![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() moje pazurki żelowe
zachęcam do odwiedzania i komantowania
na początek coś starutkiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
La Moderatoiure
|
Dot.: moje pazurki żelowe
Przesuwam wątek do Galerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wiele można powiedzieć o budowie, ale nie podoba mi się że końcówka brokatowa jest dłuższa od naturalnej płytki. To chyba najgorsze co można zrobić podczas przedłużania, poza przepiłowaniem płytki, które niestety zaobserwowałam na zdjęciu w galerii na Twoim profilu.
Jest też zdjęcie na którym paznokcie są za bardzo zwężone ku wolnemu brzegowi i wyglada to bardzo dziwnie. Dużo pracy przed Tobą..
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a mi wydaje sie słabo usmiechniete sa te paznokcie..ale głowa do gory ,praktyka czyni mistrza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nastepne pazurki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przejechałabym pilnikiem boki pazura ,żeby szły prosto ... i wyrównałabym wolby brzeg , bo teraz to taki nijaki kształt ... co do budowy to nie wiadomo , wrzuć fotę pazurów z boku ...
aaaaa - nie spojrzałam na pierwszą fotę - źle zbudowane pazury ... brak poprawnego łuku ... Edytowane przez wilczus Czas edycji: 2009-05-23 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
3 odsłona
![]() takie delikatne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wrzuć cos co robiłaś ostatnio
![]() może niepotrzebnie się tu pocimy jak ty już nieźle śmigasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm.ostatnio robiłam coś takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jasne jest że nie dobrze jest kiedy paznokcie się rozszerzają, ale przecież nie można tłumaczyć że lepiej że są za bardzo wypiłowane niż za szerokie
![]() Przedostatnie paznokcie .... nie będę komentować, mam nadzieję że były robione bardzo dawno temu. I płytka przepiłowana... Ałłł!! A ostatnie: serdeczny i środkowy no kurcze są za bardzo wypiłowane, maluchy mają dobry kształt i taki powinien mieć każdy paznokieć. co do zdobienia.. powtarzam się ale skracasz optycznie płytke takim zdobieniem niestety... Jeszcze a propos tych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1243104240 jeśli nie umiesz sobie poradzić z wtapianiem tylu ozdób to wybierz jakieś jedne. Bo na tych pazurkach mamy fałdowania kaledońskiego i alpejskiego razem wzięte.. I najważniejsza rada. Zanim zaczniesz dostrzegać błędy innych i im je wytykać musisz je widzieć w swoich pracach. Musisz być dla siebie największym krytykiem.
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2009-05-23 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ostatnie: serdeczny i środkowy no kurcze są za bardzo wypiłowane
wiem,że paznokcie maja kształt rombu ale ja takie własnie lubie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dopóki są to twoje paznokcie to możesz z nich robić nawet kształt sześciokąta
![]() Ale jak już zaczniesz robić komuś to będziesz musiała robić kształt pod gust klientki a nie swój ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
i nie jestem po żadnym kursie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wskaż mi jedną estetyczną rzecz w tych paznokciach:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1243110072 albo w tych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1243104240 Ja uważam że moje paznokcie są na raczej niższym poziomie i nie wiem kiedy będę mogła powiedzieć że nie są najgorsze, także chyba przydało by się troszke samokrytyki...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Alleluja, dziewczyno Ty za te pazurki kasę bierzesz?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Grażynka od kota
|
Ilona44 (4 to moja ulubiona liczba ahh
![]() heh ja chyba wiem skad ten `wąski` wolny brzeg... ale nie skomentuje tego, powiem jedno nie wzoruj sie na tym na czym sie wzorujesz a dobrze na tym wyjdziesz ![]() ćwicz a w koncu sie wyrobisz... i pamietaj ze nie wiesz jakie byly początki Panny na ktorej sie wzorujesz. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po pierwsze: kulturka na forum obowiązuje ;] Po drugie: polecam sprawdzać swoje wypowiedzi pod kątem ortografii Po trzecie: szczerze mówiąc nie widzę różnicy między pseudostylistką, a Tobą. Rozumiem, gdybyś brała pieniądzę za ksozty produktów, żeby sie uczyć, ale patrząc na Twoje wypowiedzi o prace, to epwnie ładnie kosisz swoje "klientki". Po czwarte: jak już to gdzieś było napisane: stylistki obrośnięte w piórka - niestety sądzę, że to ty taką jesteś - któs powyżej [nie chce mi sie sprawdzać kto dokładnie] stwierdził, że potrzebne Ci trochę więcej samokrytyki. Oj, duuuużo więcej. Bo do Pauli Pastuszak, Ani Otkińskiej, czy inncyh dziewczyn [jeśli wiesz wogóle, o kim mowa] to Ci jeszcze daleeeko, a zachowujesz się, jakby one Ci mogły co najwyżej pilniki podawać... PS. Ironia i złośliwośći na mnie nie działają, więc daruj sobie, albo wymyśl coś o powyższym polocie ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ja nic nie muszę wymyślać,poprostu czekamy na Twoje prace ,wtedy podyskutujemy.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dzięki takim "stylistkom" jak ty ja mam więcej klientek
![]() ![]() dziewczyny chcą pomóc piszą co jest do poprawy w twoich pazurkach ... ale ty tą pomoc uważasz za atak .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no w końcu swój watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
takie ćwiczonka na szablonie,robione jakieś 4 miesiące temu
zapraszam do komentowania(krytyka mile widziana) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie przepiłowana płytka, ślicznie falujące linie boczne i przecudny łuk który chyba został pominięty w fazie piłowania.Aha no i zjawiskowo zalane skórki...
Mam nadzieję że taka forma opisu prac Ci się bardziej spodoba.
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ah..moja droga mogłam sie tego spodziewać po Tobie no cóz...miło słyszeć....tak konstruktywną krytyke.pewnie teraz co nie wstawie to bedziesz pisała,że paskudne...tak naprawde to już mało mnie interesuje akurat Twoje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
po przeczytaniu tej wypowidzi stwierdzam ze masz chyba troche za duże ciśnienie....najpierw wstawiasz zdjecie i piszesz że krytyka mile widziana a potem piszesz że czyjeś zdanie Cię wogóle nie interesuje....hmmm trochę jedno z drugim się kłóći , no ale cóż.....pewnie zaraz wejdziesz do mnie i też zaczniesz coś pisać/wytykać błędy........ trochę więcej luzu dziewczyny chcą pomóc ustrzec Cię przed robieniem błędów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Droga Ilono44. Bez obrazy, ale takiej egoistki jeszcze nie widziałam. Dziewczyny z dobrego serca piszą co robisz źle, a Ty już burczysz na nie, że są nieobiektywne. I przez takie dziewczyny jak Ty jest wątek "Prace Pseudostylistek", gdzie moim zdaniem, a zresztą chyba nie tylko moim Twoje prace pasują. Gratulacje! tak dalej! Tylko, że jak tak będziesz się odnosić do Wizażanek, to w końcu nie będą odpowiadać na Twoje pytania, komentować prac... itp.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby stylistka zrobiła mi z paznokci ,,takie coś,, to poobcinałabym jej paluchy i wyrzuciła do kosza ![]() ![]() Każdy paznokieć ma inny kształt (porównaj kształt paznokcia 1 i 2). Zalałaś skórki żelem (b). Są paskudnie nierówne (a) Zaznaczę, że z żelem mam do czynienia tylko jako klientka. Wiele pracy przed tobą. Musisz ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć! Edytowane przez tootsie Czas edycji: 2009-05-25 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.