|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Tak, dzieci również wliczaliśmy. Ale jak już wcześniej pisałam zostało nam bardzo duzo wódki mimo wszystko.
Cytat:
![]() Zdecydowanie za dużo. Przy malym weselu jak zejdzie Wam połowa z tych 50 flaszek to i tak bedzie bardzo dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
juz przyjęłam. nie wiem jak mi umkneło, bo miałam je przeczytane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
cześć
byłam na tej przymiarce jestem załamana , niebyło tych kobitek co kupowałam suknie w salonie tylko jakies nowe do tego gówniary takie na niczym sie nie znające, wiązała mnie ta dziewucha chyba 3 razy bo suknia mi spadała cały czas odstawała , źle się układała, masakra. Bolerko to juz wogóle odstawaloo od sukni co najmniej jakieś 10 cm od pleców , rekaw krótki odstsajacy do tego wejście w rekawek tak szerokie że dwa przedramienia by się zmieściły, welon nie wybrany bo nawet nie bylo za bardzoz czego, maja mi uszyć będzie dopiero w czwartek dwa dni przed ślubem wtedy ja odbieram. Poprostu jakas porażka z tą suknia i wszystkim, powiem wam szczerze że lepiej wyglądałam na tej przymiarcę teraz to jakis koszmar. Nie mogew nic poprawic bo jak, za mało czasu , jedynie tylko moga bolerko poprawić ale jęsli nie będzie takie jak ja chcem to im nie zapłace , nawet ta dziewczyna w tym salonie tak powiedziała , w sumie za co mam płacic przeciez nawet bym go nie załozyła a 120 zł piechota nie chodzi. Wole coś dla maluszka kupic przynamniej się przyda ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kobiety. trochę mnie nie było i mam strasznie dużo do nadrobienia!!! Czytam powoli to wszystko o czym zdążyłyście napisać od czwartku (trochę się tego zebrało
![]() My spadliśmy z ambony ( a nawet z dwóch - każdy w swojej parafii), zakupiłam już buty (postaram się zrobić zdjęcia) oraz dzisiaj biżuterię. Za tydzień mam kolejną przymiarkę. Ufffffffff Czekamy też na zaproszenia, które już się drukują!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Wtajemniczenie
|
nie
wogóle te dziewczuchy stwierdziły że przymiarka nawet dziaisj nie była potrzebna bo przeciez mierzyłam u krawcowych a pamiętacie jaka ona była dopiero ją skracały jeszcze i nie było tych naszy na gorsecie i wogóle, ale stwiedziły że jak chcem to nie ma problemu, No w ten sposób doprosiłam sie o przymiarke kurde myslałam że saie poprostu powiesze suknia nawet spoko tylko one wogóle nie kompetentne nawet nie wiedziały jak mnie związac. Może dlatego tak sie kipesko w niej czułam.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madzialenka, myślę, że wódka jeszcze Wam zostanie. U nas będzie ok. 60 osób i mamy 50 butelek ale 0.7, do tego jeszcze musimy dokupić wina ( w sumie nie wiem ile?? 15 wystarczy?) do tego jeszcze jakiś koniak i martini. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
madzia ale ja sie doprosiłam dzisiejszej przymiarki i juz nie będzie odbieram suknie w czwartek za tydzien z welonem który zobacze i bolerko
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, a jak coś nie tak będzie to przecież w parę godz. tego nie zrobią.
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
w sumie to mam już to wszystko gęboko
![]() nie mamy jeszcze piosenki na pierwszy tanie , omówionuch oczepin ani podzekowań nawet nie wiem co damy na te podziekowania, do tego nie wiem jak będa stał stoły na sali jakie obrusy i przystrojenie, nie wiem jaka będe miała fryzurke i nie wiem nic o matko kiedy ja sie zacznę dobrze czuć jak tak dalej będzie to normalnie będe cały czas smutna na slubie i weselu ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- mykam do wyra bo cos czuje że mój humor się dzisiaj nie poprawi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stołami, obrusami, dekoracją, niech sie zajmie TZ. moze porobic zdjęcia a potem razem cos wybierzecie. tak samo jesli chodzi o podziękowania. zobaczysz ze wszytskim sie wyrobisz i juz za 1,5 tygodonia bedziesz szczęsliwą zonką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
SollAngelica Z tych co proponujesz dla mnie chyba 1 ale bez aż takich ozdób, ale nie wiem, czy jest sens się moim zdaniem sugerować, bo ja ogólnie lubię prostotę i w ogóle mało co mi się podoba, czasami aż mnie to wkurza, ze taka nawiedzona jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
MAdzialenka a gdzie kupowaliście te książki i jaki jest autor??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
mi tez dziwnie by było mówic mamo, tato do tesciów. tez nic nie proponują narazie. ale jakos tak dziwnie.
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- przez allegro. http://www.allegro.pl/item637871917_..._saaredra.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Ja wiem, że nigdy nie będę do teściowej mówiła mamo. Nie mogłabym, bo mame ma się tylko jedną. Tak samo nie wyobrażam sobie, żeby mój TŻ mówił tak do mojej mamy i on się ze mną zgadza.
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
a jak zapropnują to co??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Cześc. Pytałyście sie o co chodzi z tym mieszkaniem.. o to że ja mam nadzieję , że po pierwsze wesele mi się zwróci a marzę o tym żeby mi trochę zostało.... bo ja bym wolała kupić mieszkanie niż wynajmować... bo to jak dla mnie pchanie komuś kasy do kieszeni zamiast na swoje. I tu jest problem ze Tż ma umowe niby na cały ett ale ma chyba na niej najniższą krajową. Ja na stażu a potem pewnie będzie chciała mi dać umowę na pół etatu moja szefowa. A najlepszy tekst to był jej taki że " pół roku to ja popracuje na caly etat a potem na pół etatu bo ja ZUS zżera "... z tym , że potem ja nie pójde do niej po emeruture z tego pół etatu.
Moja mam powiedziała , że mi pomoże w spałacie mieszkania z ty , że ja nie za bardzo bym chciała brac od niej aż tyle kasy. muszę poprostu chyba znaleźć lepszą pracę. Albo nie wiem co ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Wtajemniczenie
|
Nie oni tego nigdy nie zaproponują, bo u nich w rodzinie nie ma czegoś takiego (w mojej zresztą też nie). Poza tym nie mam z nimi złego kontaktu, ale nie aż taki dobry, żeby mówić do nich mamo i tato.
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Nasz tort będzie miał 12 warstw przełożonych masą migdałową a na górze jest marcepan i takie kwiatki z marcepanu, jak dla nas skromny i nie przesadzony w ozdobie. A jaki pyszny
![]() ![]() ![]() Musze się Wam pochwalić biżuterią, którą dzisiaj nabyłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku jak załatwia sie te mieszkania z przydziału????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
dokładnie teraz z kupnem mieszkania cięzko. a jak dla mnie branie kredytu i przez 30 lat spłacanie jego to troszke niezbyt fajne. jakos nie wyobrzam sobie abym przez tyle lat nie mogła wyjechac na wakacje, i non stop oszczędzala bo raty by mnie zżerały. choc wiem, ze czasami innego wyjsca nie ma.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
Miłej nocki i dobranoc wszystkim PM. Muszę się powoli ewakuować, jutro muszę wstać do pracy o 5.30. Dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
W każdym mieście może to wyglądać inaczej, ale u mnie składa się w urzędzie miasta wniosek, który się z tego urzędu dostaje. Potem czeka się na przydzielenie numerka i można chodzić oglądać mieszkania. W każdym mieście wygląda to inaczej, bo w każdym jest inna liczba oczekujących. Takie oczekiwanie może trwać nawet kilka lat
![]() ![]()
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
OOOOOOO kurdę... no trudno ... warto w sumie złożyc taki wniosek bo u mnie w mieście zbudowali kiedyś nowy wieżowiec i tacy " z przydziału" tam dostali mieszkanie. Teraz budują tam drugi obok tego. A ponoć moje osiedle ma się rozbudować o nowe bloki. Dadam , że moi rodzice wprowadzili się tu w 1974 zaraz po budowie bloków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.