|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Raczkowanie
|
dołaczam do was moje drogie... od dzis
![]() ![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Palant to zbyt delikatne określenie!! Wie że go kocham ale to nie powód żeby ze mną pogrywac!! SKOŃCZYŁO się!! Ja mam dosyć!
![]() |
#4144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak sie zakonczyl Wasz zwiazek? czulas, ze cos sie chrzani? i w jakich stosunkach sie rozstaliscie? bo moj np. mowil, ze moge zawsze dzwonic, ze chce ze mna kontakt utrzymywac bla bla bla, jakos nigdy mnie nie zbywal... pytam, bo po tych wszystkich 'meskich' zachowaniach chcialabym jakos wywnioskowac czy bedzie zalowal tego co zrobil ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-05-28 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja piosenka na dziś ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Jx5T-G78SHI
![]() |
#4146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tez bym chciala go miec dosc... czuje, ze byloby mi troszke latwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę Ci, żeby się ułożyło ![]() ![]() Uciekam coś porobić, bo oszaleje ![]()
![]() |
#4148 |
Wtajemniczenie
|
Śnił mi się dziś....
![]() Tęsknie...ale już nie za nim,tak sobie to tłumaczę,że tęsknie za tym co było<ale on nie był tą osobą co teraz jest>..i jest łatwiej. Ta pogoda jakoś mnie dziś "zmusza"do refleksji,a nie lubie takich dni,kiedy do mnie dociera fakt,że jestem sama,że zostawił mnie facet któremu ufałam bardziej niz sobie.. ![]() Najgorsza jest ta głupia miłość..kochamy choć wiemy doskonale ,że oni nie zasługują nawet na skrawek tej miłości i oddania!! Sim...nie chce Cie tu pouczać ,ale posluchaj mnie następnym razem....z resztą nie tylko ja tu byłam za tym,żebys sie nie odzywała... Daj sobie spookój...uwierz mi ,na początku jest trudno,ale nauczysz sie powoli oswajać z tym,że nie masz z nim kontaktu... Ehh nie nadaje się dziś chyba do pocieszania...sama potrzebuje słów pociechy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Dopiero 2 tygodnie minęły...a ja nie mam sił
![]() ![]() ![]() Kurcze,czemu musiałam to zepsuć? ![]() Nigdy sobie tego nie wybacze i czekam ,aż Go zobacze..Chce Go w sobie na nowo rozkochać...zeby na nowo mnie poznał...bo się strasznie zmienilam...Ciezko mu bylo ze mna wytrzymywac,bo jestem DDA i w ogóle,nie docenialam Go...Starał się mi pomagać,ale wkoncu nie wytrzymał,bo nie jest tak silny jak ja...ja mam sile,bo w dziecinstwie duzo przeszlam...a on? zawsze kochajacy się dom... Chcialabym kiedyś znów być z Nim i udowodnić zmiane i to jak mocno go kocham... ![]() Oddałabym wszystko,aby cofnąć czas ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Ja też wierz mi i pewnie nie jedna z nas
![]() ![]()
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mimo to wiem,że skoro ja to zepsułam,a on nie skrzywdził mnie to wiem,że warto się nie poddawać..Teraz nie będę się odzywać ,ale 20 czerwca ide do Niego na 18stke i chce sie wystroić,a do tego ,żeby zobaczył,że jestem innym człowiekiem..Tym którego pokochał,a nie tym którego przestał kochać.. Chcę walczyć chodźby nie wiem co... Zawsze jest jakaś szansa... Wierze w to z całego serca,bo akurat on był tak wyjątkowy,że nikogo takiego nie spotkałam..Mówił mi o kazdej rzeczy o ktorej nawet bym się nie dowiedziała..Ufałam mu..Mogłam liczyć w każdej chwili.. Był wspaniały... Teraz nie pisze do mnie,ani nic,bo chce abym zapomniała i mysli,że zapomne... Jeszcze mi powiedział ,że "nie zasluguje na Ciebie i moze nie dojrzalem i jestem za glupi" ... ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co sie stało?
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też walczyłam, zrobiłam wszystko żeby znów być szczęslią z nim. Teraz mogę być szczęsliwa tylko ze soba samą, bo ciężko będzie mi uwierzyć w słowo 'kocham' ![]() Słowo które dla mnie znaczyło tak wiele a dla niego nie znaczyło nic ![]()
![]() |
#4154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kręcić, wkrecić, uwodzić i nęcić heheheh Męczyć, wzdychać, wszędzie się wpychać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Zły on..
Bardzo zły.. Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Kręcić, wkręcić uwodzić i nęcić Kusić, obracać, przed końcem poddusić Łączyć, spawać, chwili się oddawać Męczyć, wzdychać, wszędzie się wpychać Bić się i prężyć, lecz nie nadwyrężyć Obrabiać, szlifować, ładnie się bawić Wziąć kilka razy a potem zostawić Ref. Zły on... Bardzo zły..... Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Kręcić, wkręcić uwodzić i nęcić Robić, uprawiać, wciąż się zabawiać Gryźć, całować, na górze dominować Ułapiać, testować, wszystko zdejmować Wzniecać, zapinać, gasić, przeklinać Ujeżdżać, poskramiać, w przerwach coś nucić Wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić Ref. Zły on. Bardzo zly.. Jaki zły? Jak bardzo zły....? Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać Nasycać, maczać, spełniać, osaczać, Rozrobić, rozdrobnić, z (....... )skłócić Przyswoić dogłębnie, potem porzucić Ref. Zły on... Bardzo zły on...! Kręcić wkręcić.... A dalej, no dalej w ciemne źrenice o dalej.....! Uwielbiam ją ![]() ![]() ![]()
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta bezsilność wykancza... Czemu życie musi być takie trudne..? ![]() I dziękuje Ci za te życzenia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Wtajemniczenie
|
chcialabym by modlitwa cos dala... leze i sie modle
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Raczkowanie
|
hmmm, dluga historia dlatego wrzuce moze linka- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337859
![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Lady trzymaj się mocno! Będzie dobrze, wszystko jeszcze może ułożyć się po Twojej myśli
![]() ![]() Ja wlaśnie też się rozstaję z TZ, napisałam na zazdrośnicach o tym ![]()
#4160 |
Rozeznanie
|
Witajcie moje piekne dziewuszki
![]() Widze,ze u niektorych lepiej,a u niektorych gorzej,ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ![]() ![]() Ja za jakies 4 godzinki wyjezdzam juz do mojego pieknego Krakowa ![]() I piszac tutaj do mojej ukochanej wrednej dziewuszki-balecik nas nie ominie kochana ![]() U mnie w miare w porzadku,choc wczoraj K zachowywal sie dziwnie,ale juz dzis zdaje sie normalny.A moze on ma cos z psychika,aaaaaaaaa nie wiem,hehehe.Moj tato dowiedzial sie dopiero dzis,ze wracam do K(mam raczej mdle stosunki z ojcem) i sie zdziwil,powiedzial,ze mam sie trzymac i jak bedzie mi zle to po mnie przyjedzie-dobrze wiedziec ze chociaz na to go stac ![]() ![]() ![]()
#4161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystko sie powywracalo... najpierw pojawilam sie w zazdrosnicach, nie pobylam tam zbyt dlugo ze swoimi wielkimi planami a po chwili jestem w watku rozstaniowym ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-05-28 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie dam sobie wmówić, że to moja wina, już jestem na to za silna.
![]() |
#4163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Rozeznanie
|
Lady Marmalade, mi modlitwa pomogła, a raczej ten u góry jej wysłuchał bo w sumie modliłam się żeby ex się odezwał... a tu proszę, w gratisie od Boga dostałam jeszcze wyjście z nim na impreze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Peace |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Kurcze...wszedł na gg i ani nie raczy się odezwać
![]() ![]() ![]() ![]() Okropnie mi ciężko... Strasznie mocno Go kocham...strasznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam pytanko... jak zrobic cos takiego zeby zamiast linka w podpisie byl jakis napis i to mialo przekierowac na te strone? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny opanujcie sie bo naprawde sorry ale jestescie zalosne..
Modla sie o to zeby eks sie odezwal, ciesza sie ze babcia umarla bo bedzie sie odzywal, zebranie o milosc i blaganie o kontakt. PORAZKA. Szkoda mi was bo nie umiecie odejsc z honorem, wmawiacie sobie ze oni napewno was bardzo kochaja tylko sie zagubili. Co z wami? Moze spojrzcie na to obiektywnie.. A moze czas sie dzwignac, sprobowac zyc po swojemu, przeciez nie cale zycie kreci sie tylko wokol faceta. Jest jeszcze wiele waznych w zyciu rzeczy. Ale nie, to chyba za trudne? Łatwiej jest siedziec i sie modlic, upokarzac i napastowac smsami faceta ktory probuje ukladac sobie zycie bez was, wkoncu po to odszedl. Kiedy zaczynalam pisac w tym watku 8 miesiecy temu to bardzo zle ze mna bylo ale wazne bylo dla mnie zeby wyjsc z tego z twarza i jezeli ktos mnie odtracil to nie moge prosic go o milosc, szukac z nim kontaktu. Jeszcze tego nie rozumiecie ale z czasem to do was dotrze. Ale to wasze zycie wiec nie zamierzam wam mowic co macie robic tylko chcialam wam powiedziec jak to wyglada z boku. Nie licze na to ze zrozumiecie bo niektore z was sa emocjonalnie na poziomie 14latek. Pozdrawiam.
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-05-28 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
czytałam was czasami dziewczyny jak mi źle było i muszę z przykrością się dołączyć do tego smutnego wątku
![]() ![]() ![]() Jakie to smutne że to już 6 część tego wątku, a wszystko przez facetów ![]() a my kobitki zawsze dajemy się nabrać na te ich słodkie słówka itp ![]() Ja po prawie 6 letnim związku zostałam na lodzie... tzn. teoretycznie ja zadecydowałam o rozstaniu, ale to on wprowadził toksyczną atmosferę ciągnącą się bardzo długo aż wreszcie nie wytrzymałam ![]() Jak wy sobie z tym radzicie? Ja mam straszne myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Wtajemniczenie
|
hmmm... a ja wcale nie uwazam, ze jestem zalosna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() placz, placz... mi to zawsze przynosilo ulge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.