|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
zdycham!
idę pod zimny prysznic |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka gratuluję
Ja też w życiu nie poszłabym na solarium Idę zerknąć co tam u Wojewódzkiego, mama mnie woła, bo ogląda
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi robili jakies badania pyschologiczne i bla bla i orzekli, ze moge isc do fyrst class. ale powiedzieli tez, ze moge miec kryzys ![]() ale zadnych kryzysow nie mialam, mieszkalam w szkole [mieszkanie sluzbowe] i nawet nie musialam wychodzic z budynku i bardzo sie cieszylam ![]() a moj brat za mna tornister nosil bo mial 4 lata i tez chcial isc do szkoly
|
|
#2945 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() 26. Jezeli wydaje ci sie, ze juz gorzej byc nie moze – na pewno bedzie. 27. Zawsze, kiedy wydaje ci sie, ze bedzie dobrze – kompletnie sie mylisz. 28. Zawsze, kiedy wydaje ci sie, ze bedzie zle tez sie mylisz – bedzie jeszcze gorzej. ... 44. To co moze sie nie udac, nie uda sie na pewno. 45. Nie uda sie nawet wtedy, gdy wlasciwie nie powinno sie nie udac.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-05-26 o 23:22 |
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż biję od nich opytmizm ![]() mam czerwoną twarz, jak jakiś apacz ![]() ale do jutra mi zbrązowieje. zaczęłam oglądać chirurgów, i chyba obejrze wsio, bo i tak mam wolne przez prawie miesiąc. i Housa musze sciagnąć bo wszyscy zachwalają, a ja jeszcze nie oglądałam
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja to mam szczescie :P
Kolezanka z orkiestry wyjezdza na studia we wrzesniu, buu. Szkoda troche, bo fajna jest. Mila i w ogole. Poza tym, to zauwazylam, ze jest kilka osob, ktorym naprawde przydalyby sie lekcje skrzypiec. Siedzi przede mna takie dziewcze, ktore tragicznie skrzypce trzyma. Reka w nadgarstku zgieta, kciuk wystaje.. Nie to, ze jestem wirtuozem, bo nie jestem, ale kurcze, to sa podstawy..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-05-26 o 23:59 |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cieszę się bardzo bo nie wiem jak miałabym się wyrobić ze wszystkim na przyszły tydzień, a tak jedno z głowy ale z drugiej strony martwię się o innych, bo jest sporo osób z mojej grupy, które mają zbója z makro we wrześniu i już chyba nie da się nic zrobić z tym teraz.ja na razie najbardziej lubiłam mikro ![]() teraz np lubię rachunkowość, tzn połowę materiału (łatwiejszą;P) bo drugiej jeszcze nie zrozumiałam w ogóle ;P ale chyba bez wzajemności ![]() Tamia, i jak, zdecydowałaś się na jakiś kierunek? ![]() już środa i co by się nie działo to za równe 3 tygodnie zaczynam wakacje ![]() a Wy kiedy macie ostatnie egzaminy ?
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeżeli zdam wszytsko w pierwszych terminach to ostatni egzamin mam 17 czerwca i mam nadzieję, że tak się stanie
bo jak nie to do końca czerwca będe się meczyc;/wstałam i własnie siedzę przy kawie i jogurcie (pożywne śniadanko )jestem wykończona po wczorajszym dniu, wszytsko mnie boli i nie mam siły;/ dobrze, że dzisiaj nie ma takiego słońca bo bym chyba umarła! |
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
U mnei leje, a u was?właśnie piję "małą (u mnie wyszła duża ) czarną" i zajadam jajecznicę ![]() co do egzaminów to ostatni mam 18 (same zerówki), a na saaaaaaaamymkońcu, bo 29 czerwca
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-27 o 07:55 |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ostatni 24
![]() ucze sie tych slowek i ucze od 5 i czuje, ze nic nie wiem ![]() 3majcie za mnie kciuki
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluję Zaliczyłam ruski i najchętniej wylądowałabym w łóżka i przespała pół dnia |
|
|
|
|
#2955 |
|
po prostu Em :)
|
Ja ostatni mam 26 czerwca + wrzesień.
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
hehe, właśnie słabo
![]() dobrze będzie, no nie ![]() ale grzmiałoooo ![]() normalnie myślałam że coś się wali.. strasznie nie lubie burz, po prostu się boję ![]() dopiero wstałam.. i bede ogladac chirugrów
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli u mnie wszystko pójdzie dobrze, to 9 czerwca mam ostatni egzamin! Chyba że coś przeniosę sobie na wrzesień, czego bardzo nie chcę idę się uczyć... jutro zaliczenie z angielskiego i hiszpańskiego ...też się burzy boję
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=guqF9...om=PL&index=20
ale swietnie ktos to zrobil ![]() a ja tylko cos zjem i do notatek, potem sobie pewnie gdzies pojde i wieczorem z powrotem do notatek ^^ jutro egzamin, a potem tylko matma i 2 egzaminy w sesji ![]() no i jakie stam poprawki jak cos :P
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też 17 mam ostatni. a potem wolne bo u nas nie ma żadnych poprawek czy drugich szans i jak nie zdam czegoś to wrzesień jeszcze przede mną 5 egzaminów i 2 zaliczenia ![]() i gdzie to słońce, które wczoraj było?! chciałam iść na plażę po zajęciach a tu pewnie będzie padać...
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się bałam zasnąć Ja też się boję burzy, ale już o wiele mniej niż jak byłam mała. Ale dzień, chyba przez tę pogodę strasznie chce mi się spać
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
pada deszcz czyli nei możemm mierzyć;/ opóźnienie rośnie;/
a tak dobrze szło, bo zaczęłyśmy przed 9 i do 10.30 zrobiłyśmy więcej niż przez cały wczorajszy dzień;/ ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- włąśnie dzwonili z Greenpointa bo wysłałam im ostatnio moje CV i pytali czy nadal jestem zainteresowana bo szukają kogoś na wakacje ale niestety ja dopiero 6 czerwca kończe praktykę, a oni szukają jak najszybciej najlepiej od 1 czerwca. Pani powiedziała ze ewentualnie bedzie jeszcze do mnie dzwonić kurcze jakby mi taka okazja przepadła to chyba mnie coś trafi;/ miałabym do pracy max5min na nogach a to jest mój ulubiony sklep |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc pewnie mam szans, ale wysłałam CV.http://www.infopraca.pl/praca/kelner...rybnik/1512572 Doświadczenia w gastronomii nie mam, ale książeczka sanepid. leży i czeka, wpisałam ją sobie do cv, tzn. że mam. Zaraz muszę zabrać się za sprzątanie kuchni I ugotuję sobie zupę z Knorra, pieczarkową
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko i jak tam statystyka? zaliczona
?
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam jednak dzisiaj na zakupach
![]() Kupiłam japonki na koturnie i wody toaletowe z YR ( malinową i truskawkową, mniam w dodatku za jedną zapłaciłam 35zł, a drugą miałam za 1 gr), no i prezent na dzień matki też mam ![]() Kupilam śliczny żakiet beżowy na krótki rękaw z Orsay'a. A i nowy tusz tez się przypałetał ( ten nowy z Maybelline- Lash Stillento czy jakoś tak). Ogólnie jestem zadowolona, stan konta trochę mniej, ale ogólnie wszystko kupiłam okazyjnie.
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest teraz jakaś specjalna promocja w YR??? bo mnie zainteresowałaś tym że miałąś jedną rzecz za 1 gr
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bierzesz jeden produkt, a drugi masz za 1gr, płacisz za ten droższy ( ale nie wiem czy to nie dotyczy tylko tej serii Naturalnej ( czyli tych zapachów, balsmów do ciała i do ust o różnych owocowych zapachach). Uległam wizażowi i kupiłam słynne buty za 14.99
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, a masz ubezpieczenie?
bo jesli tak to nie powinno byc problemu z tym "studiowaniem" bo to o to chodzi ;] a mi tez ktos odpisal na maila. i to jakis dyrektor, napisal z dostal 300 odpowiedzi, i sprawdzilam, maila wyslal do mnie osobno [nie bylam na liscie jedna z wielu tylko w adresie moj mail] i ze rozszerzyl zakres obowiazkow. duzo oddalabym za ta prace, nie wiem co tak dokladnie sie robi, ale jesli naprawde tak jak w ogloszeniu [a nie tylko bzdurne rzeczy ladnie napisane] to kontrola jakosci, analiza rynku, podpisywanie umow z klientami.. gdybym dostala fajna prace juz teraz, powaznie zastanowilabym sie nad studiami zaocznymi - jednak doswiadczenie wazniejsze;] ale nikt mi nie zagwarantuje fajnej pracy.
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie buty
Ja nic nie wiem o nowej wizażowej modzie ![]() Cytat:
Czy mógłby mnie ubezpieczyć tata (w pracy, jako dziecko uczące się)? Szkołę policealną skończyłam, oficjalnie 30 czerwca odbieramy dyplomy. Nie wiem czy w przypadku szkoły policealnej to ubezpieczenie ciągnie się jeszcze do września albo października Czy jak zapiszę się na studia to już będę studentką czy dopiero od października? Ale zamotałam ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- A co do pracy to ja bym już chciała pracować w jakimś poważniejszym miejscu Mam nadzieję, że jak przejdę się już jako studentka w Katowicach do UP albo Biura Karier to zaleje mnie deszcz ofert
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, od pazdziernika, bo zwykle do konca wrzesnia wazne jest to jeszcze z liceum ;p
a dziewczyny, czy Wy wiecie ze po licencjacie a przed magisterka [wakacje] nie bedziemy mialy leigitamcji, i zadnych znizek itp dobrze jest miec drugi kierunek wtedy - przydaje sie ;]
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
nawet mi poszlo dzis bede odsypiac, a jutro od nowa nauka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

...
w dodatku za jedną zapłaciłam 35zł, a drugą miałam za 1 gr), no i prezent na dzień matki też mam
Czy mógłby mnie ubezpieczyć tata (w pracy, jako dziecko uczące się)? Szkołę policealną skończyłam, oficjalnie 30 czerwca odbieramy dyplomy. Nie wiem czy w przypadku szkoły policealnej to ubezpieczenie ciągnie się jeszcze do września albo października