|
|
#2131 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Dzień dobry
![]() My wczoraj z małżem byliśmy na eleganckiej kolacyjce z okazji podpisania umowy z moimi lokatorami i zgarnięcia kasy za kaucje ![]() A dziś spontanicznie poszłam po pracy z mężem do jednego sklepu i kupiłam kieckę na wesele Cytat:
![]() Cytat:
No a bębenek - cud i marzenie ![]() Cytat:
![]() - ale się katujesz - i to tak codziennie ?? - oj biedny sierściuch ... ale już lepiej ? Cytat:
![]() Cytat:
A tego projektanta mebli to takiego "wyższej klasy" macie? A masz gdzieś projekt tych waszych do pokazania? Wrzuć fotkę Teściowa ma was już dosyć A to że jesteś maniaczką zasłon - żadna nowość, dawno to zauważyłam ![]() Cytat:
Super brzmi. Też bym pojechała do Hiszpanii
|
||||||
|
|
|
#2132 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za ginCytat:
![]() Cytat:
za meza. A w sumie to faceci jak male dzieci. U nas mialo byc dzis tak przyjemnie.... mezus ma imieniny i po raz kolejny chcialam abysmy mieli mily wieczor i co... ostatnio mnie olal i poszedl spac a dzis wielkie olaboga bo sie przeziebil. Wziol polopiryne i narzeka jaki on chory. Wiec sie wkurzylam i mu wygarnelam, ze przy nim trzeba skakac a jak ja w bolach @ zrywam sie z lozka aby nakarmic psa i wyjsc z nim to on spi. Normalnie sie wkurzylam. A potem znowu bedzie narzekal ![]() Cytat:
Cytat:
. Ale jak juz bedziemy miec wizualizacje to sie wam pochwale. A co do tesciowej to raczej boi sie ze sie wyprowadzimy. Straci nad nami kontrole i nie bedzie o wszystkim wiedziec hihih. Pokazuj kiecke !!!! Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-25 o 19:23 Powód: bo Anusia napisala |
||||||||
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Co robiłam przez weekend? Zeglowałam, imprezowalam itp A dzis dostałam się na te praktyki z 39 osób wybrano 12 więc to jest pewien sukcesik zaczynam 1 czerwca
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie musisz sie pochwalic a w Hiszpanii bylam 2 lata temu na Costa Del Sol - pieknie polecam z checia bym tam sie jeszcze wybrala bo tydzien to za malo... my przy okazji bylismy na wycieczce na Gibraltarze - bylo super i naprawde warto sie tam wybrac Cytat:
a w weekend podobno ma byc piekna pogoda oj przeciez wiadomo jak faceci choruja wszystkiego naj dla mezusia
|
||
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daguś, faceci to tak naprawdę duże dzieci i uważają, że świat powinien się kręcić wokół nich... mnie wczoraj mój wkurzył, bo bez mojej wiedzy zaplanował nam niedzielę. O godzinie 11 pyta mnie, czy jadę z nim za godzinę na mecz footballu amerykańskiego czy ma jechać sam. Jak mu odpowiedziałam, że w ogóle super że zapytał wcześniej co ja bym chciała robić i tak stawia mnie pod ścianą to mi focha strzelił... no bo jakże śmiałam, przecież mogę powiedzieć, że chce coś innego robić... porażka czasem z tymi chłopami.Ja już w ogóle jestem przerażona tym, jak to będzie u nas przy przeprowadzce, bo plany nam się nieco zmieniły i pokomplikowały, psiak miał być brany po przeprowadzce a wyszło, że będzie przed. Plan był taki, że na te pierwsze tygodnie psiaka u nas bierzemy urlop (najpierw ja potem mąż). No a teraz sobie mąż wymyślił, że on będzie podczas urlopu robił remont, a ja będę siedziała z psem u teściów (2 pokoje), pracowała, a wieczorami pomagała przy remoncie. Ja nie wiem jak on to sobie wyobraża... Cóż najwyżej będzie miał przykaz zrobienia jednego pokoju w 2, maks 3 dni, żeby można było tam już nocować, i już A jak nie to się zabiorę z psem do moich rodziców i tyle
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje korzystaj z wolnego teraz
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kupiłam sukienkę na wesele Nie wiem jak Wy, ale dzisiaj dziwnie się czuje przez tę pogodę. Mojego mężulka migrena złapała, mi temp skacze, mam jakieś uderzenie ciepła . Jak sobie pomyślę, że jutro ma być we Wrocku 30 stopni, to już zaczynam mdleć ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Ale wielki brzucho . Niech się maluszek zdrowo rozwija!Pozdrawiam Was serdecznie. Idę oglądać Na Wspólnej
|
|
#2139 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No może za rok się wybierzemy, w tym roku na pewno nie za bardzo nas stać na wyjazdy zagraniczne ![]() Cytat:
Ja się chwalę, teraz Twoja kolej I też zaczynam miec już dylematy w związku z butami i biżuterią.Moja kiecka na weselicho - taka prosta, jej urok to taki mega błyszczący materiał (za bardzo nie widac na zdjęciu ) w którym super się załamuje światło, coś jakby drobna łuska rybia, czy coś. Z tyłu plecy całe gołe i to bardzo nisko. Właśnie teraz myślę jaką biżuterię zarzucic i buty. Chciałabym jakiś kolor dołożyć - pazury i dodatki tylko nie wiem czy to by pasowało, jak myślicie ? No i jeszcze jakiś sexi stanik planuję, taki co by ciut wystawał ![]() Acha - i moja spódniczka nowa
|
|||
|
|
|
#2140 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
Synek wykąpany, nakarmiony i teraz sobie grzecznie śpiulka w łóżeczku więc mamusia korzysta z wolnego i nadrabia zaległości dniowe na wizażu i kątem oka ogląda "M jak miłość".Cytat:
Cytat:
kiedy ja będę miała czas i kasę na takie ekstrawagancje ad. 2 pochwal się zakupami ad. 3 ja bym wolała pojechać do Monako ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ach ci robotnicy liczniki u mnie spisali koło 19ad. 3 to czekamy na tą wizualizację ad. 4 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 widzę, że nie tylko ja oglądam ten serial
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia ale Ty laska jestes
co tam dziewczyny porabiacie?? ja sie
|
|
|
|
#2142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej kozice
ja na uno- jak zawsze wieczorem ![]() wybaczcie, ze dzis do Was nie zawitałam, ale jakos tak czasa mało było a nadrabiania duzo ![]() ale za bardzo nie tęskniłyscie, więc nie jest źle no kurka nareszcie! cholero Ty jedna ![]() Cytat:
![]() ja tez kcem ![]() a czy ta arbatka jest też z chabrem? ![]() jesli tak to piję taka codziennie kolory super wykonanie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz o bardziej mi sie podoba niz ostatnio- naprawde fajnie tyle, ze mi nie pasuje cos niebieski frencz ![]() gdyby bylo na odwrót- biały frencz i niebieskie dodatki byloby idealnie noooooooooooo kurka jasna ciasna czymam jak nic ![]() Cytat:
mi kiedyś babka NA TARGU powiedziała, że mam silikony gratki za lokatorów Cytat:
2- 3- łóżeczko fajniutkie, na tym zdjęciu nawet kości udowej nie widzę ![]() oj Czeko Czeko zaszalalas z nieobecnoscia! zaczynalam sie tu juz martwic ciesze sie ze wszystko ok, mimo mega tempa w zyciu buzi buzi cmok cmok Cytat:
jakby nie bylo- dziewicza noc za Wami Lece spac kobitki, tradycyjnie polowa mi sie nie zacytowala Ale słowo skauta, ze wszystko przeczytałam. Wąż sapie nad uchem zebym sie kładła to lecę, żeby nie bylo, że się nie słucham... czy co ![]() Dobrej nocki mła
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez mam taka nadzieje.......bo inaczej pojdziemy na wesele-baba w ciazy i "kaleka"....i nici z tanca niestety nie to jest tylko zielona z malina......
|
|
#2144 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
mam 5 minut na napisanie posta mam nadzieję, że się uda Cytat:
cieszę się razem z Tobą Widgetku ad2. Ty nałogowy firankowiczo-zasłonowiczu ad3. a jak... trza być twrdym a nie mnientkim ![]() Cytat:
Cytat:
ad2. zdjęcie niżej pierwsze ściana, drugie z bliska mamy trzy takie paski ![]() Cytat:
robi się ![]() Cytat:
GRATULACJE Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-26 o 09:15 |
||||||
|
|
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
czesc sloneczka
dzieki za komplementy bylam dzisiaj na badaniu krwi i siurów... i cukru... musialam glukoze siorbac... okropne... ale do meritum... spotkalam kolezanke - moj rocznik... tez w ciazy termin ma za dwa tygodnie... ale jak zobaczylam jej brzuch to jęzor z podlogi zbieralam... kuzwa 4 razy taki jak moj... na poczatku dostalam kompleksow bo przy niej wogole nie wygladam jak w ciazy a potem sie przestraszylam... kocham moj malutki okraglutki i niech juz zbyt wiele nie rosnie...MASKRA ona to dopiero ma przechlapane... nic to idem sie objadac bo dopiero teraz moge ![]() sciskam mocno aha i dla mamus ogromny
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
HEJ SŁONECZKA.
Poczytałam Was wczoraj troszku, ale miałam takiego lenia, że nic mi się nie chciało... Izus gratuluję praktyk...jesteś wielka!! Gosiu trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najbardziej ok. Mnie tez denerwuje wizaż, nie wiem co sie z nim dzieje, ale od dłuzszego czasu tak jest, ze albo się coś nie zanotuje, albo zniknie wpis... Paulina ja tez miałam ochote ba disco, ale jakoś nie wyruszyliśmy z domu... Może w tę sobotę...![]() Co Ty tam naklnęłaś, że aż sie gwiazdki pokazały? ![]() Agaciorku śliczne łózio, jak ładnie wykończone... ...ja na tym USG to nie widzę nic co mialoby przypominac bioderko... ![]() Dziecinka jak zechce to sobie powiększy "domek" ![]() Na foci wyszedł dośc duzy brzusio, a jak jesteś cała, to maleńki sie wydaje, ale też bym chciała taki zgrabny, a niech mówią, że mały.... ![]() monai proszę , tak mi sie skojarzyło i wstawiłam bombke. A te, które Ty wstawiłaś bardzo efektowne, podoba mi się ta w środku...Prezenciorek fajny sie szykuje ... A wycieczka z Hiszpanią w tle brzmi przepysznie...Pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym ja tez dziś to robię. Smacznego. ![]() dzastuś ten tynk mnie się bardzo podoba i mi się marzy coś takiego, a te "dziury" w ścianie są jak dla mnie bombowe...ale na razie cicho, bo nie wiadomo, gdzie nas poniesie...![]() czekoladko 21 prezenciory miała fajowskie...nie powiem. ![]() daget za remonicki żeby wszystko szło po waszej mysli. czekoladinko 79 ale Ty masz nawał ... ![]() kciuki za egzaminy Anusia sliczna ta sukienusia i widać nawet troszkę jak sie mieni...a sódniczusia tez fajowa. kasienka i co odpowiedziałaś, jak Ci o silikonach wyskoczyła? M.a.r.t.a a pokaz sukienkę... ![]() mooonik, katey ja tez poszukiwaczka sukienki... Nie wiem, co jest z tym wizażem, ale mimo, że cytuję to co potrzebne, to i tak mi nie cytuje.... Wczoraj tatko mi przywiózł huśtawkę...i normalnie przezywałam jak okupację...a niby kobita 24 lata ![]() Była któras kobitka na tym fimie "Wojna..." co reklamują? Życzenia mamą zlożone, kwiaciorki podarowane ![]() Jadę odwiedzić babcie... i cheba będe się nudziła...no oczywiscie na dworku...bo fajna pogoda... Coś miałam jeszcze napisać..hmmm, no i zapomniałam. Idem robić te zapiekankowe przysmaki.. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-26 o 12:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wiem wiem niegrzeczna bylam bo nawet sie nie odezwalam i wiem co mi sie nalezy wiec uczynie to sama ![]() :tasacz ek: noo coz zasluzylam sobiew skrocie bylam chora....moze nawet troche bardziej niz chora (nawet wyladowalam w szpitalu na zastrzyku i podawaniu tlenu ale im "ucieklam") a dzis ide na kontrole i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo mam tylko katar i lekki kaszel przyznaje ze podczytywalam na bierzaco takze zaleglosci nie mam ale nie mam pamieci i sily odpisywac, blagam i wybaczenie p.s. Dzasta zdradz mi nazwe tego koloru jakby zielonego
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Czyżby dzisiaj wszystkie takie zabiegane że tu taka cisza?
|
#2149 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Cholera tradycyjnie połowa się nie zacytowała
W każdym razie dziękuję wszystkim, które trzymały kciukasy za wizytę. Oczywiście bez zapalonka się nie obyło, jednak nie jest źle. Folik w każdym razie łykam![]() Z Hiszpanią super sprawa. Mnie bardziej interesują Kanary, ale nie wiem czy w tym roku sie zdecyduję bo hotele na które nas stać są średniawe a za te lepsze słoniutko trza zapłacić. Jeśli nie trafi się nic ciekawego to Kanarki w tym roku odpadną. Za to znalazłam dziś dość ciekawe Maroko ![]() Zakupy - wybieram się bo moje sandałki granatowe już zaczynają mi się śnić A wczoraj się wkurzyłam bo tak się zbierałam do zamówienia staniorów od Ewy, że okazało się że wszystko przebrane![]() Dzasti fajne wnęki. Tynk też fajny, lubię takie ściany sama mam troszkę inny. Kacha a Ty to ostatnio wpadasz jak burza Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kobieta = równa się wieczne dylematy Cytat:
[quote=dzasta110;12466518]Hej. Cytat:
masz dobrze, czasami babki na serio mają PRZECHLAPANEkotek wiesz co może Ty coś na wzmocnienie powinnaś brać. Ciągle chora jesteś, zadbaj o siebie. |
|||||
|
|
|
#2150 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Heja everybody
Mamusia kwiatkami i prezencikiem obdarowana, tylko ja jeszcze nic nie dostałam coś synek się spóźnia z tym ![]() Cytat:
![]() ad. 2 spódniczka mi się podoba jak najbardziej Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
przestraszyłam się jak doczytałam, że leżałaś w szpitalu, ale najważniejsze, że już jest lepiej Cytat:
![]() ad. 2 i jak tam buciki zakupione
|
|
#2151 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Przede wszystkim wszystkiego najlepszego Malutka No i wszystkim "zafasolkowanym" już też Ja właśnie wróciłam od teściowej - więc życzonka juz zaliczone ![]() E tam ![]() Figurkę wiem jak eksponować - tzn nie ustawiać się bokiem i wciągać brzuch ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no bez przesady ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiązana na szyi, błyszcząca, lecz za kolano i nie równo ścięta. Z boku ma klamerkę, z tyłu odkryte plecy....Cytat:
![]() Cytat:
U mnie mądrale włączyli klimę w pracy na ... 17 stopni, co jakiś czas była wyłączana, bo niektórym się naprawdę zimno robiło. No ale niestety byli i ci, którym wiecznie gorąco i trzeba było każdemu dogodzić. Przez to skakanie temp, boli mnie już gardło .
|
|
|
#2153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 muszę to koniecznie zapamiętać Cytat:
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
OMG co tu tak pusto dzis bylo???????? :P
buziole laski
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo jak się ttyle nachodziłam to juz wszystkie trendy znam ![]() 2. No z ta klima to przesadzili gdzież 17 stopni, oszaleli Pusto było i pusto jest
|
|
|
|
|
#2156 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ad2. może cytujesz za dużo?? ![]() ad3. a co to za huśtawka?? mi się marzy taka duża ogrodowa ale jakoś szkoda mi pieniędzy ![]() ad4. co za przysmaki?? ![]() kolory wyszły przekłamane, bo tam padał cień, więc się nie sugerujcie ![]() kolor ścian to jasny beż z Dekoralu, a struktura to dwa odcienie brązu (bez nazwy, bo z mieszalnika Cytat:
Cytat:
coż "skromność" przeze mnie przemawia Cytat:
![]() Cytat:
17 stopni klimatyzacja to niby dobra rzecz, ale są i powikłania po niej
|
|
|
#2157 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wieczorowo Was witam ja...
Cytat:
Cytat:
i nie mam siły już, bo sie obżarłam jak krokodyl...![]() Cytat:
A sukienusi rozumiem, ze nie pokażesz, ale chociaż orientację mamy.. Cytat:
A jest w ogóle taka opcja, że mogłam ZA DUŻO zacytować... ![]() A huśtawkę jutro wstawię, zrobię fociak... ogrodowa. My dostalismy ją od taty, zrobił sam. Kupił bale itd. Nie moge sie nią nacieszyć, szczególnie fajnie jest, jak sie siedzi wieczorkiem, gdy jest tak cicho na dworku ... ![]() A ten przysmak to pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym ![]() monai a propos..jak wyszedł obiadek? Pierwszy raz robiłas, czy kolejny? |
||||
|
|
|
#2158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczynki
![]() jakoś tu dzisiaj pusto i cicho było, pewnie ładna pogoda wyciągnęła wszystkie na zewnątrz ![]() ja tez się szlajałam dzisiaj, trochę poczytałam no i w końcu jadłam truskawki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anusia , M.a.r.t.a. gratuluje zakupów i troche zazdraszczam mam nadzieje że też coś znajdę niedługo ![]() Anusia kto z Was gra na gitarce ?? Cytat:
![]() żeglowałaś woww! zazdroszcze odwagi ![]() Cytat:
![]() tez dołączam do pytania- ktoś widział może ?? Iza a czytałaś książkę czy nie, bo ja nie i właśnie ie wiem czy najpierw przeczytać czy film zobaczyć ![]() Cytat:
bo na zdjęciu to trochę tak ciemnawo ![]() a te dziury to nie półki ??? i chyba coś jest w tym cytowaniu bo nie zawsze wszystko mi się pojawia
|
|
#2159 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. no to dobrze, że półki ![]() ad3. aaaa... ogrodówkę będziesz miała ja też kcemmmmm i to jeszcze drewnianą jak patrzyłam kilka tych huśtawek to ceny niektórych zwalały z nóg ), może być i Mąż i taki długaśny wieczorny relaks ![]() ad4. dobre było?? Cytat:
i jutro będę jadła u nas są już po 5 zł ![]() ad2. pólki, półki i nie wiedziałam o co Izie chodzi czy się nabija czy nie niestety ![]() ad3. a nie mówiłam ![]() uczę sie i chyba mózg mi się zlasował i będzie Mąż do mnie wraca
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-26 o 23:25 |
||
|
|
|
#2160 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam nocnie
aj tam skromność nam zostało do zrobienia tak w przyszłości: przedpokój, kuchnia i wymienić parkiet w całym domu, bo ten już jest stary i nie pasuje mi wizualnie ![]() Cytat:
ad. 2 zarzuć przepiskiem, a nie tylko smaka robisz Cytat:
ad. 1 ![]() ad. 2 ja dzisiaj truskawki kupiłam po 4,80 za kg ad. 3 może nie będzie tak źle ad. 4 super A że tak zapytam z ciekawości: ile postów można w jednej wypowiedzi zacytować? Zmykam spać. Dobrej nocki życzę i kolorowych snów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

No a bębenek - cud i marzenie 

kuzyn w tamtyn tygodniu robił tynk strukturalny w salonie i wyszło bardzo ładnie
Teściowa ma was już dosyć
Super brzmi. Też bym pojechała do Hiszpanii

hand-made: urodzinowo na 40tkę
porażka czasem z tymi chłopami.

. Jak sobie pomyślę, że jutro ma być we Wrocku 30 stopni, to już zaczynam mdleć

(coś czuję, że spiskuje w związku z moim prezentem coś czuję że rower dostanę... bo w sumie pokazywał mi nanecie różne i pytał czy chcę taki)

:tasacz ek: noo coz zasluzylam sobie