|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Ale pada! Cześć Wam Słonka!
Cytat:
.Cytat:
Lecem do pracy, baj baj!
|
|
|
#2252 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Już po kawie ale pogoda u mnie do
![]() Oczywiście połowa mi się nie zacytowała ![]() Paula Ty to możesz pospać Mi jakoś szkoda dnia i jak tak długo śpię to jestem później na siebie zła. Wolę wstać wcześniej (co nie znaczy że o 7) a później w dzień pokimać![]() Anusia znowu imprę masz szczęściaro a tak na marginesie to temat szkolenia fajny ![]() Malutka jeszcze trochę to Cię synek za kostki przytrzyma a Ty po 100 brzuszków dziennie walniesz ![]() A gdzie Izka i Czekotubka i Soffi i cała reszta małpiszonów (nieobecnych od jakiegoś czasu) się podziewa?????? Małpiszony wracajcie!!!!!!!!! Cytat:
Dobrze, że masz darmową ekipę remontową, my musieliśmy płacić i to calkiem niezłe pieniążki.Hahaha nie. Nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie Ciebie jako taką niziutką drobinkę a nie kobietkę z tak imponującymi (jak to mówią faceci) uszami.Cytat:
Cytat:
2. A to małpa. Jak mnie drażnią te "dzieciowe" teksty....wwwrrr...co to kogo obchodzi. Wczoraj nawet taki facet, który ze mną pracuje (nie jest to mój kolega - facet z którym jestem na dzień dobry i czasami ze dwa zdania z nim zamienie) zapytał czy bociany u mnie nie latają (to niby takie śmieszne miało być bo to taki "zgrywus"). Wymierzałabym karę chłosty za te pytania ![]() Cytat:
) 90m to rzeczywiście bardzo duże mieszkanie. Co do czekania to możecie czekać ale jeżeli chcecie mieszkać sami to ta decyzja i tak Was nie ominie Pazuresy fajne, strasznie kolorowiaste. Lubię na takie popatrzeć sama bym takich nie zrobiła ![]() Buuuu a ja nie poszłam. Dostałam jakieś globuły, więc chyba lepiej, żebym się wstrzymała. Nie wiem jak wytrzymam...uwielbiam basen (chyba do znudzenia o tym gadam co )
|
||||
|
|
|
#2253 | |||
|
Wtajemniczenie
|
AAAAAAAAA
mam odblokowany wizaż w pracy Chyba się im coś pomieszało, ciekawe na jak długo ![]() Lecę Was poczytać póki mogę ![]() A wogóle cześć ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- mało cos do czytania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ładn ale poprzednie były zdecydowanie lepsze ![]() Zostało, wziełam sobie do pracy - już do ciebie leci Cytat:
![]() Własnie mi koleżanka powiedziała, że coś informatycy nasi mieszają i na nowo konfigurują sieć - pewnie jeszcze nie zdążyli poblokowac na nowo stron. No ale możę sobie dziś trochę posiedzę
|
|||
|
|
|
#2254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek, bo pogoda za oknem do Cytat:
Ale cały czas są teksty: "po co Wam ten pies". Jak jej powiedziałam, że między innymi po to, żeby była motywacja żeby wyjść na spacer i się poruszać, to mi walnęła tekstem "to jak będzie dziecko to też trzeba będzie na spacery chodzić". Więc ja już wiem o co jej chodzi Hehe, nie wiem jak to odebrała, ale nie ważne, nie lubię takich tekstów i zakładania z góry, że robimy coś czego nie przemyśleliśmy, a przecież my od razu szukaliśmy psa, który będzie przy dziecku najmniej kłopotliwy. Ale teraz chyba się przekonała do psiura i pogodziła z myślą, że na wnuki musi jeszcze poczekać ![]() Cytat:
A no i się pochwalę swoim mężem, bo już nam wstępnie przedpokój zaprojektował. Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki, to znaczy nie to żebym całkiem lewa była w tej kwestii, ale takiego przedpokoju bym w życiu nie wymyśliła, a poza tym nie chce mi się Cytat:
Dobra, trzeba by się coś za pracę chyba zabrać...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-05-29 o 08:19 |
|||
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje mile kobietki.... ja tak na chwilek 5
. Wiecie dlaczego tak zimno i do Bo w Zakopanem spadlo 12 cm sniegu !!!!! Oczywiscie moje wczorajsze samopoczucie bylo spowodowane zblizajaca sie @ i na 99% dzis mnie szczescie zaleje.... Ech..... Wieczorkiem jedziemy na zakupki remontowe i do Legionowa ![]() A jutro??? Jutro przychodzi facecik od gresu podlogowego i nasza wizualizacja kuchni z kosztorysem. Mam nadzieje ze na zawal nie padne. Choc gosciu mily i wczoraj mi powiedzial ze zrobil lekki lift polek zeby nie przytloczyc nam malej kuchni i gdyby koszt nam nie odpowiadal to spokojnie mozemy szukac kogos innego. A co do zawalu to mam nadzieje ze elektrycy nam mieszkania nie zdemolowali za bardzo . A wiecie ze po jednym razie bycia tam sasiedzi juz nas znaja. Jak szukal nas ten gosciu od mebli kuchennych i zapytal jakegos dziadka o nr 55 to ten od razu zekl : "Aaaaa to ci mlodzi z panstwo z tym smiesznym psem Moj maz mi wczoraj humor poprawil bo oczywiscie jemu tez sie troche zebralo i jak juz mnie wysluchal wyciagna zza siebie siatke.... a tam..... Czarna Kasienkowa kurteczka . Az mnie powalilo.... Musialam przymiezyc a on sie zachwycal..... Ach lobuz z niego... ![]() Kasiu jak zwykle pazuresy cudaczne . A ja swoje szponki tez tak sobie przycielam, az moj Skarb sie zastanawial czy zgubilam gdzies pilnik Anus to korzystaj z neta ile wlezie bo sie moze skonczy niedlugo ![]() Agus spoko spoko szczeniaczek zawladnie ich sercami. . Nasza stala sie pupilkiem wszystkich hehehe. Chociaz aentka z niej nieprzecietna. I wariatka na punkcie szyszek. Ostatnio przywiozlam sobie 2 reklamowki szyszolcow do stroikow bozonarodzeniowych a ta wyniuchala mi je pod stolem i tak dlugo chodzila ze w koncu zrobila dziure i wykradla mi 3 szyszki. W dodatku uwielbia jak sie ja mizia po brzuchu, a brzucho ma goly i delikatny jak pupcia niemowlaka. Wczoraj mizialam ja dobre 20 min a ta poszla spac a jak przestalam to sie obudzila .Dzastus dziekuje za wizyte na moim watku
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-29 o 08:56 Powód: bo Dzastina zostawila po sobie bytnosc na plastycznycm |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh jak ja uwielbiam psiaki, i czytać o nich, i miziać je i bawić się z nimi i oglądać ich zdjątka... Hmmm, właśnie daguś, zdjątka ![]() Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich spraw remontowych i za brak demolki
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale toż to czerwiec za pasem ![]() To żeby projekt melebek był taki jak chcecie i na miarę waszych kieszeni A wy to rzeczywiście dzięki specyficznemu psiurkowi jesteście łatwo rozpoznawalni i zapamiętywani ![]() A jaka to "KAsieńkowa kurteczka" ? Bo taka trochę nie w temacie jestem
|
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzieki za kciukasy Cytat:
.... ![]() Ooo tesciu mi wlasnie truskawki ze smietana przyniosl ![]() Zdjeciory dla was i jedno wczorajsze na NK wklejam |
||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna jest ta psina, udała się Wam
Wymiziaj ją ode mnie!
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pierwszym zdjęciu ma spojrzenie jak prawdziwy lew
przesłodki W wersji samochodowej też super
|
|
|
|
#2261 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ty to masz zajefajne pazureski Cytat:
![]() Cytat:
ale nie bo takie rzeczy to tylko w erze powiadaja super sprawa!!! Żoneczki moje drogi poprosze o kciuki dzis bo mam znowu wizyte u gina..... musze zaraz posprzatac, wziac prysznic i ogolic fredke tylko jak??brzuch mi przeszadza i znowu beda wygibasy przed lusterkiem!!
|
|
#2262 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
Pogoda dzisiaj ciut lepsza, bo nie pada - na razie Ja już pranie wstawiłam, naczynia umyłam i podłogę zamiotłam, a i łóżko pościeliłam ![]() UWAGA UWAGA UWAGA Dzisiaj wypada mi termin porodu, jakby kto słyszał, że rodzę to dajcie znać!!! Cytat:
jak ja w swojej najlepszej formie robiłam max 20 ad. 2 no właśnie wychodzić z ukrycia ![]() ad. 3 pamiętam, ze jak robiliśmy remont łazienki to pomagał nam mój tata, ale do podłączeń kanalizacyjnych i wodnych wzięliśmy jego kolegę i jak pokazał nam ile by wziął za cały remont to tyle ile wydaliśmy ogólnie za remont to byśmy zapłacili za robociznę ![]() Cytat:
ad. 2 Cytat:
dla męża za kreatywnośćCytat:
ad. 2 Czika jak zawsze rewelacyjna
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko
![]() Cytat:
eee a kto mnie teraz podniesie
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Lece z pomoca Agus
Widac ze nasza Malutka dzis w swietnycm humorze, ale jakbym cos slyszala o porodzie to dam Ci znac .... tylko jak? telefon, mail, list ????
|
|
|
|
#2265 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fuj...nie znoszę smietany, toleruję tylko w zupach, poza tym wszystko z jogurtem. Cytat:
Cytat:
mamy tu rodzącą!!!!!!!1. To trzeba forme poprawić ![]() 3. Dokładnie fachowcy sobie nieźle liczą, tyle powiem |
|||||
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() później jak oglądałam zdjęcia, to patrzę, a ten kolega - jeden z tych szuwarków tak stanął do zdjęcia, że wyschnięte drzewo, które akurat znalazło się za nim wyglądało jak poroże - zdjęcie było robione przed wejściem do kajaków, czyli już od początku szuwarek był naznaczony dokładnie ![]() śliczna psinka miłego dnia laseczki, ja już się nie mogę doczekać popołudnia buziaki |
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymać Super masz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2270 | ||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA.
Doszły mnie słuchy, że mamy na sali kobietę z terminem porodu na dziś ![]() No więc przybiegłam szybko i patrzę, a tu nikt nie rodzi... ![]() Poczekam jeszcze chwilę... ![]() Cytat:
Cytat:
Za wizytę... ![]() Gimnastykuj się bezpiecznie... ![]() Cytat:
![]() Ale bestyjka urosła... Cudna... 12 cm? ![]() ![]() Heh, taki piecho to wizytówka... ![]() No i fajnie, ze kojarzą... A prezencior fajny za humorek lepszy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to za mała...? ![]() Czy ta pogoda sie kiedys poprawi, bo chyba sie nie pobujamy w tym roku... A tesciowej niech sie lepiej przyzwyczaja do tej myśli... ![]() Cytat:
![]() Za dobry wybór... ![]() ![]() Idę skrobac prackę... No i se poszła! ![]() Szlaczek mnie już trafia od tych niezacytowanych wiadomości, musze wracać, bo zapomniałam co mi umkneło...<tupiem> Co jest grane...to ja nie wiem, ale mam nadzieję, ze to chwilowe... ![]() Odpisac człowiek normalnie nie może... ![]() teraz poszła dopiero...o!
|
||||||
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
jakos udalo mi sie z ta fredka.........ale jest coraz gorzej......
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie deszcze się skończyły i robi sie piękna pogoda
Słonko mi zagląda do okien A co tak wszystkie pracuję przy piątku ?? Ja się dowiedziałam że to z okazji Dnia dziecka mamy odblokowane wszystkie stronki wiec jeszcze w poniedziałek będę mogła na wizaż polukać a później już koniec z wizażem w pracy ![]() Pytałam już się was wcześniej a żadna mi nie odpisała - jak myślicie, jaki kolor dodatków tzn butów, biżuterii i pazurów mogę sobie zarzucić do tej mojej kiecki weselnej ? Nie chcę kupować znów czarnych butów, myślałam o niebieskich ale takich bardziej turkusowych, jak myślicie? No i do tego w tym kolorze biżu i pazurki A może jakis inny?
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
))) dzisiaj odespałam w końcu tydzień wstawania o 6... chociaż od 7 brzęczał mi telefon, aż w końcu odebrałam i okazało się że kurier chce mi podrzucić rower no i stoi już w kuchni obok mężowego... tylko trzeba jeszcze wyprostować kierownicę, faaajny jest damka-góralno ale w końcu mam czas na nadrabianie ![]() Izazusia gratuluję praktyk agunia82 widzę że zabiegana ciągle z tym mieszkaniem, alew każdym poście czuć pod tekstem taką radość ![]() dzasta110 ściany wyglądają modnie i gustownie ![]() No i cieszę się że mąż wrócił – nie puszczaj go już ![]() izka19855 jak zapieknak aTobie się udała bo ta nasza taka sobie ;/ z pieczarkami zrobiłam, ale raczej nie będę powtarzać. W sumie mama mowila, że robiła i taka sobie była ale musiałam się sama przekonać :p Co do huśtawki to zazdraszczam o uwieeelbiam takie ogrodowe... mogę siedzieć całymi dniami na niej a ta Twoja przepiękna *_* w takim zadbanym ogrodzie przyjemnie posiedzieć J hmm... na taras by nam się przydała taka ;pO „Wojnie...” już pisałam to nie będę się powtarzać J ciągle jestem w szoku że taki dobry film był mimo że nie spodziewałam się J polecam kotekk81 dobrze, że wracasz do zdrowia, bo musiało być faktycznie strasznie już z tego co pisałaś.. gosia1007 no jak Folik już łykasz to się organizm dowie o co kaman i będzie wszystko dobrze ![]() mooonik no w końcu i do Ciebie dotarły truskawki ja wczoraj w pracy pół kilo podjadałam ;p był po 5 zł więc grzech nie kupić ![]() Co do „Wojny...” to może jak się przeczyta książkę to łatwiej zrozumieć film? Nie wiem.. ja generalnie jak bym miała książkę i film to zawsze wolę najpierw film obejrzeć bo po książce bardzo traci – książki z reguły są o wiele lepsze od ich ekranizacji daget ;* to zamiast tyle gadać-pisać o tych spotkaniach czas podjąć jakąś męską decyzję ![]() Masz się z tą teściówką... ale widzę że twarda jesteś – trafiła kosa na kamień – tak trzymaj ![]() A mój mąż też mnie czasamami... ;/ wczoraj wynalazł sobie jakiś festiwal 19-21 czerwca i że idziemy... zapomniał, że mieliśmy wtedy jechac do moich rodziców grrr... jeszcze nic nie powiedziałam, bo się zastanawiam, bo festiwal naprawdę fajny ;p ech... ale z drugiej strony mieliśmy się spotkać u rodziców z koleżankami moimi z pracy – bo one z tamtych stron pochodzą, i będzie na noc świętojańską jakaś imprezka na wsi... wkurzyłam się.czekoladka21 to jak masz nowy aparat pokaż jakieś foteczki śliczne pazurki i kreacje ![]() malutka_24 Dawidek co zajrzę to większy J cieszę się bardzo ![]() Anusia_piekniusia potwierdzam i ja, że figurka super J sukienka nie w moim stylu, ale ładnie w niej wyglądasz m.a.r.t.a ale masz figurę... fiu fiu J sukienka super, niby podobna do Anusi ale jednak troszkę inny fason no i materiał – bardziej mi przypada do gustu. Ale ciągle nie mój gust. Jakąś kolorową chcę... paulinaizabela spóźnione życzenia ;* Storczyk śliczny J u mnie na bazarku mają zawsze masę storczyków w różnych kolorach i wielkościach – od miniaturek do olbrzymów kiedyś też kupię i mają też doniczkowe kalie bordowe i różowe, bardzo elegancko wyglądają J ale na razie nie mamy miejsca na kwiatki, no i musze się nauczyć o nie dbać ostatnio kupiłam spryskiwacz i odżywkę nową może odżyją... kroton puścił nowe liście to może nie wyłysieje doszczętnie ![]() Butki też bardzo fajne J koturny chyba w modzie w tym sezonie bo trochę ich jest w sklepach, lubię taki retro styl więc też bym kupiła takie jak Twoje J kasienka1985 ja to nawet jeszcze dylemtów mieszkaniowych nie mam bo nie mamy zdolności ;] ehhh... pogadaj z mężem, trzeba na pewno pooglądać konkretnie mieszkania i wtedy jakaś decyzja się urodzi ![]() Ja bym wolała mieszkaie w bloku chyba od domku – bo nie mieszkałam w domu i mnie przeraża ;p będziemy jeździć do rodziców do domków (jak już moi też sobie w końcu wybudują..) Pazurrki śliczne, dla mnie trochę „za bogate” ale pasują do storczykoholikowej Kasieńki ![]() katey obroty na karcie na miesiąc 500zł – po prostu zakupy płacić wszelkie kartą, jak wyciąg się wygeneruje masz 20 dni żeby spłacać kartę w całości i żadnych kosztów nie ma – więc to nie rata, normalne pieniądze które w miesiącu wydajesz na życie, tylko forma płatności inna. Moim zdaniem nie taki straszny warunek mbanku, ale na pewno trochę problematyczne może być jak nie zawsze da się kartą zapłacić ![]() Co do teścia, to na pewno przykro musiało Ci się zrobić ;/ ehh wyrwało mu się co myśli, ale ja jestem z Tobą, też jestem psiara ;p rozumiem Cię J wracam do domu i opowiadam mężowi jakie psy widziałam po drodze... taka głupia jestem no... wczoraj ślicznego czarnego spaniela na przykład
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
monai - ale naskrobałaś
takim drobnym druczkiem a ja taka ślepa jestem Za komplement
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
4773_1m[1].jpg Nie koniecznie taki wzór, ale chodzi mi o kolor... Turkus jakoś nie widzi mi się z tą sukienką, no nie wiem, moze musiałabym całość widzieć.... Cytat:
Jak wrócisz, to podziel się wiadomościa... monai ja robiłam zapiekankę, ale tą bez pieczarek i wyszła pyszna, ostatnio nam za mało doszły kartoflaczki, bo za grubo położyłyśmy mięsa mielonego, ale pychota... dziękuję...za miłe słowo. ![]() tak o filmie pisałaś, narazie nie ma kiedy, ale chyba sie zdecydujemy. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-29 o 13:43 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
myyyyyy
, nieeeee, on tak sam z siebie ![]() widać było mu to pisane Cytat:
a mniejszymi już się nie dało ? |
|
|
|
|
#2277 | |||||
|
Rozeznanie
|
Chyba od półtorej godziny tak siedzę i nadrabiam juz - wypiłammleko z kawą, zieloną herbatkę z mięt a teraz jakieś ziółka na trawienie wciągam ;> zaraz sobie jeszcze bratka zapażę
... a potem będę siiiii...kaćwiecie co kiedyś jak była starsza wersja wizażu to mi się cytowały wiadomości wszystkie zazwyczaj a teraz faktycznie jest to wkurzające ;/ No ale nie marudzę, wogóle to u u mnie pogoda sie poprawia bo od wczoraj padało do południa dzisiaj i ziiiiimno... ale już nie pada Cytat:
Soffciu jak się polepszy to wróć do nas no...2.podzielam takie podejście do życia wiadomo fajnie mieć, ale przeżyć - to jest to co dodaje mi siły na długo3. mhm te teksty też znam ;] aczkolwiek nie od rodziców naszych - jedni mają "świeżego" pierwszego wusia jeszcze, a drugim się nie śpieszy do dziadkowania ![]() Cytat:
a ja wczoraj dostałam oficjalną naganę za wysyłanie maili na zewnętrzne adresy - 30 maili podobno wysłałam ech... na dywaniku u kierownika aż byłam a ja se tylko z mężem urządziłam mailowego czata ;pCytat:
to wiele wyjaśnia... brr...2. szczęśliwie super jakiś fachowiec Wam się trafił widzę kiedyś może nam polecisz ![]() 3."z tym śmiesznym psem" 4. no mąż Ci się zrehabilitował aż nad to nie możesz się na niego teraz złościć przez najbliższy miesiąc ![]() 5. piesio kochany i śliczny - też kce od wczoraj zastanawiam się nad cocker spanielem chyba że w tej szafie trzyma szczeniaczka dla mnie... http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane...er-spaniel.jpg Cytat:
a kciukaski zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Czy ta pogoda sie kiedys poprawi, bo chyba sie nie pobujamy w tym roku... Szlaczek mnie już trafia od tych niezacytowanych wiadomości, musze wracać, bo zapomniałam co mi umkneło...<tupiem> Co jest grane...to ja nie wiem, ale mam nadzieję, ze to chwilowe... ![]() Odpisac człowiek normalnie nie może... ![]() teraz poszła dopiero...o! [/quote] |
|||||
|
|
|
#2278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do dodatków to myślę że turkusowe mogą być - ale nie za jaskrawe, taki turkus przydymiony ![]() Mąż za godzinkę wróci z pracy więc muszę się wziąć i ogarnąć dzisiaj chce iść na koncert ale mi się nie chce... jakiś obiad muszę wymyślić przy piątku - a lodówka pełnamięsa po ostatniej wizycie rodziców moich - byli na koncercie kabaretowym i bardzo zadowoleni podobno ![]() Aaa i widziałam przepiękną bombkę z atmosphere w sklepie z końcówkami kolekcji - ciemno niebieska, błyszcząca lekko... góra przylegająca usztywniona, a duł delikatnie rozkloszowany ale bez mojego rozmiaru |
|
|
|
|
#2279 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A smietane czasami lubie zjesc, w malych ilosciach z zup nie znosze chyba ze mamine bo ona superowo gotuje ![]() Jasne ze wymiziam, poki jeszcze to lubi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A twoj mezus tez niezly gagatek |
||||
|
|
|
#2280 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() w końcu wyszło słońce bo od rana taka pogoda była że masakra Cytat:
![]() Cytat:
![]() super Wam rośnie Czika, widać że sie robi coraz większa to i pewnie więcej dokucza na tym pierwszym zdjęciu wyszła jak taka mała lwica ![]() Cytat:
![]() za ginka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() może więc dodatki w brązie, albo czerwonym ? Cytat:
![]() ja kupowałam po 4,5 dwa kilo wzięłam i teraz też wcinam ![]() co do Wojny... czytałam bardzo różne opinie, jednym się podoba, inni znowu że beznadzieja, dużo było że nie polecają czytania książki przed obejrzeniem, że autorka to grafomanka i samą książkę bardzo źle się czyta. No nic może w niedzielę się wybierzemy to będę mogła ocenić. A sama lubię najpierw przeczytać książkę a dopiero film obejrzeć (a później się wściekam że wiem co dalej będzie )a co Wy chcecie od czcionki? ja widze normalnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Ale to kisiel się pije ? ja zawsze jem łyżeczką 
i nowy storczyk

Mi jakoś szkoda dnia i jak tak długo śpię to jestem później na siebie zła. Wolę wstać wcześniej (co nie znaczy że o 7) a później w dzień pokimać
mam odblokowany wizaż w pracy 

Hehe, nie wiem jak to odebrała, ale nie ważne, nie lubię takich tekstów i zakładania z góry, że robimy coś czego nie przemyśleliśmy, a przecież my od razu szukaliśmy psa, który będzie przy dziecku najmniej kłopotliwy. Ale teraz chyba się przekonała do psiura i pogodziła z myślą, że na wnuki musi jeszcze poczekać
hand-made: urodzinowo na 40tkę

jak ja w swojej najlepszej formie robiłam max 20 
tyle ile wydaliśmy ogólnie za remont to byśmy zapłacili za robociznę
dla męża za kreatywność

obok mężowego... tylko trzeba jeszcze wyprostować kierownicę, faaajny jest
Soffciu jak się polepszy to wróć do nas no...