![]() |
#1771 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
Tak chudzielec zapuchnięty to wygląda po prostu jak... "niechudzielec" ![]() ![]() Cytat:
![]() No wiesz... Zdarzało mi się użyć jednocześnie dwóch a nawet trzech zapachów, ale wszystkich fig jednocześnie nie próbowałam, więc ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Wiedźma
|
Hihihihi! I tak wiecie gdzie mieszkam, co?
![]() Cytat:
Niekoniecznie. ![]() Wiem już co jest. Węzły chłonne ma jak piłeczki pingpongowe. Będę chora. ![]() Ale jeszcze nie dziś. ![]() ![]() Majtek? ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-05-23 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie daj się zarazie ! He he he ! Jak będzie potrzeba to wlecę do jakiegoś Smyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Rozeznanie
|
Kochane !
Jako że pierwsza dałam nogę to pierwsza podziękuję Wam za możliwość spotkania. Wybierałam się na nie "z taką pewną nieśmiałością" ale teraz już wiem, że na kolejnym stawiam się obowiązkowo ![]() Żałuję że nie zostałam dłużej, ale ten biedak godzinę chodził sam po SCC... Znalazłam go w Saturnie i wyszliśmy stamtąd z dość konkretnym zakupem. Nie można faceta samego zostawiać w takim przybytku ! Straszliwie, okropniście się cieszę, że mogłam Was poznać ![]() A z poznanych zapachów najbardziej w pamięć zapadły mi Lukrecja Carona, Rabarbar z... Cedru i Szara Flanela. Jestem pod wielkim wrażeniem tej ostatniej. A jeszcze bardziej jej ceny. 21$ za 120ml ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Ja równiez dziękuję za spotkanie
![]() Wszystko jeszcze na mnie pachnie ![]() A koncert Kultu był świetny ![]() ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-05-24 o 03:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Rozeznanie
|
Ja również chciałam podziękować Wam, dziewczyny, za spotkanie, super miłe przyjęcie (bo wiecie, ja to Was "znam" już ho-ho czasu, a Wy mnie to niekoniecznie ;-)), dzięki za możliwość poznania tylu zapachów
![]() pozdrawiam Was! Agnieszko, Maitresse mam na nadgarstku, ale z opinią jeszcze się wstrzymam, na pewno z opisów spodziewałam się nieco innego zapachu, więc teraz potestuję go sobie na spokojnie, dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Dziękuję wam za kolejne, świetne spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aszku, Asiulu - bardzo się cieszę, że was poznałam, mam nadzieję, że spotkamy się na kolejnych zlotach ![]() Dzięki Agnysce ![]() ![]() W nos mi wpadły Encre Noir i Un Parfum d'Adventure L.T.Piver ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-24 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
No dobra widze ze zlocik sie udal
![]() ![]() A wlasnie Madzik jak tam pozdrowienia Edenowe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się, że byłeś daleko od Katowic ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Jak to ni ma
![]() Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A Atlas Cedar rozwijał się na Tobie pięknie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję Ci! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Żartuję. ![]() Cytat:
![]() Wcale nie jestem zdziwiona. ![]() A tak, widziałam te serduszka w oczach przy Piverze. Czy to Ty dostawałas orgazmu na moim łóżku? ![]() ![]() Cytat:
![]() Bilans niepełny, bom ledwo z wyrka zwleczona: Pangalaktyczny Fuj Millenium: Montale Royal Aoud. Dorwałam próbkę i z buńczucznymstwierdzeniem, że "Oud zobowiązuje" ![]() ![]() Zachwyty i zachwyciki: Figue Amere Miller Harris od Aszku - nie wiem, czy przypadkiem nie okaże się, że moje oststeczne pożegnanie z figami bylo pochopne, bo zapach jest cudowny. Ambre by Christiane Celle - ambra totalna. Intensywna, zawiesista, aż tłusta. Przyznaję - dech mi zaparła. Mac MV ileśtam ![]() I jeszcze: Bois du Portugal Creed - oszczędny, suchy, w otwarciu nieco gryzący w nos. Niewątpliwie ciekawy, ale mieć nie muszę. No i jeszcze jedno odkrycie - w Sephorach podobno już od roku nie ma Agentów. Hmmm... ![]() Spotkanie było, jak zawsze, udane. Z tych spokojniejszych, trochę na poważnie, a trochę wcale nie na poważnie. Dziękuję Wam wszystkim. I przepraszam - miałam rano zrobić jeszcze jedną kawę, ale zapomniałam po prostu. ![]() Następnym razem proszę kopać mnie w zadek.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-05-25 o 06:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | ||
Zakorzenienie
|
Aszku, Asiu i ja się cieszę z tego naszego spotkania
![]() ![]() Agnieszko, aż się boję zapytać co mąż kupił i za ile ![]() ![]() Asiu, spokojnie testuj sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję serdecznie za kolejne świetne spotkanie ![]() Zakochałam się w całej rodzinie Sabbath ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak was podczytuję i gratuluję udanego spotkania
![]() Muszę przyznac, że Wam zazdroszczę trochę ![]() Zdradźcie proszę, co to jest ta piękna Szara Flanela? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj będę wspomnać szczególnie te dwa nocne seanse filmowe ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Oooo, to w ogóle było bardzo orgazmiczne spotkanie
![]()
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wracamy samochodem z tego KULTU, nagle moja p.synowa mówi : o malutka sarenka leci przed autem. Patrzę faktycznie coś biezy po asfalcie , wzrok mam felerny , więc wierze na słowo ,ze sarenka. Na to moje potomstwo - wyhamowując - : zająca ście nie widziały ? Byłam tak zmęczona , ze nawet mnie to nie rozbawiło. Dopiero o trzeciej nad ranem jak się kładłam spać , przypomniałam sobie i zarżałam samotnie i gromko w ciszy nocnej.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-05-24 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Cholerka, że też na to nie wpadłyśmy!!!
![]() Oglądałyśmy tylko film i się napalałyśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po roku poszukiwań ideału znalazł TV. Ufff... Już miałam dość regularnego odwiedzania Media Marktów i Saturna. Tylko kupił to kurcze złe określenie, bo skończyło się na tym, że ja zapłaciłam ![]() ![]() Ale to dobrze, bo jakby co to nie trzeba będzie ciąć na pół ![]() ![]() A dla formalności, Pan Połówek to jest mój niemąż ![]() Ja nie wiem czy ona taka piękna... Raczej interesująca, intrygująca. No ale facet też nie musi być przystojny, prawda ? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie mnie mnie okropnie zaintrygowała, ale powoli zaczyna mi przechodzić ![]() Chyba przeszło mi już prawie całkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | ||||
Wiedźma
|
![]() Cytat:
![]() Hihihi! Sałatka to poniekąd standardowo. ![]() Choć czasem nie z rozkoszy. ![]() ![]() No tak. Nie ma to jak orgazmy w dobrym towarzystwie. ![]() Mnie się właśnie bardziej podobała wersja na Tobie. Może dlatego, że przypomina to, jak AC pachnie na mnie. Cytat:
![]() Na Peruna! Dopiero w twoim cytacie zauważyłam, jakiego walnęłam orta! ![]() ![]() ![]() A co do uznania - jedna zyskała, bo tylko jedną wąchałam przecież. Zrobię sobie ucztę figową wkrótce. ![]() Cytat:
A o wyprowadzaniu się do Poznania nawet nie myśl. Na Śląsku jest fajnie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Po tym zlotowym "figowaniu", kupiłam sobie Fleur de Figuier Molinarda
![]()
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że super się bawiłyście.
![]() Rozterko gratuluję. ![]() A gdzie ta Sałata bez liści? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój śmiech jest rozwalający, mi tam rżenia nie przypomina ![]() Aby formalności stało się zadość, przepraszam Kawalera Połówka ![]() Cytat:
![]() Edit: Przeczytałam to raz jeszcze i precyzuję: chodzi o cale telewizora, a nie Bruce'a Lee ![]() Cytat:
![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-05-26 o 07:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |||||
Rozeznanie
|
Się nie ma co śmiać
![]() ![]() Chociaż ktoś się ze mną zgadza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W Poznaniu... fajniej. Oooops ! Narażam się... Nie musi. Tzn. może inaczej. Pierwszy mąż musi. Następny niekoniecznie. Stwierdziły to 3 dawne przyjaciólki rozwódki które parę lat temu spotkały się po latach. Jedna właśnie z nowiutkim, świeżutkim mężem. Urody dość kontrowersyjnej ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.