|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
Cytat:
Slusznie gada polac jej !!!! |
||
|
|
|
#2222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak zawsze mam znaczy sie 4 dni w tyg spie tak do 11 - 12 a reszte tak przed 10 zawsze bylam nocny marek i w nocy siedze do 2 - 3 a rano lubie pospac tylko wtedy dzien taki krotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
burak buraczany ![]() ja tez lubie koturny
|
||||
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
gościu był niezły |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusto??
ja pije kawunie moze ktos ma ochote?? |
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
ja poproszę bo jakaś śnięta jestem...
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a do kawki przesylam croissanta czekoladowego 7days
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogę truskawkami się podzielić jak któraś chętna
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
z checia truskawe opitole
![]() tez jakos mnie tak glowa cmi troche i wogole tak slicznie dzis u mnie a ja siedze w srodku i wyjde dopiero po 20 |
|
|
|
#2229 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
HEJJJJJOO
A co wy dziś taka wenę macie - 3 strony od wczoraj wieczór I to przy takiej pogodzie ![]() Cytat:
Chyba muszę małża wyciągnąć do kina ![]() Cytat:
![]() 2. A zostało jeszcze czekolady ? Czy wizażowe PMki-CZekoladowe Potworki zeżarły ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Tyłu stanika nie widać i ja daję jedną szelkę na szyję, a wtedy można spokojnie z tyły stanik zniżyć maksymalnie Cudny kwiatuch. Sandałki bardzo ładne Cytat:
Ale wzorek ładny ![]() 2. i 3. Ładne ciuszki ![]() 4. Poproszę o kawkę - coś zasypiam nad klawiaturą ![]() Zapomniałam - jadę na szkolenie 2 dniowe pod Warszawę 8-9 czerwca
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-28 o 18:06 Powód: pochwalić się zapomniałam :P |
||||||
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
truskaweczki już lecą
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia kawunia dla Ciebie
|
|
|
|
#2232 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2233 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie z pochmurno-zimno-deszczowego Szczecina
![]() Chłopy mi posnęły, więc mam trochę czasu na nadrobienie wizażowych zaległości. Dziękuję za łączenie się ze mną w bólu @ Kasiu jeżeli Was stać na kupno mieszkania bądź domku to ja bym się nie zastanawiała, ale decyzja należy do Was Za remontujących się i urządzających swoje M trzymam kciuki ![]() Cytat:
liczę na to a w szczególności na zgubienie brzuszkaCytat:
Cytat:
ad. 2 sukienka śliczna ad. 3 ta tuniczka bardzo w moim guście ![]() ad. 4 i fajniusie te buciki Cytat:
ad. 2
|
|
#2234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie same jak u rak....Cytat:
buciki kupilam w Rybniku Cytat:
wrocilam z zakupow i 400 zł poszlo..... a kupilam tylko rzeczy dla dzidziola- nic dla siebie!! nawet glupiej koszuli czy stanika do karmienia......juz pozno bylo i sklepy mi pozamykali ![]() ale w przyszlym tygodniu znowu ruszam na sklepy hehe
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cze
![]() Bardzo dziękuje za opinie, się zawstydziłam .Cytat:
.Ja właśnie pije kisiel waniliowo-truskawkowy ![]() Uff jestem trochę zmęczona psychicznie po pracy, dobrze że już piątek i weekend. Mam nadzieje, że sobie po odpoczywam. Miłego dnia
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko ale Ty masz dobrze ciagle tylko zakupki
|
|
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to w jakimś firmowym sklepiku czy takim zwykłym? tak się dopytuję bo bardzo fajne są ![]() Mmmm... brzmi smakowicie Ale to kisiel się pije ? ja zawsze jem łyżeczką ![]() Jem właśnie pyyyyyyyyszny jabłecznik z bitą śmietaną i czekoladą - teściowa podrzuciła Która chce ????
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-28 o 20:02 Powód: ciasto sie pojawiło :) |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 trzeba przyznać, że dziecko kosztuje ![]() ad. 3 uwaga Czekoladka nadchodzi
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
taaaa i kasa leci
![]() Cytat:
kupuje dalsza czesc wyprawki......jeszcze troche tego jest
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez w Polsce czesto kupowalam na rynku buty i ciuchy - duzo taniej i wcale nie gorsze super kompletowac wyprawke dla dzidzi
|
|
|
|
|
#2241 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!!!czyli dodatkowe 500zl do raty) z 2.9 na 1.9 ale mysle ze jak zaczniemy splaty i zobacza ze jest terminowo i w ogole to bedziemy pisali do dyrekcji o renegocjacje umowy i zmiane marzy - mam nadzieje ze sie uda...chociaz patrzac na inne kredyty to ta marza nie jest wysoka!a u was jak te kwestie wygladaja w PKO??bierzecie w BP czy SA?? Cytat:
a ja dzis moge potwierdzic ze dobra sprawa bylo na obiad ![]() Cytat:
szybko i latwo to chyba tylko napad na bank... tak jak dzis w Wawie ponoc "niezamaskowany mezczyzna" napadl na bank a moze to Kasienka przebrana za faceta??? i juz ma kase na wakacje i mieszkanko Cytat:
Cytat:
ehh ale jak to mowia mi znajomi z kazda rata masz poczucie ze to TWOJA WLASNOSC i coraz bardziej zbliza do konca splat... pozatym ile mozna mieszkac z rodzicami/tesciami????????? Cytat:
![]() wiecie co Wam powiem..ostatnio tesciu mi dogadal... mowilismy cos o oknach do domu i byla mowa o oknie tarasowym zeby zrobic prog w podlodze zeby taki wysoki nie wystawal...a tesciu stwierdzil ze przeciez dzieci nie bedziemy mieli tylko 2 psy to one bez problemu przeskocza... to byla taka aluzja do tego ze ja ciagle gadam o psie ale sam sie ocknal ze jest zlosliwy a ja mu z grzecznosci przytaknelam Czekoladko- te buty i tuniczka najbardziej mi sie spodobaly!! bardzo faaajne!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||||
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2243 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka myszy
ja na uno- jak zawsze o tej porze ![]() Cytat:
sukieneczka, tuniczka i butki śliczne Już Cię w tym widzę z Twoim ślicznym brzusiem ![]() Cytat:
![]() my jesteśmy tak zwanymi goło ![]() odkładamy kaskę w miarę mozliwości- ale ostatnio jest ciężko- bo strasznie dużo wydatków... no i tych oszczędności nie będzie za dużo I musimy brac kredyt już na wszystko Dom- jeśli już udałoby nam się kupic- to taki do generalnego remontu! A mieszkanie nowiutkie jest w tej cenie- tyle że nie wykończone! Sama - logicznie patrząc wolałabym dom- ale to znów jest duuuużo więcej obowiązków- więcej wkładu remontowego oraz dużo brzydszy obiekt niż mieszkanie. ![]() na razie chyba jeszcze się wstrzymamy ![]() Cytat:
![]() dzięki myszka, że mogę marudzic Cytat:
2- superro dobrej zabawy Cytat:
2- z tesciami nigdy w zyciu! ![]() z rodzicami nie jest zle... ale ja chce na swoje ![]() Lecę kończyc oglądac Housa oszołoma, myc pałkę, przepisac te pierdoły i lulki. ![]() Do jutra myszki Aaaaaaa no i moje pazury jakby ktoś chciał ujrzec i nowy storczyk
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-28 o 22:00 Powód: Fotki :] |
|||||
|
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja myslalam ze palke to myja faceci :P no chyba ze sie nie przebralas po tym napadzie (wybacz moj humor... ale glodnemu jedno na mysli a malz mnie opuscil...w potrzebie...![]() )zmykam i ja obejrze doktorka i do lozka ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#2245 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() na początek Paulinko wszystkiego najlepszego jakoś tak weny nie miałam dzisiaj żeby popisać, pogoda mnie dobiła dzisiaj, ciśnienie chyba leciało i czułam się okropnie....teraz leje, była burza i się zimno zrobiło, a najgorsze że na cały weekend zapowiadają taką okropną pogodę, do tego jeszcze @ nadciąga, mąż mnie wczoraj trochę podkurzył i nic tylko się pochlastać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kreacje superaśne, będziesz się świetnie prezentować ![]() a jak tam mąż? polepszyło mu się? ktoś tu reklamy ogląda ![]() Cytat:
fajnie że wyjazd się udał ![]() Cytat:
![]() dobrze mu przytaknęłaś ![]() a moja teściowa jak jesteśmy u nich i przyjedzie jakaś ciotka i pyta nas kiedy się pojawi jakiś mały ludek to robi mniej więcej taką minę i jest taka okropnie zmieszana, machnie ręką i udaje że nie słyszy , czasami to mam wrażenie że nie chce wnuka czy coś....mimo że jest w porządku i można z nią pogadać i pośmiać to jak się pojawia temat dziecka to robi się conajmniej dziwna ![]() Iza świetna huśtawka , zdolniach z Twojego Taty mogę się wprosić na małe bujanko bo obawiam się że ta w futrynie może być za mała
|
|
#2246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Moonik
Kasienka ładne pazureski |
|
|
|
#2248 | ||||
|
Zadomowienie
|
HEJ marchewkowo-wieczorowo!
Cytat:
Jakby ja postawić...hmmmNo to super...najwazniejsze, ze dobrałas odpowiedni. Cytat:
Ja jestem zła na siebie, jak za późno wstane, bo strasznie krótki dzien się robi... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna sukienka i ta tuniczka też No i buciorki piękniusie sa...no cheba Ci zabiore... ![]() Ale siem dziś wybachałam na basenie...a co pochwalę się... A tak padało no, ale weszłysmy do basenu, to przestało... ![]() No to już sie pochwaliłam... ![]() A teraz sem spać idę... Pa Myszuchny .... |
||||
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nikogo??
to ja tez uciekam ![]() slodkich senkow |
|
|
|
#2250 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie nocny marek się ze mnie zrobił
Cytat:
![]() pamiętam ile takie kompletowanie frajdy sprawia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lecę lulkować. Miłych senków żonki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

czy decydować się na mieszkanie...
jest kilka do sprzedania- w podobnych cenach- ale oczywiście do remontu
hand-made: urodzinowo na 40tkę

znaczy sie 4 dni w tyg spie tak do 11 - 12 a reszte tak przed 10 

a ja siedze w srodku i wyjde dopiero po 20
Chyba muszę małża wyciągnąć do kina 

.