Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 21:43   #4291
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
monia, cuuuudnie kieca w calosci sie prezentuje. A do tego ten kapelusik. Miodzio... Ja na Twoim miejscu nic bym nie zmienila...

A ja ostatnio uslyszalam, ze moja woalka to... siatka na warzywa... heh. Olewam to, bo to znaczy, ze ludzie swego gustu nie maja i uwazaja, ze u wszystkich ma byc identycznie :P
Woalki są piękneTez myslalam ale do mojej kiecy nie pasuje
Nie przejmuj sie ,ludzie lubia gadac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:44   #4292
BEAMI
Raczkowanie

martucha84, baja_86 super będziecie mieli zaproszonak. Ja już niedługo może będe sie mogła pochwalic swoimi.

monia.ch ja na twoim miejscu, bym nie rezygnowała z ramiączek. Ja mierzyłam bardzo podobna sukieneczkę i te ramiączka pokryte koronka moim zdaniem uroku dają. Ale jeśli źle sie czujesz z nimi to bym sie zastanowiła. A mierzyłaś bez?
Stary 2009-05-25, 21:48   #4293
jaga_2001
Zakorzenienie

atomufka, ja sie nie przejmuje, szczegolnie, ze uwazam, ze osoba, ktora mi to powiedziala sam juz panna mloda byla rok temu i uwazam, ze dobrala zla kiece do swojej figury. Dla mnie wyszla jak kluska, ale dla siebie wygladala najpiekniej. :P Poza tym ja jej odowiedzialam, ze wole taka siatke miec na glowie niz zielona ekoreklamowkez reala :P Dziewi mnie fakt, ze sa ludzie, ktorzy uwazaja, ze jak jest cos inaczej niz u wszystkich to jest zle, bo tak nie wypada, bo powinno, ba, bo musi byc tak jak u wszystkich. A ja nigdy tego nie znosilam. Zawsze mialam odmienne zdanie od wszystkich i zupelnie iny swiatopoglad...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:51   #4294
Ana***
Zakorzenienie

Baja bardzo ładne zaproszenia, sama się nad nimi zastanawiałam- gdybyśmy mieli robić sami ale ostateczni zamówiliśmy... i tak mamy 'kupę' roboty przy zawieszkach tyle wiązania kokardek, że brak sił... a jeszcze albumy przed nami...

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
sas w ciązy.... ooo ile dzidzisiów juz bedzie
oh te plotki szybką się rodzą...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
...

wklejam wam dawno obiecane fotki moich zaproszen.. i tak pierwsza fotka jest z lampą zeby pokazac fakture papieru tzn to ze jest taki super blyszczacy a nastepne juz bez lampy... no i srodek... takie cudenka nam wyszly
Śliczne, zupełnie inne niż wszystkie;>

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Dziewczyny co dajecie jutro mamom? że motley i złotko kwiaty już wiem...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:51   #4295
BEAMI
Raczkowanie

jestem załaman, pani która miała mnie malowac nie może
Stary 2009-05-25, 21:52   #4296
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj naj dla Madzialenki i Kliwii
Kurdę zazdroszczę Wam, , że macie już tak poukładane... Jak ja teraz pomyśle o tym co będzie po ślubie u mnie to aż mi się odechciewa wszystkiego... Kurdę największy problem z mieszkaniem. w dodatku to mam wrażenie że Tż tak jak by robi mi na przekór... co ja powiem to on odwrotnie... i w ogóle jakoś mi smutno zaraz będe ryczeć.
Ja róweniż dołaczam się do życzeń

Co do układania to znow my mieszkamy razem i mi się wydaje ,że ten ślub nic nie zmieni i tak jakoś odbiera to jednak tą magie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiem z wlasnego doświadczenia, że nie ma co przesadzać ani z alkoholem ani z napojami. My mieliśmy wesele na 70 osób, mieliśmy 76 butelek wódki z czego poszlo na weselu chyba 36-40. Dużo rozdaliśmy a jeszcze nam 15 zostało.
Jak chodzi o napoje to kupiliśmy 160 litrów (łącznie z gazowanymi, sokami, wodą mineralną) i też została ponad 1/4 tego wszystkiego.
Naprawdę nie ma co przesadzać, bo później się wyrzuca to co zostaje, bo zanim to wypijecie to zdąży się zepsuć.
OOO to moj tż zamierza 120 butelek wódki a osob bedziemy miec 50 o ile wszyscy dopiszą ,a ja chcialam 50 butelek to każdy mowi ,że mało.

Witajcie dziewczynki Daaawno nie pisałam ,ale przygotowania i mała pochłaniają moj czas całkowicie

Suknie już kupiłam tylko muszę do niej zrzucic z 6 kg ,zaproszenia już w wiekszości rozdane ,naklejki i pudelka na ciasto,etykiety na wodke ,poduszka na obraczki ,garnitur ,rekawiczki ,plakat "szczesc boze mlodej parze" i takie tam *******y tez kupione ,a z reszta wstrzymuje się do czerwca

Sukienke kupiłam w kolorze ecri wkleje zdjęcie ,ale tylko bokiem bo przodem wygladma jeszcze za grubo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM4600.jpg (50,3 KB, 102 załadowań)

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:55   #4297
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
anuuula piekna bizu to jest swarovski? mozna wiedziec ile dalas za tem komplet?
dlaczego ja nie wiem kto to jest dodomi? a zauwazylam, ze duzo z Was tam kupuje cos. firme ta mozna znalesc na allegro, tak? ta pani sama robi bizu wedlug wzoru? czy ma poprostu sklep? ok zaraz sprawdze
Kolczyki są całe z kryształów swarovskiego - 90zl, a w bransoletce mniejsze kryształki są szklane a te większe swarovskie, taka mieszanka - 55zł.
Dodomi sprzedaje biżuterię na allegro, ze swojej strony i robi też indywidualnie na zamówienie, ja tak właśnie zamawiałam. Tu jej przedmioty
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3269796

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Nikt juz Sias nie pamięta, która też miała ślubować w 2009, ale okazało sie, że jest w ciązy i ślub przyspieszyli
Ja pamiętam Sias, nawet ostatnio o niej myślałam, jej dziecinka pewnie już duża

Cytat:
wklejam wam dawno obiecane fotki moich zaproszen.. i tak pierwsza fotka jest z lampą zeby pokazac fakture papieru tzn to ze jest taki super blyszczacy a nastepne juz bez lampy... no i srodek... takie cudenka nam wyszly
Piękne!!!

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Pozwolę się wtracić ja też mam kiecke z LF - jaki masz model?
ŚŁub mam 12 września a 1-wsza przymiarka 31 seirpnia... nie wiem czy zdążą... jeszcze chce żeby mi bolerko zrobili :|. Dziwne, ale widze że mamy tak późno, więc to chyba standard.
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
monqac no to jest standard w LF jesli nie chcesz zeby suknia wisiala w szafie na dlugo przed slubem.Ja mam cosmobella 7252 a TY?
Poza tym za bardzo nie mam wyjscia bo nie ma mnie teraz w Pl ,wiec nie moge wczesniej jej odebrac.
Ja też mam z LF i mi kazali przyjść na przymiarkę 2 mce przed ślubem, więc dziwne...ale może dlatego, że ja mam z wyprzedaży i suknia jest od kilku miesięcy w salonie.

Byłam dzisiaj zapisać się do fryzjera, mam na 10.30 a ślub o 17. Muszę jeszcze umówić się na próbną.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:56   #4298
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Baja
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

[/COLOR]Dziewczyny co dajecie jutro mamom? że motley i złotko kwiaty już wiem...
Ja kupiłam mamie taki fajny kremik nawilżający Nivea Visage do tego jakiś badylek kupie i będzie oki chciałam bombonierke ,ale mama ma diete

Moją fryzjerka i kosmetyczka jest moja koleżanka w dodatku będzie na ślubie więc bede miała full opcje kiedy tylko mi będzie potrzeba

Edytowane przez Kasiamaja
Czas edycji: 2009-05-25 o 21:57
Stary 2009-05-25, 22:01   #4299
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
atomufka, ja sie nie przejmuje, szczegolnie, ze uwazam, ze osoba, ktora mi to powiedziala sam juz panna mloda byla rok temu i uwazam, ze dobrala zla kiece do swojej figury. Dla mnie wyszla jak kluska, ale dla siebie wygladala najpiekniej. :P Poza tym ja jej odowiedzialam, ze wole taka siatke miec na glowie niz zielona ekoreklamowkez reala :P Dziewi mnie fakt, ze sa ludzie, ktorzy uwazaja, ze jak jest cos inaczej niz u wszystkich to jest zle, bo tak nie wypada, bo powinno, ba, bo musi byc tak jak u wszystkich. A ja nigdy tego nie znosilam. Zawsze mialam odmienne zdanie od wszystkich i zupelnie iny swiatopoglad...
Skad ja to znamTez mam zazwyczaj odmienne zdanie niz inniPrzez co wszyscy mnie krytykuja.Np to ze nie pojde uczesana w kok do slubu itp....

szafa

Stary 2009-05-25, 22:04   #4300
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam mamie czekoladki z advocatem

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Suknie już kupiłam tylko muszę do niej zrzucic z 6 kg ,zaproszenia już w wiekszości rozdane ,naklejki i pudelka na ciasto,etykiety na wodke ,poduszka na obraczki ,garnitur ,rekawiczki ,plakat "szczesc boze mlodej parze" i takie tam *******y tez kupione ,a z reszta wstrzymuje się do czerwca
Jak ty chcesz zrzucić te 6kg Ja nawet 3kg nie mogę schudnąć w takim czasie jestem załamana, nie mam silnej woli
Stary 2009-05-25, 22:06   #4301
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Ja też mam z LF i mi kazali przyjść na przymiarkę 2 mce przed ślubem, więc dziwne...ale może dlatego, że ja mam z wyprzedaży i suknia jest od kilku miesięcy w salonie.

Byłam dzisiaj zapisać się do fryzjera, mam na 10.30 a ślub o 17. Muszę jeszcze umówić się na próbną.
No to na pewno dlatego.Bo nowe suknie sa szyte na miare w USA,dlatego trzeba na nie czekac 4 miesiace.

szafa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 22:07   #4302
jaga_2001
Zakorzenienie

hehe A mnie ostatnio kazdy radzi bym zrobila sobie na slub fryz jaki mialam jako swiadkowa (zdjecia sa na moim frofilu na nk), gdzie ja sie w niej czulam, jakbym miala k..e na glowie... Czulam sie w niej fatalnie. Fryzjerka "luzne upiecie" polylila z "kokiem"... Przez cale wesele balam sie do toalety zajsc by w lustro spojzec... Ale kazdy mi mowi, ze fryz ladny...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:07   #4303
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:

Jak ty chcesz zrzucić te 6kg Ja nawet 3kg nie mogę schudnąć w takim czasie jestem załamana, nie mam silnej woli
W 3 miesiące nie można 3 kg zrzucić spokojnie w 2 tygodnie można z racjonalna dietą ,a 6 kg w te 3 miesiące toi nie tak wiele

Stary 2009-05-25, 22:14   #4304
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
W 3 miesiące nie można 3 kg zrzucić spokojnie w 2 tygodnie można z racjonalna dietą ,a 6 kg w te 3 miesiące toi nie tak wiele
A jaką stosujesz dietę?? Ja się wkurzam, że co weekend zawsze coś, jak nie komunia to jakiś grill i po prostu nie mam takiej silnej woli, żeby zrezygnować z tych rzeczy, ale w tygodniu jem jak wg Monctignaca. Do tego 4 x w tyg aerobik. To też zależy od organizmu, ktoś chudnie szybko a inny wolniej ja jestem tympechowcem

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-05-25 o 22:16
Stary 2009-05-25, 22:17   #4305
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
A jaką stosujesz dietę?? Ja się wkurzam, że co weekend zawsze coś, jak nie komunia to jakiś grill i po prostu nie mam takiej silnej woli, żeby zrezygnować z tych rzeczy, ale w tygodniu jem jak wg Monctignaca. Do tego 4 x w tyg aerobik. To też zależy od organizmu, ktoś chudnie szybko a inny wolniej ja jestem tympechowcem
Ja stosuje Southbeach 2 faze i powiem Ci tak kilo tygodniowo ubywa

Stary 2009-05-25, 22:27   #4306
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja stosuje Southbeach 2 faze i powiem Ci tak kilo tygodniowo ubywa
Właśnie przyglądnęłam się SB i jest podobna do Monti, ale bardziej rygorystyczna, nie wiem czy bym dała radę hehe przed 2 tyg jeść ciągle prawie to samo, ale może spróbuje
Stary 2009-05-25, 22:32   #4307
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Właśnie przyglądnęłam się SB i jest podobna do Monti, ale bardziej rygorystyczna, nie wiem czy bym dała radę hehe przed 2 tyg jeść ciągle prawie to samo, ale może spróbuje
Powiem Ci ,że wcale nie jest tak źle jak myślisz Dzis na obiad mialam fasolke przypieczoną z serkiem topionym i cozsnkiem do tego piers z kurczaka duszona z przyprawami i sałatke grecką

Stary 2009-05-25, 22:44   #4308
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wg Montignaca to trzeba calkowicie przestawic sie i jesc juz tak caly czas bo inaczej efekt jojo.Ja na tej diecie zrzucilam 3 kg w 2 tygodrobina silnej woli

jaga najwazniejsze to czuc sie sobami tez wszyscy mowili ze wygladam slicznie w kokach-po probnych fryzurach.Pokazalam zdjecia moim przyjaciolkom-ktore zawsze sa szczere i jak zobaczyly powiedzialy NIEwiec chyba reszta nie byla zbyt szczera

szafa

Stary 2009-05-26, 04:57   #4309
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

sliczne zaproszenia

Kliwa - wszystkiego Naj z okazji urodzin

dziewczyny mam pytanko czy ktoras z Was byla moze nad Solina i moze mi polecic jakis domek do wynajecia?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 05:43   #4310
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Ja swojej mamusi kupuje kwiatuszka doniczkowego zamówiła juz jakiś czas temu, bo mówi ze strasznie pusto jej na parapetach i ze chce

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 06:11   #4311
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć kochane

ale sie zapowiada piękny dzionek dzisiaj
a ja mam dla mojej mamy jej ulubione czekoladki miętowe i po pracy wpadne do kwiaciarni po jakieś kwiatuszki

jade dzisiaj go TŻ i pojedziemy na 18 na taniec to może dla teściowej też kupie jakiś kwiatek co myślicie wypada to??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 06:20   #4312
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

nie wiem czy wypada... zalezy od teściówki... ja swojej nie kupuje, mimo ze za półtorej tyg bedzie moja druga mama
bo kiedys TZ zażartował, ze moze bede mowic do niej juz mama, a ona na to, ze ona moja mama nie jest.... Co fakt to fakt, ale tak to powiedziala, ze strasznie glupio mi sie zrobiło i jakos wcale nie mam ochoty na zbytnie zbliżanie sie do tej kobiety...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 06:47   #4313
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nie wiem czy wypada... zalezy od teściówki... ja swojej nie kupuje, mimo ze za półtorej tyg bedzie moja druga mama
bo kiedys TZ zażartował, ze moze bede mowic do niej juz mama, a ona na to, ze ona moja mama nie jest.... Co fakt to fakt, ale tak to powiedziala, ze strasznie glupio mi sie zrobiło i jakos wcale nie mam ochoty na zbytnie zbliżanie sie do tej kobiety...
Ałaa!! Mogła sobie oszczedzic..albo ujac to w delikatniejszy sposob..Chociaz swoja droga ja tez jakos nie bardzo mam ochote mowic do Tesciowej mamo....

A co do DNia mAtki to chyba kupie mojej zestaw do manicurui pediciuru czy jak sie to tam pisze..
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 06:50   #4314
ania20m
Wtajemniczenie

a ja nie wiem czy będe umiała powiedzieć do teściowej "mamo" po ślubie. może ona by chciała żebym tak mówiła bo ma 4 synów a zawsze marzyła o córce (tz mi mówił ze on miał być jej córką ale urodził sie syn) myśle że jak już bede sie z nią widziała dzisiaj to jej miło bedzie jak dostanie kwiatka od synowej bo tz to napewno nie pamieta ze jest dzień mamy dzisiaj

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 06:57   #4315
celi25
Rozeznanie

Cześć
Cytat:

Świetne zaproszenia

Cytat:
Kurdę zazdroszczę Wam, , że macie już tak poukładane... Jak ja teraz pomyśle o tym co będzie po ślubie u mnie to aż mi się odechciewa wszystkiego... Kurdę największy problem z mieszkaniem. w dodatku to mam wrażenie że Tż tak jak by robi mi na przekór... co ja powiem to on odwrotnie... i w ogóle jakoś mi smutno zaraz będe ryczeć.
Nie martw się na zapas Tobie też się na pewno się ułoży. Ja jestem "skazana" na mieszkanie z teściową

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 07:06   #4316
kliwia
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki.

anula dieta sb wg mnie nie jest podobna do Monti w Sb masz wieksza dowolnosc. masz okreslone produkty ktore stosujesz i laczysz w sposob dowolny. Monti jest skomplikowana bo trzeba liczyc IG
Muisze zastosowac znowu SB i do slubu akurat z 3-4 kilo zrzucic. Ale kasy na to idzie ze hej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 07:08   #4317
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
wczoraj rozdalismy koljne 6 zaproszen. w sumie juz mamy rozdanych 25 sztuk moja rodzinka juz prawie cala poszła, zostało tylko 5 zaproszen do dania , kilka do wysłania a tak to cała rodzinka TZ i znajomi nasi
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Jeżeli jest naprawdę dobra to zdąrzy nawet w pół godziny.
Tak się zastanawiałam czemu ,,ubieranie" powinno się zaczać np. na 2 godziny wcześniej... bo tak wszyscy piszą ....przecież to tylko bielizna, ewntualnie rajstopy/pończochy, halka, suknia i welon i później siedzieć w tym... no i jeszcze buty.
no w smie tak, ale ile tak przed slubem trzeba zacząć sie ubierac?? z godzine przed?? ile czasu moze zająć blogosławienstwo?? chyba nie duzo??
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
madzialenka ja mam yorka w domu i faktycznie piszczalka i robie takie ralum ze szok, ale bardzo fajny psiak. tak sobie upodobala mojego tate (ktory zreszta twierdzi, ze to jego pierwsza wnuczka ), ze na krok go nie opuszcza, nawet do lazienki za nim chodzi i spokojnie czeka, oczywiscie spi z rodzicami w sypialni. taka mala maskotka z niej.
my tez bedziemy miec psiaka, ale po slubie dopiero tylko, ze nie yorka, bo TZ powiedzal, ze takiego szczura nie chce, a ja nie mam nic przeciwko, bo uwielbiam wielkie psy takze szukamy psiaka po hodowlach (cane corso - moze ktoras z Was go ma? i moze napisac cos na ich temat?), chcemy wplacic zaliczke i czekac na narodziny szczeniakow - "chemy" to moze za duzo powiedziane, bo to w sumie TZ tak zachorowal na psa, ale ja sie zgadzam.
takze Madzia puki Twoj TZ chce kupic yorka to korzystaj, zeby sie nie rozmyslil
oo super bede korzystała, bede
Cytat:
ja wysylam zwyklym priorytetem i w kraju i za granice
ja tez tak zrobie.
zaproszenia sliczne
Cytat:
dzieki
widze, ze ciebie tez dopadł stres przedslubny. a jakie masz problemy z mieszkaniem??

Cytat:

my z TZ kupilismy dla naszych mam ksiązki "jak zostac idealną tesciowa" kazda z nich je dzis dostanie.
Moi rodizce dzis mnie z TZ zapraszają na obiad do restauracji. fiu, fiu bedzie sie działo

Dziewczyny
- czy to malowanie na 15 to nie za późno?? jesli slub mam na 17?? ja juz sama nie wiem
- dzis zamwiamy w hurtowni alkohol i teraz wielka prośba ile?? ma byc 170 osób + poprawiny + na ewentualne brami, nagrody w konkursach. ile brac wódki, ile wina?? niech mi ktos pomoze kto sie zna. bimberku ma nie byc, bo TZ ojciec sie boi. wiec wódki musi byc wiecej automatycznie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 07:15   #4318
dekoderka
Raczkowanie

hej dziewczyny
Jestem po pierwszej przymiarce-co sądzicie? Zdjęcie chyba mnie trochę zmniejsza bo normalnie mam 173 cm wzrostu. Welon jednak dlugi do kościoła, a krótki na wesele.Suknia biała-narazie jeszcze bardzo pognieciona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (12,9 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (12,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (16,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (150,4 KB, 67 załadowań)
Stary 2009-05-26, 07:18   #4319
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Jestem po pierwszej przymiarce-co sądzicie? Zdjęcie chyba mnie trochę zmniejsza bo normalnie mam 173 cm wzrostu. Welon jednak dlugi do kościoła, a krótki na wesele.Suknia biała-narazie jeszcze bardzo pognieciona.
bardzo ładnie w niej wyglądasz. a jak tam buciki?? znalazłas cos wtedy??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 07:28   #4320
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie w niej wyglądasz. a jak tam buciki?? znalazłas cos wtedy??
znalazłam w końcu na bazarze różyckiego. Sliczne, olbrzymi wybór butów tam mają. Fotki wkleję wieczorem

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości