Żony doskonałe PM2008 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 06:35   #2251
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Ale pada! Cześć Wam Słonka!

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Mmmm... brzmi smakowicie Ale to kisiel się pije ? ja zawsze jem łyżeczką
No ja właśnie to miałam na myśli .

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Aaaaaaa no i moje pazury jakby ktoś chciał ujrzec i nowy storczyk
Ale masz pazury, nono... choć nie jestem zwolenniczką tipsów, muszę przyznać, że pod względem wykonania robią wrażenie.

Lecem do pracy, baj baj!
Stary 2009-05-29, 07:58   #2252
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Już po kawie ale pogoda u mnie do więc nadal spać mi się chce. Popracować dzisiaj ostro muszę, nie wiem jak się do tego zmuszę
Oczywiście połowa mi się nie zacytowała

Paula Ty to możesz pospać Mi jakoś szkoda dnia i jak tak długo śpię to jestem później na siebie zła. Wolę wstać wcześniej (co nie znaczy że o 7) a później w dzień pokimać
Anusia znowu imprę masz szczęściaro a tak na marginesie to temat szkolenia fajny
Malutka jeszcze trochę to Cię synek za kostki przytrzyma a Ty po 100 brzuszków dziennie walniesz
A gdzie Izka i Czekotubka i Soffi i cała reszta małpiszonów (nieobecnych od jakiegoś czasu) się podziewa?????? Małpiszony wracajcie!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Chyba tylko na drzwiach wejściowych, pralce i lodówce nie będziemy oszczędzać. No i remont będzie robił mąż z teściem i będziemy mieli tańsze materiały. A ja i tak uważam że na to wszystko idzie kupa kasiory
No jasne, że kupa kasy, nawet 10 tys to kupa forsy. My też nie mamy mega wypasionych rzeczy. Nie jest to g...ale też nie rzeczy z najwyższej półki. Jest ok, ja tam nie jestem zwolennikiem ładowania zbyt dużej ilości gotówki w mieszkanie. W końcu z życia też coś trzeba mieć Dobrze, że masz darmową ekipę remontową, my musieliśmy płacić i to calkiem niezłe pieniążki.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że nie miałaś przed oczami jakieś czarownicy .
Hahaha nie. Nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie Ciebie jako taką niziutką drobinkę a nie kobietkę z tak imponującymi (jak to mówią faceci) uszami.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ja tez w Polsce czesto kupowalam na rynku buty i ciuchy - duzo taniej i wcale nie gorsze
A ja na rynku nie kupuję bo nie umiem.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
dzis w Wawie ponoc "niezamaskowany mezczyzna" napadl na bank a moze to Kasienka przebrana za faceta??? i juz ma kase na wakacje i mieszkanko

wiecie co Wam powiem..ostatnio tesciu mi dogadal...
mowilismy cos o oknach do domu i byla mowa o oknie tarasowym zeby zrobic prog w podlodze zeby taki wysoki nie wystawal...a tesciu stwierdzil ze przeciez dzieci nie bedziemy mieli tylko 2 psy to one bez problemu przeskocza... to byla taka aluzja do tego ze ja ciagle gadam o psie ale sam sie ocknal ze jest zlosliwy a ja mu z grzecznosci przytaknelam
1.
2. A to małpa. Jak mnie drażnią te "dzieciowe" teksty....wwwrrr...co to kogo obchodzi. Wczoraj nawet taki facet, który ze mną pracuje (nie jest to mój kolega - facet z którym jestem na dzień dobry i czasami ze dwa zdania z nim zamienie) zapytał czy bociany u mnie nie latają (to niby takie śmieszne miało być bo to taki "zgrywus"). Wymierzałabym karę chłosty za te pytania

Cytat:
no to widzę , że jakoś dobrze trafiłaś
my jesteśmy tak zwanymi goło-cami
odkładamy kaskę w miarę mozliwości- ale ostatnio jest ciężko- bo strasznie dużo wydatków... no i tych oszczędności nie będzie za dużo
I musimy brac kredyt już na wszystko
Sama - logicznie patrząc wolałabym dom- ale to znów jest duuuużo więcej obowiązków- więcej wkładu remontowego oraz dużo brzydszy obiekt niż mieszkanie.

na razie chyba jeszcze się wstrzymamy
No tak czy dom czy mieszkanie to wydatki duże. Masz rację, że dom=dużo więcej obowiązków niż mieszkanie (jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie np koszącej trawy) 90m to rzeczywiście bardzo duże mieszkanie.
Co do czekania to możecie czekać ale jeżeli chcecie mieszkać sami to ta decyzja i tak Was nie ominie
Pazuresy fajne, strasznie kolorowiaste. Lubię na takie popatrzeć sama bym takich nie zrobiła

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Ale siem dziś wybachałam na basenie...a co pochwalę się...
Buuuu a ja nie poszłam. Dostałam jakieś globuły, więc chyba lepiej, żebym się wstrzymała. Nie wiem jak wytrzymam...uwielbiam basen (chyba do znudzenia o tym gadam co)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 08:16   #2253
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

AAAAAAAAA mam odblokowany wizaż w pracy Chyba się im coś pomieszało, ciekawe na jak długo
Lecę Was poczytać póki mogę

A wogóle cześć

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

mało cos do czytania
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hehe na targu za 70zł!!!!nie zalezalo mi na firmowych bo kupilam je tylko dlatego ze mi nogi puchna.......a mam super buciki tylko teraz mi noga do nich nie wchodzi
Musdze się u mnie na targu rozejrzeć
Cytat:
1- dam znac jak znajde
2- superro dobrej zabawy

1. Dzięki
2. Ładn ale poprzednie były zdecydowanie lepsze Jakoś cos kształt taki mniej kanciasty niż ostatnio
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
zostało coś jeszcze
Zostało, wziełam sobie do pracy - już do ciebie leci
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Anusia znowu imprę masz szczęściaro a tak na marginesie to temat szkolenia fajny
No też tak myśle - tylko za dużo nowego się nie dowiem bo pisałam o tym prace dyplomową

Własnie mi koleżanka powiedziała, że coś informatycy nasi mieszają i na nowo konfigurują sieć - pewnie jeszcze nie zdążyli poblokowac na nowo stron. No ale możę sobie dziś trochę posiedzę
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 08:18   #2254
agunia82
Zakorzenienie

Hej kobietki
Jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek, bo pogoda za oknem do a do tego @ dostałam i się masakrycznie czuje... Ehhh byle do 16

Cytat:
podobnie i z moja tesciowa... otwarcie mowi ze nie przepada za malymi dzecmi.. za to tesciu ciagle nas pogania ze wnuka juz by chcial... (malz ma starszego brata-brali slub rok przed nami i tez jeszcze nie maja bobasa) a ja tylko o psach gadam i powiedzialam mu ze najpierw bedzie pies a pozniej bobo
haha, ja podejrzewam, że moja mama mnie celowo odciąga od kupna psa, bo chciałaby wnuka, tylko tego na głos nie mówi Ale cały czas są teksty: "po co Wam ten pies". Jak jej powiedziałam, że między innymi po to, żeby była motywacja żeby wyjść na spacer i się poruszać, to mi walnęła tekstem "to jak będzie dziecko to też trzeba będzie na spacery chodzić". Więc ja już wiem o co jej chodzi A teściowa już od dawna mówi o wnukach, i też widziałam jak się najpierw skrzywiła, że psa bierzemy. I dowaliła tekstem: "Kupcie jakiegoś mądrego i go dobrze odchowajcie, bo jak się dziecko pojawi to nam pewnie oddacie". A ja jej na to: "O nigdy w życiu!" Hehe, nie wiem jak to odebrała, ale nie ważne, nie lubię takich tekstów i zakładania z góry, że robimy coś czego nie przemyśleliśmy, a przecież my od razu szukaliśmy psa, który będzie przy dziecku najmniej kłopotliwy. Ale teraz chyba się przekonała do psiura i pogodziła z myślą, że na wnuki musi jeszcze poczekać

Cytat:

No jasne, że kupa kasy, nawet 10 tys to kupa forsy. My też nie mamy mega wypasionych rzeczy. Nie jest to g...ale też nie rzeczy z najwyższej półki. Jest ok, ja tam nie jestem zwolennikiem ładowania zbyt dużej ilości gotówki w mieszkanie. W końcu z życia też coś trzeba mieć Dobrze, że masz darmową ekipę remontową, my musieliśmy płacić i to calkiem niezłe pieniążki.
no powiem Ci że wstępnie to nam wyszło grubo ponad te 10 tys, w sumie to ponad 15 tys, ale mam nadzieję, że nam się jeszcze gdzieś uda oszczędności poszukać. Szafę już zdecydowaliśmy, że nam zrobi teściu więc będzie tylko koszt materiałów i chyba mniej mebli kupimy. Wszystko się okaże jak się dowiemy, ile bank nam da kredytu. A że darmowa ekipa remontowa jest, to ja się bardzo cieszę, bo wiem, ile to oszczędności (wiem ile teściu bierze za takie remonty).

A no i się pochwalę swoim mężem, bo już nam wstępnie przedpokój zaprojektował. Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki, to znaczy nie to żebym całkiem lewa była w tej kwestii, ale takiego przedpokoju bym w życiu nie wymyśliła, a poza tym nie chce mi się )

Cytat:
AAAAAAAAA mam odblokowany wizaż w pracy Chyba się im coś pomieszało, ciekawe na jak długo

A wogóle cześć
super

Dobra, trzeba by się coś za pracę chyba zabrać...

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-05-29 o 08:19
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 08:51   #2255
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej moje mile kobietki.... ja tak na chwilek 5 .
Wiecie dlaczego tak zimno i do ????? Wiecie?
Bo w Zakopanem spadlo 12 cm sniegu !!!!!
Oczywiscie moje wczorajsze samopoczucie bylo spowodowane zblizajaca sie @ i na 99% dzis mnie szczescie zaleje.... Ech..... Wieczorkiem jedziemy na zakupki remontowe i do Legionowa . Musimy popatrzec za kabina prysznicowa i WCtem naroznym

A jutro??? Jutro przychodzi facecik od gresu podlogowego i nasza wizualizacja kuchni z kosztorysem. Mam nadzieje ze na zawal nie padne. Choc gosciu mily i wczoraj mi powiedzial ze zrobil lekki lift polek zeby nie przytloczyc nam malej kuchni i gdyby koszt nam nie odpowiadal to spokojnie mozemy szukac kogos innego. A co do zawalu to mam nadzieje ze elektrycy nam mieszkania nie zdemolowali za bardzo .
A wiecie ze po jednym razie bycia tam sasiedzi juz nas znaja. Jak szukal nas ten gosciu od mebli kuchennych i zapytal jakegos dziadka o nr 55 to ten od razu zekl : "Aaaaa to ci mlodzi z panstwo z tym smiesznym psem !!!".

Moj maz mi wczoraj humor poprawil bo oczywiscie jemu tez sie troche zebralo i jak juz mnie wysluchal wyciagna zza siebie siatke.... a tam..... Czarna Kasienkowa kurteczka . Az mnie powalilo.... Musialam przymiezyc a on sie zachwycal..... Ach lobuz z niego...

Kasiu jak zwykle pazuresy cudaczne . A ja swoje szponki tez tak sobie przycielam, az moj Skarb sie zastanawial czy zgubilam gdzies pilnik

Anus to korzystaj z neta ile wlezie bo sie moze skonczy niedlugo

Agus spoko spoko szczeniaczek zawladnie ich sercami. . Nasza stala sie pupilkiem wszystkich hehehe. Chociaz aentka z niej nieprzecietna. I wariatka na punkcie szyszek. Ostatnio przywiozlam sobie 2 reklamowki szyszolcow do stroikow bozonarodzeniowych a ta wyniuchala mi je pod stolem i tak dlugo chodzila ze w koncu zrobila dziure i wykradla mi 3 szyszki. W dodatku uwielbia jak sie ja mizia po brzuchu, a brzucho ma goly i delikatny jak pupcia niemowlaka. Wczoraj mizialam ja dobre 20 min a ta poszla spac a jak przestalam to sie obudzila .

Dzastus dziekuje za wizyte na moim watku

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-05-29 o 08:56 Powód: bo Dzastina zostawila po sobie bytnosc na plastycznycm
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 08:59   #2256
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Agus spoko spoko szczeniaczek zawladnie ich sercami. . Nasza stala sie pupilkiem wszystkich hehehe. Chociaz aentka z niej nieprzecietna. I wariatka na punkcie szyszek. Ostatnio przywiozlam sobie 2 reklamowki szyszolcow do stroikow bozonarodzeniowych a ta wyniuchala mi je pod stolem i tak dlugo chodzila ze w koncu zrobila dziure i wykradla mi 3 szyszki. W dodatku uwielbia jak sie ja mizia po brzuchu, a brzucho ma goly i delikatny jak pupcia niemowlaka. Wczoraj mizialam ja dobre 20 min a ta poszla spac a jak przestalam to sie obudzila .
a no tego to akurat jestem pewna Ehh jak ja uwielbiam psiaki, i czytać o nich, i miziać je i bawić się z nimi i oglądać ich zdjątka... Hmmm, właśnie daguś, zdjątka

Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich spraw remontowych i za brak demolki

Stary 2009-05-29, 09:10   #2257
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

A jutro??? Jutro przychodzi facecik od gresu podlogowego i nasza wizualizacja kuchni z kosztorysem. Mam nadzieje ze na zawal nie padne. Choc gosciu mily i wczoraj mi powiedzial ze zrobil lekki lift polek zeby nie przytloczyc nam malej kuchni i gdyby koszt nam nie odpowiadal to spokojnie mozemy szukac kogos innego. A co do zawalu to mam nadzieje ze elektrycy nam mieszkania nie zdemolowali za bardzo .
A wiecie ze po jednym razie bycia tam sasiedzi juz nas znaja. Jak szukal nas ten gosciu od mebli kuchennych i zapytal jakegos dziadka o nr 55 to ten od razu zekl : "Aaaaa to ci mlodzi z panstwo z tym smiesznym psem !!!".

Moj maz mi wczoraj humor poprawil bo oczywiscie jemu tez sie troche zebralo i jak juz mnie wysluchal wyciagna zza siebie siatke.... a tam..... Czarna Kasienkowa kurteczka . Az mnie powalilo.... Musialam przymiezyc a on sie zachwycal..... Ach lobuz z niego...

Anus to korzystaj z neta ile wlezie bo sie moze skonczy niedlugo
Ze co ?? 12 cm śniegu ?? o matko Ale toż to czerwiec za pasem
To żeby projekt melebek był taki jak chcecie i na miarę waszych kieszeni A wy to rzeczywiście dzięki specyficznemu psiurkowi jesteście łatwo rozpoznawalni i zapamiętywani
A jaka to "KAsieńkowa kurteczka" ? Bo taka trochę nie w temacie jestem
Stary 2009-05-29, 09:23   #2258
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
a no tego to akurat jestem pewna Ehh jak ja uwielbiam psiaki, i czytać o nich, i miziać je i bawić się z nimi i oglądać ich zdjątka... Hmmm, właśnie daguś, zdjątka

Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich spraw remontowych i za brak demolki
Myslalam o tym ab pare wkleic ale mnie ubieglas . Dzieki za kciukasy

Cytat:
Ze co ?? 12 cm śniegu ?? o matko Ale toż to czerwiec za pasem
To żeby projekt melebek był taki jak chcecie i na miarę waszych kieszeni A wy to rzeczywiście dzięki specyficznemu psiurkowi jesteście łatwo rozpoznawalni i zapamiętywani
A jaka to "KAsieńkowa kurteczka" ? Bo taka trochę nie w temacie jestem
No wlasnie czerwiec.... .... za kciukasy. A kurteczka Kasienkowa to taka na stojce skorkowa z szerokimi mankietami jak to powiedzial moj slubny tylko motoru mi teraz brak

Ooo tesciu mi wlasnie truskawki ze smietana przyniosl

Zdjeciory dla was i jedno wczorajsze na NK wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06447.jpg (38,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07266.jpg (31,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07282.jpg (38,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07302.jpg (30,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-05-29, 09:33   #2259
agunia82
Zakorzenienie

Piękna jest ta psina, udała się Wam Wymiziaj ją ode mnie!

Stary 2009-05-29, 09:35   #2260
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Na pierwszym zdjęciu ma spojrzenie jak prawdziwy lew przesłodki W wersji samochodowej też super
Stary 2009-05-29, 09:42   #2261
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
no leci ale jaka przyjemnosc takie zakupki

ja tez w Polsce czesto kupowalam na rynku buty i ciuchy - duzo taniej i wcale nie gorsze

super kompletowac wyprawke dla dzidzi
niedlugo sama bedziesz kompletowac

Cytat:

Czekoladko- te buty i tuniczka najbardziej mi sie spodobaly!! bardzo faaajne!

Cytat:

pazurki jak na takie króciutkie wyglądają bardzo sympatycznie
sukieneczka, tuniczka i butki śliczne
Już Cię w tym widzę z Twoim ślicznym brzusiem

ty to masz zajefajne pazureski

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

1. fajne pazurki , ja sama wolę krótkie bo długie mi przeszkadzają
a kreacje superaśne, będziesz się świetnie prezentować
a jak tam mąż? polepszyło mu się?

ktoś tu reklamy ogląda

mąż troche lepiej sie czuje, jeszcze dzis idzie na 1 zabieg masażu rehabilitacyjnego i mysle ze bedzie ok, no ale zadnych wygibasow na weselu nie bedzie

Cytat:

Śliczniutkie masz pazurki...
Śliczna sukienka i ta tuniczka też
No i buciorki piękniusie sa...no cheba Ci zabiore...
oddam za darmo!!!!
ale nie bo takie rzeczy to tylko w erze powiadaja

Cytat:

pamiętam ile takie kompletowanie frajdy sprawia
super sprawa!!!

Żoneczki moje drogi poprosze o kciuki dzis bo mam znowu wizyte u gina.....
musze zaraz posprzatac, wziac prysznic i ogolic fredke tylko jak??brzuch mi przeszadza i znowu beda wygibasy przed lusterkiem!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 09:46   #2262
malutka_24
Wtajemniczenie

hejka
Pogoda dzisiaj ciut lepsza, bo nie pada - na razie Ja już pranie wstawiłam, naczynia umyłam i podłogę zamiotłam, a i łóżko pościeliłam

UWAGA UWAGA UWAGA
Dzisiaj wypada mi termin porodu, jakby kto słyszał, że rodzę
to dajcie znać!!!

Cytat:
Malutka jeszcze trochę to Cię synek za kostki przytrzyma a Ty po 100 brzuszków dziennie walniesz

A gdzie Izka i Czekotubka i Soffi i cała reszta małpiszonów (nieobecnych od jakiegoś czasu) się podziewa?????? Małpiszony wracajcie!!!!!!!!!

No jasne, że kupa kasy, nawet 10 tys to kupa forsy. My też nie mamy mega wypasionych rzeczy. Nie jest to g...ale też nie rzeczy z najwyższej półki. Jest ok, ja tam nie jestem zwolennikiem ładowania zbyt dużej ilości gotówki w mieszkanie. W końcu z życia też coś trzeba mieć Dobrze, że masz darmową ekipę remontową, my musieliśmy płacić i to calkiem niezłe pieniążki
ad. 1 100 brzuszków jak ja w swojej najlepszej formie robiłam max 20
ad. 2 no właśnie wychodzić z ukrycia
ad. 3 pamiętam, ze jak robiliśmy remont łazienki to pomagał nam mój tata, ale do podłączeń kanalizacyjnych i wodnych wzięliśmy jego kolegę i jak pokazał nam ile by wziął za cały remont to tyle ile wydaliśmy ogólnie za remont to byśmy zapłacili za robociznę

Cytat:

Zostało, wziełam sobie do pracy - już do ciebie leci
ad. 1 oj to korzystaj póki możesz
ad. 2

Cytat:
A no i się pochwalę swoim mężem, bo już nam wstępnie przedpokój zaprojektował. Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki, to znaczy nie to żebym całkiem lewa była w tej kwestii, ale takiego przedpokoju bym w życiu nie wymyśliła, a poza tym nie chce mi się )
dla męża za kreatywność

Cytat:
Cytat:
ad. 1 przynajmniej sąsiedzi was kojarzą, bo moi nie wiem czy wiedzą, że ja byłam w ciąży i dziecko urodziłam
ad. 2 Czika jak zawsze rewelacyjna
Stary 2009-05-29, 09:56   #2263
agunia82
Zakorzenienie

czekoladko

Cytat:

UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!

padłam

eee a kto mnie teraz podniesie

Stary 2009-05-29, 10:02   #2264
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
czekoladko

padłam

eee a kto mnie teraz podniesie
Lece z pomoca Agus

Widac ze nasza Malutka dzis w swietnycm humorze, ale jakbym cos slyszala o porodzie to dam Ci znac .... tylko jak? telefon, mail, list ????
Stary 2009-05-29, 10:11   #2265
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
No też tak myśle - tylko za dużo nowego się nie dowiem bo pisałam o tym prace dyplomową
No, ale imprezka będzie

Cytat:
Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki,
Ze mnie to taka noga w te klocki że szok i jakoś zdecydować się nie potrafię. Dobrze, że mam już remont za sobą.

Cytat:
Moj maz mi wczoraj humor poprawil bo oczywiscie jemu tez sie troche zebralo i jak juz mnie wysluchal wyciagna zza siebie siatke.... a tam..... Czarna Kasienkowa kurteczka . Az mnie powalilo....
Wow, sam Ci kurtkę kupił??? No no podziwiam

Cytat:
Fuj...nie znoszę smietany, toleruję tylko w zupach, poza tym wszystko z jogurtem.

Cytat:
Będę trzymać

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!
ad. 1 100 brzuszków jak ja w swojej najlepszej formie robiłam max 20

ad. 3 pamiętam, ze jak robiliśmy remont łazienki to pomagał nam mój tata, ale do podłączeń kanalizacyjnych i wodnych wzięliśmy jego kolegę i jak pokazał nam ile by wziął za cały remont to tyle ile wydaliśmy ogólnie za remont to byśmy zapłacili za robociznę
OMG mamy tu rodzącą!!!!!!!

1. To trzeba forme poprawić
3. Dokładnie fachowcy sobie nieźle liczą, tyle powiem
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 10:18   #2266
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Lece z pomoca Agus
uff dziękować

Stary 2009-05-29, 10:19   #2267
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
pazuresy i kwiatuch śliczne
Cytat:
no to mieliście przygody
fajnie że wyjazd się udał

później jak oglądałam zdjęcia, to patrzę, a ten kolega - jeden z tych szuwarków tak stanął do zdjęcia, że wyschnięte drzewo, które akurat znalazło się za nim wyglądało jak poroże , z innymi kolegami myśleliśmy, że się zlejemy ze śmiechu, jak to zauważyliśmy - zdjęcie było robione przed wejściem do kajaków, czyli już od początku szuwarek był naznaczony
Cytat:
kinuś no jaki buraczkos, nie zna się w ogóle...phi!!
dokładnie
Cytat:
Zdjeciory dla was
śliczna psinka

miłego dnia laseczki, ja już się nie mogę doczekać popołudnia

buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 11:30   #2268
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!
AAAAA... to dziś ???? To już nie popracuję bo będę musiała trzymać A to na porodówce mają teraz wizaż ???? Super masz
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
później jak oglądałam zdjęcia, to patrzę, a ten kolega - jeden z tych szuwarków tak stanął do zdjęcia, że wyschnięte drzewo, które akurat znalazło się za nim wyglądało jak poroże , z innymi kolegami myśleliśmy, że się zlejemy ze śmiechu, jak to zauważyliśmy - zdjęcie było robione przed wejściem do kajaków, czyli już od początku szuwarek był naznaczony
Czyli zrobiliście rogacza z gościa
Stary 2009-05-29, 11:57   #2269
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!

ale humorek dopisuje

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-29, 12:10   #2270
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ SŁONKA.
Doszły mnie słuchy, że mamy na sali kobietę z terminem porodu na dziś
No więc przybiegłam szybko i patrzę, a tu nikt nie rodzi...
Poczekam jeszcze chwilę...
Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!
malutka tekst roku, zchichrałam się jak idź po kawę i wróć z osłodzoną...
Cytat:
oddam za darmo!!!!
ale nie bo takie rzeczy to tylko w erze powiadaja
Żoneczki moje drogi poprosze o kciuki dzis bo mam znowu wizyte u gina...

Za wizytę...
Gimnastykuj się bezpiecznie...
Cytat:
Dobry teść, każe jeść...
Ale bestyjka urosła...
Cudna...
12 cm?
Heh, taki piecho to wizytówka...
No i fajnie, ze kojarzą...
A prezencior fajny za humorek lepszy...

Cytat:
Buuuu a ja nie poszłam. Dostałam jakieś globuły, więc chyba lepiej, żebym się wstrzymała. Nie wiem jak wytrzymam...uwielbiam basen (chyba do znudzenia o tym gadam co)
No to żebyś szybko sie wykurowała i wracała na basen...

Cytat:
Iza świetna huśtawka , zdolniach z Twojego Taty
mogę się wprosić na małe bujanko bo obawiam się że ta w futrynie może być za mała
Dziękuję mooonik
Jak to za mała...? Nie możliwe...
Czy ta pogoda sie kiedys poprawi, bo chyba sie nie pobujamy w tym roku...
A tesciowej niech sie lepiej przyzwyczaja do tej myśli...
Cytat:
Przepiękne pazurkifajowskie wzorki, nie wiem jak ja to zrobiłam, że nie widziałam kilku postów, które naskrobałyście pode mną...
Za dobry wybór...

Idę skrobac prackę...

No i se poszła!

Szlaczek mnie już trafia od tych niezacytowanych wiadomości, musze wracać, bo zapomniałam co mi umkneło...<tupiem>
Co jest grane...to ja nie wiem, ale mam nadzieję, ze to chwilowe...
Odpisac człowiek normalnie nie może...

teraz poszła dopiero...o!
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 13:07   #2271
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Za wizytę...
Gimnastykuj się bezpiecznie...
jakos udalo mi sie z ta fredka.........ale jest coraz gorzej......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-29, 13:11   #2272
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

U mnie deszcze się skończyły i robi sie piękna pogoda Słonko mi zagląda do okien
A co tak wszystkie pracuję przy piątku ??
Ja się dowiedziałam że to z okazji Dnia dziecka mamy odblokowane wszystkie stronki wiec jeszcze w poniedziałek będę mogła na wizaż polukać a później już koniec z wizażem w pracy

Pytałam już się was wcześniej a żadna mi nie odpisała - jak myślicie, jaki kolor dodatków tzn butów, biżuterii i pazurów mogę sobie zarzucić do tej mojej kiecki weselnej ? Nie chcę kupować znów czarnych butów, myślałam o niebieskich ale takich bardziej turkusowych, jak myślicie? No i do tego w tym kolorze biżu i pazurki A może jakis inny?
Stary 2009-05-29, 13:21   #2273
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć ))) dzisiaj odespałam w końcu tydzień wstawania o 6... chociaż od 7 brzęczał mi telefon, aż w końcu odebrałam i okazało się że kurier chce mi podrzucić rower no i stoi już w kuchni obok mężowego... tylko trzeba jeszcze wyprostować kierownicę, faaajny jest damka-góral

no ale w końcu mam czas na nadrabianie

Izazusia gratuluję praktyk

agunia82 widzę że zabiegana ciągle z tym mieszkaniem, alew każdym poście czuć pod tekstem taką radość

dzasta110 ściany wyglądają modnie i gustownie
No i cieszę się że mąż wrócił – nie puszczaj go już

izka19855 jak zapieknak aTobie się udała bo ta nasza taka sobie ;/ z pieczarkami zrobiłam, ale raczej nie będę powtarzać. W sumie mama mowila, że robiła i taka sobie była ale musiałam się sama przekonać :p
Co do huśtawki to zazdraszczam o uwieeelbiam takie ogrodowe... mogę siedzieć całymi dniami na niej a ta Twoja przepiękna *_* w takim zadbanym ogrodzie przyjemnie posiedzieć J hmm... na taras by nam się przydała taka ;p
O „Wojnie...” już pisałam to nie będę się powtarzać J ciągle jestem w szoku że taki dobry film był mimo że nie spodziewałam się J polecam

kotekk81 dobrze, że wracasz do zdrowia, bo musiało być faktycznie strasznie już z tego co pisałaś..

gosia1007 no jak Folik już łykasz to się organizm dowie o co kaman i będzie wszystko dobrze

mooonik no w końcu i do Ciebie dotarły truskawki ja wczoraj w pracy pół kilo podjadałam ;p był po 5 zł więc grzech nie kupić
Co do „Wojny...” to może jak się przeczyta książkę to łatwiej zrozumieć film? Nie wiem.. ja generalnie jak bym miała książkę i film to zawsze wolę najpierw film obejrzeć bo po książce bardzo traci – książki z reguły są o wiele lepsze od ich ekranizacji

daget ;* to zamiast tyle gadać-pisać o tych spotkaniach czas podjąć jakąś męską decyzję
Masz się z tą teściówką... ale widzę że twarda jesteś – trafiła kosa na kamień – tak trzymaj
A mój mąż też mnie czasamami... ;/ wczoraj wynalazł sobie jakiś festiwal 19-21 czerwca i że idziemy... zapomniał, że mieliśmy wtedy jechac do moich rodziców grrr... jeszcze nic nie powiedziałam, bo się zastanawiam, bo festiwal naprawdę fajny ;p ech... ale z drugiej strony mieliśmy się spotkać u rodziców z koleżankami moimi z pracy – bo one z tamtych stron pochodzą, i będzie na noc świętojańską jakaś imprezka na wsi... wkurzyłam się.

czekoladka21 to jak masz nowy aparat pokaż jakieś foteczki śliczne pazurki i kreacje

malutka_24 Dawidek co zajrzę to większy J cieszę się bardzo

Anusia_piekniusia potwierdzam i ja, że figurka super J sukienka nie w moim stylu, ale ładnie w niej wyglądasz

m.a.r.t.a ale masz figurę... fiu fiu J sukienka super, niby podobna do Anusi ale jednak troszkę inny fason no i materiał – bardziej mi przypada do gustu. Ale ciągle nie mój gust. Jakąś kolorową chcę...

paulinaizabela spóźnione życzenia ;*
Storczyk śliczny J u mnie na bazarku mają zawsze masę storczyków w różnych kolorach i wielkościach – od miniaturek do olbrzymów kiedyś też kupię i mają też doniczkowe kalie bordowe i różowe, bardzo elegancko wyglądają J ale na razie nie mamy miejsca na kwiatki, no i musze się nauczyć o nie dbać ostatnio kupiłam spryskiwacz i odżywkę nową może odżyją... kroton puścił nowe liście to może nie wyłysieje doszczętnie
Butki też bardzo fajne J koturny chyba w modzie w tym sezonie bo trochę ich jest w sklepach, lubię taki retro styl więc też bym kupiła takie jak Twoje J

kasienka1985 ja to nawet jeszcze dylemtów mieszkaniowych nie mam bo nie mamy zdolności ;] ehhh... pogadaj z mężem, trzeba na pewno pooglądać konkretnie mieszkania i wtedy jakaś decyzja się urodzi
Ja bym wolała mieszkaie w bloku chyba od domku – bo nie mieszkałam w domu i mnie przeraża ;p będziemy jeździć do rodziców do domków (jak już moi też sobie w końcu wybudują..)
Pazurrki śliczne, dla mnie trochę „za bogate” ale pasują do storczykoholikowej Kasieńki

katey obroty na karcie na miesiąc 500zł – po prostu zakupy płacić wszelkie kartą, jak wyciąg się wygeneruje masz 20 dni żeby spłacać kartę w całości i żadnych kosztów nie ma – więc to nie rata, normalne pieniądze które w miesiącu wydajesz na życie, tylko forma płatności inna. Moim zdaniem nie taki straszny warunek mbanku, ale na pewno trochę problematyczne może być jak nie zawsze da się kartą zapłacić
Co do teścia, to na pewno przykro musiało Ci się zrobić ;/ ehh wyrwało mu się co myśli, ale ja jestem z Tobą, też jestem psiara ;p rozumiem Cię J wracam do domu i opowiadam mężowi jakie psy widziałam po drodze... taka głupia jestem no... wczoraj ślicznego czarnego spaniela na przykład
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 13:38   #2274
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

monai - ale naskrobałaś takim drobnym druczkiem a ja taka ślepa jestem Za komplement
Stary 2009-05-29, 13:38   #2275
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
U mnie deszcze się skończyły i robi sie piękna pogoda Słonko mi zagląda do okien
Ja się dowiedziałam że to z okazji Dnia dziecka mamy odblokowane wszystkie stronki wiec jeszcze w poniedziałek będę mogła na wizaż polukać a później już koniec z wizażem w pracy

Pytałam już się was wcześniej a żadna mi nie odpisała - jak myślicie, jaki kolor dodatków tzn butów, biżuterii i pazurów mogę sobie zarzucić do tej mojej kiecki weselnej ? Nie chcę kupować znów czarnych butów, myślałam o niebieskich ale takich bardziej turkusowych, jak myślicie? No i do tego w tym kolorze biżu i pazurki A może jakis inny?
Ja zdecydoała bym się na szarość, siwy, albo odcienie...nawet popiel...ale to moje skromne zdanie...no ewentualnie biel, jak lubisz...
4773_1m[1].jpg Nie koniecznie taki wzór, ale chodzi mi o kolor...
Turkus jakoś nie widzi mi się z tą sukienką, no nie wiem, moze musiałabym całość widzieć....
Cytat:
jakos udalo mi sie z ta fredka.........ale jest coraz gorzej......

Jak wrócisz, to podziel się wiadomościa...

monai ja robiłam zapiekankę, ale tą bez pieczarek i wyszła pyszna, ostatnio nam za mało doszły kartoflaczki, bo za grubo położyłyśmy mięsa mielonego, ale pychota...
dziękuję...za miłe słowo.
tak o filmie pisałaś, narazie nie ma kiedy, ale chyba sie zdecydujemy.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-29 o 13:43 Powód: dopisek
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 13:42   #2276
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli zrobiliście rogacza z gościa
myyyyyy , nieeeee, on tak sam z siebie
widać było mu to pisane
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć ))) dzisiaj odespałam w końcu tydzień wstawania o 6... chociaż od 7 brzęczał mi telefon, aż w końcu odebrałam i okazało się że kurier chce mi podrzucić rower no i stoi już w kuchni obok mężowego... tylko trzeba jeszcze wyprostować kierownicę, faaajny jest damka-góral
gratulejszyn
a mniejszymi już się nie dało?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 14:10   #2277
monai
Rozeznanie

GG do monai

Chyba od półtorej godziny tak siedzę i nadrabiam juz - wypiłammleko z kawą, zieloną herbatkę z mięt a teraz jakieś ziółka na trawienie wciągam ;> zaraz sobie jeszcze bratka zapażę ... a potem będę siiiii...kać
wiecie co kiedyś jak była starsza wersja wizażu to mi się cytowały wiadomości wszystkie zazwyczaj a teraz faktycznie jest to wkurzające ;/
No ale nie marudzę, wogóle to u u mnie pogoda sie poprawia bo od wczoraj padało do południa dzisiaj i ziiiiimno... ale już nie pada

Cytat:

A to małpa. Jak mnie drażnią te "dzieciowe" teksty....wwwrrr...co to kogo obchodzi. Wczoraj nawet taki facet, który ze mną pracuje (nie jest to mój kolega - facet z którym jestem na dzień dobry i czasami ze dwa zdania z nim zamienie) zapytał czy bociany u mnie nie latają (to niby takie śmieszne miało być bo to taki "zgrywus"). Wymierzałabym karę chłosty za te pytania
1. no właśnie, gdzie wsiąkłyście kobietki? Lilka? Soffciu jak się polepszy to wróć do nas no...
2.podzielam takie podejście do życia wiadomo fajnie mieć, ale przeżyć - to jest to co dodaje mi siły na długo
3. mhm te teksty też znam ;] aczkolwiek nie od rodziców naszych - jedni mają "świeżego" pierwszego wusia jeszcze, a drugim się nie śpieszy do dziadkowania

Cytat:
łuuu taka to pożyje a ja wczoraj dostałam oficjalną naganę za wysyłanie maili na zewnętrzne adresy - 30 maili podobno wysłałam ech... na dywaniku u kierownika aż byłam a ja se tylko z mężem urządziłam mailowego czata ;p

Cytat:
H

1. to wiele wyjaśnia... brr...
2. szczęśliwie super jakiś fachowiec Wam się trafił widzę kiedyś może nam polecisz
3."z tym śmiesznym psem"
4. no mąż Ci się zrehabilitował aż nad to nie możesz się na niego teraz złościć przez najbliższy miesiąc
5. piesio kochany i śliczny - też kce od wczoraj zastanawiam się nad cocker spanielem tylko mąż się jakoś nie chce ze mną zastanawiać chyba że w tej szafie trzyma szczeniaczka dla mnie...
http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane...er-spaniel.jpg

Cytat:
mąż troche lepiej sie czuje, jeszcze dzis idzie na 1 zabieg masażu rehabilitacyjnego i mysle ze bedzie ok, no ale zadnych wygibasow na weselu nie bedzie
musze zaraz posprzatac, wziac prysznic i ogolic fredke tylko jak??brzuch mi przeszadza i znowu beda wygibasy przed lusterkiem!!
dobrze że mąż wraca do siebie a kciukaski zaciśnięte

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!

Czy ta pogoda sie kiedys poprawi, bo chyba sie nie pobujamy w tym roku...

Szlaczek mnie już trafia od tych niezacytowanych wiadomości, musze wracać, bo zapomniałam co mi umkneło...<tupiem>
Co jest grane...to ja nie wiem, ale mam nadzieję, ze to chwilowe...
Odpisac człowiek normalnie nie może...

teraz poszła dopiero...o! [/quote]

cudaku
Stary 2009-05-29, 14:11   #2278
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:

no ja nie pracuję a co do dodatków to myślę że turkusowe mogą być - ale nie za jaskrawe, taki turkus przydymiony

Mąż za godzinkę wróci z pracy więc muszę się wziąć i ogarnąć dzisiaj chce iść na koncert ale mi się nie chce... jakiś obiad muszę wymyślić przy piątku - a lodówka pełnamięsa po ostatniej wizycie rodziców moich - byli na koncercie kabaretowym i bardzo zadowoleni podobno
Aaa i widziałam przepiękną bombkę z atmosphere w sklepie z końcówkami kolekcji - ciemno niebieska, błyszcząca lekko... góra przylegająca usztywniona, a duł delikatnie rozkloszowany ale bez mojego rozmiaru była idealna.. no prawie chlip... a mój mąż wymyślił, żebym kupiła sukienkę ala japońską taką, no nie wiem, mam jedna ale taka czarna i niewygodna... się rozpisałam wiem wiem ;p ale tym razem większą czcionką ;> to iiiidę
Stary 2009-05-29, 14:29   #2279
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Wow, sam Ci kurtkę kupił??? No no podziwiam

Fuj...nie znoszę smietany, toleruję tylko w zupach, poza tym wszystko z jogurtem.
Sam Gosiu sam, i nigdy glosno nie mowilam ze taka chce, choc mi sie podobala. A smietane czasami lubie zjesc, w malych ilosciach z zup nie znosze chyba ze mamine bo ona superowo gotuje

Cytat:
Piękna jest ta psina, udała się Wam Wymiziaj ją ode mnie!
Jasne ze wymiziam, poki jeszcze to lubi

Cytat:
Na pierwszym zdjęciu ma spojrzenie jak prawdziwy lew przesłodki W wersji samochodowej też super
Mala lwiczka, musimy kupic kratke do auta aby nam ktoregos dnia nie przeszla tylem do przodu

Cytat:
Dobry teść, każe jeść...
Ale bestyjka urosła...
Cudna...
12 cm?
Heh, taki piecho to wizytówka...
No i fajnie, ze kojarzą...
A prezencior fajny za humorek lepszy...
Ach ty to uwielbiasz pisac rownowaznikam zdan

Cytat:
[/SIZE] daget ;* to zamiast tyle gadać-pisać o tych spotkaniach czas podjąć jakąś męską decyzję
Masz się z tą teściówką... ale widzę że twarda jesteś – trafiła kosa na kamień – tak trzymaj
A mój mąż też mnie czasamami... ;/ wczoraj wynalazł sobie jakiś festiwal 19-21 czerwca i że idziemy... zapomniał, że mieliśmy wtedy jechac do moich rodziców grrr... jeszcze nic nie powiedziałam, bo się zastanawiam, bo festiwal naprawdę fajny ;p ech... ale z drugiej strony mieliśmy się spotkać u rodziców z koleżankami moimi z pracy – bo one z tamtych stron pochodzą, i będzie na noc świętojańską jakaś imprezka na wsi... wkurzyłam się.

Ja bym wolała mieszkaie w bloku chyba od domku – bo nie mieszkałam w domu i mnie przeraża ;p będziemy jeździć do rodziców do domków (jak już moi też sobie w końcu wybudują..)
[SIZE=1]Pazurrki śliczne, dla mnie trochę „za bogate” ale pasują do storczykoholikowej Kasieńki
Teeee wzrok ostatnio badalam i mam dobry ale przegielas.... No to czas na spotkanie A twoj mezus tez niezly gagatek . Ja tam marze o domku.... z wielkim salonem i sloneczna kuchnia z oknem rogowym ponadto z wielka garderoba oraz pokojem na moje artystyczne tworzenia <marzyciel>
Stary 2009-05-29, 14:34   #2280
mooonik
Zakorzenienie

Hej laseczki
w końcu wyszło słońce bo od rana taka pogoda była że masakra

Cytat:

A no i się pochwalę swoim mężem, bo już nam wstępnie przedpokój zaprojektował. Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki, to znaczy nie to żebym całkiem lewa była w tej kwestii, ale takiego przedpokoju bym w życiu nie wymyśliła, a poza tym nie chce mi się )..
no to fajnie że masz takiego męża, brawo dla niego za pomysły

Cytat:

no to Wam reklamę zrobił
super Wam rośnie Czika, widać że sie robi coraz większa to i pewnie więcej dokucza
na tym pierwszym zdjęciu wyszła jak taka mała lwica

Cytat:

niech pomału wraca do zdrowia a na weselu przynajmniej pojesz sobie dobrze
za ginka
Cytat:

UWAGA UWAGA UWAGA
to dajcie znać!!!

oplułam monitor przez Ciebie

Cytat:
AAAAA... to dziś ???? To już nie popracuję bo będę musiała trzymać A to na porodówce mają teraz wizaż ???? Super masz
relacja na żywo będzie

Cytat:

z tego jak na zdjęciu widzę to sukienka ma kolor brązowy lub coś takiego? także wydaje mnie się że niebieski może nie pasować
może więc dodatki w brązie, albo czerwonym ?

Cytat:

mooonik no w końcu i do Ciebie dotarły truskawki ja wczoraj w pracy pół kilo podjadałam ;p był po 5 zł więc grzech nie kupić
Co do „Wojny...” to może jak się przeczyta książkę to łatwiej zrozumieć film? Nie wiem.. ja generalnie jak bym miała książkę i film to zawsze wolę najpierw film obejrzeć bo po książce bardzo traci – książki z reguły są o wiele lepsze od ich ekranizacji
fajnie że masz rower juz, możesz śmigać teraz
ja kupowałam po 4,5 dwa kilo wzięłam i teraz też wcinam
co do Wojny... czytałam bardzo różne opinie, jednym się podoba, inni znowu że beznadzieja, dużo było że nie polecają czytania książki przed obejrzeniem, że autorka to grafomanka i samą książkę bardzo źle się czyta. No nic może w niedzielę się wybierzemy to będę mogła ocenić. A sama lubię najpierw przeczytać książkę a dopiero film obejrzeć (a później się wściekam że wiem co dalej będzie )

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a mniejszymi już się nie dało?
a co Wy chcecie od czcionki? ja widze normalnie

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości