Żony doskonałe PM2008 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 19:16   #2131
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Dzień dobry

My wczoraj z małżem byliśmy na eleganckiej kolacyjce z okazji podpisania umowy z moimi lokatorami i zgarnięcia kasy za kaucje
A dziś spontanicznie poszłam po pracy z mężem do jednego sklepu i kupiłam kieckę na wesele i jeszcze jedną spódniczkę
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a propo aparatu! nawet nie wiecie jak sie wkurzylam!!pisalam wam ostatnio ze ten kolega rzekomo zapomnial ten aparat w krakowie i mial go przywiezc jego brat.......no wiec wczoraj puscil smsa ze cos z tym aparatem sie stalo i ile zesmy za niego dali kasy!!
w tym momencie juz wiedzialam ze oszukiwal od samego poczatku-zamiast odrazu powiedziec ze go rozwalil to kity wciskal
a to byla nasza pamiatka z irlandii- kupilsmy go sobie pod choinke -taki wspolny prezent za 200 euro!!(teraz mozna kupic duzo lepszy aparat za ta kase , wtedy ten byl najlepszy)

no wiec przyjechal do tż i dal mu 700 zł.....oczywiscie tż juz zamowil na allegro aparat....inny i lepszy....ale ja mam sentyment do tamtego!!
juz zazanczylam tż ze juz nigdy nikomu ma nie pozyczac takiego sprzetu!
a ten kolega tez byl zly- bo mowil zeby wiedzial to sobie kupi .....a tak oddal nam kase i bedzie wreszcie zmuszony kupic swoj a co!!
jak aparat przyjdzie to zarzuce was fotkami!!
no to rzeczywiście kolega pojechał z tym aparatem. No ale za to będziecie mieli całkiejm nowiutki i dłużej posłuży
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
na zyczenie:
łóżeczko - z fragmentem naszego łóża (czytaj wersalki ) ale za to z posciela z wielblada polecam bosssko sie spi

kosc udowa mojej pociechy (48mm ) ... to ta zaznaczona... ktora w ostatnich dniach czesto wedruje mamie pod zebra

i bęben
Łóżeszko super, kości udowej się nie dopatrzyłam No a bębenek - cud i marzenie
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
- przygotowuję się do mega egazminu ustnego z ekonomii (na wizażu )
- prawie codziennie ganiam na siłownię i szaleję tam 1,5 h
- no i w tym tygodniu jeszcze nam się królica rozchorowała, więc jedną nockę spędziłam na masowaniu brzuszka sierściuchowi .... potem wizyta u weta, leki itd itd
- to juz zaczynam
- ale się katujesz - i to tak codziennie ??
- oj biedny sierściuch ... ale już lepiej ?
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
a u mnie:
remont - jakoś idzie kuzyn w tamtyn tygodniu robił tynk strukturalny w salonie i wyszło bardzo ładnie nic innego się nie działo, bo przecież mój Małżonek na wyjazdach od poniedziałku do soboty
Pokaż fotkę tych tynków jak to wyszło
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Weekendzik pracowity. Pierwsza wspolna nocka w naszym mieszkanku przywitala nas burza z piorunami ale i tak fajnie bylo. Kupilismy sobie taki 2-osobowy materac z nakladanym spiworem mega wypas do poki nie kupimy lozka to ten nam wystarczy. Spotkanie z facetem od projektu kuchni udane , dorzucilismy mu jeszcze temat szafy wnekowej i podestu . Tylko mam nadziieje ze nie zabije nas cena bo pokazaywal nam projekty mebli jakie robili u Sojki i Bartosiewicz . W kuchni bedziemy miec mebelki w kolorze venge z poziomymi pasami aby wydluzyc te nasze malenstwo.

Dzis moj malzon przekazuje klucze elektrykowi i ten w ciagu 2 dni ma nam pociagnac nowa elektryke . Dzwonilam juz do brata kuympeli (z wizazu ) i umowilismy sie na spotkanie w sprawie ukladania podlogi w kuchni i przedpokoju. A moj rodzony braciszek wczoraj przeszedl kurs kladzenia paneli i juz do mnie dzwonil ze moze nam pomoc. Tesciowa prtzerazona jak slyszy ile juz ruszylismy i tylko sie dopytuje kiedy sie wyprowadzamy bo ona myslala ze to jeszcze z rok potrwa.

A ja oczywiscie wydaje juz kase ktorej jeszcze nie mam juz znalalzam 2 materialy na zaslony i licze ile mi potrzeba. A moj maz sie smieje ze jestem chora na punkcie firaneki i zaslon. I wiecie co? Ma racje
To ja nawet nie wiedziałam że to już ta pierwsza noc A tego projektanta mebli to takiego "wyższej klasy" macie? A masz gdzieś projekt tych waszych do pokazania? Wrzuć fotkę Teściowa ma was już dosyć A to że jesteś maniaczką zasłon - żadna nowość, dawno to zauważyłam
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć
A wiecie co ostatnio myślałam i myślałam aż wymyśliłam i wynalazłam nawet w necie super wycieczkę objazdową Monako - Hiszpania (nie wiadomo jeszcze w którym miejscu hotel, ale wycieczki w cenie do Barclony i jeszcze gdzieć)- Genewa... we wrzesniu, akurat tak jak chcieliśmy... cena znośna aczkolwiek widzę, że nie zawierają się w niej ani napoje ani noclegi i wstępy do zwiedzanych obiektów... hmm... także ciekawe ile by to wyniosło w sumie, no i kurcze nie wiem czy tak łatwo uda nam się 14 dni wolnego na nią skołować ;] ale po tym filmie "Vicky Cristina, Barcelona" chciałabym pojechać do Hiszpanii jak nigdy wczesniej... może to też wina wsłuchiwania się w soundtrack z tego filmu ;]
ech... no nic poszukamy jeszcze czegoś, miały być albo Włochy albo Grecja (ja chcę Hiszpanię ;p)...
No taka wycieczka Hiszpania - Monako Super brzmi. Też bym pojechała do Hiszpanii
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:18   #2132
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
no trudno snu nie bylo........ale te grzmoty i pioruny mozna tlumaczyc tez w inny sposob ze to specjalnie na wasza czesc- 1 noc na nowym i fajerwerki na niebie byly
Oooo super wytlumaczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
i to darmowe fajerwerki
A jakze

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
groszówki dostaną w takiej butelce po carlo rosi 1,5l, ma taki fajny kształt a do tego myślałam o koszulkach z ich imionami i data ślubu coś takiego jak w załaczniku, tylko bez game over chyba...
fajny pomysl. koszulki tez niczego sobie

Cytat:
Daget no Kochana jak się poczyta opis poczynań Waszych remontowych to ciężko uwierzyć że pare dni temu narzekałaś na opieszałość przed końcem wakacji na pewno się wyprowadzicie na swoje przynajmniej trzymam za to Ty firankowa wariatko
Myślę, że moglybyśmy się spotkać w jakiś słoneczny dzień wcześniej niż na Twojej parapetówie na takie babskie ploty co

A wiecie co ostatnio myślałam i myślałam aż wymyśliłam i wynalazłam nawet w necie super wycieczkę objazdową Monako - Hiszpania (nie wiadomo jeszcze w którym miejscu hotel, ale wycieczki w cenie do Barclony i jeszcze gdzieć)- Genewa... we wrzesniu, akurat tak jak chcieliśmy... cena znośna aczkolwiek widzę, że nie zawierają się w niej ani napoje ani noclegi i wstępy do zwiedzanych obiektów... hmm... także ciekawe ile by to wyniosło w sumie, no i kurcze nie wiem czy tak łatwo uda nam się 14 dni wolnego na nią skołować ;] ale po tym filmie "Vicky Cristina, Barcelona" chciałabym pojechać do Hiszpanii jak nigdy wczesniej... może to też wina wsłuchiwania się w soundtrack z tego filmu ;]
Jasne super pomysl, z tymi plotami . Prezencior dla rodzicow superowy-kabaretowy. A co do Hiszpani bylam tam 2 razy na kilka dni raz w Barcelonie i Catalonii a raz w Andaluzji i pojechalabym jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Jadę po pracy do swojego gin. zobaczymy co mi powiem, mam nadzieję, że wszystko ok
.
za gin

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na zakupkach i kupilam sobie sandalki wkoncu
i pare *******ek jak sciereczi itp.mezus kupil sobie klapki...
ogolnie dzien udany bo pogoda byla sliczna
ale dzis juz lipa, szaro i kropi
Oooo to super ze zakupy udane. A u nas dzis piekne slonce choc troszku zimnawy wiatr

Cytat:
boze zeby wyzdrowial bo nie mam zamiaru opiekowac sie nim i dzieckiem(juz niedlugo)
Wiec za meza. A w sumie to faceci jak male dzieci. U nas mialo byc dzis tak przyjemnie.... mezus ma imieniny i po raz kolejny chcialam abysmy mieli mily wieczor i co... ostatnio mnie olal i poszedl spac a dzis wielkie olaboga bo sie przeziebil. Wziol polopiryne i narzeka jaki on chory. Wiec sie wkurzylam i mu wygarnelam, ze przy nim trzeba skakac a jak ja w bolach @ zrywam sie z lozka aby nakarmic psa i wyjsc z nim to on spi. Normalnie sie wkurzylam. A potem znowu bedzie narzekal

Cytat:
Normalnie jestem w szoku, bo się pogoda u nas poprawiła. Ale za bardzo nie mam jak teraz wyjść, bo mają u nas spisywać liczniki od 17 do 20
Ciesz sie ze tylko tyle mysmy w sobote zastali kartke na drzwiach od bloku ze w dniach 28 maj - 22 czerwiec odcinaja gaz w zwiazku z modernizacja i prosza o mozliwosc wejscia monterow do mieszkania. I co ?? Musimy dac klucze sasiadce skoro tam nie mieszkamy jeszcze

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
To ja nawet nie wiedziałam że to już ta pierwsza noc A tego projektanta mebli to takiego "wyższej klasy" macie? A masz gdzieś projekt tych waszych do pokazania? Wrzuć fotkę Teściowa ma was już dosyć A to że jesteś maniaczką zasłon - żadna nowość, dawno to zauważyłam
Projektu jeszcze nie mamy, rozrysowalismy sobie to co chcemy i jak chcemy i rozeslalismy maile. Na 10 firm odpisaly nam 2. I ten facet byl najkonkretniejszy w dodatku tez jest z Legionowa. Nawet nie wiedzialam, ze on ma takie znajomosci . Ale jak juz bedziemy miec wizualizacje to sie wam pochwale. A co do tesciowej to raczej boi sie ze sie wyprowadzimy. Straci nad nami kontrole i nie bedzie o wszystkim wiedziec hihih.
Pokazuj kiecke !!!!

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-05-25 o 19:23 Powód: bo Anusia napisala
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:29   #2133
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wróciłam Co robiłam przez weekend? Zeglowałam, imprezowalam itp A dzis dostałam się na te praktyki z 39 osób wybrano 12 więc to jest pewien sukcesik zaczynam 1 czerwca
Stary 2009-05-25, 19:31   #2134
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wróciłam Co robiłam przez weekend? Zeglowałam, imprezowalam itp A dzis dostałam się na te praktyki z 39 osób wybrano 12 więc to jest pewien sukcesik zaczynam 1 czerwca
Gratuluje I co bedziesz tam podgladac?
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:40   #2135
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
My wczoraj z małżem byliśmy na eleganckiej kolacyjce z okazji podpisania umowy z moimi lokatorami i zgarnięcia kasy za kaucje
A dziś spontanicznie poszłam po pracy z mężem do jednego sklepu i kupiłam kieckę na wesele i jeszcze jedną spódniczkę

No taka wycieczka Hiszpania - Monako Super brzmi. Też bym pojechała do Hiszpanii
to sobie odbilas tamta kiecke i jeszcze spodnica wpadla - super
koniecznie musisz sie pochwalic

a w Hiszpanii bylam 2 lata temu na Costa Del Sol - pieknie polecam
z checia bym tam sie jeszcze wybrala bo tydzien to za malo... my przy okazji bylismy na wycieczce na Gibraltarze - bylo super i naprawde warto sie tam wybrac

Cytat:

Oooo to super ze zakupy udane. A u nas dzis piekne slonce choc troszku zimnawy wiatr

Wiec za meza. A w sumie to faceci jak male dzieci. U nas mialo byc dzis tak przyjemnie.... mezus ma imieniny i po raz kolejny chcialam abysmy mieli mily wieczor i co... ostatnio mnie olal i poszedl spac a dzis wielkie olaboga bo sie przeziebil. Wziol polopiryne i narzeka jaki on chory. Wiec sie wkurzylam i mu wygarnelam, ze przy nim trzeba skakac a jak ja w bolach @ zrywam sie z lozka aby nakarmic psa i wyjsc z nim to on spi. Normalnie sie wkurzylam. A potem znowu bedzie narzekal
wlasnieu nas sloneczko wychodzi
a w weekend podobno ma byc piekna pogoda super bo u nas bedzie dluzszy o poniedzialek bo jest banh holiday

oj przeciez wiadomo jak faceci choruja
wszystkiego naj dla mezusia
Stary 2009-05-25, 19:40   #2136
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
moje gratulacje

Daguś, faceci to tak naprawdę duże dzieci i uważają, że świat powinien się kręcić wokół nich... mnie wczoraj mój wkurzył, bo bez mojej wiedzy zaplanował nam niedzielę. O godzinie 11 pyta mnie, czy jadę z nim za godzinę na mecz footballu amerykańskiego czy ma jechać sam. Jak mu odpowiedziałam, że w ogóle super że zapytał wcześniej co ja bym chciała robić i tak stawia mnie pod ścianą to mi focha strzelił... no bo jakże śmiałam, przecież mogę powiedzieć, że chce coś innego robić... porażka czasem z tymi chłopami.

Ja już w ogóle jestem przerażona tym, jak to będzie u nas przy przeprowadzce, bo plany nam się nieco zmieniły i pokomplikowały, psiak miał być brany po przeprowadzce a wyszło, że będzie przed. Plan był taki, że na te pierwsze tygodnie psiaka u nas bierzemy urlop (najpierw ja potem mąż). No a teraz sobie mąż wymyślił, że on będzie podczas urlopu robił remont, a ja będę siedziała z psem u teściów (2 pokoje), pracowała, a wieczorami pomagała przy remoncie. Ja nie wiem jak on to sobie wyobraża... Cóż najwyżej będzie miał przykaz zrobienia jednego pokoju w 2, maks 3 dni, żeby można było tam już nocować, i już A jak nie to się zabiorę z psem do moich rodziców i tyle

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:44   #2137
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
oj to super weekendzik byl
Gratulacje
korzystaj z wolnego teraz
Stary 2009-05-25, 20:08   #2138
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć

Kupiłam sukienkę na wesele , teraz zostały mi buty i biżuteria i kolejne dylematy .

Nie wiem jak Wy, ale dzisiaj dziwnie się czuje przez tę pogodę. Mojego mężulka migrena złapała, mi temp skacze, mam jakieś uderzenie ciepła . Jak sobie pomyślę, że jutro ma być we Wrocku 30 stopni, to już zaczynam mdleć

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:

i bęben

Ale wielki brzucho . Niech się maluszek zdrowo rozwija!

Pozdrawiam Was serdecznie. Idę oglądać Na Wspólnej
Stary 2009-05-25, 20:58   #2139
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
gratulacje
Cytat:
to sobie odbilas tamta kiecke i jeszcze spodnica wpadla - super
koniecznie musisz sie pochwalic

a w Hiszpanii bylam 2 lata temu na Costa Del Sol - pieknie polecam
z checia bym tam sie jeszcze wybrala bo tydzien to za malo... my przy okazji bylismy na wycieczce na Gibraltarze - bylo super i naprawde warto sie tam wybrac
To się pochwalę
No może za rok się wybierzemy, w tym roku na pewno nie za bardzo nas stać na wyjazdy zagraniczne
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Kupiłam sukienkę na wesele , teraz zostały mi buty i biżuteria i kolejne dylematy .
To w tym samym czasie kupiłyśmy Ja się chwalę, teraz Twoja kolej I też zaczynam miec już dylematy w związku z butami i biżuterią.

Moja kiecka na weselicho - taka prosta, jej urok to taki mega błyszczący materiał (za bardzo nie widac na zdjęciu ) w którym super się załamuje światło, coś jakby drobna łuska rybia, czy coś. Z tyłu plecy całe gołe i to bardzo nisko. Właśnie teraz myślę jaką biżuterię zarzucic i buty. Chciałabym jakiś kolor dołożyć - pazury i dodatki tylko nie wiem czy to by pasowało, jak myślicie ? No i jeszcze jakiś sexi stanik planuję, taki co by ciut wystawał
Acha - i moja spódniczka nowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05846.jpg (122,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05863.jpg (151,3 KB, 28 załadowań)
Stary 2009-05-25, 21:09   #2140
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorkiem
Synek wykąpany, nakarmiony i teraz sobie grzecznie śpiulka w łóżeczku więc mamusia korzysta z wolnego i nadrabia zaległości dniowe na wizażu i kątem oka ogląda "M jak miłość".

Cytat:
a mezus wlasnie poszedl ma masaż....boze zeby wyzdrowial bo nie mam zamiaru opiekowac sie nim i dzieckiem(juz niedlugo)
mam nadzieję, że te masaże mu pomogą

Cytat:

ad. 1 zazdraszczam takiej kolacyjki kiedy ja będę miała czas i kasę na takie ekstrawagancje
ad. 2 pochwal się zakupami
ad. 3 ja bym wolała pojechać do Monako

Cytat:

Ciesz sie ze tylko tyle mysmy w sobote zastali kartke na drzwiach od bloku ze w dniach 28 maj - 22 czerwiec odcinaja gaz w zwiazku z modernizacja i prosza o mozliwosc wejscia monterow do mieszkania. I co ?? Musimy dac klucze sasiadce skoro tam nie mieszkamy jeszcze

Projektu jeszcze nie mamy, rozrysowalismy sobie to co chcemy i jak chcemy i rozeslalismy maile. Na 10 firm odpisaly nam 2. I ten facet byl najkonkretniejszy w dodatku tez jest z Legionowa. Nawet nie wiedzialam, ze on ma takie znajomosci . Ale jak juz bedziemy miec wizualizacje to sie wam pochwale.

A co do tesciowej to raczej boi sie ze sie wyprowadzimy. Straci nad nami kontrole i nie bedzie o wszystkim wiedziec hihih
ad. 1 tak jak napisałaś faceci to jak małe dzieci
ad. 2 ach ci robotnicy liczniki u mnie spisali koło 19
ad. 3 to czekamy na tą wizualizację
ad. 4 a też prawda

Cytat:
no Izuś moje gratulacje wiedziałam, że Ci się uda

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja już w ogóle jestem przerażona tym, jak to będzie u nas przy przeprowadzce, bo plany nam się nieco zmieniły i pokomplikowały, psiak miał być brany po przeprowadzce a wyszło, że będzie przed. Plan był taki, że na te pierwsze tygodnie psiaka u nas bierzemy urlop (najpierw ja potem mąż). No a teraz sobie mąż wymyślił, że on będzie podczas urlopu robił remont, a ja będę siedziała z psem u teściów (2 pokoje), pracowała, a wieczorami pomagała przy remoncie. Ja nie wiem jak on to sobie wyobraża... Cóż najwyżej będzie miał przykaz zrobienia jednego pokoju w 2, maks 3 dni, żeby można było tam już nocować, i już A jak nie to się zabiorę z psem do moich rodziców i tyle
ale to sobie nieźle wykombinował

Cytat:

Idę oglądać Na Wspólnej
ad. 1 a pochwalisz się nam
ad. 2 widzę, że nie tylko ja oglądam ten serial
Stary 2009-05-25, 23:09   #2141
paulinaizabela
Zakorzenienie

Anusia ale Ty laska jestes fajne kiecki

co tam dziewczyny porabiacie??
ja sie
Stary 2009-05-25, 23:12   #2142
kasienka1985
Zakorzenienie

hej kozice
ja na uno- jak zawsze wieczorem
wybaczcie, ze dzis do Was nie zawitałam, ale jakos tak czasa mało było a nadrabiania duzo
ale za bardzo nie tęskniłyscie, więc nie jest źle
Cytat:
1. Nie ma to jak dokładne opisy i to jeszcze przed obiadem
dobre
Cytat:
Cześć Dziewczyny!
no kurka nareszcie!
cholero Ty jedna
Cytat:
Dojadłam chipsy ogórkowe - Madziaczek wczoraj zostawiła (bardzo udany wieczór no i te trofea mięsne), bo była u mnie się nie zdążyłysmy nagadać - okazało się że obie gaduły także czekam na kolejne spotkanie.
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale Wam fajowsko
ja tez kcem
Cytat:
to polecam ta herbatka jest z Bio-active.......naprawde pyszna!!
a czy ta arbatka jest też z chabrem?
jesli tak to piję taka codziennie
Cytat:
a to moje new pazuryyyyy
kolory super
wykonanie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz o bardziej mi sie podoba niz ostatnio- naprawde fajnie
tyle, ze mi nie pasuje cos niebieski frencz
gdyby bylo na odwrót- biały frencz i niebieskie dodatki byloby idealnie
Cytat:
Teraz błagam, trzymajcie mocno kciuki za kredyt
noooooooooooo kurka jasna ciasna
czymam jak nic
Cytat:
Wiesz, że mi też tak kiedyś powiedziała kobieta w sklepie - że jakas taka nieproporcjonalna jestem
hahahahahahhahha
mi kiedyś babka NA TARGU powiedziała, że mam silikony
gratki za lokatorów
Cytat:
haaaloo to sem ja... wasza czarownica

teraz truskawki jeszcze tansze... ze 2 dni temu juz po 7 zl a kolega ma juz na dzialce swoje fakt faktem tylko dwie - mial

i bęben
1- no w koncu
2-
3- łóżeczko fajniutkie, na tym zdjęciu nawet kości udowej nie widzę a brzusio cudaczny
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Witam cieplutko
oj Czeko Czeko zaszalalas z nieobecnoscia!
zaczynalam sie tu juz martwic
ciesze sie ze wszystko ok, mimo mega tempa w zyciu
buzi buzi cmok cmok
Cytat:
Pierwsza wspolna nocka w naszym mieszkanku przywitala nas burza z piorunami ale i tak fajnie bylo.
no to pieknie
jakby nie bylo- dziewicza noc za Wami

Lece spac kobitki, tradycyjnie polowa mi sie nie zacytowala
Ale słowo skauta, ze wszystko przeczytałam.
Wąż sapie nad uchem zebym sie kładła to lecę, żeby nie bylo, że się nie słucham... czy co
Dobrej nocki
mła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 08:22   #2143
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Cześć

fotki prosimy

Cytat:
To w tym samym czasie kupiłyśmy Ja się chwalę, teraz Twoja kolej I też zaczynam miec już dylematy w związku z butami i biżuterią.

Moja kiecka na weselicho - taka prosta, jej urok to taki mega błyszczący materiał (za bardzo nie widac na zdjęciu ) w którym super się załamuje światło, coś jakby drobna łuska rybia, czy coś. Z tyłu plecy całe gołe i to bardzo nisko. Właśnie teraz myślę jaką biżuterię zarzucic i buty. Chciałabym jakiś kolor dołożyć - pazury i dodatki tylko nie wiem czy to by pasowało, jak myślicie ? No i jeszcze jakiś sexi stanik planuję, taki co by ciut wystawał
berdzo elegancka i sexia twoja figurka......

Cytat:

mam nadzieję, że te masaże mu pomogą

ja tez mam taka nadzieje.......bo inaczej pojdziemy na wesele-baba w ciazy i "kaleka"....i nici z tanca

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

a czy ta arbatka jest też z chabrem?
jesli tak to piję taka codziennie
-
niestety nie to jest tylko zielona z malina......

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:08   #2144
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej.
mam 5 minut na napisanie posta mam nadzieję, że się uda

Cytat:
Weekendzik pracowity. Pierwsza wspolna nocka w naszym mieszkanku przywitala nas burza z piorunami ale i tak fajnie bylo. Kupilismy sobie taki 2-osobowy materac z nakladanym spiworem mega wypas do poki nie kupimy lozka to ten nam wystarczy. Spotkanie z facetem od projektu kuchni udane , dorzucilismy mu jeszcze temat szafy wnekowej i podestu . Tylko mam nadziieje ze nie zabije nas cena bo pokazaywal nam projekty mebli jakie robili u Sojki i Bartosiewicz . W kuchni bedziemy miec mebelki w kolorze venge z poziomymi pasami aby wydluzyc te nasze malenstwo.

Dzis moj malzon przekazuje klucze elektrykowi i ten w ciagu 2 dni ma nam pociagnac nowa elektryke . Dzwonilam juz do brata kuympeli (z wizazu ) i umowilismy sie na spotkanie w sprawie ukladania podlogi w kuchni i przedpokoju. A moj rodzony braciszek wczoraj przeszedl kurs kladzenia paneli i juz do mnie dzwonil ze moze nam pomoc. Tesciowa prtzerazona jak slyszy ile juz ruszylismy i tylko sie dopytuje kiedy sie wyprowadzamy bo ona myslala ze to jeszcze z rok potrwa.

A ja oczywiscie wydaje juz kase ktorej jeszcze nie mam juz znalalzam 2 materialy na zaslony i licze ile mi potrzeba. A moj maz sie smieje ze jestem chora na punkcie firaneki i zaslon. I wiecie co? Ma racje

Dzasti dasz rade bo my twarde jestesmy. Najwyzej na oslode dziewczyny Ci podrzuca jakis nowy mix koktajlowy i bedzie wesolo
ad1. no no no... dajecie czadu cieszę się razem z Tobą Widgetku
ad2. Ty nałogowy firankowiczo-zasłonowiczu
ad3. a jak... trza być twrdym a nie mnientkim

Cytat:
no trudno snu nie bylo........ale te grzmoty i pioruny mozna tlumaczyc tez w inny sposob ze to specjalnie na wasza czesc- 1 noc na nowym i fajerwerki na niebie byly

Cytat:
ja dzisiaj żona sprzątająco-piorąco-prasująco-gotująca
a mąż gdzieś wsiąkł na mieście (coś czuję, że spiskuje w związku z moim prezentem coś czuję że rower dostanę... bo w sumie pokazywał mi nanecie różne i pytał czy chcę taki)

dzasta110 tynk strukturalny? a co to? trzymam kciukaski za egzaminy
ad1. no to niespodzianka jak nic
ad2. zdjęcie niżej pierwsze ściana, drugie z bliska mamy trzy takie paski

Cytat:
Daget i Dzasta za wasze remonty zeby jak najszybciej minely i byscie sie cieszyly swoimi gniazdkami

Cytat:
Pokaż fotkę tych tynków jak to wyszło
robi się

Cytat:
no moja droga GRATULACJE

Cytat:
Witam wieczorkiem
Synek wykąpany, nakarmiony i teraz sobie grzecznie śpiulka w łóżeczku więc mamusia korzysta z wolnego i nadrabia zaległości dniowe na wizażu i kątem oka ogląda "M jak miłość".
ja w tym czasie malowałam paznokcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00406.jpg (29,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00407.jpg (42,3 KB, 26 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-05-26 o 09:15
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 10:58   #2145
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc sloneczka

dzieki za komplementy

bylam dzisiaj na badaniu krwi i siurów... i cukru... musialam glukoze siorbac... okropne... ale do meritum...
spotkalam kolezanke - moj rocznik... tez w ciazy termin ma za dwa tygodnie... ale jak zobaczylam jej brzuch to jęzor z podlogi zbieralam... kuzwa 4 razy taki jak moj... na poczatku dostalam kompleksow bo przy niej wogole nie wygladam jak w ciazy a potem sie przestraszylam... kocham moj malutki okraglutki i niech juz zbyt wiele nie rosnie...
MASKRA ona to dopiero ma przechlapane...

nic to idem sie objadac bo dopiero teraz moge

sciskam mocno

aha i dla mamus ogromny zwlaszcza sie to tyczy naszej Malutkiej
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 12:25   #2146
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ SŁONECZKA.
Poczytałam Was wczoraj troszku, ale miałam takiego lenia, że nic mi się nie chciało...

Izus gratuluję praktyk...jesteś wielka!!

Gosiu trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najbardziej ok.
Mnie tez denerwuje wizaż, nie wiem co sie z nim dzieje, ale od dłuzszego czasu tak jest, ze albo się coś nie zanotuje, albo zniknie wpis...

Paulina ja tez miałam ochote ba disco, ale jakoś nie wyruszyliśmy z domu... Może w tę sobotę...
Co Ty tam naklnęłaś, że aż sie gwiazdki pokazały?

Agaciorku śliczne łózio, jak ładnie wykończone... A brzusio to masz przesłoki...
...ja na tym USG to nie widzę nic co mialoby przypominac bioderko...
Dziecinka jak zechce to sobie powiększy "domek"
Na foci wyszedł dośc duzy brzusio, a jak jesteś cała, to maleńki sie wydaje, ale też bym chciała taki zgrabny, a niech mówią, że mały....

monai proszę, tak mi sie skojarzyło i wstawiłam bombke. A te, które Ty wstawiłaś bardzo efektowne, podoba mi się ta w środku...
Prezenciorek fajny sie szykuje ... A wycieczka z Hiszpanią w tle brzmi przepysznie... Myśl, myśl , bo jesli sie czegoś bardzo chce, to sie spełnia.
Pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym ja tez dziś to robię. Smacznego.

dzastuś ten tynk mnie się bardzo podoba i mi się marzy coś takiego, a te "dziury" w ścianie są jak dla mnie bombowe...ale na razie cicho, bo nie wiadomo, gdzie nas poniesie...

czekoladko 21 prezenciory miała fajowskie...nie powiem.

daget za remonicki żeby wszystko szło po waszej mysli.

czekoladinko 79 ale Ty masz nawał ...
kciuki za egzaminy

Anusia sliczna ta sukienusia i widać nawet troszkę jak sie mieni...a sódniczusia tez fajowa.

kasienka i co odpowiedziałaś, jak Ci o silikonach wyskoczyła?

M.a.r.t.a a pokaz sukienkę...

mooonik, katey ja tez poszukiwaczka sukienki...

Nie wiem, co jest z tym wizażem, ale mimo, że cytuję to co potrzebne, to i tak mi nie cytuje....

Wczoraj tatko mi przywiózł huśtawkę...i normalnie przezywałam jak okupację...a niby kobita 24 lata

Była któras kobitka na tym fimie "Wojna..." co reklamują?

Życzenia mamą zlożone, kwiaciorki podarowane
Jadę odwiedzić babcie... i cheba będe się nudziła...no oczywiscie na dworku...bo fajna pogoda...

Coś miałam jeszcze napisać..hmmm, no i zapomniałam.
Idem robić te zapiekankowe przysmaki..

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-26 o 12:30 Powód: dopisek
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:03   #2147
kotekk81
Zakorzenienie

dzien dobry

wiem wiem niegrzeczna bylam bo nawet sie nie odezwalam i wiem co mi sie nalezy wiec uczynie to sama :bacik ::tasacz ek: noo coz zasluzylam sobie

w skrocie bylam chora....moze nawet troche bardziej niz chora (nawet wyladowalam w szpitalu na zastrzyku i podawaniu tlenu ale im "ucieklam") a dzis ide na kontrole i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo mam tylko katar i lekki kaszel

przyznaje ze podczytywalam na bierzaco takze zaleglosci nie mam ale nie mam pamieci i sily odpisywac, blagam i wybaczenie

p.s. Dzasta zdradz mi nazwe tego koloru jakby zielonego

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:29   #2148
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Czyżby dzisiaj wszystkie takie zabiegane że tu taka cisza?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:48   #2149
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Cholera tradycyjnie połowa się nie zacytowała W każdym razie dziękuję wszystkim, które trzymały kciukasy za wizytę. Oczywiście bez zapalonka się nie obyło, jednak nie jest źle. Folik w każdym razie łykam

Z Hiszpanią super sprawa. Mnie bardziej interesują Kanary, ale nie wiem czy w tym roku sie zdecyduję bo hotele na które nas stać są średniawe a za te lepsze słoniutko trza zapłacić. Jeśli nie trafi się nic ciekawego to Kanarki w tym roku odpadną. Za to znalazłam dziś dość ciekawe Maroko

Zakupy - wybieram się bo moje sandałki granatowe już zaczynają mi się śnić A wczoraj się wkurzyłam bo tak się zbierałam do zamówienia staniorów od Ewy, że okazało się że wszystko przebrane

Dzasti fajne wnęki. Tynk też fajny, lubię takie ściany sama mam troszkę inny.

Kacha a Ty to ostatnio wpadasz jak burza

Cytat:
A dzis dostałam się na te praktyki z 39 osób wybrano 12 więc to jest pewien sukcesik zaczynam 1 czerwca
Gratulejszyn i...no przykro mi Izula ale stawiasz

Cytat:
Ojej oby Wam się szybko remontowało. Dużo zmian - nowy dom, nowy pies. Fajnie będzie

Cytat:
Witaj moderatorko nasza
Kobieta = równa się wieczne dylematy ważne że kiecka jest. Pogody we Wrocku mimo wszystko zazdraszczam.

Cytat:
Moja kiecka na weselicho - taka prosta, jej urok to taki mega błyszczący materiał
Uuuuu ale lachon!!!

[quote=dzasta110;12466518]Hej.
Cytat:
na poczatku dostalam kompleksow bo przy niej wogole nie wygladam jak w ciazy a potem sie przestraszylam... kocham moj malutki okraglutki i niech juz zbyt wiele nie rosnie...
a widzisz masz dobrze, czasami babki na serio mają PRZECHLAPANE

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
w skrocie bylam chora....moze nawet troche bardziej niz chora (nawet wyladowalam w szpitalu na zastrzyku i podawaniu tlenu ale im "ucieklam") a dzis ide na kontrole i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo mam tylko katar i lekki kaszel
kotek wiesz co może Ty coś na wzmocnienie powinnaś brać. Ciągle chora jesteś, zadbaj o siebie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 18:31   #2150
malutka_24
Wtajemniczenie

Heja everybody
Mamusia kwiatkami i prezencikiem obdarowana, tylko ja jeszcze nic nie dostałam coś synek się spóźnia z tym

Cytat:
Moja kiecka na weselicho - taka prosta
ad. 1 sukienka ładna, ale nie w moim guście, za to figurę to Ty masz extra
ad. 2 spódniczka mi się podoba jak najbardziej

Cytat:
zdjęcie niżej pierwsze ściana, drugie z bliska mamy trzy takie paski
fajniusio już teraz to wygląda, a co dopiero będzie jak wszystko już zrobicie

Cytat:
bylam dzisiaj na badaniu krwi i siurów... i cukru... musialam glukoze siorbac... okropne... ale do meritum...
spotkalam kolezanke - moj rocznik... tez w ciazy termin ma za dwa tygodnie... ale jak zobaczylam jej brzuch to jęzor z podlogi zbieralam... kuzwa 4 razy taki jak moj... na poczatku dostalam kompleksow bo przy niej wogole nie wygladam jak w ciazy a potem sie przestraszylam... kocham moj malutki okraglutki i niech juz zbyt wiele nie rosnie...

aha i dla mamus ogromny zwlaszcza sie to tyczy naszej Malutkiej
ad. 1 tak to już jest, że jedne kobiety mają brzuch jak nie powiem, a po drugiej to ciężko stwierdzić, że ona w ogóle jest w ciąży
ad. 2 dziękować bardzo

Cytat:
o matko przestraszyłam się jak doczytałam, że leżałaś w szpitalu, ale najważniejsze, że już jest lepiej zdrowiej nam tutaj

Cytat:
Heloł. Cholera tradycyjnie połowa się nie zacytowała W każdym razie dziękuję wszystkim, które trzymały kciukasy za wizytę. Oczywiście bez zapalonka się nie obyło, jednak nie jest źle. Folik w każdym razie łykam

Zakupy - wybieram się bo moje sandałki granatowe już zaczynają mi się śnić
ad. 1 folik to podstawa
ad. 2 i jak tam buciki zakupione
Stary 2009-05-26, 19:17   #2151
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego Malutka No i wszystkim "zafasolkowanym" już też
Ja właśnie wróciłam od teściowej - więc życzonka juz zaliczone
Cytat:
Anusia ale Ty laska jestes fajne kiecki
E tam dzięki
Cytat:
berdzo elegancka i sexia twoja figurka......
Figurkę wiem jak eksponować - tzn nie ustawiać się bokiem i wciągać brzuch
Cytat:
ad2. zdjęcie niżej pierwsze ściana, drugie z bliska mamy trzy takie paski
Ciekawa ta strukturka wyszła Trochę koloru nie mogę się dopatrzyć - to takie bardziej brąz czy zieleń ?
Cytat:
wiem wiem niegrzeczna bylam bo nawet sie nie odezwalam i wiem co mi sie nalezy wiec uczynie to sama :bacik ::tasacz ek: noo coz zasluzylam sobie

Oj Kotek - jak chora byłaś to jesteś usprawiedliwionai nie ma co się tak karać
Cytat:
Uuuuu ale lachon!!!
no bez przesady
Cytat:
ad. 1 sukienka ładna, ale nie w moim guście, za to figurę to Ty masz extra
ad. 2 spódniczka mi się podoba jak najbardziej
dzięki
Stary 2009-05-26, 19:17   #2152
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Mam sukienkę podobnego stylu co Ty! Wiązana na szyi, błyszcząca, lecz za kolano i nie równo ścięta. Z boku ma klamerkę, z tyłu odkryte plecy....

Cytat:

ad. 1 a pochwalisz się nam
ad. 2 widzę, że nie tylko ja oglądam ten serial
Postaram się

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
no kurka nareszcie!
cholero Ty jedna

Cytat:

Witaj moderatorko nasza
Kobieta = równa się wieczne dylematy ważne że kiecka jest. Pogody we Wrocku mimo wszystko zazdraszczam.
Daje ściąć głowę, że było jeszcze więcej...

U mnie mądrale włączyli klimę w pracy na ... 17 stopni, co jakiś czas była wyłączana, bo niektórym się naprawdę zimno robiło. No ale niestety byli i ci, którym wiecznie gorąco i trzeba było każdemu dogodzić. Przez to skakanie temp, boli mnie już gardło .
Stary 2009-05-26, 19:25   #2153
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego Malutka No i wszystkim "zafasolkowanym" już też

Figurkę wiem jak eksponować - tzn nie ustawiać się bokiem i wciągać brzuch
ad. 1
ad. 2 muszę to koniecznie zapamiętać

Cytat:
U mnie mądrale włączyli klimę w pracy na ... 17 stopni, co jakiś czas była wyłączana, bo niektórym się naprawdę zimno robiło. No ale niestety byli i ci, którym wiecznie gorąco i trzeba było każdemu dogodzić. Przez to skakanie temp, boli mnie już gardło .
i przez takie skoki temperatur najczęściej można się załatwić
Stary 2009-05-26, 19:36   #2154
katey
Rozeznanie

GG do katey

OMG co tu tak pusto dzis bylo???????? :P

buziole laski

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:26   #2155
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam sukienkę podobnego stylu co Ty! Wiązana na szyi, błyszcząca, lecz za kolano i nie równo ścięta. Z boku ma klamerkę, z tyłu odkryte plecy....

1. Chyba nawet kojarzę taką kieckę Bo jak się ttyle nachodziłam to juz wszystkie trendy znam
2. No z ta klima to przesadzili gdzież 17 stopni, oszaleli
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
OMG co tu tak pusto dzis bylo???????? :P
Pusto było i pusto jest
Stary 2009-05-26, 21:02   #2156
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
no widzisz, lepszy mały brzusio niż duży brzuchol

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
dzastuś ten tynk mnie się bardzo podoba i mi się marzy coś takiego, a te "dziury" w ścianie są jak dla mnie bombowe...ale na razie cicho, bo nie wiadomo, gdzie nas poniesie...

Nie wiem, co jest z tym wizażem, ale mimo, że cytuję to co potrzebne, to i tak mi nie cytuje....

Wczoraj tatko mi przywiózł huśtawkę...i normalnie przezywałam jak okupację...a niby kobita 24 lata

Idem robić te zapiekankowe przysmaki..
ad1. a czy te "dziury" to wg Ciebie półki??
ad2. może cytujesz za dużo??
ad3. a co to za huśtawka?? mi się marzy taka duża ogrodowa ale jakoś szkoda mi pieniędzy
ad4. co za przysmaki??

Cytat:
p.s. Dzasta zdradz mi nazwe tego koloru jakby zielonego
kolory wyszły przekłamane, bo tam padał cień, więc się nie sugerujcie
kolor ścian to jasny beż z Dekoralu, a struktura to dwa odcienie brązu (bez nazwy, bo z mieszalnika )

Cytat:
Dzasti fajne wnęki. Tynk też fajny, lubię takie ściany sama mam troszkę inny.

Cytat:
fajniusio już teraz to wygląda, a co dopiero będzie jak wszystko już zrobicie
nooooo!!!! coż "skromność" przeze mnie przemawia

Cytat:
Ciekawa ta strukturka wyszła Trochę koloru nie mogę się dopatrzyć - to takie bardziej brąz czy zieleń ?
brąz, pisałam wyżej

Cytat:
no to przesadzili 17 stopni klimatyzacja to niby dobra rzecz, ale są i powikłania po niej

Stary 2009-05-26, 22:19   #2157
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Wieczorowo Was witam ja...
Cytat:
Kotuś Ty chorowitku nasz...mam nadzieję, że wiecej chorować nie będziesz...
Cytat:
Hej laseczki
Czyżby dzisiaj wszystkie takie zabiegane że tu taka cisza?
Ja dziś caly dzień odwiedzałam...i nie mam siły już, bo sie obżarłam jak krokodyl...
Cytat:
No z klimatyzacją to tak już jest, że na zdrowie raczej nie idzie...
A sukienusi rozumiem, ze nie pokażesz, ale chociaż orientację mamy..
Cytat:
ad2. może cytujesz za dużo??
ad3. a co to za huśtawka?? mi się marzy taka duża ogrodowa ale jakoś szkoda mi pieniędzy
ad4. co za przysmaki??
dzastuś Słonko, oczywiście, że miałam półeczki na myśli...
A jest w ogóle taka opcja, że mogłam ZA DUŻO zacytować... bez sensu!
A huśtawkę jutro wstawię, zrobię fociak... ogrodowa. My dostalismy ją od taty, zrobił sam. Kupił bale itd. Nie moge sie nią nacieszyć, szczególnie fajnie jest, jak sie siedzi wieczorkiem, gdy jest tak cicho na dworku ...
A ten przysmak to pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym
monai a propos..jak wyszedł obiadek? Pierwszy raz robiłas, czy kolejny?
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 22:51   #2158
mooonik
Zakorzenienie

Hejo dziewczynki
jakoś tu dzisiaj pusto i cicho było, pewnie ładna pogoda wyciągnęła wszystkie na zewnątrz
ja tez się szlajałam dzisiaj, trochę poczytałam no i w końcu jadłam truskawki

Cytat:
a mąż gdzieś wsiąkł na mieście (coś czuję, że spiskuje w związku z moim prezentem coś czuję że rower dostanę... bo w sumie pokazywał mi nanecie różne i pytał czy chcę taki
no to fajny prezent Ci się szykuje
Cytat:
a dziękuje A z kredytem to nie wiem, narazie kompletujemy dokumenty, potrzeba nam jeszcze wypis z księgi wieczystej i moje pity za poprzednie 2 lata. No i dopiero wtedy z wszystkim w łapce do doradcy Ponoć na decyzje czeka się 2-3 tyg, ale jak wyjdzie w praktyce zobaczymy
no to żeby wszystko poszło jak najszybciej to możliwe

Anusia , M.a.r.t.a. gratuluje zakupów i troche zazdraszczam mam nadzieje że też coś znajdę niedługo

Anusia kto z Was gra na gitarce ??

Cytat:
no to super a co tam będziesz robić ?
żeglowałaś woww! zazdroszcze odwagi

Cytat:

Była któras kobitka na tym fimie "Wojna..." co reklamują?
huśtawkę masz superrrrr! ale bym chciała ale co najwyżej mogę sobie zamontować na futrynie taka dziecięcą

tez dołączam do pytania- ktoś widział może ??
Iza a czytałaś książkę czy nie, bo ja nie i właśnie ie wiem czy najpierw przeczytać czy film zobaczyć

Cytat:

kolory wyszły przekłamane, bo tam padał cień, więc się nie sugerujcie
kolor ścian to jasny beż z Dekoralu, a struktura to dwa odcienie brązu (bez nazwy, bo z mieszalnika )
fajny ten tynk, na pewno na żywo się lepiej prezentuje bo na zdjęciu to trochę tak ciemnawo
a te dziury to nie półki ???

i chyba coś jest w tym cytowaniu bo nie zawsze wszystko mi się pojawia

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 23:23   #2159
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dziś caly dzień odwiedzałam...i nie mam siły już, bo sie obżarłam jak krokodyl...

dzastuś Słonko, oczywiście, że miałam półeczki na myśli...
A jest w ogóle taka opcja, że mogłam ZA DUŻO zacytować... bez sensu!
A huśtawkę jutro wstawię, zrobię fociak... ogrodowa. My dostalismy ją od taty, zrobił sam. Kupił bale itd. Nie moge sie nią nacieszyć, szczególnie fajnie jest, jak sie siedzi wieczorkiem, gdy jest tak cicho na dworku ...
ad1.
ad2. no to dobrze, że półki
ad3. aaaa... ogrodówkę będziesz miała ja też kcemmmmm i to jeszcze drewnianą
jak patrzyłam kilka tych huśtawek to ceny niektórych zwalały z nóg i marzy mi się właśnie taki wieczorek: ciepełko, cisza i spokój, huśtawka pod drzewem, ja, jakieś piwko (lub coś innego do picia ), może być i Mąż i taki długaśny wieczorny relaks
ad4. dobre było??
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
ja tez się szlajałam dzisiaj, trochę poczytałam no i w końcu jadłam truskawki

fajny ten tynk, na pewno na żywo się lepiej prezentuje bo na zdjęciu to trochę tak ciemnawo
a te dziury to nie półki ???

i chyba coś jest w tym cytowaniu bo nie zawsze wszystko mi się pojawia
ad1. ja wczoraj jadłam pierwszy raz i jutro będę jadła u nas są już po 5 zł
ad2. pólki, półki tylko też jest taka mała dziurka w tynku na kable, wymysł mego Męża i nie wiedziałam o co Izie chodzi czy się nabija czy nie na zdjeciu to w ogóle bez efektu jest niestety
ad3. a nie mówiłam

uczę sie i chyba mózg mi się zlasował a najgorsze jest to że nic nie umiem i będzie w weekend!!!

Mąż do mnie wraca i prawdopodobnie juz nigdzie nie pojedzie do końca tygodnia

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-05-26 o 23:25
Stary 2009-05-27, 01:00   #2160
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam nocnie

Cytat:
nooooo!!!! coż "skromność" przeze mnie przemawia
aj tam skromność nam zostało do zrobienia tak w przyszłości: przedpokój, kuchnia i wymienić parkiet w całym domu, bo ten już jest stary i nie pasuje mi wizualnie

Cytat:

ad. 1 Iza jest zielona, Iza jest zielona
ad. 2 zarzuć przepiskiem, a nie tylko smaka robisz

Cytat:
i marzy mi się właśnie taki wieczorek: ciepełko, cisza i spokój, huśtawka pod drzewem, ja, jakieś piwko (lub coś innego do picia ), może być i Mąż i taki długaśny wieczorny relaks

u nas są już po 5 zł

uczę sie i chyba mózg mi się zlasował a najgorsze jest to że nic nie umiem i będzie w weekend!!!

Mąż do mnie wraca i prawdopodobnie juz nigdzie nie pojedzie do końca tygodnia

ad. 1 ach aż sama się rozmarzyłam
ad. 2 ja dzisiaj truskawki kupiłam po 4,80 za kg
ad. 3 może nie będzie tak źle
ad. 4 super

A że tak zapytam z ciekawości: ile postów można w jednej wypowiedzi zacytować?

Zmykam spać. Dobrej nocki życzę i kolorowych snów Do juterka żabcie moje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości