Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 17:06   #511
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ale mam beznadziejny dzień...
why?

a ja miałam dzisiaj kontrolę w pracy bałam się ale przyjechał Pan taki spoko luz pochwalił, że bardzo ładnie i ja pytam czy idziemy na drugi dział zobaczyć, a on, że nie ma potrzeby bo tam przechodził i porządeczek jest koooozak

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:13   #512
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
why?

a ja miałam dzisiaj kontrolę w pracy bałam się ale przyjechał Pan taki spoko luz pochwalił, że bardzo ładnie i ja pytam czy idziemy na drugi dział zobaczyć, a on, że nie ma potrzeby bo tam przechodził i porządeczek jest koooozak
To gratuluje Kasia A zły dzień bo ja jakaś taka jestem zniechęcona i zmęczona przez nauki któryśtam dzień z rzędu, TŻ był dziś rozdrażniony przez prace i się w jednym momencie troszkę nie zrozumieliśmy, z czego wyniknął foch... On poszedł spac a ja bym chciała z nim pogadac, a on śpi...
Wiem że debilny powód ale to tak dziś wyjątkowo
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:21   #513
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Do takich zdjęć jak ja bym chciała potrzebne jest odpowiednie światło i nie wiem skąd mielibyśmy wziąć lampy, poza tym trzeba na prawdę się na tym znać, bo to nie jest tak cyknąć fotkę i z głowy. Myślałam, żeby ktos robił ta naszą lustrzanką, bo nie chciałabym, żeby później miał te zdjęciaAle też właśnie przeszedł mi przez myśl tż Wynajęłoby sie pokój w jakims Sheratonie i goWtedy kij ze światłem
jak swiatlo nie jest idealne to zawsze mozna sie potem w Photoshopie pobawic
ee tam Sheraton w Sheratonie sa malo klimatyczne pokoje. leszpy bylby jakis Copernicus albo Stary
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:22   #514
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja raz kupowalam kozaczki cichobiegi z rozmiarem na szczescie trafilam aczkolwiek jakos na nastepne zakupy sie nie zdecydowalam. ja to jednak lubie sobie wlozyc na noge i zobaczyc czy but jest wygodny, stabilny itp. no i przede wszystkim lubie sobie dotknac

nie wiem jak twoj TZ, ale moj by mial wieksza radosc gdybysmy sie sami w taka artystyczna sesje pobawili, taka sesje z ktorej miaby takie zdjecia jak mu sie podobaja, wlasnorecznie zrobione z reszta moj TZ jest wielbicielem dobrze zrobionych, klimatycznych aktow
Ja chcę aby taką sesję zrobił mi fotograf który będzie cykał Nam fotki 26.06.. pisalam już do Niego i koszt takiej sesji to 300zł z własnym makijażem.
Wstępnei umówiliśmy się na tą sesję w wakacje

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
To gratuluje Kasia A zły dzień bo ja jakaś taka jestem zniechęcona i zmęczona przez nauki któryśtam dzień z rzędu, TŻ był dziś rozdrażniony przez prace i się w jednym momencie troszkę nie zrozumieliśmy, z czego wyniknął foch... On poszedł spac a ja bym chciała z nim pogadac, a on śpi...
Wiem że debilny powód ale to tak dziś wyjątkowo
Oj, obudzi się i z pewnością zadzwoni

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:30   #515
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja chcę aby taką sesję zrobił mi fotograf który będzie cykał Nam fotki 26.06.. pisalam już do Niego i koszt takiej sesji to 300zł z własnym makijażem.
ale to bedzie taka sesja ze bedziesz golusienka?
bo mojemu TZowi sie takie podobaja. albo jak w bieliznie to takiej perwersyjnej.
ja chyba jestem zbyt niesmiala zeby tak wyskoczyc przed fotografem i jeszcze robic do obiektywu pozadliwe miny

jedno z ulubionych zdjec mojego TZa http://www.bwakielce.wici.info/wysta...relli_2006.jpg
sam mi kiedys chce zrobic podobne
przed fotografem chyba mialabym opory

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-27 o 17:31
Stary 2009-05-27, 17:35   #516
kaska87
Zakorzenienie

a ja bym się nie rozebrała przed kimś obcym, a tym bardziej obcym facetem jestem zakompleksiona, a poza tym TZ by mnie chyba zostawił po takim czymś

Stary 2009-05-27, 17:37   #517
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
no i zastanawiam sie czy szal czy bolerko
jesli bolerko to czy koronkowe czy satynowe i kurna nich mnie ktos zabije nie mam koncepcji
Kubusewa twoja suknia nie ma grama koronki więc nie wiem skąd pomysł na koronkowe bolerko jeśli już to satynowe- jak zakupisz suknię to wtedy sobie bolerko dobierzesz i będzie dobrze. a jeśli chodzi o rękawiczki.. ogólnie rękawiczki mi się nie podobają ale uważam że jeśli pasują do sukni to takie długie z zakrytymi palcami mogą być super. tylko znowu ty masz słub w czerwcu- miesiąc gorący a takie rękawiczki się z jesienią albo z zimą kojarzą jak panny młode zakładają pod etolki itp... jeśli marzysz o rekawiczkach to je sobie kup ale jeśli nie za bardzo to ja bym chyba odpuściła.... no i po trzecie kwestia wygody takich rękawiczek- w upał się przykleją do rąk i weź je zdejmij potem do akładania obrączek..

Cytat:

a po co Ci bolerko w czerwcu ?
do Kościoła- tylko i wyłącznie bo gołe ramiona wypadałoby zakryć odrobinkę... a potem bye bye bolerko z resztą pogody w dniu slubu człowiek nie może być pewny... a Ty Kasiu to już szczególnie sobie musisz kupić bolerko albo coś- pamiętasz jak zimno było w tym roku we wrześniu? Kasia Cichopek ( ) brała ślub w tym samym czasie co ty bedziesz za rok brała slub i ona cały płaszcz miała! a ja tez pamiętam że wtedy w kurtce już chodziłam

Cytat:
Kupowałyście kiedys buty przez neta?
ja nie kupowałam bo koleżanki kupowały i mimo że zawsze nosiły jeden rozmiar to buty z neta w tymże rozmiarze okazały się za duże i lipa była...

wróciłam z kolokwium- roztrzaskałam wszystkie zadania nie wiem z jakim skutkiem ale cieszę się ze już po no i ciągle jestem w niebowzięta po dzisiejszej wizycie tżta- dała mi power by czekać grzecznie na piątek
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 17:40   #518
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
do Kościoła- tylko i wyłącznie bo gołe ramiona wypadałoby zakryć odrobinkę... a potem bye bye bolerko
o ile zdecyduję się na carrerę to nie będę miała bolerka bo to niej jest taki welon, którym można je okryć a jeśli dodać by do tego bolerko to już będzie przesada

Stary 2009-05-27, 17:42   #519
tancerka212
Zakorzenienie

a jeśli chodzi o fotografa i te zdjęcia erotyczne to ja bym bardzo chciała ale chyba nie umiałabym robić sexownych minek przed obcym człowiekiem... no i tż by mnie zamordował gdybym prężyła się prawie naga przed jakimś obcym fotografem.. mimo że mam ochotkę to tego nie zrobię chyba że sam na sam z tżtem ale potem będę sie bała że ktoś znajdzie kiedyś te fotki i zobaczy przez przypadek...

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
o ile zdecyduję się na carrerę to nie będę miała bolerka bo to niej jest taki welon, którym można je okryć a jeśli dodać by do tego bolerko to już będzie przesada
o tak welony do kompletu z suknią są super ale we wrześniu to ja bym jednak coś na siebie założyła... moja kuzynka na ślub we wrześniu też sobie nic nie naszykowała bo przecież nie będzie chować sukni z Madonny pod bolerkiem a efektem było to że była fioletowa z zimna a wszyscy w Kosciele stali już w grubszych płaszczach a ona z gołymi plecami itd... to też nie za fajnie wyglądało
Stary 2009-05-27, 17:46   #520
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jak swiatlo nie jest idealne to zawsze mozna sie potem w Photoshopie pobawic
ee tam Sheraton w Sheratonie sa malo klimatyczne pokoje. leszpy bylby jakis Copernicus albo Stary
nie byłam w żadnym to nie wiem Albo w Pałacu BonerowskimMasz rację, bo w Sheratonie może być za bardzo nowocześnie. Nie mam photoshopa i nie umiem.

Cytat:
ale na taką sexi sesję?

Cytat:
bo mojemu TZowi sie takie podobaja. albo jak w bieliznie to takiej perwersyjnej.
ja chyba jestem zbyt niesmiala zeby tak wyskoczyc przed fotografem i jeszcze robic do obiektywu pozadliwe miny

jedno z ulubionych zdjec mojego TZa http://www.bwakielce.wici.info/wysta...relli_2006.jpg
ja od biedy mogłabym w bieliźnie przed fotografem ale tylko przed mega profesjoanlym, który mówiłby mi jakie mam robic miny, chyba bym potrafiła na zawołanie, ale jakbym tylko wyczuła, że koleś nie zachowuje się prof to wypad. Lepsza byłaby kobieta, bo tż by mnie nie zabił
Mi sie bardzo podobają czarno-białe fotki niekoniecznie całego ciała razem z twarzą, ale fragmentów, chciałabym miec takie w sypialni, ale żebym ja na nich byłaMoja koleżanka chce takie zmysłowe na którym ma byc ona i tż.

Cytat:
a ja bym się nie rozebrała przed kimś obcym, a tym bardziej obcym facetem jestem zakompleksiona, a poza tym TZ by mnie chyba zostawił po takim czymś
no gdyby mi robił facet to to byłby temat number one a nie moje za***iste fotki

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
a jeśli chodzi o fotografa i te zdjęcia erotyczne to ja bym bardzo chciała ale chyba nie umiałabym robić sexownych minek przed obcym człowiekiem... no i tż by mnie zamordował gdybym prężyła się prawie naga przed jakimś obcym fotografem.. mimo że mam ochotkę to tego nie zrobię chyba że sam na sam z tżtem ale potem będę sie bała że ktoś znajdzie kiedyś te fotki i zobaczy przez przypadek...

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

o tak welony do kompletu z suknią są super ale we wrześniu to ja bym jednak coś na siebie założyła... moja kuzynka na ślub we wrześniu też sobie nic nie naszykowała bo przecież nie będzie chować sukni z Madonny pod bolerkiem a efektem było to że była fioletowa z zimna a wszyscy w Kosciele stali już w grubszych płaszczach a ona z gołymi plecami itd... to też nie za fajnie wyglądało
też nie wiem czy się odważę. A takie różne fotki i filmiki home made to my mamyAle jeszcze nowego aparatu nie wypróbowaliśmy, znajomy nam mówił, że on sobie specjalnie kupił pilota
A co zamarzniętej panny młodej to masakra.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:46   #521
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie byłam w żadnym to nie wiem Albo w Pałacu BonerowskimMasz rację, bo w Sheratonie może być za bardzo nowocześnie. Nie mam photoshopa i nie umiem.
w neciku sa zdjecia, wiec byc nie trzeba zeby zobaczyc
tez nie mam photoshopa i nie umiem, ale to moglaby byc dobra motywacja zeby sie nauczyc

Cytat:
no gdyby mi robił facet to to byłby temat number one a nie moje za***iste fotki
ee to moj TZ nie jest takim zazdrosnikiem
juz chyba kiedys o tym pisalam - lubi miec satysfakcje, ze on ma mnie a inni moga sobie co najwyzej popatrzec
no, ale jak pisalam. on by chyba sam sie wolal w taka sesje zabawic... z odpowiednim zakonczeniem sesji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 17:49   #522
metkaa
Zakorzenienie

czesc
stanowczo przeginacie z tym pisaniem

madziulka wszystkiego naj naj naj

Cytat:
ej ale świnie z was nie nazywajcie kota imieniem dla mojej przyszłej córki ja chciałam dac dziecku pola na imię
no normalnie ja tez

Cytat:
Napisane przez 5oll Pokaż wiadomość
Witam bardzo fajny wątek
Kolejna PM w 2010 r. melduje się
witam

co do stresu przedslubnego to mnie napewno tez dopadnie,

kaska87 suknie ktore wklejasz moze i sa ładne ale to zdecydowanie nie moj styl

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
jeszcze TYLKO 451 dni
a mi nie ma kto teraz odliczac

na erotyczna sesje fotograficzna raczej bym sie nie zgodziła, to nie dla mnie, nie podobaja mi sie tez zdjecia slubne gdzie panna młoda np zawija kiecke i widac jej posladki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:50   #523
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

na erotyczna sesje fotograficzna raczej bym sie nie zgodziła, to nie dla mnie, nie podobaja mi sie tez zdjecia slubne gdzie panna młoda np zawija kiecke i widac jej posladki
ale my tu nie piszemy o takich slubnych sesjach tylko a takich zwyklych, aktowych
przynajmniej ja piszac tu takie mam na mysli
te slubne sa tandetne
Stary 2009-05-27, 17:51   #524
kaska87
Zakorzenienie

metkaa nie martw się ja już teraz też nie odliczam, też nie wiem ile mam dni

Stary 2009-05-27, 17:55   #525
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Wyglada jakby się masturbowała

Nie nie Ja tez się nie rozbiorę przed obcym facetem, nigdzie tez tego nie napisałam!
Chodzi mi o sesję w której będę ubrana w sexi bluzkę np. , czy w długiej męskiej koszuli i do tego szpilki, rozczochrane włosy..coś w tym stylu, przynajmniej tak sobie bym to wyobrażała
Akty odpadają, no chyba że tak jak piszecie TŻ by ją zrobił

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:56   #526
kaska87
Zakorzenienie

kurde! muszę sobie zapisać adres tych salonów na jutro bo nie będę wiedział gdzie mam dreptać i będę musiała dzwonić do Samoy a wiecie, że to dla mnie ogromny stres

Stary 2009-05-27, 17:58   #527
tancerka212
Zakorzenienie

ooo Kaśka nie ustawiłaś sobie suwaczka do twojej nowej ukochanej daty?? przecież już ją kochasz ale jak chcesz to sobie dodawaj 28 dni do mojego suwaczka 451+28=479
Stary 2009-05-27, 17:59   #528
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kto wie, kto wie ale wlasnie takie zdjecie chce mi zrobic TZ prawde mowiac mi tez sie ono baaardzo podoba, czegokolwiek ona tam nie robi

heh to ja myslalam, ze wszystkie takie otwarte jestescie, a ja tylko taki wstydnis. a tu sie okazuje ze mamy kompletnie rozne wyobrazenie takiej erotycznej sesyjki

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-27 o 18:00
Stary 2009-05-27, 18:00   #529
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo Kaśka nie ustawiłaś sobie suwaczka do twojej nowej ukochanej daty??
mam w podpisie, ale to liczy miesiące

ej! zakochałam się w tej piosence bo mi ją w radio puszczają cały czas-trochę wieś, ale lubię ją
http://www.youtube.com/watch?v=9iraoHE6JlY

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 18:01   #530
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale my tu nie piszemy o takich slubnych sesjach tylko a takich zwyklych, aktowych
przynajmniej ja piszac tu takie mam na mysli
te slubne sa tandetne
tez miałam na mysli taka typowa sesje erotyczna a o tych slubnych tak napisałam bo własnie podobne ogladam
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 18:04   #531
kaska87
Zakorzenienie

Kubusewa to Twoja suknia?
http://www.bellissima.pl/mori_lee.php?s=7.2177

Stary 2009-05-27, 18:05   #532
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
w neciku sa zdjecia, wiec byc nie trzeba zeby zobaczyc
tez nie mam photoshopa i nie umiem, ale to moglaby byc dobra motywacja zeby sie nauczyc

ee to moj TZ nie jest takim zazdrosnikiem
juz chyba kiedys o tym pisalam - lubi miec satysfakcje, ze on ma mnie a inni moga sobie co najwyzej popatrzec
no, ale jak pisalam. on by chyba sam sie wolal w taka sesje zabawic... z odpowiednim zakonczeniem sesji
a mój chyba jest, tzn. wszystko co bez ubrania woli robić ze mną sam Mój też lubi mieć tego rodzaju satysfakcję, ale pewnie chciałby byc przy tym jakby mi jakiś chłop robił fotki a ja chciałam to zrobic jako niespodziankę

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
eeee fuj, obleśne sa takie zdjęcia i tandetne. Mówimy o aktach

Cytat:

Nie nie Ja tez się nie rozbiorę przed obcym facetem, nigdzie tez tego nie napisałam!
Chodzi mi o sesję w której będę ubrana w sexi bluzkę np. , czy w długiej męskiej koszuli i do tego szpilki, rozczochrane włosy..coś w tym stylu, przynajmniej tak sobie bym to wyobrażała
Akty odpadają, no chyba że tak jak piszecie TŻ by ją zrobił
jak ma łechatczke gdzieś z tyłu to może i sie masturbuje
O to super fotki będziesz miałaA tż będzie obceny podczas sesji? JA bardziej bym chciała czarno-białe w czarnej bieliźnie, ale takie jak Twoje tez ok.

Cytat:
kurde! muszę sobie zapisać adres tych salonów na jutro bo nie będę wiedział gdzie mam dreptać i będę musiała dzwonić do Samoy a wiecie, że to dla mnie ogromny stres
haha
Stary 2009-05-27, 18:08   #533
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
haha
nie ciesz wafla bo może będę w potrzebie najwyżej się popłaczę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 18:09   #534
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
kto wie, kto wie ale wlasnie takie zdjecie chce mi zrobic TZ prawde mowiac mi tez sie ono baaardzo podoba, czegokolwiek ona tam nie robi

heh to ja myslalam, ze wszystkie takie otwarte jestescie, a ja tylko taki wstydnis. a tu sie okazuje ze mamy kompletnie rozne wyobrazenie takiej erotycznej sesyjki
ale że co? Myślałam, że mamy podobne wyobrazenia

Cytat:
mam w podpisie, ale to liczy miesiące

ej! zakochałam się w tej piosence bo mi ją w radio puszczają cały czas-trochę wieś, ale lubię ją
http://www.youtube.com/watch?v=9iraoHE6JlY
w Pradze teledysk kręcili Wkurzająca piosenka. Ja się dziś podniecam tą
http://www.youtube.com/watch?v=fDAiY...aynext_from=PL
Stary 2009-05-27, 18:12   #535
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie ciesz wafla bo może będę w potrzebie najwyżej się popłaczę
ależ się ta Kaśka wygadana zrobiła o nie mogę- "nie ciesz wafla"- tekst dnia
Samoa idź jutro pod Madonnę polować na Kaśkę i zrób jej z ukrycia fotki w kiecce to sobie ją obejrzymy
Stary 2009-05-27, 18:14   #536
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ależ się ta Kaśka wygadana zrobiła o nie mogę- "nie ciesz wafla"- tekst dnia
Samoa idź jutro pod Madonnę polować na Kaśkę i zrób jej z ukrycia fotki w kiecce to sobie ją obejrzymy
ej nie-e ja teraz jestem nie do oglądania bo mam prostownicę na wymianie i jestem rozczochrana

Stary 2009-05-27, 18:17   #537
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej nie-e ja teraz jestem nie do oglądania bo mam prostownicę na wymianie i jestem rozczochrana
ale z Ciebie koras. Nie martw się, nie będę Cie szpiegować, bo pewnie będę spać jeszcze, bo jutro mi sie nie chce iśc do szkoły
Stary 2009-05-27, 18:18   #538
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale że co? Myślałam, że mamy podobne wyobrazenia
ja mam inne bo ja nie chce sesji w zwyklej czarnej bieliznie. ja wolalabym nagusienka albo w czyms w stylu S/M (vinylowy wiazany gorset albo cos takiego) - a wlasciwie to bardziej moj TZ by taka chcial bo to dla niego bylyby te zdjecia
wiec takie zdjecia tylko i wylacznie moglby mi zrobic TZ, bo przed kims obcym bym sie wstydzila
ale takie w zwyklej czarnej bieliznie w jakiej modelki biegaja po wybiegu czy tam w koszuli z rozczochrana glowa to spokojnie moglabym zapozowac przed fotografem
Stary 2009-05-27, 18:19   #539
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale z Ciebie koras. Nie martw się, nie będę Cie szpiegować, bo pewnie będę spać jeszcze, bo jutro mi sie nie chce iśc do szkoły
jaki śpioch! ja to w sumie nie wiem, o której tam polezę ale dam znać i może jakieś foty walnę z ukrycia

ej! a branie cywilnego pół roku przed kościelnym to patologia, nie? bo już będę D. to już się tak nie podjaram, czy jak myślicie?

Stary 2009-05-27, 18:20   #540
tancerka212
Zakorzenienie

hehe Samoa nie warto mówisz wstawac z łózka??
ja jutro też mam wolne aby wieczorem na chwilke po jeden wpis pojadę a tak to będę się byczyc- aaa zapomniałam że w poniedziałek mam kolokwium z tych moich kochanych krów, kiełbas i innych wiejskich rzeczy i chyba już zacznę się uczyc bo w weekend będę świętować moje imieninki i pić winko więc za dużo się w takim stanie nie nauczę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości