|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
. Niedawno sobie jedne kupiłam, czarne, eleganckie, na średnim obcasie, czubki w lekki szpic, pięty odkryte podtrzymywane na paseczku, tylko po kilku godzinach bolą mnie w nich palce. Jak na wesele, gdzie mam zamiar bawić się do samego rana to nie jest dobry pomysł Jutro jedziemy na łowy .
|
|
|
#2072 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 udanych baletów Cytat:
Cytat:
|
|
#2073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala miec to juz z glowy Cytat:
mimo to zycze udanej imprezki ![]() Cytat:
to polecam ta herbatka jest z Bio-active.......naprawde pyszna!! Cytat:
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2075 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dzievcionki...
Które to sie śmiały z mojej nieśmiałosci wirtualnej, czo? ![]() Cytat:
A z sukienkami to tak już jest... ![]() Cytat:
Cytat:
Ojja, Ty mi tu nie podchodź za blisko, bo mnie też złapie, a jeszcze chcemy poczekać z dzidziusiem... Cytat:
![]() Cytat:
Agatko Ty się powinnas cieszyć, ze malutki brzusio, ja też bym chciała taki.... Wczoraj nie zajrzałam, bo.... pojechałam przed wieczorkiem z mężem na Śląsk ![]() Wróciliśmy dzisiaj po południu... A teraz jestem padnięta i nieługo mykam spac, tylko poczekam na męża, bo pojechał do znajomego ...![]() A weekendzik w szkole... monai dla Ciebie sukienusia, pamietałam o niej, tyle, ze mnie nie było...wziełam kompa, ale bateria zaraz mi kipła... Taka zwykła czarna bomba..sukienk.jpg Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-22 o 21:48 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
na dole fotencja
Cytat:
w pl zawsze nadrabiam ![]() Cytat:
a to moje new pazuryyyyy ![]() niebieski frenczyk.jpg |
||
|
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my mamy właśnie 27 czerwca ![]() też muszę poszukać jakiejś kiecki ![]() póki co szukam jakiegoś prezentu dla nich, taki z jajem żeby był, może pomożecie? ![]() a pazurki ładne chociaż nie lubię niebieskiego, ale podoba mi się zdobienie Monai mam nadzieje że ten zachód słońca u Ciebie zwiastuje ładną pogodę tez u nas
|
|
#2078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A bo te sukienki to szyją teraz na takie małe panny bez tyłka i biustu - tak to widzę A też się rozglądam za kiecką - ide na ślub 20.06.No blisko było ![]() Cytat:
)było ciężko ![]() Chyba najlepsze z Twoich dotychczasowych A to są tam muszelki kruszone ? Bo niezbyt widzę
|
||
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to taki bialy proszek i brokat a na dwoch kciuku i serdevznym jeszcze motylek naklejony ale na zdjeciu dobrze nie widac ![]() a kruszone muszelki mialam na slubie
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a motylek taki maly i prawie w tym brokacie dlatego nie widac go na zdjeciu... a co tu tak pusto?? gdzie baboszki sa?? weekenduja??
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
Akurat dziś jak ja jestem słomianą wdową (małż gdzieś na grillu
) i mam czas na wizaż to żadnej nie ma ![]() to jak paulina pijemy same |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
![]() ja mam martini biale, czysta, wino biale lub czerwone co polac?? |
|
|
|
#2084 |
|
Wtajemniczenie
|
Mmmmm martini proszę
ja mam jeszcze pudełko lodów Algida Śmietankowa krówka i czekoladę bąboladę - zapodać ?
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze 4 piwka czeskie
![]() a przypomnialas mi wczoraj kupilam lody bounty i jeszcze nie rozpakowalam - cale 8 szt. ![]() |
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze tylko jak my się tak same zabierzemy za te moje i twoje lody to nie wróżę nic dobrego naszym taliom
Ale juz się zabieram za lody Tylko że małżon pisze mi smsa że będzie za 15 min - no zobaczymy, zawsze pisze 15 min a wraca po 45
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasniw wcinam bounty
![]() a potem bede na rowerku smigac ![]() moj narazie nie daje znaku o ktorej bedzie
|
|
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam sobotnio dzis pewnie znowu frekwencja bedzie niska........ja ide o 17.00 na panienski do kuzynki-dobrze ze mieszka za plotem ![]() a za tydzien na wesele!! ostatnio jeszcze wpadli znajomi zaprosic nas na wesele na 7 lipca- ale nie wiem czy dam rade w koncu to juz bedzie 9 mc!! boze jak ten czas leci- ja coraz bardziej mam przed oczami wizje porodu
|
|
#2089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Cytat:
Ale Paulina mi połowę zeżarła więc się nie liczy ![]() 2. To udanej imprezki dziś życzę A na to wesele to rzeczywiście - tak w 9 mc było by ciężko, zaczełabyś nie daj boże rodzić i byłabyś ty główną gwiazdą na weselu a nie młodzi |
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
o rany kto tu się pojawił w końcu
Witaj Martucha Cytat:
Nikogo nie ma więc będę gadać sama ze sobą ![]() Ale wynalazka właśnie piję. Zachciało mi się kawy, ale nie lubię bez mleka, a tu w domu mleka a ni kropli a ja mam włosy niewysuszone... To co zrobiłam? Nawaliłam do kawy lodów, doprawiłam trochę płynną polewą czekoladową, i wyszła jeszcze lepsza niż z mlekiem Któraś chętna?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-23 o 10:30 |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() walsnie mi przypomnialas o mojej sobotniej kawce...w pracy w sumie juz nie pijam wiec tyle co na weekendzie ![]() Marta- witamy po taaaaaaakim dlugim czasie! nie opuszczaj nas juz na tak dlugo!! bo my tak samopas bez szefowej??!! ![]() Czekoladko - baw sie dobrze na panienskim ![]() Moonik- a moze by tak dac im kase (nie wiem ile planujesz) rozmieniona na 1gr i wsypac to wszystko do jakiegos ladnego naczynia? beda mieli co liczyc zamiast "korzystac z nocy poslubnej" ![]() Dziewczynki jak juz znajdziecie jakies ladne sukienki to wrzuccie fotki.. ja mam slub siostry w sierpniu i nie mam pojecia co kupic/szyc...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dno miseczki dalam mandarynki z puszki, zalalam sosem, potem lody i bita smietana na gore ![]() ale taka nutella prosto ze sloika tez pyszna z lodami!! no wlasnie to czy pojdziemy na to wesele zalezy jak ja bede sie czula- mamy isc tylko na zabawe od godz. 16.00 wiec zobaczymy Cytat:
no to masz kochana pyszna kawe mrozona!!
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no właśnie nie mrożoną Bo chciałam ciepłą i była ciepła
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
no tak w sumie te lody troszke ochlodzily te kawe.....ale i tak smaka narobilas!!
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
u mnie od rana lalo i az szarpnelam sie cale 5 euro i takse do pracy zawezwalam ![]() ale juz przechodzi troszku i dobrze bo wieczorkiem wypad na miasto ![]() kurcze ale o tej pogody jakos tak troche zle sie czuje glowa mnie boli....Dziewuchy jakie wy wynalazki pijecie- ja to kawke taka tradycyjna bardziej wole p przede wszystkim nie slodka!! Takie wynalazki to raz na ruski rok sie zdarza ![]() ale jak pracowalam kiedys w cukierni- kawaiarni to z kumpela taaakie kombinacje robilysmy z kawa ze czasami az sie nie dawalo pic Cytat:
ja bede do 19 i mam nadzieje ze nie sama ![]() to fajnie blisko masz i w jak bedziesz zmeczona to zawsze mozesz wrocic do siebie ![]() baw sie dobrze no a w 9 miesiacu to ja bym sie juz chyba bala troche... ale to zalezy od samopoczucia ![]() leci czas leci nieglugo bedziesz miala dzidziolka w domku a porodem sie nie przejmuj tyle babek rodzilo ze na pewno dasz sobie rade i bedziesz milo wspominac potem
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o to wesele w lipcu- to ja bardzo chcialabym byc na nim bo to nasi przyjaciele , moze dam jakos rade chociaz na ta kawe isc zeby im przykro nie bylo, albo do kosciola z prezentem .... a porod?? narazie mam pozytywne mysli.......jak pomysle ze za 9 tygodni bede tulic swoje malenstwo
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze cos sie zle czuje
![]() niedobrze mi i glowa mnie boli a jak dotykam czolo to jalbym miala goroaczke Czekoladko jak sie bedziesz dobrze czula spokojnie uderzaj na weselicho tylko spokojnie tam z makarena a tak powaznie to posiedziec pojesc i delikatnie poplasac spokojnie mozna
|
|
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
. Jak to jedna babka powiedziała: jest pani niesymetryczna ![]() Cytat:
?Cytat:
Właśnie skończyłam wsuwać lody waniliowo morelowe i czekoladowo orzechowe. Przepyszne , kupione w Lidlu. A teraz idę trochę poleniuchować, bo mnie małżonek na długi spacer zabrał i z racji mojej nie zbyt oszałamiającej kondycji szybko się zmęczyłam .Miłego wieczorka
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
powoli widać
![]() A my podpisaliśmy umowę przedwstępną
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia w dalszych podbojach sklepowych ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

też będę szukać sukienki niedługo... ych... i butów...
znowu mi się nic nie będzie podobać...
. Niedawno sobie jedne kupiłam, czarne, eleganckie, na średnim obcasie, czubki w lekki szpic, pięty odkryte podtrzymywane na paseczku, tylko po kilku godzinach bolą mnie w nich palce. Jak na wesele, gdzie mam zamiar bawić się do samego rana to nie jest dobry pomysł
.

wybieramy sie z dziewczynami na balety

A też się rozglądam za kiecką - ide na ślub 20.06.

) i mam czas na wizaż to żadnej nie ma
i jeszcze nie rozpakowalam - cale 8 szt.
leci czas leci nieglugo bedziesz miala dzidziolka w domku