Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-23, 13:58   #4111
BEAMI
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
no wlasnie i tak z tym pisaniem jest, ze zawsze cos wyskoczy nieplanowanego piszesz, ze lapiesz kosmitow, super z ciebie ciocia, przynajmniej nudow nie ma
a moj TZ na szczescie za alko nie przepada (woli nie miec kaca)
Ja mam tak zawsze, ze mi cos nieoczekiwanego wyskoczy jak mam pisac prace, ale trudno, nudzic to sie nie nudze bo ten mały to daje mi w kosc. Mój tez nie pije zazwyczaj dużo, ale to kawalerski kto wie co starszy wymyśli.

baja_86 zawsze na wszytko brakuje czasu, powodzonka w rozdawaniu zaproszeń.
Stary 2009-05-23, 14:49   #4112
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Jakby iść tym tropem to sukienke też drugą trzeba mieć bo jak ta na szwach pójdzie po obiedzie
Ja kupilam swoje w Ryłko i się nie boje.
oo a dawno kupowalas w Rylko? bo ja wlasnie sie wybiore tam po niedzieli
moglabys pokazad fotke Twoich??

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

Zrobilam bransoletke jeszcze tylko żyłke musze odciać chociaz zdjecia jakies nie bardzo mi wyszły w rzeczywistosci kryształki ładnie załamuja swiatło tak wyglada moja ślubna biżuteria Co myślicie oceńcie???
przesliczna! bardzo mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Bardzo ładna, podoba mi się!! też mam biżu z tego typu koralików

Pokaże Wam mój projekt karteczek na stół z planem wesela. Na sierpniowym wątku dziewczyny podsunęły pomysł z menu i planem wesela. Pomyślałam, że fajne to takie i praktyczne. Z menu zrezygnowaliśmy, bo mamy takie zwykle, tradycyjne, wiec nie ma co cudować, ale taki plan wesela jest super, bo fajnie jest wiedzieć co o której godzinie będzie. Czasami gdzieś się wychodzi na papierosa, przewietrzyć i omija nas coś ciekawego. To będą takie karteczki troszkę większe od winietek, na tym samym papierze ecri i chcemy je wsadzić w takie szpilki cenowe i wbić je w ferrero rocher (bo dekorację też mamy złotą). Ustawimy kilka na stole, ok 15 sztuk powinno starczyć. na razie wydrukowałam tak na próbę, najgorzej, ze nei wiem gdzie takie szpilki kupić:/
Anuuulaa pokaz swoja bizu?

a co do szpilek to na 99,9% dostaniesz je w Macro

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No i dupa. normalnie taka jestem wkurzona ze az sie popłakałam. TZ nigdy chyba nie bedzie punktualny. miał cały wolny dzien. a przyjechał po mnie spózniony bo o 16.52 (a na 17 mielismy poradnie) bylismy w połwie drogi jak była juz 17.04 wiec mu móie, z eja mam szacunek do ludzi i jak mam wchodzic spóxniona to walę to i TZ zakrecił i mówi, to jedziemy do ciebie. wyobrazacie to sobie, cały czekam i sie stresuja ta głupią poradnia a tu prxzez niego nic nie wychodzi. zaczelam sie na niego drzec, ze całe zycie sie spóźnia, ze nia ma przez to szacunku do mnie, ze ja zawsze na niego czekam. i ze mam gdzies to wsyztsko. Ze niech sam sobie zanosi te zaproszenia bo ja juz wszytsko olewam. TZ zasmiał sie ironicznie. wiec jeszcze badziej mnie wkurzył. cos tam sie darłm na niego. o braku szacunku. ze ma cały wolny dzien a i tak sie spóxnia. i w koncu rzuciłam w niego pierscionkiem (taki impuls w nerwach przyszedł), nawet nie wiem gdzie poleciał) TZ znowu zasmiał sie ironicznie i sie pyta czy wybieramu wycieczke dzis na podróz poslubną wiec sie zaczełam smiac , ze chyba sobie zartuje, bo ja mam gdzies ten slub. w ogóle chcialam aby mnie wysadził na miescie ale stwierdził,z e nie bo pada. ledwo sie zatrzymał u mnie pod domem a ja juz wyskoczyłam z samochodu. TZ powiedział, abym poczekała to pogadamy na to: i tak całe zycie na ciebie czekałam" , tzrasnełam drzwiami i poszłam. TZ odjechał.

i lipa. od 18 bylismy omówieni z TZ ciocią, potem z jego dziadkiem i na 20 z moim chrzestnym. co robic?? mam ich teraz odwołąc??

Najchętniej to bym zadzwoniłą teraz do kolezanki i jak nie zadnych planów to bym sie z nią spotkała. ale kurde co z tymi osobami z którymi sie umówilismy??

Wybuchłam wiem, ale jakby ktos was przez całe zycie tak olewał i zawsze , dosłownie zawsze sie spózniał , przekładał plany bo cos tam to tez byscie kiedys nie wytrzymały. u niego cała rodzina jest taka.za to ja mam szacunek do ludzi i nie spóxniam sie nigdy. wiadomo, czasami człowiekowi cos juz naprwde wypadnie,a le zeby tak zawsze??

nie moge odżałowac tej poradnii.
nie wiem sama co robic ...
i jak tam sprawy sie mają? przykro mi, ze tak Cie traktuje
ale w sumie bardzo dobrze ze mu tak wygarnęłaś bo moze coś do niego dotrze i choc odrobinke sie zmieni....

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
byłam u lekarza , jestem w 5 tygodniu, narzie nic więcej nie moge powiedzieć bo sama nie wiem , ale jest ok w przyszłym tygodniu mam badania krwi i moczu i jakies przeciwciała, dostałam witamny ale kwasu foliowego nie ., mam zdjęcie z USG dobrze widac ale niesety nie pokaże wam bo nie mam skanera.
GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jeszcze się nie umawiałam na przymiarkę, ale chcę tak na koniec czerwca pojechać pierwszy raz. Jeszcze nie mam terminu obrony i jak już będę wiedzieć, to chcę się umówić, wolę mieć już obronę z głowy i do tego czasu troszkę jeszcze schudnąć, o ile się to uda

Dodomi wysłała mi drugi stroik, chciałam tym razem na druciku, ale nie wiem czy nie powiedzieć jej żeby mi te końce drutu wydłużyła, bo jak ja go włożę we włosy. Tzn. wersja była taka, że mama mi go wszyje do grzebienia przy welonie. Myślicie, żeby zostawić tak jak jest czy prosić o szerszy drut, żeby w razie czego wsunąć we włosy? Ten już jest o wiele ładniejszy
ten stroik duuuuzo lepszy od pierewszego, ale ja bym go do welonu nie przyczepiala, bo dobrze dziewczyny mowią, ze po oczepinach zostaniesz z 'gola' fryzurka

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Mam pytanie, jeśli ksiądz nie udzieli rozgrzeszenia podczas pierwszej spowiedzi przedślubnej to nie podpisze się na tej kartce? czy mimo wszystko zaznaczy,że odbyła się ta spowiedz, bo nie wiem...
nie podpisze - musisz dostac rozgrzeszenie
ale dla czego wychodzisz od razu z zalozenia ze nie dostaniesz rozgrzeszenia? bedzie dobrze - jak ksiadz wie, ze to spowiedz przed slubna to calkiem inne ma podejscie
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 16:03   #4113
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
toyotka aTY już byłas mierzyć suknie ??? Pochwal się. przeciez za tydzien slub
Ale miło,że ktoś o mnie pamięta-dziękuję Kliwia
Na przymiarce byłam wczoraj i jestem zachwycona. Trzeba tylko zwęzić i skrócić troszeczkę i w środę będzie do odebranie. Poza tym mam już swoje buciki i biżuterię
Nie mogę uwierzyć,że został już tylko tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Przymiarka sukni 0001.jpg (19,5 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przymiarka sukni 0006.jpg (26,6 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przymiarka sukni 0008.jpg (25,2 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przymiarka sukni 009.jpg (45,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przymiarka sukni 010.jpg (41,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Biżuteria 005.jpg (51,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Biżuteria 006.jpg (46,2 KB, 45 załadowań)
Stary 2009-05-23, 16:08   #4114
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Na przymiarce byłam wczoraj i jestem zachwycona. Trzeba tylko zwęzić i skrócić troszeczkę i w środę będzie do odebranie. Poza tym mam już swoje buciki i biżuterię

no piknie sie wszystko prezentuje !!
bardzo ladna suknia
buciki rowniez ale jaki wysoki obcas ... ja to nie wiem czy do Kosciola bym w nich doszla hehe
ogladalam ostatnio podobna bizuterie na necie bardzo mi sie podoba
gdzie kupilas i ile dalas?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 16:15   #4115
kliwia
Zakorzenienie

toyotka pieknie!! buty sa cudne. a Ty wygladasz slicznie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 16:30   #4116
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no piknie sie wszystko prezentuje !!
bardzo ladna suknia
buciki rowniez ale jaki wysoki obcas ... ja to nie wiem czy do Kosciola bym w nich doszla hehe
ogladalam ostatnio podobna bizuterie na necie bardzo mi sie podoba
gdzie kupilas i ile dalas?
Cieszę się,że Wam się podoba. Buciki mi przywiozła ciocia ze Stanów, bo u nas nie mogłam nigdzie znaleźć. Ja jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów, a poza tym między mną a Tż jest 25cm różnicy, więc muszę to jakoś wyrównać
Biżuterię kupowałam w Aparcie- kolczyki 99zl, zawieszka 49zl i łańcuszek 44zl- razem wyszło 192zl. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze-mają przecudny szlif i dzięki temu pięknie się mienią

Cytat:
toyotka pieknie!! buty sa cudne. a Ty wygladasz slicznie
Dziękuję Ci bardzo-kochana jesteś
Stary 2009-05-23, 16:33   #4117
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się,że Wam się podoba. Buciki mi przywiozła ciocia ze Stanów, bo u nas nie mogłam nigdzie znaleźć. Ja jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów, a poza tym między mną a Tż jest 25cm różnicy, więc muszę to jakoś wyrównać
Biżuterię kupowałam w Aparcie- kolczyki 99zl, zawieszka 49zl i łańcuszek 44zl- razem wyszło 192zl. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze-mają przecudny szlif i dzięki temu pięknie się mienią
no wlasni etak mi sie wydaje ze pisze na nich ALDO i bylam zdziwiona ze w PL jest ta firma ale butki sliczne naprawde i dobra firma wiec napewno bede wygodne

o tak w Aparacie kupowalas? a wiesz moze czy byly takie same tylko kolor kamenia ecru? bo strasznie mi sie podobaja i jestem pewna ze na zywo wygladaja jeszcze lepiej

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-23, 16:47   #4118
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
no wlasni etak mi sie wydaje ze pisze na nich ALDO i bylam zdziwiona ze w PL jest ta firma ale butki sliczne naprawde i dobra firma wiec napewno bede wygodne

o tak w Aparacie kupowalas? a wiesz moze czy byly takie same tylko kolor kamenia ecru? bo strasznie mi sie podobaja i jestem pewna ze na zywo wygladaja jeszcze lepiej
A wiesz,że jest u nas ALDO? Prawie w każdym większym mieście. Ale są trochę inne kolekcje widocznie, bo białych butów u nas w ALDO w ogóle nie widziałam.

Jeśli chodzi o inne kolory to na pewno były jeszcze fioletowe takie, więc może mają w różnych kolorach.
Stary 2009-05-23, 16:54   #4119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz,że jest u nas ALDO? Prawie w każdym większym mieście. Ale są trochę inne kolekcje widocznie, bo białych butów u nas w ALDO w ogóle nie widziałam.

Jeśli chodzi o inne kolory to na pewno były jeszcze fioletowe takie, więc może mają w różnych kolorach.
o tak w Polsce juz jest?
przyznam szczeze ze nie widzialam nigdy

tutaj w stanach Aldo ma bardo duzo butow do wyboru

zaraz sprawdze na stronce moze maja ten komplet w innym kolorze

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-23, 16:59   #4120
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię. Widziałam piękny komplet svarowskiego ale niezbyt mi pasował... chyba poszukam czegoś delikatnego z k0lczyków. W środę jade poszukiwać butów i już się boję, że nie znajdę. Na codzień chodze na obcasie więc z tym raczej nie będzie problemu, tylko gdzie szukać butków???
Ps. Twoja suknia ze zdjęcia piękna, lubię takie zdobne świecidełka, sama też mam takich dużo.
Candy80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 17:03   #4121
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:

zaraz sprawdze na stronce moze maja ten komplet w innym kolorze
No właśnie na stronce nawet moich chyba nie ma. To jest nowa kolekcja i jeszcze chyba nie zrobili aktualizacji na stronie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-23, 17:37   #4122
diya1983
Zadomowienie

toyotka suknia boska, to bylo moje 1 marzenie jak zaczynalam neta przegladac w poszukiwanie sukien- celowalam tylko w demetriosa a w koncu kupilam inna... tylko teraz sie nie mieszcze bo zamiast chudnac tyje, oby blizej slubu wiecej stresu bylo
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 17:39   #4123
kliwia
Zakorzenienie

sa już na stronie aldo toyotka Twoje butki hihih
http://www.aldoshoes.com/ca-eng/wome...d=sparkleshine

sa tez nizsze: ale maja ciutke inna aplikacje

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-23 o 17:40
Stary 2009-05-23, 17:39   #4124
atomufka
Zakorzenienie

toyotka slicznieTo byla Twoja pierwsza przymiarka?
Ale obcas to masz meeega wysokiMoj TZ jest tez ode mnie wyzszy z 20 cm,ale ja nie dam rady na tak wysokim obcasieJa mam tylko 5 cm
A co to za suknia?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-23 o 17:41
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 17:40   #4125
stokrotka24
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
ale masz śliczną sukienkę, wyglądasz w niej cudnie, naprawdę nie mogłam się na nią napatrzeć na zdjęciu, tak ładnie się błyszczy i wogule po prostu śliczna

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj kobitki, ile napisałyscie przez 3 dni... ja teraz z TZ-em mieszkamy sobie w naszym mieszkanku... ale tylko do jutra, bo w pon juz majster przychodzi i bedzie malowac i plytki kłasc i cała reszte robic

heh... juz zostale mi niecale 2 tyg do slubu.... kurcze, tyle rzeczy jeszcze nie mam, a przez ten remont nie mam kiedy tego wszystkiego załatwic... ale z drugiej strony to przynajmniej nie mam kiedy sie stresowac

zabrałam z salonu swoja suknie, bo mieli strasznie niekumata krawcowa... jak zaszlam na przymiarke to normlanie sie popłakałam, tak mnie ta baba wkurzyla i zabralam kiece i wczoraj zanioslam do swojej krawcowej. Babeczka wrocila ze stanow gdzie szyla i poprawiala suknie slubne i przynajmniej zna sie na rzeczy

heh...piszecie o chorobach... okazało sie, ze moja mama bedzie musiala miec operacje na nogi, bo inaczej chodzic nie bedzie za jakis czas a ciocia ma nieoperacyjnego raka wątroby i guz na plecach....
ja czuje, ze ze mna tez niekoniecznie wszystko dobrze jest, ale po slubie biore urlop i bede sie badac na wszystko juz...

Kasiaher - gratuluje serdecznie heh... az troche zazdroszcze

a wszystkim dzisiejszym PM - wszystkiego naj naj i oczywiscie ładnej pogody i zeby wszysto dzis poszło po Waszej mysli
przykro mi z powodu choroby twojej mamy i cioci. Życie jest naprawdę kruche, więc pamiętajmy i dbajmy o naszych bliskich.

tz dzisiaj w pracy na nocce, więc zrobię sobie wieczór piękności, bo nawet nie mam kiedy zadbać o siebie. Teraz ciągle w biegu. Idę się wymoczyć w wannie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 17:46   #4126
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Aż miło patrzy się na Wasze przygotowania ślubne Powiem Wam szczerze, że nam aż trudno jest uwierzyc, że to już za nami.
Dziś byłam zawieźć swoją suknię do komisu, prawie się popłakałam w samochodzie, że muszę ja oddać. Z drugiej strony jednak to byloby bez sensu, gdyby suknia miała wisieć w szafie i się kurzyć, więc może chociaż komuś przyniesie tyle szczęścia w dniu ślubu ile przyniosła mi.

P.S. Otrzymałam kilka zaproszeń na n-k. Zaakceptowalam te, które były podpisane, bo przynajmniej później latwiej mi dopasować nazwisko do nicku.W miarę możliwości proszę o info kto jeszcze do mnie pisał
Stary 2009-05-23, 18:26   #4127
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
toyotka suknia boska, to bylo moje 1 marzenie jak zaczynalam neta przegladac w poszukiwanie sukien- celowalam tylko w demetriosa a w koncu kupilam inna... tylko teraz sie nie mieszcze bo zamiast chudnac tyje, oby blizej slubu wiecej stresu bylo

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
toyotka slicznieTo byla Twoja pierwsza przymiarka?
Ale obcas to masz meeega wysokiMoj TZ jest tez ode mnie wyzszy z 20 cm,ale ja nie dam rady na tak wysokim obcasieJa mam tylko 5 cm
A co to za suknia?
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

ale masz śliczną sukienkę, wyglądasz w niej cudnie, naprawdę nie mogłam się na nią napatrzeć na zdjęciu, tak ładnie się błyszczy i wogule po prostu śliczna
Ojej, ale mi jest miło,że tak Wam się podoba-naprawdę bardzo się cieszę Moja suknie to Demetrios 941. Tak, to była pierwsza przymiarka i dlatego jeszcze nie leży idealnie-muszą ją zwęzić i skrócić.

Cytat:
sa już na stronie aldo toyotka Twoje butki hihih

sa tez nizsze: ale maja ciutke inna aplikacje
No na stronce są,ale to jest strona amerykańska i w Polsce są one niedostępne.

Nie mogę ustawić podpisu pod postami Jak to zrobić

Edytowane przez toyotka1
Czas edycji: 2009-05-23 o 18:35
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 18:51   #4128
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, ale mi jest miło,że tak Wam się podoba-naprawdę bardzo się cieszę Moja suknie to Demetrios 941. Tak, to była pierwsza przymiarka i dlatego jeszcze nie leży idealnie-muszą ją zwęzić i skrócić.

No na stronce są,ale to jest strona amerykańska i w Polsce są one niedostępne.

Nie mogę ustawić podpisu pod postami Jak to zrobić
Tak pytam bo ja tez mam suknie z LF i pierwsza przymiarke 9 dni przed slubem,wiec widze ze moge byc spokojna

a propos podpisu to musisz wejsc w ustawienia i tam znajdziesz

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-23 o 18:52 Powód: dopisek
Stary 2009-05-23, 18:54   #4129
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Tak pytam bo ja tez mam suknie z LF i pierwsza przymiarke 9 dni przed slubem,wiec widze ze moge byc spokojna

a propos podpisu to musisz wejsc w ustawienia i tam znajdziesz
Możesz być spokojna

Cały czas tak właśnie próbuję zrobić i mi nie wychodzi, nie wiem czemu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-23, 18:57   #4130
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz być spokojna

Cały czas tak właśnie próbuję zrobić i mi nie wychodzi, nie wiem czemu
hmm nie wiem
Jestem ciekawa jak moja suknia wyjdzie ,bo ta ktora mierzylam w salonie to byla chyba z 2 rozmiary za duza.Tez tak mialas?

szafa

Stary 2009-05-23, 19:29   #4131
kaska87
Zakorzenienie

Toyotka to salon w opolu bo cos mi się tak wydaje-tez mierzyłam tam suknie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 19:32   #4132
zlotko855
Rozeznanie

toyotka piekna suknia a buty nie mowiac o bizu
jednym slowem:super.
wlasnie wczoraj bylam w aldo i nie znalazlam niczego dla mnie, a Twoje buty sa idealne, moze jeszcze cos dojdzie:/ ile cm ma ten obcas? tez potrzebuje wysokich butow. wygodne sa? na pewno...

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 19:38   #4133
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
hmm nie wiem
Jestem ciekawa jak moja suknia wyjdzie ,bo ta ktora mierzylam w salonie to byla chyba z 2 rozmiary za duza.Tez tak mialas?
No, większość była za duża, ale akurat ta moja była idealnie na mnie, więc mogłam zobaczyć jak faktycznie się układa. Tylko tamta co mierzyłam była w kolorze ivory, a ja zamówiłam białą.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Toyotka to salon w opolu bo cos mi się tak wydaje-tez mierzyłam tam suknie
Tak jest, Opole

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
toyotka piekna suknia a buty nie mowiac o bizu
jednym slowem:super.
wlasnie wczoraj bylam w aldo i nie znalazlam niczego dla mnie, a Twoje buty sa idealne, moze jeszcze cos dojdzie:/ ile cm ma ten obcas? tez potrzebuje wysokich butow. wygodne sa? na pewno...
Dziękuję Ci bardzo Moje mają obcas 10cm i są naprawdę wygodne-nie czuje się,że obcas jest tak wysoki
Stary 2009-05-23, 19:39   #4134
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jest, Opole
poznałam po sexi dywanikua tak swoją drogą to piękna ta suknia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 19:41   #4135
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No, większość była za duża, ale akurat ta moja była idealnie na mnie, więc mogłam zobaczyć jak faktycznie się układa. Tylko tamta co mierzyłam była w kolorze ivory, a ja zamówiłam białą.

Tak jest, Opole

Dziękuję Ci bardzo Moje mają obcas 10cm i są naprawdę wygodne-nie czuje się,że obcas jest tak wysoki
A to fajnieSuknie ktore mierzylam wszystkie byly o duzo za duzeWiec z niecierpliowscia czekam na efekt koncowyTy tez masz chyba dosc maly rozmiar sukienki z tego co widze.Ja mam 2.
Aha i stwierdzam ze na Tobie wyglada lepiej niz na modelce

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-23 o 19:42 Powód: dopisek
Stary 2009-05-23, 19:44   #4136
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też się czuję do doopy
ja tez dzisiaj !
juz mialam test ciazowy robic

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a prosze, to akurat wiedzialam bo jak bylismy odbierac zaswiadczenia na koniec ze zaliczylismy i jedno i drugie to przyszla taka para ktora zgubila kartke powiedzieli mniejwiecej kiedy byli i w zeszyscie byly wpisani wiec im wystawili jeszcze raz
pomoglas mi bardzo

Cytat:
boska suknia ! wygladasz przepieknie !

Cytat:
Napisane przez Candy80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię. Widziałam piękny komplet svarowskiego ale niezbyt mi pasował... chyba poszukam czegoś delikatnego z k0lczyków. W środę jade poszukiwać butów i już się boję, że nie znajdę. Na codzień chodze na obcasie więc z tym raczej nie będzie problemu, tylko gdzie szukać butków???
Ps. Twoja suknia ze zdjęcia piękna, lubię takie zdobne świecidełka, sama też mam takich dużo.
witaj z nami
Stary 2009-05-23, 20:13   #4137
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
A to fajnieSuknie ktore mierzylam wszystkie byly o duzo za duzeWiec z niecierpliowscia czekam na efekt koncowyTy tez masz chyba dosc maly rozmiar sukienki z tego co widze.Ja mam 2.
Aha i stwierdzam ze na Tobie wyglada lepiej niz na modelce
Ja mam chyba 4
Ojoj, zawstydziłaś mnie Dziękuję-jest mi bardzo miło,że tak uważasz

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

boska suknia ! wygladasz przepieknie !
Bardzo dziękuję
Stary 2009-05-23, 20:36   #4138
atomufka
Zakorzenienie

Dziewczyny a my jutro mamy sesje zareczynowacd bo zaczelismy ja jesienia zeszlego roku ,ale od tego czasu nie bylo ladnej pogody
Tym razem lata 60te.Mam taka fajowa kiecke i wizazystka bedzie mi robic makijazOby tylko pogoda byla ladna.

toyotka nie wstydz siehehe w ogole czesto jest tak ze "zwykłe "dziewczyny wygladaja duzo lepiej niz modelki-ktore sa przesadnie chude.

szafa

Stary 2009-05-23, 20:50   #4139
kliwia
Zakorzenienie

toyotka, wiem ze ich na stronie polskiej nie ma bo pisalas o tym
bardziej zabci dalam ultawienie

Tż dal dzisiaj zbiorowe zawiadomienie, bo byl na zebraniu zarzadu pewnego biura. I jeden z czlonkow zarzadu, notabene prawnik, wyjechal z tekstem ze on chce imienne dla siebie zawiadomienie kretyn! :[

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-23 o 20:52
Stary 2009-05-23, 21:25   #4140
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

suknia piekna można wiedzieć za ile??i z salonu w Opolu czemu ja do niego nie zaszłam on jest na Eichendorffa?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości