|
|
#4861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Cytat:
To chyba większością głosów mamy nowy tytuł ![]() Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj u chirurga z tą kulką. Powiedział, że to cysta galaretowata. I żeby ja obserwować bo może się wchłonie. A jak nie będzie rosnąć to się do niej przyzwyczaić bo to, że mi ją wytnie nie znaczy, że ona się znów nie pojawi. A lekarz był najcudowniejszy na świcie
|
|
#4862 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marze tylko o tym by polozyc sie spac. To juz nie pierwsza kltonia, ktora konczy sie moim placzem i wyjazdem do rodzicow. Az mi jest glupio przed nimi.Przepraszam dziewczyny, musialam sie wyzalic. EDIT Cytat:
Caly dzien jestem roztrzesiona. Nie wiem co robic Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-05-29 o 10:05 |
||||||
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ twierdzi, ze ja potrafię zagadac człowieka na smierc hmm.. nie zauwazyłam tego ale sa takie akcje, kiedy TZ wracała z pracy (a ja nie gadałam z nim pół dnia) to juz od progu zaczynam, potem gadam z nim jak on je obiad, jak idzie sie kąpac to lece z a jim do łązienki i tez gadam Tylk jak jest mecz jego Barcy to daje mu spokój (do przerwy wyobraz sobie jak przez 2 miesiące pracowalismy razeem. wtedy bylismy razem 24 godz na dobę |
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
,,Mozesz zmyc naczynia, i pwoiedziec mu, ze zalezy Ci natym aby nastepnym razem on je pozmywal w terminie, bo jak tak beda staly i staly to jakies robale wam wejda czy cos.
"tym razem nie pozmywam- prędzej wyrzucę brudne garnki do smieci ![]() ,,Pokaż mu program - agentki do sprzatania na zone club, albo perfekcyjna panią domu czy cos, "on sie śmieje z takich głupich programów ,,Ponadto fakt, za podloge powinno pasc zdanie - Dziękuję że zmyles podlogę - doceniam to. Albo jest mi milo ze zmyles podloge. czy cos w ten desen. "ok, chwaliłam, kiedyś... ale to był jego obowiązek, jego kolej, zapisana w kalendarzu. Nie będę go chwaliła za każdym razem... w końcu stwierdzi, że to był mój świety obowiązek a on mi zrobił łaskę, że posprzątał i jest najcudowniejszy na świecie. |
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish to musisz z nim powaznie porozmawiac
![]() Bo jak kiedys pojawi sie dziecko, to cala chata bedzie na jego glowie w poczatkowym okresie. ![]() Mamusia a tymbardziej Ty nie zrobisz za niego tego, bo tow jego interesie jest/bedzie zeby zona miala obiad, i zeby mozna bylo zjesc na czystym talerzu itp. |
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc szczerze mówiąc żadko tak mowie, mbo on sam zmywa. ostatnio to nawet odkurzacz mi wyrwał z reki (chciałam raz na długi czas odkurzyc) twierdząc ze on sie tym zajmie, bo zrobi to dokładniej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gold pogadaj z nim jak najszybciej, po slubie bedzie tylko gorzej. wtedy to on juz napewno sie nie zmieni. I tak jak pisze Kliwia- jak pojawi sie dziecko to nie dos, ze dom, to jeszcze dziecko ebdzie na twojej głowie. |
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish to musisz sobie za wczasu zrobic po szafach zapasu suchego prowiantu
Na poważnie - wiecej optymizmu i wiary ze bedzie lepiej no i jak juz pogadasz z nim to daj znac
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
brrrrrrrrrr ale dzis zimno
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
tak bo mieszkamy ze współlokatorem, więc co trzeci tydzień wypada jego kolej... musi być sprawiedliwie, a tak to wiadomo kto w danym tygodniu sprząta
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
No co ty??
choc u mnie jest 16 stopni ale niebo bezchmurne i sloneczko mocno świeci ![]() ale pewnie jak zwykle od ok 14 zacznie padac i tak bedzie do konca dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() a to ten współlokator nie mówi nic na te nieumyte naczynia??
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Wtajemniczenie
|
a mój TZ bardzo lubi gotować
zawsze jak coś robie to mi pomaga miesza składniki albo sam coś pichci ale gożej jest ze zmywaniem od czasu do czasu pozmywa ale nie lubi tego, więc on gotuje a ja zmywam
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu zobacz na sój podpis "Znamy się do 20.07.2005"
|
|
|
|
#4875 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kochana już poprawiłam
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nic nie mówi...
|
|
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
a ja może zaczne od dobrych wiadomości a potem może trochę smutniejsze dla mnie i tz ![]() wczoraj załatwiłam bukiety biało rózowo zielone na naszą sale wyszło nam gdzies 320 zł a myslałam że będzie więcje. Wczopraj równiez spotkalismy sie z facetem z orkiestry i załatwilismy wszystko, tzn wybrliśmy pierwszy tanieć będzie to Magma ale nie pamietam tytułu, piosenka na podziekowania i omówilismy oczepiny. Wczoraj również ustalilismy jak będa stac stoły , jakie maja byc obrusy i takie serwety na obrusy i serwety , do tego roplanowalismy gdzie maja stac wina , ciasta z herbatą i kawą i wiejski stół. Jestem trochę spokojniejsza. Mój brat w banku wymienił 30 zł na 5-cio groszówki do rzucania i musimy jeszcze załatwić poduszeczke na obrączki koszyczek dla naszej Natalki na sypanie kwiatków aha i jeszcze cos do przystrojenia bryczki, płatki na sypanie nas pod kościołem, musimy kupic wina szampana, wódke i napoje . TŻ jedzie sprawidzic jak tam nasz bimberek i musimy w końcu isc po jego buty. A ja musze sobie cos kupić na poprawiny bo nic nie mam i wymyślec co założyć na ten panieński. Teraz ![]() pamiętacie jak bylismy z tz starszymi w styczniu ....? ta dziewczyna czyli Iwona była w ciązy na swoim slubie. No więc był mały problem z tym czy przyjada ponieważ ona miała wyznaczony termin porodu na koniec czerwca początek stycznia i nie wiedziała czy da radę przyjechac bo jej strasznie cięzko, duzy brzuch i te ostatnie tygodnie ciąy sa męczące, ale mieli przyjechać. Wczoraj dowiedziałam się że urodziła w 8 miesiącu ,.............. martwe dziecko ważył 3100 i mierzył 58 cm, nie wiedomo dlaczego tak sie stało
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nio ale...kto z kim przystaje taki sam sie staje...jak on sie rozgada.....ho ho ho a kiedyś był takim milczkiem raczej Gold fish współczuję tych przebojów, ja bym sie bardzo poważnie zastanowiła nad tym mężyczną, tak jak żyjesz teraz będziesz żyła i po ślubie. Ślub łączy ludzi ale ich nie zmienia. BTW Znam taką parę która nei potrafi być ze sobą ale nie potrafi się też rozstać. Żałują, że wzięli ślub, ale jak wzięli to już to "ciągną" dalej...paranoja bo się kłócą straaaasznie , jak czas na dziecko to się licytują kto za to zapłaci czy on czy ona ma odkładac na swoje jedzenie i inne potrzeby jak będzie na urlopie macierzyńskim Szok, mówię wam dziewczyny, wierzyć się nie chce.
|
|
|
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi przykro.a lekarze coś mówili?? cos podejrzewają?? ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher
a USG nic nie wykryło? jak w tych czasach moze się coś takiego stać? Dzięki dziewczyny za zrozumienie Wczoraj chciałam z nim pogadać, ale robił coś na kompie, to wiedziałam, ze to zły moment... |
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wam zazdroszcze tych przygotowan;] chcialabym jeszcze raz! tyle latania, zalatwiana - 3/4 rzeczy to niepotrzebna szopka... aaachh przelecialo jak nie wiem.. wiecie co.. wczoraj ogladalismy nasz film slubny i sie poplakalismy ze smiechu ![]() |
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz myslalam, ze cos z Wasza dzidzia nie tak! ufffz naszych przygotowan: - wczoraj kupilismy Bozie na blogoslawienstwo, bo nie chcemy krzyza - dalam zadatek i ostatecznie wybralam kwiaty do bukietu - dzis musze popakowac kosze dla rodzicow - dzis jedziemy na sale - musimy jeszcze kupic jakis ladny obrusik na stol - skonczyc winietki - kosmetyczka, solarium - we wtorek widzimy sie z zespolem - sroda-spowiedz - czwartek-hurtownia kwiatow, kosciol-oplaty itp, paznokcie - musimy kupic jeszcze szampana, napoje
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
magiie jaka bozię kupiliście?? taka w w obrazku czy stojącą??
|
|
|
|
#4886 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4887 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kasiaher to straszne
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
co o tym sadzicie?
http://www.foto.anro.pl/slubne/galeria.php?nr=38 |
|
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
bylo to tak że była na USG i było wszystko Ok w poniedziałek tak przed południem przestała czuc ruchy dziecka
, nie wierciło się nie kopało ( tak nagle) więc odrazu do szpitala , okazało się że dziecko nie zyje , do tego wszystkiego lekarz nie chciał jej robic cesarki tylko musiała urodzić normalnie , wywołali jej poród i męczyła sie bidulka 12 godzin. Lekarz powiedział że nie będzie jej kroić bo to młoda dziewczyna i jeszcze będzie mogła rodzić , nie chciał jej okaleczać i ryzykowac że mozna cos naruszyć. Więc urodziła dzidziusia , pokazali jej podobno śliczny ( sama chciała zobaczyć ) duzy czarne włoski. Okazało się że miał jakąs narośl na kręgosłupie i że najprawdopodobniej jak by sie urodziło żywe to i tak była by roślinka . ![]() ![]() tak sie przejełam i sama wystraszyłam że normalnie az mi się słabo zrobiło, tż odrazu na mnie żeby sie nie martwiła , i nie myślała o tym że zaraz i mnie może cos takiego sie przydarzyć . Normalnie nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ona teraz czuje. nawet nie wiem jak się zachować, do tego wszystkiego za tydzień ślub a tu taka tragedia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie zbyt odważne . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Mowie, ze lekka przesada pic jak szczebnaikw samochodzie od blokiem zamiast wracac do domu w dodatku obiad mu gotowalam i ostygnie. Powiedzialam ze nie musi wracac bo mam jzu dosc. Minelo pol godz godzina przyszedl dopiero 20 minut po polnocy. Wywiazała sie awantura, zaczal mnie szarpac ja jego tez. nie wiem. To chyba nie jest facet dla mnie. W nocy nie moglam zasnac do 3 nie moglam zlapac oddechu z nerowow (mam nerwice). A on najzwyczajniejw swiecie uwaza ze ja przsadzam, ze traktuje go jak wieznai bo dziewczyna jegoo kolegi slowa nie powiedziala jak je zakomunikowal ze pije z moim Tż-em. W ogole coraz czesciej mu sie zdarza, ze wraca po piwku z pracy albo gdzies z jakims kolega wypija cwiartke wódki w samochodzie. Dla mnie jakas paranoja. Odechcialo mi sie tego slubu. Dzisiaj jestem nieprzytomna, spalam tylko 3 godz po pracy jade do rodzicow.

Wczoraj po pracy pojechałam do kosmetyczki. Ledwo zdązyłam przed burzą. Wchodze do domu a TZ myje podłogę ( w poprzedni weeekend- 4 dni temu była jego kolej!), nawet nie zareagowałam. Położyłam się na kanapie, TZ skończył i tak poczułam chłód, ze się pytam czy w kuchni jest otwarte okno
Przykro mi się zrobiło. Każdy normalny człowiek, jak usłyszy, że jest burza to zamyka okna, a jak już zalało pokój to leci po szmate i wycięra
a on spokojnie sobie siedział i wiem ze to było specjalnie. 
"

, do tego wszystkiego lekarz nie chciał jej robic cesarki tylko musiała urodzić normalnie , wywołali jej poród i męczyła sie bidulka 12 godzin. Lekarz powiedział że nie będzie jej kroić bo to młoda dziewczyna i jeszcze będzie mogła rodzić , nie chciał jej okaleczać i ryzykowac że mozna cos naruszyć. Więc urodziła dzidziusia , pokazali jej podobno śliczny ( sama chciała zobaczyć ) duzy czarne włoski. Okazało się że miał jakąs narośl na kręgosłupie i że najprawdopodobniej jak by sie urodziło żywe to i tak była by roślinka .