|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
to mój Gangsta Synek z łysą czachą
|
#3932 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziewczyny nie myślcie, że Filip nie ma włosów, on tak wyszedł na fotce, ale na czubku głowy ma małego irokezika i z tyłu glowy też ma troszkę włosków
a wyszło na zdjęciu jakby mial takie wyyyysokie czoło heh
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
niepodobny ![]() a raczej ja go nie poznałam uciekam spac, bo o 5 rano pobudka, zrobiłam melise, a gówniarzowi sie dostanie za to jeszcze
|
|
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
Domi no co za brat
![]() Co on, mózgu nie ma? ![]()
|
|
|
|
#3936 |
|
BAN stały
|
Ide spać....Luna jeszcze buszuje
a mnie boli brzuch na @ dzisiaj 27 dc wiec jest ok..bo te ost 23 to dziwnie ze tak szybko |
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w domku
![]() Blondyneczko Moje Ogromne Gratulacje
|
#3938 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
OJJ bedaczysko.....Ja nie wiem co bym zrobila.... trzymam kciuki za badania... Cytat:
Cytat:
Gratuluje.... ![]() heheh ![]() Cytat:
WItajcie ![]() JA dzis popludniu dotalam dołka..... ![]() ![]() jakos nie wiem dlaczego wsumie....MAM juz chyba dosc facetow tych ciaglcyh podchodow...itd....i to ze jestem tak naiwna ze daje sie nabrac na czule i mile slowka.... No i dlatego dzis pojechlam na 2 h na rower...a pozniej...z mego bolu kupilam sobie 2 ciastka i zjdadlam je ![]() No a teraz ide spac.....i jest mi torszke lepiej....wiecie musilam sie wyzalic..... G.Nadal sie nie odezwal....wale go...niech spieprza na drzewa Londynskie.... a co do sporu...to ja sie nie wypowiadam...bo niecche wole byc obojetna...po co sie denerwowac..... Buziaczki DOBRANOCKA
|
|||||
|
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
domi dopiero dziś przeczytałam o wczorajszym gówniarskim występku Twojego braciszka! Normalnie jakaś masakra! Ale bym go wytargała za uszy i w słowach to bym napewno nie przebierała.
życzę Ci kochana jak najwięcej spokoju! Wczoraj wcześnie mi bateryjki padły. Po 21:00 zasnęłam z głową w książce! Cytat:
Przystojniak jakich mało! ![]() Motylicaja dziekuję za gratulacje! A noooo... bo tak to już jest z tymi facetami - z nimi źle a bez nich też nie dobrze. Ja z reguły też wierzyłam bezgranicznie w ich miłe słówka i szczere intencje - aż w końcu pewien samiec tak mnie w jajo zrobił, że udało mi się nabrać dystansu do takich zalotów. I jakiś czas miałam mężczyzno - wstręt i miałam ich wszystkich w Mam nadzieję, że i Tobie już wkrótce poukłada się wszystko jak trzeba i żadne dołeczki i smutki spotykać Cię nie będą!
|
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lejdiski, ale tu dziś świeci pustka, jak mnie nie ma to wątek zamiera
Ja wszystko pozaliczałam, hurra, tylko obrona mi została dziekuje za kciuki nie ma, naprawde nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie brat, u Tz siostra i brat, mamy takie rodzenstwo ze szkoda słowa ![]() ![]() Adzispersiku jak długo jestescie ze swoim Tz?
|
||
|
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Lejdiski
![]() odezwał się!!! |
|
|
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane!
domi- no to niech się braciszek pilnuje bo jego beztroskie życie niedługo się zakończy! A my z moim TŻ jesteśmy ze sobą 4,5 roku! A Ty ze swoim? ![]() Ja! Ja! Ja chcę truskawkę! ![]() No i co? Już dobrze paollino?
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
ja poprosze
no to super, ze sie odezwał i co napisał? Cytat:
ja sama sobie nie zazdroszcze, ale dzis ide do Tz, u niego mam laptopa i wszytskie moje rzeczy i kserówki do pracy, więc tam sobie spokojnie (może, bo znowu u niego siostra daje czadu ![]() My z moim Tz 7ego sierpnia będziemy miec staz 3 latka ale to zleciało
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Konto usunięte
|
Okazało się, że on wczoraj nie dostał ode mnie porannego smsa
i nie odzywał się cały dzień bo myślał że jestem zajęta dopiero na wieczór sobie wyjaśniliśmy co i jak ![]() i wiecie co mi napisał...? Że jestem gwiazdą i mam dobrą aurę... i on bardzo lubi tę moją aurę |
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Lejdiski!
Można się do Was przyłączyć? ![]() Domi mnie tu zaprosiła i postanowiłam skorzystać z tego zaproszenia
|
#3946 |
|
Konto usunięte
|
pani-jesień
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, no to może niebawem zaprosi Cie na randke ![]() Pani-jesien Kochana masz tu być i zostać Pani-jesien to taka moja super kolezanka z włosomaniaczek, ale długo nie chciała do nas przyjść, bo narazie o dzidzie sie nie stara a tu nie o to chodzi ![]() Ewcia napisz cos o sobie, ja Cie stad nie wypuszcze |
|
|
|
|
#3948 |
|
Konto usunięte
|
No na jednej to już byliśmy, myślisz że skąd ja jestem taka zakochana? ![]() Było kapitalnie, stąd mi tak zależało strasznie... ![]() Spytałam go, czy ma ochotę jeszcze do mnie przyjechać... A on odpowiedział że jasne! i czy ja do niego też przyjadę ?! |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podczytywałam ten wątek, żebym poznała Was trochę, Lejdiski, a nie wpadła tak ni z gruszki ni z pietruszki, nic o Was nie wiedząc ![]() Domi, jak przeczytałam o wczorajszej akcji z Twoim bratem, to aż mi się nóż w kieszeni otworzył Szokujące zachowanie! ![]() paollino, byłam na SB i zapoznałam się z "aferą" z Tobą w roli głównej... Nie rozumiem, czemu dziewczyny stamtąd nazwały Cię kobietą-bluszczem z powodu 3 SMSów w ciągu jednego dnia? Przecież 3 to nie 30, a tym bardziej nie 130 (o których pisał jakiś chłopak)! Ja i mój TŻ też na początku pisaliśmy do siebie duuużooo SMSów, moim zdaniem w początkowej fazie to normalne...
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-05-28 o 14:31 |
|
|
|
|
#3950 |
|
Konto usunięte
|
No nie wiem sama, ale widocznie one mają jakieś milczące związki czy co
Ale wolałam się nie tłumaczyć bo i tak już dostałam tyle nazw i epitetów, że trzeba było by to spisać ![]() m.in. że jestem rozpieszczona |
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tz jest strasznie zły na niego, ale moj brat jest w domu 'wiecznie biedny" i takie tam i wszystko mu zawsze trzeba wybaczac, no ale takich akcji napewno nie, to jest furiat i nerwus, nie mozna nic powiedziec po jego myśli, bo potrafi wpaśc w szał![]() my z tz tez pisalismy duzo smsów na poczatku do siebie, nawet w nocy hihiPaolino, to było wczoraj, było mineło, nie roztrzasaj tego, prosze... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-28 o 14:38 |
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam pierwszego SMSa do mojego TŻ, który jeszcze wtedy nie był TŻ, i niecierpliwe oczekiwanie na odpowiedź... To były czasy... ![]() Domi, to przykre, że Twój własny brat, jak również rodzeństwo Twojego TŻ zachowują się tak, że aż brak słów po prostu...
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-05-28 o 14:41 |
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tz na początku "kolezanko" a ja do niego "ziomalku" i potem on do mnie "ziomalko" to dopiero były czasyPani-jesien my z Tz rodzenstwo mamy takie, że brak słow! ale dobrze, że na siebie trafilismy... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-28 o 14:50 |
|
|
|
|
#3954 |
|
Raczkowanie
|
pani-jesień
Ehh... mój brat też zawsze był strasznie pokrzywdzony i każdy się nad nim użalał i fundował różne rzeczy (a mój brat ma już 29 lat) a ja zawsze sobie musiałam raczej sama radzić ale za to jaką miałam z tego satysfakcję, że taka zaradna dziewczynka ze mnie !No ja z TŻ duuuuużo też sms-owałam na początku! Zdążyliśmy wrócić po spotkaniu do domku i już pisaliśmy! To były czasy...
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz jak sie rozstaniemy i ja ide do domu to do tej pory dzwoni co pól godziny ![]() ja sie z niego sieje, że jak pojdzie do pracy, to bedzie stał w kącie i płakał za Dominisia zamiast pracowac |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem najstarsza z rodzeństwa, mam siostrę o 2 lata młodszą i brata młodszego o 5 lat. A mój TŻ ma brata młodszego o 4 lata. I muszę przyznać, że całkiem sympatyczne jest to nasze rodzeństwo Szczególnie teraz, kiedy Domi jest w ciąży. Ech.
|
#3957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale domi kochana - to przecież piękne, że tak Twój TŻcik jest do Ciebie przywiązany i żyć bez Ciebie nie może. Ale lepiej niech w pracy za Tobą nie płacze bo jednak dziwnie może to zostać odebrane . Lepioej niech będzie dzielnym mężczyzną!
|
|
|
#3958 |
|
Konto usunięte
|
A mój A. ma 2 braci
![]() Miał też siostrzyczkę ale podobno zmarła po urodzeniu I on nawet nie pamięta tego, bo to było przed jego narodzinami...
|
|
|
|
#3959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój brat był zawsze wymagający i chciał by każdy wokół niego skakał ale tak się nie zachowywał...
|
|
|
#3960 |
|
Konto usunięte
|
Kurde. Niech mnie ktoś uderzy i zagoni do nauki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

!
... Z moim TŻ planowaliśmy ślub na przyszły rok a rodzice... hmmm... nie raz podkreślali, że najpierw ślub - później dzidziuś i w zasadzie też chciałam, by tak to wyglądało...
heheh 
Przystojniak jakich mało! 

Szokujące zachowanie!