|
|
#2101 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam wieczorkowo - weekendowo
się zobaczy i oceni ![]() Cytat:
ad. 2 śliczna sukienka, ale nie ma moją figurę extra fajne Cytat:
ad. 2 przecież nie musisz tam wywijać obertasów ad. 3 dasz radę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
wlasnie przed chwila mierzylam i nic ![]() albo mam zepsuty termometr bo nawet nie drgnal albo wszystko jest ok teraz juz glowa nie taka goraca sama nie wiem, leze pod kocykiem i popijam herbatke z cytrynka i sokiem malinowym ![]() na balety nie ide za tydzien sie wybierzemy ![]() nienajlepiej sie czuje ale w porownaniu z tym co bylo popoludniu to juz duzo lepiej - tabletke przeciwbolowa wzielam i troche pomoglo... mezula w pracy a po idzie napiwko z kolega wiec tak do 11 bede sama ![]() a Wy jak wieczorek spedzacie? |
|
|
|
#2103 | ||
|
Zadomowienie
|
HEJ KOLINKI
Paulinko na moją też nie, jakoś nie widze sie w takiej...ale moja znajoma fajnie nawet wygladała w niej... czekoladko miłego panieńskiego O i weselisko się szykuje...mhmm.A ja dziś miałam wolny blok na uczelni, wiec skoczyłyśmy do Mc'Donaldsona i wpadła nam w oko tabliczka z sukniami ślubnymi, a dwie kumpele sie szykują za rok ze ślubikiem, więcpomyślałyśmy, ze pobuszujemy po salonie...ale nic nie przymierzały...łeee ![]() Cytat:
I kciukasy mocno zaciskam. Na pewno sie uda. Musi... Cytat:
...i sem poszłam spać. ![]() Jutro rano wstać trzeba. Buzi zostawiam. O i lodem się poczestowałam...:rolleyes : |
||
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Izka juz lepiej
siedze pod kocykiem i ![]() w tv nic nie ma |
|
|
|
#2105 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale mi przepisikiem zarzuciłaś Przyznam się żę w życiu bym nie wpadła na pomysł mieszania nutelli ze śmietaną, prędzej bym to z jakimś tłuszczem mieszała, i jeszcze mandarynki ... mmm.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i oczywiście bardzo mocno ![]() Cytat:
Szkoda że na balety nie poszłaś - tak się cieszyłaś.My siedzimy z mężem i popijamy piwko. I najważniejsze dziewczyny - udał mi się znaleźć fajnych ludzi na wynajem mojego mieszkania i dziś podpisałam umowę |
|||||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no cieszylam sie na zapas i ale co sie odwlecze... za tydzien pojdziemy ![]() to super ![]() fajnie zawsze pare groszy do przodu ![]() a ja narazie sama (znowu) mezus na jedno piwko (podobno) idzie po pracy a potem moze winka sie napijemy bo juz sie lepiej czuje a jutro jedziemy na shopping ![]() ale jak sie cos fajnego trafi to sie wezmie a co ![]() udanego wieczorku
|
|
|
|
|
#2107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
nie nastawiam sie bo zawsze jest na odwrot
![]() no a Ty wrocilas do figurki to musisz sprawic sobie sexi fatalaszki
|
|
|
|
#2109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba to uczcić ![]() No właśnie - mam nadzieje że tak będzie ![]() Lecę spać ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 będzie zobaczysz Zmykam lulu. Dobrej nocy
|
|
#2111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz ze makarena mi nawet do glowy nie przyszla ![]() Cytat:
no wlasnie mialam taki zamiar-wlasnie zjesc cos dobrego i posiedziec chwile.... a na to wesele kuzynki za tydzien idziemy, tam to moze zatancze jeszcze... Cytat:
![]() ja wczoraj tyle sie usmialam ze szok!!no laski taki jajcary sa ....a ja sie tylko patrzylam i smialam jak glupia co one tam wyprawialy..... kuzynka dostala super prezenty- chyba z 4 sexi pizamki.......ubijaczka z drewnianym penisem smoczek uspokajajacy imitujacy kobieca piers- dla przyszlego meza haha i jeszcze walek do ciasta a na nim przepis na udane "bite jaja" ![]() wrocilam kolo 23.00- a one pojechaly na dicho......pozyczylam aparat od brata to przynajmniej mam kupe fotek!! a propo aparatu! nawet nie wiecie jak sie wkurzylam!!pisalam wam ostatnio ze ten kolega rzekomo zapomnial ten aparat w krakowie i mial go przywiezc jego brat.......no wiec wczoraj puscil smsa ze cos z tym aparatem sie stalo i ile zesmy za niego dali kasy!! w tym momencie juz wiedzialam ze oszukiwal od samego poczatku-zamiast odrazu powiedziec ze go rozwalil to kity wciskal ![]() a to byla nasza pamiatka z irlandii- kupilsmy go sobie pod choinke -taki wspolny prezent za 200 euro!!(teraz mozna kupic duzo lepszy aparat za ta kase , wtedy ten byl najlepszy) no wiec przyjechal do tż i dal mu 700 zł.....oczywiscie tż juz zamowil na allegro aparat....inny i lepszy....ale ja mam sentyment do tamtego!! juz zazanczylam tż ze juz nigdy nikomu ma nie pozyczac takiego sprzetu! a ten kolega tez byl zly- bo mowil zeby wiedzial to sobie kupi .....a tak oddal nam kase i bedzie wreszcie zmuszony kupic swoj a co!! jak aparat przyjdzie to zarzuce was fotkami!! jedziemy na 13.00 na obiad do tesciow......tż dalej cierpi z powodu kregoslupa-juz byl 3 razy na masazu....mam nadzieje ze mu przejdzie, bo juz kiedys lezal plackkiem i nie mogl chodzic- malo tego mial miec operacje na kregoslup ale sie nie zgodzil, bo wiadomo jak to jest.... no to zem sie rozpisala troszku
|
|
#2112 | |||
|
Rozeznanie
|
haaaloo to sem ja... wasza czarownica
![]() Cytat:
ad3. ja ostatnio zapominam wszystko... do sklepu chodze z lista zakupow na ktorej jest napisane np bulki i maslo do tego mam dwie lewe rece - chociaz tyle ze nie nogi bo sie wzglednie nie potykam ![]() ad4. zaro trzymam kciuki ciagle za Twojego maluszka zeby zdrowo sie rozwijal Cytat:
a kolega ma juz na dzialce swoje ![]() Cytat:
na zyczenie: łóżeczko - z fragmentem naszego łóża (czytaj wersalki ) ale za to z posciela z wielblada polecam bosssko sie spikosc udowa mojej pociechy (48mm ) ... to ta zaznaczona... ktora w ostatnich dniach czesto wedruje mamie pod zebra i bęben
|
|
|
#2113 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam cieplutko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś wstawiłam ziemniaki i poszłam malować obraz ..... jak wróciłam to w kuchni nie było nic widać, a garnek z ziemniakami był czaaaarny. Cytat:
Cytat:
Ad 1 . ciekawam co jeszcze mozesz, że się tak cieszysz ..... Ad 2. hahahahahhahahahahahahhah a PRZYBYYYYYYYWAMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie wszystko suuuper : - w pracy zapier ..... na dwóch etatach ..... teraz jesteśmy w tym samym czasie spółka przejmującą i przejmowaną - przygotowuję się do mega egazminu ustnego z ekonomii (na wizażu ) ![]() - prawie codziennie ganiam na siłownię i szaleję tam 1,5 h - nocami robię biżuterię - do tego w tygodniu wpadają mi wykłady z jakimiś osobistościami sceny politycznej o kryzysie i seminaria - teraz mam chatę wolną do środy, bo TŻ pojechał na konferencję do Krakowa - no i w tym tygodniu jeszcze nam się królica rozchorowała, więc jedną nockę spędziłam na masowaniu brzuszka sierściuchowi .... potem wizyta u weta, leki itd itd Nie wyrabiam na zakrętach ...... ubiegły rok z tymi całymi przygotowaniami przedślubnymi to było NIC w porównaniu z tym rokiem i z tym tempem ..... ![]() Oki spadam na siłownię i na małe zakupy ..... zaklikam wieczorkiem. |
||||||||
|
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadnij tez na forum mamusiowe ![]() Cytat:
i zeby kroliczek szybko wyzdrowial ja juz spadam sie zbierac pomalu.... milej niedzieli zycze
|
|
#2115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ja na chwilkę, zaraz jedziemy z synkiem do teściowej na obiad i przy okazji z kwiatkiem z okazji Dnia Matki, bo we wtorek mąż pracuje po południu i nie mam jak do niej dojechać. Cytat:
ad. 2 brak mi słów odnośnie zachowania kolegi z tym aparatem ![]() ad. 3 oj to dużo zdrówka dla męża, sama wiem co to ból kręgosłupa Cytat:
ad. 2 porażająca ilość ad. 3 łóżeczko fajne, ale tam zaraz się musiałaś pochwalić tą pościelą z wielbłąda ![]() ad. 4 pikna nóżkę ma Twoja córa ad. 5 śliczny brzusio ![]() Cytat:
nie musimy tego robić za Ciebiead. 2 trzymam kciuki za egzamin ![]() ad. 3 talentu do robienia biżuterii dalej zazdraszczam ad. 4 ad. 5 no ja mam nadzieję, bo jak nie to możesz już nastawiać Dobra uciekam, bo się jeszcze muszę ogarnąć i synka ubrać. Miłej niedzieli
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
Jak tam po łykendzie? ![]() Czeko21 fajnie że zabawa się udała Agatko śliczny ten Twój brzusio ![]() Czeko79 no wreszcie się objawiłaś Za kciuki odnośnie kredytu póki co nie dziękuje, podziękuje jak go dostaniemy ![]() Buziole!
|
#2117 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Słonka
![]() u mnie dziś pięknie słonko świeci ![]() Cytat:
sympatyczni są, ja Ci mówię, innych przecież byście nie wybrali Cytat:
![]() też bym sobie poszła na jakiś panienski, ale nic się nie zapowiada ad2. niezły ten Wasz kolega Cytat:
![]() ad2. fotki wszystkie ładne Cytat:
![]() ad2. ale masz młynek ja bym chyba wykorkowała ![]() a u mnie: remont - jakoś idzie kuzyn w tamtyn tygodniu robił tynk strukturalny w salonie i wyszło bardzo ładnie nic innego się nie działo, bo przecież mój Małżonek na wyjazdach od poniedziałku do soboty uczelnia/egzaminy - w weekend będzie ich co nie miara i już się boję ![]() praca - w piątek było przedstawienie z okazji Dnia Mamy i dzieciaki się postarały zdrowie - w weekend tak mnie głowa bolała, myślałam że kipnę normalnie ![]() no dobra, spadam już buziaki na dobry dzień
|
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolega no coz- chyba juz nigdy nic nie pozyczy po tej wpadce..... tż cierpi strasznie tak go wykrzywilo ze postawe ma teraz w ksztalcie litery s........ale nie pokazuje ze az tak go boli..... Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- gapa ze mnie zapomnialam sie przywitac ![]() a wiec Dzien dobry żoneczki
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki... Ledwo dokopalam sie klawiatury w tym naszym balaganie... Az wstyd.
Wczoraj pisalam do was ale moj laptop sie zbiesil wiec zarzucilam fochem i poszlam spac. Zazdraszczam tych szykujacych sie slubow, u nas niestety nic takiego sie nie szykuje. ![]() Weekendzik pracowity. Pierwsza wspolna nocka w naszym mieszkanku przywitala nas burza z piorunami ale i tak fajnie bylo. Kupilismy sobie taki 2-osobowy materac z nakladanym spiworem mega wypas do poki nie kupimy lozka to ten nam wystarczy. Spotkanie z facetem od projektu kuchni udane , dorzucilismy mu jeszcze temat szafy wnekowej i podestu . Tylko mam nadziieje ze nie zabije nas cena bo pokazaywal nam projekty mebli jakie robili u Sojki i Bartosiewicz . W kuchni bedziemy miec mebelki w kolorze venge z poziomymi pasami aby wydluzyc te nasze malenstwo.Dzis moj malzon przekazuje klucze elektrykowi i ten w ciagu 2 dni ma nam pociagnac nowa elektryke A ja oczywiscie wydaje juz kase ktorej jeszcze nie mam juz znalalzam 2 materialy na zaslony i licze ile mi potrzeba. A moj maz sie smieje ze jestem chora na punkcie firaneki i zaslon. I wiecie co? Ma racje Monai zazdraszczam spotkania z Madziczkiem. Mam nadzieje ze jeszcze troche i spotkamy sie cala trojka. Moze u mnie na parapetowce .Czeko w koncu sie odnalazlas. Nie zazdraszcze tej kolomyji. Ale sami nie mamy luzniej Agus no to teraz juz z gorki. Trzymam kciukolce za kredyta. Dzasti dasz rade bo my twarde jestesmy. Najwyzej na oslode dziewczyny Ci podrzuca jakis nowy mix koktajlowy i bedzie wesolo Agaciorku sliczniasty masz ten brzuszek. A lozeczko moj braciszek mial podobne w dziecinstwie. Czekoladko nie bedziesz na panienskich, ale jaka nagrode za to dostaniesz
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-25 o 09:27 Powód: skleroza |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoc tak, tylko ze nam sie nic ne snilo. Bo najpierw grzmoty, potem, deszcz walacy o okna, a ok. 4 nasz pies bawil sie w strozowanie i przez 10 min dawal znac ze on tu pilnuje. Mala zawsze "robi mopsa" gdy spimy i ktos obcy chodzi. Wiec snu zadno z nas nie pamieta
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2123 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
U nas za oknem jakoś tak pochmurno pogoda ble jednym słowem ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 Cytat:
|
|
#2124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki
![]() jak tam po weekendzie? my mieliśmy spokojny weekend troche spaceru, troche leżenia na kanapie, obejrzeliśmy Kubicę ot i dwa dni minęły..Cytat:
Cytat:
![]() 2. a ten kolega normalnie brak słów... Cytat:
![]() fajniusi brzusio Cytat:
![]() Agunia gratuluje podpisania umowy a za kredyt oczywiście trzymam kciuki ![]() kiedy będziecie wiedzieć czy Wam dadzą?
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-25 o 12:43 |
||||
|
|
|
#2125 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
ja dzisiaj żona sprzątająco-piorąco-prasująco-gotująca ![]() a mąż gdzieś wsiąkł na mieście (coś czuję, że spiskuje w związku z moim prezentem coś czuję że rower dostanę... bo w sumie pokazywał mi nanecie różne i pytał czy chcę taki )Izuś dzięuję za bombową bombkę Cytat:
czekoladka21 fajna imprezka panieńska widzę była ![]() Cytat:
Cytat:
za kredyt... Agata R super fociaki, łóżeczko bardzo ładnie się prezentuje - brzuszek i kość udowa super pasują do niego czekoladka79 Ty to na jakichś dopalaczach musisz jechać hihihi życie na pełnych obrotach ale pełna dowcipu jak zawsze dzasta110 tynk strukturalny? a co to? ![]() Daget no Kochana jak się poczyta opis poczynań Waszych remontowych to ciężko uwierzyć że pare dni temu narzekałaś na opieszałość przed końcem wakacji na pewno się wyprowadzicie na swoje Ty firankowa wariatko ![]() Myślę, że moglybyśmy się spotkać w jakiś słoneczny dzień wcześniej niż na Twojej parapetówie na takie babskie ploty co Cytat:
brrr budziłam się parę razy a sen dalej wracał isię ciągnął, bałam się. Jutro przyjada moi rodzice - mają iść na Kabaret Moralngo Niepokoju do Sali Kongresowej - dostali bilety od dzieci swoich na urodziny ;p będą siedzieć w pierwszym rzędzie - generalnie stąd w domku muszę ogarnąć dodatkowo ;> co by jutro wstyd przed mamą nie było...A wiecie co ostatnio myślałam i myślałam aż wymyśliłam i wynalazłam nawet w necie super wycieczkę objazdową Monako - Hiszpania (nie wiadomo jeszcze w którym miejscu hotel, ale wycieczki w cenie do Barclony i jeszcze gdzieć)- Genewa... we wrzesniu, akurat tak jak chcieliśmy... cena znośna aczkolwiek widzę, że nie zawierają się w niej ani napoje ani noclegi i wstępy do zwiedzanych obiektów... hmm... także ciekawe ile by to wyniosło w sumie, no i kurcze nie wiem czy tak łatwo uda nam się 14 dni wolnego na nią skołować ;] ale po tym filmie "Vicky Cristina, Barcelona" chciałabym pojechać do Hiszpanii jak nigdy wczesniej... może to też wina wsłuchiwania się w soundtrack z tego filmu ;] ech... no nic poszukamy jeszcze czegoś, miały być albo Włochy albo Grecja (ja chcę Hiszpanię ;p)... dobra idę kończyć obiad i sprzątanie robię pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym - raczej nie gustuję w takich gotowcach ale już nie miałam pomysłu co tu zrobić z tym mielonym - mam dosyć kotletów, sosów do makaronu itp... zobaczymy jak wyjdzie ![]() miłego dnia ;* Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-05-25 o 13:17 Powód: zapomniała o sukienusiach... |
||||
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Od rana nic napisać nie mogłam. Cosik wizaż nawala
Poza tym dużo pracy - pół dnia spędziłam dziś w piwnicy - archiwizacja.Jadę po pracy do swojego gin. zobaczymy co mi powiem, mam nadzieję, że wszystko ok Grilek w piątek był. Wprawdzie trochę padało ale było ciepło a poza tym mamy taki duży parasol, więc wszyscy się spokojnie zmieścili. Uciekam. Do zobaczenia. |
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Heja laseczki
Jak juz wspominalam w sobote nie bylam na baletach ![]() Wczoraj bylam na zakupkach i kupilam sobie sandalki wkoncu ![]() i pare *******ek jak sciereczi itp.mezus kupil sobie klapki... ogolnie dzien udany bo pogoda byla sliczna ![]() ale dzis juz lipa, szaro i kropi Cytat:
![]() to super wieczorek mialas a prezenty swietne dostala co do aparatu to mnie przestraszylas bo wlasnmie wczoraj znajomy zapytal czy mu pozycze swoj bo jada do Londynu mam nadzieje ze mi go nnie zdemoluje za meza zeby mu przeszlo Czeko 79 u Ciebie to kociol ![]() chyba cala stolica w takim tempie zyje co?? za egzamin i kroliczyce ![]() Agatko brzusio uroczy i lozeczko fajniusie takie tradycyjne ![]() a co do tego usg to ja nie wiem na co tam patrzec Gosia za gina - oby wszystko super bylo Daget i Dzasta za wasze remonty zeby jak najszybciej minely i byscie sie cieszyly swoimi gniazdkami ![]() Monai kiecka czerwona najladniejsza jak dla mnie |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć na decyzje czeka się 2-3 tyg, ale jak wyjdzie w praktyce zobaczymymonai dziękuje Ty to masz sny kochana ![]() Jak Ci się marzy wycieczka do Hiszpanii i Was stać to jedźcie, marzenia są po to żeby je spełniać A z mielonym było lasagne zrobić Gosia trzymam za wizytę
|
|
#2129 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie jestem w szoku, bo się pogoda u nas poprawiła. Ale za bardzo nie mam jak teraz wyjść, bo mają u nas spisywać liczniki od 17 do 20
Cytat:
Cytat:
ad. 2 ale Ty masz sny ![]() ad. 3 też bym chciała iść na kabaret ![]() Cytat:
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mezus wlasnie poszedl ma masaż....boze zeby wyzdrowial bo nie mam zamiaru opiekowac sie nim i dzieckiem(juz niedlugo)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

Trzeba to uczcić 

hand-made: urodzinowo na 40tkę
(coś czuję, że spiskuje w związku z moim prezentem