Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-24, 17:14   #2401
squalo
Raczkowanie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Witam!
Można się przyłączyć do walki z panem C.? Bo zdecydowaniu mu ze mną za dobrze...
squalo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 18:00   #2402
Huppe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxSweetPoisonxxx Pokaż wiadomość
ja własnie kiedys tak chcialam robic ale.. nie robilam haha ja robilam natomiast tak : w czasie kapieli pod prysznic i zimną/chlodna woda masowalam z jedna syrenką pozniej po wyjsciu balsam ujedrniajacy posmarowala i druga syrenką masowałam razem z balsamem.. efekt byl super,skora gladziutka i posladki byly jedrniejsze.. ale wyprobuje tak jak piszesz bo tez mam ta oliwke z ziaji i byc moze to ebdzie rowniez dobre

hmmm... to ja zrobie w takim razie tak : pod prysznicem normalnym żelem i troszke mniej szorstką gabką... a po wyjsciu oliwka i wmasowanie jej Syrenką cobym sobie skóry nie zdarła...
zobaczymy co bedzie a raczej czego nie bedzie, znaczy Pana C
Stary 2009-05-24, 18:41   #2403
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Cytat:
Napisane przez squalo Pokaż wiadomość
Witam!
Można się przyłączyć do walki z panem C.? Bo zdecydowaniu mu ze mną za dobrze...
Welcome Panu C. nie może być dobrze, musi dostać po d... i się zdematerializować Jaki masz plan walki?

Jest nieźle: 66,5 CEL -> idealne 60

wciąż czekam na list z Hogwartu

Cirilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 18:48   #2404
fenomena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Huppe Pokaż wiadomość
hmmm... to ja zrobie w takim razie tak : pod prysznicem normalnym żelem i troszke mniej szorstką gabką... a po wyjsciu oliwka i wmasowanie jej Syrenką cobym sobie skóry nie zdarła...
zobaczymy co bedzie a raczej czego nie bedzie, znaczy Pana C
moja siostra jest taka "mądra" że robi sobie masaż syrenką na sucho i to jak sie jej przypomni o masowaniu to potrafi dwa dni chodzić i co jakiś czas po 10min sie masować
fenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 19:40   #2405
Huppe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fenomena Pokaż wiadomość
moja siostra jest taka "mądra" że robi sobie masaż syrenką na sucho i to jak sie jej przypomni o masowaniu to potrafi dwa dni chodzić i co jakiś czas po 10min sie masować
ale że co? że to źle? tzn w sensie że na sucho?
Stary 2009-05-25, 16:15   #2406
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cirilla Pokaż wiadomość
Facet nie pies, buhahahaha, świetne słowa i szczera prawda Dzięki mojemy TŻtowi przestałam myśleć, że mam tyłek, na którym można usiąść, a zaczęłam doceniać, że wyglądam jak kobieta, a nie facet bez bioder
A co się będę, podam Wam swoje wymiary, ja to naprawdę klepsydra jestem...
biust: 97, talia: 76, biodra: 105, udo: 59 i mam 170 cm wzrostu ^^ A wczoraj pierwszy raz w życiu kupiłam sobie sukienkę na lato i jestem happy
Co do cellulitu to zaraz lecę masować się bańkami, a przez ostatnie dwa dni miałam problemy z ćwiczeniami, bo Wrocław zamienił się w najbardziej duszne miasto na świecie i po 3 minutach na stepperze dostałam zadyszki połączonej z bezdechem, haha... Ale ogólnie jest spoko, nawet wczoraj udało mi się uśmiechnąć na widok moich pośladów w lustrze ^^
ale klepsydra to najlepsza figura przecież zazdroszczę bo ja niestety jestem gruszką i nie mam biustu a plecy mam jak u anorektyczki i w ogóle wczoraj mama mówiła mi że mozna policzyc kości ech gdyby można było tyc tam gdzie się chce...

xxxSweetPoisonxxx
oj przepraszam,nie zauważyłam wcześniej twojej odpowiedzi
noo też sądze że to z zazdrości bo krągłe tyłeczki są boskie mi to chyba nawet za bardzo odstaje ale co tam,facetom się podoba to przecież nie będę słuchac koleżanek w tej sprawie:P w koncu to wzrokowcy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2009-05-25 o 16:17
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 21:59   #2407
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

A moim zdaniem mam za dużą różnicę między talią a biodrami i wydaje mi się, że jestem nieproporcjonalna. Poza tym naprawdę trudno mi kupić spodnie w rozmiarze mniejszym niż 42, to jest horror :/
Znacie ten wzór na idealne proporcje między talią a biodrami? Obwód talii podzielić przez obwód bioder i 0,7 jest najlepiej.

Stary 2009-05-25, 22:09   #2408
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
A moim zdaniem mam za dużą różnicę między talią a biodrami i wydaje mi się, że jestem nieproporcjonalna. Poza tym naprawdę trudno mi kupić spodnie w rozmiarze mniejszym niż 42, to jest horror :/
Znacie ten wzór na idealne proporcje między talią a biodrami? Obwód talii podzielić przez obwód bioder i 0,7 jest najlepiej.
ja mam 0,72...ale nie wiem co z tego talie mam ok ale brzuch i tak wielki i większy od biustu ech

Stary 2009-05-25, 22:18   #2409
choinka
Przyczajenie

cześć! Jestem na tym blogu 1-wszyraz. Wielokrotnie szukałam na nim informacji o walce z celulitem,ćwiczeniach,kre mach na cellulit,suplementach itd.,że postanowiłam sama "wziąśc"sie za siebie i wypróbowaćmega dawke różnych specyfikówby wreszcie cellulit znikł!! Może jak zaatakuje go z różnych stron i będe wytrwala wygram . Chcę sie z wami moimi uwagami na temat poniższych specyików podzielić,czy warto na nie kase wydawac.( ta kuracja mnie zrujnowała,ale mam nadzije że dobrze robie rezugnując z innych przyjemności na rzecz "cudownych preparatów" :/
1) zakupiła inveo cellulit i łykam 2xdziennie od 18-06
2) zakupiłam karnet na body space-i maszeruje w podciśnieniu
3) zakupiłam koncentrat na noc Tołpa na bazie borowiny (straznie wydajny,fajna konsystencja taka płynno-żelowai robie masaże)
Cel: stracic w obwodzie bioder,udeki pupci oraz pozbyc sie cellulitu.
O efektach bede informowac! Pozdrawiam

Edytowane przez choinka
Czas edycji: 2009-05-25 o 22:28
choinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:46   #2410
magdaSEM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez choinka Pokaż wiadomość
cześć! Jestem na tym blogu 1-wszyraz. Wielokrotnie szukałam na nim informacji o walce z celulitem,ćwiczeniach,kre mach na cellulit,suplementach itd.,że postanowiłam sama "wziąśc"sie za siebie i wypróbowaćmega dawke różnych specyfikówby wreszcie cellulit znikł!! Może jak zaatakuje go z różnych stron i będe wytrwala wygram . Chcę sie z wami moimi uwagami na temat poniższych specyików podzielić,czy warto na nie kase wydawac.( ta kuracja mnie zrujnowała,ale mam nadzije że dobrze robie rezugnując z innych przyjemności na rzecz "cudownych preparatów" :/
3) zakupiłam koncentrat na noc Tołpa na bazie borowiny (straznie wydajny,fajna konsystencja taka płynno-żelowai robie masaże)
Proponuję 3-dniową surową dietę (surowe wrzywa i owoce). Spala tłuszcz, oczyszcza narządy, ujędrnia skórę, oczyszcza ją i poprawia jej wygląd. Same dobroci!
magdaSEM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 10:13   #2411
dog in the wood
Rozeznanie

dziewczyny co myślicie o kremie ELAINE czerwonym 3D on jest rozgrzewający? pomaga? Zmieniłam po 3 tyg ten biedronkowy na tego elaine ale nie dlatego że ten pierwszy nic nie dawał bo efekty są....
Stary 2009-05-26, 10:41   #2412
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choinka Pokaż wiadomość
proponowałabym dorzucić jeszcze zdrową dietkę i ćwiczonka
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:53   #2413
Call girl
Raczkowanie

Witam dziewczyny U mnie jak na razie walka masażerem i kremami. Od masazera mam siniaki na nogach tam gdzie mam grubsze grudki pana C. Wyglądam co najmniej jakby mnie ktoś bił i to porządnie. Po 4 dniach masazera rano i wieczorem jestem sina, ale za to widze że skóra się wygładza. Tak więc uciekam kochane na rower ^^.

Ps. Choinka- napisz jakie efekty są po innev bo widzę że na allegro wszyscy go kupują więc chyba działa, też się nad nim zastanawiam, ale na razie muszę się odkuć z kasą z poprzednich zakupów na walke z C.
Call girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:15   #2414
xxxSweetPoisonxxx
Raczkowanie

Dog ja miałam niedawno ten czerwony i grzał jak chulera :-P Efekty ..? cos sie poprawiło, ale lepsze efekty mialam po tym chlodzącym eveline. Teraz masuję sie syrenka i pije herbatki : zielona czerwona i z blonniekiem i l-karnityną. tabletek nie bd jest nawet nie mam kasy na to bo sa inne wazniejsze wydatki musze ćwiczyć na testy sprawnosciowe bo czuje ze kondycha nie najlepsza wiec cos napewno wagi polceci bo troche tego bedzie

malaPaulina ja uwielbiam moj duzy odstajacy tylek hehe Tz go uwielbia wiec i ja powinnam

Ps. NA SUCHO SYRENKĄ ?!?! Omg... chyba bym zdarła sobie cała skórę z ud i pupy

do zrzucenia pozostało jeszcze... 5 4 3 2 1

" On nauczył kochać, wierzyć, wrogów posyłać w piach.. " Szwadron 97 - Honor na wieki

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200806143238.png
xxxSweetPoisonxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:21   #2415
marcela23
Raczkowanie

ja również rozpoczynam walkę, kupiłam sobie chłodzące serum eveline, od ponad tyg na zmianę albo stepper, albo 8 min stretch, legs, buns, albo rolki. nie jem słodyczy, unikam smażonego. muszę jeszcze kupić sobie coś do masażu.
ale boję się, że to wszystko na nic. jestem szczupła, a cellulit towarzyszy mi od lat, pojawił się w czasie, kiedy byłam wręcz bardzo chuda ...
marcela23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:39   #2416
RedApple
Zakorzenienie

ja wprawdzie Pana C mam niewiele, w sumie nie widać go gołym okiem na pupie, nawet tż mówi o moim tyłku "zero fetu"
no ale kupiłam serum z eveline i bede stosować, bo właśnie kiedyś mi pomogło i skóra taaaaaka gładka po nim biegam i ćwiczę praktycznie cały czas, zawsze coś na pośladki robię i na brzuch, może dlatego nie mam dużego kłopotu z panem C.
moja siostra choc lżejsza ode mnie ma na pupie i udach i to spory, tyle że temu leniwcowi się tyłka z kanapy nei chce ruszyc żeby pobiegać ze mną :P
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 16:02   #2417
dog in the wood
Rozeznanie

sweet mi wieczorem grzeje a rano prawie nie czuje po posmarowaniu...
Stary 2009-05-26, 20:12   #2418
xxxSweetPoisonxxx
Raczkowanie

no mnie jak smarowałam to grzało chyba przez nastepne pol godziny jeszcze i o kazdej porze dzis cwiczylam Tamilee webb posladki jedna serie i myslalam ze mi uda pękną 8min abs i przy tym goracu co jest u mnie w pokoju to bylam mokra jak kot

do zrzucenia pozostało jeszcze... 5 4 3 2 1

" On nauczył kochać, wierzyć, wrogów posyłać w piach.. " Szwadron 97 - Honor na wieki

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200806143238.png
xxxSweetPoisonxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 02:39   #2419
squalo
Raczkowanie

Chciałam jutro/dziś (znaczy się w środę) rano biegać, ale jakoś za późno skończyłam robotę i raczej nie pobiegam. Ale ogólnie plan mam taki:
  1. Więcej zdrowego jedzenia.
  2. Masaże rolką i bańkami chińskimi.
  3. Jak się odrobię z zaległościami to Body Space regularnie.
  4. Jakieś małe bieganie co drugi dzień, ewentualnie rower, jak będzie mnie chciało zlać.
  5. Ćwiczenia na nogi i pupę.
Na początek powinno wystarczyć
squalo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 12:30   #2420
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaSEM Pokaż wiadomość
Olej lniany zawiera kwas linolowy, który bardzo pomaga w procesach spalania tkanki tłuszczowej. Można go pić łyżeczką, tak jak ja albo dodawać do sałatek. Poprawiła mi się również cera oraz stan paznokci. Jest razem z olejem z oliwek w grupie tych najzdrowszych. Nie ma co liczyć na jakieś cudowne zniknięcie cellulitu w 3 dni od picia samego oleju, ale daję słowo, że pomoże! Dziewczyny ,polecam czytanie WRÓŻKI, tam właśnie znajduję dużo ciekawych artykułów.
albo kupić na allegro CLA bo to właśnie kwas linolowy w kapsułkach Ja już stosuje któreś z kolei opakowanie i potwierdzam że działa na cellulit
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 18:14   #2421
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
albo kupić na allegro CLA bo to właśnie kwas linolowy w kapsułkach Ja już stosuje któreś z kolei opakowanie i potwierdzam że działa na cellulit
No właśnie. Mocno się zastanawiam nad zakupem jakiegoś "wspomagacza" na ten cholerny cellulit...są różne cuda...ale bez przesady, nie wywalę xxx zł na coś co działa jedynie na psychikę... Ilena napisz coś więcej, jakie działanie zauważyłaś?
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 18:18   #2422
małaPaulina
Wtajemniczenie

venealin
przepraszam co ty chcesz do swojego tyłka i ud przy 175cm wzrostu??

kurde dziewczyny pogoda się zepsuła i lipa...odechciewa się cwiczyc poza tym nie mam gdzie poskakac na skakance
a i kupiłam sobie geterki na fitness i mam w nich piękny krągły wielki odstający tyłek he

Stary 2009-05-28, 18:34   #2423
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
venealin
Właściwie już bym nie chciała nic (może trochę uwypuklić Boże jak szybko można zmienić punkt widzenia ) gdyby nie cellulit

Cytat:
a i kupiłam sobie geterki na fitness i mam w nich piękny krągły wielki odstający tyłek he
a co do getrów to też zauważyłam, że one jakimś sposobem wykazują takie cudowne działanie
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
Stary 2009-05-28, 18:34   #2424
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
venealin

kurde dziewczyny pogoda się zepsuła i lipa...odechciewa się cwiczyc poza tym nie mam gdzie poskakac na skakance
no wlasnie ta pogoda dziala strasznie demotywujaco jesli chodz i odchudzanie itp...

Cytat:
Nie kuś
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 19:11   #2425
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Booooooże, zapuściłam się, aaaaaaaaaaaa... Robię wszystko odwrotnie niż powinnam... Ale dzisiaj już jadłam dietetycznie i mam zamiar poćwiczyć, tylko nie wiem, czy będę miała wolny pokój Ale i tak kopnijcie mnie w tyłek za karę, pliss.

Stary 2009-05-28, 22:15   #2426
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ja też od jakiegoś czasuskaczę znów na skaaknce i hulam hh. Postanowiłam też jakoś wykorzystać to, że mam pracę siedzącą: wykonuje ćwiczenia jakie sie da w pozycji siedzącej na brzuszek i uda jakoś trzeba sobie radzić hehe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 06:37   #2427
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Booooooże, zapuściłam się, aaaaaaaaaaaa... Robię wszystko odwrotnie niż powinnam... Ale dzisiaj już jadłam dietetycznie i mam zamiar poćwiczyć, tylko nie wiem, czy będę miała wolny pokój Ale i tak kopnijcie mnie w tyłek za karę, pliss.
DO ROBOTY KOBIETO BO SAMO SIĘ NIC NIE ZROBI
(jak pech to pech, niech to szlag )

ja ostatnio też tak zrobiłam ale jakoś się pozbierałam i mobilizacja wróciła (raczej ją na siłę i batami zagoniłam, ale to nieistotny detal )

maaaatko...

sama w to nie wierzę (jestem zdecydowanie sową, mam wstręt do wstawania rano - częściowo pewnie też przez to, że część studiów dojeżdżałam pociągiem do Wrocka <.< WCZEŚNIE RANO barbarzyństwo normalnie ) ALE ok.8 mam wyjazd więc zdecydowałam, że wstaję o 6 - wstałam, zjem lekkie śniadanko - zjadłam musli z jogurtem naturalnym, i biorę się za ćwiczenia, żeby do tej 8 się wyrobić ze wszystkim.
Gorzej, że jak mi się uda to nie daj boże, ale Mój może zacząć ode mnie wymagać takich poświęceń codziennie OMG oby nie...
Dobra...Tamilka czeka..
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
Stary 2009-05-29, 07:19   #2428
małaPaulina
Wtajemniczenie

ale jednak poskakałam założyłam bluzę i geterki i wymęczyłam się
co do getrów hmmm mój tyłek wygląda w nich jak sztuczny?he tak śmiesznie odstajepolecam zakupic

noo a zaraz idę do pracy,potem prosto do szkoły i w domu będę o jakiejś 21i będę naprawdę z siebie dumna jak pierwsze co to wezmę skakankę w ruch
i jak tu pracowac,uczyc się do sesji,miec czas dla przyjaciół,znajomych,na jakieś imprezy i jeszcze dbac o każdą częsc ciała

Stary 2009-05-29, 08:36   #2429
black-bubu
Zakorzenienie

gdybym o 6 rano ćwiczyłam to chyba w połowie brzuszków zostałabym n podzłodze i bym zasneła rano jestem nie do życia
black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 12:18   #2430
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
No właśnie. Mocno się zastanawiam nad zakupem jakiegoś "wspomagacza" na ten cholerny cellulit...są różne cuda...ale bez przesady, nie wywalę xxx zł na coś co działa jedynie na psychikę... Ilena napisz coś więcej, jakie działanie zauważyłaś?
wypowiadałamsię w wielu wątkach o cla więc wystarczy poszukać i poczytać ... cla to nie jest zabawa na miesiąc tu potrzeba przynajmniej pół roku .. ale warto .. poczytaj sobie na necie jak działa cla a zrozumiesz .. na mnie działa widzę efekty mam nadzieje że za pół roku nic już nie zobaczę

próbował ktoś ?
http://www.aptekaeskulap.pl/anti-cel...54746e228f411a
http://www.aptekaeskulap.pl/eris-pha...54746e228f411a
http://www.aptekaeskulap.pl/oenobiol...ek-p-4300.html
http://www.aptekaeskulap.pl/pycnogen...ch-p-3796.html
http://www.aptekaeskulap.pl/recellox...is-p-4525.html

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2009-05-29 o 12:23
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości