|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() widze remont pelna para
|
|
#2042 | |||
|
Rozeznanie
|
Bry dzień
Cytat:
eh... ja sie jeszcze w tym roku nie zalapie... Cytat:
![]() a powracajacej figurki zazdroszczem... ja nadal rosnem... juz nie pamietam jak wyglada wciecie w talii... Cytat:
i arbuz slodziutki (polowa) 13zl... ja muszem sie nacieszyc teraz potem jak bedzie karmienie to pewnie nic nie bede mogla zjesc... muszem sie pochwalic... wczoraj z małżem zlozylismy lozeczko... takie wyczyszczone i pomalowane... normalnie jak nowe... stoi kolo naszego lozka... na to malz jak sie polozyl mowi do brzucha: wiesz my juz ci tutaj spanie zrobilismy ale siedz sobie tam jak najdluzej bo pewnie cieplo i wygodnie... STRACH go troche ogarnia a ja juz bym chciala byc po... bola plecy, puchna stopy, poci sie czlowiek za dwoch, a w spozywczaku brzuchem zrzucam produkty z polek... a zapytana o miesiac ludzie patrza z niedowierzaniem ze taki maly brzuch... do tego nie wiem czy Wam mowilam poprosilam ostatnio lekarza o jakies ladne zdjecie dzieciatka na USG... zrobil zdjecie kosci udowej to sie wyzalila ide sie wypluskac do wanny ![]() milego dzionka
|
|
|
#2043 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym wcięciem to każda z nas (albo większość) to przeżyje a z małym brzuniem to tylko się cieszyć, też bym tak chciała |
||||
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. No ja mam nadzieję, że dłużej to nie potrwa, bo to przecież tylko odmalować trzeba, najdłużej zejdzie z przedpokojem, bo tam musimy tapety zerwać
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
witam Was piątkowo od rana nic mi się dziś nie chce, bo już weekendu chcę jutro spływam na kajaki - trzymajcie za mnie kciuki, żebym siary nie zrobiła i gdzieś nie zatonęła![]() buziole |
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trochę zazdraszczam
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
ja najchętniej to bym Was wszystkie tam zabrała i byśmy się same integrowały
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2049 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Dzionek
My zaraz będziemy mieli gości, przyjeżdża męża kuzyn z żoną, którą zaraziłam pewną 9 miesięczną chorobą a potem idziemy z synkiem do ortopedy, więc trzymać mi tu proszę ładnie kciuki ad. 1 co Cię boli ![]() ad. 2 względne Cytat:
ad. 2 to trzymam kciuki za szybkie skończenie remontu ad. 3 to dobrze, że z Cziką wszystko dobrze ad. 4 Cytat:
ad. 2 to żem dała ad. 3 ad. 4 to gratuluję złożenia łóżeczka ![]() ad. 5 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ogólnie to udanej zabawy życzę
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2052 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Żabulki
![]() Ale się wczoraj uśmiałam z tej mojej kumpeli aż mnie brzuch boli dziś ![]() ale fajowo było i się umówiłyśmy na następny raz tylko w większym gronie i na całonocny maraton po knajpach na zasadzie- jedno piwko w jeden knajpie ![]() Cytat:
![]() pałka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. jade do Częstochowy po truskawki cały koszyk za 8.50 ![]() 3. gratulacje złożenia łóżeczka ![]() 4. 5. kości udowej ![]() Cytat:
Cytat:
no to najładniej jak umiem
|
|
#2053 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurna znowu się zachmurzyło
|
|||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki ![]() możemy i na brzegu, ja tam wybredna nie jestem
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam zgodę na spadówę do domu, więc lecę
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czas w reszcie zakonczyc ten bajzel
![]() Cytat:
Cytat:
. A Ty nie puszczaj swoich. Co bysmy szybko skonczyli ten remont. A nasza agenciara pewnie niedlugo znow nas czyms zaskoczy ![]() Fen kju U nas co chwla straszy ![]() Łeeee takiej to dobrze... i juz jej nie ma
|
||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze Ci. Przez tą pogodę mam strasznie ciężką głowę a jeszcze godzinę muszę tu siedzieć
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie jeszcze mój szanowny mężuś wkurzył, fochy mi strzela o pierdoły....
|
|
#2060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), dlatego powiem jedno lej...
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on wróci dzisiaj późno, bo znowu idzie ojcu w remoncie pomagać....
|
|
#2062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Ok uciekam. Chce mi się kiełbaski spieczonej na wegiel i masła czosnkowego. Głodnam jak wilk. Do zobaczenia. |
|
|
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
u mnie dzis(od kilu dni) pierwszy dzien nie pada wczoraj nie miala m czasu wizazowac w sol bo robilam pazureski a w domu cos nie tak z netem bylo - w calej okolicy ![]() pozniej wkleje fotencje moich niebiesciutkich frenczykow ![]() a ja jutro ide sie pogibac wreszcie wybieramy sie z dziewczynami na balety wkurza mnie to tu w irl ze balety sie koncza o 2.30 Cytat:
dawaj fotecki lozeczka i swojego brzusia no to niezla pamiatke bedziesz miala i zagladaj czesciej Cytat:
kajaki fajna sprawa - kiedys trenowalam ale jak kilka razy wpadlam do wody w listopadzie to brrr... odechcialo mi sie powodzenia i udanego weekendu
|
||
|
|
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
ktora to deszcz przygnala do mnie???????????przyznac sie no ktora to??!!
ja tez dzis jakas taka obolala bo raz ze ciezka glowa przez ta pogode to jeszcze cos mnie zlapalo i puscic nie moze.. od srody boli mnie prawa nerka...najpierw myslalam ze mnie moze gdzies przewialo ale chyba skonczy sie zapaleniem pecherza
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2065 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() Ja dopiero żem z pracy wróciła Byliśmy po pracy na piwku z ludzikami z pracy. A wogóle dziś pół dnia siedziałam sama w całym moim departamencie - była imprezka z okazji 10 - lecia urządu no i wszyscy poleźli a mnie, jako najmłodszą stażem zostawili do pilnowania wszystkiego w sekretariacie. Oczywiście pierwszy raz byłam sekretarą I w dodatku rozszalała się straszna burza i gradobicie i bałam się sama w tym starym budynku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i to jeszcze przed obiadem 2. Juz zaczełam się spoufalać z jednym takim fajnym informatykiem ![]() Cytat:
![]() 2. No a lekarz to rzeczywiście - bardzo inteligentny ![]() Cytat:
![]() 2. Miłych baletów Kurcze - w sumie tez dawno nigdzie nie byłam ![]() Cytat:
?2.
|
||||||
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Daget wzięła mnie za fraki i przyciągnęła do wątku 06.06 idziemy na wesele znajomych a ja za chiny nie mogę sobie upolować żadnej fajnej kiecki! I w ogóle mam wrażenie, że te rozmiarówki są jakieś dziwaczne, bo jak wejdę w biodrach to mi się cycki nie mieszą, a jak w cyckach mam luz to za to na pupie i brzuchu jest dużo zbędnego materiału .A tak po za tym to u nas wszystko okej, jutro nam mija 9 miesięcy od ślubu, czyli cała ciąża . Dzieciaczka jeszcze nie planujemy.Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
no to już wiem kto do mnie przygnał deszcze
![]() ![]() właśnie okropnie leje i do tego grzmi , brrrr a ja sama w domu siedzę i czekam na małżona aż wróci z zajęć .... fajnie Ci z tymi baletami, też bym poszła bo w końcu zapomne jak się tańczy a w czerwcu wesele ![]() Anusia ja pewnie na Twoim miejscu bym się posra...a ze strachu
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milo sie integrujecie ![]() biedactwo zostawili Cie sama w takich warunkach wieczorkiem wrzuce - jak mi net bedzie dzialam ![]() Cytat:
uWas przynajmniej cieplutko jest a u mnie zmiennie ze szok jednego dnia w kurtce a drugiego na krotki rekaw - nigdy nie wiadomo jak sie ubrac no my mielismy na wesele jechac 27 czerwca ale nie jedziemy
|
||
|
|
|
#2069 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
ładny zachód słońca mam za oknem - mam nadzieję że to oznacza ładną pogodę w weekend ![]() Cytat:
2. Ja miałam kundelka i był super więc się zgadzam ale nie do końca bo najlepsze są kundelki i pinczerki 3. coś Ty taka zgodna ostatnio ![]() 4. tak też myślałam że to muszą być takie wakacje co mają nastarczyć siły na najbliższe lata z dzidzią to ja już sama jestem w kropce nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...5. a ja wczoraj miałam piwko Cytat:
Cytat:
super, tzrymam kciuki Agata R pewnie Majeczka będzie miała po prostu mega zgrabne nogi to eksponuje już od najmłodszego ![]() A co do wielkości brzuszka to moja znajoma przez większość ciąży miała malusi a pod koniec urusł - dosłownie w ostatnich 2-3 miesiącach, no i dobrze takim bo nie musisz tyle dzwigać wód przez te wszystkie miesiące ![]() kina2807 nie toń!!! udanego weekendu Cytat:
![]() Cytat:
też będę szukać sukienki niedługo... ych... i butów... znowu mi się nic nie będzie podobać...
|
|||||
|
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
Jak zwykle się w jeden post nie mieszczę...
Dojadłam chipsy ogórkowe - Madziaczek wczoraj zostawiła (bardzo udany wieczór no i te trofea mięsne się nie zdążyłysmy nagadać - okazało się że obie gaduły także czekam na kolejne spotkanie.Kurcze znowu głodna jestem jakaś nienasycona dzisiaj jestem idę oglądać lodówkę szkoda że piątek dzisiaj to bym se mięsa pojadła |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

. 

I trochę zazdraszczam 

hand-made: urodzinowo na 40tkę
lej...
Ale on wróci dzisiaj późno, bo znowu idzie ojcu w remoncie pomagać....
wybieramy sie z dziewczynami na balety
i zagladaj czesciej 
znowu mi się nic nie będzie podobać...
no i te trofea mięsne
szkoda że piątek dzisiaj to bym se mięsa pojadła