Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 15:25   #4261
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Kliwia sto lat sto lat
(no a teraz wyciągaj to winko)

Ja ma fryzjera na 11 a makijaż na 12.30 z tym, ze nie muszę nigdzie jechac, bo to na przeciwko mojego bloku, a ślub mam na 17.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:41   #4262
zlotko855
Rozeznanie

monia ja bym zostawila ramiaczka, bo ladnie wygladaja te koronkowe, ale jesli masz sie w nich meczyc i maja Cie denerwowac to zdecyduj sie na wersje bez nich, tez bedzie dobrze

anuuula piekna bizu to jest swarovski? mozna wiedziec ile dalas za tem komplet?
dlaczego ja nie wiem kto to jest dodomi? a zauwazylam, ze duzo z Was tam kupuje cos. firme ta mozna znalesc na allegro, tak? ta pani sama robi bizu wedlug wzoru? czy ma poprostu sklep? ok zaraz sprawdze

agnes mi sie tam podoba Twoj welon i wedlug mnie bedzie ok

madzialenka ja mam yorka w domu i faktycznie piszczalka i robie takie ralum ze szok, ale bardzo fajny psiak. tak sobie upodobala mojego tate (ktory zreszta twierdzi, ze to jego pierwsza wnuczka ), ze na krok go nie opuszcza, nawet do lazienki za nim chodzi i spokojnie czeka, oczywiscie spi z rodzicami w sypialni. taka mala maskotka z niej.
my tez bedziemy miec psiaka, ale po slubie dopiero tylko, ze nie yorka, bo TZ powiedzal, ze takiego szczura nie chce, a ja nie mam nic przeciwko, bo uwielbiam wielkie psy takze szukamy psiaka po hodowlach (cane corso - moze ktoras z Was go ma? i moze napisac cos na ich temat?), chcemy wplacic zaliczke i czekac na narodziny szczeniakow - "chemy" to moze za duzo powiedziane, bo to w sumie TZ tak zachorowal na psa, ale ja sie zgadzam.
takze Madzia puki Twoj TZ chce kupic yorka to korzystaj, zeby sie nie rozmyslil

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:45   #4263
anjadka
Raczkowanie

Ja mam fryzjera na 11, makijaz na 12... slub o 15:30 zdarzyyymy
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:49   #4264
Ana***
Zakorzenienie

Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:52   #4265
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
fajne zdjęcie

podobny do mojego kota co zaginął znów chciałabym kotka jak patrze na te zdjęcie
no to się nie zastanawiaj i przygarnij jakąś kruszynkę

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
znalazłam coś fajnego na nudę
http://www.ministerstwogadzetow.com/...utive-jet.html

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:57   #4266
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
monia ja bym zostawila ramiaczka, bo ladnie wygladaja te koronkowe, ale jesli masz sie w nich meczyc i maja Cie denerwowac to zdecyduj sie na wersje bez nich, tez bedzie dobrze

dlaczego ja nie wiem kto to jest dodomi? a zauwazylam, ze duzo z Was tam kupuje cos. firme ta mozna znalesc na allegro, tak? ta pani sama robi bizu wedlug wzoru? czy ma poprostu sklep? ok zaraz sprawdze

...
Też nie wiem kto to dodomi?

Ja mam do fryzjera na 10, a kosmetyczka jak wyjdzie, bo to jedna firma a ślub na 16
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:59   #4267
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
i to jest bardzo dobre pytanie nam w restauracji powiedzieli 3 listry napojow na osobe, tylko nie wiem czy to jest z czy bez poprawin, my mamy bez i kupimy te 3 litry na lebka, bo sie przeciez nie zmarnuje - lato idzie poza tym niby poprawin nie mamy, ale mamy obiad dla najblizszych i tez tego troche pojdzie poczytaj na forum, tam wlasnie nawet ktos pisal, ze wesele bylo z poprawin w pazdziernniku i kupili 2 l/os i malo co zostalo, wiec u nas w czerwcu moze byc goraco, wiec robimy 3l i na 100 os, bedzie tak:
- 120 l soku
- 120 l mix: pepsi, sprite, mirinda
- 30 l wody gazowanej
- 30 l wody niegazowanej

ciekawa jestem co myslicie? Kasiaher, a TY?
a mi babaka powiedziała że dwa litry na osobe+ poprawiny że starczy, dla mnie to za mało, wydaje mi się że ta babka to wszhystko uszczup[la u mnie będzie 115 osób i mam kupoić ( tak ta baba powiedziała ) 40 soków dwulitrowych i 30 butelek półlitrowych pepsi i 30 wody najlepiej nie gazoowanej czyli daje nam to
80 litrów soku
15 litrów pepsi
15 litrów wody co daje 110 litrów czyli napewno z jej wyliczeń nie wychodzi 2 litry na głowe tylko litr i to jeszcze pięc zabraknie bo ja mam 115 osób a litrów 110
głupia ta baba nie wiem czy ona wogóle czasmi sobie zdaje sprawe co mówi
aha tekst o wypiciu kieliszka wódki powiedziała jak Tż powiedział że jestem w ciąży dlatego taka zmiana a wtedy ona do mnie że napewno mi nie zaszkodzi.

nie wiem jeszcze ile będzie tych napoi ale napewno nie tyle co ona powiedziała tym bardziej ze zaczynaję pomału upały i napewno każdy będzie więcej pił, aha a ja jeszcze mam poprawiny. Ciekawa jestem jaqk ona to liczyła że jej tak wyszlo
Nie za dobrze sie dzisiaj czuje , nie dobrze mi , ale jakos się trzymam, najbardziej denerwuje mnie to że cały czas mnie brzuch boli , lekarz powiedział ze to normalne ale ja się martwie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 16:18   #4268
zlotko855
Rozeznanie

co do sokow i innych napojow to sie nie wypowiem, bo nie mam zielonego pojecia jak to ma wygladac i ile na osobe wystarcza, ale mysle, ze lepiej 3l zapewnic, zeby nie braklo. u nas jest tak, ze nic nie dajemy do restauracji (tylko alkohol), oni sie wszystkim martwia

kasiaher brzuszek Cie pewnie boli, bo zachodza tam zmiany chyba, bo w ciazy nie bylam.

TZ gra na kosoli z moim bratem a ja szukam sukienki na allegro na wesele kolezanki, tylko ze chyba wolalabym ja zmierzyc zanim kupie, wiec pewnie jutro wyciagne TZ na zakupy
no i mamusce trzeba cos kupic a wy macie juz cos dla mam z okazji ich swieta?
a wlasnie - pisalam Wam o urodzinkach tego malucha od TZ wczoraj... byla mama TZ tez, a ze on nie bedzie sie widziec jutro z nia, kupilismy jej bransoletke na dzien mamy i TZ jej dal juz wczoraj.... ucieszyla sie podziekowala mu i.... przyszla do mnie do pokoju... i podziekowala mi tez milo mi sie zrobilo, bo to przeciez prezent na dzien mamy byl moze malo wazne ale mile dla mnie taki mily gest

Stary 2009-05-25, 16:23   #4269
motley
Zadomowienie

zlotko ja mojej mamie wysłałam kwiaty bo mieszkamy od siebie 450 km... tzn. zapłaciłam za nie a będą dostarczone jutro

Stary 2009-05-25, 16:25   #4270
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
aNie za dobrze sie dzisiaj czuje , nie dobrze mi , ale jakos się trzymam, najbardziej denerwuje mnie to że cały czas mnie brzuch boli , lekarz powiedział ze to normalne ale ja się martwie

moja kolezanka tez jest na samym poczatku ciązy i mowila mi ze ją bardzo brzuch boli-tak, ze czasem az zęby zaciska. i ma okropne zawroty głowy. byla u lekarza i tez jej powiedzial ze to normalne. wiec glowka do gory a jesli się bardzo boisz to idz jeszcze raz do lekarza, zeby sie uspokoic

a ja dzisiaj odebralam reszte zaproszen- bo zdecydowalismy sie kilka dodrukowac teraz zapakowac w koperty i rozdawac
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:35   #4271
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
zlotko ja mojej mamie wysłałam kwiaty bo mieszkamy od siebie 450 km... tzn. zapłaciłam za nie a będą dostarczone jutro
swietny pomysl ja z moja zobacze sie dopiero w weekend, ale szkoda, ze nie wpadlam na "Twoj" pomysl wczesniej, to tez zrobilabym jej taka niespodzianke moze jutro cos wymysle, tylko ze zaplata z gory pewnie musi byc. zadzwonie do kwiaciarni jutro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 16:47   #4272
motley
Zadomowienie

Cytat:
swietny pomysl ja z moja zobacze sie dopiero w weekend, ale szkoda, ze nie wpadlam na "Twoj" pomysl wczesniej, to tez zrobilabym jej taka niespodzianke moze jutro cos wymysle, tylko ze zaplata z gory pewnie musi byc. zadzwonie do kwiaciarni jutro
nic straconego, kwiaty można wysłać nawet tego samego dnia. Ja korzystam z tej kwiaciarni:
http://www.twojekwiaty.pl/

wysłałam taki bukiecik w wersji jak na zdjęciu
http://www.twojekwiaty.pl/Bukiet-Kwi...cza-i-998.html

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-05-25 o 16:49
Stary 2009-05-25, 17:06   #4273
atomufka
Zakorzenienie

kliwia Wszystkiego Najlepszego
A ja dzis wykonczonapol nocy nie spalam.Do slubu 4 tygodnie a mnie juz stres wykancza.Dziewczyny macie jakeis sposoby na to?

monqac no to jest standard w LF jesli nie chcesz zeby suknia wisiala w szafie na dlugo przed slubem.Ja mam cosmobella 7252 a TY?
Poza tym za bardzo nie mam wyjscia bo nie ma mnie teraz w Pl ,wiec nie moge wczesniej jej odebrac.

Fryzjera mam na 11,makijaz na 12.30 ale moge sie spoznic od fryzjera to wtedy mama bedzie malowana pierwsza.A slub na 17.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-25 o 17:23 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 17:21   #4274
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
nic straconego, kwiaty można wysłać nawet tego samego dnia. Ja korzystam z tej kwiaciarni:
http://www.twojekwiaty.pl/

wysłałam taki bukiecik w wersji jak na zdjęciu
http://www.twojekwiaty.pl/Bukiet-Kwi...cza-i-998.html
dziekuje bardzo za stronke skorzystalam rowniez
Sliczny ten bukiecik, ktory wyslalas
ja wybralam to: http://www.twojekwiaty.pl/Drzewko-Radosci-i-980.html i do tego bilecik

Stary 2009-05-25, 17:45   #4275
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Jak się czujesz jako młoda mężatka?
Czuję się fantastycznie To cudowne uczucie mieć tż przy sobie przez cały czas, zasypiać razem i budzić się razem. Wszyscy mówią, że to ta pierwsza sielanka, a potem się obudzimy ze snu, ale ja wierzę, że ten ślub naprawdę nas zmienił, czujemy, że musimy bardziej dbać o siebie i o nasz związek. Już nie ma tak, że któreś wyjdzie trzaskając drzwiami. Jesteśmy rodziną i musimy to pielęgnować

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Mam takie głupie pytanie, czy przy podpisywaniu dokumentow w kosciele podczas mszy trzeba miec jeszcze dowod osobisty, czy juz nie?
Juz mam stres w glowie, ostatniej nocy juz mialam problemy ze snem, a co bedzie w piatek.
Pozdrawiam.
Dowód jest niepotrzebny. A co do stresu, to naprawdę nie ma czym się stresować. Ten dzień i noc jest za krótki, żeby przejmować się pierdołami, więc lepiej wynieść z niego jak najlepsze wspomnienia!
Wszystko będzie pięknie, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak liczycie napoje na wesele?? Po ile na jedną osobę?? Bo ja myślałam żeby kupić połowę tego co gości wody gaz. i niegaz. i po 1,5-2 litry napoi i soków (w podziale chyba 1 litr soku-1 litr napoju gazowanego). Nie za mało??
Dziewczyny, powiem z wlasnego doświadczenia, że nie ma co przesadzać ani z alkoholem ani z napojami. My mieliśmy wesele na 70 osób, mieliśmy 76 butelek wódki z czego poszlo na weselu chyba 36-40. Dużo rozdaliśmy a jeszcze nam 15 zostało.
Jak chodzi o napoje to kupiliśmy 160 litrów (łącznie z gazowanymi, sokami, wodą mineralną) i też została ponad 1/4 tego wszystkiego.
Naprawdę nie ma co przesadzać, bo później się wyrzuca to co zostaje, bo zanim to wypijecie to zdąży się zepsuć.
Stary 2009-05-25, 17:53   #4276
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiem z wlasnego doświadczenia, że nie ma co przesadzać ani z alkoholem ani z napojami. My mieliśmy wesele na 70 osób, mieliśmy 76 butelek wódki z czego poszlo na weselu chyba 36-40. Dużo rozdaliśmy a jeszcze nam 15 zostało.
Jak chodzi o napoje to kupiliśmy 160 litrów (łącznie z gazowanymi, sokami, wodą mineralną) i też została ponad 1/4 tego wszystkiego.
Naprawdę nie ma co przesadzać, bo później się wyrzuca to co zostaje, bo zanim to wypijecie to zdąży się zepsuć.
o to wesele jak moje na 70 osób a wliczłaś w ilość wódki dzieci?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 18:03   #4277
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Kliwia sto lat samych radosnych dni, spełnienia najskrytszych marzeń i wielu sukcesów w kazdej dziedzinie życia

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o takim pierwszym tańcu?
http://www.youtube.com/watch?v=tAy4f...ture=rec-HM-r2

Musimy z TZtem zaczac w koncu cos cwiczyc i dzis mi sie to spodobalo...
my będziemy tańczyć do tej piosenki spodobała nam się właśnie po tym jak obejrzeliśmy to nagranie. Planujemy zatańczyć coś w tym stylu, poprosimy kuzynkę, która tańczy w zespole tanecznym żeby nas trochę podszkoliła. w czerwcu będziemy dzwonić do zespołu, spytamy czy będą mieli odpowiedni sprzęt żeby puścić melodię i jeśli się uda to zatańczymy własnie to tego Nie chcemy jakiegoś trudnego układu, myslę, że krok podstawowy i 2-3 figury dodatkowo wystarczą. Nie będziemy się jakoś sztywno tego trzymac, bo nie chcemy tez żeby ten taniec był sztuczny i wyćwiczony- tak nam się nie podoba.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
śliczny ten welon.

Dziewczyny lepiej zamówić sukienkę z suwakiem, czy wiązaniem gorsetowym, czy może i tym i tym (bo jest taka możliwość)?
to zalezy od materiału z jakiego jest wykonana suknia. No i od tego czy nalezysz do osób, które chudną ze stresu czy też nie.Taką z wiązaniem zawsze bardziej dopasujesz, zwłaszcza wtedy jak zjedzie ci kg lub 2- mocniej się zwiąże i tyle, na suwak już tak nie będzie.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe wklejam welonik tzn dól
śliczny

Cytat:
Basiu, jakie macie zaproszenia? bo chyba przegapiłam (albo nie pamiętam...) możesz wkleić zdjęcie?
Ehmm jak rozróżnić tradycyjny biustonosz od bardotki? ale wstyd, jestem kobietą, a nie wiem...
wrzucam fotkę, ale to te pierwsze, zrobione na próbę. Te właściwe są porządnie zgięte i mają prosto związaną, atłasową wstążeczkę w kolorze bordowym.

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
A ja chciałam Wam powiedzieć że byłam w piątek na 2 przymiarce, poniżej macie fotki 2 fotki (Ramiączka są z koronki i cały tył powyżej łopatek jest także z koronki ten materiał to tylko atrapa żeby krawcowa wiedziała jak wykroić). Przymierzałam jak widać welon. I powiem Wam że miałyście racje wyglądam w nim o wiele lepiej niż w tym kapeluszu. Doradźcie mi jeszcze kochane czy mam zrezygnować z ramiączek w tej sukience czy mam je sobie zostawić. I jeszcze nie wiem czy powinnam zrezygnować z koła?? Cały czas jestem święcie przekonana że z tym kołem to źle będzie mi się tańczyło
zostaw te ramiączka, będą piękne jak będą zrobione z kronki. Koło tez bym zostawiła, chociaz takie małe- zawsze inaczej suknia wygląda

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Kobitki co sadzicie o moim welonie?? na pewno pasuje do mojej kiecki bo juz sama cos pewna nie jestem wstepnie go zmowilam ale jeszcze nie zaplacilam wiec jak by co pewnie bede mogła go jeszcze wynienic. Jak myślicie moze juz nie kombinowac.
welon pasuje

Cytat:
dodomi to tańsza alternatywa białej magii sama kupiłam tam swoją biżu. Ma ona swoją stronę, ale takze wystawia swoje "wyroby" na allegro.

Spadliśmy wczoraj z ambony- wszyscy pytają czy jesteśmy cali
Dziś kolejne zaproszenia rozdane, na ten tydzień już dość, następną partię rozdamy 6 i 7 czerwca. Moja rodzina już właściwie cała została zaproszona, odmówiła nam narazie jedna para, ale spodziewaliśmy się tego, ma sie im urodzić dziecko na kilka dni przed naszym ślubem, więc same rozumiecie. W kazdym razie w ich miejsce już kogoś mamy

Byliśmy tez w USC, mamy wszystkie papiery załatwione. Szybko i od ręki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zapr..jpg (82,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w środku1.jpg (43,6 KB, 30 załadowań)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 18:27   #4278
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:

śliczna suknia, pięknie się mieni, biżu i buty bardzo do niej pasują
Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Bardzo ślicznie wyglądasz w sukieneczce, naprawde super wybór Dodatki super dobrane. Będziesz ślicznie wyglądac w dniu ślubu
Cytat:
Ślicznie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Toyotka ślicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Śliczna suknia i dodatki
Dziękuję Wam bardzo dziewczynki-wszystkie jesteście kochane
Stary 2009-05-25, 18:46   #4279
motley
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje bardzo za stronke skorzystalam rowniez
Sliczny ten bukiecik, ktory wyslalas
ja wybralam to: http://www.twojekwiaty.pl/Drzewko-Radosci-i-980.html i do tego bilecik
no to super, nasze mamy będą miały jutro niespodziewankę Bardzo ładny Twój bukiecik, oryginalny

Cytat:
wrzucam fotkę, ale to te pierwsze, zrobione na próbę. Te właściwe są porządnie zgięte i mają prosto związaną, atłasową wstążeczkę w kolorze bordowym.
Fajne te zaproszenia, nasze jeszcze nie są wydrukowane ale jak patrzę na Twoje to aż mi się miło robi bo widzę tam nasze imiona

Stary 2009-05-25, 18:53   #4280
Rybulka
Zakorzenienie

Kliwia, wszystkiego, co najlepsze

Kasiu, gratuluję bycia w stanie błogosłwionym

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ania drugą domiks jest wi ciąży no i dlatego ślub ma za rok. Ale jest naszą PM
na bete nie trzeba mieć skierowania
Nikt juz Sias nie pamięta, która też miała ślubować w 2009, ale okazało sie, że jest w ciązy i ślub przyspieszyli

Śliweńka, to możemy się bronić w podobnym czasie

toyotka, pięknie wyglądasz w sukni Naprawdę zjawiskowo

ktosiu Juz Ci na n-k pisałam- pięknie Wasze nazwiska razem brzmią

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc. Nie pisałam chyba juz ze sto lat (ciekawe czy mnie ktos jeszcze pamięta) ale z postami jestem na bieżąco
(...)
Ja sobie dzisiaj wypożyczyłam opowiadania Idy Fink i pomyślałam o Tobie

Ja jestem bardzo zadowolona z mojej biżuterii slubnej Piekna jest! Pokazałabym Wam, ale TŻ ją zabrał, bo ma ją mi dac przy wykupinach
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:12   #4281
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dziekuje kochane za mile słowa w sprawie weloniku

heh.... wszystko mnie denerwuje... wygarnelam dzis TZ-owi wszystko, bo juz mnie meczylo.... ostatnio coraz bardziej samotna sie czuje, mimo ze mam go...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:15   #4282
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kliwia, wszystkiego, co najlepsze

Kasiu, gratuluję bycia w stanie błogosłwionym

Nikt juz Sias nie pamięta, która też miała ślubować w 2009, ale okazało sie, że jest w ciązy i ślub przyspieszyli

Śliweńka, to możemy się bronić w podobnym czasie

toyotka, pięknie wyglądasz w sukni Naprawdę zjawiskowo

ktosiu Juz Ci na n-k pisałam- pięknie Wasze nazwiska razem brzmią

Ja sobie dzisiaj wypożyczyłam opowiadania Idy Fink i pomyślałam o Tobie

Ja jestem bardzo zadowolona z mojej biżuterii slubnej Piekna jest! Pokazałabym Wam, ale TŻ ją zabrał, bo ma ją mi dac przy wykupinach
sas czy sias jest w ciązy?

szafa

Stary 2009-05-25, 20:30   #4283
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

sas w ciązy.... ooo ile dzidzisiów juz bedzie

Stary 2009-05-25, 20:40   #4284
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne te zaproszenia, nasze jeszcze nie są wydrukowane ale jak patrzę na Twoje to aż mi się miło robi bo widzę tam nasze imiona
tak pamiętam, że jesteśmy imienniczkami, a nasi Tż imiennikami fajny zbieg okoliczności, chyba już drugiej tak samo "brzmiącej" pary nie ma tutaj

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
ja pamiętam, właśnie pisałam, że już mamy jedną mamę wśród PM 2009, niestety nie pamiętałam jej nicku

Cytat:
tak właśnie rodza się plotki sas nasza kochana w ciąży nie jest, przynajmniej nie mówiła. Natomiast w pierwszej cześci PM 009 była dziewczyna Sias, która zaszła w ciąże, wzięła ślub i tym samym przestała być PM 2009. Niemniej jednak zapisała się w pamięci jako "nasza" PM

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-25 o 20:42
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:42   #4285
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ja też mam wiązanie gorsetowe i koronkę i bardzo mi się to podoba, czuję się pewnie, że zamek mi się nie popsuje mojej koleżance w czasie ostatniej przymiarki na dwa dni przed ślubem rozwalił się zamek- a to była droga suknia San Patric!
wiesz o zawsze mozna sobie poluźnić czy docisnc jak bedzie cos nie tak..

kliwia sto lat, duo milosci i radosci oraz pelnienia marzen..

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja w koncu nie wiem, czy wysyłąs te zaproszenia listem zwykłym priorytetowym czy poleconym??
niby przy poleconym jest pewnosc ze list dojdzie, ale czy tak wypada, aby ludzie na poczte latali jak ich akurat listonosz nie zastanie w domu??
i jakim listem wysyłąc za granice ??

aha co sie jeszcze dowiedziałamw sobote:
- chlebek na powitanie juz nam sala nasza załatwia
- stół kurpiowski + piwko kozicowe (miłam degustacje w sobote) rózwniez w cenie ok 800zł.
ja wysylam zwyklym priorytetem i w kraju i za granice

wklejam wam dawno obiecane fotki moich zaproszen.. i tak pierwsza fotka jest z lampą zeby pokazac fakture papieru tzn to ze jest taki super blyszczacy a nastepne juz bez lampy... no i srodek... takie cudenka nam wyszly
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5254609.jpg (80,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5254612.jpg (42,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5254620.jpg (50,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5254623.jpg (50,1 KB, 50 załadowań)
Stary 2009-05-25, 20:45   #4286
Daysy85
Zakorzenienie

Wszystkiego naj naj dla Madzialenki i Kliwii
Kurdę zazdroszczę Wam, , że macie już tak poukładane... Jak ja teraz pomyśle o tym co będzie po ślubie u mnie to aż mi się odechciewa wszystkiego... Kurdę największy problem z mieszkaniem. w dodatku to mam wrażenie że Tż tak jak by robi mi na przekór... co ja powiem to on odwrotnie... i w ogóle jakoś mi smutno zaraz będe ryczeć.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:06   #4287
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wow nie wiedzialamsuperKie dy pisala?
edit: juz doczytalam

martucha super

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-05-25 o 21:08
Stary 2009-05-25, 21:06   #4288
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
tak właśnie rodza się plotki sas nasza kochana w ciąży nie jest, przynajmniej nie mówiła. Natomiast w pierwszej cześci PM 009 była dziewczyna Sias, która zaszła w ciąże, wzięła ślub i tym samym przestała być PM 2009. Niemniej jednak zapisała się w pamięci jako "nasza" PM
haha , jedna literka a tyle zamieszania

a juz sie cieszylam, ze bede ciocia kolejnego dzidziusia

Stary 2009-05-25, 21:26   #4289
Maggie1983
Zakorzenienie

dzis zalatwilismy:
- okres dostalam @ i to oznacza, ze akurat w tym tygodniu mi sie skonczy i na slubie nie bedzie
- chleb na przywitanie,
- rozeznalismy sie w cenach sokow itp i paradoksalnie najtaniej wyjdzie w Kauflandzie (cola, 7up, mirinda, wody) i w Biedronce (soki)
- mamy upominki dla rodzicow - kosze slodkosci (kosz 20zł, a w nim kawa, duza bombonierka, czekoladki nadziewane koniakowe, winko, kawusia, ciacha, a dla mam jeszcze ksiazki "jak zostac dobra tesciowa) -jak zloze wszystko do kupy to zapodam fotki
- wybralismy piosenke na pierwszy taniec- w zwiazku z ograniczonymi mozliwosciami zespolu bedzie Glenn Medeiros "nothing gonna change my love for you" - jakze prawdziwe tu link:
http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg

bardzo chcialam, by to nie byla "piosenka sezonowa", ale taka ktora latami beda puszczac w radio i za 20 lat powiemy-synu to nasza pierwsza piosenka
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:34   #4290
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Wklejam jeszcze jedna fotkę z bliska. Oraz fotkę z poszukiwań sukni, kiedy to jeszcze jest w całości ;D. Teraz będziecie miały cały obraz.
Powiem Wam dziewczyny że mam straszne kompleksy na punkcie swoich ramion, że są za grube. I nie wiem właśnie czy te ramiączka nie pogrubiają ich jeszcze dodatkowo
Kliwia dzięki za uwagę, już poprawione
monia, cuuuudnie kieca w calosci sie prezentuje. A do tego ten kapelusik. Miodzio... Ja na Twoim miejscu nic bym nie zmienila...

A ja ostatnio uslyszalam, ze moja woalka to... siatka na warzywa... heh. Olewam to, bo to znaczy, ze ludzie swego gustu nie maja i uwazaja, ze u wszystkich ma byc identycznie :P

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości