Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 20:48   #4681
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

My może na podziękowania bardzoe się nie wysililiśmy, ale kupimy takie książeczki z naszym zdjęciem (moja mama je kiedyś u kogoś widziała i jej się bardzo podobały) http://www.allegro.pl/item635684264_..._imieniny.html
Poza tym po weselu jak już będą zdjęcia to dostaną takie małe książkowe albumy, miniaturki naszego dużego albumu.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 20:51   #4682
anjadka
Raczkowanie

Jej, a mi sie te ksiazki podziekowania starsznie nie podobaja ;(

Złotko idziesz jutro do poradni?
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 20:54   #4683
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość

Mi też to co wkleiłam kilka postów wyżej mnie nawet zaintrygowało bo szukam czegoś co by dodać do albumów, ręcznie robionych (ale jeszcze nie zrobionych )- a najbardziej spodobały mi się ramki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 20:58   #4684
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość

anjadka tak wybieramy sie mam nadzieje, ze TZ uda sie wyrwac wczesniej z pracy i przyjedziemy. w Wy idziecie? jak cos to do zobaczenia

spadam spac.
milej nocki

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 20:59   #4685
BEAMI
Raczkowanie

scio bardzo ładna sukieneczka

Ana*** super pomysł na dodatkowy prezent, dzięki za podsunięcie tych stronek ja sie zastanawiam nad tym wazonikiem

kliwia świetne spinki, ja chce takie dla mojego TZ tylko złote

Dziewczynki macie jakies fajne sprawdzone miesce w Polsce na weekend. Bo mój TZ nie dostanie urlopu po ślubie wiec wyjaz za granicę odokładamy na poźniej, ale jakiś weekendowy wypad choc chcemy sobie zrobic.
Stary 2009-05-27, 21:00   #4686
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Scio skromna i ma cos w sobie
Dzięki, jak ją przymierzyłam od razu mi się spodobała, była taka leciutka, ale potem zastanawalam się czy nie jest za skromna, ale stwierdziłam, ze ja lubię prostotę, no i z bukietem żółto, zielonym poszaleje
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Suknia naprawde ładna, jestem pewna, że bedziesz slicznie wygladac
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Scio suknia w Annie ja też byłaś tam wczoraj ? bo ja tam byłam o 10 na mojej 2 mierze i już moja sukienusia prawie gotowa muszą mi ją tylko zwęzić i odjąć jedną siatkę bo ja nie mam halki tylko taką siatkę i tam mi dały 3 a ja nie chcę az tyle ... :P

No właśnie ??? gdzie ona jest ... chyba tak cieszy się mężem że nie ma czasu dla nas już
Zgadza się w Annie. Byłam dziś To Ty już masz prawie gotową, a ja dopiero w lesie.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Scio super

Obiecane spinki.
Dzięki
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
scio super sukieneczka, ciesze sie razem z Toba, ze ja kupilas
A jak ja się cieszę.

Dzięki dziewcyny za wszystkie komplementy wiem, ze dobrze wybrałam.

I wlaśnie dowiedziałam się, ze za rok ślub bierze jedna z moich dobrych koleżanek.

Ana*** świetne te ramki, chyba kupię taką dla mojej świadkowej

Kliwia świetne spinki, moj TZ niby ma, ale mnie nie bardzo się podobają (były gratis )

Martucha a ja zapomnialam pochwalic Twoich zaproszeń, to najładniejsze jakie do tej pory widziałam i takie Wasze.

Rybulko i jak opowiadania? Ja do wtorku mam napisać fragment mojej pracy mgr. Miło mi, ze o mnie pamiętasz

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 21:05   #4687
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
scio bardzo ładna sukieneczka

Ana*** super pomysł na dodatkowy prezent, dzięki za podsunięcie tych stronek ja sie zastanawiam nad tym wazonikiem
...
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
...
Ana*** świetne te ramki, chyba kupię taką dla mojej świadkowej
..
Ciesze się, że może się Wam przydać

A ja nadal nie wiem czy koleżanki z pracy zapraszać na jednym zaproszeniu, czy każdą z osobna?
Stary 2009-05-27, 21:06   #4688
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

A ja nadal nie wiem czy koleżanki z pracy zapraszać na jednym zaproszeniu, czy każdą z osobna?
na jednym to trochę nieelegancko jak na odwal się

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 21:07   #4689
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:

My koleżanki i kolegów z mojego TZ pracy bedziemy zapraszac razem na slub, bo oni zawsze dostają jedno wspołne zaproszenie. Tylko nie wiem jak to na zaproszeniu napisac
Stary 2009-05-27, 21:09   #4690
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
No ale jak mam dać pracownikom, każdemu zaproszenie z osobna?myślałam żeby dać jedno dla wszystkich... i napisać koleżanki z pracy czy coś w tym stylu? ewentualnie dwa, jedno dla koleżanek, drugie dla szefostwa-małżeństwo

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Sprawdzałam mi działają
Nareszcie udało mi się otworzyć. Super pomysł!!! My jeszcze nie wiemy co damy rodzicom... Ktoś kiedyś wspomniał (nie pamiętam ) o takim mixie na wesele na podziękowania: cudownych rodziców mam i co powie tata.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 21:16   #4691
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley jak kwiaty? mama sie ucieszyla? moja bardzo ale wiesz, ze przyszly inne niz mialy, zupelnie co innego zamowilam, ale to nic
ucieszyły się obie, moja i TŻ bo on w ostatniej chwili (już w dzień matki) też zdecydował się wysłać. A jakie bukiety to nie wiem bo mama nie zrobi mi raczej fotki a nie chcę jej pokazywać w necie bo po co ma znać cenę Obie mówiły, że bukiety piękne więc to jest najważniejsze

Cytat:
to zależy ile masz tych koleżanek do zaproszenia. Jak kilka osób to bym dała każdej ale jak powyżej 5 to raczej zaproszenie zbiorowe W firmie mojego TŻ jest ok 40 osób i jest zawsze jedno zaproszenie, które leży sobie w sekretariacie do wglądu i informacja firmowym mailem do wszystkich

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 21:24   #4692
Ana***
Zakorzenienie

O a jeżeli chodzi o podziękowanie w formie "papierowej" to zamiast ksiąg, wolałabym już coś w tym stylu :

http://allegro.pl/item647407700_podz...a_w_3_dni.html

http://allegro.pl/item635764048_podz...j_okladce.html

http://allegro.pl/item638948246_podz...ki_zobacz.html

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na jednym to trochę nieelegancko jak na odwal się
Sama nie wiem. No ale wtedy pasowałoby z osobą tow. a poza tym dziewczyny są w różnych filiach i co ja miałabym te zaproszenia rozwozić im? a tak zostawie u szefowej dla wszystkich i tyle...

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Nareszcie udało mi się otworzyć. Super pomysł!!! My jeszcze nie wiemy co damy rodzicom... Ktoś kiedyś wspomniał (nie pamiętam ) o takim mixie na wesele na podziękowania: cudownych rodziców mam i co powie tata.

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ucieszyły się obie, moja i TŻ bo on w ostatniej chwili (już w dzień matki) też zdecydował się wysłać. A jakie bukiety to nie wiem bo mama nie zrobi mi raczej fotki a nie chcę jej pokazywać w necie bo po co ma znać cenę Obie mówiły, że bukiety piękne więc to jest najważniejsze

to zależy ile masz tych koleżanek do zaproszenia. Jak kilka osób to bym dała każdej ale jak powyżej 5 to raczej zaproszenie zbiorowe W firmie mojego TŻ jest ok 40 osób i jest zawsze jedno zaproszenie, które leży sobie w sekretariacie do wglądu i informacja firmowym mailem do wszystkich
Pisałam wyżej 3 koleżanki i dwójkę szefostwa- małżeństwo no i problem jest taki, że każda jest w innym punkcie i musiałabym Im rozwozić, a tak zostawię zaproszenie w punkcie głównym i kłopot z głowy.
No a poza tym, pasowałoby wtedy prosić zaprosić je z os. tow. ?

A może dziewczyny razem (3 os.), a szefostwo oddzielnie?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-05-27 o 21:25
Stary 2009-05-27, 21:27   #4693
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kreacja mamusi kosztowała 340 pln.

Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 21:30   #4694
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
Trzyma jużbędzie napewno wszytko dobrze kochana
Stary 2009-05-27, 21:49   #4695
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

jestem z Tobą ja tez mam iść do szpitala, ale jeszcze nie wiem kiedy bo cały czas się migam
Stary 2009-05-27, 21:59   #4696
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tez mysle, ze dzien przed slubem to tak najlepiej. a pedicure tez robicie??
Robię to i to, bo na plenerze będę odkrywać stópki:P

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
pewnie, ze mozesz tak zrobic.

ja najbardziej bym chciała aby swiadek prowadził a ja z TZ i swiadkowo bysmy juz z nim jechali. tylko teraz ie wiem. gdzie ma siedziec TZ. obok mnie, a swiadkowa z przodu, czy TZ z przdu a my ze swiadkową z tyłu?? ale mysle, ze chyba ja obok TZ powinnam
Oczywiście, że Ty masz siedzieć obok męża ja bym wolała bez świadków, ale raczej będzie z nimi. Na pewno chcemy osobno z tyłu siedzieć

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ciekawe co u jupika.Nie zagladala tu od dnia swojego slubu-25 kwietniaMa ktos z nia kontakt?
Nie ma jupika i popscene....

Cytat:

Kochana, nie martw się na zapas, to tylko badanie a ten zabieg to ostateczność i wcale nie wiadomo, czy go bedziesz miała, a nawet jeżeli, to jeśli to jest do wykonania na miejscu to pewnie sama kosmetyka, nic poważnego. Trzymam kciuki

Mój TŻ się rozchorował i od 3 dni do niego chodzę w odwiedzinki, no i nie może mnie odprowadzać wieczorem

Ciekawe jaku jest stan małej, strippi teraz nie ma internetu na nowym mieszkaniu, ciekawe kiedy się zjawi...

Jutro mam ostatni test na studiach, obym zdała i zostanie tylko obrona, a terminu dalej nie znam
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 22:10   #4697
blondynka77
Raczkowanie

witam wszystkie wiżażanki - PM 2009 Dołączam się do was i przyznaję szczerze, że mimo szczerych chęci nie dałam rady przebrnąć przez wszystkie strony tego wątku więc jestem tylko pośrednio zorientowana. Zauwazyłam, że nioektóre PM mają już wszystko i ich TŻ ubrani a u nas jeszcze w lesie...a ślub za 4 miesiące, troszkę chyba panikuję już.
Pozdrawiam
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 22:24   #4698
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem z Tobą ja tez mam iść do szpitala, ale jeszcze nie wiem kiedy bo cały czas się migam
A mozesz mi przypomnieć na co Ty masz iść, bo z tego co kojarzę to chyba podobnie do mnie...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 01:19   #4699
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

bede trzymala kciuki
napewno wszystko bedzie ok

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
witam wszystkie wiżażanki - PM 2009 Dołączam się do was i przyznaję szczerze, że mimo szczerych chęci nie dałam rady przebrnąć przez wszystkie strony tego wątku więc jestem tylko pośrednio zorientowana. Zauwazyłam, że nioektóre PM mają już wszystko i ich TŻ ubrani a u nas jeszcze w lesie...a ślub za 4 miesiące, troszkę chyba panikuję już.
Pozdrawiam

witam
masz juz kupiona sukienke?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 03:26   #4700
kaska87
Zakorzenienie

kto tu jest tak wczesnie jak ja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 04:00   #4701
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kto tu jest tak wczesnie jak ja
a Ty czemu nie spisz?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 05:30   #4702
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ojej kobitki nie ma dnia zebym nie wrocila do domu padnieta i nie poszla od razu do łóżeczka
ale wczoraj juz menu zalatwilismy i wplacilismy wieksza czesc pieniazkow, z zespołem juz wszystko dogadane ... zostały nam juz tyle jakies małe pierdólki

dzis przychodzi laseczka i makijaz probny bede miec ja wyjde jak czlowiek to wkleje foteczki

miłego dnia
wpadne wieczorkiem poczytwac Was

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 06:10   #4703
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
moj proboszcz tez nic nie wzial od nas za zapowiedzi.Dopiero na wizazu dowiedzialam sie ze za zapowiedzi sie placi
U nas też ani mój, anie TŻ'ta proboszcz nie wziął nic za zapowiedzi

Cytat:
zielony_motylek henna na rzesy tez jest fajna, bo wiadomo sa ziemniejsze, u nas dodatkowo kosmetyczka robi trwala na rzesach i sa ladnie podkrecone
A no to super

AgatkaL będe trzymać kciuki i nie martw się wszystko będzie ok
Stary 2009-05-28, 06:14   #4704
diya1983
Zadomowienie

hej dziewczyny nie było mnie kilka dni takze poodpisuje na posty jak uzupelnie zaleglosci
a tymczasem pisze zrozpaczona ksiądz z mojej parafii w ktorej juz nie mieszkam nie wie ze razem mieszkamy i z roznych powodow wole by nie wiedzial... dlatego mam 2 spowiedzi.
Do slubu zostalo 2 miesiace i w zasadzie juz teraz musimy isc sie wypowiadac po raz pierwszy, czy my w ogole dostaniemy rozgrzeszenie?
chcemy sie "poprawic" spac osobno przez ten czas, ale nie wiem czy to ksiedzu wystrczy, bo nadal bedziemy ze soba mieszkac. ratujcie
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 06:23   #4705
ania20m
Wtajemniczenie

my byliśmy wczoraj pierwszy raz u księdza i był bardzo miły, 3 miesiące przed ślubem będziemy mieli 19 czerwca ale to będie święto po Bożym Ciele i powiedział żebyśmy przyszli 21 czerwca i w tym czasie mamy pozbierać świadectwa z ostatniej klasy gimnazjum i liceum, karteczke od bieżmowania i jak chodziliśmy już na nauki to to zaświadczenie też i sie go zapytałam czy będziemy mysieli mieć jeszcze jakieś nauki czy to wystarczy i powiedział że te zaświadczenia mu wystarczą tylko będziemy mysieli iść do poradnictwa rodzinnego na 3 godzinne spotkanie i to wszystko o spowiedzi nic nie mówił jeszcze i my w sumie zapomnieliśmy sie zapytać a i do USC mam zadzwonić i zapytać kiedy nam wydadzą zaświadczenie. a reszte sie dowiemy 21 czerwca

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 06:51   #4706
kliwia
Zakorzenienie

Cieszę się że spinki przypadły do gustu
agatka będzie dobrze

A ja zdjęcia popscene widziałam ale nie wiem czemu nie zdała nam wszytskim relacji, niedobra
A jupik zaginela w akcji chyba
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:04   #4707
Maggie1983
Zakorzenienie

Dzien dobry

dziewczyny w zyciu bym nie przypuszczala, ze tak sie bede stresowac-zawsze jak tez mowil, ze sie stresuje to dawalam mu szturchanca, a sama jestem glebkiem nerwow wczoraj sie dowiedzialam, ze na weselu nie bedzie rowniez mojego chrzestnego jak pisalam tez wczesniej- nie bedzie rowniez mojej chrzestnej wczoraj stalam w sukni przed lustrem i stwierdzam, ze jest za krotka w weekend ide na poszukiwania calkowicie plaskich butow slubnych nie oddam jej do salonu na poprawki, bo sie boje, ze nawet zlosliwie mi cos zepsuja jedyny ratunek to buty nie spalam dzis cala noc, codziennie zjedza mi pol kilo (to akurat dobrze, ale nie za taka cene).
Postanowilam, ze zapominam o wszystkim i niczym sie juz nie przejmuje jesli chodzi o moj wyglad. NIE TO BEDZIE W TYM DNIU NAJWAZNIEJSZE!!!! WAZNA JEST NASZA MILOSC, PRZYSIEGA PRZED BOGIEM

Wiecie co wymyslilam? poprosze kucharki, by resztki jedzenie z gotowania i z talerzy (z wyjatkiem warzyw) wrzucaly do jakiegos wielkiego pojemnika i zawioze to do schroniska dzwonilam do schroniska i pan sie bardzo ucieszyl-zyczyl nam wszystkiego najlepszego i naprawde byl zadowolony

inna dobra wiadomosc jest taka, ze zespol moze nam puscic co tylko chcemy na I taniec z plytki wywiazala ponad sto kokardek na zawieszkach-jeszcze tylko winietki jutro jedziemy na sale omowic szczegoly.

POMOZCIE JESZCZE Z TYM:

tak wyglada nasza sala:
http://maxim.opx.pl/ (stronka jeszcze w budowie)

a w zalaczniku zdjecia z ostatniej naszej wizyty tam. Te materialy (takie jak w zalaczniku) to stala dekoracja, mozemy tylko wybrac kolor balonow, fizeliny na obrusach, swiec, serwetek, kwiatow! jak myslicie jakie kolory beda pasowac? ja mysle o zlotych i perlowych balonach, zlotej fizelinie i swiecach i kremowych kwiatach. Bo ten material na suficie jest taki zlotawy i ciezko cos do niego dobrac w innych kolorkach a tak to bylaby spojna calosc, nie?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-05-28 o 08:03
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:33   #4708
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

dziewczyny w zyciu bym nie przypuszczala, ze tak sie bede stresowac-zawsze jak tez mowil, ze sie stresuje to dawalam mu szturchanca, a sama jestem glebkiem nerwow wczoraj sie dowiedzialam, ze na weselu nie bedzie rowniez mojego chrzestnego jak pisalam tez wczesniej- nie bedzie rowniez mojej chrzestnej wczoraj stalam w sukni przed lustrem i stwierdzam, ze jest za krotka w weekend ide na poszukiwania calkowicie plaskich butow slubnych nie oddam jej do salonu na poprawki, bo sie boje, ze nawet zlosliwie mi cos zepsuja jedyny ratunek to buty nie spalam dzis cala noc, codziennie zjedza mi pol kilo (to akurat dobrze, ale nie za taka cene).
Postanowilam, ze zapominam o wszystkim i niczym sie juz nie przejmuje jesli chodzi o moj wyglad. NIE TO BEDZIE W TYM DNIU NAJWAZNIEJSZE!!!! WAZNA JEST NASZA MILOSC, PRZYSIEGA PRZED BOGIEM

Wiecie co wymyslilam? poprosze kucharki, by resztki jedzenie z gotowania i z talerzy (z wyjatkiem warzyw) wrzucaly do jakiegos wielkiego pojemnika i zawioze to do schroniska dzwonilam do schroniska i pan sie bardzo ucieszyl-zyczyl nam wszystkiego najlepszego i naprawde byl zadowolony

inna dobra wiadomosc jest taka, ze zespol moze nam puscic co tylko chcemy na I taniec z plytki wywiazala ponad sto kokardek na zawieszkach-jeszcze tylko winietki jutro jedziemy na sale omowic szczegoly.

POMOZCIE JESZCZE Z TYM:

tak wyglada nasza sala:
http://maxim.opx.pl/ (stronka jeszcze w budowie)

a w zalaczniku zdjecia z ostatniej naszej wizyty tam. Te materialy (takie jak w zalaczniku) to stala dekoracja, mozemy tylko wybrac kolor balonow, fizeliny na obrusach, swiec, serwetek, kwiatow! jak myslicie jakie kolory beda pasowac? ja mysle o zlotych i perlowych balonach, zlotej fizelinie i swiecach i kremowych kwiatach. Bo ten material na suficie jest taki zlotawy i ciezko cos do niego dobrac w innych kolorkach a tak to bylaby spojna calosc, nie?
A wiesz, że restauracja w której odbedzie sie moje wesele ma taka same nazwe? Sala super, bardzo mi sie podoba wystrój i otoczenie. Moim zdaniem do złotego pasuje wiele kolorów np zielony, blękitny wydaje mi sie, ze wiekszosc by pasowała kolorów. Musialabym to widziec, nie wiem czy jesli wszytsko bedzie utrzymane w kolorach takich jak piszesz to nie zleje sie ta dekoracja w całosc. Ale może nie. Najwazniejsze, żeby Wam sie podobało.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-28 o 07:36
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:37   #4709
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Ja tez sie stresuje jak nie wiem...a najbardziej mnie wkurza ze wszyscy spoko luz nic sie nie denerwuja a mnie normalnie stres zzeraniby wszystko zalatwione pozamawiane ale jednak sie stresuje ze czegos nie mam...dzisiaj jade na przymiarke sukni moze juz bedzie u mie w domkuobypozdrawia m wszystkie zestresowane PM

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:37   #4710
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Co do tych książek, które wybrałam na podziękowania to dlatego, że moja mama je kiedyś ujżała i się jej bardzo spodobały dlatego wiem, że będzie jej miło jak dostanie taki prezent w dodatku z naszym zdjęciem Wiem, że się ucieszy Agatko trzymaj się na pewno wszystko będzie dobrze. Co do zapowiedzi to u mnie ksiądz nic nie wziął, a mój TŻ dał 20 zł tak sam z siebie
Dzisiaj mija nam z TŻ 5 latek i zrobił mi bardzo miłą niespoidziankę Pisałam wczoraj, że nie wiadomo czy będzie, bo mówił, że mają dużo pracy. Dzisiaj rano zadzwonił jak jechał niby do pracy i nagle słysze, że wysiada z auta więc się pytam czy się auto zepsuł (bo coś nam szwankuje ostatnio), a on, że mam spojżeć przez okno Wziął sobie wolne i przyjechał do mnie Tak się ucieszyłam, bo wiedziałam, że możemy się w ogóle nie zobaczyć. Teraz mój TŻ śpi sobie, bo wcześnie do mnie przyjechał, ale pewnie popołudniu nie będziemy się nudzić
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości