Żony doskonałe PM2008 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 15:47   #2011
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Agunia że tak powiem- jesteś w temacie teraz, orientujesz sie co i jak w kwestii hodowli, wychowywania itp, ale nie każdy w ten sposób przygotowuje sie do wzięcia psa do siebie, wiadomo że są hodowle i pseudohodowle ale dopóki te drugie będą funkcjonować( mieć rynek zbytu) takie rzeczy będą sie działy, nie każdgo stać żeby kupic szczeniaka za parę tysięcy, nie każdy zdaje sobie sprawę z tego w jakich warunkach i w jaki sposób taki psiak mógł "powstać", dla jednych jest to po prostu uroczy szczeniaczek który będzie przytulanką dla dziecka, drudzy biorą bo chcą mieć "groźnego" psa na podwórku a jeszcze inni po prostu widzą okazję ...
a później jak się okazuje co taki szczeniaczek potrafi to winnych znaleźć ciężko...

monai teraz doczytałam że świetowanie się udało super ale ja bym nie wytrzymała pewnie żeby się nie zdradzić z prezentem
no i teraz ma Twój mężuś zagwozdkę co Tobie kupic
a z psów to ja się chyba tylko mojego nie boje ale to jest taki kundelek malusi i juz stary bo 13 letni i pewnie nikomu by krzywdy nie zrobił

Izuś powodzenia u ginka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 15:53   #2012
agunia82
Zakorzenienie

A no właśnie- kogoś nie stać, żeby dać więcej za psa, po którym przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać, a chce mieć psa "agresywnego" (przepraszam, ale takie osoby jak dla mnie nadają się do leczenia). A jednocześnie ryzykuje swoje i innych zdrowie i życie. Na to go stać? Dlatego trzeba ludzi uświadamiać, uświadamiać i jeszcze raz uświadamiać. Bo ta pozorna oszczędność czasem może drogo kosztować... Dla nas ta kwota co dajemy dla psiaka też nie jest mała, wręcz przeciwnie, jest bardzo wysoka jak na nasze możliwości. Ale powoli pieniążki sobie odkładamy, jak się tylko chce, to się da... Nie trzeba mieć od razu, teraz i natychmiast wszystkiego.

A ja się zaraz zbieram do domku a potem podpisać umowę przedwstępną

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-05-21 o 15:55
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 16:01   #2013
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A no właśnie- kogoś nie stać, żeby dać więcej za psa, po którym przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać, a chce mieć psa "agresywnego" (przepraszam, ale takie osoby jak dla mnie nadają się do leczenia). A jednocześnie ryzykuje swoje i innych zdrowie i życie. Na to go stać? Dlatego trzeba ludzi uświadamiać, uświadamiać i jeszcze raz uświadamiać. Bo ta pozorna oszczędność czasem może drogo kosztować... Dla nas ta kwota co dajemy dla psiaka też nie jest mała, wręcz przeciwnie, jest bardzo wysoka jak na nasze możliwości. Ale powoli pieniążki sobie odkładamy, jak się tylko chce, to się da... Nie trzeba mieć od razu, teraz i natychmiast wszystkiego.

święte słowa szkoda tylko że nie wszyscy tego chcą....
(rany jak Ty ładnie ubierasz w słowa to co ja myslę)

no to powodzenia żeby się wszystko udało

Julitka

Stary 2009-05-21, 16:49   #2014
monai
Rozeznanie

GG do monai

coś wizażczytałam czasami o takich sytuacjach ale nie działo się mi nigdy tak ;/

Agunia
to Ty też bliźniak?
powodzenia przy umowie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
tak samo pomyślalam ;p

zmykam na razie do wieczora
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 16:55   #2015
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

no to powodzenia żeby się wszystko udało

a no już taka humanistka ze mnie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

Agunia
to Ty też bliźniak?
powodzenia przy umowie

tak samo pomyślalam ;p
a no bliźniak, bliźniak I mąż też

Stary 2009-05-21, 17:00   #2016
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Wróciłam od dżina i tańczę, śpiewam i jem kruskawki...bo...
mogę iść wreszcie na basenik...i nie powiem co jeszcze mogę ...bo się wstydzem.
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
powodzenia

Cytat:
no sezon truskawkowy uważam za otwarty
Izunia idziesz do gina żeby Ci powiedział, że nie możesz jeździć na rowerze rozgryzłam Cię
powodzenia ;*
powoli się rozglądam za sukienką na wesele - póki co na necie, umamiła mi się bombka... ech ale zobacze w sklepach co jest do wyboru.
Wogóle to częstuję ciastem snikers żeby nie było że tak sama zajadam przed monitorkiem
Czy ktoś tu wspominał o kruskawkach...(usz ykowana miseczka czeka na mnie w kuchni...)
Mam Cię (pyszna kruskawko) -zjem Cię(pyszna kruskawko)

monai
a ja tak to skrzętnie ukrywałam, tak się starałam, zeby to nie wyszło na światło dzienne, a tu proszę...

Ale masz fajnie..my jeszcze dokładnie nie wiemy, ale raczej 99% nas zaproszą(chyba, ze małe wesele zrobią)...czyli wypadałoby na sierpnia.
Fajniutkie te bobeczki...potem jak znajdę chwilkę, to CI wstawię po cichaczu fotkę mojej znajomej, która miała czarną bombę...

Mniamniuśny snickersik....m mm!

Cytat:
Izuś powodzenia u ginka

Ale WY jesteście kochane...wiecie?? I to wszystkie PM i każda z osobku...
Za to wspieranie na każdym kroku...

Byłam na solarce i strasznie mi ciepło na duszy się zrobiło...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-21 o 17:02 Powód: bo sem musiała dopisnać
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 17:12   #2017
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

a my jesteśmy dwie ryby jeden rocznik i 14dni różnicy w wieku (mąż starszy )

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

superowo że w porządku

a dziewczyny po ile u Was są truskawki? bo wszystkie tak wcinacie i mi tylko ochotę robicie, ale dziś widziałam po 11zl/kg i stwierdziłam że jeszcze wytrzymam bo troche drogo

ja za godzinkę się zbieram na piwko z koleżanką , mniaaam takie zimne piweczko gdy na dworze tak cieplusio

Julitka

Stary 2009-05-21, 17:14   #2018
monai
Rozeznanie

GG do monai

A jednak jeszcze jestem ;p
najadłam się kanapek z pommidorem... jakaś taka zachciewajka mnie się trzymała

Cytat:

a no już taka humanistka ze mnie

nie wyobrażam sobie hihihihii nieźle dwa bliźniaki mój jest byk (jeden dzień później i też byłby bliźniak) i jest dokładnie na odwrót niż u moich rodziców - mama byk a tata bliźniak

Cytat:

Czy ktoś tu wspominał o kruskawkach...(usz ykowana miseczka czeka na mnie w kuchni...)

monai
a ja tak to skrzętnie ukrywałam, tak się starałam, zeby to nie wyszło na światło dzienne, a tu proszę...

Ale masz fajnie..my jeszcze dokładnie nie wiemy, ale raczej 99% nas zaproszą(chyba, ze małe wesele zrobią)...czyli wypadałoby na sierpnia.
Fajniutkie te bobeczki...potem jak znajdę chwilkę, to CI wstawię po cichaczu fotkę mojej znajomej, która miała czarną bombę...

Mniamniuśny snickersik....m mm!

Byłam na solarce i strasznie mi ciepło na duszy się zrobiło...
Wstydniś wstydniś czekam na tą fotkę chociaż wolała bym sykienkę bo jak sięnapatrze na super bombkę to jeszcze bardziej będę chciała miec i jeszcze większa frustracja ;]
Też mam ochotę na solarium... hmmm... może jutro bo dzisiaj to mi się nic nie chce... aczkolwiek musze iść do sklepu po masło bo wyżarłam mężowi i nie będzie jutro mial na kanapki do pracy ;p a potem wychodzę ale wracam jakby co
Stary 2009-05-21, 17:20   #2019
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, a u nas różnica wieku wynosi dokładnie.... no prawie dokładnie jakieś 6 godzin

Cytat:
nie wyobrażam sobie hihihihii nieźle dwa bliźniaki mój jest byk (jeden dzień później i też byłby bliźniak) i jest dokładnie na odwrót niż u moich rodziców - mama byk a tata bliźniak
oj no ciężko bywa, hihi. A jak mój mężuś usłyszał, że nasza psina też będzie z czerwca- czyli też bliźniak- to powiedział "no tylko tego brakowało"

Stary 2009-05-21, 17:24   #2020
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, a u nas różnica wieku wynosi dokładnie.... no prawie dokładnie jakieś 6 godzin
hehehe to już prawie od porodówki razem

Julitka

Stary 2009-05-21, 17:27   #2021
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe to już prawie od porodówki razem
hehe, no prawie A zgadnijcie kto jest starszy

Aaaaa nie pisałam wam, jakiego farta mieliśmy z tym mieszkaniem... na wczoraj mieli jeszcze umówionych ludzi na oglądanie i facet mówi, że chciał sprawdzić, czy nam rzeczywiście tak mieszkania uciekają. I zaczął te osoby podpuszczać co do ceny. No i dawali więcej niż my, ale on się nie zgodził sprzedać Na fajnych ludzi trafiliśmy

Stary 2009-05-21, 17:28   #2022
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:

superowo że w porządku
a dziewczyny po ile u Was są truskawki? bo wszystkie tak wcinacie i mi tylko ochotę robicie, ale dziś widziałam po 11zl/kg i stwierdziłam że jeszcze wytrzymam bo troche drogo
ja za godzinkę się zbieram na piwko z koleżanką , mniaaam takie zimne piweczko gdy na dworze tak cieplusio
Narobiłaś mi smaka na piwko...
A kruskawki po 10zł kupiłam, ale nie mogłam się oprzeć...
Ale 25 zł za fasolinkę już nie dałam...
Dzięki moonik
A ja sem z mężem Panna i Rak
Cytat:
Wstydniś wstydniś czekam na tą fotkę chociaż wolała bym sykienkę bo jak sięnapatrze na super bombkę to jeszcze bardziej będę chciała miec i jeszcze większa frustracja ;]
Też mam ochotę na solarium... hmmm... może jutro bo dzisiaj to mi się nic nie chce... aczkolwiek musze iść do sklepu po masło bo wyżarłam mężowi i nie będzie jutro mial na kanapki do pracy ;p a potem wychodzę ale wracam jakby co
ehę.
To jest właśnie sukienusia bomeczkowa, tyle, że czerń... patrzyłam na kompie, ale mam w domku fotki...
Wyżeraczka...!!

Uciekam dziewuszki...do wieczorka.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 18:07   #2023
monai
Rozeznanie

GG do monai

masło jednak kupię później ;] w sumie sklepy do 21 otwarte

Cytat:

superowo że w porządku

ha następni "bliźniacy" ;p zodiakalni a truskawki kupiłam wczoraj po 7zł na bazarku uznałam że cena przyzwoita to sobie i pojadłam ;p przesyłam i Tobie
a piwko też mi się chłodzi w lodówce ale poczekam na męża samej to bez sensu... nawet jeżeli to desperadosik

Cytat:
oj no ciężko bywa, hihi. A jak mój mężuś usłyszał, że nasza psina też będzie z czerwca- czyli też bliźniak- to powiedział "no tylko tego brakowało"
dobre

Cytat:
Aaaaa nie pisałam wam, jakiego farta mieliśmy z tym mieszkaniem... na wczoraj mieli jeszcze umówionych ludzi na oglądanie i facet mówi, że chciał sprawdzić, czy nam rzeczywiście tak mieszkania uciekają. I zaczął te osoby podpuszczać co do ceny. No i dawali więcej niż my, ale on się nie zgodził sprzedać Na fajnych ludzi trafiliśmy
no faktycznie super ludzie jacyś się przytrafili

Cytat:
ehę.
To jest właśnie sukienusia bomeczkowa, tyle, że czerń... patrzyłam na kompie, ale mam w domku fotki...
Wyżeraczka...!!

Uciekam dziewuszki...do wieczorka.
no ja czekam na sukieneczki zdjęcie kochana tak szybko się nie wymigasz

do wieczorka i ja mówię po raz kolejny ale wygląda na to że i ostatni ;p
Stary 2009-05-21, 18:20   #2024
agunia82
Zakorzenienie

Aaaa i tak apropo psów i ras niebezpiecznych to mi się jeszcze jedna rzecz przypomniała, która pokazuje, jak ludzie w Polsce czasem myślą.... na psy agresywne owszem, pozwolenie mieć trzeba, ale tylko na rasowe, a jak ktoś ma mieszańca rasy pitbull czy amstaff, to mu nic nie grozi, może sobie mieć bez żadnych pozwoleń czy ograniczeń. A oczywiście które psy są najczęściej sprawcami pogryzień- rasowce czy mieszańce? Chyba nie potrzeba odpowiadać na to pytanie. W tym kraju absurdy gonią absurdy, a jak zawsze na sucho uchodzi tym, którym nie powinno...

Stary 2009-05-21, 18:25   #2025
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, no prawie A zgadnijcie kto jest starszy

zgaduje że Ty
a ludzie faktycznie fajni że Was nie zrobili na szaro, bo w sumie mogli, jak tamci dawali więcej kasy
enyłej superowo wyszło

Cytat:
A kruskawki po 10zł kupiłam, ale nie mogłam się oprzeć...
Ale 25 zł za fasolinkę już nie dałam...
uhmm czyli podobnie...

Cytat:
ha następni "bliźniacy" ;p zodiakalni a truskawki kupiłam wczoraj po 7zł na bazarku uznałam że cena przyzwoita to sobie i pojadłam ;p przesyłam i Tobie
a piwko też mi się chłodzi w lodówce ale poczekam na męża samej to bez sensu... nawet jeżeli to desperadosik
no za 7 to też bym już kupiła
a tymczasem dziękuje

i spadam na browarkaaaaaaaa
miłego wieczorka Żaby

Julitka

Stary 2009-05-21, 18:41   #2026
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
zgaduje że Ty
dokładnie

Stary 2009-05-21, 19:51   #2027
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

BRY
Ach jakoś nie umiem się wyrabiać z wszystkim odkąd pracuję i przez to nie mam za bardzo czasu na wizaż Bez sensu że mam w pracy poblokowany ale tak sobie wymyśliłam że może by tak w niedalekiej przyszłości zacząć bliższe znajomości z naszymi informatykami w pracy - może by mi tak wyjątkowo odblokowali wizaż chytre, co nie ?

A dziś byłam się zapisać na aerobik Miałam przerwę jak nie pracowałam, szkodas kasy mi było, a bardzo lubię Zapisałam się 2 razy w tygodniu na "płaski brzuch" i "Fat burnning"
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
A tam ogólnie to muszę się Wam pochwalić, że wchodzę w rybaczki z okresu sprzed ciąży
No gratuluję
Cytat:
Wczoraj wieczór się udał bardzo nawet myślę mąż się nie spodziewał... ja planowałam go zaskakiwać po kolei wszystkim co zaplanowałam ale jakoś tak wyszło że się nie wyrobiłam z kolacją zanim przyszedł i potem w kuchni ze mną siedział a ja mu połowę niespodzianek zdradziłam bo się nie mogłam doczekać cała ja... no ale i tak był zaskoczony i szczęśłiwy dostał ode mnie portfel (prezentu nie zdradziłam w kuchni naszczęście... chociaż mnie nosiło, wytrzymałam do po-kolacji) - niby nic wielkiego ale podobno o takim właśnie marzył ;p heheheheh ale serio no autentycznie się ucieszył - no bo był w jego ulubionym kolorze, marki którą ceni, wymiar i funkcjonalność dokładnie takie jak lubi i chciał - no przecież jestem żona to jak mogłam nie odgadnąć o czym marzył ciekawe jak mu się uda za niecałe dwa tygodnie moje urodziny już od rana dzisiaj chodzi w stresie co mi kupić
Fajnie że się urodzinki udały Może tak nie stresuj męża i mu trochę zasugeruj co ci ma kupić ?
Cytat:
Ale sie właśnie przestraszyłam...
Wracam sobie od sklepu idzie przede mną chłopaczek z psem na smyczy, pies taki duży ale nie rasowiec a tu nagle zza bloku wyskakuje rotweiller i do tego psa !
Urwał się babce ze smyczy , dobrze chociaż że miał na pysk założony jakiś ochraniacz bo nie wiem co by się działo...
obok mnie szła babka z dzieckiem w wózku i dziecko tak zaczęło płakać strasznie...
kurde jak ja nie rozumiem ludzi którzy takie psy trzymają w blokach... naprawdę uważam że chyba są odpowiedniejsze rasy do tego żeby w domu mieć, jeszcze ta kobietka to była juz taka starsza i niska i chuda że się wcale nie dziwię że nie dała rady utrzymać tamtego psa
Ja to zawsze uważałam że jak ktoś się już decyduje na psa bardziej groźnego to powinien mieć głowę na karku i umieć takiego psa wychować. A nie brać taka odpowiedzialność na siebie tylko po to, aby się popisywać pieskiem-bestią. No a właśnie na osiedlach najwięcej widzi się takich, co to groźnego psa mają tylko dla szpanu Oczyewiście nie uogulniam tutaj. Moja babcia ma sukę amstafa - i jest to najbardziej kochany psiurek jakiego znam, a przy tym tak dokładnie ułożony, że czasami się dziwie jak się babci udało tak go wychować. A swoją drogą - szczeniaka podrzucił jej wnuk, który też kupił psa dla szpanu...
Cytat:
Wogóle to częstuję ciastem snikers żeby nie było że tak sama zajadam przed monitorkiem
kocham snikersa nadstawiam talerzyk

izka - uciekła mi twoja wypowiedź Super że u gina ok - i co się wstydzisz, to całkiem normalne że sexić ci się chce
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:27   #2028
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorkowo
Dziękuję za komentarze odnośnie mojej figurki

Cytat:
Wczoraj wieczór się udał bardzo nawet myślę mąż się nie spodziewał... ja planowałam go zaskakiwać po kolei wszystkim co zaplanowałam ale jakoś tak wyszło że się nie wyrobiłam z kolacją zanim przyszedł i potem w kuchni ze mną siedział a ja mu połowę niespodzianek zdradziłam bo się nie mogłam doczekać cała ja... no ale i tak był zaskoczony i szczęśłiwy dostał ode mnie portfel (prezentu nie zdradziłam w kuchni naszczęście... chociaż mnie nosiło, wytrzymałam do po-kolacji) - niby nic wielkiego ale podobno o takim właśnie marzył ;p heheheheh ale serio no autentycznie się ucieszył - no bo był w jego ulubionym kolorze, marki którą ceni, wymiar i funkcjonalność dokładnie takie jak lubi i chciał - no przecież jestem żona to jak mogłam nie odgadnąć o czym marzył ciekawe jak mu się uda za niecałe dwa tygodnie moje urodziny już od rana dzisiaj chodzi w stresie co mi kupić
fajnie, że urodzinki się udały i mąż zadowolony z prezentu i teraz mąż ma ciężki orzech do zgryzienia

Cytat:
aha w biedronce są zestawy Dove- 3 żele pod prysznic za 15.99 jak ktoś lubi to sie opłaca kupić
trza sie by wybrać do Biedronki

Cytat:
jak coś jeszcze zostało to ja poproszę

Cytat:
to już mieszkanko prawie Wasze

Cytat:
mój mąz też bliźniak, ja waga, synek też miał być bliźniak, ale jest baranek

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
BRY
Ach jakoś nie umiem się wyrabiać z wszystkim odkąd pracuję i przez to nie mam za bardzo czasu na wizaż Bez sensu że mam w pracy poblokowany ale tak sobie wymyśliłam że może by tak w niedalekiej przyszłości zacząć bliższe znajomości z naszymi informatykami w pracy - może by mi tak wyjątkowo odblokowali wizaż chytre, co nie ?
to sobie nieźle to wykombinowałaś nie ma co
Stary 2009-05-21, 21:33   #2029
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
to już mieszkanko prawie Wasze

mój mąz też bliźniak, ja waga, synek też miał być bliźniak, ale jest baranek
Ad.1 no prawie W końcu nie podpisaliśmy dzisiaj, bo tamci mogli dopiero o 21 (coś im wyskoczyło) a mąż pomagał tacie w remoncie, więc o 21 to już byłby padnięty. Jutro zgodnie stwierdziliśmy że piątek zły początek i umówiliśmy się na sobotę
Ad.2 O rany, no to współczuje.... Mój tato baran, mój teściu baran, i czasem mówię, że to są NAPRAWDĘ barany. Oj nie lubię tego znaku. Ale mam nadzieję, że Twój synuś będzie chlubnym wyjątkiem

Stary 2009-05-21, 21:54   #2030
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

super ze malz byl zadowolony z prezentu
jak ma taka pomyslowa zoncie to jak moglo byc inaczej

Cytat:

Czeko udanych zakupów
dzieki
zakupy udane!! kupilam za***iscie sexi koszulke z majtkami tej kuzynce na to panienskie- ale sama sobie taka sprawie jak wroce do figury po ciazy zeby tz kusic do tego taki dyplom na wieczor panienski na ktorym pisze jakiego to meza powinna dostac- taki z jajem......

Cytat:
ooo super
to najbardziej zycze tego czego sie tak wstydzasz- malz pewnie bedzie zadowolony

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:17   #2031
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Oj dzisiaj tak pusto tutaj Gdzie jesteście ??
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 23:01   #2032
kasienka1985
Zakorzenienie

hej pyśki
ja dziś znowu na uno
węża nie ma.... ale tak mnie spanie łamie, że chyba się walnę...
moze uda mi sie usnąc
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
uwielbiam czytac twoje posty!! sa mega zwariowane te opisy!!
a zwinnego małza to tylko pozazdroscic..........moj boi sie wody i umie plywac tylko zabka ale musi czuc dno pod nogami
za to ja moge wyplynac na srodek morza i nie wracac hehe
a bardzo mi miło, że ktoś tu mnie wogle czyta
buzi dla Cię
ja tez ciec malinowy jestem... bo nie umiem pływac...
a baaaaaaaaaaaaaardzo podoba mi się jak ktoś pływa... nie wiem czemu... jakoś mi to tak imponuje
Cytat:
A w ogóle to wam pokaże to mieszkanie
http://dom.gratka.pl/tresc/397-28104...16811d7c1292,1
Skarbie coś pieknego
Gratuluję
I... mnie osobiście... ten wystrój jak najbardziej pasi
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
no widzisz a tak sie martwilas o ta blondzine a nie bylo powodu teraz bedziesz spokojniejsza i piekniejsza - bo zlosc pieknosci szkodzi a Ty juz sie nie bedziesz zloscic prawdaz???
to super - musisz byc dumna ze swojego przywatnego nurka i zakupki beda
aaa tam zaraz piekniejsza
spokojniejsza na pewno troche jestem... ale najbardziej meczy mnie to niespanie do późna
bardzo bardzo jestem z niego dumna! jak nigdy
a zakupki kiepskie- tylko 1 bluzka w orsayu - taka se- na lato
kurka obsługiwała mnie ta sama dziewczyna co wtedy co kupowałam sukienkę oczywiście mnie poznała ... a koleżanka po wyjściu ze sklepu do mnie:
-Kaśka jak to się dzieje, że nawet w sklepach we Wrocławiu Cię znają??
Cytat:
teraz zauważyłam - 2000 mój post Dziewczyny - stawiam
fiu fiu
jaki debiut
pijemy
Cytat:
ad. 3 gdzie tam jakaś pomarszczona blondżina ma się z Tobą równać
mooooooooooooja kochana
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
a teraz zmykam zajac sie malzem... bidula zrobil sobie kuku w oczko...

rznal i rznal....... drzewo i cosik wpadlo.... i jedno oko wyglada tak i koloru jak ta

buziole
buziole buziole
dbaj o wężyka
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
powiem Wam coś
albo nieeee
no dobra, a co mi tam
spaliłam garnek
chciałam ugotować na jutro żurek dla Sz. na obiad no i zupa gotowała się od godziny 20 do ok 23.30 miałam wyłączyć gaz, ale poszłam do łazienki i zapomniałam dobrze, że w ogóle to wyłączyłam, bo nie wiem co by było jutro rano
o ludzie
dobrze, że sie zorientowałaś

no i...
po żurku

Cytat:

Czy ktoś tu wspominał o kruskawkach...(uszykowana miseczka czeka na mnie w kuchni...)
1- fiu fiu gratulejszyn bzykanka
2- bosze... jakie to durne takie małe stworzenie z tej Izki nooo
uffff... uśmiałam się jak osioł

No nic, lecę żabki
Postaram się usnąc...
Was i tak tu pewnie nie ma, bo nie lubicie ze mna gadac wieczorem
mła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 00:05   #2033
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mam nadzieję, że Twój synuś będzie chlubnym wyjątkiem
my z mężem też mamy taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
a zakupki kiepskie- tylko 1 bluzka w orsayu - taka se- na lato
kurka obsługiwała mnie ta sama dziewczyna co wtedy co kupowałam sukienkę oczywiście mnie poznała ... a koleżanka po wyjściu ze sklepu do mnie:
-Kaśka jak to się dzieje, że nawet w sklepach we Wrocławiu Cię znają??

mooooooooooooja kochana
ad. 1 bo z Ciebie taka zakupoholiczka, że pewnie wszędzie Ciebie już znają
ad. 2 aleś mi teraz pochlebiła

Zmykam spać. Dobrej nocki wszystkim życzę
Stary 2009-05-22, 08:07   #2034
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
Kurka wodna, pogoda się popsuła, a ja czuje że mnie coś łamie. Mam nadzieję, że mnie nic nie chce rozkładać...

Cytat:
Skarbie coś pieknego
Gratuluję
I... mnie osobiście... ten wystrój jak najbardziej pasi
dzięki żabko
Co do wystroju, cóż, mieszkać tak bym mogła, ale osobiście preferuję styl bardziej modern

Stary 2009-05-22, 08:22   #2035
kasienka1985
Zakorzenienie

hej mróweczki
Cytat:
ad. 1 bo z Ciebie taka zakupoholiczka, że pewnie wszędzie Ciebie już znają
ad. 2 aleś mi teraz pochlebiła
1- no cheba moja choroba daje się we znaki
2- sama prawda
Cytat:
Hej laseczki
Kurka wodna, pogoda się popsuła, a ja czuje że mnie coś łamie. Mam nadzieję, że mnie nic nie chce rozkładać...

dzięki żabko
Co do wystroju, cóż, mieszkać tak bym mogła, ale osobiście preferuję styl bardziej modern
1- ojjjj oby to nie było choróbsko
2- mnie się podobają i takie i takie wystroje
Jeśli wszystko ładnie się komponuje razem

Coś mnie pałka dziś boli
Ciekawe jaka dziś będzie pogoda zaczęło się ładnie, ale widzę że się chmurzy
A jak Wasze samopoczucie robaki?

CzekoTubka!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Czy ktoś wie co się z nią dzieje??????????????????? ???
I gdzie jest Lolek??????????????

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 08:24   #2036
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Zła jestem. Dzisiaj miałam mieć grilka a tu leje jak cholera Focham się
Cytat:
a specjalne pozwolenia to powinny być obowiązkowe..
Zgadzam się

Cytat:
ehhh no i tak się niestety pitbulom robi antyreklamę... Bo- są pitbule i pitbule Jak się kupuje od kogoś, kto po kątach je jakoś tam rozmnaża nawet nie zważając co rozmnaża, lub też, o zgrozo, specjalnie rozmnaża osobniki agresywne (a jest do dość często praktykowane, najczęściej te nierasowe pitbule są po rodzicach agresywnych, albo, co gorzej, ale co jest niestety dość częste, po rodzicach szkolonych do walk psów...), to finał mamy... Oczywiście, ta rasa jest ciężka, lubi dominować, dlatego nie dla wszystkich się nadaje. Ale... jeśli te psy są mądrze selekcjowane, a potem prowadzone przez odpowiednie osoby, to jest wtedy całkiem inny pies. Nieagresywny, przewidywalny. Do wszystkiego trzeba podejść z głową, niektórym niestety rozumu czasem brak

i będę ostra teraz, ale moim zdaniem, to właściciel tego pitbula odniósł porażkę... Treser z tej szkółki też. Bo trzeba umieć przewidywać, trzeba znać swojego psa, umieć go upilnować, a już zwłaszcza jak się porywa na taką rasę. Trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo to była "tylko" krowa, a co by było, gdyby to było dziecko?
Oczywiście, że odniósł porażkę. Tutaj się z Tobą zgadzam i nie zamierzam nikogo bronić ale nie możesz uogólniać, że skoro zaatakował to był to akurat mieszaniec z pseudo hodowli. Ten pies akurat był sprowadzony ze Stanów za słone pieniądze. Z wszelkimi papierami (których właściwych nazw nie znam). Poza tym ten znajomy akurat zajmował się tym na poważnie, z psami i za psami latał po "całym" świecie. Według mnie zwierze to zwierze i nie zawsze da sie do końca przewidzieć co zrobi. Nie ważne czy zapłacisz za szczeniaka kilkaset czy kilka tysięcy - ważne jest jego wychowanie.

A tak na marginesie to według mnie najlepsze są kundelki i najmądrzejsze (nie licząc jamników, które uwielbiam)

Cytat:
Ja mam wrażenie , że jak rasa powstała w konkretnym celu to w każdym osobniku - nieważne jak wychowanym drzemie instynkt który może/nie musi ale MOŻE pod wpływem jakiegoś impulsu się obudzić.

a co do wyjazdu to na Twoim miejscu pojechałabym w nowe miejsce, skoro wyjeżdżacie kolejny raz to pewnie i nie ostatni więc jakby co do Egiptu możesz wrócić kolejnym razem
1. Zgadzam się znowu
2. Mogę ale najwcześniej za dwa trzy lata bo jeżeli wyjdzie nam z dzidzią to przecież niemowlaka nie zostawię...no chyba że bym zostawiła (żart). Poza tym to też kwestia pieniędzy a konkretniej walut, które są bardzo drogie (czytaj bardzo drogie euro)

Cytat:

1. Kupiłam za 7 zł
2. Hmmm... dzisiaj też muszę piwko

Cytat:
Na fajnych ludzi trafiliśmy
Fajnie, tyle sie teraz słyszy o sprzedaży mieszkań, że dobrze trafić na kogoś uczciwego.

Cytat:
A dziś byłam się zapisać na aerobik Miałam przerwę jak nie pracowałam, szkodas kasy mi było, a bardzo lubię Zapisałam się 2 razy w tygodniu na "płaski brzuch" i "Fat burnning"
No wreszcie jakaś aerobikara. U mnie wprawdzie nie jest to tak rozwinięte: fat burning itd, ale i tak uwielbiam. Zapisz się jeszcze na basen
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 08:36   #2037
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Oczywiście, że odniósł porażkę. Tutaj się z Tobą zgadzam i nie zamierzam nikogo bronić ale nie możesz uogólniać, że skoro zaatakował to był to akurat mieszaniec z pseudo hodowli. Ten pies akurat był sprowadzony ze Stanów za słone pieniądze. Z wszelkimi papierami (których właściwych nazw nie znam). Poza tym ten znajomy akurat zajmował się tym na poważnie, z psami i za psami latał po "całym" świecie. Według mnie zwierze to zwierze i nie zawsze da sie do końca przewidzieć co zrobi. Nie ważne czy zapłacisz za szczeniaka kilkaset czy kilka tysięcy - ważne jest jego wychowanie.

A tak na marginesie to według mnie najlepsze są kundelki i najmądrzejsze (nie licząc jamników, które uwielbiam)
źle mnie zrozumiałaś, nie miałam na myśli tego, że ten pies akurat na pewno był z pseudohodowli, bo i skąd ja mam to wiedzieć? O pseudo napisałam tak przy okazji, bo niestety, ale większość pogryzień to przez takie psy właśnie... A czy pies rasowy czy nie, to wiadomo jaka to rasa i wiadomo, że trzeba bardzo na te psy uważać (oczywiście o wiele bardziej jeśli nie znamy pochodzenia psa, ale posiadanie psa z papierami też nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności i używania rozumu, bo pies to tylko pies, zwierzę). Posiadanie papierka niczego nie gwarantuje, bo i z najbardziej rasowego labradora można zrobić psa agresywnego jeśli ktoś się bardzo uprze... Trzeba mieć głowę na karku i dobrze się zastanowić, na co się porywa, nie ważne, czy się bierze rasowca czy nie, z papierami czy bez. I pamiętać o tym, że jak pies pogryzie, to nie jest wina psa, ale jego właściciela

Stary 2009-05-22, 08:42   #2038
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

a bardzo mi miło, że ktoś tu mnie wogle czyta
buzi dla Cię
ja tez ciec malinowy jestem... bo nie umiem pływac...
a baaaaaaaaaaaaaardzo podoba mi się jak ktoś pływa... nie wiem czemu... jakoś mi to tak imponuje
no chyba wszystkie zoncie czytaja twoje wypociny!!

Witam zoneczki!!!
jesli ktoras ma ochcote na zielona herbatke o smaku malinowym to zapraszam
u nas cos zbiera sie na deszcz a wczoraj tak slonecznieeeee bylo.....
na dzisiaj nie mam zadnych planow oprocz sprzatania chaty- cos trzeba robic zeby nie byc calkiem leniem hehe
ostatnio mialam wielka ochote na drinka i juz sobie obiecalam ze jak przestane juz potem karmic to idziemy z tż na jaks impreze i bede sie delektowac trunkami hehe

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:01   #2039
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta. Ktos tu zielona herbata czestuje. Ja chetna

Ale szalejecie z tymu kruskawkami. A u nas po 13 zl ... straszne . Musze jeszcze troche poczekac niestety. Choc wczoraj poszlismy na spacer i tutaj przy stawie mamy knajpke wiec cala trojka usiedlismy przy stoliku (pies pod stolkiem ) i zjadlam szarlotke na cieplo i mialam 1 truskawe

Oczywiscie u nas nic szalenie ciekawego sie nie dzieje. Dzis jedziemy nocowac w Legionowie bo jutro z samego rana wieszamy karnisz nad wneka sypialniana, demontujemy szafe i przygotowywujemy rozrys dla ekipy elektrycznej. Nastepnie spotkanie z facetem od mebli kuchennych i przebiezka po targu .

Z naszym malenstwem znow bylismy u weta. Tam to juz nas znaja heheh. Zaszczepilismy ja przeciw wsciekliznie i .... wet dokonal oproznienia gruczolu okoloodbytniczego. Oczywiscie dokonalismy zwazenia i ma juz 11 kg

Malutka super ze figurka sie trzyma jeszcze troche i spodnie beda za luzne.

Agunia no to kciukasy za sobotnie spotkanie

Kasienko super ze jestes dumna z weza. to najwazniejsze wszak

Monai ekstra te zdjecia. A wieczorek superasnie obmyslilas szkoda ze prawie wszystko zdradzilas przed czasem

Anulka sadze ze lepsza komitywa z informatykami pozwoli Ci uzyskac dostep do wizazu.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:16   #2040
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Z naszym malenstwem znow bylismy u weta. Tam to juz nas znaja heheh. Zaszczepilismy ja przeciw wsciekliznie i .... wet dokonal oproznienia gruczolu okoloodbytniczego. Oczywiscie dokonalismy zwazenia i ma juz 11 kg

Agunia no to kciukasy za sobotnie spotkanie
no to fajnie że Wam psina tak zdrowo rośnie

za kciukasy dziękuję
A co do remontu- to my mamy ambitny plan zmieścić się maks w jednym tyg Jak nie krócej Ale mężuś weźmie urlop i będzie robił całymi dniami, a wieczorami teściu pomoże No i teściu nam jeszcze załatwi tańsze materiały, bo sam po godzinach często robi remonty i ma już znajomości

A za Wasze plany dalsze remontowe trzymam co by wszystko sprawnie poszło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości