![]() właśnie się zbieram do wyjścia bo mam milion spraw do załatwienia na mieście, nie wiem w ogóle jak się wyrobię mam nadzieję że deszcz mnie jakiś nie złapie bo mają być dziś jakieś burze ![]() miłego dzionka |
|||||
|
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() Ewuś świetne masz zdjęcie na naszej kalsie-od razu mi się banan na gębusce zrobił i super ze się dobrze bawiłas-pewnie raz się zyje a o tym chlorze to słyszałam własnie a tu prosze nasza Ewcia tam była...Agolek gratuluje zakupu sandałków ![]() A u mnie no to w sumie nic takiego...hmmm pamietacie moze jak kiedys cholofiłam ze z takim jednym moim przyjacielem to juz koniec jest, ze sie nie oddzywamy, ten co mowiłyscie ze się dziwnie zachowuje idt...moze ktoras pamięta No to włąsnie przed wczoraj mi napisał ze juz nie moze beze mnie....no i się spotkalismy, pogadalismy no i narazie jest dobrze....ale ja sie mam na bacznosci mimo wszystko, choc mam nadzieje ze bedzie dobrze![]() No ocho wyłaczam kompa bo się błyska i grzmi![]() papapa dziubki
|
#4117 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja juz po pracy, dluugiej kapieli i kolacji.. teraz relaks na sofce.. milego wieczorka
|
|
#4118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pamiętam że Ci radziłam żebyś podchodziła z dystansem bo nie wiadomo co mu jeszcze może odwalić (w końcu to tylko facet ) i widzę ze o tym pamiętasz ![]() Oby się ułożyło si tylko pracy nic nie tykłam, mam mega dłó jeśli chodzi o wenę muszę szybko ją dorwać bo koniec maja już blisko ![]() Okropny upał dziś był i do tego przelotne burze więc wykorzystałam mimo obaw o parkingi moją furę aby się po mieście poruszać i wyjątkowo miałam szczęście do znajdowanie wolnych miejsc (jak raz )Idę niedługo spać bo marzę o wyspaniu się w końcu (wciąż mi się nie udało )dobrej nocki Słońca |
|||
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
jako ze nie moge spac a dietkuje od wczoraj chciałam cos napisac nie wchodzicie na strone SFD bo zgupialam do cna teraz musze na wizazu odbudowac swoja wiedze imam nadzieje ze zredukuje jak najszybciej te nadprogramowe kg ... |
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() właśnie jem obiad i zaraz jadę do TŻ-a ( ![]() Poza tym pogoda straszna, leje cały czas, rano były burze i ogólnie ciśnienie chyba jest minus 700 ![]() no ale przynajmniej fajne popołudnie, wieczór i noc mi sie szykują ![]() miłego dnia |
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zeby zaraz nie bylo ze znowu ciotka bede baw sie dobrze i bezpiecznie![]() witajcie, odswiezam watek ![]() wrocilam z pracy,zjadlam,pogadalam z kumpela z Londynu i obmyslamy plan na czerwiec jak do niej pojade juz sie nie moge doczekac no![]() w pracy jak to w pracy, raz lepiej raz gorzej, dni uplywaja jeden za drugim, czasem juz sie sama gubie jaki wogole dzien jest o dacie nie wspomne.. no coz, mam nadzieje,ze sie niedlugo pojawicie bo naprawd emi juz smutno.. po tylu latach watek upada... ![]() buziak
|
|
#4122 |
|
Przyczajenie
|
heeej!
jestem nowa i od dziś postanowiłam schudnąć bo od października przytylam z jakies 5kg. ;/ a po drugie lato sie zbliza.. ;d i wgl ja jestem chyba uzalezniona od fast foodow bo praktycznie codziennie jem jakas pizze, kebaba czy cos takiego pozniej w domu nigdy nie jem normalnych obiadow tlyko tez mrozona pizza, sppagetti czy cos. maskara. a w moim brzuchu sie dzieje ;//// klade sie spac i mysle co bym zjadla tylkomoze ktos pomoze jak z tego wyjsc...
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Też się melduję po dłuuugiej nieobecności Mam nadzieję ,że wybaczycie mi. To nie tak ,ze o Was zapomniałam czy coś . Po prostu jak wiecie zawaliłam testy i teraz muszę robić wszystko ,żeby oceny dobre był chociaż . Mam coraz mniejszą nadzieję na dostanie sie na ulubiony profil Dziś jakbym napisała dobrze konkurs z historii to mogli by mnie przyjac ,tak po prostu . Nagrodzili 10 osob , a ja byłam 12 ;/ Masakra jednnym zdaniem I wogole zyje tylko szkoła i niczym innym. Nawet dziś sie zdziwiłam ,że jest 20 maj ![]() Makabrejszyn jednym zdaniem ^^. jeszcze raz: A jak ja mam Ci pomoc ?;> Przecież nie zjem za Ciebie tej pizzy czy kebaba . ![]() agolek: Oooo Londyn Zazdroszcze Ci wogóle ,że jesteś za granicą ,a nie w PL ![]() Ewusia_marchew : A Ty znowu imprezujesz Zazdroszcze ^^. U mnie pogoda fantastyczna ![]() I wiecie co ? Też jestem zdania Agolka , ze smutno ,że tu pustki takie [ wiem nie jestem lepsza ,ale wątek nie może upaść ! ]
|
|
|
|
#4124 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No a w ogole to bardzo miło Cię poznać i wpadaj tu częśćiej poplotkowac nie tylko od odchudzaniu ale ogólnie o wszystkim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my się jeszcze chyba nie znamy? Jestem Mercy jak by co a Tarantulek to tylko ot tak bo zapomniałam hasła![]() No na SFD się mozna zgubic, sama tam kiedys bładziłam to nic tylko mnie głowa rozbolała![]() ![]() Kurczę apeluję jeszcze raz o przychodzenie na plotkowe bo wątek nam kona
|
|
#4125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bedziemy siedziec w bujanych fotelach przykryte kocykami z laptopem na kolanach i popijac Geriavit... ![]() witajcie, aj juz po lunchu,brzuszek pelen, potem na spacer poszlam z kolezanka. Wieczorem jade krew oddac bo dzwonili do mnie ze moja grupa potrzebna ![]() wiec ide przydam sie na cos ![]() milego kochane
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki tu ruch od wczoraj w porównaniu z poprzednimi dniami
![]() po komentuję Was później bo przed chwilą wróciłam od TŻ-a, teraz wcinam obiad i zaraz idę z kumpelami na piwko ^^ w końcu teraz Juwenalia śląskie w Katowicach są ![]() miłego popołudnia i wieczorku |
|
|
|
#4127 |
|
♥
|
baby doskonale cię rozumiem = ostatnio u mnie tez tylko szkoła szkoła i szkoła . ale jakos trzeba wytrzymac do 5 czerwca. na jutro mam tyle nauki ze nie wiem za co sie zabrac
coz ide sie edukowac bo do rana co raz mniej czasu :/ |
|
|
|
#4128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() WItajcie kochane ![]() Biję się w pierś i przepraszam, że tak strasznie zaniedbałam plotkowy Oczywiście podczytywałam co tam u Was żeby być w miarę na bieżąco, ale nie ukrywam, że nie chciałam się rozpraszać pisaniem...Jak pewnie się domyślacie, wszystko przez ten nieszczęsny licencjat, który w poniedziałek chcę już w całości oddać promotorowi Nie wiem czy się uda, ale postaram się spiąć. To w połączeniu z pracą, szkołą i życiem towarzyskim tak ograniczyło mi czas, że szok. Przyznaję, że czasem po dłuższym siedzeniu przy kompie nas pracą nie mam nawet siły odpisywać. No, ale teraz już finiszuję pomału więc postaram się od nowa poudzielać w naszym zacnym wątku ![]() Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna, buziaki
|
|
#4129 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No fajnie ze ruch się robi miłego popołudnia
|
|
#4130 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jakby mi się nawet przytrafiła dzidzia to bym bardzo nie płakała, w końcu już nastolatką nie jestem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i u mnie dziś już super pogoda Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czerwiec juz blisko Cytat:
ja tez powoli finiszuję, ale dopiero w przyszłym tygodniu przysiądę na dobre bo Juwenalia mi czas zabierają a nie spieszy mi się na tyle żeby z tego rezygnować (w końcu trzeba mieć cos od życia jak się studia kończą ) ![]() No i jestem oglądam YCD po powrocie z piwka i plotek Już mamy zaplanowany kolejny weekend wiec nie mogę się doczekać (wiem nienormalna jestem tylko bym imprezowała ) Poza tym super pogoda i wszystko super, gdyby nie to ze promotor nadal do mnie nie pisze (chociaż jak się z nim widziałam to obiecał ze odpisze niedługo ) to w ogóle byłoby git idę wkrótce spać bo jutro ciężki dzień (tym razem nie imprezowy )dobranoc Słoneczka cieszę się ze się odzywacie
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-20 o 23:03 |
||||||||
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Ale upał dziś u mnie masakra jakaś... Dziś w szkole była akademia z okazji rocznicy nadania szkole im. JP II. Ciągło się w nieskończoność także buty mnie tak obgryzły ,że mi kość widać ![]() I dziś nauki ciąg dalszy... Na chemie i na geografie Zresztą , niech się dzieje co chce byle by się do szkoły dostać ![]() Ewusia_marchew: Nie mam własnie wyników jeszcze. 10 czerwca mają być podobno. Ale wiesz ,że i tak zawaliłam ![]() A z tą dzidzią to masz rację Ja bym chętnie już ciotką została ^^.madame_apple: Powodzenia ![]() anniaa: Biedna agolek : Podziwiam odwage z tą krwią. Ja bym na pewno zemdlała ![]() Miłego
|
|
|
|
#4132 |
|
♥
|
ah wczoraj wszystko wykułam- az dumna z siebie byłam
na jutro polski i biologia bleeale pociesza mnie fakt ze znalazłam sobie prace na wakacje Baby nie ma co sie martwic, ja cały czas zyłam w przekonaniu ze źle mi poszedl egzamin gimnazjalny az płakac mi sie chciało bo potrzebowałam sporo pkt do szkoły gdzie chciałam isc i okazało sie ze miałam 91 pkt a bo do 5 musza wystawic mojej klasie oceny bo 8 jedziemy na wycieczke na cały tydzien konferencja dopiero 15 czerwca.Ewus ty to chyba w kazdy weekend imprezujesz:P Agolek ooo ładny gest. ja ostatnio tyle na lekcjach nasłuchałam sie o ciazy i o tym ze źle jest jak kobieta ma Rh-(oczywiscie ja mam ) ze jak słysze krew to mam juz dosc :d |
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu , gratuluję
Oby u mnie dziś taki zapał był z nauką .Można wiedzieć coś wiecej o pracy? ![]() A co do mojego egzaminu to na pewno 90 pkt nie bedzie ;D A skad jestes? Bo do mojej szkoly tez trzeba duuużo punktów. A z tego co pamiętam to jeste ś gdzieś z południa kraju ![]() Też jadę na wycieczkę 6,7 i 8. Tyle ,że do Warszawy. A Ty gdzie się wybierasz? |
|
|
|
#4134 |
|
♥
|
z katowic. u mnie do szkoły - szczególnie do mojej klasy trzeba bylo miec sporo pkt
![]() węgry. a praca to mc :P |
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
a no to ja nie do Katowic się wybieram ;P
A na jaki profil chodzisz? I faajnie masz z tymi Węgrami Co do mc to zazdroszcze ;D Sama chce gdzies isc na wakacje ,ale w moim wieku to musze zadowolic się truskawkami albo ulotkami. |
|
|
|
#4136 |
|
♥
|
profil : biol-chem-fiz-mat-łac
troche rozbudowany ale bardzo ciekawy i "troche"wymagajacy ja nawet nie myślałam o tym aby w tym roku isc do pracy - ale zadzwonili z propozycja czy nie planuje pracy na wakacje wiec sie zgodziłam ![]() własnie "umieram" z bolu- mam katar = boli mnie nos i dziąsło/zęby ?
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-05-21 o 20:19 |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=anniaa;12407683]profil : biol-chem-fiz-mat-łac
troche rozbudowany ale bardzo ciekawy i "troche"wymagajacy ja nawet nie myślałam o tym aby w tym roku isc do pracy - ale zadzwonili z propozycja czy nie planuje pracy na wakacje wiec sie zgodziłam [/quotlło matko no to ja się nie dziwię ,że tylko się uczysz i uczysz... Mi by w życiu na myśl taki profil nie przyszedł A co do łaciny , to ona głupia jest no nie? co masz zamiar robic po LO ? To składałaś jakieś podanie wcześniej ,że do Ciebie zadzwonili? |
|
|
|
#4138 |
|
♥
|
łacina -lubie ten przedmiot i bardzo ubolewam ze to ostatni rok.
lubie wyzwania po LO myślałam nad medycyna badz farmacja.Co do pracy - pracowałam tam juz 2 sezony wakacyjne widocznie zadowoleni byli i zaproponowali abym znowu przyszła. a nie myślałas nad tym aby pracowac jako kelnerka. teraz do pracy przyjmuja od 16 roku zycia
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama jest egzaminatorem i wiem ze każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie ![]() tja, od tego pisania wczoraj o dzidzi to aż mi się śniło ze ciąży jestem chyba jednak to nie byłby dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() ano, ostatnio prawie w każdy coś trzeba robić jak się nie ma nic ciekawszego do roboty niż pisanie pracy ![]() będziesz pracować w tym Macu co w zeszłym roku? teraz jak mam auto to będzie mi łatwiej Cię odwiedzić ![]() edit : Baby - ja Ci dam łacina głupia ![]() Dziś znowu cały dzień w biegu i w upale rano pisałam prace a po południu byłam na spotkaniu komisji wyborczej. Przy okazji odwiedziłam rodzinę bo w komisji będę oczywiście tam gdzie jestem zameldowana i tak zleciało do wieczoraJutro za to ciekawie się zapowiada bo znowu rozpoczyna się cały weekend imprezowania ![]() miłego wieczoru |
||
|
|
|
#4140 |
|
♥
|
Ewus tak w tym samym
zazdroszcze ci tych imprez
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Ale pamiętam o Was, pamiętam. O każdej z osobna i o wszystkich razem. Tak poza tym to mój związek jest bardzo poważny z tego co zauważam i nawet myślimy z Tżetem o tym aby zacząć razem pomieszkiwać. Co z tego wyjdzie ... zobaczymy, narazie mamy jakieś plany, a Tżet robi wszysko aby je zrealizować, a to już coś prawda ? 
)
przez godzinę było mi niedobrze bo się nawdychałam tego chloru ale na szczęście przeszło 

kon iec swiata normalnie...
Udało mi się odzyskać tekst, ale wszystko od nowa musiałam formatować, robić wykresy... także magisterki róbcie kopie zapasowe