|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cześć Dziewczyn!
Wpadłam się przywitać i życzyć udanych staranek. Trzymam kciukasy za testujące w najbliższym czasie. Gratuluje tym co ujrzały II kreseczki na teście!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze te zmiany co ona zaproponowala beda dla Ciebie korzystniejsze niz ciagle to samo przez dlugi okres czasu i zero poprawy... a lekarzy jest pelno i niech sie obraza, wcale nie musisz do niego chodzic, najwaznioejsze zebys miala owu i zafasolkowala bede trzymac ![]() Cytat:
super strasznie sie ciesze i tak po cichutku Gratki |
||
|
|
|
#4113 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wymeczyłam sie troszke sprzataniem wszystko poodkurzałam poszłam do łazienki i kilka kropel brązowego plamienia sie pojawiło. Chyba tak z wysiłku. Czerwonej krwi jeszcze nie ma, ale nie licze juz na nic innego jak @ ![]() Edzia- z tym lekarzem to trudna sytuacja. w moim przypadku jak kiedys cos konsultowałam z innym lekarzem to sie wydarł na mnie ze jak podwazam jego zdanie to po co wogole chodze do niego i sie obraził na mnie. Znowu kolejnym razem jak się okazało ze dojdzie do poronienia bo zarodek obumarł kazał skonsultować to z innymi lekarzami zeby miec pewnosc przed zabiegiem. Chyba wszystko zalezy od lekarza jak to odbierze. Dobrze jest skonsultowac to wszystko z drugim lekarzem, ale jakos trzeba to delikatnie powiedziec zeby sie nie poczuł ze jakis inny lekarz podwaza jego opinie. Dobrze przynajmniej ze wyszło z tym closty, tutaj chyba juz ktos sie dziwił ze tak duzo tego bierzesz. Tak jak piszesz, jak polski lekarz, zacznie sie wkurzac ze poszłaś gdzie indziej to niech wypcha i najlepiej go sobie odpuscic. W koncu to Twoje zdrowie jest najwazniejsze a nie jego fochy. Ja tak zrobiłam. Chodziłam do ordynatora bo myslałam ze jak ma takie stanowisko to jest dobrym lekarzem, ale zachowywał się jak d..... i przestałam do niego chodzic. Cytat:
a skąd wiesz ze owulki nie było?? ten miesiąc jest Twój, ale kolejny bedzie mój tylko się ze studiami rozprawie i jedziemy gdzies na wakacje odpocząć i zrobic dzidizusia ![]()
|
|
#4114 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Podczytuje regularnie tylko czasu na pisanie brak niestety. Ula -- )Edzia -- tez mysle ze bardzo dlugo bralas closty, mi rowniez o uszy sie obilo ze przy nich trzeba monitorowac owulke. Lekarka wydaje sie sensowna, trzymam kciuki zeby teraz poszlo z gorki i fasolka sie szybciutko pojawila ![]() Dra - proszę o zmianę na liscie ->@22.05 ![]() Trzymam kciuki za Was i fasolki!!! Buziaki
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ula super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Gratulacje!!!! Przepraszam, ze wszystkim nie odpisuje ale jakoś siły na to brak. Ja dalej leżę, już nic mi nie leci, ale strach dalej mam. Ucisk na pęcherz mam i co chwila latam siku... Stracham się przed czwartkową wizytą... to będzie 6t 1d, mam nadzieję, że będzie wszystko ok
|
|
|
#4116 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny
myślę że owulacji nie było bo z wykresu wychodziło że raczej nie ... a jednak widzicie dziewczyny jak to jest , to wszysko siedzi w naszych myślach przez pół roku się nie udawało aż do tego momentu ja ginka mi powiedziała że owulacji raczej nie mam i teraz miałam zacząć brać Clo więc dałam sobie spokój , bo wiedziałam ze nic z tego, ale intuicja mi podpowiadała że coś się święci i dlatego zrobiłam test po południu juz zadzwoniłam do ginki , mam przyjechać we środę jednak się trzochę martwię... a co jak test kłamie Gooha nastepny cykl będzie Twój Patka odpocywaj ależ jestem zakręcona jak znajdę czas to Wam wkleję zdjęcie testu i wykresu
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
ULA 87 wielkie gratki
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
o proszę moje zdjęcia
wykres na karteczce , ale co tam
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4119 |
|
BAN stały
|
hehehe.....graulacje ula....bedzie dzidzus...
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
druga krecha bardzo wyrazna
niektore dziewczyny tu mialy jasniejsza i maja fasoleczke ![]() wszystkiego dobrego a mezus juz wie?? |
|
|
|
#4121 |
|
BAN stały
|
dokladnie z wrazenia nie napislalam ULA ja mialam duza jasniejsza kreska a jestem juz w 15 tyg...takze jestes w ciazy na 200%
jak widac maj okazam sie szczesliwym miesiacem...fasloli kielkuja |
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
mężuś wie, powiedziałam mu ze ma o mnie dbać bo bedziemy mieli dzidziusia i pokazałam mu test
a on popatrzył na mnie , zrobił o takie gały , zaczął skakać po pokoju i mnie ściskać , pogłaskał po brzuchu a na koniec mówi " wskakuj maleńka , koniec celibatu" ale mi wszystko wyjaśnił , seks był bardzo delikatny ...a co należy mu się
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
to super mezus zareagowal
![]() jestem ciekawa jak moj by sie zachowal?? kiedys sie przekonam
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
ula 87 gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Pozdrowionka i miłej soboty dla wszystkich staraczek
|
||
|
|
|
#4126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Ula - wielkie gratki
![]() Edzia - wiesz zawsze warto sprawdzic u innego czy diagnoza jest słuszna ![]() Nio ja biore ten Clo, zobaczymy jak mi pojdzie Ide na kontrole w czwartek, ciekawe czy bedzie owulka staranka juz wczoraj rozpoczeta, ale susiu mi sie chciała i po sexie znow poszla wiec pewnie nic tam nie dotarło.....Ach co ma byc to bedzie, nie bede ciagle myslec o tym po sie wykoncze.....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ...a ja Ci mowilam pare dni temu,ze daje Ci gora dwa miechy i takze zobaczysz dwie kreseczki....przepowiedzi alam ...hihiihi.ale sie ciecze ![]() ![]() u mnie @ na calego,ale sie juz nie przejmuje...nowy cykl,nowa szansa ![]() Ula jeszcze raz gratuluje |
|
|
|
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
ula -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULUJE!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ula, kochana cuuuudowna wiadomość Tak czułam, że ujrzysz 2 krechy i nie mogłam się doczekać aż zrobisz test |
|
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
pomarnczka - dziękuję za podpowiedz
Ale gin kazała tak zażywać.Wcześniej przez jakiś rok brałam tabletki anty na unormowanie miesiączki bo miałam nieregularną. Może dlatego gin tak radzi... już sama nie wiem co myśleć
|
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Ula gratuluje, super wiadomość
![]() Edzia dobrze zrobiłaś, że poszłaś do innego lekarza. Do tego w Pl możesz iść jak chcesz, ale ja bym na Twoim miejscu zmieniła, bo kobitka wydaje się sensowna... Aliisanka oczywiście za badanko w czerwcuMiłego wieczorku dziewczynki!!!!! |
|
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
no i mnie juz całkiem zalało.
Dra proszę zmień mi datę @ na 23 V Na poprawienie humoru właśnie dostałam od mężulka lody z truskaweczkami ![]() i juz mi dobrze
|
#4135 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam
nikt nie zauwazył,ze mnie nie ma no ![]() niestety pracy dla mnie brak,bo brak doświadczenia no cóż,nie poddam sie będę próbować dalej u babeczki byłam na kawce,ale było miło ![]() pózniej wróciłam to z tż pojechaliśmy na rowerki super było ten lasek eh ![]() dziś sprzatanie i naprawianie kompa i dopiero jestem już w drugi dzień dobrze sie czułam ![]() tylko jedyne co mi jest,to rano ciezko mi wstac z łóżka,bo bym spała,a nie miałam problemu ,a po bromu senna,ale jak już wstane to ok jest Cytat:
![]() Cytat:
i zmienie i nie smutac sie Cytat:
![]() Cytat:
no jak masz prolaktyne to duze prawdopodobieństwo,ze owulki nie ma,ja mam troche podniesiaona,ale podobno mam owulke,ale troszke poźnawo to teraz może coś się ruszy ![]() Cytat:
widzisz myślałaś ,ze owulki nie ma a widzisz była ![]() własnie ostatnio mi chodziłaś po głowie czy nie jestes w ciąży,ale jakoś tak nie pisałam,tak sie cieszę,ze ci się udało kochana i teraz oszczedzaj sie i już tak autek nie szoruj ok no te @ ale uszy do góry
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane upojnej nocki zycze
ja mialam isc na balety ale zle sie czulam i nie poszlam - za tydzien idziemy ![]() siedze sama w domu maz w pracy jeszcze jutro pewnie mnie nie bedzie bo jade do innego miasta na shopping i tak ogolnie polazic buziaki
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 29 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone hanjah - (Hania, 26 lat, UK) staranka zawieszone ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) staranka zawieszone cherubinka - (Aga, lat 27, Podlasie) cykl 6, last @5.04 PatkaM84 - (Patrycja, 25 lat, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 ![]() solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 brawurkaaa - (Ela, 24lata, Poznań) cykl 7, last @ 18.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 ![]() Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 ![]() Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 6, last @ 02.05 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 9, last @ 4.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 13, last @ 4.05 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 6, last @ 5.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 5.05 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 2, last @ 7.05 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 11, last @ 9.05 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 5, last @ 10.05 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 10, last @ 14.05 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 3, last @ 15.05 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 4, last @ 19.05 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 5, last @ 19.05 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 8, last @ 19.05 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 2, last @ 22.05 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 22.05 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 6, last @ 23.05 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 6, last @ 25.05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 24 zafasolkowane: adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 sierpnia 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 7 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) edi25 – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (termin – 10 stycznia 2010 fleurdelacour – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu strompka – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-05-27 o 14:55 |
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
ULKA kochana bardzo sie ciesze-wiesz co-tak po cichu myslalam ze u Ciebie jest fasolka
ta temperaturka byla podejrzana i mysle ze owulke mialas mniej wiecej w 17-18dc-tak mi sie wydaje z wykresu kurcze ale sie ciesze za reszte oczekujacych abyscie ujrzaly II kreseczki piekne jak Ulci za staraczki trzymam kciuczki!U mnie juz po owulce-w sumie staranek w tym cyklu bylo malo i takie nawet niestranne wiec nie licze na zbyt wiele-pewnie na @ jakos na poczatku czerwca :/ ale co tam-damy rade-z lekarzem narazie dajemy sobie spokoj-chcemy odpoczac i przestac o tym myslec!Kochane upojnej nocki-moj mezus juz spi-ja obejrze fil i tez ide nynac!buziaki
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia ![]() Zaganiany miałam wczoraj dzień przy remoncie i nie zdążyłam już wczoraj ale wszystko nadrobiłam Pepus, woma witam Was również Edzia jak większość uważam że masz absolutne prawo pójść do innego lekarza, a jak się twój w PL obrazi to najwyżej pacjentkę straci, a może zmiana na dobre ci wyjdzie? Lisica Aliisanka za was ![]() Ula wielkie gratulacje ![]() Chyba mniej więcej w tym samym czasie będziemy mamusiami. Pozdrawiam Was i życzę udanej niedzieli
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

bo mi jeszcze powie po co do niego przyszłam jak zmieniłam lekarza
a z drugiej strony to moge sprubować bo jak będzie zły i obrażony to więcej do niego i tak nie przyjdę i wtedy mnie może
najgorsze jak sie tak spoznia, bo potem takie rozczarowanie 
szok!!!!

)