|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Ukrainki też mają na stronie avonu możliwość przejrzenia online katalogu aktualnego i następnego..
|
|
|
|
#2522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naiwna jestem ![]() ale chociaż wiem, że avon ma filtry fotostabilne w niektórych kosmetykach
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm...zastanawiam się tylko czy przez te drobinki złocisty balsam po opalaniu nadaje się do codziennego stosowania, czy nie ma przez to nazbyt ,,sylwestrowego'' efektu a i ciekawi mnie jeszcze czy ten balsamik brudzi ubrania?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny mam takie pytanko. Zamowilam paczke na pierwszy termin a pozniej domowilam rzeczy na drugi i w drugie paczce nie przyszla mi faktura i nie wiem co z tym zrobic? napisac do nich, zadzownic?
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepszą odpowiedź uzyskasz przez telefon, bo pisaniem mogą Cię zwodzić.Chyba,że nie zależy Ci na czasie.
|
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, takie rozświetlające w kolorze złota
|
||
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nowa oferta specjalna w strefie kk. Jak dla mnie nic ciekawego, ale przynajmniej tym razem nie ma żadnych kosmicznych cen
|
|
|
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2530 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Kolciag, króliczku doświadczalny , kup ten avon i zdaj relacje.![]() Cytat:
). Lepiej sama poczytaj i idź już zdecydowana
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe, jaka rzeczywiście paletka jest w tej ofecie, bo nazwa nie odpowiada ilustracji.
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nic się nie podoba z oferty specjalnej. Jak dla mnie to dobrze
![]() Coś nie dokładają tych stron kat.10 na Infokatalog
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak sobie radzicie z jedynym tylko egzemplarzem minikatalogu? Praktycznie nie ma możliwości pozostawienia klientce na spokojne przeglądnięcie.Nie podoba mi się taka oferta do której jest tak trudny dostęp.
|
|
|
|
#2535 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2536 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-05-22 o 13:49 |
||||
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza na kremach 'ciążowych'... wywaliłam tyle kasy w błoto Na pewno zrelacjonuję, ale ja też do końca się na króliczka nie nadaję, bo właściwie nic mnie z kosmetyków nie uczula poza wyjątkami cieni do powiek a Avonowskie kosmetyki jakoś dobrze mi służą (również z małymi wyjątkami) więc pewnie i tu będzie dobrze... ale się zobaczy ![]() Cytat:
w takim razie to na pewno zależy od naszej skóry, od jej zdolności obronnych... ja co lepsze jestem typową 'zimą', na dodatek typem 'śnieżki' - bladolicą babeczką więc już w ogóle powinnam być wrażliwa na słońce, co prawda opalić się to dla mnie nie możliwe, musiałabym nie wiem co zrobić żeby moja skóra się zabrązowiła (no oczywiście są samoopalacze ), ale samo plażowanie nie szkodzi mi za bardzo
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-05-22 o 15:04 |
||
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Wiecie może jak jest z tymi ipodami? Chodzi o to, ze ja poleciłam nową konsultanke, ona podpisała umowe, zrobiłysmy zamówienie po 250 zł w dwóch katalogach i nie ma na fakturze tego ipoda. Czy ktoś wie w jaki sposób go odebrać ? Czy musimy robić jeszcze jedno ? Czy może on jest w paczce ale nie ma go na fakturze ? Jeśli ktos coś wie to proszę o informację. |
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było że którejś z was zabrakło 3 groszy do tych 250 czy coś innegoA tak to iPody miały przychodzić w paczce, w której łączna suma zamówień z danego katalogu przekroczyła 250... przynajmniej tak mi mówili
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
Obie zrobiłyśmy w tym samym czasie i było na 250 zł. Jaki jest numer na avon-24 ?
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Widziałam na KWC opinnie o multi - różu - ale może jeszcze ktoś się wypowie? Miałam na niego ochotę już wczesniej, teraz będzie w korzystniejszej cenie - tylko interesuje mnie najbardziej czy nie jest zbyt miękki/miałki? Czy po posunięciu pędzlem nie nabiera się go tak dużo że zostaje go pełno na powierzchni cienia? A czy widział ktos biżuterię Ariana? (netto) |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o I-pody to z tego co sobie przypominam obie konsultantki muszą spełnić warunek(250zł zamówienie) w 2 katalogach a nie tylko w 1. To może dostaniecie wraz z drugą paczką?
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam co myślę o wycofaniu torebek papierowych i o niby jej szkodliwości i dostałam odpowiedź:
" Dziękujemy za przekazane spostrzeżenia i sugestie. Obecnie w naszej ofercie znajdują się tylko zaprezentowane torby na kosmetyki. W planach firmy jest rozszerzenie tej oferty jednak obecnie nie ma możliwości zamówienia starych pakietów." |
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
czy któras konsultantka otrzymala juz te nagrody od reebok'a za konkurs sms????????????
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoniłam do nich, to powiedzieli że wysyłają sukcesywnie, więc już dawno torba powinna być u mnie argh
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie dostałam. Ale poczekam cierpliwie ![]() MySSaaa - to nie musi być konsultantka, wystarczy, że klientka
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
ja nic nie używałam i pozostałam "nienaruszona" przez ciążę
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małą niestety, ale teraz na lato jest dla mnie idealna - wrzucam portfel, dokumenty, telefon i klucze od samochodu i lecę na miasto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Niektóre składniki kremu destabilizują filtry, a także inne związki będace filtrami destabilizują inne filtry. Ja tez pewnego dnia z duma pomyślałam że rozgryzłam ten temat (a siedziałam w tym kilka miesiecy zanim zaczełam sie łapać w tym temacie) a tu zonk, okazuje sie że to nie tak do końca 

filtr był na prawdę znacznie niższy niż pisali na opakowaniu