|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
kasiaher
![]() gold generalnia sesja z nocy poslubnej mi sie taki pomysl podoba, ale wykonanie tego wotografa jest okropne. bleeeeeeee madzia a jak twoja akt-sesja?? moja jeszcze nie doszla do skutku
|
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ciocia jest połozną i tez mi z jakis rok temu opowiadała taki przypadek dokąłdnie taki sam. nagle kobieta przestała czuc ruchy. i tez musiała urodzic normalnie ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Moja tez jeszcze nie doszła do skutku. ma byc w czerwcy ale pewnie w połowie dopiero bo teraz nie mam czasu na to jakos. |
||
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropo tego nayuralnego porodu, to juz dla mnie przesada... jak może się czuć kobieta ,,wypychając" martwe dziecko napisałam dosadnie, ale to musi być jakiś koszmar
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, ale niestety tak często teraz robią.
|
|
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak codziennie. Ciągle się o coś kłócimy. Mamy dosyć tego biegania, zapraszania gości i gadania z każdym o tym samym. Ustaliliśmy że przez tydzień nie poruszamy tematu ślubu.A tu pewnego dnia w pracy ( pracujemy razem)-wchodzę do księgowości, a Tz w najlepsze gada sobie ile to my jeszcze musimy załatwić i co nam jeszcze zostało...No i znowu się wkurzyłam, bo każda rozmowa ze mną to foch-ze znowu o slubie, ale z kolezankami to gada w najlepsze! Widzę że mamy jakieś zupełnie nie fajne nastroje dziewczyny!
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o matko przesada, a jak to rodzinie póxniej pokazać
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby po slubie juz te emocje opadły |
|
|
|
|
#4899 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=2-wf8...eature=related
to ta pisoenka na pierwszy taniec
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4900 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Troche mnie nie bylo, ale staram sie czytac w miare na biezaco Mialam sesje na szczescie wszystko udalo mi sie zaliczyc ale za to nie dam rady sie obronic w czerwcu i przekladam obrone na wrzesien Jutro jade odebrac suknie i bede juz ja miec w domku ![]() Widze ze duzo z was ma problemy z TŻ, nas na szczescie to nie dotyczy, uklada sie super miedzy nami pomalu przenosimy sie na nasze mieszkanko, wlasnie caly weekend mamy zamiar na nim spedzic
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zapomniałam, ze mam dzis imieniny. mam do mnie teraz dzwoni, składa mi zyczenia .. i dopiero sobie przypomniałam |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka kilka zdjec stylizowanych an noc poslubna. np. tz calujacy po plecach w polmroku, albo jego dlonie na moich sznurkach od sukni ihihih
niekioniecznie rozbieranie do naga
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
[qu
Cytat:
![]() Okropne. Nieraz są piekne zmysłowe zdjęcia z nocy poslubnej. Ale te są okropne. Dziewczyny, kiedy się płaci za zapowiedzi - przy składaniu kartki czy przy odbiorze?
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
mozna by było kilka takich miec.
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
taka w obrazku, ale taka wypukla, rozumiesz
taka jakby plasko rzezba czy cos oooo tak jakbys miala bozie normalna figurke i tyl obciela, by moc powiesic na scianie to jest matka Boska karmiaca ![]() Cytat:
a za tydzien swoj slub i urodzinki to bedzie nawet nie 2 tylko 3 w jednym, bo to sa tez mojego brata imieniny ![]() madzia, wszystkigo naj naj
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, a jak mieszkanie bez Tż?
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to masz w dniu slubu urodzinki?? ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- aaaa bardzo dobrze ja tam widze same plusy![]() - teraz jeszcze bardziej odliczamy czas bo w koncu razem zamieszkamy ![]() - TZ mógłby mnie teraz normalnie na rękach nosic, non stop mnie całuje, przytula mi sie to bardzo podoba
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj nawet dobrze się czuje, w końcu, chociaz spac nie mogłam tak mi ciężko jakoś.
Jutro mój Panieński, najbardziej boje sie że może mnie bardzo mulic w tej knajpie bo przeciez tam palą papierosy a ja jak czuje odrazu mnie na wymioty zbiera. Idę dzisiaj na uczelnie i jtro mam egzamin ustny, mam nadzieje że będzie OK.
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4912 | |||
|
Zadomowienie
|
o matko w takim razie ja też
![]() ![]() Cytat:
no jak widzisz oni nie mają żadnych oporów, żeby pokazać je wszystkim a co dopiero rodzinie ![]() Cytat:
Cytat:
liliputek
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu jak bedzie ci tam źle, to przeciez mozecie sie gdzies przeniesc. |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
dzikei Motley, jakos mi tak łatwiej jak sie Wam wyżale.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- jak wam sie podoba sie taki pierwszy taniec? http://www.youtube.com/watch?v=fIWjW...eature=related mi baaardzo. sama z chęcia bym taki wykonała. aale nie wiem czy TZ podoła, bo on nigdy nie tanczył czegos takiego. |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny widzę że rozmawiacie o pierwszych tańcach. My też ćwiczymy od kwietnia nasz taniec - walc wiedeński do piosenki z wesołej wdówki usta milczą dusza śpiewa (mamy aranżację przygotowaną tak aby rytm pasował do walca wiedeńskiego).
Jak byliśmy ostatnio na próbie to babka powiedziała nam że tak to fajnie nam wychodzi że to jest takie wdzięczne i z gracją, że widziałaby u nas jeszcze jakieś podnoszenia i figury coś jak w tańcu z gwiazdami. Normalnie szczena mi opadła, nie spodziewałam się takiej opinii. Tym bardziej że chodzimy sami na sale z TŻ 2 razy w tygodniu żeby ćwiczyć i ciągle nam coś nie wychodzi i mam wrażenie że jeszcze tyle rzeczy trzeba dopracować. Kurs mamy co dwa tygodnie i tylko dopracowujemy to czego nie umiemy i babka pokazuje nową figurę. Jakby nam się udało z takimi figurami zrobić układ to byłoby EXTRA!!!. Normalniebabka obudziła we mnie następne pokłady energii do pracy. Widać te nasze ćwiczenia coś tam dają
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-05-29 o 12:48 |
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
coś mi sie zdublowało przepraszam
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. samo wykonanie jakieś takie nijakie 2. 'scenki' przy tej wódce itd. mam wrażenie jakby uprzedmiatawiały tą kobiete, facet oczywiście praktycznie nierozebrany 3. nie podobałoby mi się nawet gdyby nie była to sesja ślubna, ale że jest to juz komletnie ![]() No ale cóż czego się nie robi żeby mieć orginalne zdjęcia ślubne
|
|
#4919 | |||||||
|
Raczkowanie
|
super! bedziemy trzymać kciuki
![]() Cytat:
![]() porozmawiaj z nim koniecznie... po slubie moze byc niestety tylko gorzej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ten naturalny porod to tylko dla jej 'dobra' - po cesarce nie mogla by zajsc w ciaze przez min 2 lata (zrosty na brzuchu) - jesli zaszlaby wczesniej mogloby to się wiązać z komplikacjami... moja kuzynka zaszla 1,5 roku po pierwszej cesarce w ciąze i na prawde musialabyc pod ciagla opieką specjalistow... ech nie wyobrazam sobie siebie ja jej miejscu - z jednej strony chcialabym szybko miec kolejne dziecko - a z drugiej koszmarnie bym sie bala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

, nie wierciło się nie kopało ( tak nagle) więc odrazu do szpitala , okazało się że dziecko nie zyje
, do tego wszystkiego lekarz nie chciał jej robic cesarki tylko musiała urodzić normalnie , wywołali jej poród i męczyła sie bidulka 12 godzin. Lekarz powiedział że nie będzie jej kroić bo to młoda dziewczyna i jeszcze będzie mogła rodzić , nie chciał jej okaleczać i ryzykowac że mozna cos naruszyć. Więc urodziła dzidziusia , pokazali jej podobno śliczny ( sama chciała zobaczyć ) duzy czarne włoski. Okazało się że miał jakąs narośl na kręgosłupie i że najprawdopodobniej jak by sie urodziło żywe to i tak była by roślinka .
napisałam dosadnie, ale to musi być jakiś koszmar

Mialam sesje na szczescie wszystko udalo mi sie zaliczyc
ale za to nie dam rady sie obronic w czerwcu i przekladam obrone na wrzesien 

taka jakby plasko rzezba czy cos