![]() |
#661 | |||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-05-25 o 09:01 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. ale straznie bym sie chciala z wami spotkać ![]() ![]() ![]() ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2009-05-25 o 09:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Dupa! Próbowałam przez pół godziny wysłać posta i w końcu mi się skasował. Co za czort!
Sonia! Dzięki za pamięć o mnie! ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
ahoj!
![]() |
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Annabel bardzo się cieszę, że już wracasz do formy
![]() Tola - ja myślę tak samo - ale to Twoja decyzja co zrobisz ![]()
![]() |
#668 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A my chyba jednak ne pojedziemy do tego zakopca - pogoda ma być brzydka wiec nie ma sensu. Annabel - super że tak ładnie wszystko sie goi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Wiem dziewczyny, ale Mikołaj jest od wczoraj wyjątkowo marudny, nie chce jeść i mój mąż kilka razy już do mnie dzwonił i mówił, że już nie wie, co ma robić, bo sobie nie radzi. Do tej pory szło mu świetnie i nie było problemu, ale dziś nie wiem, jak to będzie. Pójdę do domu, zobaczę co się dzieje i wtedy coś postanowię. Selka! Czy w razie jakby mi się udało przyjechać to mogę Mika wziąć ze sobą?
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
wcieło mi cytowanie
![]() Tola i Sija super że wszystko się udało i buziaki dla aniołków! annabel - cieszę sie ze wracasz do formy! Małpka - ja też na spotkanie się znó nie załapię ![]() co do prezebtu dla mamy - zakupiłam broszkę , wydanie jakieś podwójne kombii i rafaello ![]() co do kina - też mieliśmy pójść na anioły i demony ale przegapilismy godzinę i wyladowaliśmy na wojnie polsko - ruskiej. ciężki film jak na niedzielne popołudnie .
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa ![]()
![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś się zachmurzyło, mam nadzieję, że nie będzie padać ![]()
![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja nie mam jeszcze adresu do SELKI - możecie mi podesłać?
Edit - już nieaktulne, SELKA mi wysłała ![]() Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2009-05-25 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
ale wam fajnie z tym spotkankiem też bym chętnie poszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Rozeznanie
|
Hej,
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za gratulacje!!!!!!!!!!! W końcu jesteśmy w domku. Wczoraj postanowili nas przetrzymać, żeby sprawdzić czy bilirubina nie wzrasta, ale jest ok. Na porodówce nie udało się wymyślić imienia dla niunia, bo zaczęłam powoli "odpływać", chociaż położne nam w tym pomagały ![]() ![]() ![]() A tak btw - kurczę do ostatniej chwili wahałam się gdzie rodzić. No ale, że wody zaczęły sie sączyć wieczorem, wylądowałam w Lubartowie. I jestem tak pozytywnie zaskoczona. Położne trafiły mi sie rewelacyjne, opieka też. Na samym oddziale cichutko i spokojnie. Przez 1,5 dnia leżałam sama na sali. Później we dwie. Także warunki idealne, żeby zacząc wracać do dobrej formy zaraz po porodzie. No ale żadna z Was nie mieszka w okolicach Lubartowa, więc taka informacja pewnie sie nie przyda ![]() Sija pytałaś jak z karmieniem - jest ok., tzn mały nauczył się już ładnie ssać i nie marudzi. Teraz sobie słodko śpi, dzięki czemu udało mi się zrobić pranie i obiadek. Od razu przepraszam, że nie odniosę się do Waszych postów, ale nie dam rady przeczytać wszystkiego. W każdym razie wiem, że spotykacie się dziś u Selki - miłego spotkanka!!! Trzymaj sie Selka dzielnie - już niedługo ![]() Pozdrawiam, w wolnej chwili wkleję jakąś fotkę Oskarka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
skrzatek super że już jesteście w domku
![]() świetnie że nie masz problemów z karmieniem to bardzo ważne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja już po - podziękowania dla dziewczyn, szczególnie SELKI, za spotkanie - było bardzo miło. Widok jaki zastałam w domu - synek z mężem na kanapie przed tv oglądają bajki a na środku kuchni 3 czy 4 kałuże wymiocin - sorki że tak wprost pisze ale myślałam że on to chociaż wytrze a nie będzie z tym na mnie czekał... Mały chyba miał taki jednorazowy wybryk bo choroby po nim nie widać, wykąpałam nakarmiłam i teraz śpi a ja czekam aż się pranie skończy bo wybrudził dziś przez tą akcję 3 kompety ubrań i koszulkę męża. Skrzatek - super że już jesteście w domu. Potwierdzam że małe szpitale są super - nie wyobrażam sobie rodzić w którymś z tych dużych szpitali w lublinie. Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2009-05-25 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
ja również dziękuję za bardzo miłe spotkanie w gronie "internetowych" żonek, szczególnie dzięki SELCE za gościnę
![]() a ja po powrocie zastałam... odgłosy szalejących sąsiadów na górze ![]() hehehe, łóżko jeździ chyba po całym mieszkaniu, a przez otwarte okno odgłosy niosą się na całe patio (jest tu notabene niezła studnia akustyczna)... cóż, muszę przyznać, że póki nie muszę spać, to nawet mnie to bardziej śmieszy niż wkurza - zresztą, kiedyś muszą to robić ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Skrzatek fajnie, że już jesteście w domku
![]() Czekamy teraz na fotki Oskara ![]() Rudalbn jeszcze nie jedno spotkanie będzie ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za dziś ![]() Selka ogromy przytulak dla Ciebie ![]() Na mnie chyba już pora, bo oczy mi się coś kleją ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny
Dziękuję i ja za spotkanie, było bardzo miło ![]() Ja zastałam męża czekającego z przepysznym guacamole
![]() Zastanawiam się jak by tu się wyrobić dzisiaj, żeby podrzucić mamie prezencik (kupiłam jej Szymborską najnowszą), przez pracą może jakoś zdążę... Annabel, dobrze że z nogą lepiej, życzę szybkiego powrotu do pełnej formy ![]() Skrzatek, czekamy na zdjęcia Oskara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
skrzatek super że już jesteście w domku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co to jest to guacamole ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Hej!
I ja się cieszę, że udało mi się wpaść i spotkać z Wami. Uwielbiam te spotkania! Szkoda, że tak krótko. No ale lepszy rydz niż nic. ![]() Selka! Ślicznie wyglądasz! Jak sobie przypomnę siebie z końcówki ciąży, to lepiej, żebym zapomniała. A Ty normalnie promieniejesz! ![]() Miss.hot! Ty też masz śliczny brzuszek! Ależ ten czas leci! Annabel! Pożyczyłam sobie Twoją książkę jedną od Selki ("Notatki przyszłej matki") Do której siedziałyście? Skrzatek! Zdjęcie koniecznie! Ależ mi się nie chce dzisiaj siedzieć w robocie. Miłego dnia! Buźki! ![]()
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No leci, leci ![]() Właśnie wczoraj też mówiłam, że w sumie tak niedawno Ty z brzuchem jeszcze chodziłaś, a tu już taki duży chłopak z Mikiego ![]() My z Rudą wyszłyśmy gdzieś koło 21.30 ![]()
![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
To zdecydowanie milsze niż to co ja zastałam
![]() Cytat:
A w pracy też mi się nie chce siedzieć, ale spóźniłam się dziś jakieś 40 min więc mi szybciej zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Selka - dziękujemy za gościnę. Mam nadzieję, że nie wymęczyłyśmy Cę za bardzo i czekamy na dobre wieści od was
![]() Fajnie było się spotkać i pogadać ![]()
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
zwariuję dzisiaj... mój pracowy administrator skutecznie utrudnia mi dzisiaj wchodzenie na wizaż
![]() Małpka - guacamole to taka pasta meksykańska, z avokado i chyba czosnku... wg mnie okropna, ale są jej zapaleni amatorzy ![]() o proszę - co znalazłam: W oryginalnej wersji awokado rozciera się z dodatkiem limonki i soli. Popularne dodatki to pomidory, papryka, kolendra, czosnek. Meksykanie podają ją z chipsami kukurydzianymi, nachos i posypują pokruszonym kozim serem.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-05-26 o 08:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
Sija - Ania słodko wygląda w tej kreacji.
Tola - a jak siostra spodobał jej się jakiś lokal? Ja właśnie słyszałam w radiu rklamę że w gościńcu Horyzont mają jeszcze wolne terminy - o ile dobrze zrozumiałam nawet na ten rok - tylko że ten zajzd nie jest jeszcze wykończony więc nie bardzo wiem jak to możliwe ![]() Malpka - to musimy się teraz do Ciebie wybrac na oglądanie Julki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.