|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Dziewczyny
![]() Cytat:
Przykro mi, może te dodatkowe kilogramy, to z powodu opuchlizny?Ja też.
|
|
#4472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
Ups...to przez tą ilość stron do nadrobienia...przepraszam za pomyłkę ![]() Cytat:
Cytat:
Cieszę się ze u Ciebie spokojniej...wszystko będzie dobrze na pewno I dalej trzymamy kciuki żeby tylko lepiej byłoPewnie że pomogły Jestem jestem ![]() Dziękuję dziewczyny za kciuki Po długim dniu i nadrabianiu ![]() U gina super...wszystko w porządku...wyniki ok, dostałam Furagin tak na odkażenie, z szykją ok, wody ok, łożysko IIstopień na III, ciśnienie ok...pobrał wymaz na paciorkowce i umówiliśmy się na przyszły czwartek na ktg...wtedy dokładnie obejrzy też Małą, bo dzisiaj spieszyliśmy się żeby zdążyć ten wymaz do lab zawieźć, więc tylko sprawdził czy serducho bije i poprosiłam go o wagę...no i Mała ma już całe 3000 g Cały czas główkę ma na dole Następna wizyta w szpitalu a później już ostatnia u niego 16 czerwca...![]() Aż jestem niepocieszona że tak wszystko szybko poszło..nie zdążylam napatrzeć się na Zuzię...ale najważniejsze że z nią wszystko w porządku
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-26 o 23:26 |
|||
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE GIZMATKO SYNECZKA Kciuki trzymamy z całych sił żeby z płuckami wszystko było dobrze ![]() :kc iuki:![]() :kci uki:
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
katarzynko o skurczach przepowiadających możesz tak w zarysie przeczytać tutaj
Cytat:
![]() Gratulacje dla Gizmiatka i trzymam mocno kciuki za Natanielka! ![]() Mam nadzieję, że obydwoje będą wkrótce zdrowi i silni. Waga Natanielka niezła, na pewno sobie poradzi! I wyobrażam sobie, co czuje i teraz przeżywa biedne Gizmiątko ![]() Uściskaj ją mocno od nas. Wszyscy będziemy za nią mocno trzymać kciuki! ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
#4475 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale zrobił Nataniel Mamie prezent ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:30 ---------- Czekoladko ucieło mi cytat ale wyglądasz super...piękna Mamusia z Ciebie Super łózeczko Bardzo przytulnie będzie miał Dzidziolek Tylko gdzie jakiś pluszowy lokator?![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
On to tylko pralkę umie włączyć i co drugi dzień po dwie koszulki pierze![]() Cytat:
Chociaż cały czas myślę o Gizmatko i ciężko mi się skupić![]() Piątek minął mi spokojnie...pojechałam do Rodziców, oni się szykowali na wycieczkę, Mama miała imieniny, posiedzieliśmy i u nich zostałam...ale jechałam do nich autobusem i coś mnie podkusiło żeby podbiec na autobus...później cały piątek i sobotę chodzić nie mogłam, aż mnie brzuch bolał...dzisiaj powiedziałam o tym ginowi, czy to związane z jakąś infekcją pęcherza czy może przez biegi więc powiedział ze na pewno coś sobie nadwyrężyłam i absolutnie nie mam już biegać ![]() W sobotę rano zawiozłam Rodziców na zbiórkę...a później cały dzień praktycznie przeleżałam przez te nogi i brzuch, wieczorem odwiedzili mnie znajomi ale było super..a niedzielę całą spędziłam na komunii kuzyna córki...jeszcze poniedziałek...wrócił popołudniu Tż...i powiem Wam że rozmawialiśmy, powiedziałam mu co mnie boli i co przeszkadza...przyjął do wiadomości...zobaczymy czy coś się zmieni ![]() To tak w skrócie wielkim mój długi weekend ![]() Uciekam spać Mamusie....aaaaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU (późno troszkę ) ...i chyba nie zasnę myśląć o Gizmo i małym Natanielku
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulujemy srebra No to niespodzianka...Miała byc obrona pracy itp a Natanielek siup i w dniu mamy pojawił sie na swiecie.No i tu moje czytanie z grubsza do którego sie przyznałam Przypomnijcie mi mamunie, Gizmo piała ze na papierku po siusiu miała krew, radziłyscie jej kontaktowac sie z ginem, a ze miala wizyte to byla spokojniejsza prawda? cos opuscilam? Boziuuu, ja nie zasne teraz z emocji... Na nic terminy itp skoro wszystko sie moze zdazyc i nastepna moze byc... ktoras z nas ![]() Mariolka- dzieki za info
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-05-27 o 00:10 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Wchodzę tylko na chwilę a tu takie wiadomości
![]() Gizmiatko gratuluje i trzymam kciuki za Natanielka ![]() Jestem w szoku i nie wiem co więcej napisać ![]() Rzeczywiście chyba te terminy to możemy sobie darować bo i tak dzidziusie same decydują o czasie narodzin i za nic mają kalendarze
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak wy ale ja wpadłam w panike...
Boze!!!!!!! koniec!!!! jutro porzadek w szafie, prasowanie i wszystko to co odkładam bo przeciez jeszcze 58dni ![]() Qurka, ale emocje...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Przekaże wszystkie gratulacje i kciuki napewno
Ja też wpadłam troche w panike. Odkąd sie dowiedziałam to jakoś każde lekkie zakłucie i gwałtowniejszy ruch analizuje sto razy... Wkońcu całą ciąże z Gizmo od samego początku przechodziłysmy razem, w tym samym dniu test itp. i wyszedł nam termin porodu z różnicą 2 dni. A tu bach! Nataniel się pospieszył i teraz strach mnie ogarnął coby ta męska solidarność nie wypłoszyła mojego synka za szybko..... Pewnie minie kilka dni zanim mi przejdzie. Ide już spać, też nie wiem czy zasne. Jakby co to jutro też wieczorkiem napisze co u nich. Dobranoc. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Z wrażenia zapomniałam.... Mariola ciesze się ogromnie że z wami już lepiej. Też się martwiłam co u ciebie jak sie nie odzywałaś. |
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie
Siedzę sobie w pracy pracy piję herbatkę jem bułeczkę, czyatm co tam naskrobałyście iiiii zamarłam... Takie wiadomości ![]() GIZMIATKO gratuluję z całego serduszka, ale niespodzianka i trzymam z całej siły kciuki za Natanielka ![]() Ojej nadal jestem w szoku jak ja będę pracować
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2009-05-27 o 08:03 |
|
|
|
#4481 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
No widzisz, ale chyba tylko w tych dwóch miejscach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku . Ale Zuzia jest już duża ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
, mam nadzieję, że z TŻ-em powoli wszystko podociera się, jak trzeba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Normalnie dostałam doła, ja chcę chociaż do końca czerwca pobyć w dwupaku.
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o mamo!!! ... a przeszło mi wczoraj takie coś przez głowę, ze moze Gizmiatko już tuli swoejgo synka ... ale w szoku jestem! ![]() Skoro mariola mówi, ze waga ok, to jestem pewna ze wszystko będzie dobrze!!!! Szkoda tylko, ze nie są teraz razem
|
||
|
|
|
#4483 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rosnij zdrowo Natanielku! Trzymam kciuki, zeby szybko polaczyli Gizmiatko z synkiem ![]() Cytat:
![]() Wspaniale wiesci, dbaj o siebie! Cytat:
Wczoraj w szkole rodzenia polozna mowila, ze praktycznie od 30 tygodnia co tydzien wzrastaja szanse dzieciatka, ze nawet jesli sie urodzi wczesniej- wszystko sie dobrze skonczy. A jeszcze z opieka medyczna, jaka teraz jest dostepna- mozemy byc spokojne. Wiadomo, wszystkie chcemy urodzic dzieci w terminie, ale natura jest przekorna, czasem nas nie slucha ![]() Wiecie, ze moja siostra tez jest w ciazy? A tak w ogole to dzien dobry
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam wielkie kciuki za zdrówko malucha i proszę o przekazanie pozdrowień i uścisków dla obojga. |
|
|
|
|
#4485 | |||||
|
Zakorzenienie
|
z wrazeni zapomniałam się przywitać
![]() Dzień dobry! Cytat:
... a o 6 już oczy otwarte miałam! Też o tym cały czas myśle ... przecież to USG było takie dokładne a gin nic nie zauważył??? ![]() Cytat:
... no i nie biegaj!!! Cytat:
... i teraz koniec siedzenia na wizażu! ![]() Cytat:
dobrze, że masz do niej tel. Twój synak moze nie będzie gonił kolegi ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
... jaka Ty spokojna jesteś! ... ja tak chyba nie potrafię! - póki nie mam wszystkiego gotowego!
|
|||||
|
|
|
#4486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ci synuś zrobił niespodzianke w dniu matki!!! trzymam mocno kciuki za Was!!! Cytat:
Cytat:
Witam mamuski!!! kurcze jakos mnie to przerazilo ze Gizmiatko juz ma synka na swiecie.... sama mam swiadomosc ze to juz coraz blizej, ale mam nadzieje ze nie bedzie zadnych niespodzianek.....
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizmiatko miała łożysko przodujące chyba, myślicie, że to mogło mieć wpływ na przyspieszenie porodu?
|
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
Gizmiatko gratulacje
Obys jak najszybciej mogla byc razem z synkiem Dziewczyny jestem w szoku . Wolalabym urodzic wczesniej niz pozniej ale tydzien max dwa a nie 8tygodni . Napewno i wy czytacie watki gdzie mamusie juz porodzily i nie wiem jak wy ale ja zauwazylam ze jakos wczesnie sie te dzieciaczki rodza . Po 30tyg to juz wszystkiego sie mozna spodziewac....Jestem pzerazona...
|
#4489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim Mamusiom
![]() Nadal jestem w szoku że Gizmatko Synek już jest na świecie...to była moja pierwsza myśl po przebudzeniu... ![]() Tak myślałyśmy która dostanie srebro a tu Gizmo nas wyprzedziła Nie ma co gdybać, dzieciaczki same wyjdą kiedy będą chciałyCytat:
Dla mnie to jeszcze do wczoraj była abstrakcja że już niedługo zobaczę moją Kruszynkę...a to już tak blisko Gizmo sprowadziła nas na ziemie![]() Biegać już nie będę ...to był pierwszy i ostatni raz, a dwa dni chodzić nie mogłam ![]() Może gin coś naruszył...pisałam już Wam kiedyś o mojej kuzynce która urodziła w 31 tc, dzień wcześniej była u ginki a w nocy wzięły ją bóle, wody odeszły, lekarze nie potrafili zatrzymać porodu, więc jej Mały się urodził...w szpitalu powiedzieli że najprawdopodobniej ginka coś jej naruszyła przy badaniu... Na szczęście Mały był silny, ważył 2000g, wszystko ładnie miał wykształcone więc po 3 dniach wrócili do domu![]() A teraz to wielki chłopak już jest...nadrobił bardzo szybko ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Siostry...super że urodzicie w podobnym terminie ![]() Cytat:
Koniec wizażu??? Nie rób nam tego, bo będziemy Cię ścigać![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Dziękuję
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największe niebezpieczeństwo w ciąży oraz okresie okołoporodowym stanowi łożysko przodujące oraz przedwcześnie odklejające się. Są one najczęstszą przyczyną krwawień i krwotoków w czasie ciąży i porodu stanowiąc poważne zagrożenie życia matki i płodu. Za łożysko przodujące uznaje się takie łożysko, które całkowicie lub częściowo pokrywa ujście wewnętrzne szyjki macicy. W zależności od tego jak duża część łożyska pokrywa ujście wyróżnia się łożysko brzeżnie, częściowo lub całkowicie przodujące. Najczęstszymi przyczynami tej patologii są nieprawidłowości błony śluzowej macicy spowodowane licznymi porodami, poronieniami i wszelkimi zabiegami wykonywanymi na macicy. Łożysko przodujące powoduje krwawienia w czasie ciąży. W zależności od rodzaju patologii nasilenie krwawienia może być różne. Postępowanie w przypadku łożyska przodującego uzależnione jest od rozmiarów krwawienia, stopnia dojrzałości płodu jak również od stanu ogólnego matki. W przypadku pojawienia się silnego krwawienia ciążę należy rozwiązać natychmiast bez względu na wiek ciążowy. Stan ten zagraża bowiem życiu matki i dziecka. Ciąża przebiegająca z łożyskiem przodującym zawsze traktowana jest jako ciąża wysokiego ryzyka i musi być bezwzględnie rozwiązana poprzez cięcie cesarskie.
|
|
#4491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale bardzo doceniam to ze jestescie bo jak czegos nie wiem lub nie rozumie to zawsze sluzycie porada ja wypelnienie mam na podusi troszke brudne (a ze sklepu ) wiec jak sie zrobi cieplo to chyba przepiore...a z dziodziolkiem mamy sie bardzo dobrze wierci sie niemilosiernie ja sie czuje dobrze
|
|
|
#4492 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ale na dzisiaj też zostały (waniliowe mmmm + truskaweczki) Przepis Składniki: • 25 dag makaronu • 1 serek homogenizowany (waniliowy, ale może byc truskawkowy) • 1/2 szklanki śmietany • 40-45 dag truskawek • 1 łyzka oleju • sól • cukier Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem oleju, odcedzić i odstawić aby ostygł. Truskawki oczyścić, opłukać, osączyć. 1/2 owoców rozgnieść widelcem lub zmiksować.1/2 pozostałej części owoców (1/4) pokroić w ćwiartki. Serek wymieszac ze śmietaną i cukrem, dodać do niego zmiksowane owoce, ćwiartki i całe truskawki. Makaron obficie polać sosem i obsypać jeszcze cukrem. Można zamiast serka hom. twarożek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak coś czułam. Trzymam kciuki przede wszystkim za Natanielka, niech dzielnie walczy. Proszę o przekazanie pozdrowień i gratulacji dla Gizmiątka W week kupuję proszek i zaczynam pranie rzeczy Cytat:
Gratuluję Teraz tylko czekac Cytat:
![]() Dzieńdoberek Dalej mam ciarki i gęsią skórkę. To synuś zrobił Mamusi prezent. ![]() Trzeba się pospieszyc z przygotowaniami, bo ja już od jutra 30 tydz zaczynam, Antoś ok 2-3 tyg starszy i większy, także nie pozostaje nic innego tylko szykowac i szykowac. Idę na kawkę, bo z dnia na dzień gorzej mi się wstaje i czuję się mega nie wyspana
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łożysko przodujące bardzo często przyspiesza poród. I zawsze jest wskazaniem do CC. Lekarz nie mógł tego przeoczyć, to widać na USG. Ale ona chyba miała tak od dawna, więc się do tego stanu przyzwyczaił. W zasadzie taka ciąża to zawsze ciąża zagrożona i przedwczesnego porodu trzeba się spodziewać w każdej minucie. Będzie dobrze, bo musi. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-05-27 o 09:40 |
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
32 sztuki mamy Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz ....................... Vers Connect p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś ............ Mutsy Urban Rider Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś ......................... .. Tako Jumper marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka ainka11111 (???, ?? l, ...) -------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika skierka (Teresa, 27l, Olsztyn) ------------------------------------ t.p. 12.07.09 - Amelka Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś ..................... X-lander w. limitowana jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - Joachim Łukasz erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Marysia ................ Mikado Milano Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ??? bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ??? katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ------------------------------ t.p. 24.07.09 - Maciek majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka mariolasl (Mariola, 34l, UK) --------------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio ................. iCandy Cherry mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ??? |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
26 sztuk mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika frida110 (Aśka, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - Agatka ................... Roan Kortina Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ??? ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ??? UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ??? AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? .................... Graco Tour Elite IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? Tulipfever (Maja, 29 l, Holandia) ------------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? .......... Bugaboo Cameleon zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? WrednaAfrodyta (Irmina, 21l, Warszawa/Ostrołęka) ---- t.p. 25.08.09 - Adaś ............... Mikado Boston marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc groszkolino(???, ?? l, ...) ---------------------------------------- t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ??? Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ??? cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon Anielka_ (???, 25 l, ???) ----------------------------------------- t.p. 30.08.09 - ??? ![]() Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 28 : 20 Dziewczynki------------------------------------------------------------------------------- gooha3 [*] mountain [*] serafia11 [*] agagmm23 [*] Malga19 [*] [*] ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------- 10.04.09 - (24 tc) CC - Leo (712g, 31 cm)
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------------------ 26.05.09 - (32 tc) CC - Nataniel (1950g, 46 cm) Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-05-27 o 09:51 |
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu popraw na 26.05......
|
#4497 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pamiętaj, że do porodu musisz mieć naturalne niepomalowane pazurki, więc jak chcesz zrobić sobie takie pazurki tylko na wesele to jest troche bez sensu, bo jak będą same zrastać bez uzupełnienia to będą nieestetyczne ew możesz je zdjąć u stylistki, ale to jest dodatkowy koszt i przez jakiś czas pazurki będą nieco inne ![]() jak chcesz tylko na wesele jak bym poszła tylko na manicure i jakieś fajne malowanie Cytat:
Cytat:
wspołczuję obrzęków Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, nic mi to nie powiedziało .
|
|
|
#4499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dobrze, że wczoraj nie wchodziłam na forum bo bym chyba nie spała do rana po takich informacjach, a tak nie spałam tylko do 2 ![]() dentystka zatruła mi zęba i bolał skubaniec tak długo Cytat:
Zresztą pod kołderką i na podusi dziecię będzie spać dopiero koło zimy pewnie ![]() Cytat:
![]() Tak więc srebro mamy już zajęte, a komu brąz ? komu, komu ? ![]() Gizmo gratulacje i wszystkiego najlepszego, dużo, dużo zdrowia dla synka i Ciebie No i chyba pójdę się jednak dzisiaj spakować ![]() Cytat:
![]() dobrze, że wszystko OK Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png Edytowane przez eleeri Czas edycji: 2009-05-27 o 09:50 |
|||||
|
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
Hello kochane, ja w ciąży nie jestem ale w imieniu koleżanki (ona nie wie ale tak mi przyszło) że wam zakomunikuje. Proszę o trzymanie kciuków bo Wizażystka Gizmiatko wczoraj o godzinie 8.46 zadzwoniła do mnie ze słowami "zawieziesz mnie do szpitala, wody mi odeszły", 32 tydzień ciąży. Około 14 odbyło się cesarskie ciecie. Mama tata i Nataniel czuja się dobrze, tylko płucka musza sie jeszcze wykształcic do konca. Mały jeszt w inkubatorze i dzisiaj lekarze bedą obradowali co dalej.
Waga 1,98, wzrost 45. Kochane trzymamy kciuki. Jakies pytania to pisać dzisiaj do nich jade
Nie farbuję włosów od 13.11.2009 ![]() Edytowane przez karo69 Czas edycji: 2009-05-27 o 10:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

nie mam kostek w ogole, stopy mam jak balony i nie mieszcza mi sie do butow 

NIE LUBIĘ TROLLI

Cześć rzeczy juz na wierzchu leży, tylko je spakować do torby. Chyba zaraz sie za to zabieram 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a gin nic nie zauważył???