![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
nic,ale poprostu polskie sądy to śmiech na sali , naparawde nic nie idzie w nich załatwić spokojnie. sędziom nic się nie chce i zamiast doprowadzac do końca sprawy stoją cały czas w miejscu .porażka
![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
myślę że w tej sprawie to już koniec , wyrok uprawomocni się za 12 dni , a miał 7 dni na odwołanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Hej ho!
Ja po kolejnej rozmowie z szefostwem... No i okazuje się, że zostaję póki co. Pierwszy tydzień czerwca na pewno, potem zobaczymy. Dziwne... Myślałam, że polecęęęęę. A tu proszę... Mój małż mnie dziś ubawił do łez. Powiedział mi dziś rano, że w związku z tym, że ostatnio on siedzi całymi dniami z dzieckiem, to zaczyna się czuć jak kocmołuch. ![]() ![]() ![]() Dziś po pracy lecę do mamy, bo wczoraj nie miałyśmy szansy się spotkać, bo ja do 16 w pracy, a ona na popołudnie do 21. Jeździłyśmy wczoraj też z siostrą po salach. Nadal nic nie wybrała. Ale z tymi terminami powiem Wam, że wcale nie jest tak źle. Można spokojnie coś znaleźć na przyszły rok. Będzie padać? A gdzie Martuko? Coś dawno nie pisała. O Yoolii to już nie wspomnę! Buziaki! ![]()
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy będzie padać, ale u mnie za okrem burza piaskowa...
nie możemy otworzyc okna, bo strasznie wieje, a jak są zamkniete to udusić sie można - klima jest bardzo kulawa ![]()
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
w rze też zanosi sie na burzę , a miałam isć na rower
![]()
![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
No wieje nieźle. Ale ja muszę mieć otwarte okno, bo nie ma czym oddychać. Kurcze, mogłaby już być 16-ta...
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
kupiłam misia olbrzyma. katey pytałaś dla kogo - dla mojej Drody - chrześnicy
![]()
![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
no tak - przecież w poniedziałek dzień dziecka - dopiero wymyślałam preznet dla mam a teraz trzeba dla dzieci - zwariować idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Hej!
Wyobraźcie sobie, że mam w końcu przeniesionego kompa! ![]() Na razie roboczo stoi w dużym pokoju na stole jadalnianym, ale przynajmniej mozna z niego swobodnie korzystać jak Krzychu śpi. A na burzę się zanosi, własnie wróciliśmy ze szczepienia, mój zuch jak zwykle dzielny i nas złapała taka burza piaskowa, że myślałam, że mi wiatr wózek porwie. Za kapelinem Krzysia latałam setki razy, w końcu dziecko jeździło z gołą głową ![]() Cytat:
![]() A ja zastałam spokój, dziecko spało, mąż przed kompem, cisza, spokój, tak więc świat się nie zawalił. Skrzatek super, że masz już swojego Oskarka, mi też podoba się to imię. Z imion ciekawych ostatnio na placu zabaw było Noemi, od razu mi się skojarzyło z Porankiem Kojota. ![]() Sija, Ania cudna, a fakt takie śliskie ubranka ładnie wyglądają ale są mało praktyczne. Sija, tak sobie myślę na temat spotkania, będę w twoich okolicach na festynie z okazji Dnia Dziecka- 6 czerwca, moze wtedy udałoby sie nam spotkac? Małpka, ja chętnie Cię nawiedzę w plenerze. Tola, zjadłam kawałek tortu(tak jak przykazałaś ![]() Jodie, a po co Ci taki misio? Miss.hot, a nie lepiej dać suni wodę z miski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem do końca, bo zamawiałam zupełnie co innego, małż przywiózł co innego. Zaczynam się przyzwyczajać, że jak sama czegoś nie dopilnuje, to zawsze będą jakieś niespodzianki...
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja zapraszam chodźby codziennie wszystkie nudzące się ![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
No i leje
![]()
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
Jodie- no to teraz chrzesnica bedzie miala sie do czego przytulac
![]() Tola- tak to jest z facetami...jak sama nie dopilnujesz do konca to nie bardzo potrafia cos zrobic jak trzeba... aaa i gratulacje pozostania w pracy! teraz malz bedzie wiedzial jak to jest jak kobieta siedzi w domu caly dzien z dzieckiem, robi pranie,prasowanie, gotuje obiad itp a on przychodzi i zastanawia sie dlaczego taka zmeczona jestes a przeciez siedzialas caly dzien w domu! ![]() Indygo- zapomnialam wczesniej napisac: NAJ NAJLEPSZE ZYCZENIA URODZINOWE ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
katey ja osobiście nie znoszę pluszaków, nie wiem po kim miłość do nich u mojej Drody. a ona bez pluszaka nie zaśnie - koszmar jakiś! a na takim to nawet spać może
![]()
![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ejże! Co tak mało napisane? Co ja mam czytać?
![]() |
#768 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Ale mi się spać chce - ostatnio mam okropny problem żeby rano wstać z łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Dziękuję w imieniu Ani za komplementy ![]() Lenka ![]() ![]() Indygo ![]() ![]() super, że z pieskiem już ok ![]() Tola ![]() ![]() Co do pogody na chrzcinach to faktycznie nam się udało ![]() super, że zostajesz w pracy ![]() ![]() Annabel super, że kolano tak szybko się goi ![]() ![]() Skrzatek ![]() ![]() ![]() Sonia ![]() Jodie fajny ten malutki miś ![]() ![]() Odnośnie tego linka - gdzieś niedawno czytałam, że matki są lepszymi pracownikami, między innymi dlatego, że są bardziej cierpliwe i zależy im na pracy. Malpka zobaczysz, jeszcze troche i Julcia będzie chłopaków przyprowadzać, taka ślicznotka co do zaproszenia - my chcemy przyjechać ![]() Katey ![]() Bandola skoro komputer przeniesiony - nie będzie już wymówek - musisz częściej zaglądać ![]() ![]() ![]() A teraz coś na rozweselenie:
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a zdjęcia bombowe! ale Ania ma długaśne te włoski ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
Ania jak zwykle słodka
![]() A ja muszę wybrać się do fryzjera i nie wiem gdzie.... Naczytała się o Kamilu z Frabrycznej i mam ochotę się do niego wybrać,ale trochę drogo a nie chcę nic awangardowego i sama nie wiem... A Wy gdzie chodzicie? Ostrowczanka - zapomniałam powiedzieć ze masz super fryzurkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
ja byłam u Kamila na fabrycznej , kolor wg mnnie zrobili mi super, a cięcie też, szkoda tylko ze ja nie umiem tak ładnie tego ułożyć jak on . fakt cięcie kosztuje 80 zł z kolorem zapłaciłam 300 ale wg mnie warto
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#773 |
Wtajemniczenie
|
jodie - no i kolejna dobra opinia o Kamilu, szkoda że nie wiedzialam że on taki wychwalamy jak mu mój mąż robił meble do salonu - poprosiłabym go zeby mnie obciął w rozliczeniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Ania to ma śliczne włoski, takie długie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sija - Ania jest śliczna!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie on pewnie nie pamięta - tylko raz go widziałam jak przyszedł ogadać nasze mieszkanie - jeszcze wtedy w ciąży byłam. A z jakim wyprzedzeniem trzeba się do niego umawiać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
A ja właściwie nie bardzo co mam pisać, wróciłam własnie od kolezanki, Krzyś bawił się z jej synkiem o rok starszym ale mówię Wam masakra, przechodzi etap"moje-twoje". Biedny Krzyś nie potrafi jeszcze walczyć o zabawki a on się dzielić. Co Krzyś dorwał jakąś to mu ją zabrał a właściwie wyrwał i tak w kółko.
A zapomniałabym odpowiedzieć Małpce, że ten festyn to osiedlowy a stąd wiem, bo moja mama pracuje w klubie osiedlowym. Aaa i Tola, fajnie, że nadal pracujesz, dobrze, że ten głąb dyro ciebie docenił.
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - to samo jest u nas jak przychodzi kolezanka z 2 letnim synkiem - on zabiera Szymonowi wszystko czym się zainteresuje a Szymon tylko patrzy na niego zdziwionymi oczyma i nie wie o co chodzi. Poza tym Szymon uwielbia dzieci i chce sie do niego przytulić a ten go odpycha - masakra.
Musimy się w końcu spotkać z chłopkami, tylko pewnie będziemy się mijać w drzemkach - u nas są 2 a u Was pewnie jedna właśnie wtedy gdzy szymon jest pomiędzy spaniami, chyba że po 16. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.